עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by jj516,

הזמנתי WD 60 GB 7200 RMP ואני רוצה להוסיף אותו ל 40 GB הקיים שלי איך אני מוסיף אותו מבחינת JUMPER עם ה 40 שלי הוא כמובן MASTER? ועוד שאלה יש לי מספר חיבורי IDE פנויים זה משנה לאיזה אני מחבר? אני לא מתכוון בלוח אלה בכבלים עצמם, החיבור האמצאי.

• 1 תגובה
    • 962 צפיות
  2. Started by fofo66,

קיבלתי hd עם משחקים וסרטים בתוכו השאלה שלי איך אני מעביר את הנתונים אחד לשני

• 2 תגובות
    • 962 צפיות
  3. ההארדיסק מתפקד מעולה, מופיע במנהל ההתקנים , אבל לא בשמו אלא בקוד, בניגוד להארדיסק השני של של HITACHI שמזוהה כHITACHI. גם כשמריצים תוכנות כמו UNKNOWN DEVICES הן לא מזהות אותו. יש לו אולי איזה דרייבר שצריך להתקין כדי שיזוהה כי אני לא מצאתי אחד כזה. מצורף תמונת מסך של המנהל התקנים [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 962 צפיות
  4. 1. הדגם המומלץ פה Transcend StoreJet 253H של טרה, מגיע בברירת מחדל עם FAT32. זאת לא מערכת קבצים שעבר זמנה כבר? (במיוחד לאור העבודה שהיא לא מקבלת קבצים מעל 4 ג'יגה. 2. יש מניעה להמיר את מערכת הקבצים ל NTFS? 3. האם כשאני מנתק את הכונן מהמחשב, יש צורך בלעשות ניתוק מסודר עם eject או שאפשר פשוט להוציא את הכבל? תודה מראש, אור.

• 4 תגובות
    • 962 צפיות
  5. Started by bd,

יש לי מחשב שיש בו חומר רגיש מאוד מחשב של העסק אני רוצה לעשות לו מערך RAID 1 יש לי כונן 160 של WD אם אני יקנה עוד כונן 160 ...אותו כונן ויחבר... וינסה לעשות RAID 1 ... שאני לא יודע כל כך איך עושים את זה... וזה יעבוד MIROR כגיבוי לכונן הראשון שעובד עד עכשיו בלי גיבוי... זה יעבוד..? או שצריך לעשות את זה ישר מהפורמט?.. שמתקינים מחשב חדש?.. כביכול אני מחבר תכונן החדש... למערכת.. מה אני אמור לעשות?.. לגמפר כוננים?.. להיכנס לביוס ולשנות שם ל RAID1 להכניס דיסקט כלשהו.? של הבקר RAID של הלוח.. ולעשות שם על RAID1.. וזה אמור לעבוד ככה ..? בלי הרבה בלאגן..? כי אין לי מושג איך עושים את זה וחיפשתי כאן בפורום ויש הסברים מה זה כל דבר ולא איך עושים אתזה.. וגם אם יש הסבבר זה בסאנגלית וזה ס…

• 5 תגובות
    • 962 צפיות
  6. בביוס הכונן מופיע - אולם ללא ציון הנפח (מוזר) איני מצליח להבין כיצד לגרום לא להתקין. אינו מופיע ב MANAGE כלל - אין אפילו אינדיקציה לכך שיש כונן מחובר. ניסיתי לזהותו בתור כונן בודד ולהתקין עליו מערכת הפעלה אך גם פה לא מצא את ההארד דיסק. ברשותי לוח אם GA-P55A-UD3 אודה לכל מי שיכול לעזור

• 1 תגובה
    • 962 צפיות
  7. דגם WD1600JB או עם RTL בסוף. יש למישהו את הדיסק הזה? אני אמור לקבל אותו מארה"ב וקצת חושש מענין האחריות (שכנראה לא תכובד אם יקרה לו משהו). חיפשתי ביקורות ברשת ומצאתי מעט של משתמשים אבל לא החלטי לכאן או לכאן ולא ביקורת מקצועית. מעניינת אותי האמינות שלו, כמובן המהירות וגורם שחשוב לי הוא הרעש בזמן עבודה (SEEK) ובכלל. בתודה מראש.

• 7 תגובות
    • 962 צפיות
  8. Started by tomer861,

שלום לכולם רכשתי מחשב נייד עם כרטיס 32gb msata בנוסף למקום להארדיסק של 500GB אשמח להמלצות לכרטיס msata 128 gb שעליו אוכל לשים את מערכת ההפעלה ובו זמנית לשמור על מקום גדול לאיכסון. תודה לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 961 צפיות
  9. Started by ofcourse,

אהלן לכולם אני אשמח לקבל הצעות למפרט מחשב בתקציב של 2500-3000 . חשוב לי שיהיה לוח אם פיצוץ,כרטיס רשת סביר,לכרטיס מסך אין חשיבות,צורב טוב - לא חשובה לי המהירות אלא האמינות,סידי טוב,זכרון- עדיפות ל 512 מגה- והארד דיסק מהיר- לא חשוב הגודל. אני אשמח לקבל גם המלצות למסך LCD 15. אודה לכם אם תציינו גם מהיכן לקוחים המחירים. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 961 צפיות
  10. Started by Elite_Sniper,

קניתי הארד דיסק חדש של 250GB ועכשיו הוא כונן H במחשב, אני רוצה להתקין מחדש תווינדוס ולעשות את ההארד דיסק הזה כונן C ולהתקין עליו תווינדוס איך עושים את זה?

• 8 תגובות
    • 961 צפיות
  11. Started by shlomibandit,

אהלן חברה .. ברצוני לשדרג את המחשב הנייד שברשותי acer 5740 g כרגע יש לי 640 ג'יגה 5400 שמאוד מאט לי את המחשב מה אתם אומרים על ההארדיסקים הנל? מה עדיף? ssd samsung 840 120 gb ב 525 או corsair neutron 120 ב 495 מה האופציה העדיפה?

• 0 תגובות
    • 961 צפיות
  12. האם הוא יאט או ישפר את הביצועים. אם הוא לא ישפר ולא יאט אני מעדיף עדיין שהוא יהיה מכיוון שכך הבלאי שיווצר על הכונן הראשי(הגדול) שלי יהיה נמוך יותר. מה אתם אומרים? תודה לעונים.

• 5 תגובות
    • 961 צפיות
  13. Started by uk7,

שלום ;D ה windows גילה לי bad sector בהרדיסק באחד הסריקות יש לי הרדיסק מסוג seagate הורדתי את ה seatools שמצא את השגיאה ותיקן אותה, אך ה flag עדיין נשאר האם מישהו יודע איך אני יכול לעשות לו reset ?

• 6 תגובות
    • 961 צפיות
  14. אהלן, יש לי דיסק קשיח מסוג seagate expansion והמחבר שלו נשבר והתנתק מהמכשיר. הבנתי שככל הנראה לא אצליח לממש אחריות, יש איך לתקן את זה או שהדיסק קשיח מת וכל המידע שהיה בפנים אבוד (מאות ג'יגות)? מישהו מכיר מקום שיכול לתקן את המחבר באזור חיפה והקריות? תודה.

• 3 תגובות
    • 961 צפיות
  15. Started by talje,

שלום רב, כונן שברשותי, מסוג WD5000AAKS נמצא תקול לאחר בדיקה ממושכת (Exntended Test) בתוכנת הבדיקה של WD. על הכונן אין חומר חשוב, הוא כמעט ריק למען האמת. האם יש דרך לתקן אותו או להמשיך לעשות בו שימוש מבלי לפחד שהוא יתפגר בזמן הקרוב? תודה מראש, טל

• 6 תגובות
    • 961 צפיות
  16. Started by SUBX2,

הדגם של מכשיר DVD שלי הוא TOSHIBA SD 1300 תודה לעוזרים........................

• 6 תגובות
    • 961 צפיות
  17. Started by Sifo Jen,

היי, בשעה טובה קניתי את הדיסקRitek DL 8.5 GB DVD+R plus x2.4 לנק3500 שלי, ורציתי לדעת לפני שאני צורב עליו את מה שתיכננתי, אם איזוהשהן בדיקות ששווה להריץ כדי לבדוק את איכות הצריבה ואיכות הדיסק. בקיצור, תגידו לי מה לבדוק ואני אפרסם פה תוצאות.

• 3 תגובות
    • 961 צפיות
  18. Started by taotao,

מצאתי כבל מוזר שמצד אחד יש לו כאילו חיבור לכרטיס מסך כאילו כמו של המסך רגיל(CRT) ומצד שני חיבר של S-VIDEO הכבל חדש סגור לא נגעו בו ואין לי מושג למה הוא יכול לשמש כאילו מה מכרטיס מסך ישירות לטלויזיה או משהו כזה?

• 5 תגובות
    • 961 צפיות
  19. Started by natysoz,

היי קניתי בבוקר היום את הצורב הזה של LG והתקנתי אותו חיברתי לו את הSATA וחשמל והכל בסדר אני מדליק נרו 8 נותן לו 3 גיגה לצריבה במהירות של 18 X והוא פשוט לוקח את הזמן שלו.....50 דקות לדיסק! WTF!! אני מתאפק לא ללכת לבאג מחשבים ולקבל שם קריזה הם הביאו לי אחד דפוק ? קראתי משהו באינטרנט על DMA ועידכנתי אותו וזה לא עוזר ...אם מישהו יכול לעזור אני ממש צריך לצרוב כמה דברים עוד מחר HELP ME ... המחשב שלי מאד חדש וזה מוזר לי הבעיה הזאת מישהו יכול לעזור ?

• 1 תגובה
    • 961 צפיות
  20. Started by ElEmEnt,

ככה הבעיה היא שהוא מצליח אני חושב לצרוב עד מהירות 16!! 1) נגיד אני מכניס דיסק שאפשר לכתוב בו עד מהירות 16 אז תההיה לי באפשרות על 32 24 וכו'??? אני צורב בנרו ! אני צורב את זה כקיבצי מדיה (iso,cue) אולי קבצים כאלה הוא יכול לצרוב עד מהירות 16? ניסיתי שני סוגים של דיסקים!! בשניהם איתה בעיה... התמונה בקישור הזה: http://planet.nana.co.il/f_50_up/%E1%F2%E9%E4%2EJPG

• 2 תגובות
    • 961 צפיות
  21. אני משתמש ב CRYSTALDISKINFO לבדיקת מצב הדיסק ע"י SMART, הבעייה שאני מריץ ידנית רק שאני זוכר... ראיתי שיש לתוכנה אפשרות לרוץ באופן קבוע (RESIDENT) ולהתחיל ב STARTUP, וגם אפשר לשלוט על ה AUTO REFRESH שיהיה עד אחת לשעה. השאלה... האם יש חיסרון בהרצת בדיקת SMART כל כך דחופה? (ביצועים / קיצור חיי הדיסק / פגיעה כלשהי בדיסק או ב SSD) תודה

• 3 תגובות
    • 961 צפיות
  22. Started by Moon-Mage,

תהיתי אם ישנם מוצרים מומלצים ואתרים מומלצים להזמין מהם כאשר נראה לי שגם הכוננים היותר איטיים יספקו אותי והייתי שמח להוזיל עד כמה שניתן. ואם אני כבר מזמין אז אשמח גם להמלצה על עוד כונן שיתאים למחשב נייד.

• 0 תגובות
    • 961 צפיות
  23. שמעתי שיש IDE 33\66\100\133 או משהו כזה איך אני מבדיל בניהם ובמה אני צריך להשתמש להרדיסק 8 מגה באפר ATA100 - עם 80 גיגה- של ווסטרן דיגיטל תודה

• 6 תגובות
    • 961 צפיות
  24. Started by matizami,

מה ההבדל בין הדגם WDH1CS3200E לדגם WDH1CS5000E שלמרות שהאחרון יותר גדול הם עולים אותו דבר (בSKYPC)? אני מעוניין בעיקר לגבות מולטימדיה ולהשתמש בקבצים האלו במחשב אחר. אין בעיה שאני במחשב אחד ישתמש בחיבור ESATA ובמחשב שני בUSB?

• 9 תגובות
    • 961 צפיות
  25. שלום אנשים- שבוע טוב ומוצלח. יש לי בעיה עם כונן הHDD של של סיגייט 250GB SATA2 16MB הבעיה שלי שלפעמים הכונן מאבד מהתכולה המקסימלי שלו- כרגע 218GB מזוהה מה232GB המלא. לפעמים הווינדוס מוצא אותם מחדש ולפעמים הוא מאבד אותם, המצב שראיתי שהנפח מתחיל להיעלם הוא כאשר אני מבצע DEFRAG בAUSLOGIC , אז התחלתי עם 18GB פנוי, בסוף הוא יפול ל3GB פנוי, כ2~3 מגה לשניה נעלמים מנפח הכונן, אני מדבר על הנפח הפיזי הכולל ולא רק המקום הפנוי, כרגע יש לי 3.99GB פנוי(בבוקר היה 5.5GB) ותוכנת TREESIZE מזהה כ214GB של מידע על הכונן - כלומר צריך ליהיות כ18GB פנוי(מה שהיה לפני יומיים ונעלם אחרי הDEFRAG) מכירים את התופעה?

• 1 תגובה
    • 961 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.