עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. יש לי שני מחשבים בשניהם צורב של סמסונג במחשב החדש שהתקנתי אתמול הצורב קרא כמה פעמים דיסקים אבל רוב הזמן הוא מסתובב ולא קורא ולא עושה כלום הוא לא קורא למשל את דיסק הדרייברים של לוח האם האם יש בעיה ידועה עם צורבים של סמסונג? האם עוד מישהו נתקל בבעיה?

2. השאלה בכותרת, קראתי על זה בPC MAGAZINE - יש לי פה כונן קשיח של 3 גיגה 5400 סל"ד - יש טעם להשתמש בו לSWAP ? http://www.pcguide.com/opt/opt/osSwapLocation-c.html

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  3. יש לי צורב אסוס 4012A 40X12X48 ועם נרו הכי חדשה אני מבקש מידע על הדיסק שהוא 780 מגה והוא מראה לי רק 700 מגה לא משנה עם איזה נפח דיסק העיקר שהוא מעל 700 הוא תמיד מראה לי 700 למה זה ומה עושים ?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  4. אז ככה לאחרונה אני עוסק הרבה בדגימה עריכה וקידוד של סרטים ויצירת סרטיי DVD רציתי לדעת האם מעבר לתצורת עבודה של שני הארד דיסקים ברייד 0 תתן שיפור במהירות? והא השיפור יורגש כם בדברים אחרים כגון פעולה של מערכת ההפעלה , משחקים... בתודה מראש לכולם

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  5. יש לי בעיה בכונן גיבוי חיצוני,אני מקווה שזה המקום לפרסם אם לא , נא להעביר למקום המתאים. השבוע קניתי verbatim כונן גיבוי - של 500 הכל מצויין שם,ואני מצליח להעביר קבצים והכל בסדר אבל כשאני מנסה להעביר קבצים גדולים למשל של 16 גיגה - הוא לא נותן לי אומר לי בהודעה שהקובץ גדול מידי. אבל יש לי עוד 400 גיגה מקום פנוי. מה זה יכול להיות? תודה.

6. Started by dot com,

יש לי צורב CD-W540E של TEAC 40x10x40 ואני משתמש בNERO 5.5.7.8 אני לא יכול לצרוב יותר מ X32 והמדיה מתאימה לX40 . בעבר יכולתי לצרוב X40 למה אני לא יכול לצרוב מהר ואיך אני אוכל לתקן את הבעיה ??? ??? ??? ...אבל זו לא אותה בעיה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  7. יש לי מארז מיני טאואר מלפני כחמש וחצי שנים והוספתי כרגע דיסק קשיח נוסף. הבעייה היא שאין בו כל כך מקום, אני לא בטוח שאיפה שדחפתי את הכונן הנוסף בכלל נועד לכונן קשיח. מה שעשיתי הצמדתי לחלוטיןן שני כוננים קשיחים כך שאין ביניהם מרווח בכלל, השאלה שלי האם זה תקין? הכוננים לא מתחממים יותר מדי אבל בכל זאת...

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by EnZeR,

אני מתכנן לקנות מחשב חדש והתחלתי לברר על חלקים ושמתי לב שקיים הבדל די משמעותי בכסף בין כונן, נגיד לדוגמא, של 300 GB אם הבפר שלו הוא 8 או 16. רציתי לדעת אם יש הבדל משמעותי בין 8 ל-16 והאם זה קריטי. תודה רבה מראש

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by Moon-Mage,

תהיתי אם ישנם מוצרים מומלצים ואתרים מומלצים להזמין מהם כאשר נראה לי שגם הכוננים היותר איטיים יספקו אותי והייתי שמח להוזיל עד כמה שניתן. ואם אני כבר מזמין אז אשמח גם להמלצה על עוד כונן שיתאים למחשב נייד.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  10. שלום יש לי Caviar Blue 500GB 16MBCache עכשיו הוא היה מותקן במכשיר DVR גנרי שמריץ לינוקס שנקנה בארץ. בארץ המכשיר DVR קיבלת שנה אחריות (לא ידוע לי לגבי אחריות להארדיסק אבל בו נעזוב רגע את זה) התאריך ייצור של המכשיר הוא במרץ 11' ויש מדבקה בסינית שהאחריות היא עד מאי 2014. מה שמעניין אותי האם יש אפשרות לאחריות בינלאומית של WD ואם כן איך עושים את זה וכמה זה אמור לעלות לי והאם היבואן בארץ קשור לזה/ישתף פעולה. אגב האן ניראה לכם שההארדיסק שבק חיים בגלל שהוא היה מחובר כל הזמן לחשמל (לא מפסיק אותו לרגע במשך כשנה) וכותב/מוחק או שזה אולי פעם אחת איזה הפסקת חשמל או משהו כי זכור לי פעם שההגדרות בDVR התאפסו (או שרק היה נידמה לי שהם התאפסו וסתם היה איזה משהו) מה שמוזר יש לי כוננים ישנים ש…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by taotao,

שאני מעוניין לקנות צורב די וי די שקורא/צורב את כול הפורמטים? בין החברות של LG NEC POINEER TOSHIBA וחשוב שיתמכו בDUAL LAYER

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  12. שלום אנשים- שבוע טוב ומוצלח. יש לי בעיה עם כונן הHDD של של סיגייט 250GB SATA2 16MB הבעיה שלי שלפעמים הכונן מאבד מהתכולה המקסימלי שלו- כרגע 218GB מזוהה מה232GB המלא. לפעמים הווינדוס מוצא אותם מחדש ולפעמים הוא מאבד אותם, המצב שראיתי שהנפח מתחיל להיעלם הוא כאשר אני מבצע DEFRAG בAUSLOGIC , אז התחלתי עם 18GB פנוי, בסוף הוא יפול ל3GB פנוי, כ2~3 מגה לשניה נעלמים מנפח הכונן, אני מדבר על הנפח הפיזי הכולל ולא רק המקום הפנוי, כרגע יש לי 3.99GB פנוי(בבוקר היה 5.5GB) ותוכנת TREESIZE מזהה כ214GB של מידע על הכונן - כלומר צריך ליהיות כ18GB פנוי(מה שהיה לפני יומיים ונעלם אחרי הDEFRAG) מכירים את התופעה?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  13. Started by lutsker,

יש לי מערך 3 דיסקים של 1tb בriad 5 במידה ואני עובד בעיקר עם After effects ו3dsmax מה גודל ה stripe size המומלץ?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  14. כי יש הרבה סוגים שונים... - האם אני יכול לרכוש כל דיסק שמוצא חן בעיני ב-Zap? - או שלוח האם שלי (או כל דבר אחר) מגביל אותי? הסתכלתי אצלי ב-Disk Management ואני רואה שהדיסק שכרגע יש לי הוא Samsung sp0812c. (הרצתי בגוגל ואני רואה שהוא SATA, לא שאני יודע מה זה אומר...) תודה רבה לשפיצים, ערן

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by MX518,

היי, ברשותי כונן DVD שהיה שייך למחשב נייד ישן שהיה לי. ה- DVD הוא של טושיבה, מדגם sd-c2402. הנה כמה תמונות: איך אני מחבר אותו למחשב?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by GaTor120,

אני מחפש משהו ביתי שיגבה מקסימום 4TB אם אני לא טועה זה שיתמוך ב 2 דיסקים ב RAID1 תודה רבה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  17. שאלה בכותרת, זכור לי שיש משו כזה RADE 0 \ 2 \ 5\ 7 \ 10 הדבר היחידי שמעניין אותי זה ביצועים ולא גיבוי חם של כוננים או כל תכונה אחרת של RADE .

18. הציעו לי את הכוננים הבאים למחשב חדש שאני קונה: אפשרות ראשונה: Samsung SSD 250/512GB 960 EVO NVMe M.2 אפשרות שנייה: SSD PCIe Gen3 256/512GB WD Black MLC הכוונה היא 2 כוננים האחד של 256 והשני של 512. הכוננים הללו יכילו 2 מערכות הפעלה נפרדות ותוכנות להפעלה (משחקים, לייטרום וכדומה). מה ההבדלים בינהם, מי טוב יותר ? מהיר יותר ? אמין יותר ? תודה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  19. שלום, יש לי דיסק קשיח של 160 ג'יגה שמחולק לשלוש מחיצות 40 40 ו-80 אני רוצה להוסיף למחיצה של הווינדוס את המחיצה הנוספת של ה40 כדי שיהיה לי 80 ג'יגה בc ...איך אני עושה את זה?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  20. Started by Neus,

אהלן חבר'ה. השאלה שלי היא כזו: הבנתי שיש אפשרות להשתמש בתוכנה אשר מגבה את כל הדיסק הקשיח ויוצרת קובץ Image, כלומר אם קורה מצב שהדיסק הקשיח שלי קורס, אני תמיד יכול לשחזר את המצב לקדמותו באמצעות קובץ הImage הזה. עכשיו, הבנתי שאת הקובץ הנ"ל אני אוכל לשמור אך ורק על גבי דיסק קשיח חיצוני (בגלל גודל הקובץ). חשבתי על זה מעט.. בעצם, בשביל מה לי לשמור קובץ Image של כל הדיסק הקשיח? מה שחשוב לי באמת על הדיסק הקשיח, אלו בעיקר תמונות ומסמכים כאלו ואחרים, ותו לא(נפחם הכולל אולי 20 ג'יגה..). אז בעצם, האם כדאי לי פשוט לקנות דיסק און קי ועליו לגבות את כל המידע הרלוונטי, או שבכל זאת כדאי לי לרכוש דיסק קשיח חיצוני "לכל מקרה"? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by I7210I,

שלום אני צריך HD נייד עד 400 ש"ח שיהיה בקיבולת ההכי גדולה שאפשר והכי טוב שאפשר במסגרת התקציב..מה אתם ממליצים לי?כמובן אני מדבר על נייד! תודה

22. Started by talje,

שלום רב, כונן שברשותי, מסוג WD5000AAKS נמצא תקול לאחר בדיקה ממושכת (Exntended Test) בתוכנת הבדיקה של WD. על הכונן אין חומר חשוב, הוא כמעט ריק למען האמת. האם יש דרך לתקן אותו או להמשיך לעשות בו שימוש מבלי לפחד שהוא יתפגר בזמן הקרוב? תודה מראש, טל

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by Cynicoren,

שלום, ברשותי מחשב עם XP, לו 3 כוננים, וכנראה שאחד מחולק בפרטישן, כך שמופיעים 4 כוננים. כיצד ניתן לדעת מה הנפח של כל כונן פיזי ? תודה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by Neus,

אהלן חברים. שאלה קצרה: רכשתי דיסק קשיח חיצוני של WB, ובתוך הדיסק עצמו ישנה התקנה של איזו תוכנת גיבוי של WB.. האם יש צורך לעשות בה שימוש, או שאפשר להסתדר בלעדיה ולעשות שימוש רגיל בדיסק הקשיח?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  25. האם יש אפשרות להנמיך את הרעשים שעושה הכונן שלי? Deskstar 7K2000 הכונן הקודם (1GB) לא היה עושה קולות בוואליום כזה. לא נראה שמדובר בקולות של כונן תקול... תודה,

דיונים חדשים בפורומים