אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
עריכה: יש גם את הSamsung D3 4TB ב109.99$ (פעם בכמה ימים יורד ל99.99$) בNewegg לגבי החיצוני - אולי עדיף לרכוש קופסה ולהרכיב לבד ? תודה
-
- 6 תגובות
- 882 צפיות
-
-
שלום! שאלה שבטח תעלה גיחוך בכמה מכם, אך בשביל ידע אישי שלי מהוא RAID? מהיא התצורה הזאתי...כיצד היא עובדת? בשביל מה נועדה? תודה!
-
- 3 תגובות
- 641 צפיות
-
-
www.p1000.co.il/hot_sale_produ...sp?g_id=1300665 איך זה? תודה ותתחשבו שהתקציב לא גבוה {בשביל חבר} תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב עם הארדיסק של WD מהסידרה הכחולה ורציתי לדעת מה אומרים המ"ב שבפרט שלו. כלומר מה ההבדל בין 16M ל-32M והאם זה משמעותי? תודה!
-
- 3 תגובות
- 949 צפיות
-
-
יש לי צורב TEAC48 הוא הפסיק לקרוא דיסקים ריקים וכך גם בכלל כל דיסק של נתונים. מלא מצאתי בכלל עדכון קושחה לצורב והווינדוס תקין לחלוטין צורבים אחרים עובדים מצויין במחשב הזה. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 777 צפיות
-
-
היי אתם יודעים איך אפשר לגרום לכך שכונן קשיח מסוים יכבה לאחר מספר דק'? אני יודע איך אפשר לעשות את זה בכלליות כנראה לכל הכוננים (בpower plan) השאלה איך לעשות זאת לכונן מסוים?
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מחפש בקר RAID במחיר של 200-300 דולר יותר לכיוון ה200 אני צריך בבקר יהיה 2 חיבורי SAS או 8 SATA ואני צריך שיתמוך בRAID 0/1/5/6/01/10
-
- 4 תגובות
- 836 צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג נייד בן שנתיים lenovo yoga 2 כרגע יש לו דיסק רגיל של 500 להבנתי יש גם אפשרות להוסיף עוד כונן M2 חשבתי על 240-250GB יש המלצה? תקציב 700-500
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קודם כל, האם בחרתי נכון? ממה שאני יודע Seagate מאוד שקטים וזה חשוב לי לכן בחרתי בו. פה, בPCPLUS, כתוב שיש לו NCQ, האם זה נכון? כי ממה שאני זוכר NCQ זה רק בכוננים גדולים, לא? http://www.pcplus.co.il/labs/product.php?pid=59 עכשיו לשאלות לגבי ההתקנה: 1) האם אני מגדיר את המחיצות באופן רגיל עם ה-?FDISK 2) איזה דרייברים אני צריך להתקין במהלך התקנת הוינדוס, אני יודע שצריך ללחוץ F6 ולהתקין דרייברים, אבל לא קיבלתי עם הHD, האם זה נמצא בדרייברים של הלוח אם או אפשר להוריד את זה מהאתר של Seagate? כל עזרה תתקבל בברכה, תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 624 צפיות
-
-
כמו שיש ברכבים כוננים כאלו שדוחפים להם את הדיסק ובבקשת הוצאת הדיסק לוחצים על כפתור וזה מחליק אותו החוצה, איזה דבר כזה במחשבים?
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות את ה ASUS P5N-E SLI. תוודאו בבקשה שהצורב מתאים ללוח ושלא יעלה מעל 200 ש"ח. תודה.
-
- 2 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש כונן חיצוני , עדיפות לאחד קטן (2.5 אינץ אם אני לא טועה) , נפח הרצוי הוא בין - 1 ל- 2 TB תקציב: עד 300 ש"ח עדיפות לאחד שאפשר להזמין גם כיסוי מעדיף לקנות בארץ עם אופציה לאמזון. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 949 צפיות
-
-
החלטתי לקנות דיסקים DL מחו"ל מכיוון שבארץ המחירים מופקעים(כלומר 100 ש"ח ל 5 דיסקים? ואני חשבתי שמשחקים זה ממש גנבה). בכל אופן, התבוננתי לתומי באמאזון וראיתי שם 2 סוגים: 1. חבילה של 50 דיסקים של Memorex סוג DL ב 50 דולר. http://www.amazon.com/Memorex-8-5GB-Double-Layer-Spindle/dp/B000UWX70S/ref=sr_1_1?ie=UTF8&s=electronics&qid=1214206109&sr=1-1 2. חבילה של 20 דיסקים של Verbatim ב 33 דולר: http://www.amazon.com/Verbatim-8-5GB-2-4X-20pk-Spindle/dp/B000GHWRIK/ref=sr_1_2?ie=UTF8&s=electronics&qid=1214206109&sr=1-2 אני יודע שהממורקס יותר משתלם מבחינה כספית אבל חלק כתבו בתגובות שהם לא הצליחו לצרוב עם הממורקס ומכיוון שזוהי קנייה מחו"ל אני צריך להיות החלטי.…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, התקנתי אתמול כונן SSD של INTEL 330 120 GB במחשב הנייד שלי (דל סטודיו 1558 I7 עם 8 ג'יגה זכרון) עשיתי IMAGE של מערכת ההפעלה בעזרת הגיבוי של WINDOWS 7 ושיחזרתי ל SSD אחרי שעשיתי SWAP. אחר כך עברתי לפי כל ההמלצות על כל ההגדרות - , ביטלתי איחוי, פייג'פייל ואינקדס, וידאתי יישור, ועוד כמה טוויקים קטנים. אבל המספרים שאני מקבל בבדיקות בנצ'מארק נראים לי נמוכים מול מה שאני רואה באינטרנט ( לפחות ב READ): יש משהו שאני מפספס?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אחרי שאני צורב דיסק אני לא מצליח לבצע סריקה בCD SPEED אין לי אפשרות ללחוץ על START וזה נראה כאילו הוא מזהה אותו בCD רגיל ולא DVD(תמונה) [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 740 צפיות
-
-
מפרט המחשב שלי כיום : Processor Intel® Core i5-2400 CPU @ 3.10GHz, 3101 Mhz, 4 Core(s), 4 Logical Processor(s) Installed Physical Memory (RAM) 4.00 GB AsusTek H61M/U3S3 - H61 1TB - SAMSUNG HD103SJ ATA Device AMD Radeon HD 6700 Series היום למעשה אני די מרוצה מהמחשב אבל רוצה לעשות בו שיפור קל, שהוא בעצם גדול - להוסיף SSD. העניין הוא כזה, ההרדיסק של המחשב היום הוא בכונן אחד פיזי ובפועל C:, אשר מכיל 1TB ובאמת 900GB בערך תפוס, קבצי ה SYSTEM - בערך 60GB. אני שוקל לקנות את ה SSD הבא של INTEL : http://ksp.co.il/?uin=15533 ההרדיסק במחיר סביר וגם INTEL מציעים תוכנה שמשכפלת את ההרדיסק ל SSD, מבצעת ALIGN והכל בצורה פשוטה - העניין הוא שכל השיטות האלה של "שכפול" גם לא תמיד מומלצות ובוו…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי כונן שהיה מפוצל לשני מחיצות אחת 60 ואחת 20 ניסיתי לאחד בניהם עם התוכנה אך ניראה לי כי עכשיו כל הכונן פנוי וכי אין שום מידע על הכונן מישהוא יודע כיצד ניתן לשחזר את המידע?
-
- 8 תגובות
- 841 צפיות
-
-
שלום. לאחר שבת'רד הזה - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=278590.0 המליצו לי על הH62 של LG , הלכתי היום לחנות ונוכחתי לדעת שאין ולא יהיה במלאי את הצורב הנ"ל. המוכר בחנות (KSP) המליץ על Asus 1814 , רציתי לדעת איך הצורב הזה? האם יש צורב DVD טוב יותר באותו טווח מחיר? תודה מראש, אמיר.
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-
-
השימושים יהיו למערכת הפעלה VS2010, MySql. תודה רבה לכל העוזרים.
-
- 8 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אני שוקל לקנות אותו מאחר והמחיר שלו מאוד נמוך כ 320 ש"ח. בסטיקי רשום שיש 2 וורסיות: מהירה איטית ע"פ ה FIRMWARE המותקן ב HD. כיצד אני יכול להבדיל בין השניים טרם הקניה - מספר סידורי, תאריך או משהו כזה? בנוסף קראתי שיש הבדל במספר הפלטות בין הוורסיה הישנה (3 פלטות) לחדשה (2 פלטות) - האם יש בכך אמת כולשהיא?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, ה 60 ג'יגה שלי מחולקים ל 2 מחיצות כונן סי 10 ג'יגה, וכונן די שאר הנפח את כונן די העברתי ל NTFS לפני די הרבה זמן ב Partition Magic 8 ו את סי אני קובע כל פעם שאני מתקין מחדש את הווינדוס ל NTFS. ההתקנה האחרונה לא הייתה ממזמן(כמה שבועות ופחות) עכשיו, ה Allocation Unit size של כונן סי הוא האחרון שם שזה 4000 משהו אם אני לא טועה... בדי לעומת זאת, הגודל הוא 512, כמו ב FAT אני חושב... האם זה אמור להיות ככה? זה בכלל משפיע על משהו?
-
- 4 תגובות
- 5.8k צפיות
-
-
שוחררה קושחה לבעלי ה 2100/2500A המאפשרת, כביכול, להפוך את הצורב לבעל תמיכה ב Dual Layer. שווה להעיף מבט...
-
- 27 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום חברים, אני צריך המלצה לצורב DVD-SATA עד 170 ש"ח. אם אפשר LightScribe יהיה נחמד ,אם לא אז לא .. תודה!
-
- 3 תגובות
- 576 צפיות
-
-
מתכנן פורמט בקרוב וזכור לי שקראתי ש-ahci עדיף ל-ssd. האם הדבר נכון גם לכוננים קשיחים רגילים?
-
- 1 תגובה
- 727 צפיות
-
-
שלום, אז ככה יש לי שני הארד דיסקים במחשב, 1.(WD 120G(IDE 2.Maxtor 250G S.ata2 ויש לי שני מערכות הפעלה שבשניהם שני Sp2,המווידוב הראשון הוא Home והוא מותקן על ה120 גיגה, והווידוס השני הpro מותקן ב250 גיגה. אז אכשיו הבעיה שאני ניכנס לווינדוס הpro אז אני לא מצליח לפתוח קבצים,(צריך לציין שהתקנתי אותי ליפני כמה ימים)ושאני ניכנס לHome זה כן נותן לי לפתוח קבצים. למה זה הנה תמונה:http://www.fps.co.il/picture.php?id=1162835303.JPG ובתמונה פתחתי שני דברים שונים וזה עשה שגיואת שונות זזו מזו
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-