אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,924 דיונים בפורום זה
-
איך אני צורב ומתקין אותו? אני צריך פירמוור לדיוידי קורא DIVX שלי שקניתי היום, הדגם -pioneer DV470 ועוד שאלה, איך הוא? טוב? מה דעתכם עליו? ובבקשה תעזרו לי למצוא את העדכון בשבילו כי לא מצאתי.
-
- 4 תגובות
- 870 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב נייד של asus מדגם x550vx, שאצלי מ2016 למחשב יש כונן HDD בגודל טרה וכונן SSD בגודל 126Gb שעליו מותקן הווינדואס והייתי רוצה להחליף לכונן SSD באיזור ה500Gb. ורציתי לשאול איזה סוג של כוננים רלוונטי בשבילי מבחינת גודל פיזי וסוג חיבור? ומה הפרוצדורה הכרוכה בהחלפת הכונן הקיים? תודה רבה!!
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, קבלתי מחשב נייד שאמור להכיל הרדיסק SSD הדגם שאני רואה ב- Manage הוא: ST9250410ASG ATA Device ההרדיסק בגודל 256G בערך, האם זה SSD? תודה, שי
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות דיסק חיצוני לצורך גיבוי תקופתי של הנייד שלי וגם של המחשב הרגיל (ואולי גם לצורך שימוש שוטף יותר אם אהיה מעוניין בזה בעתיד), לחבר שלי יש MY PASSPORT 250GB וזה נראה די נחמד, אבל אני חושב שאני רוצה נפח גדול יותר, ראיתי שאצלו מחברים פשוט את ה USB וזהו, ואילו על ה 500GB קראתי שצריך לחבר אותו בנפרד גם לחשמל, זה נכון? וגם מבחינת הגודל הוא הרבה יותר גדול ולא בגודל של ה 250? ומה לגבי ה SEAGAT 1000GB? האם זה נכון מה שקראתי בזאפ, שהוא תומך ב USB2 ואילו המכשירים של WD לא תומכים? אין לי איזשהי מגבלת תקציב ממשית, כל עוד מקבלים תמורה הגונה למחיר, ואני רוצה משהו איכותי ואמין, לדעתי בין 500 ל 1000 ג'יגה. אז מה אתם ממליצים? תודה!
-
- 4 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שלומות, קיבלתי לאחרונה מתנה הרד דיסק 40 ג'יגה, שאני לא משתמש בו לצורך מערכת ההפעלה. הדיסק מחולק לשתי מחיצות. הייתי שמח לאחד אותו למחיצה אחת. אנא, עזרה מישהו? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אבקש לדעת מה ההבדל בין דיסק SATA ל- SATA2 והאם יש תאימות אחורה? כלומר, האם ניתן לחבר דיסק SATA2 ללוח אם שלפי המפרט שלו יש לו חיבורי SATA ?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, קניתי את הסמסונג 840 פרו ורציתי לדעת אם יש תוכנות או כלי בדיקה שבהם אני יכול לראות את הנתונים של הSSD? כי אני רוצה לבדוק שהכל פועל כמו שצריך לפעול משום שציפיתי שהוא יהיה הרבה יותר מהיר ממה שהוא. אז אני קצת חושד שהוא תקול. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זה בסדר שבזמן הצריבה המהירות כל הזמן משתנה והבפר לא יציב? פשוט אני זוכר שבצורב הישן שלי המהירות היית קבוע והבפר כמעת ולא היה קופץ.
-
- 4 תגובות
- 900 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להחליף את כונן ה- 500GB בסוני 4 לכונן של 1TB . רציתי לדעת אם זה מתאים: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=851516 תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לאחרונה הופיעה לי בעיה באחת המחיצות שבהארדיסק לא ניתן לפתוח או להשתמש באף אחד מהקבצים שבאחת המחיצות כל נסיון לשימוש גורר הודעה שגיאה כזאת: Can not open או כל נסיון להעתיק את הקבצים למקום אחר גורם לשגיאה הבאה: Can not copy access is denied Make sure the disk is not full or write-protected and that the file is not currently in use מה יכולה להיות הבעיה? יש אולי כלים כלשהם לתקן את הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 646 צפיות
-
-
יש לי M4 מותקן על לוח SATA2 של אינטל (965). התקנתי היום את האינטל 330 על מערכת (AMD (770T והתוצאות ב 4K נמוכות מהותית מהתוצאות עם ה M4 (מוגדר כמובן על AHCI והורדתי כמובן.את הדרייברים האחרונים של AMD). מעניין אם זה בגלל ההבדל בבקרים של ה SSD או בציפסטים של הלוחות. לא בא לי לפרק את ה 330 ולבדוק על מערכת האינטל יש למישהו תוצאות? עדכון: הכל בסדר, עדכנתי ביוס והתוצאות עכשיו די דומות ל M4
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, רכשתי לפני שבוע הארד דיסק של סמסונג 500 גיגה, יש ברשותי לוח אם של asus p4s-800d-x . כרגע מחוברים שני הארדיסקים בחיבור IDE. חיברתי את הדיסק החדשלחיבור ה sata הוא מזוהה ע"י הביוס אבל לא ע"י ה windows. האם שכחתי להגדיר עוד משהו בביוס או שיש צורך בדרייברים. מותקן אצלי windows xp sp3 אבל אני מעוניין לבצע התקנה חדשה וגם שם הוא אינו מזהה את הדיסק החדש, ההתקנה הינה של windows xp sp2 האם יש צורך להעלות קודם כל דרייברים ע"י F6?
-
- 4 תגובות
- 803 צפיות
-
-
שלום יש לי כרגע במחשב 2 הארדיסקים של 500GB SATA 2 והם פועלים ברייד 0 אני רוצה לצרף הארדיסק של 250GB IDE ולהתקין עליו VISTA יש לי בלוח אם יציאת IDE אחת שהיא הולכת לצורב ואת החיבור השני שמתי בהארדיסק אבל שאני מדליק תמחשב זה לא מזהה את ההארדיסק ולא את הצורב שניתקתי את ההארדיסק זה זיהה עוד פעם תצורב ניסיתי לשחק עם הג'אמפר אבל זה לא עזר, כל פעם שההארדיסק היה מחובר זה לא זיהה את אותו ואת הצורב אז אני צריך עזרה עם השילוב בין ההארדיסקים תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 522 צפיות
-
-
קראתי קצת והגעתי למסקנה חד משמעית nec .. רציתי לשאול האם לדוגמה לייט און הרבה יותר גרועה ומה ההבדל.. עכשיו אני צריך צורב אמין מהירות לא כל כך משנה 2 דקות לא עושות לי את זה איכות הצריבה כן חשובה. אני חושב ללכת על NEC ND-3520AB 16/4/24//48/16/48 Bulk Black DVD±R/RW http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=5894 מה אתם אומרים?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתלבט איזה צורב DVD עדיף א. NEC 2510 ב. NEC 2500A מה עדיף?
-
- 4 תגובות
- 676 צפיות
-
-
היי יש לי צורב DVD שעד שלשום עבד כמו שצריך. שלשום ניסיתי לצרוב פעם ראשונה דרך ה WINDOWS MEDIA PLAYER והופיעה לי הודעת שגיאה. מאז, כל דיסק שאני מנסה לצרוב הוא לא מצליח. בנרו הוא רושם לי WRITE ERROR. מישהו נתקל בבעיה או יודע לתקן אותה? תודה
-
- 4 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום לכם, אני קונה מחשב לצורכי גרפיקה, בעיקר דו מימד אך גם מעט רינדורים של תלת ווידיאו- בעיקר תוכנות מחבילת ADOBE CS 5 האם ידועים לכם הבדלי מהירות "תכלס" בין כונן עם באפר 32 לבין כונן עם באפר 16? אשמח לעצה לפני הקניה- לא מצאתי את המידע בשאלות הנפוצות או בסטיקי... יונתן
-
- 4 תגובות
- 959 צפיות
-
-
בעיה שנמשכת כבר כמה זמן ועכשיו נמאס לי - קניתי לפני כמה חודשים Transcend StoreJet 1TB. כשאני מחבר אותו ליציאת usb3 הכונן במקרה הטוב פועל 5 דק' ובמקרה הרע תוקע את המחשב. כשאני מחבר ליציאת usb2 הכל פועל כרגיל. בנוסף חיבור usb3 פועל במחשבים אחרים. בקר usb3 מעודכן מהאתר של אינטל (renesans controller). רעיונות???
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הבנתי ששתי החברות האלה הכי טובות בדיסק און קי. מה בכל זאת היתם מציעים לקנות מבין שתי אלה? שמתי לב ש - KINGSTON יותר יקרים. האם זה בגלל האיכות שלהם? או בגלל השם?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
משהו מכיר תוכנה שפועלת תחת מערכת הפעלה שניתן לשחזר איתה???
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.lira.co.il/site/viewProduct.php?pid=343&cat=374 נראים שונה מאלו שקניתי באופיס דיפו ----> http://www.bigcomputers.co.il/Product.asp?Pid=DVD_85_DL_VERB&Cat2Cat1ID=5392&Cat2ID=7550&aff=Zap〈=he
-
- 4 תגובות
- 896 צפיות
-
-
שלום ואהלן יש לי שני דיסקים קשיחים של WD S-ATA אחד 200 ג"יגה ואחד 250 ג"יגה. והטמפ' שהם מציגים לא יאמנו פשוט. אחד 70 אחד 60 ומשהו שמעתי שבסדרת דגמים אלו החיישן נדפק וכל זה זה נכון? ואיך זה אחרי שהצבתי מאוורר זה ירד ל50 ו54. אבל אם החיישנים דפוקים אז בטח זה היה 50 וירד ל30? הנה הדגם והסדרה של כל אחד מהם. WDC WD2500KS-00MJB0 WDC WD2000JS-98MHB0
-
- 4 תגובות
- 621 צפיות
-
-
לפי מה שהבנתי הדגם : Western Digital My Book Home טיפה יותר יקר מהרגיל כי יש לו 3 סוגי חיבור, זה ההבדל היחיד? אז ההתלבטות בין: Western Digital My Book Home 500GB Maxtor OneTouch 4 500GB יש הבדל של 200+- במחיר לטובת ה WD המחיר לא חשוב לי כי זה לגיבויים. כל המלצה ממי שמבין תתקבל בברכה, תודה.
-
- 4 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום כולם, לא מזמן הלך לי הארד-דיסק עם הרבה מידע חשוב, כנראה עקב הפסקות חשמל מרובות. שלחתי אותו בזמנו לטיק-טק ונאמר לי שיש בו תקלה פיזית ודרשו ממני כמעט 5000 לפני מע"מ, זה סכום ענק כמובן. אבל הבעיה היותר חמורה מבחינתי היא שהם לא הבטיחו סיכויי הצלחה כאלו גבוהים (וגרשו תשלום גם עבור כישלון - אבל זה עוד מילא). האם שווה לי לשלוח את הארד-דיסק לחברה misty? להבנתי שתי חברות אלו הן היחידות המתעסקות בזה. למישהו יש ניסיון עם הדברים האלו? תודה רבה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
במחיר הנוכחי שלו כרגע, האם ,משתלם לקנות אותו במקום דיסקון כי בנפח של 250GB? https://www.amazon.com/gp/product/B06WGPCW5L/ref=ox_sc_act_title_5?smid=ATVPDKIKX0DER&th=1 למטרת גיבוי (במקביל משתמש גם בקראשפלן) מקווה שתענו לפני שיגמר תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-