אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,924 דיונים בפורום זה
-
עדיף בבאר-שבע אבל כל מקום אחר יתקבל בברכה!!!
-
- 1 תגובה
- 978 צפיות
-
-
שלום מישהו יכול לעזור לי איך צורבים דיוידי מוגן - copyrighted תודה
-
- 5 תגובות
- 978 צפיות
-
-
היי, יש דיסק יש של 60 גיגה ואני רוצה להפוך אותו לכונן USB2 נייד, איך? תודה רבה!!!, יאיר.
-
- 2 תגובות
- 978 צפיות
-
-
אני מריץ את PcMark2002 ובשאר המבחנים אני מקבל תוצאות גבוהות - רק בהארדיסק אני נופל... התוצאה שאני מקבל היא 770-775 ולפי מה שראיתי זה ממש ממש גרוע... ההארדיסק הוא Maxtor 40GB 7200 (6L040J2), מחובר בכבל 80 גידים כפריימרי מאסטר, אין סלייב בכבל הזה. הכונן עבר איחוי לאחרונה (חוץ מכונן אחד [הוא מחולק ל3] שיש בו סרטים גדולים וזה לא ממש הצליח לאחות הכל), ואין שום וירוסים או ספייוורים למיניהם... הכונן עובד בסדר גמור רק שהוא איטי (זה די מורגש).... מה אני עושה? תודה
-
- 12 תגובות
- 978 צפיות
-
-
אם כן, האם גם ב-firewire 400 צריך? כי קניתי כונן חיצוני חדש שיש לו גם esata וגם firewire ואני מתלבט באיזו צורה לחבר אותו. חשוב לי שיהיה אפשר לחבר ולנתק את הכונן בלי לכבות את המחשב. וכמובן שגם המהירות חשובה לי.
-
- 7 תגובות
- 978 צפיות
-
-
היי, ברשותי דיסק קשיח, 40GB של WD. בכל מקרה- שום תוכנה לא מוכנה לפרמט אותו וכו'. הבעיה היא כנראה שהמחיצה שלו נדפקה. (כל תוכנה מוציאה שגיאות והודעות על חוסר יכולת לכתוב לדיסק ברגע שאני מנסה לפרמט, עם זאת אני מזהה אותו) בכל מקרה, יש לי את תוכנת Partition Table Doctor שמסוגלת לעשות Patition Recovery- אך היא בגרסת דמו, עושה כאילו היא יכולה לעושת את זה, אבל אי אפשר לעשות Save. אני לא ממש מעוניין לשלם עליה 39 דולר. האם אתם מכירים תוכנה אחרת שמסוגלת לעשות את זה? (אפילו Partition Magic לא יכולה)
-
- 7 תגובות
- 978 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי בעיה עם כרטיס זיכרון של SANDISK מדגם MEMORY STICK PRO DUO. אני מכניס את הכרטיס לקורא כרטיסים חיצוני ומחבר למחשב אך הספריה עם התמונות בה אינה מופיעה. מצד שני כאשר אני מחזיר את הכרטיס למצלמה אני מסוגל לראות את כל התמונות כך שאני יודע בוודאות שהן קיימות במצלמה ולא נמחקו. היתה לי בעיה של וירוס בכרטיס הזיכרון אך אני חושב שהוא נוקה והועף - עם זאת חושב שכדאי שאציין זאת בכל מקרה. כדאי לציין שכשיצרתי ספריה חדשה (ריקה מתוכן) הוא כן מראה אותה - רק את הספריה הישנה הוא לא מסכים להראות. גם כשהכנסתי את הכרטיס לקורא זיכרון פנימי של המחשב הוא לא מראה את הספריה של התמונות.. פרסמתי את ההודעה בפורום זה ולא בפורום המצלמות כי זה לא ממש קשור למצלמה אלא דווקא לאמצעי האחסון. אשמ…
-
- 8 תגובות
- 978 צפיות
-
-
היי, אחרי שימוש של שנים בראיד 0 עם 2 קשיחים ולא מעט נפילות חושב לעבור לכוננים מהירים יותר כמו מהירות 10,000 או כונני SSD. אשמח לכל המלצה או טיפ בנושא זה. תודה!
-
- 8 תגובות
- 978 צפיות
-
-
ממספר בקורות ודיונים בפורומים השונים עולה מידע מעט לא ברור - האם ניתן להתקין את מערכת ההפעלה על הSSD שמשמש גם כ CACHE ב Z68 (במחיצה נפרדת ) ? לפי הבנתי את תהליך ההתקנה וממה שכתבו בפורומים אין בכלל אפשרות כזאת . מכיוון שקודם מתקינים WIN7 על ה HDD ורק אחרי זה אפשר להתקין את ה SSD ולקבוע את גודל המחיצה שתשמש ל CACHE ב SRT ואז רק אפשר להתקין תוכנות על יתרת הנפח שנשאר (אם נשאר). במקום אחד אפילו כתבו שניסו להתקין WIN7 על SSD (התקנה חדשה נקיה) ובנוסף היה להם HDD רגיל ו SSD קטן נוסף ל CACHE ומערכת ה SRT בכלל לא אפשרה להפעיל את האפשרות ל CACHE... (בפניה לאינטל נאמר " מהנדסי אינטל לא רואים טעם בCACHE מSSD אחר..." ) מישהו יודע בכל זאת האם יש אפשרות כלשהי להתקנת מערכת ההפעלה על מחיצה…
-
- 0 תגובות
- 978 צפיות
-
-
או במילים אחרות, איפה ניתן להשיג מדיות של Taiyo Yuden ותחת איזה מותג? תודה, ריפר.
-
- 3 תגובות
- 978 צפיות
-
-
Due to a visit in the US, I'd like to take advantage of the time of the year and purchase external HDD, external dvd Burner etc Thought of going for the 100$ 1TR Western Digital, what is your opinoin Also in need of an external burner recommendation thank you
-
- 1 תגובה
- 978 צפיות
-
-
שלום, יש ל י 2 שאלות: 1.יש לי 3 כוננים קשיחים אבל תמיד שאני מתקין תוכניות D הוא הברירת מחדל שתמיד מתקינים שמה את התוכניות אוטומטית. ובגלל זה אין לי בו כבר מקום(רק כמה MB). איך אני יכול לשנות שהברירת מחדל של ההתקנת תוכניות תהיה כונן אחר? 2. כשאני מנסה לבצע איחוי אז המחשב כותב לי שיש שגיאה באיזשהו קובץ ולכן הוא לא יכול להמשיך לבצע את האיחוי. יש אפשרות לתקן את זה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 978 צפיות
-
-
האים שווה לקחת את הכונן הזה בגלל ה32MB ? או שיש חלופות אחרות שהן באותה הרמה(ובאותו הסכום...)
-
- 8 תגובות
- 978 צפיות
-
-
הי לכולם אני עושה דיפרגמנטציה אבל בסוף התהליך זה אומר לי שיש קבצים שהוא לא הצליח לאחות. נשאר לי המון קבצים אדומים שלא ניתן לאחות, מדוע זה קורה ומה ניתן לעשות כדי לתקן את זה?
-
- 3 תגובות
- 978 צפיות
-
-
מכירים תוכנה טובה לבדיקת ביצועי הדיסק הקשיח ? אני מעוניין להשוות בין הדיסקים שלי. תודה
-
- 4 תגובות
- 977 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות דיסק חדש כנראה WD השאלה היא מה הם ההבדלים בין הדגמים מה מהיר יותר מה איכותי יותר
-
- 5 תגובות
- 977 צפיות
-
-
היי אני מעוניין לקנות דיסק קשיח פנימי. רציתי לדעת על איזה פרמטרים אני צריך להסתכל ברכישה כזאת כי אני לא יודע מה ההדבל בין הסוגים. אם תוכלו להמליץ לי על דגם ספציפי ועל המחיר שלו זה יהיה מעולה כי נכנסתי לאתר זאפ ועל דיסקים קשיחים של חברה מוכרת כמו WD היו אנשים שרשמו הרבה חסרונות.
-
- 7 תגובות
- 977 צפיות
-
-
משפחת כונני ה-870 QVO מוצגת באופן רשמי - ותהפוך למעניינת במיוחד בחודש הבא תודות לדגם בנפח שלא היה זמין לנו בעבר לכתבה
-
- 1 תגובה
- 977 צפיות
-
-
היי חברי וחברות הפורום. שמעתי וקראתי בהרבה מקומות שהדיסקים של Verbatim הם הכי אמינים ומחזיקים כ15 שנה בערך. הלכתי לקנות באופיס דיפו כ25 דיסקים ב60 ש"ח כולל מע"מ, ואז הקופאית אמרה לי שיש מבצע שהשני בחצי מחיר. לקחתי עוד יחידה של 25. מתברר ש2 הקופסאות שקניתי של 25 כל אחד זה דיסקים PRINTABLE... הם חלקים בצבע לבן ועשויים ממעיין ציפוי של גומי. כתבתי עליהם עם דיסק מיוחד של דיסקים. רציתי לדעת האם זה יכול לפגום בדיסקים או לא. לפי הבנתי, על הדיסקים האלה צריך להדפיס עטיפה בעזרת מדפסת מיוחדת. ושאלה קצת בנושא אחר: האם הדגם WD5000KS נחשב לאמין? אשמח לפרטים נוספים עליו. (וסטון דיגיטל 500 גיגהבייט SATA) תודה מראש, אפי
-
- 4 תגובות
- 977 צפיות
-
-
יש לי כונן אחד של 500GB של WD הוא ממש טוב אני אוהב אותו הוא מהיר, הרצתי HDTUNE והוא הראה לי תוצאות די טובות. אז חשבתי אולי לקנות 2 כוננים מהירים (שיהיו מאותה סידרה) ולעשות להם RAID 0 תאורתית המהירות מוכפלת והביצועים אני מקווה שגם ופה בעצם השאלה שלי, עד כמה אני ארגיש את השיפור הזה, בתור גיימר ומשהו שעובד בPH וMAYA מידי פעם? וכל זה ביחס לSSD? תודה.
-
- 7 תגובות
- 977 צפיות
-
-
יש לי במחשב 2 דיסקים קשיחים. הבעייה צצה בדיסק הקשיח הוותיק שהינו בנפח 160GB שהיה מחולק ל3 מחיצות:C-F-E כאשר ניסיתי בעזרת תוכנת PartitionMagic 8.0להכניס את מחיצת F לתוך E. התהליך כנראה לא עלה יפה ולאחר האיתחול נעלמו לי 2 המחיצות וכעת מהדיסק הקשיח הזה אני רואה רק את מחיצה C. האם מישהו מכיר את התוכנה ויכול לעזור שכן היו לי בתוך כונן E המון חומר[50GB] שאני לא מצליח להגיע אליו. [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 977 צפיות
-
-
שלום לכולם, היום (טוב אתמול >.>) צרבתי את דיסק ה-DL הראשון שלי (המחיר! ), וקיבלתי את זה בבדיקת האיכות: הטקסט שקיבלתי היה: אני יודע שאני אמור להתעלם מספייקים, אבל הקוץ הזה הרבה יותר גדול מכל מה שראיתי אי פעם... האם הדיסק יפעל כהלכה, או שעלי לזרוק אותו ולצרוב על עוד דיסק DL (יקר מפז) שוב?
-
- 3 תגובות
- 977 צפיות
-
-
יש לי מעבד מרובע 6600. לוח אסוס pkc35. בקיצור מחשב חזק יחסית. אבל אני רואה כל הזמן צואר בקבוק במהירות הדיסק. האם נתקלתם? תודה, חגי
-
- 6 תגובות
- 977 צפיות
-
-
קודם כל שבת שלום יש לי שאלה לגבי חיבור אר דיסק נוסף למחשב כרגע מחובר אצלי אר דיסק אחד בחיבור sata וחיבור שכתוב עליו PM שיש בו פיצול-חיבור שכתוב עליו PM ובאמצע הכבל עוד אחד שכתוב עליו PM אני משער לעצמי שמדובר בIDE במידה ואני מעוניין לחבר אר דיסק נוסף שיפעל בו זמנית אני מוסיף כבל sata ובחיבור השני מחבר בחיבור PM שבה באמצע הכבל? חוץ מהכבל הזה מהספק כוח באים הרבה חיבורים שלא מתאימים בצבע לבן כמו אלו http://images.yad2.co.il/Pic/ArticlePicYad2/image/PC-Power-Supply.jpg הבנתי נכון איך לחבר?
-
- 5 תגובות
- 977 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לרכוש כונן SSD חדש בנוסף למה שיש לי כרגע, כיון שזה שיש לי כרגע הוא בנפח של 60GB והוא מתמלא ע"י המ"ה מאוד מהר. אני מחפש כונן SSD מהיר בנפח 128GB+ שלא ייסתם מהר ושיתן ביצועים טובים. כרגע יש לי : [TABLE=width: 310] [TR] [TD=class: xl65, width: 310]Corsair GT Series 60GB CSSD-F60GBGT-BK SSD תודה על ההמלצות[/TD] [/TR] [/TABLE]
-
- 2 תגובות
- 977 צפיות
-