אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
פעם היה לי שרת, והיו לי עליו כונני SAS מהירים מאד, אחר כך זרקתי את השרת והוצאתי ממנו את כל הציוד ועכשיו יש לי 3 כונני SAS שוכבים במגירה, ואני לא יודע איך לחבר אותם למחשב שלי. אני מעוניין להשתמש בהם לגיבוי, כלומר כהתקן חיצוני שאני יכול לחבר למחשב ולנתק אותו בקלות, בין אם רק לדסקטופ שלי, ובין אם גם לנייד שלי, ומאחר שאין מבחינתי חשיבות מכרעת למהירות, העדיפות היא לקלות ההתחברות, כלומר USB ולכן שאלותי הן: 1. יש איזו דרך לעשות את זה? 2. אני מתאר לעצמי שבמחשב הנייח יד בקר SATA, והבנתי שאלה ממשקים דומים ו\או תואמים - אפשר לחבר כונן SAS למחשב שלי? מה אני צריך בשביל זה? תודה, זיו
-
- 1 תגובה
- 948 צפיות
-
-
בקרוב אני מקבל את ההארד דיסק הנל ואני רוצה למכור אותו הוא אפילו לא יחובר למחשב. חדש לגמרי!! בכמה אני אמור למכור אותו איפה אני יכול למכור אותו וכדומה אשמח לכל עזרה שתוכלו לתרום (אם מישהו מעוניין, בפרטי)
-
- 6 תגובות
- 948 צפיות
-
-
טוב אז אחרי שה-WD 500 GB הלך לעולמו כנראה סופית, הגיע הרגע להתלבט בקנייה של כונן חדש. בעיקרון הבנתי ש-WD שולטים בתחום ביד רמה, אך האם יש המלצות אחרות? קשיחים מומלצים של סמסונג? אגב, אני עדיין מתלבט בין חיצוני לפנימי, מה שחשוב לי בסופו של דבר זו האמינות. האם קיים איזה קונצזנוס על האמידות של הפנימיים לעומת החיצוניים? בנוסף, האם זה משנה 2.5 או 3.5 חוץ מהקטע של החיבור לחשמל? תודה רבה, ותתפרעו.
-
- 2 תגובות
- 948 צפיות
-
-
טוב הביאו לי בין היתר ליומולדת ( 17 ) DOK של סנדיסק בעל 4ג'יגה ומערכת U3. הצילומים הבאים כשהוא ריק לחלוטין חוץ ממערכת U3: מי אכל לי 200מגה? (לכל הפחות) ויש דברים מומלצים לעשות עם הU3?
-
- 5 תגובות
- 948 צפיות
-
-
יש לי עכשיו 500 GB של WD , עליו מותקנים שני וינדוסים. אבל בזמן האחרון הנפח הזה לא מספיק , חשבתי על לקנות עוד הרד דיסק, אבל אם אני אקנה אותו אני אוכל פשוט לשים אותו מבלי להתקין עליו כלום? ז"א אם יש לי כונן E , C וD , אז שהוא גם יהיה חלק מהם , כאילו אם היה בE היה 300 GB , אז הוספתי מהנפח של ההרד דיסק החדש אליו , ואז יוצא שהכונן הזה למשל 700 GB ? או שצריך בדיוק כונן כמו שיש לי? או שלהתקין עליו וינדוס נוסף עם כוננים נוספים? תודה
-
- 11 תגובות
- 948 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני צרך בבקשה המלצה לכונן קשיח נייד, 3.5. הוא יהיה לגיבוי של חומר בעיקר, בקושי לעבודה שוטפת. מספיק חיבור USB 2.0. צריך לפחות 1TB עם עדיפות ליותר. מבחינת תקציב אין ממש תקציב מוגדר.. ז"א הבנתי שרוב ההארדיסקים הם בטווח של 400-700, אז זה פחות או יותר התקציב אני מניח.. בגדול עדיפות לזול מן הסתם, אבל מוכן לשלם יותר על איכות (עד גבול מסויים, לא מוכן לשלם מעל 600 לטרה נגיד, נראה לי מוגזם).. בכלליות אני כנראה אצטרך יותר מטרה, אבל ראיתי שהמחירים של 2 טרה מאוד גבוהים ועדיף כבר לקנות 2 כוננים של טרה.. תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 948 צפיות
-
-
חבר'ה איך אני צורב 2.7 ג'יגה אם יש לי צורב רגיל (קווייק 4..)?? תודה!
-
- 10 תגובות
- 948 צפיות
-
-
מה ההבדל בין הדגם WDH1CS3200E לדגם WDH1CS5000E שלמרות שהאחרון יותר גדול הם עולים אותו דבר (בSKYPC)? אני מעוניין בעיקר לגבות מולטימדיה ולהשתמש בקבצים האלו במחשב אחר. אין בעיה שאני במחשב אחד ישתמש בחיבור ESATA ובמחשב שני בUSB?
-
- 9 תגובות
- 948 צפיות
-
-
הזמנתי WD 60 GB 7200 RMP ואני רוצה להוסיף אותו ל 40 GB הקיים שלי איך אני מוסיף אותו מבחינת JUMPER עם ה 40 שלי הוא כמובן MASTER? ועוד שאלה יש לי מספר חיבורי IDE פנויים זה משנה לאיזה אני מחבר? אני לא מתכוון בלוח אלה בכבלים עצמם, החיבור האמצאי.
-
- 1 תגובה
- 948 צפיות
-
-
עד היום על על הגיבויים כתבתי בלורד, ולהפתעתי שאני סורק אותם עם nero cd speed הוא מראה בין 10 ל- 25% פגומים. אני בודק בלשונית scan disk, לא ב-quality. האם שזה בגלל שכתבתי עליהם, והאם אכן 25% מהדיסק לא קריא? עריכה: צרבתי את שני הדיסקים שבדקתי עם הויסטה (בלי nero), יכול להיות שתוכנה מתנגשת עם הקבצים שנצרבו עם הוויסטה וחושבת שהם פגומים?
-
- 8 תגובות
- 948 צפיות
-
-
בשביל הXBOX360... דיסקים לא משהו של MATRIX , INTENSO , OFFICE DEPOT ,הוא קורא לי בסדר גמור , כן אני יודע שוורבטים הם ההכי מומלצים אבל יקר לי.. בקיצור כדאי להסתפק ב TEAC ? או שהם ישחקו לי תעינית של הכונן של הקונסולה...??יכול להיות מצב כזה??תודה..(דרך אגב 10 דיסקים של TEAC ב 80 שקל ממש זול, חצי מחר מוורבטים).
-
- 1 תגובה
- 948 צפיות
-
-
שאלה מהירה, כמה מחזורי צריבה נותן דיסק DVDRW של וורבאטים (או כל אחד אחר) במהירות X8 ? אשמח לדעת האם שימור מוגבר בפונקציית ה-RW מזיקה לצור ביותר מצריבה רגילה של DVDR... תודה מראש...
-
- 11 תגובות
- 948 צפיות
-
-
היום הייתי באייוירי קניתי את Seagate Barracuda 7200.14 1TB ST1000DM003 רציתי את Western Digital Caviar Blue 1TB WD10EZEX אבל אמרו לי אין אותו במלאי וש SEAGATE אותו דבר מה ההבדל בינהם במהיריות ומה יותר טוב ? הוא יהיה הכונן הראשי של מערכת ההפעלה והמשחקים והתוכנות
-
- 1 תגובה
- 947 צפיות
-
-
הנה דוגמא למכירה של 10 יחידות בכ-12$ ליחידה - ~40 ש"ח ("סיטונאית", בסין). אצלנו המחיר מרקיע ל - 350 ש"ח ומעלה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=767573 הנה דוגמא: --> http://www.dhgate.com/wholesale-brand-new-class-10-32gb-sd-32gb/p-ff8080812f5756ce012f80f5390d185c.html http://www.dhgate.com/wholesale-brand-new-class-10-32gb-sd-32gb/p-ff8080812f5756ce012f80f5390d185c.html אומרים שיש הרבה זיופים בכרטיסי זכרון. עדיין, אולי כדאי לארגן קבוצת רכישה ? מה דעתכם ? סתם מסדרים אותנו כאן ?
-
- 2 תגובות
- 947 צפיות
-
-
האם הוא יאט או ישפר את הביצועים. אם הוא לא ישפר ולא יאט אני מעדיף עדיין שהוא יהיה מכיוון שכך הבלאי שיווצר על הכונן הראשי(הגדול) שלי יהיה נמוך יותר. מה אתם אומרים? תודה לעונים.
-
- 5 תגובות
- 947 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כונן חיצוני, 500 GB... ל Western Digital יש את הסידרת Passport שנראית לי נחמדה... אבל הסידרה הזאת מחולקת ל 3 חלקים: Essential Elite Studio מה בבדל בין כל הגירסאות? האם כדאי להשקיע כסף בסידרה Elite (שנשחבת הכי יקרה), או שהכל בולשיט ועדיף לקנות את הכי פשוט?
-
- 8 תגובות
- 947 צפיות
-
-
שניהם מKSP א. מי יותר טוב מבחינת אמינות ? ב. למה לקחת צורב DL אם המדיות כול כך יקרות ? (המלצות לצורבים אחרים יתקבלו בברכה). ג. קראתי כבר את הסטיקי ! ד. כמה זמן לוקח לצרוב DVD 4.7 במהירות X16 ? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 947 צפיות
-
-
איזה צורב מומלץ יותר ? והאם יש צורב שמומלץ יותר מהשניים בטווח מחירים הזה ? 130 ש"ח
-
- 3 תגובות
- 947 צפיות
-
-
אני צורב איתו מדי פעם משחקים לפלייסטיישן שלי, והם עובדים בכיף. צרבתי לחבר שלי IMAGE של אובליביון (אין פה ווארז, זה לא רלוונטי בלאו הכי), וזה עובד. את הדיסק בדקתי בעצמי לאחר הצריבה, והמחשב הגיב כאילו יש מדיה ריקה. הבאתי את הדיסק לחבר שלי וזה עובד אצלו. המדיות של VERBATRIM, למקרה הצורך. -R. ניסיתי דיסקים שונים של דיוידי, את כולם הוא לא קרא נכונה. מדיות של דיוידי הוא כן צרב. CD הוא קורא. דבר כזה הגיוני? עריכה: עשיתי סיור בגוגל וראיתי שהבעיה הזו היא דיי נדירה אך קיימת בקרב בעלי צורבי NEC. מסתבר שהעובדה שהכונן הוא COMBO, יוצרת מין סוג של בילבול והתנגשות תהליכים. אני בכל מקרה, חסר מושג ומחכה לעצתכם. http://club.cdfreaks.com/showthread.php?t=134289
-
- 9 תגובות
- 947 צפיות
-
-
אהלן, יש לי דיסק קשיח מסוג seagate expansion והמחבר שלו נשבר והתנתק מהמכשיר. הבנתי שככל הנראה לא אצליח לממש אחריות, יש איך לתקן את זה או שהדיסק קשיח מת וכל המידע שהיה בפנים אבוד (מאות ג'יגות)? מישהו מכיר מקום שיכול לתקן את המחבר באזור חיפה והקריות? תודה.
-
- 3 תגובות
- 947 צפיות
-
-
קניתי לפני ימים ספורים 1TB Samsung spinpoint F3 בעל פלטה אחת ואני מתחיל לחשוש שקיבלתי מוצר פגום. כשאני סתם מתעסק בדברים שלא קשורים לכונן, הכל בסדר גמור. נניח ואני פותח My computer ונכנס לכונן, יש קול פתאומי של משהו מסתחרר שצובר תאוצה במהירות ולאחריו רעש קבוע באורך של שניה, כל שניה לסירוגין שנשמע ככה: "המממ, המממ, המממ, המממ..." בלי הפסקה שגם מרעיד לי את כל המארז וניתן להרגיש ויברציות גם בשולחן. אחרי זמן מה הרעש מפסיק וכל הסיפור חוזר על עצמו ברגע שאני ניגש לכונן שוב. ברגע שמתחיל רעש הסחרור הנ"ל, הכונן תקוע לבערך 3-4 שניות כשאני מנסה לנווט בתיקיות שבו ורק כשזה מפסיק והופך לרעש ה"הממ" הקבוע, אני יכול לנווט בתיקיות. חיפשתי בגוגל ונראה שבעיית הרעש הקבוע היא משהו נפוץ מאוד עם ה…
-
- 2 תגובות
- 947 צפיות
-
-
יש לי דיסק און קי 8 ג'יגה הקרוזר של סאן דיסק ויש לי איתו בעייה מוזרה שבעבר הייתה קורה לפעמים ועכשיו כל פעם... יש מצבים שהוא פשוט לא מוכן למחוק קבצים ישנים , הוא מראה לי שהוא מוחק אותם והכל סבבה ואיך שאני בא להעתיק קבצים חדשים הקבצים שמחקתי מופיעים מחדש כאילו לא קרה כלום. בנוסף אי אפשר לבצע לו הוצאת חומרה בטוחה משום מה הוא לא נותן תמיד מעלה הודעה של לא ניתן כעת נסה מאוחר יותר... מה הבעייה פה הדיסק און קי או החיבורי USB שלי שמישו יתן לי תשובה לבעייה המעצבנת הזו בבקשה...?? בנוסף כבר עשיתי לו פורמט איזה 5 פעמים כי זו הדרך היחידה למחוק אותו אבל זה לא הכי נוח כל פעם להעתיק מחדש את כל הקבצים במקום פשוט להוסיף על הקיימים... אם הבעייה היא בUSB אשמח לשמוע באיזה דרך אוכל לסדר את זה
-
- 1 תגובה
- 947 צפיות
-
-
יש שם בחנות שני סוגים וההורים שלי שואלים איזה יותר כדאי.. אז מה עדיף ה+ או ה- ?
-
- 9 תגובות
- 947 צפיות
-
-
או קיי זה הולך ככה הצורב חדש בא עם המחשב צרבתי איתו 5 פעמים סך הכל. כל פעם זה נעשה עם אותם דיסקים. בזמן האחרון אני מנסה לצרוב משהו (וזה לא מנסה מה כי ניסיתי הרבה דברים). והוא נתקע לי קצת אחרי הקאצ'ינג שהוא עושה (בדרך כלל 5% ככה). והוא פשוט נתקע המחשב פועל בסדר אבל הצורב לא צורב כלום. הצורב עצמו הוא 52*32*52 עכשיו אני עושה ריסט בשביל להוציא את הדיסק והכל כי הוא לא נותן לי להוציא את הדיסק היום מישהו נתן לי 2 דיסקים כדי שאני אצרוב לו משהותאני שכחתי שהצורב לא בסדר אבל בכל זאת ניסיתת יש לציין כי שני הדיסקים שלו היו מחברה לא מוכרת (לא היו רשום אפילו שם חברה סתם עטיפה בצבע זהב) אבל מה שכן הצורב הצליח לצרוב לי עליהם. עכשיו השאלה שלי היא קודם כל מה הבעיה, ואם הבעיה היא בדיסקים אז …
-
- 2 תגובות
- 947 צפיות
-
-
צורב Pioneer DVR-215D הישן שלי כבר לא עומד במשימה.
-
- 5 תגובות
- 947 צפיות
-