עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by Moon-Mage,

תהיתי אם ישנם מוצרים מומלצים ואתרים מומלצים להזמין מהם כאשר נראה לי שגם הכוננים היותר איטיים יספקו אותי והייתי שמח להוזיל עד כמה שניתן. ואם אני כבר מזמין אז אשמח גם להמלצה על עוד כונן שיתאים למחשב נייד.

• 0 תגובות
    • 942 צפיות
  2. Started by shimon23,

שלום יש לי hd של wd - 80 mb - אך משום מה כשאני בודק את גודלו - הווינדוס מודיע על גודל של 74.4 - נכון שהחברות מודדות כל מגה לפי 1000 קי ולא 1024 - אז בעצם הגודל היה אמור להיות 78.125 - מישהו נתקל בבעיה כזו? כמו כן בכונן d שלי הווינדוס מציג שיש לי 55 gb - אך כאשר אני בודק את תכולתו אני רואה שיש בו 35 ג'יג'ה מלאים ו 15 ריקים - איפה עוד 5 מגה?

• 5 תגובות
    • 942 צפיות
  3. Started by ofir_16,

שלום לכולם! אני רוצה לקנות דיסק לצריבה של Mitsui Gold ורציתי לדעת איפה אני יכול לקנות אותו (בארץ כמובן)? אם אין אפשרות או שלא מייבאים אותו לארץ, אשמח להמלצות שלכם על דיסקים איכותיים ,לצריבה של מוסיקה. כי אני שמעתי שהמיצוי הם מצויינים למוסיקה. תודה.

• 1 תגובה
    • 942 צפיות
  4. אנא הצביעו בסקר אם יש עניין. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=546337.0

• 0 תגובות
    • 942 צפיות
  5. Started by Drazick,

שלום. כאשר אני מביט באינפו טול בנרו אני רואה שאופציית ה-DMA כבויה. היכן אני יכול להפעיל אותה מחדש? ואיך עושים את זה להארד דיסק? אני משתמש ב- Windows XP Professional. תודה.

• 12 תגובות
    • 942 צפיות
  6. Started by integral,

כידוע אחת מחברות ההגנה העיקריות קנתה את הזכויות ל DVD DECRYPTER מה שגורם לבעיות בגיבוי הסרטים שלנו. אז היום ניסיתי לגבות שני סרטים חדשים ולא ממש הצלחתי. הבעיה נפתרה ע"י שימוש ב DVD FAB DECRYPTER החינמית. לידיעתכם http://www.dvdidle.com/free.htm

• 1 תגובה
    • 942 צפיות
  7. Started by rsx,

קניתי את הדיסק הקשיח שציינתי בנושא והורדתי את הכלי לזיהוי בעיות שלwd ותחת הקטוגוריה smart status רשום fail בצבע אדום יש לציין שיש לי עוד דיסק קשיח שלwd והוא sata 3gb כלומר sata 2 ותחת הקטגוריה smart status רשום pass בירוק. אין לי מושג מה הבעיה. הדבר היחיד שעלה לי הוא שאני משתמש בקבל sata שהגיע עם הלוח אם ויכול להיות שהוא לא תומך בsata 6gb כלומר satat 3

• 2 תגובות
    • 941 צפיות
  8. קצת ישן יד שניה במחיר של 100 שקלים Pioneer DVR-A03 DVD-R/RW מה אתם אומרים איך?! תודה ענקית לעוזרים,

• 12 תגובות
    • 941 צפיות
  9. Started by donj,

אני משתגע ולא מבין ממה נובעת הבעיה הזו... אני משתמש בתוכנת צריבה - CDBurnerXP, אבל גם בNERO הייתה לי בעיה דומה (לא אוהב לעבוד עם NERO)... זה לא משנה אם אני מנסה לצרוב DVD או CD אני מקבל את ההודעה הבאה: Device error:(336130) Could not write to disk (LBA:246496 Length: 32). Invalid Address For Write. - 0x052102 זה קורה לפעמים ולפעמים לא ובזמן האחרון זה קורה לי מלא, עכשיו הצלחתי לצרוב בסדר אחרי שעשיתי איתחול מחדש למחשב אבל בצריבה השנייה שוב קיבלתי את ההודעה הזו. הצורב הוא צורב חדש ויש לי אותו אולי חודש. הדיסקים הם של TEAC חדשים ואיכותיים, אני משתמש בדגם הזה כבר מלא זמן ואף פעם לא היו לי בעיות. יש לציין שזה קרה לי גם עם דיסקים מפירמות אחרות... אני לא מצליח להבין ממה …

• 7 תגובות
    • 941 צפיות
  10. Started by Neus,

אהלן חבר'ה. השאלה שלי היא כזו: הבנתי שיש אפשרות להשתמש בתוכנה אשר מגבה את כל הדיסק הקשיח ויוצרת קובץ Image, כלומר אם קורה מצב שהדיסק הקשיח שלי קורס, אני תמיד יכול לשחזר את המצב לקדמותו באמצעות קובץ הImage הזה. עכשיו, הבנתי שאת הקובץ הנ"ל אני אוכל לשמור אך ורק על גבי דיסק קשיח חיצוני (בגלל גודל הקובץ). חשבתי על זה מעט.. בעצם, בשביל מה לי לשמור קובץ Image של כל הדיסק הקשיח? מה שחשוב לי באמת על הדיסק הקשיח, אלו בעיקר תמונות ומסמכים כאלו ואחרים, ותו לא(נפחם הכולל אולי 20 ג'יגה..). אז בעצם, האם כדאי לי פשוט לקנות דיסק און קי ועליו לגבות את כל המידע הרלוונטי, או שבכל זאת כדאי לי לרכוש דיסק קשיח חיצוני "לכל מקרה"? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 941 צפיות
  11. Started by Rango,

אני מנסה להיכנס לכונן D וזה אומר לי שאני צריך לפרמט אז אני מנסה לפרמט ואז זה מביא לי את השגיאה הזאת תודה מראש לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 941 צפיות
  12. Started by taotao,

מצאתי כבל מוזר שמצד אחד יש לו כאילו חיבור לכרטיס מסך כאילו כמו של המסך רגיל(CRT) ומצד שני חיבר של S-VIDEO הכבל חדש סגור לא נגעו בו ואין לי מושג למה הוא יכול לשמש כאילו מה מכרטיס מסך ישירות לטלויזיה או משהו כזה?

• 5 תגובות
    • 941 צפיות
  13. שלום לכולם תתכוננו, זה הולך להיות ארוך, אני מספר לכם את כל הסיפור כי כבר באמת שאני אובד עצות הרכבתי שרת לפני כשנתיים וחצי. השגתי מארז טוב של antec (שמתאים למספר רב של דיסקים קשיחים) עם 7 מאווררים + ספק 1500W של thermaltake. וUPS עם הספק מתאים. בגלל שהשרת שלי נבנה לאט לאט והוספתי דיסקים שונים ובגדלים שונים, החלטתי להשתמש בwindows home server. שמי שלא יודע, יש לו תכונה שאתה מוסיף דיסקים קשיחים לPOOL ואז יש לך אפשרות ליצור מחיצות לוגיות גדולות ללא כל קשר לגודל הדיסקים או סוגם. הכל דרך מערכת ההפעלה. בנוסף לתוכנה זו, יש תכונה של Duplication שמאפשרת לי ליצור מחיצות לוגיות שהקבצים בהם משתכפלים פעמיים בין הדיסקים. שיוצר מצב שאם נהרס לי דיסק קשיח אחד, אז מה שגדרתי בתור Duplicatio…

• 2 תגובות
    • 941 צפיות
  14. Started by steve_morse,

שלום רב, אני מחפש כונן חיצוני , עדיפות לאחד קטן (2.5 אינץ אם אני לא טועה) , נפח הרצוי הוא בין - 1 ל- 2 TB תקציב: עד 300 ש"ח עדיפות לאחד שאפשר להזמין גם כיסוי מעדיף לקנות בארץ עם אופציה לאמזון. תודה רבה!

15. Started by Shortboarder,

מחפש לקנות אחד כזה...עכשיו אני מחפש אחד שגם קורא\מוחק DVDRW . תמליצו לי על אחד טוב...והאם יש כבר DVDRW שהם 2 sided??? (צורבים על שני צדדים???)

• 5 תגובות
    • 941 צפיות
  16. Started by POD,

היי, אני עובד עם אפלקציית Apps2SD כדי להעביר חלק מהאפליקציות לכרטיס החיצוני בטלפון. פירמטתי את הכרטיס לפני שבועיים בערך וחילקתי אותו למחיצת לינוקס EXT4 ומחיצת FAT32. מערכת WINDOWS לא יכולה לקרוא את מחיצת ה-FAT32 בגלל שמחיצת הלינוקס היא הראשונה. כרטיס ה-SD נראה ב-WINDOWS כאפור עם נפח של 0MB. הכרטיס לא מזוהה גם בטלפון אחר. עם איזו תוכנה אני יכול לסרוק את הכרטיס ואולי לתקן את ה-File System במחיצת הלינוקס?

• 3 תגובות
    • 941 צפיות
  17. בבקשה, חדש מהתנור: http://www.tomsnetworking.com/2006/04/04/dlink_medialounge_dsm_g600_wireless_g_network_storage_enclosure/

• 1 תגובה
    • 941 צפיות
  18. Started by EnZeR,

אני מתכנן לקנות מחשב חדש והתחלתי לברר על חלקים ושמתי לב שקיים הבדל די משמעותי בכסף בין כונן, נגיד לדוגמא, של 300 GB אם הבפר שלו הוא 8 או 16. רציתי לדעת אם יש הבדל משמעותי בין 8 ל-16 והאם זה קריטי. תודה רבה מראש

• 9 תגובות
    • 941 צפיות
  19. Started by roi.vahab,

היי , מבקש המלצה לכונן גיבויים חיצוני בעל נפח 4Tb מינימום עם אפשרות לענן בייתי . מה דעתכם על זה ? כונן קשיח חיצוני Western Digital My Cloud WDBCTL0040HWT 4TB USB 3.0

20. האם יש אפשרות להנמיך את הרעשים שעושה הכונן שלי? Deskstar 7K2000 הכונן הקודם (1GB) לא היה עושה קולות בוואליום כזה. לא נראה שמדובר בקולות של כונן תקול... תודה,

• 1 תגובה
    • 941 צפיות
  21. Started by fffSSS,

יש איזה מדריך איך להרכיב צורב DVD?

• 4 תגובות
    • 941 צפיות
  22. Started by sdrum177,

שבוע טוב לכולם! יש לי שני HD במחשב אחד 250G WD שעליו מערכת ההפעלה והשני 500G SAMSUNG יש תופעה מוזרה עם הסמסונג. זה נראה שכאילו כל פעם שאני לא עובד ממנו זמן מסויים הוא כאילו נכנס למצב idle ואז ברגע שאני מנסה לגשת לתיקייה מסויימת לוקח לו כמה שניות להפוך לזמין. כאשר הדיסק של ה-250 הוא תמיד נגיש בזמן תגובה אפסי אפשר לומר חייב לציין שזה ממש מעצבן לחכות שהדיסק יגיב. מה עושים? תודה

• 3 תגובות
    • 941 צפיות
  23. אני משתמש ב CRYSTALDISKINFO לבדיקת מצב הדיסק ע"י SMART, הבעייה שאני מריץ ידנית רק שאני זוכר... ראיתי שיש לתוכנה אפשרות לרוץ באופן קבוע (RESIDENT) ולהתחיל ב STARTUP, וגם אפשר לשלוט על ה AUTO REFRESH שיהיה עד אחת לשעה. השאלה... האם יש חיסרון בהרצת בדיקת SMART כל כך דחופה? (ביצועים / קיצור חיי הדיסק / פגיעה כלשהי בדיסק או ב SSD) תודה

• 3 תגובות
    • 941 צפיות
  24. Started by dbbd,

אני מחפש ספק כח חיצוני לדיסק כזה כמו שמוכרים עם כבל מתאם USB2IDE אבל רק את הספק מישהו יודע איפ אפשר למצוא כזה?

• 0 תגובות
    • 941 צפיות
  25. Started by Holy,

שימו לב לגולת הכותרת דיסק שומר נתונים ל120 שנה!!! אני רק רוצה לציין שהמכונת זמן שלי מקולקלת ולא הסעתי את הדיסק 120 שנה אחורה בזמן הדיסק אוחסן משהו כמו 2-3 שנים בארון בלי לחות ובלי שמש תזהרו שאתם קונים דיסקים בזול

• 8 תגובות
    • 941 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.