אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,921 דיונים בפורום זה
-
אנחנו בעסקי הפירסום צריכים לקנות כרגע מכונה שמשכפלת דיסקים, בכמויות וגם מקום לקנות כמויות של דיסקים 700 מגה במחיר טוב. אשמח לעזרה
-
- 3 תגובות
- 969 צפיות
-
-
או במילים אחרות, איפה ניתן להשיג מדיות של Taiyo Yuden ותחת איזה מותג? תודה, ריפר.
-
- 3 תגובות
- 969 צפיות
-
-
אהלן , כרגע חזרתי מהחנות עם NEC ND-3550A . חיברתי אותו למחשב ורצתי לנרו בשביל לראות אם הוא צורב. בהתחלה סתם הרצתי עליו דיסק מוזיקה בשביל לראות אם הוא בכלל מחובר נכון ללוח אם והכל בסדר. הבעיה מתחילה שאני רוצה לצרוב. יש לי נרו 5 וכשהפעלתי אותו הוא ישר זיהה את הצורב החדש אבל למעשה כשאני נותן הוראה לצרוב הנרו עושה כאילו הוא צורב למרות שהדיסק יוצא ריק. ובכלל , אני לא יכול לשנות את מהירות הצריבה ובכלל לא נראה לי שהנרו מזהה את הצורב החדש. האם אני צריך להתקין דרייברים? (לא קיבלתי עם הכונן) , האם אני צריך לשדרג את הנרו? (אולי נרו 5 לא תומך בצורבי DVD - למרות שניסיתי לצרוב על דיסק רגיל ולא על דיסק DVD). זהו ,אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי. תודה.
-
- 9 תגובות
- 969 צפיות
-
-
יש לי מחשב בעבודה, די חזק. יש לו כונן SSD כלשהו, הבעיה שלפעמים קורה שדיאלוגים לפתיחת קבצים או הWINDOWS EXPLORER(לא הINTERNET EXPLORER) נתקעים ולא משתחררים עד אחריי RESET. ואז, בזמן שהמחשב נכבה אני לפעמים מקבל הודעה שאני לא מספיק לקרוא עם כתובות כנראה של ההרד דיסק או הזיכרון(מספרים ארוכים). אני משער שזה בגלל הSSD, אבל האם הWINDOWS 10 לא אמור לבדוק תקלות באופן אוטומטי? מה עושים במקרה כזה?
-
- 0 תגובות
- 969 צפיות
-
-
הי לכולם אני עושה דיפרגמנטציה אבל בסוף התהליך זה אומר לי שיש קבצים שהוא לא הצליח לאחות. נשאר לי המון קבצים אדומים שלא ניתן לאחות, מדוע זה קורה ומה ניתן לעשות כדי לתקן את זה?
-
- 3 תגובות
- 969 צפיות
-
-
אני בונה NAS על מחשב עם הלוח הנ"ל. אני מעוניין לרכוש דיסק WD מהסדרה האדומה בנפח 3TB, אבל לא מצליח למצוא מידע האם הדיסק יתמך בלוח זה.
-
- 2 תגובות
- 968 צפיות
-
-
שלום עלי לקנות כונן קשיח חיצוני 2.5" בנפח 320 GB. האם עדיין שליט האיכות הבלתי מעורער הינו WESTWERN DIGITAL או שגם פירמות אחרות נותנות מוצר איכותי ואמין? למשל יש לי אפשרות לקנות כונן של SEAGATE או של IOMEGA במחיר יותר נמוך - האם מומלץ? תודה ;D מראש
-
- 4 תגובות
- 968 צפיות
-
-
מה ההבדל בין חיבור Serial ATA HDD ל ATA133 HDD ואיך אני יודע מה מביניהם יש לי? בתודה manor
-
- 5 תגובות
- 968 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות דיסק חדש כנראה WD השאלה היא מה הם ההבדלים בין הדגמים מה מהיר יותר מה איכותי יותר
-
- 5 תגובות
- 968 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לרכוש כונן SSD חדש בנוסף למה שיש לי כרגע, כיון שזה שיש לי כרגע הוא בנפח של 60GB והוא מתמלא ע"י המ"ה מאוד מהר. אני מחפש כונן SSD מהיר בנפח 128GB+ שלא ייסתם מהר ושיתן ביצועים טובים. כרגע יש לי : [TABLE=width: 310] [TR] [TD=class: xl65, width: 310]Corsair GT Series 60GB CSSD-F60GBGT-BK SSD תודה על ההמלצות[/TD] [/TR] [/TABLE]
-
- 2 תגובות
- 968 צפיות
-
-
מי יותר טוב: 1)Western Digital WD BLUE 3D NAND SATA 500GB. או 2) Crucial MX500 500GB SATA III . בנוסף: 1) שמתי לב שכונני SANDISK זולים הרבה יותר. זה לא נראה לכם חשוד??? 2) שמתי לב שתמיד כונני Samsung 860 Pro יותר יקרים. מה מייחד אותם שתג המחיר שלהם גבוה יותר? האם הם באמת יותר משתלמים?
-
- 0 תגובות
- 968 צפיות
-
-
שלום לכולם, מכר שלי נוסע בשבוע הבא לחו"ל לצורך מאסטרינג לדיסק שהוא הקליט. הוא מעוניין לקחת איתו את קבצי המוזיקה שהוא ערך על גבי דיסק קשיח. הבעיה שלו היא שהוא לא יודע איזו מערכת קבצים לבחור עבור הפרמוט של הדיסק הקשיח - מכיוון שהוא לא בטוח מה יתאים למחשבים שבאולפן שאליו הוא נוסע... משיחה עם האולפן הם סיפרו לו שיש להם גם MAC's וגם PC's, אבל הם לא נתנו תשובה חד משמעית לגבי מערכת הקבצים - אז בקיצור, הוא צריך להחליט אם הוא מפרמט את הדיסק שלו ב-FAT32 (מגבלה של 32 ג'יגה) או NTFS (אם באולפן ה-PC's עובדים על FAT32 תהיה לו בעיה). יש גם את ה-MAC בסיפור, אבל אין לנו מושג עם איזו מערכת קבצים המחשבים האלה עובדים. כל מי שיוכל לשפוך אור על הנושא, יבורך... תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 968 צפיות
-
-
רציתי לדעת עד כמה כוננים קשיחים ניתן לחבר במחשב נייח אחד? האם זה אפשרי שהוא יחזיק 4 כוננים קשיחים? במה זה תלוי? לוח-אם\מעבד\ספק? ורציתי לברר אני לא ממש מעודכן ובקיא בתחום. איך הכוננים של2TB, הם חדשים? הוכיחו את עצמם? אמינים יותר מ- 1TB\1.5TB? מה עדיף היום, שני כונני 1TB או כונן אחד 2TB? והאם יש תכנון עתידי\יעד ליציאת כונן 3TB+? תודה.
-
- 6 תגובות
- 968 צפיות
-
-
אם כן, האם גם ב-firewire 400 צריך? כי קניתי כונן חיצוני חדש שיש לו גם esata וגם firewire ואני מתלבט באיזו צורה לחבר אותו. חשוב לי שיהיה אפשר לחבר ולנתק את הכונן בלי לכבות את המחשב. וכמובן שגם המהירות חשובה לי.
-
- 7 תגובות
- 968 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי בעיה עם כרטיס זיכרון של SANDISK מדגם MEMORY STICK PRO DUO. אני מכניס את הכרטיס לקורא כרטיסים חיצוני ומחבר למחשב אך הספריה עם התמונות בה אינה מופיעה. מצד שני כאשר אני מחזיר את הכרטיס למצלמה אני מסוגל לראות את כל התמונות כך שאני יודע בוודאות שהן קיימות במצלמה ולא נמחקו. היתה לי בעיה של וירוס בכרטיס הזיכרון אך אני חושב שהוא נוקה והועף - עם זאת חושב שכדאי שאציין זאת בכל מקרה. כדאי לציין שכשיצרתי ספריה חדשה (ריקה מתוכן) הוא כן מראה אותה - רק את הספריה הישנה הוא לא מסכים להראות. גם כשהכנסתי את הכרטיס לקורא זיכרון פנימי של המחשב הוא לא מראה את הספריה של התמונות.. פרסמתי את ההודעה בפורום זה ולא בפורום המצלמות כי זה לא ממש קשור למצלמה אלא דווקא לאמצעי האחסון. אשמ…
-
- 8 תגובות
- 968 צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב נייד חדש עם הרד דיסק מכני וקנית ssd של סאמסונג evo 840התקנתי אותו במחשב והוא מזוהה בביוס אבל מה לא מזוהה ב boot option כמו כן אני מנסה להעלות התקנה של וינדוס 7 כדי להחליף את 8 שהגיע איתו והוא נתקע במסך הראשוני שמציג את סמל הוינדוס. מה יכולה להיות הבעיה ?
-
- 0 תגובות
- 968 צפיות
-
-
עד עכשיו הייתי דיי נעול על ה-320 40GB של אינטל, אבל כעת אני רואה כי יש להם בעיות רבות עם באג ה-8MB. איזה כונן מומלץ למערכת שצריכה שרידות גבוהה ונפח קטנטן, האם לחזור ל-X25 הישן והטוב ? האם יש אופציות נוספות ? שרידות גבוהה אומרת : אופציות לכיבויים לא מסודרים של המערכת, ועבודת IO גבוהה, בקיצור כל הדברים שגורמים לכונן אינטל סדרת 320 להפוך ל-8MB...
-
- 5 תגובות
- 968 צפיות
-
-
היי, אחרי שימוש של שנים בראיד 0 עם 2 קשיחים ולא מעט נפילות חושב לעבור לכוננים מהירים יותר כמו מהירות 10,000 או כונני SSD. אשמח לכל המלצה או טיפ בנושא זה. תודה!
-
- 8 תגובות
- 968 צפיות
-
-
היי, פירמטתי את הדיסקאוןקי שלי ועכשיו הוא לא עובד על הדיוידי. - הוא עבד עליו לפני בלי בעיה. - פירמטתי את הדיסק דרך לינוקס (אבנטו 10.10). - הדיסק עובד כראוי גם בלינוקס וגם בווינדוס. למישהו יש רעיון?
-
- 2 תגובות
- 968 צפיות
-
-
שלום רב. לפני כיומיים נפל לי ההארד דיסק החיצוני שלי (WD My Passport 2.5' 500GB) ומאז הוא רק מקבל חשמל (לא מזוהה בכלל במחשב). עד כמה שהבנתי אין לי מה לעשות בנושא (למזלי רוב המידע היה מגובה...). בכל מקרה, החלטתי לקנות אחד חדש, ומכיוון שעם זה לא היו לי בעיות (אני כבר 3 שנים איתו), אז חשבתי לקנות שוב את אותו דגם. רק לגבי הנפח לא הייתי בטוח לגבי 500GB או 1TB, אז חיפשתי ביקורות ובZAP היו 7-8 ביקורות רעות על ה-1TB (ואלי 2 ביקורות טובות), בעוד שעל ה-500GB היו רק 4 ביקורות אך כולם טובות. אני מניח שההבדל נעוץ במס' הפלטות, ולכן רציתי לדעת האם יש דרך בה אני יכול לברר על HD חיצוני את מס' הפלטות, כך שאולי אני אמצא אחד של חברה טובה עם פחות פלטות... (או לפחות וכל לברר אם באמת יש מס' פלטו…
-
- 3 תגובות
- 968 צפיות
-
-
טוב, יש לי כרגע Maxtor 120GB S-ATA ו Asus P4P800 Deluxe אני מתכנן לקנות עוד כונן כזה של מקסטור בדיוק, ולעשות איתם RAID 0 זה מה שאני מתכנן לעשות, אף פעם לא עשיתי את זה עוד אז תגידו לי אם זה נראה לכם בסדר: 1)להוריד את המחיצות מהכונן שיש לי עכשיו 2)לפרמט 3)לקנות את הארדיסק החדש (דרך אגב, אם אני אבקש מ PCH להתקין אותו עם RAID (רק את הצד של החומרה שאותו אני לא יודע) ואני גם קניתי שם את המחשב והדיסק החדש, הם יקחו כסף בשביל ה 5 דקות האלו?) 4)לבקש מהם\לנסות לבד להתקין את הארדיסק עם החוטים בינהם והכל אוקיי, עכשיו זה החלק שאני לא בטוח בו 5) לעשות בביוס Configure S-ATA as Raid ולבטל את ה VIA Controller כי אני רוצה להשתמש ב ICH5R . 6) בהפעלה מחדש לפי מה שהבנתי יעלה מסך שישא…
-
- 2 תגובות
- 968 צפיות
-
-
מה ההבדל בין wd ל seagate מבחינת איכות? מכיוון ש wd יקר בהרבה מהסיגייט שהם בעצם נותנים את אותם ביצועיים.
-
- 1 תגובה
- 968 צפיות
-
-
ואני צריך לדעת כשמופיע לי הפעלה אוטומטית: (בתמונה המצורפת) על אילו מהאפשרויות ללחוץ (חוץ מהשלישית כמובן)? - start my seagate freeagent - פתח את התיקיה כדי לראות את הקבצים באמצעות סייר WINDOWS - הגבר את מהירות המערכת שלי... (זה כמובן לא לוחצים) [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 968 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות את ה-Western Digital WDME1600TE דיסק חיצוני Western Digital Passport 160GB 3 שנות אחריות http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=680&CatCode=405 יש איזה טענות או לא יודע מה עליו? אני עכשיו יוצא לשם אני יראה אם מישהו הגיב דרך הפלאפון אם אפשר אז זריז תודה !
-
- 1 תגובה
- 968 צפיות
-
-
ברשותי מחשב נייד של חבר packard bell עם מעבד i5 (אני חושב מדור 4) עם 4 ג'יגה ראם, וכונן מכאני. המחשב לרוב איטי להחריד, ומשמש רק לצורך של לימודים (אופיס, אינטרנט, נטלפיקס וכו'..) האם שדרוג לכונן SSD ישפר משמעותית את פעולות המחשב? במידה וכן, אשמח להמלצה לכונן 250gb, והאם יש חנות מוכרת (כגון KSP / IVORY) שמבצעים גם את ההחלפה? (כולל העברת המידע מהכונן הישן לחדש) והאם יחייבו אותי עלות התקנת ווינדוס חדש? או שפשוט עושים העתק הדבק מכונן ישן לחדש?
-
- 0 תגובות
- 967 צפיות
-