אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,924 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם אני מנסה להעביר קובץ MKV בגודל 10 גיגה ל-DOK שיש לי אבל אני מקבל הודעת שגיאה שהקובץ גדול מדי ולכן לא תתבצע ההעברה יש דרך לפתור את הבעיה הזו? אשמח לתגובה ZIK
-
- 1 תגובה
- 980 צפיות
-
-
יש לי Partition Magic 8 ואני לא מצליח לעשות מחיצה יותר גדולה מ 7.8 MB . הנה תמונה : http://img150.imageshack.us/img150/6333/pm8.jpg ושימו לב שב* יש 2,097,152.0 MB לא בשימוש . מה הבעיה ? ואיך אני פותר אותה ?
-
- 6 תגובות
- 980 צפיות
-
-
-
היי חברים.. כבר בקושי נשאר לי מקום ב-SSD ואני רוצה לפנות מקום, מותקנים לי שני משחקים FC3 וBF3 כולל כל ההרחבות. חוץ מזה יושבת שם מערכת ההפעלה, איך אני יכול למחוק תיקיות לא חשובות? להעביר הרחבות של BF3 אני רוצה לעשות כאופציה אחרונה. ישנה תיקיה שתופסת כ-7 ג'יגה בשם AppData מה החשיבות שלה וכל הקבצים בה?
-
- 0 תגובות
- 980 צפיות
-
-
שלום לכולם. תהיתי לעצמי כונן scsi ultra 320 שמתחבר למחשב בבקר PCI או PCIX אם יש בכלל.. נגד raptor 10,000k בממשק SATA או SATA2. מה יהיה יותר מהיר? והאם באמת ירגישו הבדל בביצועים? ואם יש אתר שמראה סכמה של השוואה של הסוגים (כולל כוננים סטנדרטים של 7200 וIDE) אז אני אשמח לקישור.. דבר שני- האם כונני scsi שאני מחבר למחשב אישי דרך PCI איטיים יותר? וגם הביוס יודע לזהות אותם כbootable? דבר שלישי- אני אשמח להסבר על איזה תכונות משנות בבקרי scsi..איך בעצם בוחרים בקר? ואם אפשר גם כמה קישורים לבקרים מומלצים למשב ביתי.. תודה רבה!
-
- 7 תגובות
- 980 צפיות
-
-
אני לא מבין מה ההבדלים בינהם.. מישהו יכול להסביר?[br]פורסם בתאריך: 14.06.2007 בשעה 23:02:54 ???
-
- 3 תגובות
- 980 צפיות
-
-
שלום רב. לפני כיומיים נפל לי ההארד דיסק החיצוני שלי (WD My Passport 2.5' 500GB) ומאז הוא רק מקבל חשמל (לא מזוהה בכלל במחשב). עד כמה שהבנתי אין לי מה לעשות בנושא (למזלי רוב המידע היה מגובה...). בכל מקרה, החלטתי לקנות אחד חדש, ומכיוון שעם זה לא היו לי בעיות (אני כבר 3 שנים איתו), אז חשבתי לקנות שוב את אותו דגם. רק לגבי הנפח לא הייתי בטוח לגבי 500GB או 1TB, אז חיפשתי ביקורות ובZAP היו 7-8 ביקורות רעות על ה-1TB (ואלי 2 ביקורות טובות), בעוד שעל ה-500GB היו רק 4 ביקורות אך כולם טובות. אני מניח שההבדל נעוץ במס' הפלטות, ולכן רציתי לדעת האם יש דרך בה אני יכול לברר על HD חיצוני את מס' הפלטות, כך שאולי אני אמצא אחד של חברה טובה עם פחות פלטות... (או לפחות וכל לברר אם באמת יש מס' פלטו…
-
- 3 תגובות
- 980 צפיות
-
-
טוב, יש לי כרגע Maxtor 120GB S-ATA ו Asus P4P800 Deluxe אני מתכנן לקנות עוד כונן כזה של מקסטור בדיוק, ולעשות איתם RAID 0 זה מה שאני מתכנן לעשות, אף פעם לא עשיתי את זה עוד אז תגידו לי אם זה נראה לכם בסדר: 1)להוריד את המחיצות מהכונן שיש לי עכשיו 2)לפרמט 3)לקנות את הארדיסק החדש (דרך אגב, אם אני אבקש מ PCH להתקין אותו עם RAID (רק את הצד של החומרה שאותו אני לא יודע) ואני גם קניתי שם את המחשב והדיסק החדש, הם יקחו כסף בשביל ה 5 דקות האלו?) 4)לבקש מהם\לנסות לבד להתקין את הארדיסק עם החוטים בינהם והכל אוקיי, עכשיו זה החלק שאני לא בטוח בו 5) לעשות בביוס Configure S-ATA as Raid ולבטל את ה VIA Controller כי אני רוצה להשתמש ב ICH5R . 6) בהפעלה מחדש לפי מה שהבנתי יעלה מסך שישא…
-
- 2 תגובות
- 980 צפיות
-
-
הראשון של ST315005FDD2E1-RK - Seagate http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspjerusalems&uin=7695 והשני של Samsung - HX-DU015EC http://www.ynet-shops.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7733485&came=572&utm_medium=knyotvenofesh&utm_source=knyotvenofesh&utm_content=SAMSUNG הדיסק ישמש בעיקר כגיבוי, כמו גם לראות סרטי HD מדי פעם. עד כמה שאני מבין, USB2 מספיק גם ל 1080P. תקנו אותי אם אני טועה... אמינות, שזה הדבר הכי חשוב לי, זהה פחות או יותר בדגמים המובילים - ככה לפחות הבנתי מכל החומר הנפלא שיש פה בפורום - כך שלפי זה אני לא יכול להכריע. המחיר של שניהם דומה (אני מניח שבמכרז אפשר לזכות ב 500 ש"ח), והאחריות נוטה לכיוון ה סיגייט - 5 שנים לעומת 3 . אז מה דעתכם ? י…
-
- 6 תגובות
- 980 צפיות
-
-
התקנתי לפני כמה ימים תוכנה שאמורה לנטר את סטטוס ה-S.M.A.R.T ולהתריע על בעיות.שלשום בערב היא התריעה על בעיה במאפיין שנקרא Seek Error Rate, וחזתה שהדיסק הקשיח יקרוס באוגוסט 2005. אתמול בבוקר היא כבר עדכנה את התאריך לאפריל 2005, ואתמול בערב התאריך עודכן שוב ועכשיו הוא עומד על ה-17 באוקטובר 2004, שזה עוד יומיים. הפאניקה גרמה לי להוריד תוכנה אחרת שצופה גם היא שהדיסק ימות באוקטובר 2004 (היא לא ספציפית עד כדי יום מסוים). מנסיוני בעבר אני יודע שה-S.M.A.R.T לא חכם כמו שהוא נשמע, ולא תמיד מדווח נכון... אבל עדיין, ההתראות האלה מפחידות אותי... יש למישהו נסיון עם מקרה דומה? אגב, התוכנה נקראת SIGuardian, והדיסק הוא ה-80GBSE של WD.
-
- 4 תגובות
- 980 צפיות
-
-
שלום לכם אני מתלבט בין ?Optiarc AD-5170A DVD±RW x18,DL x8? ובין Optiarc AD-7170A DVD±RW x18,DL x8? שזה חברת NEC רוצה לקנות צורב DVD אמין אם יש לכם נצעה אחרת תתקבל בברכה רצוי להסביר למה סוג אחר
-
- 8 תגובות
- 979 צפיות
-
-
שלום לכולם! קיבלתי SSD חדש זה הדגם: Corsair 60GB Sata3 Force3 GT כמובן אני מתכנן לפרמט עכשיו את המחשב לגמרי ולהתקין את הווינדוס על ה SSD. השאלות שלי הם כאלה: 1. מה צריך לעשות בכדי לשפר את הביצועים ואיך? 2.איך בודקים ביצועים? 3.הבנתי שיש דרך לשלב את ה SSD בייחד עם ההארדיסק הרגיל איך עושים את זה?יש לי סמסונג F3 1TB ועוד שניים של WD כל אחד 250GB בסופו של דבר השאלה שלי העיקרית היא איך אני גורם לכל ההארדיסקים האלו לעבוד הכי טוב בשיתוף פעולה? תודה רבה לכולם!
-
- 3 תגובות
- 979 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי צורב TSST ts-l632d מותקן במחשב נייד Dell Inspiron 6400. העברת 3.5 ג'גיה של דאטה מ-DVD להרדיסק לוקחת כמעט שעה, האם זה הגיוני או שיש תקלה כלשהי ? תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 979 צפיות
-
-
יש לי שני דיסקים קשיחים. אחד עם מערכת הפעלה ותוכנות והשני עם הורדות וקבצים חשובים. את השני אני חילקתי לשני מחיצות, כיוון שאני רציתי לנסות להתקין Mac OS X (פרוץ כמובן). במחיצה הראשונה נשארו כל הקבצים החשובים והשניה היתה ריקה. נכנסתי להתקנה של הMac OS X ופירמטתי את המחיצה השניה למערכת קבצים של מק. זה התחיל לפרמט ופתאום כתב שיש שגיאה "בלתי צפויה". שני המחיצות נעלמו מחלון ההתקנה, גם זו הראשונה שלא נגעתי בה... חשבתי שמשהו השתבש בהתקנה, אז הפעלתי מחדש ונכנסתי ל windows. שני המחיצות נעלמו... מה שלא ברור לי זה למה זה פגע גם במחיצה הראשונה שלא נגעתי בה. אני יודע שהייתי צריך לגבות ולמדתי את הלקח, בפעם הבאה אהיה יותר זהיר אבל להתחרט מאוחר מדי... אני יכול לפרמט אותו כמובן אבל מה עם ה…
-
- 4 תגובות
- 979 צפיות
-
-
ברצוני לקנות הארד דיסק חיצוני אני לא כזה מבין בזה אז אציג בפניך 2 שמצאתי תגיד לי מה אתה אומר.... http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=823952 http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=796222 מעבר לזה אין לי מושג מה זה אומר: 5400 rpm אשמח להסבר קצר ואם זה מספיק בשביל שמחשב ירוץ עם ההארד דיסק.....אם יש לך הצעות אחרות בנוגע למשהו יותר זול ושווה את זה או להשקיע טיפה יותר ולרקבל משהו ממש שווה אשמח.....תודה רבה!!!
-
- 0 תגובות
- 979 צפיות
-
-
רציתי לדעת עד כמה כוננים קשיחים ניתן לחבר במחשב נייח אחד? האם זה אפשרי שהוא יחזיק 4 כוננים קשיחים? במה זה תלוי? לוח-אם\מעבד\ספק? ורציתי לברר אני לא ממש מעודכן ובקיא בתחום. איך הכוננים של2TB, הם חדשים? הוכיחו את עצמם? אמינים יותר מ- 1TB\1.5TB? מה עדיף היום, שני כונני 1TB או כונן אחד 2TB? והאם יש תכנון עתידי\יעד ליציאת כונן 3TB+? תודה.
-
- 6 תגובות
- 979 צפיות
-
-
האם כל SSD יעבוד מצוין בRAID או שיש דברים מסוימים שצריך לקחת בחשבון?
-
- 2 תגובות
- 979 צפיות
-
-
יש לי wd 80jd שהחלפתי לא מזמן כי הישן התקלקל ושמתי לב שהוא מגיע לטמפ 44-47 אבל בדרך כלל זה 44 בעבודה. האם זה תקין? כי ראיתי שהמקסימום התקין זה .55 טמפ החדר היא יחסית חמה בהתייחס לימים החמים שיש לנו...
-
- 9 תגובות
- 979 צפיות
-
-
USB 3.0 PCIE דורש תמיכה של הלוח אם או של הביוס או שאפשר לחבר אותו לכל לוח שיש בו PCIE? בגלל שאני מחבר למחשב שלי והלוח לא מזהה אותו
-
- 8 תגובות
- 979 צפיות
-
-
אני מתלבט בין 2 הצורבים, ועניין ה-DVD-RAM די קורץ לי, אבל אני רוצה להבין איזה חסרונות יש ל-LG לעומת ה-NEC. הוא יותר איטי? משהו משמעותי או זניח? הוא עושה יותר שגיאות? הוא פחות טוב בצריבה על CD? איזה חסרונות יש לו לעומת ה-NEC?
-
- 7 תגובות
- 979 צפיות
-
-
השאלה היא אם עושים את זה בתור דיסק DATA כרגיל ב NERO או משהו מיוחד כמו נגיד דיסק MP3 שמראש מגדירים לו שזה הולך להיות מוזיקה בפורמט MP3 כי צרבתי לחבר שלי כמה סרטים ב DATA רגיל והקבצים היו AVI ב XVID וכו' וכל ה 3 לא עובדים לו דיסקים אחרים כן עובדים לו, משום מה... DVD של יונדאי 3899 מהדיו טי פרי רעיונות? שמתי עוד טרד בפורום על העדכון של הכתוביות שלו אם משהו ניסה את זה בקשר לשפה העברית יצא עדכון FW חדש יניב
-
- 2 תגובות
- 979 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות את ה-Western Digital WDME1600TE דיסק חיצוני Western Digital Passport 160GB 3 שנות אחריות http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=680&CatCode=405 יש איזה טענות או לא יודע מה עליו? אני עכשיו יוצא לשם אני יראה אם מישהו הגיב דרך הפלאפון אם אפשר אז זריז תודה !
-
- 1 תגובה
- 979 צפיות
-
-
שלום מצ"ב תמונה נתוני מערכת I7 920 X58A-UD7 9GB DDR3 1600 KINGSTON HYPER X SSD 60GB SATA 3 קורסר GT המערכת עובדת על AHCI דרייברים מעודכנים אני לא מבין למה אני מקבל ציון כזה השמח לקבל עזרה
-
- 9 תגובות
- 978 צפיות
-
-
שלום, הרכבתי את המחשב החדש וכשהכנסתי את הדיסק של הווינדוס כדי להתקין הוא אמר לי שהוא לא מזהה הארד דיסק.. ושמעתי שצריכים משהו עם דיסקט דרייברים וכל מיני דברים מישהו יכול להסביר לי המ אני צריך לעשות ואיך? תודה רבה רבה רבה מראש, ניר.
-
- 14 תגובות
- 978 צפיות
-
-
השאלה בכותרת, אשמח לקבל תגובות מאלו שניסו יותר מתוכנה אחת, בקיצור בעלי נסיון...
-
- 2 תגובות
- 978 צפיות
-