עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. חבר'ה איך אני צורב 2.7 ג'יגה אם יש לי צורב רגיל (קווייק 4..)?? תודה!

• 10 תגובות
    • 975 צפיות
  2. צורב Pioneer DVR-215D הישן שלי כבר לא עומד במשימה.

• 5 תגובות
    • 975 צפיות
  3. Started by ksn1981,

שלום לכולם, אין לי כל כוונה/יכולת לנתח את יכולות הכונן (Sony Optiarc AD-7260s) שבזכותן הוא מומלץ בסטיקי ובביקורות.. גם אין לי שמץ של מושג איזה יכולת תהיה שמישה/חשובה עבורי.. אבל.. על דבר אחד אין כל ויכוח.. הכונן הזה מרעיש, ממש מרעיש! קניתי כמה כוננים כאלה ואני משווה אותם לכמה מהנפוצים של LG שהיו לי.. התוצאה זהה וברורה כשמש! אף פעם לא היו לי דרישות מיוחדות מצורב, אבל זו הפעם הראשונה שאני יכול להגיד שמצאתי צורב "לא טוב" עבורי. בהצלחה.

• 0 תגובות
    • 975 צפיות
  4. אנחנו בעסקי הפירסום צריכים לקנות כרגע מכונה שמשכפלת דיסקים, בכמויות וגם מקום לקנות כמויות של דיסקים 700 מגה במחיר טוב. אשמח לעזרה

• 3 תגובות
    • 975 צפיות
  5. Started by badatz,

בכוונתי לבנות בקרוב שרת עם RAID . לאחרונה גיליתי כי יש כבר בקרי RAID 5 שתומכים בSATA ומוזילים את העלות בצורה משמעותית. דיברתי עם מספר אנשי תמיכה והם טוענים שאין כמעט הבדל בביצועים .. מישהו כבר ניסה להקים RAID 5 עם בקר RAID SATA ? האם זה בעייתי או עובד חלק ?

• 3 תגובות
    • 975 צפיות
  6. Started by cool_g,

ואני צריך לדעת כשמופיע לי הפעלה אוטומטית: (בתמונה המצורפת) על אילו מהאפשרויות ללחוץ (חוץ מהשלישית כמובן)? - start my seagate freeagent - פתח את התיקיה כדי לראות את הקבצים באמצעות סייר WINDOWS - הגבר את מהירות המערכת שלי... (זה כמובן לא לוחצים) [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 975 צפיות
  7. האם מקבלים כבל SATA כשקונים או צריך לקנות בנוסף? תודה מHEAD

• 4 תגובות
    • 974 צפיות
  8. האם הוא יאט או ישפר את הביצועים. אם הוא לא ישפר ולא יאט אני מעדיף עדיין שהוא יהיה מכיוון שכך הבלאי שיווצר על הכונן הראשי(הגדול) שלי יהיה נמוך יותר. מה אתם אומרים? תודה לעונים.

• 5 תגובות
    • 974 צפיות
  9. Started by Tov_Tov,

איזה צורב מומלץ יותר ? והאם יש צורב שמומלץ יותר מהשניים בטווח מחירים הזה ? 130 ש"ח

• 3 תגובות
    • 974 צפיות
  10. Started by User,

זה משחק ל XBOX 360 בשם CALL OF DUTY 3 וב LOADING של ההתחלה הוא לא מצליח לקרוא את הדיסק וכותב DISK IS UNREADABLE או משהו כזה . זה עם דיסק של LG וניסיתי כבר עם דיסק של TEAC ובשנייהם יש את אותה הבעיה . אז יש מצב שה IMAGE של המשחק דפוק ?... לפי הבדיקה זה נראה לי בסדר, אבל אולי אני טועה... מה אתם אומרים ?

• 5 תגובות
    • 974 צפיות
  11. זה מהיר מספיק? זה נורמאלי ירידות ל60 בהארדיסק כזה מומלץ? מוזר שאין תשובות לשאלות כאלה בסטיקי [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 974 צפיות
  12. היצרניות Silicon Motion ו-Phison אינן מבזבזות זמן, ומכינות את קו המוצרים שעשוי להפעיל את כונן האחסון המהיר העתידי שלכם לכתבה

13. אחרי שהתקנתי את התוכנה סמרט ריספונט לSSD שלי הוא רושם לי בלוח בקרה לאחר שלחצתי על האץ - בחר כונן להאצה =מכאני וכונן למטמון= SSD ואז הוא מראה לי את חלון האזהרה הזה שאומר שכל הנתונים יימחקו בכונן מטמון ולבחור כונן מטמון והאצה . : http://www.*צונזר*/my/490329164080.png מה לעשות עכשיו ? ומה הקשר למחוק נתונים ? הגדרתי מראש מערך RAID בביוס כמו שהדרכתם כאן , וזה לוח אם שלי - GA Z77 D3H חייב עזרה חברים , תודה מראש ושבת שלום !

• 5 תגובות
    • 974 צפיות
  14. אני מעוניין לקנות צרוב ואין לי מושג מה טוב בצורב, מה צריך להיות טוב בצורב, מה הכלל צריך שיהיה בו, איזה חברות טובות, ממש אין לי שמץ של מושג איזה אחד לקנות, אני לא צירך את הצורב הכי כי טוב שיש (אני בטח גם לא יכול להרשות לעצמי את זה עכשיו) אבל אני רוצה לדעת לפחות מה אני צריך לבדוק לפני שאני קונה צורב, אני לא רוצה ללכ ולבזבז סתם כסף על משהו לא טוב. בקיצור אני זקוק לטיפה עזרה, אין לי מושג מאיפה להתחיל אפילו.... מישהו יוכול לעזור???

• 9 תגובות
    • 974 צפיות
  15. Started by ifs2003,

שלום לכולם, קניתי קיסק WD My book 1TB עם חיבורי USB FW ו ESATA, כמו כן קניתי ב KSP כבל ESATA ב20 ש"ח http://ksp.co.il/hmain.php?uin=5609 חיברתי ללוח (Asus p5w DH Delux) והוא לא מזהה, אני משתמש ב VISTA 32. האם אני צריך להגדיר משהוא ?

• 9 תגובות
    • 974 צפיות
  16. Started by natysoz,

היי קניתי בבוקר היום את הצורב הזה של LG והתקנתי אותו חיברתי לו את הSATA וחשמל והכל בסדר אני מדליק נרו 8 נותן לו 3 גיגה לצריבה במהירות של 18 X והוא פשוט לוקח את הזמן שלו.....50 דקות לדיסק! WTF!! אני מתאפק לא ללכת לבאג מחשבים ולקבל שם קריזה הם הביאו לי אחד דפוק ? קראתי משהו באינטרנט על DMA ועידכנתי אותו וזה לא עוזר ...אם מישהו יכול לעזור אני ממש צריך לצרוב כמה דברים עוד מחר HELP ME ... המחשב שלי מאד חדש וזה מוזר לי הבעיה הזאת מישהו יכול לעזור ?

• 1 תגובה
    • 974 צפיות
  17. Started by ElEmEnt,

ככה הבעיה היא שהוא מצליח אני חושב לצרוב עד מהירות 16!! 1) נגיד אני מכניס דיסק שאפשר לכתוב בו עד מהירות 16 אז תההיה לי באפשרות על 32 24 וכו'??? אני צורב בנרו ! אני צורב את זה כקיבצי מדיה (iso,cue) אולי קבצים כאלה הוא יכול לצרוב עד מהירות 16? ניסיתי שני סוגים של דיסקים!! בשניהם איתה בעיה... התמונה בקישור הזה: http://planet.nana.co.il/f_50_up/%E1%F2%E9%E4%2EJPG

• 2 תגובות
    • 974 צפיות
  18. Started by eliil1,

יש לי עכשיו 500 GB של WD , עליו מותקנים שני וינדוסים. אבל בזמן האחרון הנפח הזה לא מספיק , חשבתי על לקנות עוד הרד דיסק, אבל אם אני אקנה אותו אני אוכל פשוט לשים אותו מבלי להתקין עליו כלום? ז"א אם יש לי כונן E , C וD , אז שהוא גם יהיה חלק מהם , כאילו אם היה בE היה 300 GB , אז הוספתי מהנפח של ההרד דיסק החדש אליו , ואז יוצא שהכונן הזה למשל 700 GB ? או שצריך בדיוק כונן כמו שיש לי? או שלהתקין עליו וינדוס נוסף עם כוננים נוספים? תודה

• 11 תגובות
    • 974 צפיות
  19. Started by matizami,

מה ההבדל בין הדגם WDH1CS3200E לדגם WDH1CS5000E שלמרות שהאחרון יותר גדול הם עולים אותו דבר (בSKYPC)? אני מעוניין בעיקר לגבות מולטימדיה ולהשתמש בקבצים האלו במחשב אחר. אין בעיה שאני במחשב אחד ישתמש בחיבור ESATA ובמחשב שני בUSB?

• 9 תגובות
    • 974 צפיות
  20. תותקן עליו מערכת ההפעלה ומשחקים. מחפש הרד דיסק לביצועים מרביים.

• 1 תגובה
    • 974 צפיות
  21. שלום לכולם הצורב LG הישן מתחיל לעשות בעיות לאחר 3 שנים :'( קראתי על הצורבים המומלצים ולא הגעתי למסקנה חד משמעית אשמח לקבל המלצה מתוך הניסיון שלכם לצורב DVD אמין ואיכותי אני עורך וידאו והשימוש העיקרי הוא לצריבת סרטים כלומר סרט DVD לכל דבר, אני משתמש במדיות איכותיות - VERBATIM בד"כ חשוב לי שהצריבה תהיה איכותית ואמינה. הצורב צריך לתמוך בכל הפורמטים (+- RW/R וכו...) מהירות - לא משנה (אני צורב לאט בד"כ) רעש - שיהיה נסבל - העיקר האמינות!!! המארז משופצר ולכן אני מחפש[glow=red,2,300] צורב IDE [/glow] (מחליף ישן בחדש). קראתי על טכנולוגית ה LightScribe והייתי מעוניין להתחיל להשתמש בה אבל שמתי לב שהיא תומכת רק ב R+ , לרוב אני משתמש במדיות R- במידה והבנתי נכון הפתרון לכך הוא צורב/ת…

• 8 תגובות
    • 974 צפיות
  22. כמו בכותרת לא מוצא את המדיה של וורבטים כמעט על מדפים... ובאלו שיש מקפיצים מחירים לשמים. למי שיותר בעניינים מאיפה אפשר לקנות 4.7G DVD-R X16 (מיוצר בסינגפור) במחיר הגון אם בכלל זה נמכר עדיין. CAKE של 25-50. ומה התחליף להם?? שיהיה באותה רמה.. ממש לא רוצה להשתמש במדיה שתמות אחרי שהיא סתם פשוט שוכבת בארון.

• 4 תגובות
    • 974 צפיות
  23. Started by fofo66,

קיבלתי hd עם משחקים וסרטים בתוכו השאלה שלי איך אני מעביר את הנתונים אחד לשני

• 2 תגובות
    • 974 צפיות
  24. Started by תמיד מחייך,

שלום רב, אני מחפש דיסק קשיח חדש בשביל המחשב שלי. אני מחפש משהו שיהיה אמין מאוד ושקט. תודה רבה על העזרה.

25. Started by Cyb3r,

שלום, ברשותי כונן צורב DVD (טיפה ישן) Sony DVD-RW DW-D22A האם יש אפשרות להפעלת ערוץ DMA? ואם כן-כיצד?

• 4 תגובות
    • 974 צפיות

דיונים חדשים בפורומים