עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. שלום. קניתי כונן קשיח חיצוני, ושמתי לב שאני מפעיל את המחשב, והכונן מחובר, המחשב לא עולה. התהליך: אני מפעיל את המחשב, עולה הסמל של INTEL, אני שומע רעש כזה מהדיסק קשיח חיצוני ואז המחשב עושה ריסטרט. נראה לי שהמחשב מנסה לעשות BOOT דרך הכונן החיצוני. שהוא היה מחובר ניסיתי להגיע לתפריט הBOOT בעזרת F12 אבל זה לא נתן לי ועשה שוב פעם ריסטרט. מישהו יודע איך לסדר את הבעיה? כי כל פעם שאני רוצה להפעיל את המחשב אני צריך לנתק את הכונן, לחכות שיעבור המסך של האינטל ואז לחבר. תודה לעוזרים.

• 8 תגובות
    • 943 צפיות
  2. שלום, יש לי דיוידי של פוג׳יקום דגם cdp-001, לדיוידי יש כניסת usb וכרטיס זיכרון, באתר של פוג׳יקום רשום שהוא קורא עד 2gb אבל ניסיתי 4gb וזה עבד, אשמח לקבל המלצה לדיסק און קי או כרטיס זיכרון של 4gb שיעבוד על הדיוידי בלי בעיות ותקיעות, תודה.

• 3 תגובות
    • 943 צפיות
  3. Started by erez.kr,

שלום, יש לי הארד דיסק ישן (בן 6 שנים) - אני מעוניין לקנות לו מארז וחברו למחשב חדש ככונן חיצוני. האם אני יכול לקנות לו מארז של 2.5 או שאני חייב 3.5? תודה! ארז

• 3 תגובות
    • 943 צפיות
  4. הדור הבא של כונני האחסון ההיברידיים יוצא לדרך - עם נפח התחלתי מרשים של 20 טרה-בייט וחלום להתגבר על החסרונות בנסיונות מהעברלכתבה

5. שלום יש לי הרד דיסק חיצוני Western Digital WDG1SU5000 My Book Premium ES 500 GB MODEL: WDG1SU5000N http://www.wdc.com/en/products/Products.asp?DriveID=276 עד אתמול בלילה הוא היה הרד דיסק חיצוני במערכת FAT32 ככה הוא הגיע מכיון שNTFS יותר טוב ואין הגבלה של גודל הקבצים החלטתי לעובר אליה עכשיו אני מחבר את ההרד דיסק בכבל USB הוא כן מזדהה בדיוויס מנג'ר ללא שום בעיה אך בפועל אין לי שום כונן במחשב שלי אשמח לתשובה די דדחוף תודה

• 0 תגובות
    • 943 צפיות
  6. Started by Cyb3r,

שלום, ברשותי כונן צורב DVD (טיפה ישן) Sony DVD-RW DW-D22A האם יש אפשרות להפעלת ערוץ DMA? ואם כן-כיצד?

• 4 תגובות
    • 943 צפיות
  7. Started by yagelk,

קיבלתי היום את המחשב החדש שקניתי. כחלק מהמפרט קניתי כונן ssd של סמסונג דגם 840. המחשב ללא מערכת הפעלה והבנתי שאני צריך לשנות משהו בbios לפני שאני מתקין את המערכת הפעלה על כונן הssd. בbios זה מוגדר על smart auto. אבל יש לי עוד 2 אפשרויות של auto ושל enable. במה אני צריך לבחור? מדובר בלוח אם דגם ga-b85m-d3h. והאם יש עוד משהו שצריך לעשות חוץ מזה?

• 5 תגובות
    • 943 צפיות
  8. שלום, ברשותי שני דיסקים DVD בנפח של 4.7GB אחד של GPT - והשני של ממורקס + על שינהם יש את אותו החומר, חומר שאני חייב לשחזר למצב תקין ופעיל. כמו שהבנתם הדיסקים נשרטו ונפגעו קשות. כאשר מפעילים חלק מהתוכנות והחומרים שבדיסק GPT הם םועלים חלק אך חלקם נעצרים לפתע מה שמביא אותי למסקנה שהוא פחות שרוט מהדיסק של ממורקס שלא מפעיל את התוכנות והחומרים ונעצר הרבה לפני. התוכנה הכי חשובה פועלת עד שלב מסויים עם דיסק הGPT ולאחר מכן ניתן להמשיך את הפעולה עם הדיסק ממורקס. אני חייב לדעת כיצד אני יכול לגבות את החומר מהדיסקים בין אם מדובר בתוכנת שחזור או שילוב חומרים משני הדיסקים. תודה רבה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 943 צפיות
  9. Started by shtrum,

שלום לכולם. כמו תמיד אני חייב לומר שאני מאוד מעריך את האתר. לחבר שלי יש במחשב DVD, כרגע לא זוכר את הדגם ומקווה שזה לא חשוב. ה-DVD שלו ננעל על ZONE 1 שכידוע הוא האמריקאי. במהלך הזמן הוא קנה DVD חיצוני וכיום הוא לא זקוק לו. חשבתי אני לקחת אותו ממנו ולהתקין במחשב שלי. נשאלת השאלות: האם הנעילה של ה-DVD היא בעית תוכנה או חומרה (הפיך או בלתי הפיך)? האם ה-DVD נעול תמידית, או שכאשר אעביר אותו למחשב שלי הוא יפתח למס' שימושים נוסף? אם הוא יהיה נעול גם על המחשב שלי האם יש דרך לפתוח אותו? אם הוא יהיה פתוח כיצד אני מונע נעילה שלו בעתיד? תודה מראש ערן

• 2 תגובות
    • 943 צפיות
  10. <blockquote> שלום לכולם! קניתי אותו לפני שנה וחצי בערך, יש לי עליו ה-מ-ו-ן תמונות מטיולים, ים, בריכה, מסיבות, קיצור וכל מיני דברים חשובים אחרים,פתאום המחשב (גם הנייד וגם הנייח) לא קוראים אותו. זה התחיל בציפצופים קטנים (נורה ירוקה מהבהבת...) ואז הפסיק לקרוא אותו ומאז בכל פעם שאני מכניסה אותו לאחד המחשבים הוא כותב לי "אתחל דיסק?" מה עושים? פליז תעזרו לי... לא יודעת מה לעשות.............צריכה מומחה דחוף ניסתי שני מחשבים, ניסיתי להחליף כבל (יש לי עוד אחד כזה - דיסק און קי של חצי טרה של סמסונג) לא עזר גם. וזה מאד מוזר כי כשאני מכניסה אותו לכניסה USB של המחשב הוא משמיע צליל כניסת חומרה, מופיע V ירוק בצד שמאל למטה אבל ב"מחשב שלי" כלום...ועוד דבר, כשאני מחזיקה את הדיסק…

11. שלום לכולם, קניתי מחשב חדש בשעה טובה ומוצלחת. חברתי את ההארד דיסק החיצוני שלי בe-sata, ההארד דיסק נדלק (נדלקו האורות והוא רעד בצורה נורמלית), ושם זה נגמר. כשחיברתי אותו דרך יואסבי הוא עבד בלי בעייה. כשאני מחבר אותו ללפטופ דרך הe-sata אז אין בעייה בכלל. חשבתי שאולי בדיסק ההתקנה של לוח האם יש איזושהי אופציה של e-sata שפספסתי אבל לא מצאתי דבר כזה, וגם באתר של גיגבייט לא מצאתי. צרפתי קובץ של הmanage כדי שתראו מה העניין בדיוק. כל הפותר הבעייה הרי הוא ישובח. החלקים הם: הארד דיסק חיצוני Seagate freeagent xtreme 1t לוח אם GIGABYTE GA-P55M-UD2 [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 942 צפיות
  12. Started by shlomibandit,

אהלן חברה .. ברצוני לשדרג את המחשב הנייד שברשותי acer 5740 g כרגע יש לי 640 ג'יגה 5400 שמאוד מאט לי את המחשב מה אתם אומרים על ההארדיסקים הנל? מה עדיף? ssd samsung 840 120 gb ב 525 או corsair neutron 120 ב 495 מה האופציה העדיפה?

• 0 תגובות
    • 942 צפיות
  13. זה המקרה, יש לי הארדיסק WD 40 GB שהחליט בוקר אחד להתאבד... נדמה לי שזה בגלל כבל IDE פגום שהיה לי... ובכן עכשיו מה שקורה זה שיש לי הארדיסק שרק הביוס מצליח לזהות אותו, כשאני מנסה להריץ FDISK אני מקבל שגיאה שהתוכנה לא מצליחה לקרוא את ה- PARTITION TABLE. הורדתי אוסף תוכנות על דיסק בוט (ultimate boot disk) וניסיתי להריץ, וגם שם, אבל אני מקבל שגיאה שאין אפשרות גישה לכונן. יש לציין שהוא לא משמיע רעשים כלל...

• 6 תגובות
    • 942 צפיות
  14. Started by yaelkam,

מקווה שזה הפורום המאתים לשתי השאלות: 1. אני מעוניינת להוסיף עוד כ 500GB לפחות. פתחתי את המארז ונדמה לי שיש מקום SATA פנוי, אבל אני רוצה לוודא, אז אני מצרפת כאן חלק מהסיכום מתוכנת EVEREST. האם אפשר להוסיף דיסק קשיח עם חיבור SATA? האם הדיסק של ה 640GB של WD מתאים ללוח האם, והאם הוא מומלץ בעיקר לצרכים של הורדות ואחסון של וידאו ומוזיקה? Field Value Computer Operating System Microsoft Windows XP Home Edition OS Service Pack Service Pack 3 DirectX 4.09.00.0904 (DirectX 9.0c) Computer Name BOAZ (äîçùá ùì áòæ) User Name éåíèåá! Motherboard CPU Type Intel Pentium 4, 3000 MHz (15 x 200) Motherboard Name Intel Bay Field D865GBF (6 PCI, 1 AGP, 4 DIMM, Audio, Video, LAN) Motherboar…

• 5 תגובות
    • 942 צפיות
  15. Started by gal,

היי לכם ובכן יש לי את הצורב הזה אבל אני רוצה לשאול כמה שאלות למומחים קצת יותר ממני: 1)לא ניסיתי להעיז לצרוב יותר מX20 פשוט מפחד כי פעם צרבתי דיסק ב32 והיה חסר בו קבצים מה הסיבה? האם זה קשור במדיה (זה היה דיסקים של DCD ועד כמה שאני יודע הם מעולים)או שבצורב כנראה שמאז נרתעתי. 2)האם הוא מסוגל לצרוב דיסקים עם הגנות והאם הוא עובד עם CLONE CD? 3)האם מישהו צרב איתו גם בX40 ונתקל בבעיות באיכות הצריבה? 4)האם הצריבות שלו איכותיות והאם רמת השגיאות שלו סבירה? 5)ולבסוף...... אם איזה מדיה הוא מסתדר הכי טוב למהירויות גבוהות טוב אני יודע ששאלתי הרבה שאלות זה פשוט כדי להסיר את החששות שלי כי יש לי אותו די הרבה זמן אבל פשוט לא העזתי דברים ולא יודע למה מה עבר לי בראש אני מודה לכולם אם אפשר ל…

• 5 תגובות
    • 942 צפיות
  16. שלום, האם ישנה אפשרות לחבר הארד דיסק SATA(לצורך העניין - Seagate 1TB 7200 RPM, 32MB Sata II) למחשב מבוסס AMD 2500 בעל לוח ללא חיבורי SATA? האם ישנם מתאים שמאפשרים חיבור כזה והאם זה מומלץ? אני לא רוצה לקנות חיבור IDE-ATA כיוון שאני חושב לשדרג בקרוב את המחשב ככה שאני אקח את הארד דיסק לשידרוג. תודה.

17. Started by Posford,

רציתי לדעת עד כמה כוננים קשיחים ניתן לחבר במחשב נייח אחד? האם זה אפשרי שהוא יחזיק 4 כוננים קשיחים? במה זה תלוי? לוח-אם\מעבד\ספק? ורציתי לברר אני לא ממש מעודכן ובקיא בתחום. איך הכוננים של2TB, הם חדשים? הוכיחו את עצמם? אמינים יותר מ- 1TB\1.5TB? מה עדיף היום, שני כונני 1TB או כונן אחד 2TB? והאם יש תכנון עתידי\יעד ליציאת כונן 3TB+? תודה.

• 6 תגובות
    • 942 צפיות
  18. Started by Fir3^StorM,

שלום, איזה צורב הכי טוב, אמין ומהיר מבין הצורבים הבאים..? PIONEER DVR-111BK NEC 5170A SAMSUNG S182M LG H10NK מבלי להתייחס לכמה עולה כל אחד. (כולם עולים לי אותו דבר~ חוץ מה- H10NK שעולה קצת פחות מהשאר, אבל שוב, לא להתייחס למחיר)

• 14 תגובות
    • 942 צפיות
  19. שלום לכם, אני קונה מחשב לצורכי גרפיקה, בעיקר דו מימד אך גם מעט רינדורים של תלת ווידיאו- בעיקר תוכנות מחבילת ADOBE CS 5 האם ידועים לכם הבדלי מהירות "תכלס" בין כונן עם באפר 32 לבין כונן עם באפר 16? אשמח לעצה לפני הקניה- לא מצאתי את המידע בשאלות הנפוצות או בסטיקי... יונתן

• 4 תגובות
    • 942 צפיות
  20. הבנתי מכם ומכתבות באינטרנט, שלכל תא SSD יש יכולת מוגבלת לכתיבה מחדש. השאלה שלי היא, מה בעצם קורה כאשר ישנו נסיון כתיבה לתא מסוים, והפעולה הזאת "לא צולחת"? האם הבקר של הכונן בהכרח מזהה את זה ומעביר את הפעולה לתא אחר, או שייתכן מצב של שגיאת כתיבה שתוביל לקובץ פגום? הנה קישור שבו נטען ש"שחיקת SSD יכולה להוביל לטעויות דיסק אחרי מספר חודשים של שימוש"...אין לי שמץ מי כותב את זה ומה בדיוק הבסיס לזה, אבל אשמח להסברים. http://superuser.com/questions/203430/ssd-on-windows-xp אציין שאני מתכוון לשימוש בSSD על ווינדוס 7, או כל מערכת הפעלה שעברה אופטימיזציה לSSD.

• 0 תגובות
    • 942 צפיות
  21. Started by mirileh1,

רוצה לנסות להוציא מידע ממחשב ישן שלא נדלק. חשבתי לנסות לקרוא בעזרת כבל בין ההארד דיסק ל-USB של מחשב אחר. ההארד דיסק במחשב הישן הוא מסוג Western Digital WD1600AAJS. איזה כבל אני צריכה? האם זה זה? https://www.aliexpress.com/i/4000966208077.html

22. Started by Moon-Mage,

תהיתי אם ישנם מוצרים מומלצים ואתרים מומלצים להזמין מהם כאשר נראה לי שגם הכוננים היותר איטיים יספקו אותי והייתי שמח להוזיל עד כמה שניתן. ואם אני כבר מזמין אז אשמח גם להמלצה על עוד כונן שיתאים למחשב נייד.

• 0 תגובות
    • 942 צפיות
  23. Started by integral,

כידוע אחת מחברות ההגנה העיקריות קנתה את הזכויות ל DVD DECRYPTER מה שגורם לבעיות בגיבוי הסרטים שלנו. אז היום ניסיתי לגבות שני סרטים חדשים ולא ממש הצלחתי. הבעיה נפתרה ע"י שימוש ב DVD FAB DECRYPTER החינמית. לידיעתכם http://www.dvdidle.com/free.htm

• 1 תגובה
    • 942 צפיות
  24. Started by rsx,

קניתי את הדיסק הקשיח שציינתי בנושא והורדתי את הכלי לזיהוי בעיות שלwd ותחת הקטוגוריה smart status רשום fail בצבע אדום יש לציין שיש לי עוד דיסק קשיח שלwd והוא sata 3gb כלומר sata 2 ותחת הקטגוריה smart status רשום pass בירוק. אין לי מושג מה הבעיה. הדבר היחיד שעלה לי הוא שאני משתמש בקבל sata שהגיע עם הלוח אם ויכול להיות שהוא לא תומך בsata 6gb כלומר satat 3

• 2 תגובות
    • 941 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.