עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. מצאתי בZAP את הכונן הבא: http://zap.co.il/model.aspx?modelid=717800 מישהו מכיר את זה\היה לו ניסיון עם הכונן הנל? ואם יש לכם המלצות לכוננים אחרים ב500 שקל (600 גג) אני אשמח. אני מחפש בעיקר משהו שיהיה אמין וזול, לא כל כך חשוב לי עניין החיבורים, גודל (פיזי) או הצורך לחבר לחשמל. תודה!

• 1 תגובה
    • 967 צפיות
  2. יש לי דיסק מוזיקה של 84 דקות,איך אני צורב אותו ולא ב-MP3? האם אפשר להשיג תקליטורים של 90 דקות? אשמח לעזרה. תודה.

• 0 תגובות
    • 967 צפיות
  3. שלום לכולם! קיבלתי SSD חדש זה הדגם: Corsair 60GB Sata3 Force3 GT כמובן אני מתכנן לפרמט עכשיו את המחשב לגמרי ולהתקין את הווינדוס על ה SSD. השאלות שלי הם כאלה: 1. מה צריך לעשות בכדי לשפר את הביצועים ואיך? 2.איך בודקים ביצועים? 3.הבנתי שיש דרך לשלב את ה SSD בייחד עם ההארדיסק הרגיל איך עושים את זה?יש לי סמסונג F3 1TB ועוד שניים של WD כל אחד 250GB בסופו של דבר השאלה שלי העיקרית היא איך אני גורם לכל ההארדיסקים האלו לעבוד הכי טוב בשיתוף פעולה? תודה רבה לכולם!

• 3 תגובות
    • 967 צפיות
  4. שלום, קיבלתי תוצאה ממש נמוכה ב SSD. בהתחלה כשקניתי אותו לפני שנה בערך, הוא היה ממש מהיר. עכשיו הוא ממש איטי וזה מורגש והכונן הרגיל של סמסונג עושה ביצועים דיי שווים. מה לא בסדר פה? תמונה מצורפת.

• 3 תגובות
    • 967 צפיות
  5. Started by integral,

חברה ישראלית פיתחה הגנה חדשה למדיות DVD http://www.cdfreaks.com/news/10730

• 10 תגובות
    • 967 צפיות
  6. בלחיצה כפולה על כונן התקליטונים , לאחר נסיונות של כמה שניות טובות, מתקבלת הודעה שמשהו לא זוהה... שגיאה וכו' יש בדיסקט קובץ חשוב. תודה

• 7 תגובות
    • 967 צפיות
  7. הצעות? יש לי HD SATA והHD שאני רוצה להוסיף הוא IDE 4 GB.

• 13 תגובות
    • 967 צפיות
  8. קניתי כונן סאטה של ווסטרן דיגיטל (WD2500KS). ברשותי מארז חיצוני שתומך גם בסאטה וגם ב-IDE. המארז היה בשימוש קודם מחובר לכונן IDE שעבד וקרס (כונן של היטאצ'י), לכן קניתי את הכונן הנ"ל במקומו. הכונן החדש הוא תומך סאטה 2 לכן ג'ימפרתי אותו לעבוד כסאטה 1. כשאני מחבר אותו למארז, יש זיהוי פיזי במחשב אך אין זיהוי לוגי (אני לא מצליח לגשת אליו על מנת לפרמט אותו). המארז שברשותי תומך בנפחים של עד 320 ג'יגה למיטב זכרוני ובכל מקרה עד 250 ג'יגה בטוח. על פניו לא אמורה להיות בעיה, אבל כשאני מפעיל את Partition Magic אני מקבל הודעת שגיאה ב-POST (שגיאה 100, Partition Table is bad). מה יכולה להיות הבעיה ומה הפתרון (אחד או יותר) האפשרי ? בתודה מראש על הסיוע, רועי

• 1 תגובה
    • 967 צפיות
  9. פעם היה לי שרת, והיו לי עליו כונני SAS מהירים מאד, אחר כך זרקתי את השרת והוצאתי ממנו את כל הציוד ועכשיו יש לי 3 כונני SAS שוכבים במגירה, ואני לא יודע איך לחבר אותם למחשב שלי. אני מעוניין להשתמש בהם לגיבוי, כלומר כהתקן חיצוני שאני יכול לחבר למחשב ולנתק אותו בקלות, בין אם רק לדסקטופ שלי, ובין אם גם לנייד שלי, ומאחר שאין מבחינתי חשיבות מכרעת למהירות, העדיפות היא לקלות ההתחברות, כלומר USB ולכן שאלותי הן: 1. יש איזו דרך לעשות את זה? 2. אני מתאר לעצמי שבמחשב הנייח יד בקר SATA, והבנתי שאלה ממשקים דומים ו\או תואמים - אפשר לחבר כונן SAS למחשב שלי? מה אני צריך בשביל זה? תודה, זיו

• 1 תגובה
    • 967 צפיות
  10. מסך קמור חדש שמאמץ את טכנולוגיית ה-QLED עשוי להוות הצצה קטנה לעתיד בו רוב אמצעי תצוגה יציע חיבור אחד בלבד לכתבה

11. Started by VollaRo83,

שלום, אני מחפש לקנות כבל לחיבור של כונן SATA בחיבור ESATA חיצוני בקיים במארז של המחשב שלי, אני מחפש חנות בפתח תקווה שאפשר לקנות את זה בה ולא מצליח למצוא שום מקום רלוונטי, אשמח להצעות. מטרת הכבל היא חיבור של כונן הXBOX 360 שלי למחשב לצורך עדכון פריצה ואני לא רוצה לפתוח את המחשב בשביל זה. תודה.

• 2 תגובות
    • 967 צפיות
  12. Started by status,

שלום לכולם! מחר ככל הנראה אני קונה צורב DVD חדש.. והמליצו לי על NEC 3500A.. קראתי פה את הת'ראדים ובכל זאת יש לי כמה שאלות (מן הסתם.. אחרת לא הייתי כותב ) שהייתי רוצה (ברשותכם כמובן) תשובה ממוקדת יותר: 1) Firmware- איך מעדכנים את זה? מישהו יודע מה הFW הכי חדש של הצורב הזה? (ראיתי פה 2.17..) 2) מולטיזון.. .ראיתי באותו אתר שלמעלה תוכנה שאיתה ניתן לראות מכל איזור.. בטוח שלא צריך עדכון FW בשביל זה? כי ראיתי שמישהו כתב פה שכן.. (למרות שכתוב באתר שלהתוכנה שלא צריך ) מישהו כבר התנסה? 3) זה נכון שלכונן הזה יש קשיים נוראיים לקרוא דיסקים טיפה מלולכים? כלומר קשיים שלא נתקלים איתם בכל כונן אחר? 4) מה הפרוצדורה של צריבת סרטים מהמחשב לצפייה בנגן DVD רגיל? אני משתמש בנרו 6 אם זה…

• 11 תגובות
    • 967 צפיות
  13. חבר'ה איך אני צורב 2.7 ג'יגה אם יש לי צורב רגיל (קווייק 4..)?? תודה!

• 10 תגובות
    • 967 צפיות
  14. הדור הבא של כונני האחסון ההיברידיים יוצא לדרך - עם נפח התחלתי מרשים של 20 טרה-בייט וחלום להתגבר על החסרונות בנסיונות מהעברלכתבה

15. שבבי ה-BiCS התלת מימדיים מאפשרים לטושיבה להציע לנו כונני SSD זריזים בתצורת M.2 עם נפח של עד 2 טרה-בייט לכתבה

16. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=39042.msg392512 לא כתוב בשביל מה זה...

• 4 תגובות
    • 967 צפיות
  17. אני מחפש דיסק גיבוי 2TB בחיבור USB בגודל 2.5" (שאינו זקוק למתח חיצוני), ראיתי כמה מוצרים זולים בצורה מחשידה (לדוגמה 1TB/2TB Portable External Hard Drive Disk HD High capacity SATA USB 3.0 Storage Device Original for Computer Laptop|External Hard Drives| - AliExpress) במחיר של כ 100 ש"ח... -זה בכלל אמיתי? -ממה שראיתי כל הדיסקים הזולים דרשים כי הפירמוט יתבצע ב FET32 בלבד ולא ב NTFS כדי לא לגרום נזק לדיסק, ממה זה נובע?

18. Started by bubin689,

האים שווה לקחת את הכונן הזה בגלל ה32MB ? או שיש חלופות אחרות שהן באותה הרמה(ובאותו הסכום...)

• 8 תגובות
    • 967 צפיות
  19. התקנתי לפני כמה ימים תוכנה שאמורה לנטר את סטטוס ה-S.M.A.R.T ולהתריע על בעיות.שלשום בערב היא התריעה על בעיה במאפיין שנקרא Seek Error Rate, וחזתה שהדיסק הקשיח יקרוס באוגוסט 2005. אתמול בבוקר היא כבר עדכנה את התאריך לאפריל 2005, ואתמול בערב התאריך עודכן שוב ועכשיו הוא עומד על ה-17 באוקטובר 2004, שזה עוד יומיים. הפאניקה גרמה לי להוריד תוכנה אחרת שצופה גם היא שהדיסק ימות באוקטובר 2004 (היא לא ספציפית עד כדי יום מסוים). מנסיוני בעבר אני יודע שה-S.M.A.R.T לא חכם כמו שהוא נשמע, ולא תמיד מדווח נכון... אבל עדיין, ההתראות האלה מפחידות אותי... יש למישהו נסיון עם מקרה דומה? אגב, התוכנה נקראת SIGuardian, והדיסק הוא ה-80GBSE של WD.

• 4 תגובות
    • 967 צפיות
  20. Started by Bentel,

רציתי לשאול האם המחיר לא נמוך מדי? מישהו יודע על בעיה בדגם כזה?

• 2 תגובות
    • 967 צפיות
  21. האם מקבלים כבל SATA כשקונים או צריך לקנות בנוסף? תודה מHEAD

• 4 תגובות
    • 966 צפיות
  22. היי אני מעוניין לקנות דיסק קשיח פנימי. רציתי לדעת על איזה פרמטרים אני צריך להסתכל ברכישה כזאת כי אני לא יודע מה ההדבל בין הסוגים. אם תוכלו להמליץ לי על דגם ספציפי ועל המחיר שלו זה יהיה מעולה כי נכנסתי לאתר זאפ ועל דיסקים קשיחים של חברה מוכרת כמו WD היו אנשים שרשמו הרבה חסרונות.

• 7 תגובות
    • 966 צפיות
  23. Started by BenJo,

יש לי תוכנה שמפרמטת דיסקים קשיחים של w.d שמפרמט 80 והכול אבל אני צריך של seagate 80 gb שלהם תודה מי שיכול לעזור לי

• 5 תגובות
    • 966 צפיות
  24. אני מעוניין לקנות צרוב ואין לי מושג מה טוב בצורב, מה צריך להיות טוב בצורב, מה הכלל צריך שיהיה בו, איזה חברות טובות, ממש אין לי שמץ של מושג איזה אחד לקנות, אני לא צירך את הצורב הכי כי טוב שיש (אני בטח גם לא יכול להרשות לעצמי את זה עכשיו) אבל אני רוצה לדעת לפחות מה אני צריך לבדוק לפני שאני קונה צורב, אני לא רוצה ללכ ולבזבז סתם כסף על משהו לא טוב. בקיצור אני זקוק לטיפה עזרה, אין לי מושג מאיפה להתחיל אפילו.... מישהו יוכול לעזור???

• 9 תגובות
    • 966 צפיות
  25. Started by Dimka,

זקוק לעזרה עקב התלבטות בין שני קשיחים החיצוניים (לא סגור עדיין על גודל הכונן שאקנה) פה ניתן לראות את 2 הכוננים בכמה גדלים: http://ivory.co.il/category.asp?catcode=405 נפח כונן מול מחיר: 320GB של WD יעלה 360 ש"ח. 320GB של Seagate יעלה 430 ש"ח (70 ש"ח יותר). 500GB של WD יעלה 525 ש"ח. 500GB של Seagate יעלה 610 ש"ח (85 ש"ח יותר). מבחינת איכות בניה, ראיתי את WD במו עיניי והאיכות בניה לא אהבתי, נראה פלסטיק זול ורגיש. הסתכלתי ביקורות ושם ראיתי את Seagate וטענו שהאיכות בניה טובה. אודה לכל דעה שלכם וגם למי שיש את הכונן של Seagate ועל איכות הבניה שלו.

• 4 תגובות
    • 966 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.