אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
יש לי צורב 212D של פיונייר אם אני מעדכן אותו לגירסא 1.15 אפשרי אחר כך לחזור ל 1.09 שיש לי כרגע? וכמובן איך אפשר להוריד אותה לקובץ? הסיבה שאני רוצה לעשות את זה היא שמקודם היה לי 212D ועשיתי לו ישר עדכון קושחה ל 1.15 שיצאה החודש והצריבות שהוא עשה לי על VERBATIM X16 לא נקראו ע"י הDVDROM TOSHIBA שלי. התקנתי את הצורב השני שהוא גם 212D ועדיין עם הגירסא 1.09 וצרבתי על אותן מדיות והן כן נקראות בלי בעיה, אז עכשיו חושב שיכול להיות שזה קרא בגלל העדכון אז אם מעדכן וזה שוב קורה אני רוצה לדעת בוודאות שאפשר לחזור לגירסא קודמת. תודה.
-
- 2 תגובות
- 652 צפיות
-
-
עשיתי new partition למערך RAID0 וזה נותן לי רק "SIMPLE VOLUME" וכתוב שהכונן DYNAMIC ולא basic ו simple volume ולא primary. אני לא מבין בכל העניין והייתי שמח אם מישהו יוכל להבהיר לי את הנושא. הנה תמונה: http://img163.imageshack.us/img163/8260/untitledul1.jpg מה כל זה אומר? זה נורמאלי?
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
בתוכנת נרו,איך מגבים בצורב דיוידי ומאפשרים אפשרות לגבות בהמשך על אותו תקליטור שעדיין לא מלא
-
- 7 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שלום, אני מבקש המלצה על הארד דיסק חיצוני עם USB 3. 500 מגה עד טרה. מעדיף כזה שלא צריך חשמל. תודה!
-
- 3 תגובות
- 969 צפיות
-
-
Hey there, i have asus p5k deluxe and i want to know on what stat should i put my hard drives so it will work in raid but with Ahci and all the features they support. (if possible)p. thanks for your help
-
- 1 תגובה
- 846 צפיות
-
-
אהלן , חושב לקנות כונן SSD , אני לא צריך יותר מ128 גיגה (זה לטובת מערכת הפעלה win7) חשבתי על אחד מהכוננים האלה: SanDisk SDSSDX-120G-G25 550/510 או Crucial SSD M4 Sata3 128GB CT0128M4SSD2 415/175 IOPS 40000 מה ממולץ חברה? תודה רבה וחג שמח !
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תקציב שלי 220 ש"ח גג . אני חושב אם כבר ללכת על צורב, אז ללכת על צורב SATA לכן אני מתלבט בין שני אלה DRW-1814BLT DVD±R x18, DL x8 SATA לבין DVD±RW GSA-H30N x16 Beige SATA המחיר שלהם זהה. מה דעתכם,איזה מהם עדיף? ============= שאלה נוספת, החיבורי חשמל בצורבי SATA הם מולקס רגיל? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 708 צפיות
-
-
מה מומלץ לגדלים אלו? איך ה Transcend? http://ksp.co.il/?uin=23484 תודה
-
- 8 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
החלטתי להפוך אותו לדיסק חיצוני במידה ובעתיד יהיה לי USB 3.0 האם כדי לקנות לו מארז ל USB 3.0 או שאין טעם כי הדיסק הוא לא SSD אלה 5400RPM אם אני לא טועה
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום בעבר (לפני השינוי אתר של וואלה) היה לי חשבון לאחסון תמונות, שהייתי נכנס אליו דרך העמוד הראשי לחשבון שלי והייתי יכול להעלות תמונות (כמו שעשיתי פה http://hwzone.co.il/tradezone/index.php?cat=showitem&item=2259 ) עכשיו משום מה אני לא מוצא איך להיכנס לחשבון הזה של התמונות אם מישהו יכול להדריך אותי איך אפשר אם בכלל זה יהיה מעולה, תודה מראש...
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איזה מבין ה2 יותר מומלץ? אשמח להמלצות נוספות במחירים הללו. תודה רבה וסופש טוב!!
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בבקשה תעזרו לי אנשים אני חייב צורב די וי די ואני לא יודע איזה מהם לקנות מבחינת מחיר שלושתם בסביבות ה350 שקל אז שכל אחד ירשום את דעתו, וזה יעזור לי מאוד
-
- 4 תגובות
- 787 צפיות
-
-
האם ניתן לאחד מחיצות משומשות? יש לי 3 מחיצות C + D + E , ואני רוצה לקחת את E ולאחד אותו ל D מבלי לאבד את מה שיש לי על E שבסוף התהליך ישארו לי 2 מחיצות (C+D) ואני לא יאבד את כל מה שהיה לי על E. - אז האם ניתן להפיק כזה דבר? מישהו יודע איך?
-
- 2 תגובות
- 873 צפיות
-
-
יש לי מחשב די ישן עם לוח עם ASUS P4P800 שהחיבורי ארדיסק שלו הם: 2 x UltraDMA 100/66/33 2 x Serial ATA, RAID 0, 1 האם ניתן לחבר אליו Western Digital 1TB 3.5 16Mb Buffer SATA II WD10EACS או שזה בלתי אפשרי וצריך בעצם כונן חיצוני שיעבוד דרך ה USB http://www.wdc.com/en/products/products.asp?driveid=336&language=en#jump77
-
- 4 תגובות
- 727 צפיות
-
-
היי, למחשב הראשי שלי יש מגבלת נפח עצבנית של 256 ג'יגה (מחשב נייד) שמקשה עלי לאחסן את התמונות מהמצלמה (כל תמונה 12 מגה, זה מצטבר די מהר). בנוסף, המשפחה הנודניקית שלי רוצה גישה לתמונות. מכיוון שאין לי רצון לשלום לדרופבוקס ודומיו לנצח חשבתי לקנות איזה דיסק קשיח עם גישה לאינטרנט. קצת חיטוט פה בחנויות בבריטניה ובאינטרנט העלה אופציה בשם my cloud של western digital. האם יש אופציה אלטרנטיבית טובה יותר? כמה גרועה אבטחת המידע בדבר כזה מבחינת הגישה מהאינטרנט ותמותת הדיסק? התקציב מוגבל ל"כמה שפחות", אבל לא מוגבל במיוחד, נניח מקסימום 150 פאונד. תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 907 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי כונן של 250 ג'יגה חילקתי אותו אחד 40 שזה C והשני 210 שזה D עכשיו ככה בD יש לי גודל כולל 195 ולא 210 ג'יגה למה זה ?יש אפשרות לעשות משהו לסדר את זה? ובC זה בסדר כי יש37. משהו ג'יגה תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 527 צפיות
-
-
בפעם שעברה שפרמטתי לקח לי המון זמן יותר משעה ויש דבר כזה שגם נקרא disk wizard שהוא מפרמוט מהיר.. היה לי אחד בהרדיסק שונה אבל זה לא אותו חברה עם אפשר לינק או לפרמט הרבה יותר מהר כמו הדיסקט תודה!
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת מה ההבדל בין הצורבים עם הפלוס R ואלה עם המינוס R וגם בקשר לדיסקים שנמכרים גם כתוב עליהם R+ ו R- תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 915 צפיות
-
-
ברצוני לרכוש דיסק קשיח חיצוני 3TB יש בו תמיכה גם בUSB3 וגם בUSB2, היציאות שיש לי בלוח התמיכה בחיבור היא USB2/USB1.1 האם תהיה בעיה עם החיבור בדיסק הקשיח או שהוא יזהה אותו?
-
- 11 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
הוא כתב לי ככה : הכל OK בירוק ו3 שינויים : בכחול, עם חץ למעלה . כנראה טוב SPIN UP TIME THRESHOLD 21 VALUE 95 WORST 93 STATUS -1 UP ---------------- שתיים באדום "התראה" SEEK ERROR RATE THRESHOLD 51 VALUE 100 WORS 253 STATUS - 100 DOWN ------ POWER ON HOURS COUNT THRESHOLD 0 VALUE 95 WORST 95 STATUS - 1 DOWN מה זההה?? כמה זה חמור ? ( איך מתקנים ?
-
- 1 תגובה
- 706 צפיות
-
-
היי אני רוצה להשתמש בזכרון USB DOK כזכרון SWAP יתרון ברור - חסכון בחיי דיסק קשיח חסרוונת - לא יודע ??? האם מישהוא ניסה ? האם יש הצלחות? כשלונות? ??? תודה מראש, יהודה
-
- 5 תגובות
- 827 צפיות
-
-
קניתי את הארד דיסק החיצוני של WD דגם: MY BOOK HOME EDITION 1TB וחיברתי אותו בעזרת FW. כשחיברתי אותו לראשונה הייתה מין התקנה של התוכנות הפנימיות שלו אך לאחר שעשיתי לו פירמוט ל- NTFS כל התיקיות ברירת מחדל שהיו בו נמחקו והכוננן ריק לחלוטין. איך אפשר להתקין את התוכנות שלו מחדש?
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
קיבלתי את התוצאות שמופיעות בתמונה שציפרתי. רציתי לשאול מה זה הדברים האלה שמסומנים בצהוב והאם ניתן לתקן אותם ?! עוד שאלה, היה לי הארד דיסק קודם של WD 160gb, וכשהוא התחיל להיות איטי, הייתי רואה דרך speedfan שלאופציה Power on hour count יש אזהרה...מה זה אומר וזה ישפיע גם כן על הדיסק ? אם יש משהו בנוסף שכדאי לדעת כדי לשפר את הביצועים וזמן החיים של הדיסק אני אשמח לשמוע... תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 972 צפיות
-
-
האם זה בעצם אותו דבר בשם אחר? http://www.tamlil2100.co.il/product.asp?pID=2204&c=22599 http://www.mediashop.co.il/Product.asp?Pid=202056&Cat2Cat1ID=5&Cat2ID=6&aff=Zap〈=he
-
- 11 תגובות
- 824 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין ב - 2 שימושים לכונן רשת : 1. לחבר אותו ל- SMART T.V על מנת לצפות בו בתכני וידאו (ללא שימוש בסטרימר), 2. גישה מרחוק לקבצים שנמצאים על כונן זה דרך המחשב או דרך האייפון. תקציב - גמיש. (באזור 1400 ש"ח) שאלות : 1. אם למישהו יש ניסיון בזה ? יודע שזה מצליח ? 2.האם איכות הצפייה פחות טובה בחיבור רשת לכונן חיצוני, מאשר חיבור בעזרת כבל ? 3. מכשירים מומלצים שיודעים לעשות את העבודה ? אודה לתשובתכם. תודה, אמיר.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-