אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,918 דיונים בפורום זה
-
אז ככה, יש לי דיסק 40 ג'יגה ATA שאותו אני מחליף בדיסק קשיח חדש 120GB SATA II עכשיו, הייתי רוצה להעביר את כל תוכנו(כולל הWindows) של הדיסק של ה40ג'יגה לדיסק ה120 החדש כולל הוינדוס(זאת אומרת להעביר את מחיצה C שהיא 10ג'יגה בשלמותה כולל הוינדוס ושה120 יעבוד איתה גם עם הוינדוס בידיוק איך שעבד עם ה40..) האם זה אפשרי? אם כן? האם הפרוצדורה קשה ומצריכה תוכנות מסויימות? ובכלל - איך אני עושה את זה?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! העברתי את הדיסק הקשיח שלי שהיה במחשב הראשון למחשב השני עשיתי הכל כדי שהמחשב יקלוט את הHD והכנתי לו מחיצה בשם E עכשיו המחשב מבקש ממני לפרמט את הכונן,(כנראה ל-FAT32 או ל-NTFS) בדיסק הקשיח מצויים קבצים מאוד חשובים לי ולכן אני שואל אתכם מה לעשות בכדי לראות את הקבצים מבלי לפרמט, או שבעצם ה"פרמוט" הזה לא ייפגע בכלום? אנא הסירו את החשש מליבי תודה מראש
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המותג שהיה שייך בעבר לחברת מיקרון יתחיל להתחרות בה באופן ישיר מעתה ואילך לכתבה
-
- 2 תגובות
- 954 צפיות
- 2 followers
-
-
שלום חברים, רכשתי כונן SSD גירסה 1.27של חברת OCZ VETREX 2 90 GB הוא מותקן על לפטופ של HP דגם TABLET TX2500 ומערכת הפעלה WIN 7 HOME PREMIUM 32 BIT הפעלתי את ה TRIM ואין לי בביוס אפשרות להפעיל את ה HACHI במנהל ההתקנים סמנתי ב וי את כתיבת המטמון לזמין בהתקן בדקתי עם כמה תוכנות בנצ'ים את המהירות והם לא בכיוון של מה שהיצרן אומר קריאה 285 כתיבה 275 צרפתי תמונות של מבחן הביצועים השאלה שלי היא איך ניתן להגביר את הביצועים בתודה ויום טוב לכם [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי.. יש לי בעייה שנעלם לי מקום, ואני לא מבין לאן.. כשאני עושה מאפיינים של הכונן כתוב לי 86 ג'יגה בשימוש, אבל כשאני נכנס פנימה ובוחר הכל ומאפיינים כתוב לי 38 גיגה. איך זה יכול להיות שככ הרבה פשוט נעלם? (ווינדוס 7, pavillion dv6, כונן מחולק למחיצות)
-
- 6 תגובות
- 797 צפיות
-
-
שלום לכולם.. יש לי הרדיסק SATA אני רוצה להוסיף עוד אחד. העם אחד ההרדיסקים צריך להיות MASTER...? תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 633 צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם. יש לי הרדיסק חדש של Seagate 25 G , הוא משמיע רעשים שדומים לסוג של סריטוט או משהוא כזה.. בנוסף עשיתי לו בדיקה ב HD Tach העם היא תקינה.? תודה רבה .. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 576 צפיות
-
-
-
יש את המחשב הזה http://ksp.co.il/?uin=17529 יש בו 32 גיגה של SSD ועליו יש את המערכת אפעלה windows 8 העם ניתן למחוק את ה8 מהssd והתקין בימקום 7 ??
-
- 5 תגובות
- 952 צפיות
-
-
דגם ה-WD Blue SN580 ינסה להוכיח פעם נוספת כי השלם עולה על סף חלקיו, הפעם עם מהירויות מירביות של מעל ל-4,000MBpsלכתבה
-
- 0 תגובות
- 445 צפיות
- 1 follower
-
-
תחת נסיון לעמוד בחוקים הרגולטוריים של יפן, קבוצת רכישה שמורכבת מכמה מן השמות הגדולים ביותר בשוק המחשבים מתקרבת להסכם ענק בשווי של כ-18 מיליארד דולר לכתבה
-
- 2 תגובות
- 952 צפיות
- 1 follower
-
-
תקראו את זה.... http://www.digit-life.com/news.html?117136#117136 לא יודע אבל זה יותר מרשים אותי...
-
- 5 תגובות
- 758 צפיות
-
-
שלום בסטיקי מומלץ לא מעט (כמו גם בפורום) על דיסקים של סמסונג, אבל בקריאה של נתונים באתר של סמסונג נראה שאין הבדל בין הדיסקים האלה שלהם בהיבט האקוסטי: HD103SJ http://www.samsung.com/global/business/hdd/productmodel.do?group=72&type=94&subtype=98&model_cd=507 HD103SI http://www.samsung.com/global/business/hdd/productmodel.do?group=72&type=94&subtype=98&model_cd=440 HD154UI http://www.samsung.com/global/business/hdd/productmodel.do?group=72&type=94&subtype=98&model_cd=441 השאלה היא לפי מה נקבעה ההמלצה לגבי הרעש? האם לפי משהו עובדתי? זה שהדיסק הוא ECO GREEN לאו דווקא מגדיר רמת רעש. יום טוב
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
בעיקרון מכניסים דיסק, מסובבים עם מטלית שמחוברת איכשהו וזה מנקה את הדיסק. שווה עוגיה? ;D
-
- 4 תגובות
- 834 צפיות
-
-
ישנה ערכה שאמורה להגיע עם CRUCIAL M4 SSD שמאפשרת לשכפל דיסק קשיח ל-SSD ללא צורך בהתקנה מחודשת של מערכת ההפעלה . רכשתי את CRUCIAL M4 אולם בקופסא שהגיעה אליי במשלוח לא הייתה שום ערכה שהיא . מה זאת הערכה הזאת בכלל ומה אני אמור לעשות כדי לקבל אותה ? אתר האינטרנט שממנו רכשתי את ה-M4 64 GIGA לא יודעים על מה אני בכלל מדבר . להלן הקישור שמציין בפירוש את הערכה הזאת ( מתוך סקירה של הכונן הזה כאן באתר ): http://hwzone.co.il/reviews/storage/newssdroundup2011/2
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש הערכות מתי צפויים המחירים לרדת? היה תענוג לקנות טרה ב290 שקל
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות דיסק קשיח חדש של 1000GB ואני רוצה שהוא יהיה כמה שיותר מהיר, למסגרת המחיר. אני מוכן לשלם עליו 600 ש"ח, ואני מעדיף שהוא יתמוך בSATA3, במהירות של 7200 RPM עכשיו אני יודע שהמחירים עלו עקב השיטפונות בתילאנד, אבל אני רואה שיש הרבה דיסקים קשיחים דומים אבל שונים, מצאתי תדיסק קשיח שהכי משתלם לדעתי, מאייבורי, דיסק קשיח של SEAGATE מפרט: קוד דגם Model ST3000524AS נפח Capacity 1000GB חיבור SATA3 Interface 6Gb/s זכרון מטמון Cache 32MB מהירות Spin Speed 7200rpm אריזה Packing OEM עכשיו אני יודע שבאתר של SEAGATE יש דגם דומה רק שיש לו 64 זיכרון מטמון, האם זה חשוב? זה הבדל משמעותי ל1000GB? האם SATA 3 משמעותי לעומת SATA2? והאם אריזה של OEM אומר שזה יגיע ללא …
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רכשתי דיסק קשיח סיגייט 1T מסידרת 7200.12. החלטתי לבצע בדיקה טכנית לדיסק החדש מייד לאחר איתחולו. הרצתי תוכנת MHDD 4.6 והתפלאתי לראות בתוצאות הבדיקה שמופיעה שם 2 הערות warning 500>ms 500<ms שאלה למבינים מבינכם: האם הדיסק הזה תקין? מה משמעות הערת warning הזו והאם היא בעייתית,ורצוי להחליף את הדיסק?או שניתן להתעלם ולהתחיל לעבוד איתו. תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
חברת Fixstars מפתיעה את השוק עם כונן זכרון הבזק מסחרי ראשון מסוגו, בנפח חסר תקדים עבור תצורת 2.5 אינץ יש לכם כמה עשרות אלפי דולרים שמעלים אבק בבית וצורך בהרבה מאוד נפח אחסון מהיר? כעת תוכלו להשקיע אותם בכונן SSD חדש של חברת Fixstars, אשר מספק נפחים חסרי תקדים של 10 טרה-בייט ו-13 טרה-בייט. הדגמים זכו לשמות 10000M ו-13000M ומציעים את הנפחים האדירים שלהם בתצורת 2.5 סטנדרטית, אם כי בעובי גבוה של 15 מילימטרים, בערך פי 2 מכונן SSD ביתי ממוצע בתצורת 2.5 אינץ'. בחברה לא מגלים מה בדיוק קורה בפנים, אך ההערכה שלנו היא שמדובר בשלושה מעגלים מודפסים המאוכלסים במלואם בשבבים משני צידיהם ומקופלים יחד למארז בודד, כשב-Fixstars מצהירים כי חומרה ייעודים שלהם מאפשרת על קבלת ביצועים …
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שלום, יש לי שני כוננים קשיחים. אחד בPRIMARY והשני בSECONDARY MASTER. כשאני מעביר קבצים ביניהם העתקה ממש ממש איטית וזה לא היה כך בעבר. יש לציין שהמחשב לא עבד מעל לחודש וכשהפעלתי אותו לראשונה התקנתי SP2. תודה
-
- 2 תגובות
- 686 צפיות
-
-
יש לי 2 כוננים חיצוניים של 160 GB כל אחד בחיבור USB. כל אחד הוא גיבוי של השני. התוכן הוא זהה לחלוטין. המטרה שלי היא לגרום להעתקה אוטומטית בין הכוננים עצמם. ז"א - אם אני מעביר משהו לדיסק X, אז אותו הדבר יופיע גם בדיסק Y. אותו הדבר גם במחיקה. אין לי בקרי RAID וגם המחשב ישן יחסית. השאלה היא: האם יש תוכנה או התקן חומרי להעתקות רצופות מסוג זה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 504 צפיות
-
-
במחשב החזק 16 דקות במחשב החלש 1 גיגה זכרון בחזק 4 גיגה זכרון יש הבדל גם במעבדים בחלש מערכת הפעלה חלונות 7 32 ביט בחזק 64 ביט בשניהם הוגדר BEST FERFORMANCE כמובן אותו DOK מה עושים תודה
-
- 3 תגובות
- 845 צפיות
-
-
8) מעוניין להעביר את סרטי הוידאו הביתיים לCD או DVD האם יש תוכנות שעושות זאת? אם כן האם צריך גם חומרות מיוחדות? אורי
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
היי, יש בתוכנה שאני מעתיק dvd סימון של Set Booktype to DVD-ROM. האם לסמן אותה? האם זה חשוב כשאני מעתיק מדיות של dvd? מה זה אומר בכלל? תודה.
-
- 2 תגובות
- 546 צפיות
-
-
היתה לי פעם בעיה שאמנם התגברתי עליה באמצעים פרימיטיבים אבל הנושא מעניין מערכת הפעלה XP העתקתי דיסק קטן (מאסטר) לדיסק גדול (סלייב) עם נורטון גוסט אחרי העתקה מוצלחת נכנסתי לכונן הגדול לבדוק את ההעתקה וחלונות התריעה לי משהו על החלפת שם כונן. החלפתי את סדר הכוננים (גדול=מאסטר וקטן=סלייב) עשיתי בוט והתברר לי כי חלונות עושה בוט מדיסק D (הקטן) במקום מהגדול C אז התברר לי כי בשעה שנכנסתי לבדוק את ההעתקה חלונות החליפה את שם הכונן ולמעשה כבר לא יכולתי לעשות יותר בוט מהדיסק הגדול וכדי לפתור הבעיה נאלצתי לבצע ההעתקה מחודשת ובסיום ההעתקה ניתקתי מייד את הכוננים והחלפתי וכך נפתרה הבעיה. השאלה, למבינים, אם אפשר היה למנוע את ההעתקה המחודשת ולגרום לחלונות לשנות את שם הכוננים.
-
- 0 תגובות
- 3.5k צפיות
-