עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by shlominavi,

שלום הורדתי משחק ששוקל 6.32 ג'יגה... 1. אם אני יפעיל בדיימון טולס זה יעבוד? כאילו הדיימון טולס קוראת קבצים בגודל כזה? 2. אם אני רוצה לצרוב קובץ בגודל כזה איך אני עושה את זה? יש את הדיסקים של 8.5 ג'יגה או משו אבל אין לי מושג איך משתמשים בהם? 3.יש דרך לפצל את הקובץ כדיי שאני יוכל לצרוב אותו על 2 דיסקים של די וי די רגילים?

• 5 תגובות
    • 945 צפיות
  2. איך ה"RAID" של הלוח "Gigabyte GA-M85M-US2H"?? והאם בכלל עדיף לקנות כרטיס PCI של RAID?? ואיזה RAID הכי מומלץ לעשות??

• 3 תגובות
    • 945 צפיות
  3. Started by xDa,

שלום, רציתי לדעת מה ההבדלים בין שני אלו: http://www.tms.co.il/product/12275 http://www.tms.co.il/product/12935 תודה.

• 4 תגובות
    • 945 צפיות
  4. יש לי מחשב בעבודה, די חזק. יש לו כונן SSD כלשהו, הבעיה שלפעמים קורה שדיאלוגים לפתיחת קבצים או הWINDOWS EXPLORER(לא הINTERNET EXPLORER) נתקעים ולא משתחררים עד אחריי RESET. ואז, בזמן שהמחשב נכבה אני לפעמים מקבל הודעה שאני לא מספיק לקרוא עם כתובות כנראה של ההרד דיסק או הזיכרון(מספרים ארוכים). אני משער שזה בגלל הSSD, אבל האם הWINDOWS 10 לא אמור לבדוק תקלות באופן אוטומטי? מה עושים במקרה כזה?

• 0 תגובות
    • 945 צפיות
  5. בביוס הכונן מופיע - אולם ללא ציון הנפח (מוזר) איני מצליח להבין כיצד לגרום לא להתקין. אינו מופיע ב MANAGE כלל - אין אפילו אינדיקציה לכך שיש כונן מחובר. ניסיתי לזהותו בתור כונן בודד ולהתקין עליו מערכת הפעלה אך גם פה לא מצא את ההארד דיסק. ברשותי לוח אם GA-P55A-UD3 אודה לכל מי שיכול לעזור

• 1 תגובה
    • 945 צפיות
  6. Started by רפי,

שלום, התקנתי אתמול את PIONEER DVR-107D שמשהו קנה לי בארה"ב. לאחר ההתקנה הסתכלתי ב- device manager כיצד הוא מוגדר וזה מה שראיתי: Pioneer DVD-RW DVR-107D SCSI Cdrom Device מה בקטע של SCSI כאן? המכשיר הזה הוא IDE לא? אינני מכיר בכלל חיבורי SCSI. האם החיבור של SCSI זהה לחיבור של IDE ? במחשב שלי יש כרגע: CD, צורב CD, שני HD ואת הDVD החדש חיברתי בעזרת כרטיס הרחבה של IDE אתו גם קניתי באותה הזדמנות. ניסיתי להשתמש בתוכנת NERO אבל כאשר אני נותן פקודת צריבה הוא מנסה לגשת לצורב CD ולא ל-DVD. חוץ מזה, כאשר אני מכניס מידיה חדשה לצורב DVD לא נפתח שום חלון שמזהה את זה (מה שקורה כאשר אני מכניס מידיה CD-R לצורב CD) מה לעשות? תודה

• 3 תגובות
    • 944 צפיות
  7. Started by gal,

היי לכם ובכן יש לי את הצורב הזה אבל אני רוצה לשאול כמה שאלות למומחים קצת יותר ממני: 1)לא ניסיתי להעיז לצרוב יותר מX20 פשוט מפחד כי פעם צרבתי דיסק ב32 והיה חסר בו קבצים מה הסיבה? האם זה קשור במדיה (זה היה דיסקים של DCD ועד כמה שאני יודע הם מעולים)או שבצורב כנראה שמאז נרתעתי. 2)האם הוא מסוגל לצרוב דיסקים עם הגנות והאם הוא עובד עם CLONE CD? 3)האם מישהו צרב איתו גם בX40 ונתקל בבעיות באיכות הצריבה? 4)האם הצריבות שלו איכותיות והאם רמת השגיאות שלו סבירה? 5)ולבסוף...... אם איזה מדיה הוא מסתדר הכי טוב למהירויות גבוהות טוב אני יודע ששאלתי הרבה שאלות זה פשוט כדי להסיר את החששות שלי כי יש לי אותו די הרבה זמן אבל פשוט לא העזתי דברים ולא יודע למה מה עבר לי בראש אני מודה לכולם אם אפשר ל…

• 5 תגובות
    • 944 צפיות
  8. Started by segevgabay,

האם יותר טוב להתקין על הארדיסק 10,000RPM מערכת הפעלה למרות שהוא לא בא בנפחים גדלווים? או עדיף על 7200 RPM?? שהוא בא בנפחים גדולים?

• 8 תגובות
    • 944 צפיות
  9. Started by haim.hdd,

מי יותר טוב: 1)Western Digital WD BLUE 3D NAND SATA 500GB. או 2) Crucial MX500 500GB SATA III . בנוסף: 1) שמתי לב שכונני SANDISK זולים הרבה יותר. זה לא נראה לכם חשוד??? 2) שמתי לב שתמיד כונני Samsung 860 Pro יותר יקרים. מה מייחד אותם שתג המחיר שלהם גבוה יותר? האם הם באמת יותר משתלמים?

• 0 תגובות
    • 944 צפיות
  10. Started by amisha,

היי , ברשותי לוח אם Z97-pro deluxe של ASUS. (לינק) כתוב : Intel® Z97 chipset : 1 x SATA Express port, compatible with 2 x SATA 6.0 Gb/s ports 1 x M.2 Socket 3, with M Key, type 2260/2280 storage devices support (both SATA & PCIE mode)*2 4 x SATA 6Gb/s port(s), gray Support Raid 0, 1, 5, 10 Supports Intel® Smart Response Technology, Intel® Rapid Start Technology, Intel® Smart Connect Technology *3 ASMedia® SATA Express controller : *4 1 x SATA Express port, black ASMedia® PCIe SATA controller : *4 2 x SATA 6Gb/s port(s), black אני רוצה לחבר לו כונן ב m.2 אבל לא כתוב במפורש שהוא תומך ב NVME אבל כן ב PCIe . מה או…

11. Started by dot com,

יש לי צורב CD-W540E של TEAC 40x10x40 ואני משתמש בNERO 5.5.7.8 אני לא יכול לצרוב יותר מ X32 והמדיה מתאימה לX40 . בעבר יכולתי לצרוב X40 למה אני לא יכול לצרוב מהר ואיך אני אוכל לתקן את הבעיה ??? ??? ??? ...אבל זו לא אותה בעיה

• 1 תגובה
    • 944 צפיות
  12. אוקיי, המחשב שלי מת מוות קליני, דוד שלי הביא לי מחשב חלופי. אני רוצה לקחת את הHD שלי ולשים אותו בתור HD ראשי במקום מה שיש במחשב החלופי. אפשרי? אני יצטרף לעשות משהו מסוים כדי שיעבוד(דרייברים, התקנה)? ד.א המחשב החלופי יחסית ישן (לפי המשקל העצום שלו והמראה שלו )

• 3 תגובות
    • 944 צפיות
  13. שלום שלום רכשתי צורב של ASUS עם חיבור SATA וכשבאתי להחליף את הכונן שיש לי עכשיו גיליתי שהחיבורים שונים.. תמונה מצורפת.. מספר 1 ולי יש את החיבורים: תמונה מספר 2 מה עושים? האם יש מתאם? צריך להחליף את הצורב? תודה רבה [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 944 צפיות
  14. שלום! רציתי לדעת האם בתהליך הצריבה עינית הלייזר נוגעת ישירות ובאופן פיזי בתקליטור הנצרב ?? בתודה מראש!!!

• 4 תגובות
    • 944 צפיות
  15. Started by poop,

שלום לכולם! רציתי לשאול לגבי כונן SSD מספר שאלות. אני חדש בזה ועדיין לא השתמשתי אף פעם, אבל ראיתי ביוטויוב שזה מאוד מהיר. רציתי לשאול: 1. האם בהפסקת חשמל שפתאום קורה, יכול להיות שיפגם הדיסק והמידע ימחק או לא? 2. האם הכוננים מתחממים, או לא, או קצת? 3. האם הנורה במארז דולקת כשהדיסק עובד כמו בדיסק רגיל, או שזה לא כמו דיסק רגיל? 4. איך הכוננים של אינטל, מומלצים? תודה רבה רבה.

• 6 תגובות
    • 944 צפיות
  16. Started by ccc,

המצב כרגע: 2 כוננים של 500 ג"ב האחד - מחולק ל2 מחיצות, אחת ווינדוס, אחת מידע. השני - כונן גיבוי לכונן הראשון. המקום בכונן הראשון נגמר לי, וכונן הגיבוי הוא למטרות גיבוי של הכונן הראשון בלבד. מה שחשבתי: לקנות דיסק קשיח של 1TB כדיסק גיבוי, ולאחד את הכוננים הנוכחיים ככונים עיקריים. השאלה היא: האם ניתן לעשות MERGE ל2 כוננים שונים ? איך זה משפיע על המהירות וכו' ? יש לציין שאני מנסה לאחד מחיצה אחת מההארד דיסק הראשון ואת כל ההארד דיסק השני. תודה !

• 6 תגובות
    • 944 צפיות
  17. שלום, יש לי דיוידי של פוג׳יקום דגם cdp-001, לדיוידי יש כניסת usb וכרטיס זיכרון, באתר של פוג׳יקום רשום שהוא קורא עד 2gb אבל ניסיתי 4gb וזה עבד, אשמח לקבל המלצה לדיסק און קי או כרטיס זיכרון של 4gb שיעבוד על הדיוידי בלי בעיות ותקיעות, תודה.

• 3 תגובות
    • 944 צפיות
  18. Started by erez.kr,

שלום, יש לי הארד דיסק ישן (בן 6 שנים) - אני מעוניין לקנות לו מארז וחברו למחשב חדש ככונן חיצוני. האם אני יכול לקנות לו מארז של 2.5 או שאני חייב 3.5? תודה! ארז

• 3 תגובות
    • 944 צפיות
  19. שלום יש לי הרד דיסק חיצוני Western Digital WDG1SU5000 My Book Premium ES 500 GB MODEL: WDG1SU5000N http://www.wdc.com/en/products/Products.asp?DriveID=276 עד אתמול בלילה הוא היה הרד דיסק חיצוני במערכת FAT32 ככה הוא הגיע מכיון שNTFS יותר טוב ואין הגבלה של גודל הקבצים החלטתי לעובר אליה עכשיו אני מחבר את ההרד דיסק בכבל USB הוא כן מזדהה בדיוויס מנג'ר ללא שום בעיה אך בפועל אין לי שום כונן במחשב שלי אשמח לתשובה די דדחוף תודה

• 0 תגובות
    • 944 צפיות
  20. Started by Cyb3r,

שלום, ברשותי כונן צורב DVD (טיפה ישן) Sony DVD-RW DW-D22A האם יש אפשרות להפעלת ערוץ DMA? ואם כן-כיצד?

• 4 תגובות
    • 944 צפיות
  21. Started by yagelk,

קיבלתי היום את המחשב החדש שקניתי. כחלק מהמפרט קניתי כונן ssd של סמסונג דגם 840. המחשב ללא מערכת הפעלה והבנתי שאני צריך לשנות משהו בbios לפני שאני מתקין את המערכת הפעלה על כונן הssd. בbios זה מוגדר על smart auto. אבל יש לי עוד 2 אפשרויות של auto ושל enable. במה אני צריך לבחור? מדובר בלוח אם דגם ga-b85m-d3h. והאם יש עוד משהו שצריך לעשות חוץ מזה?

• 5 תגובות
    • 944 צפיות
  22. שלום, ברשותי שני דיסקים DVD בנפח של 4.7GB אחד של GPT - והשני של ממורקס + על שינהם יש את אותו החומר, חומר שאני חייב לשחזר למצב תקין ופעיל. כמו שהבנתם הדיסקים נשרטו ונפגעו קשות. כאשר מפעילים חלק מהתוכנות והחומרים שבדיסק GPT הם םועלים חלק אך חלקם נעצרים לפתע מה שמביא אותי למסקנה שהוא פחות שרוט מהדיסק של ממורקס שלא מפעיל את התוכנות והחומרים ונעצר הרבה לפני. התוכנה הכי חשובה פועלת עד שלב מסויים עם דיסק הGPT ולאחר מכן ניתן להמשיך את הפעולה עם הדיסק ממורקס. אני חייב לדעת כיצד אני יכול לגבות את החומר מהדיסקים בין אם מדובר בתוכנת שחזור או שילוב חומרים משני הדיסקים. תודה רבה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 944 צפיות
  23. Started by ofcourse,

אהלן לכולם אני אשמח לקבל הצעות למפרט מחשב בתקציב של 2500-3000 . חשוב לי שיהיה לוח אם פיצוץ,כרטיס רשת סביר,לכרטיס מסך אין חשיבות,צורב טוב - לא חשובה לי המהירות אלא האמינות,סידי טוב,זכרון- עדיפות ל 512 מגה- והארד דיסק מהיר- לא חשוב הגודל. אני אשמח לקבל גם המלצות למסך LCD 15. אודה לכם אם תציינו גם מהיכן לקוחים המחירים. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 943 צפיות
  24. <blockquote> שלום לכולם! קניתי אותו לפני שנה וחצי בערך, יש לי עליו ה-מ-ו-ן תמונות מטיולים, ים, בריכה, מסיבות, קיצור וכל מיני דברים חשובים אחרים,פתאום המחשב (גם הנייד וגם הנייח) לא קוראים אותו. זה התחיל בציפצופים קטנים (נורה ירוקה מהבהבת...) ואז הפסיק לקרוא אותו ומאז בכל פעם שאני מכניסה אותו לאחד המחשבים הוא כותב לי "אתחל דיסק?" מה עושים? פליז תעזרו לי... לא יודעת מה לעשות.............צריכה מומחה דחוף ניסתי שני מחשבים, ניסיתי להחליף כבל (יש לי עוד אחד כזה - דיסק און קי של חצי טרה של סמסונג) לא עזר גם. וזה מאד מוזר כי כשאני מכניסה אותו לכניסה USB של המחשב הוא משמיע צליל כניסת חומרה, מופיע V ירוק בצד שמאל למטה אבל ב"מחשב שלי" כלום...ועוד דבר, כשאני מחזיקה את הדיסק…

25. Started by creative,

יש לי מחשב נייד COMPAQ presario 2100 והלך לי ההארד דיסק שלו אני לא יודע איזה הארד דיסק חדש לקנות..הכוונה איזה סוג? יש בכלל סוגים שונים במחשבים ניידים?? צריך הארד דיסק שמתאים רק למחשבים של COMPAQ ?

• 1 תגובה
    • 943 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.