אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,924 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם! אני מעוניין לקנות כונן נייד "1TB 2.5 עם חיבור usb3. ההמלצות שראיתי פה בפורום הם WD passport or samsung n2. אבל הבנתי שהם מסתובבים ב5400rpm בלבד. לכן חשבתי לקנות מארז ודיסק 7200rpm בנפרד. קודם כל מה דעתכם על הרעיון, באם ההמלצות חיוביות אשמח להמלצות למארזים ודיסקים. תקציב 500-700 שקל. אם זה מוזיל (סטודנט בכל זאת.. ) אין לי בעיה להזמין את המארז מחו"ל (את הדיסק אני חושב שעדיף שלא, לא?) השימוש יהיה בעיקר אחסון מוסיקה ווידאו (גם hd) וניגון שלהם ישירות מהדיסק החיצוני. תודה רבה לכל העונים\מתעניינים, גלעד.
-
- 1 תגובה
- 969 צפיות
-
-
שלום, יש לי דיסק קשיח של 160 ג'יגה שמחולק לשלוש מחיצות 40 40 ו-80 אני רוצה להוסיף למחיצה של הווינדוס את המחיצה הנוספת של ה40 כדי שיהיה לי 80 ג'יגה בc ...איך אני עושה את זה?
-
- 1 תגובה
- 969 צפיות
-
-
המחשב מזהה את ה Floppy אבל שאני שם דיסקט או אומר לי להכניס דיסקט למרות שהוא בכונן Floppy מישהו יכול להגיד לי מה הבעיה? :hanged: :itschy:
-
- 5 תגובות
- 969 צפיות
-
-
שלום אני צריך HD נייד עד 400 ש"ח שיהיה בקיבולת ההכי גדולה שאפשר והכי טוב שאפשר במסגרת התקציב..מה אתם ממליצים לי?כמובן אני מדבר על נייד! תודה
-
- 1 תגובה
- 969 צפיות
-
-
במחשב הישן שלי יש HD מאסטר ראשי ושניי HD נוספים עם דטה וגיבויים הכל בIDE 2 ה HD הנוספים הוספו במרוצת הזמן - כל פעם שניגמר לי המקום שניהם במערכת הקבצים NTFS והמאסטר הראשי ב FAT32 אני מנסה לנתק את שני הסלייבים >> לצורך העברתם למחשב חדש ופתאום המחשב הישן לא עולה! לא מוצא מערכת הפעלה!!! ???? אני מחזיר אותם = ואז הכל תקין למה זה קורה? הראשי שלי הוא HD חדש יחסית שעבר גווסט פעם שהחלפתי HD ישן יותר ואח"כ הוספו עוד 2 הHD הנוספים בקיצור אני משתגע!!! מי עוזר לי ? בבקשה?
-
- 7 תגובות
- 969 צפיות
-
-
היי, בשעה טובה קניתי את הדיסקRitek DL 8.5 GB DVD+R plus x2.4 לנק3500 שלי, ורציתי לדעת לפני שאני צורב עליו את מה שתיכננתי, אם איזוהשהן בדיקות ששווה להריץ כדי לבדוק את איכות הצריבה ואיכות הדיסק. בקיצור, תגידו לי מה לבדוק ואני אפרסם פה תוצאות.
-
- 3 תגובות
- 969 צפיות
-
-
אני לא מבין למה שמבקשים פה בפורום מפרטי מחשב אז נותנים מפרטים שיש בהם שני הארדיקים של 250...לא לא אחד של 500?? אני עכשיו מתכנן לקנות מחשב וחשבתי על Western Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 7200rpm 16MB Hard Drive כדאי לקנות אותו?? או שכדאי כמו כולם לעשות שילוב בין שניים של 250? ומה היתרונות בזה...?
-
- 8 תגובות
- 969 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב עם הארדיסק של WD מהסידרה הכחולה ורציתי לדעת מה אומרים המ"ב שבפרט שלו. כלומר מה ההבדל בין 16M ל-32M והאם זה משמעותי? תודה!
-
- 3 תגובות
- 969 צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש כונן חיצוני , עדיפות לאחד קטן (2.5 אינץ אם אני לא טועה) , נפח הרצוי הוא בין - 1 ל- 2 TB תקציב: עד 300 ש"ח עדיפות לאחד שאפשר להזמין גם כיסוי מעדיף לקנות בארץ עם אופציה לאמזון. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 969 צפיות
-
-
היי, אני עובד עם אפלקציית Apps2SD כדי להעביר חלק מהאפליקציות לכרטיס החיצוני בטלפון. פירמטתי את הכרטיס לפני שבועיים בערך וחילקתי אותו למחיצת לינוקס EXT4 ומחיצת FAT32. מערכת WINDOWS לא יכולה לקרוא את מחיצת ה-FAT32 בגלל שמחיצת הלינוקס היא הראשונה. כרטיס ה-SD נראה ב-WINDOWS כאפור עם נפח של 0MB. הכרטיס לא מזוהה גם בטלפון אחר. עם איזו תוכנה אני יכול לסרוק את הכרטיס ואולי לתקן את ה-File System במחיצת הלינוקס?
-
- 3 תגובות
- 969 צפיות
-
-
הבנתי מכם ומכתבות באינטרנט, שלכל תא SSD יש יכולת מוגבלת לכתיבה מחדש. השאלה שלי היא, מה בעצם קורה כאשר ישנו נסיון כתיבה לתא מסוים, והפעולה הזאת "לא צולחת"? האם הבקר של הכונן בהכרח מזהה את זה ומעביר את הפעולה לתא אחר, או שייתכן מצב של שגיאת כתיבה שתוביל לקובץ פגום? הנה קישור שבו נטען ש"שחיקת SSD יכולה להוביל לטעויות דיסק אחרי מספר חודשים של שימוש"...אין לי שמץ מי כותב את זה ומה בדיוק הבסיס לזה, אבל אשמח להסברים. http://superuser.com/questions/203430/ssd-on-windows-xp אציין שאני מתכוון לשימוש בSSD על ווינדוס 7, או כל מערכת הפעלה שעברה אופטימיזציה לSSD.
-
- 0 תגובות
- 969 צפיות
-
-
האם יש אפשרות להנמיך את הרעשים שעושה הכונן שלי? Deskstar 7K2000 הכונן הקודם (1GB) לא היה עושה קולות בוואליום כזה. לא נראה שמדובר בקולות של כונן תקול... תודה,
-
- 1 תגובה
- 969 צפיות
-
-
שלום לכולם! רציתי לשאול לגבי כונן SSD מספר שאלות. אני חדש בזה ועדיין לא השתמשתי אף פעם, אבל ראיתי ביוטויוב שזה מאוד מהיר. רציתי לשאול: 1. האם בהפסקת חשמל שפתאום קורה, יכול להיות שיפגם הדיסק והמידע ימחק או לא? 2. האם הכוננים מתחממים, או לא, או קצת? 3. האם הנורה במארז דולקת כשהדיסק עובד כמו בדיסק רגיל, או שזה לא כמו דיסק רגיל? 4. איך הכוננים של אינטל, מומלצים? תודה רבה רבה.
-
- 6 תגובות
- 969 צפיות
-
-
המצב כרגע: 2 כוננים של 500 ג"ב האחד - מחולק ל2 מחיצות, אחת ווינדוס, אחת מידע. השני - כונן גיבוי לכונן הראשון. המקום בכונן הראשון נגמר לי, וכונן הגיבוי הוא למטרות גיבוי של הכונן הראשון בלבד. מה שחשבתי: לקנות דיסק קשיח של 1TB כדיסק גיבוי, ולאחד את הכוננים הנוכחיים ככונים עיקריים. השאלה היא: האם ניתן לעשות MERGE ל2 כוננים שונים ? איך זה משפיע על המהירות וכו' ? יש לציין שאני מנסה לאחד מחיצה אחת מההארד דיסק הראשון ואת כל ההארד דיסק השני. תודה !
-
- 6 תגובות
- 969 צפיות
-
-
http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6925 איך הצורב הזה ביחס לצורבים המומלצים בסטיקי ? ומה ההבדל בין הדגם שמסתיים ב - H לזה שמסתיים ב - P ?
-
- 1 תגובה
- 969 צפיות
-
-
שלום, יש לי דיוידי של פוג׳יקום דגם cdp-001, לדיוידי יש כניסת usb וכרטיס זיכרון, באתר של פוג׳יקום רשום שהוא קורא עד 2gb אבל ניסיתי 4gb וזה עבד, אשמח לקבל המלצה לדיסק און קי או כרטיס זיכרון של 4gb שיעבוד על הדיוידי בלי בעיות ותקיעות, תודה.
-
- 3 תגובות
- 969 צפיות
-
-
שלום יש לי הרד דיסק חיצוני Western Digital WDG1SU5000 My Book Premium ES 500 GB MODEL: WDG1SU5000N http://www.wdc.com/en/products/Products.asp?DriveID=276 עד אתמול בלילה הוא היה הרד דיסק חיצוני במערכת FAT32 ככה הוא הגיע מכיון שNTFS יותר טוב ואין הגבלה של גודל הקבצים החלטתי לעובר אליה עכשיו אני מחבר את ההרד דיסק בכבל USB הוא כן מזדהה בדיוויס מנג'ר ללא שום בעיה אך בפועל אין לי שום כונן במחשב שלי אשמח לתשובה די דדחוף תודה
-
- 0 תגובות
- 969 צפיות
-
-
יצרנית הכוננים הקשיחים השנייה בגודלה מצטרפת אל טושיבה עם מוצר בנפח שיא, תוך התבססות על טכנולוגיית ה-PMR הנודעת לכתבה
-
- 1 תגובה
- 969 צפיות
- 1 follower
-
-
למרות שמחירי הקשיחים גבוהים מאוד כרגע ולא נראה שזה הולך להשתנות בקרוב, אחי צריך כונן חיצוני לגיבוי. אני מחפש כונן עד 500MB (אפשר פחות אפילו) שיהיה אמין ואם אפשר מהיר. תקציב עד 400 ש"ח.
-
- 0 תגובות
- 969 צפיות
-
-
השאלה בכותרת. זה כונן גיבוי שהוא לא מחובר תמיד,העמסתי עליו כמה שיכולתי והשארתי מקום פנוי בכוונה 5GB,יש לציין שהוא לא תמיד מחובר ואני משתמש בו אלא רק לגיבויים,אמורה להיות בעיה?
-
- 1 תגובה
- 969 צפיות
-
-
ברשותי קשיח של WD 250GB אם חשוב אני אוסיף את הדגם המלא מפרט בצד אם זה משנה .. לאחרונה שמתי לב שהוא מרעיש, בעיקר כשהמחשב מתאמץ. האם יש דרך לפתור את הבעיה ? או שההרד דיסק בסכנת הכחדה ועליי לגבה כל מה שחשוב לי במהירות האפשרית ?
-
- 12 תגובות
- 968 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי שני הרדיסקים מחוברים על צמה אחת : WD120JB ואיזה דיסק ישן 9 גיגה(כמובן שהוא ישן ולכן גם איטי יותר). המחשבה שלי בחיבור שניהם הייתה כזו : על ה120 נשים את המערכת הפעלה, סרטים וכול השאר, והדיסק של ה-9 ישמש להורדות בלבד ז"א אם אני מפעיל אימיול ,סבבהDC או ביטטורנט (לא ביחד כמובן) הכול יורד לשם. השאלה שלי האם בעצם יצרתי איזשהוא צוואר בקבוק כאן ? ובכלל האם כדאי להוריד הכול מלכתחילה ישר לדיסק של ה120 ? תודה מראש לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 968 צפיות
-
-
קניתי הארד דיסק חדש של 250GB ועכשיו הוא כונן H במחשב, אני רוצה להתקין מחדש תווינדוס ולעשות את ההארד דיסק הזה כונן C ולהתקין עליו תווינדוס איך עושים את זה?
-
- 8 תגובות
- 968 צפיות
-
-
אני משתגע ולא מבין ממה נובעת הבעיה הזו... אני משתמש בתוכנת צריבה - CDBurnerXP, אבל גם בNERO הייתה לי בעיה דומה (לא אוהב לעבוד עם NERO)... זה לא משנה אם אני מנסה לצרוב DVD או CD אני מקבל את ההודעה הבאה: Device error:(336130) Could not write to disk (LBA:246496 Length: 32). Invalid Address For Write. - 0x052102 זה קורה לפעמים ולפעמים לא ובזמן האחרון זה קורה לי מלא, עכשיו הצלחתי לצרוב בסדר אחרי שעשיתי איתחול מחדש למחשב אבל בצריבה השנייה שוב קיבלתי את ההודעה הזו. הצורב הוא צורב חדש ויש לי אותו אולי חודש. הדיסקים הם של TEAC חדשים ואיכותיים, אני משתמש בדגם הזה כבר מלא זמן ואף פעם לא היו לי בעיות. יש לציין שזה קרה לי גם עם דיסקים מפירמות אחרות... אני לא מצליח להבין ממה …
-
- 7 תגובות
- 968 צפיות
-
-
זה המקרה, יש לי הארדיסק WD 40 GB שהחליט בוקר אחד להתאבד... נדמה לי שזה בגלל כבל IDE פגום שהיה לי... ובכן עכשיו מה שקורה זה שיש לי הארדיסק שרק הביוס מצליח לזהות אותו, כשאני מנסה להריץ FDISK אני מקבל שגיאה שהתוכנה לא מצליחה לקרוא את ה- PARTITION TABLE. הורדתי אוסף תוכנות על דיסק בוט (ultimate boot disk) וניסיתי להריץ, וגם שם, אבל אני מקבל שגיאה שאין אפשרות גישה לכונן. יש לציין שהוא לא משמיע רעשים כלל...
-
- 6 תגובות
- 968 צפיות
-