עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by integral,

כידוע אחת מחברות ההגנה העיקריות קנתה את הזכויות ל DVD DECRYPTER מה שגורם לבעיות בגיבוי הסרטים שלנו. אז היום ניסיתי לגבות שני סרטים חדשים ולא ממש הצלחתי. הבעיה נפתרה ע"י שימוש ב DVD FAB DECRYPTER החינמית. לידיעתכם http://www.dvdidle.com/free.htm

• 1 תגובה
    • 964 צפיות
  2. Started by FireStar,

שלום לכולם ברשותי צורב של אסוס מדגם 48X24X52 - 4824A .יש לי אותו משהו כמו כחצי שנה ועד עכשיו צרבתי איתו דיסקים מלאים של 700 מגה במשהו כמו 3 דקות ואפילו פחות. בשבועיים האחרונים שמתי לב שהוא ממש עובד לאט יחסית, ולוקח לו זמן כפול כדי לצרוב דיסק מלא. ניסיתי להחליף סוג דיסקים, איחוי, עידכון וינדוס, גירסה אחרונה של נירו וכלום לא עוזר. למישהו יש רעיון ???

• 5 תגובות
    • 963 צפיות
  3. שלום, לאחרונה נתקע לי המחשב מספר פעמים בצורה מוזרה. חשבתי שזה כונן חיצוני חדש שקניתי, כעת מסתמן שיש "תקיעה" גם בלעדיו. יש לי במחשב כונן אחד שמחולק ל 2 מחיצות ועליו OS. איך אני יכול וודא שהכונן עדיין בסדר ולא לקראת קריסה ? תודה !

• 4 תגובות
    • 963 צפיות
  4. Started by Tov_Tov,

איזה צורב מומלץ יותר ? והאם יש צורב שמומלץ יותר מהשניים בטווח מחירים הזה ? 130 ש"ח

• 3 תגובות
    • 963 צפיות
  5. Started by צחי_אל,

מהו הדגם הכי מומלץ,אם בכלל(אני זוכר שבזמנו היו בעיות עם הארדיסקים של 1.5TB כשהם היו חדשים)? השימוש שלו יהיה בשביל נגן מדיה פופקורן האוור C200 במידה וזה משנה משהו. תודה

• 5 תגובות
    • 963 צפיות
  6. Started by tortom,

שלום לכולם, ברשותי cruzer facet 16gb sandisk חיברתי את הDOK למחשב שנתקע כשהוא היה בתוכו. ביצעתי ריסט וניתקתי אותו. כשחיברתי אותו למחשב אחר המידע לא נמצא שם. היו כמה תיקיות מוסתרות שלא היו לפני כן כשהוא היה מצב תקין. כשפתחתי את העוגה של הכונן לראות את הקיבולת שלו, הוא היה באותה הקיבולת שהייתה לפני התקלה הזאת. אשמח לעזרתכם הדחופה בנושא, המידע שיש כאן מאוד חשוב לי.

• 5 תגובות
    • 963 צפיות
  7. Started by shar00750,

היו לי שני HD במערך RAID לאחר שפירקתי אותם (בעקבות מכירת הלוח) ומנסה להתקין על כל אחד מהם בנפרד מערכת הפעלה מגיע לשלב על איזה כונן להתקין ואז הוא רושם שאין שום כונן. בביוס הוא רואה את ה-HD . אני מבין שזה בגלל שהם היו במערך RAID איך אני מחזיר אותם למצב רגיל?

• 8 תגובות
    • 963 צפיות
  8. איך ה"RAID" של הלוח "Gigabyte GA-M85M-US2H"?? והאם בכלל עדיף לקנות כרטיס PCI של RAID?? ואיזה RAID הכי מומלץ לעשות??

• 3 תגובות
    • 963 צפיות
  9. Started by ofirr,

צריך המלצה לדיסק שקיח בתקציב כמה שיותר נמוך, עפ"י סיור באתר אייבורי,KSP ופנדה מחשבים ראיתי שה500GB מתאים לקריטריון הזה יחד עם תנאי התקציב. אני עובד עם P4 1.5GHZ + 80GB IDE אבל יש חיבור SATA על לוח האם. אלו הכוננים שריכזתי: Seagate 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II ST3500418AS‎ 3 שנים אחריות 250 ש"ח KSP Hitachi DeskStar 500GB 7200RPM 16MB SATA II‎ 3 שנים אחריות 250 ש"ח KSP Western Digital 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II WD5000AAKS‎ 3 שנים אחריות 250 ש"ח KSP Western Digital 500GB IntelliPower, 32MB, SATA II WD5000AADS‎ 3 שנים אחריות 250 ש"ח KSP Samsung 500GB 16MB 7200RPM SATA II HD502HJ Spinpoint F3 אחריות 3 שנים 265 ש"ח פנדה מחשבים Seagate Barracuda 7200.12…

• 8 תגובות
    • 963 צפיות
  10. Started by lutsker,

יש לי מערך 3 דיסקים של 1tb בriad 5 במידה ואני עובד בעיקר עם After effects ו3dsmax מה גודל ה stripe size המומלץ?

• 5 תגובות
    • 963 צפיות
  11. לפני כשנתיים קניתי את ה MegaRAID SAS9260-8i כדי לבנות שני מערכי RAID0 עם הקשיחים הישנים שלי (2*3 ו 2*4). ניסיתי להתקין אותו על המערכת החדשה שלי (ROG-STRIX-Z390) והוא אף פעם לא עבד כמו שצריך, התוכנת שליטה שלו היא דף HTML מחורבן שחצי מהזמן לא זיהה את הדיסקים. המערכת החדשה שלי לא הייתה ממש בשימוש כך שהוצאתי את הכרטיס והחלפתי אותו בכרטיס RAID 4 ערוצים פשוט אחר. השבוע ניסיתי להרכיב אותו שוב ושוב התחילו הבעיות, בהתחלה ה WIN10 לא זיהה אותו (בעיה שנתקלתי בעבר שנפתרה ע"י החלפת הסלוט) ואחרי מספר ניסיונות הכרטיס התחיל סתם לצפצף עד שפשוט העפתי אותו. -יש משהו שניתן לעשות איתו או פשוט להשליך אותו? -ישנו כרטיס מומלץ במחיר של 100-150 ש"ח? מה שחשוב לי הוא אמינות/יציבות ומהי…

12. Started by shildman,

שלום רב, מבקש המלצה לכונן קשיח חיצוני בנפח 2T. סיגייט או WD או משהו אחר מומלץ. שימוש לא יהיה יומי... שבועי. גיבוי של תמונות, סרטים, מסמכים. תודה רבה וגמר חתימה טובה

• 1 תגובה
    • 963 צפיות
  13. מכירים תוכנה טובה לבדיקת ביצועי הדיסק הקשיח ? אני מעוניין להשוות בין הדיסקים שלי. תודה

• 4 תגובות
    • 962 צפיות
  14. שלום לכולם. יש לי שני הרדיסקים מחוברים על צמה אחת : WD120JB ואיזה דיסק ישן 9 גיגה(כמובן שהוא ישן ולכן גם איטי יותר). המחשבה שלי בחיבור שניהם הייתה כזו : על ה120 נשים את המערכת הפעלה, סרטים וכול השאר, והדיסק של ה-9 ישמש להורדות בלבד ז"א אם אני מפעיל אימיול ,סבבהDC או ביטטורנט (לא ביחד כמובן) הכול יורד לשם. השאלה שלי האם בעצם יצרתי איזשהוא צוואר בקבוק כאן ? ובכלל האם כדאי להוריד הכול מלכתחילה ישר לדיסק של ה120 ? תודה מראש לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 962 צפיות
  15. למישהו יש תוכנה שהוא ממליץ עליה שיכולה לנטר HARD DISK זה לRAID 5 . אני פשוט רוצה לדעת עם זה בעיה של H.D או בעיה לוגית בתוכנה תודה לכל העוזרים מראש

• 0 תגובות
    • 962 צפיות
  16. Started by oded6188,

אני רוצה לקנות כונן חיצוני, 500 GB... ל Western Digital יש את הסידרת Passport שנראית לי נחמדה... אבל הסידרה הזאת מחולקת ל 3 חלקים: Essential Elite Studio מה בבדל בין כל הגירסאות? האם כדאי להשקיע כסף בסידרה Elite (שנשחבת הכי יקרה), או שהכל בולשיט ועדיף לקנות את הכי פשוט?

• 8 תגובות
    • 962 צפיות
  17. אני כבר הרבה מאוד זמן שלא עוקב אחרי החידושים בעולם המחשבים. כרגע יש לי דיסק קשיח של 500 גיגה של WD. כמה הרבה זמן שאני מתכנן להוסף לזה עוד איזה טרה ,או אולי 750 (למרות שראיתי שיש כבר דיסקים עם 3T, לא יודע אבל מה העלויות היום) אני זוכר שהיה את ההרד דיסק F1 של סמסונג, שנמכר בגרסאות 750G ו1T אם אני לא טועה, ושהוא קיבל הרבה שבחים. ההרד דיסק הזה עדיין נמכר? אני לא מצליח למצוא אותו בחנויות בעיר שלי משום מה... אולי יצאה גרסה משופרת לF1 פשוט ואני לא יודע? אני מחפש משהו שקט,מהיר וזול יחסית. הF1 אני זוכר היה כזה. אבל אולי יש המלצות אחרות? תודה.

• 0 תגובות
    • 962 צפיות
  18. אני גם צריכה כונן פנימי 1000 GB - גם עד 700 ש"ח תודה

• 0 תגובות
    • 962 צפיות
  19. Started by prince hadev,

מה דעתכם על דיסק קשיח מדגם הזה עם 64CASH ן מהירות של 7200 ו גם SATA3 ?

• 1 תגובה
    • 962 צפיות
  20. דיסק קשיח של WD. איך אני יודע אם הוא מהיר? רשום עליו LBA עם מספר ...... האם הוא 7200rpm או פחות ?

• 4 תגובות
    • 962 צפיות
  21. יש לי צורב אסוס 4012A 40X12X48 ועם נרו הכי חדשה אני מבקש מידע על הדיסק שהוא 780 מגה והוא מראה לי רק 700 מגה לא משנה עם איזה נפח דיסק העיקר שהוא מעל 700 הוא תמיד מראה לי 700 למה זה ומה עושים ?

• 2 תגובות
    • 962 צפיות
  22. המותג של Lite-On הטאיוואנית הציג את משפחת דגמי ה-M8Pe, שיוצעו בשלוש תצורות שונות ועם הבטחה למהירויות של 2.5 ג'יגה-בייט בשנייה לא בטוח שעדיין יש לה סיכוי בעידן בו סמסונג, מיקרון וטושיבה-סאנדיסק שולטות בשוק ביד רמה, אך אנחנו בהחלט שמחים לראות את Lite-On ואת המותג Plextor שבבעלותה מנסים את מזלם בקאמבק לשוק כונני ה-SSD – ובפרט לשוק כונני ה-SSD הביתי עתיר הביצועים, עם חיבורי M.2 מבוססי PCI-Express ותקני ה-NVMe שמאפשרים למהירויות ההעברה להגיע לאיזור הג'יגה-בייטים בשנייה. סדרת ה-M8Pe החדשה של Plextor הוצגה לנו לראשונה עוד בתחילת השנה במסגרת תערוכת CES, אך כעת נראה שההשקה קרובה באמת, ואנחנו מקבלים את ההדגמה ואת הפרטים הטכניים שהיו חסרים לנו בעבר. הסדרה החדשה תבוסס על בק…

• 0 תגובות
    • 962 צפיות
  23. ברשותי צורב מסוג Yamaha 16x10x40x - 2100S שפועל על ממשק SCSI. לאחורנה הוא החל לצרוב לי במהירות 8X. פשוט באמצע הצריבה הוא אמר לי שהוא מחליף את המהירות מ-16 ל-8 בגלל שהמדיה לא מתאימה. אבל היא כן, וניסיתי כבר מדיות רבות. הפיירווייר שלו מעודכן לגרסה האחרונה ואני עובד עם WIN XP. מה יכולה להיות הבעיה?

• 5 תגובות
    • 962 צפיות
  24. לדוגמא בתוספת קטנה אפשר לקחת מקסטור 120GB עם ATA133 ולא 100 אך ללא ה 8 באפר מה יותר משתלם , להסתפק ב 80 עם 8 או שהיתרון של ה 8MB לא כזה משמעותי שמצדיק אותו על פני 120 GB, אומנם יש הבדל קטן כי ה 120 מקסטור וה 80 WD מה אתם אומרים ? נ.ב אני מקווה שזה מתאים לפורום הזה

• 8 תגובות
    • 962 צפיות
  25. Started by bigbug2004,

יש לי צורב של LG GSA-H12N ודיסק DVD+R של VERBATIM. אני רוצה לצרוב עליו סרט באיכות DVD R 4.3GB, מה המהירות הבטוחה והמהירה ביותר לצרוב בלי שהצפיה בסרט תהרס ? אני יכול לצרוב במהירות 4x-16x תודה לעונים !

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.