אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש DOK 16GB שיהיה מהיר (עדיף להכי מהיר שיש היום בשוק ואם אפשר שיהיה גם קטן מישהו יכול לתת לי דגם לאחד כזה? תודה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
במחשב יש דיסק 160GB מפורמט NTFS המחולק ל 30GB ויסטה ו 130GB XP אני צריך להרחיב את מחיצת הויסטה על חשבון XP ממערכת הפעלה ויסטה תחת ניהול אמצעי אחסון יש אפשרות לכווץ את XP אך לא להרחיב את ויסטה יש הודעה על כך שיתכן וקובץ החלפה ו shadow copy יכולים להפריע אך אין אפשרות לשלוט על כך ממערכת הפעלה XP שוב ניתן לכווץ את XP אך לא להרחיב את ויסטה פרטישין מגיק מותקן על XP (ולא תומך בויסטה ) מאפשר לכאורה לבצע את הפעולות כך בשלב היישום על הדיסק של ויסטה מתקבלות הודעות שגיאה 1513 על chkdsk השאלה: מה עושים כדי לבצע הרחבה ללא פירמוט? מה זה דיסק GPT והאם הוא יכול להכיל מערכת הפעלה?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי חברים.. כבר בקושי נשאר לי מקום ב-SSD ואני רוצה לפנות מקום, מותקנים לי שני משחקים FC3 וBF3 כולל כל ההרחבות. חוץ מזה יושבת שם מערכת ההפעלה, איך אני יכול למחוק תיקיות לא חשובות? להעביר הרחבות של BF3 אני רוצה לעשות כאופציה אחרונה. ישנה תיקיה שתופסת כ-7 ג'יגה בשם AppData מה החשיבות שלה וכל הקבצים בה?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, בימים האחרונים אני מרגיש האטה משמעותית בעבודה מכיוון הדיסק. במיוחד בהעתקות/פריסה של ארכיבים וכל פעילות אחרת הקשורה לדיסק. להלן תוצאות הבדיקה שלי עם HDTUNE ולשונית סמארט מ HDTUNE הדיסק שלי מתפגר? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קיבלתי hd עם משחקים וסרטים בתוכו השאלה שלי איך אני מעביר את הנתונים אחד לשני
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם קבצים שנמחקו מכונן C קשים יותר למחזור והאם יש דרך יעילה להשיבם במלואם? אז נמחקו לי 40 ג'יגה בכונן C של סרטים בMP4 ועכשיו אני רוצה לשחזרם .. האם יש אפשרות ומה הסבירות,, ואם יש עצות- אשמח לקבלן כל טיפ יעזור, זהו מצב חירום תודה
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בבעלותי HDD של 160GB אשר מחולק לשתי מחיצות , האחת C בעלת נפח של 30GB , והשניה D בעלת 120G , בכונן D יש לי 63GB פנויים ואני רוצה לכחת 10 GB מ D ולהעביר אותם ל C , כך שב C היו 40 GB וב D היו 110GB. אני יודע שניתן לעשות זאת בעזרת PartitionMagic , אבל כשאני מנסה להתקין אותה זה כותב לי שהיא לא תומכת במערכת ההפעלה שלי ( ויסטה 64 ביט). העם יש תוכנה אחרת שמסוגלת לעשות את העבודה? העם המידע שנימצא על דיסק הקשיח יכול להיפגם?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני אביאור - בד"כ אני מוצא תשובות במהירות דרך האתר שלכם(מגוגל) - פעם ראשונה שאני "נאלץ" להירשם ולשאול בעצמי.(הגיע הזמן אני חושב) בכל מקרה השאלה שלי היא פשוטה, האם חיבור של דיסק קשיח נוסף למחשב יכול להשפיע עליו לרעה בכל דרך שהיא? מבחינת מהירות המחשב או התחממות המחשב או הספקת חשמל וכו... (אני שואל את זה כי פעם חיברתי 3 דיסקים קשיחים והמחשב שלי עבד כך הרבה זמן עד שיום אחד הוא פשוט נהרס - אני האשמתי את החיבור המרובה של דיסקים הקשיחים. אבל עכשיו אני בבעיה של חוסר במקור לאחסון - ואני לא מוכן להקריב את כל המחשב בשביל זה.)
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הי, קניתי מחשב חדש והתקנתי XP 64bit במהלך ההתקנה ביקשתי לעשות מחיצה 250 ג'יגה וחשבתי לתומי שעכשיו יהיו לי שתי מחיצות C ו D כ"א בערך 250 גיגה. כרגע מה שקורה זה שיש לי רק כונן C עם 250 גיגה, כאשר הדיסק הוא 500. מה אני יכול לעשות?!! תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מדי פעם כשאני מנסה לפתוח תיקיה גדולה, המחשב שלי נתקע לכמה שניות, ואז אני שומע קליק מההארדיסק ואז התיקיה נפתחת. זה לא לעיתים מאוד תכופות, זה מדי פעם. קראתי באינטרנט שהקליקים האלה יכולים להצביע על זה שההארדיסק הולך ומתקלקל. זה נכון? זה מה שקורה אצלי? הרצתי בדיקות על ההארדיסק ולא מצאתי שום בעיה. אז מה קורה פה?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
יש לי הארד דיסק ושתי כוננים אחד צורב חדש של LG ואחד כונן סי די רום רגיל ואני לא יודע בדיוק איזה סוג של ATA הם 33/100/133 עכשיו אם אני יקנה כבלי ATA133 ויחבר אותם אליהם הם יפעלו ברגיל אפילו אם הם נגיד ATA 100 או ATA 33 כנ"ל ההארד דיסק :s05:
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום יש לי DOK 16G ואני ל יכול להעיבר קובץ יחיד ששוקל מעל 4G , הוא רושם לי שהדיסק מלא הבנתי שצריך לפרמט את ה DOK כ NTFS מה שאין תודה
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הי אני מתכנן לבנות file server עם בין 4-6 כוננים קשיחים שיחוברו ב raid5 את כל המערכת אני בונה על ubuntu server אני חושב על זה כבר הרבה זמן וממש נכנסתי לעומק העניין אבל כל פעם יש משהוא אחר שמציק לי עכשיו יש לי 2 שאלות (והפעם בנושא כוננים קשיחים) ראיתי בחוות שרתים שיש נורה שאומרת מתי הגיע הזמן להחליף כונן איך אני דואג שבשרת שלי יהיו נורות כאלה לכל הכוננים דבר נוסף אני רוצה לבצע מעקב של נתוני ה s.m.a.r.t של הכוננים איך אני ידע איך לשייך שם לוגי לכונן פיזי יכול להיות שהשאלה האחרונה קשורה יותר לפורום linux אז... אם צריך אני ישאל גם שם המון תודה urinka
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איך זה יכול להיות ? ה3520 יותר טוב ? כי בזיגזג הוא עולה איזה 30 שקל יותר... למה זה ?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
:lol: :lol: פיוניר ייצרו דיסקים של בלו ריי מתירס . מקלח אחד אפשר לייצר 10 דיסקים. מי שיקנה בלו ריי יצטרך לאחסן את הדיסקים טוב כדי שהנמלים לא יאכלו לו את אוסף סרטי ה HIGH DEFINITION. http://www.cdrinfo.com/Sections/News/Details.aspx?NewsId=11398
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי צורב אסוס 4012A ומשום מה את כל הדיסקים מעל 700 מגה הוא מזהה כ703 מגה בייט אני רוצה לצרוב סרטים והנפח שלהם גדול מזה אז אני צריך לפצל אותם אבל הבנתי שיש מקום שבו אני יכול לעשות פלאש לביוס ואז יש סיכוי שזה יגדיל את הנפח שהצורב שלי יוכל לצרוב האם מישהוא יודע איפה אפשר ? או האם יש דרך אחרת לסדר את זה ?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ה DMA נעלם לי לפני כמה חודשים מהכונן סידירום (MSI X56) ולא חזר.... מה אני עושה? יש לי WIN XP PRO, הכונן מוגדר על DMA IF AVAILABLE, והוא מסומן כ PIO ONLY. בהפעלה של המחשב מצויין לי שיש DMA, אבל אין בצורב. הצורב משום מה מזוהה כ DMA... מה הולך פה??
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, פירמטתי את הדיסקאוןקי שלי ועכשיו הוא לא עובד על הדיוידי. - הוא עבד עליו לפני בלי בעיה. - פירמטתי את הדיסק דרך לינוקס (אבנטו 10.10). - הדיסק עובד כראוי גם בלינוקס וגם בווינדוס. למישהו יש רעיון?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הראשון של ST315005FDD2E1-RK - Seagate http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspjerusalems&uin=7695 והשני של Samsung - HX-DU015EC http://www.ynet-shops.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7733485&came=572&utm_medium=knyotvenofesh&utm_source=knyotvenofesh&utm_content=SAMSUNG הדיסק ישמש בעיקר כגיבוי, כמו גם לראות סרטי HD מדי פעם. עד כמה שאני מבין, USB2 מספיק גם ל 1080P. תקנו אותי אם אני טועה... אמינות, שזה הדבר הכי חשוב לי, זהה פחות או יותר בדגמים המובילים - ככה לפחות הבנתי מכל החומר הנפלא שיש פה בפורום - כך שלפי זה אני לא יכול להכריע. המחיר של שניהם דומה (אני מניח שבמכרז אפשר לזכות ב 500 ש"ח), והאחריות נוטה לכיוון ה סיגייט - 5 שנים לעומת 3 . אז מה דעתכם ? י…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שמעתי שאין הבדל בביצועים בין דיסק קשיח עם Sata 2 לבין דיסק קשיח עם Sata 3, האם זה נכון? דרך אגב, אני שואל סתם מתוך התעניינות ולא מתוך כוונה לקנות דיסק קשיח חדש אז בבקשה אל תמליצו לי על כוננים.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, במסגרת שיטוטי ב AMAZON, נתקלתי במוצר הבא: https://www.amazon.com/gp/product/B08DKL514G Timetec Liteon OEM 960GB SSD 3D NAND TLC NVMe PCIe Gen3x4 M.2 22110 110mm יש לשים לב לכך שהפורמט שלו הוא אורך מהרגיל, ולכן לא מתאים לכל לוח (לשלי כן). בנוסף, כמובן שהביצועים שלו לא גבוהים במיוחד. עם זאת, המחיר משתלם באופן קיצוני, והייתי רוכש אותו בלי להניד עפעף. שלחתי מייל ל TIMETEC ושאלתי למה לא נשלח לישראל, אך לא קיבלתי תשובה. אם יש הצעות, אשמח לשמוע. עריכה: ישנו משלוח, למי שמעניין אותי. אני הזמנתי.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
העלתי את המחשב ע"י LINUX BACK TRACK שבמקרה היה לי בבית איזו תוכנה אני יכול להשתמש בשביל לשחזר קבצים מהארד דיסק שנמחק סתם ככה בטעות דרך לינוקס ? והאם יש דרך יותר טובה ונוחה לשחזר קבצים לא דווקא דרך לינוקס
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה ההבדל בין חיבור Serial ATA HDD ל ATA133 HDD ואיך אני יודע מה מביניהם יש לי? בתודה manor
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי תוכנה שמפרמטת דיסקים קשיחים של w.d שמפרמט 80 והכול אבל אני צריך של seagate 80 gb שלהם תודה מי שיכול לעזור לי
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם! קיבלתי SSD חדש זה הדגם: Corsair 60GB Sata3 Force3 GT כמובן אני מתכנן לפרמט עכשיו את המחשב לגמרי ולהתקין את הווינדוס על ה SSD. השאלות שלי הם כאלה: 1. מה צריך לעשות בכדי לשפר את הביצועים ואיך? 2.איך בודקים ביצועים? 3.הבנתי שיש דרך לשלב את ה SSD בייחד עם ההארדיסק הרגיל איך עושים את זה?יש לי סמסונג F3 1TB ועוד שניים של WD כל אחד 250GB בסופו של דבר השאלה שלי העיקרית היא איך אני גורם לכל ההארדיסקים האלו לעבוד הכי טוב בשיתוף פעולה? תודה רבה לכולם!
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-