אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
היי שלום בן דוד שלי קנה את ה-HD הזה ושהייתי אצלו הבחנתי שכאשר המחשב נמצא בעבודה ישנם רעשים מה-HD, שאני הייתי אצלו הבחנתי בהם גם וזה נשמע כאילו הדיסק עומד להתפרק בכל רגע. במחשב האישי שלי יש ATA ואני לעולם לא שמעתי כאלו רעשים ממנו. האם ישנה תוכנה של HITACHI שבודקת את הדיסק? ובכלל, האם אתם ממליצים להחליף אותו ל-WD? תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, לפני כ3-4 שנים קניתי בבלק פריידיי, במבצע של כ70$- SSD של SANDISK PLUS. חשבתי שזו קניה טובה (בזמנו המחיר היה טוב) אבל אחרי כשנתיים ומשהו כשהתחילו בעיות, רק אז גיליתי שיש פרמטר שנקרא SLC,TLC ו MLC וכנראה הSANDISK היה TLC (או הגרוע מביניהם, לא זוכר) שלא מחזיק טוב. היום שוב הגיע הפריידיי, והפעם לא הייתי רוצה לחזור על אותה טעות. אני עדיין מחפש משהו שיהיה מתחת לרף ה75$ אבל הפעם אם אין כוננים שמתאימים לכל הפרמטרים, אני אחכה. אז השאלה שלי היא בעצם על מה בדיוק להסתכל? כי אני רואה למשל שאמזון מוכרת SSD של SILICON POWER בגודל 1TB, אז האם כדאי לקנות את זה אם יצטרף למבצעים ויהיה זול מ75$? או ה QVO של סמסונג? מבחינת מהירות גם הSANDISK הספיק לי, אבל אני …
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אנחנו בעסקי הפירסום צריכים לקנות כרגע מכונה שמשכפלת דיסקים, בכמויות וגם מקום לקנות כמויות של דיסקים 700 מגה במחיר טוב. אשמח לעזרה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני לא מבין מה ההבדלים בינהם.. מישהו יכול להסביר?[br]פורסם בתאריך: 14.06.2007 בשעה 23:02:54 ???
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
למרות שאת הסרטים/קבצים וכו' הוא מציג בלי בעיה. האם אפשר לבדוק האם כונן ה DVD תקין, מבלי לשלוח אותו למעבדה ? (אולי ע"י תוכנה שבודקת אותו ?)
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הSSD הידוע של אינטל נמכר בKSP במחיר הזה, המחיר נחשב למחיר טוב? עדיף להזמין מחו"ל? (יש לי את האופציה) תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לא מצאתי לנכון לשים את ההודעה הזאת בפורום אמצעי איחסון אז החלטתי לשים אותה פה... באתר של PC Hardware יש DVD של LG (http://www.pch.co.il/docs/pd1055796323.htm) למכירה שאני רוצה לקנות עכשיו אין שום פרטים עליו באתר אז חיפשתי ומצאתי 2: http://www.lgeus.com/Product/CD/gdr_8162b.asp - GDR-8162B http://www.lgeus.com/Product/CD/drd_8160b.asp - DRD-8160B זה אחד מהם? והאם באמת הם לא תומכים ב DVD+R או שזה סתם לא מוזכר שם... תודה ;D
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות צורב אבל אני לא חזק בתחום ובכלל לא בענינים בקטעים האלו עכשיו...בגלל זה באתי הנה לבקש את עזרתכם... יש לי תקציב של 600 שקל. מישהו יכול לעזור? תודה מראש...
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום יש לי הארד דיסק 80 גיגה עכשיו הארד דיסק היה בו מלא חומר שלי (תמונות שירים סרטים) הוצאתי את הארד דיסק מהמחשב העברתי לככמה אנשים מזה חומר ופתאום אני מחזיר אותו (הוא slave מהתחלה ) עכשיו אני מחזיר אותו אני לא רואה את הכוננים שלו במחשב שלי אני ניכנס לניהול דיסקים ורשום לי עליו לא מוקצה ! ויש לי מלא דברים שאני צריך ואיך פתאום זה ניהיה ככה? 2) ואם רשום זה לא מוקצה חייבים לעשות מחיצה חדשה? בבקשה תעזרו לי מהר תודה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי בעיה יש לי DVD-ROM מדגם PIONEER S06 וצורב Yamaha CRW2100 - קורא 40 כותב 16 משכתב 10 אני משתמש בתוכנה נירו הגירסה המעודכנת ביותר (5.9.0.0) כל דיסק שאני צורב ואני מכניס לכונן הדי וי די הוא פשוט מתקשה לזהה אותו לדוגמא בהתקנה של משהו ההתקנה זזה מאוד מאוד לאט אבל כשאני מריץ את זה בצורב הכל מצוין זה מהיר וטוב. יש לציין שדיסקים אורגינלים הוא קורא כמו שצריך וצריבות מחברים שלי הוא גם קורא
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום, קיבלתי תוצאה ממש נמוכה ב SSD. בהתחלה כשקניתי אותו לפני שנה בערך, הוא היה ממש מהיר. עכשיו הוא ממש איטי וזה מורגש והכונן הרגיל של סמסונג עושה ביצועים דיי שווים. מה לא בסדר פה? תמונה מצורפת.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני צריך HD 500 במינימום כסף [250-300] אבל שיהיה משהו נחמד למה רק עכשיו הלך לי HD עם מלא תמונות וסרטים ואני לא צריך להגיד עד כמה מבאס דבר כזה... תודה למי שעוזר
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אפילו עם קירור ישירות על ההרדיסק ...אוליי 41 זהבסדר ? כמה אצלכם מראה ההרדיסק ?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום, רציתי לדעת אם זה אפשרי ע"י אמצעים ביתיים? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות שני דיסקים קשיחים למחשב רציתי לדעת איזה חברות נחשבות ליותר מומלצות? וראיתי דיסקים של סיגייט שלידם רשום NCQ, מה זה אומר?
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי LG 4165B והנרו לא צורב מעל X4, גם תוכנות אחרות. לאחי יש LG 4163B וגם הוא לא יכול לצרוב מעל 4. מה אפשר לעשות? תודה.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חבר'ה איך אני צורב 2.7 ג'יגה אם יש לי צורב רגיל (קווייק 4..)?? תודה!
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הזמנתי WD 60 GB 7200 RMP ואני רוצה להוסיף אותו ל 40 GB הקיים שלי איך אני מוסיף אותו מבחינת JUMPER עם ה 40 שלי הוא כמובן MASTER? ועוד שאלה יש לי מספר חיבורי IDE פנויים זה משנה לאיזה אני מחבר? אני לא מתכוון בלוח אלה בכבלים עצמם, החיבור האמצאי.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים , אני אמור לקבל מזרים מדיה HDX 1000 בעוד שבועיים אני מחפש לו HARD DISK מתאים מומלץ הדגם הזה http://www.wdc.com/en/products/Products.asp?DriveID=388 אני לא מוצא אותו בארץ !!!! מישהו יודע איפה הוא נמכר או אם יש דגמים של חברות אחרות המתאימות למזרים מדיה בו האיוורור לא מי יודע מה...
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום יש לי הרד דיסק חיצוני Western Digital WDG1SU5000 My Book Premium ES 500 GB MODEL: WDG1SU5000N http://www.wdc.com/en/products/Products.asp?DriveID=276 עד אתמול בלילה הוא היה הרד דיסק חיצוני במערכת FAT32 ככה הוא הגיע מכיון שNTFS יותר טוב ואין הגבלה של גודל הקבצים החלטתי לעובר אליה עכשיו אני מחבר את ההרד דיסק בכבל USB הוא כן מזדהה בדיוויס מנג'ר ללא שום בעיה אך בפועל אין לי שום כונן במחשב שלי אשמח לתשובה די דדחוף תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב אז יש לי X201 של לנובו כבר קרוב לשנתיים. המחשב סך הכל רץ די טוב אבל יש לא מעט תקיעות שאני מריץ כמה אתרי אינטרנט במקביל. המפרט כולל I5 560, ו4 גיגה זכרון, אני חושב שהדיסק קשיח מהווה את המגבלה הגדולה יש במחשב 160 5400RPM. חשבתי לשדרג לSSD, בניגוד לדגם החדש הX220, אצלי נכנס גם 9 מילימטר כלומר אני לא מוגבל מחינת דיסקים קשיחים. אני מחפש 120-128, לא צריך יותר, מערכת הפעלה מספר תוכנות וכמה סרטים, המחשב לא מריץ שום משחק. בעקרון חשוב זמן הדלקה מהיר והרצת מספר אתרי אינטרנט במקביל, לא יותר מידי. תקציב עד 650 ש"ח. חשבתי על אינטל 330 או על קרוסייל M4. אם יש עוד המלצות אשמח.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, איזה מדיות DVD הכי איכותיות אתם ממליצים לי לקנות שהולכות טוב עם צורב LG ? אני מתכוון למדיות מסוג DVD+/-R ביצעתי חיפוש לפני וקראתי דברים טובים על וורבטים וTY ומקסל... אבל, איזה דגמים ספציפיים מהם הכי איכותיים?.. הבנתי בחיפוש שזה הולך לפי קוד המדיה, איפה הוא כתוב על הדיסק עצמו או על הקופסא? ואיזה חנויות בארץ מוכרות אותם במחירים סבירים ? תודה !
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם .... מישהו יכול להסביר לי פעם אחת ולתמיד מה ההבדל בין המדיות, למה יש כאלו יותר טובים ויקרים, ולמה לא לקנות חברות לא מוכרות. אני פעם אחרונה קניתי מדיות של teac במחיר מצחיק ואז מישהו פה הסביר למה המחיר הזה,כנראה היו מזויפות . בקיצור מחכה להסברים מה לא טוב במדיות שהפירמה שלהן לא מוכרת ? ומה כל כך טוב במדיות של VERBTIME? כי אני לא מרגיש שום הבדל. עד היום אני צורב על מדיות כאלו בלי פירמה תקראו לזה ולא היו שום בעיות לא במדיות ולא בצורב שלי שאני מרוצה ממנו צורב על הכל וקורא הכל.
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מכירים תוכנה טובה לבדיקת ביצועי הדיסק הקשיח ? אני מעוניין להשוות בין הדיסקים שלי. תודה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-