אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,924 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם !! קניתי מחשב חדש עם הארד דיסק 250 ויש לי בקודם עוד 2 של 80 כל אחד אחד SATA ואחד IDE... אני רוצה להעביר את 2 הישנים לחדש ולהעביר את כל הקבצים לחדש (כמו לגבות) ואז להחזיר לישן... צריך להתקין משהו או שזה יזהה ישר אותם בחדש ?
-
- 4 תגובות
- 664 צפיות
-
-
יש לי כרגע במחשב שני כוננים הראשון הוא WD 120GB ישן (SATA 1) שקודח לי בראש והשני סיגייט 500GB 32MB שאני לא שומע בכלל. בגדול, המערכת שלי ממש חרישית אבל ה-WD הורס הכל כאשר ויסטה מחליטה להתעורר ב-1:00 בלילה ולקדוח לי בשכל. אני גם ככה חשבתי לשדרג בשביל עוד מקום (...זתומרת, פורנו כמובן ) אבל רוצה להבטיח שהכונן יהיה שקט אז אני מגיע לשאלה המקורית, מי מהם שקט יותר, או שניהם שקטים באותה מידה ואם בכלל?! ובקשר ל-WD ראיתי שיש שני דגמים, אחד 16MB והשני 32MB, יש כזה הבדל? כדי ללכת על ה-32MB? הוא עולה יותר מידי. תודה
-
- 4 תגובות
- 750 צפיות
-
-
מה זה Memory Flash ? למה כולם כל כך מתלהבים מזה? ומה זה HDD? הא ומה זה זיכרון מותמן (ה 8MB שיש לי וזה מחשיב אותו לכונן) חיפשתי בגוגל ולא מצאתי (אני לא יודע אנגלית)
-
- 4 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתכוון לקנות מחר כונן קשיח חיצוני מאייבורי באילת. רציתי לקנות 1TB, אבל ראיתי שההפרש לא גדול בין 1TB ל2TB, ללכת על 2TB, או שיש לו מגבלות כלשהן לעומת 1TB? מתלבט בין החברות הידועות (Western Digital / Seagate / Maxtor), אשמח להכוונה איזה כונן הכי מומלץ, תודה.
-
- 4 תגובות
- 7.2k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי הארדיסק של segate 120gb , IDE המחשב שאליו הארדיסק היה מחובר הרעיש בשבוע האחרון בהתחלה חשבנו שזה כנראה אחד המאווררים, ופשוט כיבינו את המחשב, לתת לו ל"נוח" בסוף השבוע התחלתי לבדוק את המחשב והבנתי שהרעשים נבעו כנראה מהארדיסק כיוון שאחרי שניתקתי אותו המחשב רעש פחות חיברתי שוב את הארדיסק והמחשב לא זיהה אותו אחרי ששיחקתי עם כל האפשרויות של ההרכבה (החלפת כבל IDE, החלפת הצמה של החשמל בזו של ה CD) ושום דבר לא עזר העברתי אותו למחשבים האחרים בבית וגם שם הוא לא זיהה אותו כאשר אני מחבר לו חשמל, בדקתי עם FLUCK את המתח ובכניסה הוא מקבל מתח תקין הבעיה היא שאני לא שומע את הרעשים של המנוע של הארדיסק בכלל שמעתי שאם הבעיה היא במעגל שעל הארדיסק אז אני יכול לקנות ארדיסק זהה ול…
-
- 4 תגובות
- 661 צפיות
-
-
שלום, לפני כמה שבועות הלך לוח האם של המחשב הקודם שלי, זאת אומרת שאין לי אפשרות יותר לגשת לכל המידע על הכונן קשיח שבמחשב.. הוצאתי את הכונן הקשיח מהמחשב הקודם, וכרגע אני מחכה לקבלת המחשב החדש שלי. מאחר ואין לי גיבויים משמעותיים של רוב המידע החשוב לי שנמצא על הכונן, רציתי לדעת מה אתם ממליצים לעשות? האם להתקין את הכונן הקשיח במחשב החדש שלי? (אני לא התקנתי אף פעם כונן קשיח, ומפחד לגרום נזק למחשב החדש) האם אולי לקנות מארז חיצוני לכונן הקשיח ולהשתמש בו בתור כונן קשיח חיצוני? מה בנוגע לכל קובצי המערכת, האם הם שיקול שאני צריך להתחשב בו? (שלא יגרמו לנזק או להתנגשויות עם מערכת ההפעלה במחשב החדש) עריכה: מדובר על כונן קשיח WD1600JS מסדרת Caviar SE
-
- 4 תגובות
- 804 צפיות
-
-
היי, אז בקיצור מישהו שאני מכיר יהיה באילת השבוע ובתכלס לא כזה דחוף לי SSD אבל אמרתי אם הוא כבר שם ואין מע"מ אז למה לא, אז אחרי בדיקה קצרה של שעה שעה וחצי הSSD הכי טוב שמצאתי במחיר שאני רוצה הוא זה http://eilat.ivory.co.il/catalog.php?id=11556 בעקרון השימוש שלו יהיה פשוט מאוד בשביל WINDOWS ועוד כמה תוכנות מסוימות של עריכה וצילום שאני מתאר לעצמי יעזור קצת אבל בתכלס זה פשוט כדי שהמערכת שלי תרוץ יותר מהר. אם אפשר עצה תגובה דעה משהו חחח אם יש משהו אחר באותה כמות מחיר או משהו שקרוב לזה אבל יותר טוב ועדיף לי ובכללי דעה אם זה באמת SSD טוב שכדאי לי לקנות בלי להסס.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מבקש המלצה מעונין להחליף את הטייפ הישן hp 40/80 dlt בעבודה. תקציב 5k+- חייב להיות scsi בעל נפח איחסון של בין -80 -ומעלה
-
- 4 תגובות
- 884 צפיות
-
-
יש לי מחשב בן חצי שנה ולאחרונה הצורב שלי התחיל לעשות בעיות. אני מנסה לצרוב קבצים מההארדיסק לצורב - הוא מסיים את הצריבה בצורה טובה ומדווח שהצריבה הסתיימה בהצלחה ואחרי זה אפשר לקרוא את הדיסק בלי בעייה אבל יש בו שגיאות. כשאני עושה בנרו בדיקת שגיאות אחרי הצריבה הוא מוצא שגיאות ומודיע שבחלקים מסויימים תוכן הדיסק שונה מהמקור. בזמן הצריבה אין שום בעייה - הבאפר גבוה. ניסיתי להתקין צורב נוסף וניסיתי כל מיני אופציות לחיבור שלהם בעזרת כבלי הIDE ועדיין לא משנה מה אני עושה יש לי אותה תופעה בשני הצורבים. ניסיתי גם לצרוב במהירויות שונות ואפילו במהירות של X8 עדיין יש לי שגיאות. האם הבעייה יכולה להיות בכבלי ה-IDE או בלוח אם או משהו שצריך להגדיר בווינדוס. וידאתי שבשני הכוננים מוגדר ל-DMA. …
-
- 4 תגובות
- 747 צפיות
-
-
הכונן שלי נשרף עקב נפילת חשמל...עכשיו אני צריך אחד חדש ואחד חיצוני לגיבוי כבר מעל לחצי שנה לא נגעתי בכל עניין החומרה ואין לי מושג מה הולך עכשיו בשוק, אז אני אשמח לקצת עזרה[br]פורסם בתאריך: 15.06.2010 בשעה 20:57:05 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_272_3151&products_id=27145&PHPSESSID=ln2n18hcrp3faev022kv0nmck2http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_272_3151&products_id=25009&PHPSESSID=ln2n18hcrp3faev022kv0nmck2 עשיתי חיפוש קטן, מה אתם אומרים עליהם?[br]פורסם בתאריך: 15.06.2010 בשעה 21:01:45 מישהו?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בזמן שאני מנסה להרכיב מחשב חדש נתקלתי בכונן הזה http://digma.co.il/shop/product_info.php?products_id=1454&osCsid=662ce5a690e152292402b45c0af1e194 הכונן הוא SATA 2 ורציתי לדעת כמה הבדל בביצועים יש ביינו לבין הSATA הרגיל... תודה
-
- 4 תגובות
- 782 צפיות
-
-
כי יש הפרש של איזה 20 ש"ח בינהם, השאם אם זה דגם זהה או שונה..
-
- 4 תגובות
- 557 צפיות
-
-
אהלן חבר שלי קנה מאייבורי הרדיסק חיצוני בגודל טרה אחד של סיגייט לאחר כמה ימים הוא לטענתו הוא ניקה וירוסים דרך תוכנת nod32 מאז ההרדיסק לא מוצג במחשב שלי. קצת פרטים : שמכניסים אותו ל USB הוא עובד משמיע רעש שומעים את ההתקן מתחבר למחשב אבל לא רואים אותו בניהול דיסקים רואים שהמחיצה מפורמטת למרות שיש עליה 500 גיגה חשובים מאוד של עבודה ניסיתי להפעיל אותו דרך SATA ישירות למחשב וזה לא עזר , במנהל התקנים הוא מזוהה תקין ההרדיסק לא מעניין פה בכלל רק המידע שיש בתוכו חשוב לי לדעת אם יש משהו לעשות לפני שלוקחים אותו לשיחזור מידע. תודה מראש אליאור
-
- 4 תגובות
- 760 צפיות
-
-
-
ברשותי נייד Asus 1215B, אני רוצה לשדרג ל-SSD. אחרי סקר שוק קטן שעשיתי צמצמתי את הבחירה ל-3 אופציות (תקנו אותי אם אני טועה): OCZ Agility 3 60GB - הכי יקר ומהיר בקצת מה-M4. Crucial M4 64GB - גדול מה-OCZ ב-4GB, זול ממנו וקצת פחות מהיר ממנו. Kingston SSDnow V100 64GB - הבחירה הכי זולה והכי פחות מהירה על הנייר, אבל פה השאלה האמיתית - האם המחשב שלי עם החומרה הלא כל כך חזקה שלו צריך משהו מעל לכונן הזה? האם תהיה נצילות מלאה של ה-Agility וה-M4? המחשב בעיקר לצורך לימודים וסרטים פה ושם (יהיו מאוחסנים על כונן חיצוני). תודה לעוזרים, אם יש SSD אחר שעדיף על הבחירות שלי אתם יכולים להציע
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות צורב חיצוני למחשב נייד(אין בו לא צורב לא כונן דיוידי). התקציב שלי 300. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום . כרגע מחוברים אצלי 2 הארדיסקים של 250 ועוד אחד של 320 ג'יגה עוד הארדיסק חיצוני של מאי בוק שמחובר ביו אס בי 2 האם אפשר להכניס לתוך המחשב עוד הארדיסק של 500 ? והאם זה לא יעשה בעיות כלשהן?
-
- 4 תגובות
- 661 צפיות
-
-
יש לי כונן WD2500YS שאיתו אני רוצה ליצור מערך ראיד [0,1,5] עוד לא החלטתי איזה. על הצד שהכונן AAKS עדיף על הדגמים הקודמים , ובאו נאמר שאין שיקול כספי, מה עדיף לשלב רק כונני YS או את הAAKS? תודה.
-
- 4 תגובות
- 669 צפיות
-
-
סרטון: שלום יש ברשותי דיסק קשיח Seagate Momentus 5400 הציר של הדיסק נתקע כמו שרואים בסרטון ככל הנראה בגלל סקטורים פגומים מה אפשר לעשות כדי לסדר את זה?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכם, יש לי דיסק קשיח SSD 480GB -OCZ אני חילקתי 2 מחיצות בדיסק SSD 480GB בזמן אחרון בתוכנה Steam הורדתי משחק call of dudy 4 חדש מקורי. עשיתי התקנה משחק בכונן השני מחיצה - D נישאר לי מקום פנויי 33GB. בגלל התוכנה Steam עושה עידכונים היא תופסת הרבה מקום פנויי בדיסק השני. ויש לי חומר חשוב סרטים תמונות מסמכים. ולא נישאר לי מקום עוד התקנות משחקים. אני חשבתי ליקנות דיסק קשיח נוסף - דיסק קשיח SSD Samsung 850 Evo MZ-75E1T0 1TB ואז דיסק הזה יהיה שני שרק התקנות משחקים ושמירה סרטים תמונות. אם אני מחבר בין דיסק קשיח SSD ocz+Samsung זה יעבוד ביחד בלי תקלות? אני ראיתי במיפרט של דיסק קשיח SSD Samsung כתוב: מהירות קריאה מקסימלית 540MB/s מהירות כתיבה מקסימלי…
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
התקנתי תוכנת MAGIC ISO,שיוצרת כונן וירטואלי. עכשיו הצורב האמיתי לא מזוהה ,ולא עוזר כלום,הסרתי את התוכנה ועדיין הווינדוס לא מזהה את הצורב. בביוס הוא כן מזוהה,רק בווינדוס לא,גם לא דרך SAFE MODE מה עושים?
-
- 4 תגובות
- 660 צפיות
-
-
חברים, אני כבר מתחרפן. קניתי לפני חודשיים בערך HDD חדש 500GB של SG.. בהתקנה(לפני חודשיים) של ויסטה כשבוחרים על איזה HDD להתקין..התיבה הייתה ריקה. כלומר , לא מזהה את הHDD. בביוס זה בסדר. אחרי כמה ימים, אחרי כמה וכמה נסיונות כושלים, בפוקס סתם ניסיתי את ההתקנה שוב ופתאום הופיע הHDD בהתקנה. לא התחלתי לחשוב איך ז קרה ומתי, פשוט ישר התקנתי את הווינדוס. לפני כמה ימים, רציתי לפרמט ולהתקין ווינדוס חדש, שוב ויסטה. ובהתקנה שוב ויסטה לא מזהה את הHDD. אני כבר מתחרפן. כמה ימים שאני מנסה, ולא מצליח. HELP!!!! מה לעשות??
-
- 4 תגובות
- 704 צפיות
-
-
האם אפשרי ליצור מכונן קשיח מפוצל (C ו-D) חזרה כונן אחד רק ©?? תודה לעוזרים....
-
- 4 תגובות
- 795 צפיות
-
-
שלום. רכשתי אקסטרימר ואני רוצה להתקין בו כונן 2.5. יש לי כונן חיצוני 3.5 אבל זה מסורבל ומכער את הסלון. איזה כונן מומלץ ,גודל 250 גיגה יספיק אני חושב. המטרה של הכונן היא ניגון סרטי 720P HD ו XVID.
-
- 4 תגובות
- 942 צפיות
-
-
הסיפור הוא שהיה לי צורב של NAC הוא היתקלקל לי והלכתי לחנות להחליף אותו היה לי אחריות עכשיו קיבלתי צורב אחר רשום על המדבקה שדבקוה על הצורב sony nac optiarc שחיברתי את הצורב למחשב רשום בנתונים שלו optiarc מה זה החברה הזאת מה ניסגר הוא עבד עליי בחנות הוא הביא לי צורב אחר עם חברה לו מוכרת???????
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-