עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. החברת הטאיוואנית שמחזיקה במותג Plextor מחליטה לספק תחרות מורחבת בשוק תחת שמה האישי לכתבה

2. מה דעתכם? כונני 3.5 אינץ' אמינים יותר מכונני 2.5 אינץ'?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by or_y,

שלום, אני צריך לקנות HD חיצוני 1.5TB ממשק USB2 esata יהיה נחמד, תלוי במחיר על מה אתם ממליצים?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by yotam360,

שלום, אני מעוניין לקנות הארד דיסק קשיח בנפח 1TB אבל לא יודע איזה מכיוון שיש המון סוגים. אני רוצה לקנות הארד דיסק מצויין שלא יתקלקל (היה לי WESTERN DIGITAL לא זוכר את הדגם עם 500GB והוא פשוט לא הצליח לעלות -המחשב לא עלה). כרגע אין לי הגבלת מחיר (משהו עד 900 ש"ח). תודה מראש!!

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  5. שלום לכולם! יושב לי בארון כונן SSD 64GB ורציתי להרכיב אותו במחשב השני בבית האם יספיק לי לאחסון בתוכו את הווינדוס 10 כולל כל העידכונים + אנטי וירוס בכונן? תודה מראש לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  6. אני לא מצליח לשים עליו קבצים גדולים, בגלל שהוא FAT. יהיה בטוח להפוך אותו לNTFS או שזה יכול לדפוק משהו?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  7. דיסק קשיח של WD. איך אני יודע אם הוא מהיר? רשום עליו LBA עם מספר ...... האם הוא 7200rpm או פחות ?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by SOLIDUS SNAKE,

כאמור יש לי WIN2000 איך אני יכול לגלות בעיות ב HD עם יש בכלל :saint: עם הSCANDISK של 2000 אין שורה של BAD SECTORS ב2000 ולא רואים שהוא מתקן תקלה

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by eladrevach,

אז ככה הspinpoint f3 היה קצת רחוק מהבית שלי ולא היה לי כוח להגיע עד אליו... בקיצור אז קניתי בסוף את הseagate baracuda השאלה שלי.. אם ההבדל ביניהם הוא ממש רציני? או שאני לא ארגיש?..

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  10. אם אני קונה עכשיו (יחד עם המחשב) כוננן ובעתיד קנות כונן נוסף אך של חברה אחרת יהיה הבדל בביצועים או במשהו לעמות שאני יקנה עכשיו כונן ובעתיד עוד כונן של אותה חברה

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by kingpin,

אויק חברה יש לי שתי שאלות קטנות קניתי דיוידי ביתי פצצה קורא divx אז שאלה ראשוה היא הורדתי סרט רגיל dvdrip צרבתי בצורה פשוט כמו data את הסרט אחד הסרטים עבד מצוין והשני היה בשחור לבן יש סיבה מיוחדת או שזה בעיה בסרט או בקידוד שאלתי השניה היא אם אני רוצה ליצרוב בצורה של vcd אז אני ניכנס בתפריט לזה בוחר את הסרט ואז הוא כותב לי איזה הודעה כזאת כיאלו הנירו שלי זה לא הגירסה הכי מלאה וחסר לו איזה קידוד mpgr 4 משהו כזה אם אתה רוצה להזמין בלבלבלב לא מעניין ואז נאי מדלג על זה מנסה ליצרוב האמת רק עכשיו הבנתי שצירך לעשות overburning אז אני יעשה אבל שאלה שלי אם זה יעבוד למרות שהוא כותב שאין לו תמיכה בקידוד? אה ועוד שאלה קטנה למה אתם אף פעם לא עונים לי לשאלות שלי ???

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by maor676,

היי, אני מעוניין לקנות כונן קשיח 1TB לסטרימר. הבנתי שכדאי לקחת לסטרימר הארד דיסק שמתחמם פחות אז מהמומלצים שלכם היה נראה לי הHD103SI לפי הנתונים המהירות שלו נמוכה יותר מאחרים, כמה זה משמעותי?I

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by dennis14,

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6925 איך הצורב הזה ביחס לצורבים המומלצים בסטיקי ? ומה ההבדל בין הדגם שמסתיים ב - H לזה שמסתיים ב - P ?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  14. קניתי מחשב עם לייטאון 52*24*52. שמעתי מכמה אנשים שלא כדאי להחזיק רק צורב (ללא CD) במחשב, וזאת מחשש לקיצור אורך החיים של הצורב. אני לא נוהג לעשות שימוש מסיבי ב CD, מה מומלץ?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  15. הנה התמונה ... לא מצליח להעביר לDMAMODE מה עושים? [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  16. אני מתלבט בין 2 הצורבים, ועניין ה-DVD-RAM די קורץ לי, אבל אני רוצה להבין איזה חסרונות יש ל-LG לעומת ה-NEC. הוא יותר איטי? משהו משמעותי או זניח? הוא עושה יותר שגיאות? הוא פחות טוב בצריבה על CD? איזה חסרונות יש לו לעומת ה-NEC?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  17. איך אני יכול לשנות את האיזור של ה DVD שלי? אם זה ווארז אל תענו ותגידו לי שזה ווארז. תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by Alex2003,

http://www.extrememhz.com/dvr108-p1.shtml

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by Yaniv_Uzan,

השאלה היא אם עושים את זה בתור דיסק DATA כרגיל ב NERO או משהו מיוחד כמו נגיד דיסק MP3 שמראש מגדירים לו שזה הולך להיות מוזיקה בפורמט MP3 כי צרבתי לחבר שלי כמה סרטים ב DATA רגיל והקבצים היו AVI ב XVID וכו' וכל ה 3 לא עובדים לו דיסקים אחרים כן עובדים לו, משום מה... DVD של יונדאי 3899 מהדיו טי פרי רעיונות? שמתי עוד טרד בפורום על העדכון של הכתוביות שלו אם משהו ניסה את זה בקשר לשפה העברית יצא עדכון FW חדש יניב

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  20. כמו שכתוב מחפש כונן חדש לשימוש דסקטופ ממוצע משחקים סרטים וכו אשמח להמלצות קראתי דברים טובים על ה M4 אבל מצד שני הביקורות עליו קצת מעורבות חשבתי גם על סאנד פורס של קורסייר. מה דעתכם? אני צריך כונן 128GB תודה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by vitali02,

ניסיתי תוכנות כמו אשמפו BURNAWARE ונרו וכולם עושים ERROR שכאילו הכונן לא נמצא זה הכונן שיש לי: http://www.myce.com/cd-dvd-writers/samsung-22x-dvd-writers/Samsung-SH-S223B-94540/ צילמתי כמה תמונות אולי יעזור לכם http://www.up2me.co.il/images/16035211.jpg מננהל התקנים: http://www.up2me.co.il/images/14927407.jpg וזה אחרי שניסיתי להסיר את הדרייברים ממנהל התקנים אחרי ריסטרט http://www.up2me.co.il/images/64914947.jpg

22. Started by Cyb3r,

שלום, ברשותי כונן צורב DVD (טיפה ישן) Sony DVD-RW DW-D22A האם יש אפשרות להפעלת ערוץ DMA? ואם כן-כיצד?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  23. שלום, יש ברשותי כונן DVD, כחצי שנה שלא השתמשתי בו לקריאת דיסקים של DVD זמן רב. רק דיסקים רגילים של 700MB אני רוצה להתקין משחק מסוים אך הכונן אינו מזהה את הדיסקים כDVD ורושם שאינו מלא או ריק כאשר נכנסתי למאפיינים היה רשום לי 0GB ריק וגם פנוי... אני אמור לעדכן את החומר או משהו כזה לא? במקרה והכונן תקין מנהל התקן רשום שהוא משנת 2001... אני מניח שזאת הבעיה מישהו יכול לעזור לי לגרום לכונן הזה לקרוא שוב דיסקים של DVD? תודה מראש, עידכון: נחמד מצדך אבל כבר חשבתי על ליכלך זאת לא הבעיה... החיבורים גם תקינים למי שיציע..

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  24. אהלן קניתי מחשב חדש (בסגנון של המחשב שעולה 1550 שח באייבורי)והעברתי אליו את ההארד דיסק הישן כדי לחסוך בעלות השאלה שלי היא האם הוא מאט את המחשב ? והאם באופן משמעותי ? תודה רבה !! מפרט : cpu:Intel Core i3-2130, 3400 MHz Motherboard Name: Gigabyte GA-B75M-D3V כרטיס מסך מובנה :intel hd 2000 memory ram : 4gb ,1333 mhz ,transcend hdd : samsung hd200hj (200 GB, 7200 RPM, SATA II -3gb\sec ,buffer-8mb os :windows 7 64 bit

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  25. אני רואה יש בחנויות עכשיו מבצעים על דיסקים DVD של SILVERLINE בחבילה של 25 יחידות אריזה כחולה, X8 מהירות צריבה האם הדיסיקם האלו טובים ?? בשביל סתם ספריית סרטים האם יהיו לי בעיות איתם כאשר אני אצפה בהם בDVD????

• 3 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים