אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,924 דיונים בפורום זה
-
שלום אני מתלבט קשות בין שני הדגמים האלה: 1. SAMSUNG F1 1TB HD103UJ 2. WD GP 1TB WD10EADS איזה מהשניים עדיף מכל הבחינות? לי חשוב קצת השקט מכיוון שההארד דיסק ישמש אותי למחשב HTPC תודה איציק
-
- 3 תגובות
- 974 צפיות
-
-
אני מחפש דיסק קשיח במהירות 10000 RPM או יותר לא משנה הנפח לא משנה המחיר עדיף בנפחים קטנים אבל העיקר שיהיה שקט.. לפחות כמו 7200 כמובן אם קיים כזה..
-
- 3 תגובות
- 973 צפיות
-
-
אהלן חברה .. ברצוני לשדרג את המחשב הנייד שברשותי acer 5740 g כרגע יש לי 640 ג'יגה 5400 שמאוד מאט לי את המחשב מה אתם אומרים על ההארדיסקים הנל? מה עדיף? ssd samsung 840 120 gb ב 525 או corsair neutron 120 ב 495 מה האופציה העדיפה?
-
- 0 תגובות
- 973 צפיות
-
-
הבנתי שיש אפשרות להוסיף עוד כניסות SATA 2 ללוח מה צרך לרכוש בשביל זה? והאם זה לא מאיט את קצב ההעברה
-
- 8 תגובות
- 973 צפיות
-
-
זקוק לעזרה עקב התלבטות בין שני קשיחים החיצוניים (לא סגור עדיין על גודל הכונן שאקנה) פה ניתן לראות את 2 הכוננים בכמה גדלים: http://ivory.co.il/category.asp?catcode=405 נפח כונן מול מחיר: 320GB של WD יעלה 360 ש"ח. 320GB של Seagate יעלה 430 ש"ח (70 ש"ח יותר). 500GB של WD יעלה 525 ש"ח. 500GB של Seagate יעלה 610 ש"ח (85 ש"ח יותר). מבחינת איכות בניה, ראיתי את WD במו עיניי והאיכות בניה לא אהבתי, נראה פלסטיק זול ורגיש. הסתכלתי ביקורות ושם ראיתי את Seagate וטענו שהאיכות בניה טובה. אודה לכל דעה שלכם וגם למי שיש את הכונן של Seagate ועל איכות הבניה שלו.
-
- 4 תגובות
- 973 צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל המלצה לכונן חיצוני אמין ככל הניתן לצורך שכבת גיבוי במשרד שבו אני עובד. נפח אחסון לפחות 3TB. אציין שנקנו כבר 2 כונני seagate Maxtor שהתגלו מאד לא אמינים וכבר הוחלפו פעמיים באחריות, לכן אשמח למשהו איכותי יותר. הרעיון לשלבו במערך הגיבוי במשרד בנוסף לגיבוי בענן (DropBox), כאשר אחת לתקופה של נניח שבועיים נחבר אותו למחשב נגבה וננתק. אשמח גם לדעתכם לגבי מערך הגיבוי. תודה
-
- 0 תגובות
- 973 צפיות
-
-
זוכרים שפעם היו כוננים קשיחים מצקצקים כאלה? ששומעים אותם עושים רעשים כשכותבים אליהם? אז לפני כשנתיים רכשתי דיסק שלא עושה רעש, מכאן הבנתי שהסיפור הזה של הצקצוקים נגמר... עכשיו קניתי מחשב חדש עם דיסק של 320GB, והוא מצקצק! לא רק שהוא מצקצק הוא לפעמים גם עושה רעש של חריקה... הרצתי סריקה ל BAD SECTORS ולא מצא כלום.... אבל הוא רק נקנה ויש עליו 5 שנות אחריות.... מה אתם אומרים?...
-
- 9 תגובות
- 973 צפיות
-
-
אני משתמש ב CRYSTALDISKINFO לבדיקת מצב הדיסק ע"י SMART, הבעייה שאני מריץ ידנית רק שאני זוכר... ראיתי שיש לתוכנה אפשרות לרוץ באופן קבוע (RESIDENT) ולהתחיל ב STARTUP, וגם אפשר לשלוט על ה AUTO REFRESH שיהיה עד אחת לשעה. השאלה... האם יש חיסרון בהרצת בדיקת SMART כל כך דחופה? (ביצועים / קיצור חיי הדיסק / פגיעה כלשהי בדיסק או ב SSD) תודה
-
- 3 תגובות
- 973 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי NEC 3550 עד היום אני דיי מרוצה ממנו, אתמול קניתי דיסקים ריקים שהם X16 (עד היום צרבתי על X8) אני שם את הדיסק בכונן והמחשב פשוט נתקע ולא מסוגל לקרוא את הדיסק, עד שאני מוציא אותו. ממה הבעייה? מה המקסימום שאפשר לצרוב על דיסקים R- עם NEC 3550 ? זה אותם דיסקים שהייתי קונה רק שכתוב עליהם X16 ובכלל זה אומר שהמקסימום זה 16X כלומר גם אם הצורב יכול לצרוב על מקסימום X8 הוא עדיין יכול להשתמש בדיסקים האלה, יכול להיות שכל החבילה דפוקה? אני בינתיים ינסה אצל חברים אבל אשמח לשמוע דעות ו\או אם זה קרה למישהו.
-
- 8 תגובות
- 973 צפיות
-
-
אהלן, בימים האחרונים אני מרגיש האטה משמעותית בעבודה מכיוון הדיסק. במיוחד בהעתקות/פריסה של ארכיבים וכל פעילות אחרת הקשורה לדיסק. להלן תוצאות הבדיקה שלי עם HDTUNE ולשונית סמארט מ HDTUNE הדיסק שלי מתפגר? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 973 צפיות
-
-
יום הולדתי הגיע, והחלטתי להחליף את ה Wd 20gb הישן שלי להארדדיסק חדש יותר. הנפח של 20 ג'יגה לא הספיק לי ואני מחפש המלצות חשבתי לקנות הארד דיסק של כ 80 GB אבל לא מצאתי של איזה חברה יש בקי אס פי את ההארדיסק של WD 80 GB ועוד 8 cache וחשבתי ללכת עליו. למישהו יש המלצות אחרות, בבקשה הגיבו עדיף עם קישור למוצר.
-
- 7 תגובות
- 973 צפיות
-
-
שלום. כאשר אני מביט באינפו טול בנרו אני רואה שאופציית ה-DMA כבויה. היכן אני יכול להפעיל אותה מחדש? ואיך עושים את זה להארד דיסק? אני משתמש ב- Windows XP Professional. תודה.
-
- 12 תגובות
- 973 צפיות
-
-
יש לי מערך 3 דיסקים של 1tb בriad 5 במידה ואני עובד בעיקר עם After effects ו3dsmax מה גודל ה stripe size המומלץ?
-
- 5 תגובות
- 973 צפיות
-
-
בשביל הXBOX360... דיסקים לא משהו של MATRIX , INTENSO , OFFICE DEPOT ,הוא קורא לי בסדר גמור , כן אני יודע שוורבטים הם ההכי מומלצים אבל יקר לי.. בקיצור כדאי להסתפק ב TEAC ? או שהם ישחקו לי תעינית של הכונן של הקונסולה...??יכול להיות מצב כזה??תודה..(דרך אגב 10 דיסקים של TEAC ב 80 שקל ממש זול, חצי מחר מוורבטים).
-
- 1 תגובה
- 973 צפיות
-
-
יש לי כמה כוננים קשיחים של WD בנפח 1T מסדרת ה GREEN . הכוננים מחוברים למחשב בעזרת תחנת עגינה חיצונית של blacX. לפני כמה ימים היתה לי הפסקת חשמל ואחריה כשאתחלתי את המחשב והדיסקים היתה לי תופעה מוזרה עם אחד מהם . מצד אחד הוא מראה שתפוס אצלו 850GB אבל בפועל כשאני בודק יש רק 150G תפוסים . הדיסק עצמו היה מלא כמעט לגמרי לפני כן . כנראה שמשהו במערכת הקבצים השתבש ואני לא יודע איך לסדר אותו . הדיסק עצמו בסדר פיזית ואחרי בדיקת שגיאות של WINDOWS ( אני עובד עם WIN XP SP3 ) נראה שאין שגיאות על הדיסק , הוא גם עולה כאמור בלי בעיות . למישהו יש רעיון מה קרה פה ואיך משחזרים את הקבצים ה "נעלמים" ?? תודה מראש לכל העונים .
-
- 2 תגובות
- 973 צפיות
-
-
שלום רב, מבקש המלצה לכונן קשיח חיצוני בנפח 2T. סיגייט או WD או משהו אחר מומלץ. שימוש לא יהיה יומי... שבועי. גיבוי של תמונות, סרטים, מסמכים. תודה רבה וגמר חתימה טובה
-
- 1 תגובה
- 973 צפיות
-
-
כידוע אחת מחברות ההגנה העיקריות קנתה את הזכויות ל DVD DECRYPTER מה שגורם לבעיות בגיבוי הסרטים שלנו. אז היום ניסיתי לגבות שני סרטים חדשים ולא ממש הצלחתי. הבעיה נפתרה ע"י שימוש ב DVD FAB DECRYPTER החינמית. לידיעתכם http://www.dvdidle.com/free.htm
-
- 1 תגובה
- 973 צפיות
-
-
אני מחפש משהו ביתי שיגבה מקסימום 4TB אם אני לא טועה זה שיתמוך ב 2 דיסקים ב RAID1 תודה רבה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 972 צפיות
-
-
בנוסף לכונן ה-SSD שאני קונה פה מהמכירה הקבוצתית ( ), אני צריך גם כונן קשיח לקבצים הגדולים. רצוי משהו מ-RSM, שמהם אני כנראה קונה את רוב המערכת. מוכן לחרוג ב-100-200 שקל במידה ומדובר בכונן משתלם במיוחד, אבל רוצה מינימום טרה-בייט, כמה שיותר מהיר, וכמה שיותר אמין (קרי, כמה שפחות פלטות).
-
- 3 תגובות
- 972 צפיות
-
-
שאלה בכותרת, זכור לי שיש משו כזה RADE 0 \ 2 \ 5\ 7 \ 10 הדבר היחידי שמעניין אותי זה ביצועים ולא גיבוי חם של כוננים או כל תכונה אחרת של RADE .
-
- 7 תגובות
- 972 צפיות
-
-
שלום לכולם רכשתי מחשב נייד עם כרטיס 32gb msata בנוסף למקום להארדיסק של 500GB אשמח להמלצות לכרטיס msata 128 gb שעליו אוכל לשים את מערכת ההפעלה ובו זמנית לשמור על מקום גדול לאיכסון. תודה לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 972 צפיות
-
-
אני גם צריכה כונן פנימי 1000 GB - גם עד 700 ש"ח תודה
-
- 0 תגובות
- 972 צפיות
-
-
דיסק קשיח של WD. איך אני יודע אם הוא מהיר? רשום עליו LBA עם מספר ...... האם הוא 7200rpm או פחות ?
-
- 4 תגובות
- 972 צפיות
-
-
יש לי הארד דיסק ושתי כוננים אחד צורב חדש של LG ואחד כונן סי די רום רגיל ואני לא יודע בדיוק איזה סוג של ATA הם 33/100/133 עכשיו אם אני יקנה כבלי ATA133 ויחבר אותם אליהם הם יפעלו ברגיל אפילו אם הם נגיד ATA 100 או ATA 33 כנ"ל ההארד דיסק :s05:
-
- 1 תגובה
- 972 צפיות
-
-
אז ככה לאחרונה אני עוסק הרבה בדגימה עריכה וקידוד של סרטים ויצירת סרטיי DVD רציתי לדעת האם מעבר לתצורת עבודה של שני הארד דיסקים ברייד 0 תתן שיפור במהירות? והא השיפור יורגש כם בדברים אחרים כגון פעולה של מערכת ההפעלה , משחקים... בתודה מראש לכולם
-
- 4 תגובות
- 972 צפיות
-