אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
משפחת ה-870 EVO מיועדת לרשת את דגמי ה-860 EVO המפורסמים לאחר יותר משלוש שנים של הפוגה, תודות לשבבי TLC מהדור החדשלכתבה
-
- 2 תגובות
- 940 צפיות
- 2 followers
-
-
סמסונג שולטת, קינגסטון מתחזקת, ואיפה כל השאר? דיווח עדכני מספק לנו את תמונת המצב לכתבה
-
- 5 תגובות
- 940 צפיות
- 1 follower
-
-
שאלה בכותרת, זכור לי שיש משו כזה RADE 0 \ 2 \ 5\ 7 \ 10 הדבר היחידי שמעניין אותי זה ביצועים ולא גיבוי חם של כוננים או כל תכונה אחרת של RADE .
-
- 7 תגובות
- 939 צפיות
-
-
לאחרונה הוספתי למחשב HD נוסף של סמסונג (F3 SPINPOINT) של טרה. בנוסף לסמסונג יש לי גם WD של 500 גיגה. הWD משמש כהארד לאיחסון והוא מחולק ל3 חלקים בצורה אקראית. הסמסונג לא מחולק בכלל והווינדוס מותקן בו. כשאני נכנס מדי פעם לWD אני מקבל תקיעות כאלה ורעשים מוזרים של "קריאה" (בדקתי שזה לא קשור לתקלה - ע"פ מדריך רעשים של הארדים גוססים ) ) מדי פעם אני חווה תקיעות גם בסמסונג. ממה זה נובע כל העניין ומה אפשר לעשות כדי לתקן את זה. פרט לRAID כמובן. תודה מראש. defrag נעשה בצורה יסודית - לא עזר.
-
- 1 תגובה
- 939 צפיות
-
-
שלום לכולם! כמו שהבנתם יש לי בעיה קטנה... כשאני מנסה לפתוח את dok אני מקבל את ההודעה הבאה :the file or directory is corrupted and unreadable. איך אפשר לסדר את זה בלי שימחקו הקבצים שנמתאים על הdok? תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 939 צפיות
-
-
איזה מהם עדיף למרות שיש להם את אותם ביצועים לפי אתר היצרן בין http://ksp.co.il/hmain.php?uin=11286 לבין http://ksp.co.il/hmain.php?uin=10719 ההבדל הוא 10 שקלים בין שני הדגמים אבל בכול זות איזה מומלץ תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 939 צפיות
-
-
הדגם של מכשיר DVD שלי הוא TOSHIBA SD 1300 תודה לעוזרים........................
-
- 6 תגובות
- 939 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש כונן חיצוני בגודל של 500G כדי לגבות את תיקית התמונות כדי שבמקרה ויקרוס הארדיסק של המחשב עדיין התמונות ישמרו האם יש כונן שמגיע עם פיצ'ר כך שלגבי תיקיה מסוימת שאני אגדיר הוא יבצע סנכרון כל הזמן לכונן החיצוני? ז"א שאם אני מעביר תמונה חדשה לתיקית התמונות אוטמטית היא תועתק גם לכונן הגיבוי או שאולי יש תוכנה חינמית שעושה את זה? אודה לעזרתכם
-
- 4 תגובות
- 939 צפיות
-
-
שלום. קניתי מחשב חדש עם לוח ג'יגבייט NFORCE4 עם דיסק SATA של סיגייט. אני מבצע איתחול דרך התקנת וונידוס יוצר מחיצות ומבצע העתקת קבצים על מחיצת C. לאחר ריסטרט ראשוני אני לא מצליח לנצע בוט דרך הדיסק... יש למישהו מושג מדוע???
-
- 5 תגובות
- 939 צפיות
-
-
המותג Crucial לבית מיקרון מתעורר מתרדמת וסוף כל סוף יציע תחרות גם בקצה הגבוה של שוק האחסון המודרני לכתבה
-
- 4 תגובות
- 939 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב עם הארדיסק של WD מהסידרה הכחולה ורציתי לדעת מה אומרים המ"ב שבפרט שלו. כלומר מה ההבדל בין 16M ל-32M והאם זה משמעותי? תודה!
-
- 3 תגובות
- 939 צפיות
-
-
מה עדיף? W estern Digital Caviar Green 3TB IntelliPower, 64MB, SATA III WD30EZRX או Seagate 3TB Barracuda 7200RPM 64MB Sata III ST3000DM001 http://ksp.co.il/?list_compare=.18274..12760. ויש לי מחשב עם SATA 2 עם לוח אם AMD ATHELON II X2 250 3.00 GHZ האם הכוננים הללו יעבדו במחשב שלי?
-
- 2 תגובות
- 939 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת אם כשאני מחלק הארד דיסק ל-2 מחיצות, אחת להתקין עליה ווינדוס והשנייה לשימושים האישיים (וידואים, תוכנות וכו'), האם זה איכשהו יאט את השימוש שלי בווינדוס? כלומר, האם החלוקה תפגע בביצועים של ההארד דיסק וארגיש שהמחשב עובד לאט? או, האם קבצים ייפתחו לאט יותר? בקיצור, האם יש הבדל מהותי והאם יש באמת צורך בקניית הארד דיסק נוסף רק בשביל להתקין עליו Windows? מדובר ב- Western Digital 640 GB. תודה לעוזרים.
-
- 10 תגובות
- 939 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות צורב DVD אחרי שהמחירים יירדו באופן סופי עכשיו השאלה שלי היא כזאת, יש למה לחכות? זאת אומרת צפוי לצאת בזמן הקרוב צורב שהוא מיוחד ומחדש משהו? אם לא, רציתי לדעת מה הצורב הכי מומלץ לרכוש מחנויות של KSP צפויה להיות לי בעיה אם יש לי זיכרון של 512MB על המחשב? אני משתמש בXP והזיכרון ממש מספק אותי ואין לי סיבה להגדיל בזמן הצריבה, נוצר קובץ אימג' בגודל הצריבה על הדיסק קשיח? כי אני לא בטוח שיהיה לי מספיק מקום בשביל זה ובלי קשר, יש לי צורב yamaha שקניתי לפני המון שנים אבל סך הכל הוא עבד מעולה עד לפני שנתיים שאני ניסיתי לעשות לו עידכון קושחה ובעצם לא מצאתי את הדגם המדוייק שלו באתר היצרן אלא דגם דומה ועידכנתי ויכולת הצריבה שלו נהרסה, כיום הוא נמצא במחשב אך הוא לא מחובר אב…
-
- 6 תגובות
- 939 צפיות
-
-
אני רוצה לצרוב משחק שקניתי ב steam, אני יכול לבחור לצרוב בשני DVD רגילים, אבל אני מעדיף לצרוב אותו על מדייה אחת. הבעיה היא שאני מקבל הודעה שחסרים לי בסך הכל 14MB ! האם ואיך ניתן לעשות overburn ל DVD Dual layer ? ניסיתי לאפשר את זה בגרסה של נירו שיש לי, אבל הוא מאפשר לי לשנות את הגודל המקסימלי של DVD ל 4600MB, לכן אני חושד שלא ניתן לבצע overburn על DVD DL. חוץ מזה, עד כמה משמעותי הסיכון לנזק לצורב בחריגה קטנה כזו של 14MB?
-
- 3 תגובות
- 939 צפיות
-
-
מה העניינים אנשים? חג שמח, אני רוצה לקנות כונן SSD עכשיו אחרי התלבטויות הגעתי לשניים סופיים אחד: crucial m4 128GB השני: intel 330 120GB מה עדיף מבין השניים? התקציב שלי הוא עד 600ש"ח עכשיו הקנייה תתבצע בKSP. שאלה נוספת: יש לי אפשרות ליצור מחיצות בכונן בלי לפגוע במהירות קריאה וכתיבה? לדוגמה: ליצור כונן C וכונן D
-
- 5 תגובות
- 939 צפיות
-
-
ראיתי את הצורב הזה הוא מתחבר לחיבור sata נכון ורציתי לדעת אם הוא מתאים ללוח abit ib9 http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=16468
-
- 6 תגובות
- 939 צפיות
-
-
היי, יש לי התלבטות. רציתי לדעת איזה חברת הארדיסק לקחת בנפח של 200 ג'יגה. במידה ו200 ג'יגה זה לא דבר טוב(קראתי כאן שיש לו שתי דיסקיות שזה מקור לבעיות) אז המצב עובר ל160 ג'יגה. סיגייט(שמעתי דברים טובים עליו),סמסונג,וסטרן דיגיטל(תמיד ראיתי שהמון קנו הארדיסקים של וסטרן) או מקסטור. מה יותר טוב?שקל פה שקל שם זה לא משנה..העיקר שיחזיק טוב וכפי שראיתי יש 3 שנות אחריות על 3 כוננים,ועל סיגייט 5. אחריות זה דבר מאוד חשוב בישבילי מאחר והיה לי ניסיון מאוד רע עם כוננים קשיחים. ולגבי הצורב: המליצו לי על: http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=5894 זה בסדר? אין איתו בעיות? תודה.
-
- 10 תגובות
- 939 צפיות
-
-
אני עכשיו רוצה לקנות צורב DVD והשאלה שלי היא האם שווה להשקיע עוד איזה 100 שקל בצורב דואל לייר או שצורב של סינגל לייר מספיק? אהה.. ועוד משהו, האם צורב דואל לייר צורב גם דיסקים רגילים של סינגל לייר? (ועוד דבר שעניין אותי, אם זה דואל לייר, איפה בדיוק כותבים את שם הדיסק?)
-
- 3 תגובות
- 939 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניינת לרכוש הארד דיסק חיצוני למחשב שלי ולצורכי עבודה כמו העברת דרייברים וכול'. אני קצרה בכסף ולכן חיפשתי משהו זול, אבל לפעמים יש סיבה למה דברים זולים. רציתי לדעת אם למישהו יש ניסיון עם ההארד דיסק הזה - http://ksp.co.il/?enter_zap=1&uin=13197&utm_source=zap&utm_medium=cpc&utm_campaign=zap ואם כן, האם הוא טוב? אני צריכה להיזהר ממנו? וחשוב, מה המהירות העברה שלו? (שלא יהיה כמו דיסק און קי) תודה רבה לממליצים.
-
- 2 תגובות
- 939 צפיות
-
-
יש לי מחשב שיש בו חומר רגיש מאוד מחשב של העסק אני רוצה לעשות לו מערך RAID 1 יש לי כונן 160 של WD אם אני יקנה עוד כונן 160 ...אותו כונן ויחבר... וינסה לעשות RAID 1 ... שאני לא יודע כל כך איך עושים את זה... וזה יעבוד MIROR כגיבוי לכונן הראשון שעובד עד עכשיו בלי גיבוי... זה יעבוד..? או שצריך לעשות את זה ישר מהפורמט?.. שמתקינים מחשב חדש?.. כביכול אני מחבר תכונן החדש... למערכת.. מה אני אמור לעשות?.. לגמפר כוננים?.. להיכנס לביוס ולשנות שם ל RAID1 להכניס דיסקט כלשהו.? של הבקר RAID של הלוח.. ולעשות שם על RAID1.. וזה אמור לעבוד ככה ..? בלי הרבה בלאגן..? כי אין לי מושג איך עושים את זה וחיפשתי כאן בפורום ויש הסברים מה זה כל דבר ולא איך עושים אתזה.. וגם אם יש הסבבר זה בסאנגלית וזה ס…
-
- 5 תגובות
- 939 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מנסה להתקין את כונן ה SATA החדש שלי (סיגייט 250 GB ) במנהל ההתקנים אני רואה שהא מוגדר על 3GB SATA2 ואילו ב HDTUNE אני רואה שהוא מוגדר כ ULTRA DMA MODE6 133 בעוד שבעיקרון הוא יכול להגיע ל MODE 7 512 כיצד (אם בכלל אני משנה את ההגדרה הזו? (ובאופן כללי אני מקבל במבחן של HDTUNE בסביבות ה 80 מגהביט לשניה. תקין ? ) ועוד שאלה: הטמפרטורה של כל ההארדיסקים שלי היא בסביבות ה51 מעלות. כיצד מומלץ לקרר ? אין לי כלכך איך לרווח אותם (מארז יחסית קטן) במידה ואני מתקין מאוור לידם - אני מתקין אותו שיוציא אוויר מהמארז או שיכניס ? ובאותו עניין - מישהוא מכיר חנות שמוכרת כנפיים/מתאמים/או איך שלא קרואים לזה שמאפשרת להקין הארדיסק 3.5" בתוך בי של 5" ? (מפרצים של הסידירומים )
-
- 1 תגובה
- 939 צפיות
-
-
תאמת עברתי על כל הרשימה של הפורומים וכאן היה נראה הכי הגיוני לשאול את זה .. אז לשאלה: אם צרבתי מידע על דיסק dvd 4.7 (קבצי ווידאו) ואז נשאר מקום פנוי בדיסק ולאחר זמן נסתי לצרוב עליו קובץ ווידאו נוסף ולפני תחילת הצריבה של הקובץ השני לחצתי בהגדרות על 'המשך דיסק מולטיסיישן'.. ומה שקרה שאחרי הצריבה המידע הקודם שהיה על הדיסק נעלם ורק הקובץ החדש נשאר.. האם יש דרך להוציא את המידע שהיה שם?
-
- 3 תגובות
- 939 צפיות
-
-
Hi I apologize for writing in english, the computer doesn't support hebrew... I have a new LG burner and the new NERO I burn 800MB CDs all the time, and I know how to do it I have a few 900MB blank CDs. I can burn 800 on them but I can't burn more 800MB blank CDs work fine also I e-mailed LG and NERO support, but they can't help any help will be appreciated! THANKS!
-
- 3 תגובות
- 938 צפיות
-
-
שלום יש לי הארד דיסק 80 גיגה עכשיו הארד דיסק היה בו מלא חומר שלי (תמונות שירים סרטים) הוצאתי את הארד דיסק מהמחשב העברתי לככמה אנשים מזה חומר ופתאום אני מחזיר אותו (הוא slave מהתחלה ) עכשיו אני מחזיר אותו אני לא רואה את הכוננים שלו במחשב שלי אני ניכנס לניהול דיסקים ורשום לי עליו לא מוקצה ! ויש לי מלא דברים שאני צריך ואיך פתאום זה ניהיה ככה? 2) ואם רשום זה לא מוקצה חייבים לעשות מחיצה חדשה? בבקשה תעזרו לי מהר תודה
-
- 3 תגובות
- 938 צפיות
-