עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. אז ככה לאחרונה אני עוסק הרבה בדגימה עריכה וקידוד של סרטים ויצירת סרטיי DVD רציתי לדעת האם מעבר לתצורת עבודה של שני הארד דיסקים ברייד 0 תתן שיפור במהירות? והא השיפור יורגש כם בדברים אחרים כגון פעולה של מערכת ההפעלה , משחקים... בתודה מראש לכולם

• 4 תגובות
    • 958 צפיות
  2. Started by segevgabay,

האם יותר טוב להתקין על הארדיסק 10,000RPM מערכת הפעלה למרות שהוא לא בא בנפחים גדלווים? או עדיף על 7200 RPM?? שהוא בא בנפחים גדולים?

• 8 תגובות
    • 958 צפיות
  3. אוקיי, המחשב שלי מת מוות קליני, דוד שלי הביא לי מחשב חלופי. אני רוצה לקחת את הHD שלי ולשים אותו בתור HD ראשי במקום מה שיש במחשב החלופי. אפשרי? אני יצטרף לעשות משהו מסוים כדי שיעבוד(דרייברים, התקנה)? ד.א המחשב החלופי יחסית ישן (לפי המשקל העצום שלו והמראה שלו )

• 3 תגובות
    • 958 צפיות
  4. Started by efee123,

אני מעוניין לקנות מחשב עם הארדיסק של WD מהסידרה הכחולה ורציתי לדעת מה אומרים המ"ב שבפרט שלו. כלומר מה ההבדל בין 16M ל-32M והאם זה משמעותי? תודה!

• 3 תגובות
    • 958 צפיות
  5. Started by Shortboarder,

מחפש לקנות אחד כזה...עכשיו אני מחפש אחד שגם קורא\מוחק DVDRW . תמליצו לי על אחד טוב...והאם יש כבר DVDRW שהם 2 sided??? (צורבים על שני צדדים???)

• 5 תגובות
    • 958 צפיות
  6. Started by Fir3^StorM,

שלום, איזה צורב הכי טוב, אמין ומהיר מבין הצורבים הבאים..? PIONEER DVR-111BK NEC 5170A SAMSUNG S182M LG H10NK מבלי להתייחס לכמה עולה כל אחד. (כולם עולים לי אותו דבר~ חוץ מה- H10NK שעולה קצת פחות מהשאר, אבל שוב, לא להתייחס למחיר)

• 14 תגובות
    • 958 צפיות
  7. Started by POD,

היי, אני עובד עם אפלקציית Apps2SD כדי להעביר חלק מהאפליקציות לכרטיס החיצוני בטלפון. פירמטתי את הכרטיס לפני שבועיים בערך וחילקתי אותו למחיצת לינוקס EXT4 ומחיצת FAT32. מערכת WINDOWS לא יכולה לקרוא את מחיצת ה-FAT32 בגלל שמחיצת הלינוקס היא הראשונה. כרטיס ה-SD נראה ב-WINDOWS כאפור עם נפח של 0MB. הכרטיס לא מזוהה גם בטלפון אחר. עם איזו תוכנה אני יכול לסרוק את הכרטיס ואולי לתקן את ה-File System במחיצת הלינוקס?

• 3 תגובות
    • 958 צפיות
  8. שלום, אתמול גיליתי שהדיסק און קיי שלי (אחרי שהפעלתי אותו על מחשב "זר") מציג רשימה אקרעית של קבצים עם שמות מוזרים ושכל המידע שהיה עליו התקשקש. הרצתי תוכנה שנקראית getdataback והצלחתי להחזיר 98% מהמידע שהיה עליו. הבוקר זה קרה לי שוב אצלי בבית. ההבדל היחידי הוא שבמקום רשימת קבצים יש גם ספריות. אני מצרף תמונה. יש לכם רעיון למה זה קורה? נ.ב. אני משחרר את הדיסק בצורה בטוחה.

• 0 תגובות
    • 958 צפיות
  9. חיבור של דיסק קשיח אל הכבל של הסידירום- האם זה מאט את המחשב? וחיבור של הסידירום לכבל של הדיסק קשיח מזיק?

• 4 תגובות
    • 958 צפיות
  10. הבנתי מכם ומכתבות באינטרנט, שלכל תא SSD יש יכולת מוגבלת לכתיבה מחדש. השאלה שלי היא, מה בעצם קורה כאשר ישנו נסיון כתיבה לתא מסוים, והפעולה הזאת "לא צולחת"? האם הבקר של הכונן בהכרח מזהה את זה ומעביר את הפעולה לתא אחר, או שייתכן מצב של שגיאת כתיבה שתוביל לקובץ פגום? הנה קישור שבו נטען ש"שחיקת SSD יכולה להוביל לטעויות דיסק אחרי מספר חודשים של שימוש"...אין לי שמץ מי כותב את זה ומה בדיוק הבסיס לזה, אבל אשמח להסברים. http://superuser.com/questions/203430/ssd-on-windows-xp אציין שאני מתכוון לשימוש בSSD על ווינדוס 7, או כל מערכת הפעלה שעברה אופטימיזציה לSSD.

• 0 תגובות
    • 958 צפיות
  11. האם יש אפשרות להנמיך את הרעשים שעושה הכונן שלי? Deskstar 7K2000 הכונן הקודם (1GB) לא היה עושה קולות בוואליום כזה. לא נראה שמדובר בקולות של כונן תקול... תודה,

• 1 תגובה
    • 958 צפיות
  12. Started by poop,

שלום לכולם! רציתי לשאול לגבי כונן SSD מספר שאלות. אני חדש בזה ועדיין לא השתמשתי אף פעם, אבל ראיתי ביוטויוב שזה מאוד מהיר. רציתי לשאול: 1. האם בהפסקת חשמל שפתאום קורה, יכול להיות שיפגם הדיסק והמידע ימחק או לא? 2. האם הכוננים מתחממים, או לא, או קצת? 3. האם הנורה במארז דולקת כשהדיסק עובד כמו בדיסק רגיל, או שזה לא כמו דיסק רגיל? 4. איך הכוננים של אינטל, מומלצים? תודה רבה רבה.

• 6 תגובות
    • 958 צפיות
  13. שלום, יש לי דיוידי של פוג׳יקום דגם cdp-001, לדיוידי יש כניסת usb וכרטיס זיכרון, באתר של פוג׳יקום רשום שהוא קורא עד 2gb אבל ניסיתי 4gb וזה עבד, אשמח לקבל המלצה לדיסק און קי או כרטיס זיכרון של 4gb שיעבוד על הדיוידי בלי בעיות ותקיעות, תודה.

• 3 תגובות
    • 958 צפיות
  14. Started by Cahiml,

תוך כדי ביקור באתר GURU3D נתקלתי בביקורת בכונני SSD של חברת mx-technology שיצאו בתצורת SATA3 להלן הקישור לאתר http://www.mx-technology.com/en/product/ssd.php מישהו שמע עליהם ? עריכה להלן קישור לכונן 120GB תצורת SATAIII - לאחר פרמוט כ 112GB http://www.mx-technology.com/en/product/ssd2.php?sid=30#fragment-11 או ה SSD הבא http://www.mx-technology.com/en/product/ssd2.php?sid=29#fragment-11 קישור לביקורת של GURU3D http://www.guru3d.com/article/mach-xtreme-ds-turbo-120gb-ssd-review/ מה דעתכם ?

• 0 תגובות
    • 958 צפיות
  15. Started by iyehuda,

הפילפס 1628G החזיק לי רק 10 חודשים עכשיו כל דיסק שאני צורב קופץ לי חשבתי שהבעיה בדיסקים לבסוף הרכבתי את הנק שלי 3500 במקום הפילפס וראו איזה יופי הכל תקין רק לשם השואה הנק 3500 עובד אצלי ללא דופי כבר כמעט 4 שנים אז אנא ממכם מספיק ללכלך על הנק ואל תשכחו שנק = פיוניר = אסוס

• 7 תגובות
    • 958 צפיות
  16. Started by Shoshan01,

ברשותי לוח אם GigaByte HD4 . 6 חיבורי SATA, כולם תפוסים. 4 HD 1 SSD 1 צורב אני מחפש בקר SATA מהיר ואיכותי. השאלה אם לקחת פנימי או חיצוני ומה ההבדל? (מבחינת החיבורים)

• 6 תגובות
    • 958 צפיות
  17. Started by naki,

מעוניין לקנות כונן ssd 240 gb וכונן wd black. קראתי על סמסונג 840, אינטל, ו sandisk extreme... אני מחפש כונן עם מהירות קריאה כתיבה גבוהה, אמין ועמיד, עם נסיון שלכם, כל רעיון יתקבל בברכה.. לגבי הכונן בלאק, אני ארגיש הבדל בין הכונן הזה לדיסקים קשיחים אחרים? תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 958 צפיות
  18. מה זה אומר לעשות raid להארד דיסק.?? כל הזמן אני שומע את המילה הזאת אבל אני לא מבין

• 5 תגובות
    • 958 צפיות
  19. שאלה בכותרת, זכור לי שיש משו כזה RADE 0 \ 2 \ 5\ 7 \ 10 הדבר היחידי שמעניין אותי זה ביצועים ולא גיבוי חם של כוננים או כל תכונה אחרת של RADE .

20. Started by n0stredamus,

אהלן ... אני קצת חלש בנושא הזה אז תסלחו לי מראש איפה אני קונה מדיות ריקות לכונן הנ"ל ... קניתי דגם חדש של lg שצורב על מדיות של 8.4 ... איפה יש לקנות מדיות כאלה ?

• 3 תגובות
    • 957 צפיות
  21. Started by yaelkam,

מקווה שזה הפורום המאתים לשתי השאלות: 1. אני מעוניינת להוסיף עוד כ 500GB לפחות. פתחתי את המארז ונדמה לי שיש מקום SATA פנוי, אבל אני רוצה לוודא, אז אני מצרפת כאן חלק מהסיכום מתוכנת EVEREST. האם אפשר להוסיף דיסק קשיח עם חיבור SATA? האם הדיסק של ה 640GB של WD מתאים ללוח האם, והאם הוא מומלץ בעיקר לצרכים של הורדות ואחסון של וידאו ומוזיקה? Field Value Computer Operating System Microsoft Windows XP Home Edition OS Service Pack Service Pack 3 DirectX 4.09.00.0904 (DirectX 9.0c) Computer Name BOAZ (äîçùá ùì áòæ) User Name éåíèåá! Motherboard CPU Type Intel Pentium 4, 3000 MHz (15 x 200) Motherboard Name Intel Bay Field D865GBF (6 PCI, 1 AGP, 4 DIMM, Audio, Video, LAN) Motherboar…

• 5 תגובות
    • 957 צפיות
  22. היצרניות Silicon Motion ו-Phison אינן מבזבזות זמן, ומכינות את קו המוצרים שעשוי להפעיל את כונן האחסון המהיר העתידי שלכם לכתבה

23. Started by EnterOC,

הייי אני צריך כונן SSD לנייד אני מתלבט בין מספר כוננים: VERTEX 2 120GB INTEL 320 120GB (דור 3 - אבל מבחינת ביצועים לא נראה כך) CRUCIAL C300 128GB (בקר MARVALL לפי הכתבה הבקר הזה נחות מהSF-1200 אך כונן זה ספציפית נותן ביצועים טובים) לכל אחד היתרונות והחסרונות שלו,קראתי את המאמר של ההשוואה שפורסם פה באתר אבל אין שם מסקנה חד משמעית מה יותר טוב.כל הכוננים האלה כמעט זהים בינהם במחירים לכן נשאלת השאלה מי מבינהם הכי טוב לשימוש יום יומי. או שאולי בכלל עדיף לרכוש כונן CRUCIAL C300 בנפח של 64 גגה,הלכתי על הכוננים של ה120 כי הם נותנים ביצועים יותר טובים מהכונן של ה64 אך הייתי מעדיף ללכת על הכונן שיתן את מירב הביצועים במחיר הכי נמוך (ואם 64 לא נותן את זה אז אין ברירה צריך 120)

• 3 תגובות
    • 957 צפיות
  24. הוא ישמש בשביל לאחסן סרטים\שירים\משחקים דרך אגב, האם זה אפשרי לחבר כונן קשיח חיצוני לטלוויזיה ולראות את הסרטים שבו?(עם היכולת לבחור איזה סרט שאני רוצה)

• 3 תגובות
    • 957 צפיות
  25. Started by pyro,

שלום. קניתי מחשב חדש עם לוח ג'יגבייט NFORCE4 עם דיסק SATA של סיגייט. אני מבצע איתחול דרך התקנת וונידוס יוצר מחיצות ומבצע העתקת קבצים על מחיצת C. לאחר ריסטרט ראשוני אני לא מצליח לנצע בוט דרך הדיסק... יש למישהו מושג מדוע???

• 5 תגובות
    • 957 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.