אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
השאלה בכותרת, אשמח לקבל תגובות מאלו שניסו יותר מתוכנה אחת, בקיצור בעלי נסיון...
-
- 2 תגובות
- 950 צפיות
-
-
שלום לכולם כרגע אני עם WDC WD3200AAKS שעליו מותקנת מערכת ההפעלה במחיצה אחת + מחיצה נוספת רכשתי HD חדש מסוג WD1002FAEX שהבנתי שיש לו advanced format או משהו כזה אני עם מערכת הפעלה win 7 64 bit ואני רוצה להעתיק הכול - ממש קלון , האם ניתן לעשות זאת ללא בעיה עם acronis ? או שצריך לדעת משהו מיוחד ? יש צורך לעשות קלון אוניברסלי או רגיל . ? תודה רבה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 950 צפיות
-
-
בקרוב אני מקבל את ההארד דיסק הנל ואני רוצה למכור אותו הוא אפילו לא יחובר למחשב. חדש לגמרי!! בכמה אני אמור למכור אותו איפה אני יכול למכור אותו וכדומה אשמח לכל עזרה שתוכלו לתרום (אם מישהו מעוניין, בפרטי)
-
- 6 תגובות
- 950 צפיות
-
-
שלום לכולם! מחר ככל הנראה אני קונה צורב DVD חדש.. והמליצו לי על NEC 3500A.. קראתי פה את הת'ראדים ובכל זאת יש לי כמה שאלות (מן הסתם.. אחרת לא הייתי כותב ) שהייתי רוצה (ברשותכם כמובן) תשובה ממוקדת יותר: 1) Firmware- איך מעדכנים את זה? מישהו יודע מה הFW הכי חדש של הצורב הזה? (ראיתי פה 2.17..) 2) מולטיזון.. .ראיתי באותו אתר שלמעלה תוכנה שאיתה ניתן לראות מכל איזור.. בטוח שלא צריך עדכון FW בשביל זה? כי ראיתי שמישהו כתב פה שכן.. (למרות שכתוב באתר שלהתוכנה שלא צריך ) מישהו כבר התנסה? 3) זה נכון שלכונן הזה יש קשיים נוראיים לקרוא דיסקים טיפה מלולכים? כלומר קשיים שלא נתקלים איתם בכל כונן אחר? 4) מה הפרוצדורה של צריבת סרטים מהמחשב לצפייה בנגן DVD רגיל? אני משתמש בנרו 6 אם זה…
-
- 11 תגובות
- 950 צפיות
-
-
חברים, נגנב לי המחשב הנייד ויש לי נעילה עם סיסמא. האם ניתן לחבר את ההארד דיסק ולהוציא חומר? הנעילה היא במסך הווינדוס, בחירת משתמש וסיסמא
-
- 2 תגובות
- 950 צפיות
-
-
היי יש לי SSD 1TB שמחולק ל 2 מחיצות,עכשיו אני רוצה להעביר מקום מ d ל C איך ניתן מבלי לפרמט? תודה מראש לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 950 צפיות
- 1 follower
-
-
כי יש הרבה סוגים שונים... - האם אני יכול לרכוש כל דיסק שמוצא חן בעיני ב-Zap? - או שלוח האם שלי (או כל דבר אחר) מגביל אותי? הסתכלתי אצלי ב-Disk Management ואני רואה שהדיסק שכרגע יש לי הוא Samsung sp0812c. (הרצתי בגוגל ואני רואה שהוא SATA, לא שאני יודע מה זה אומר...) תודה רבה לשפיצים, ערן
-
- 8 תגובות
- 950 צפיות
-
-
שלום אני מחפש צורב שצורב את הכותרת על המדיה וזה במקום לכתוב את הכותרת של הדיסק בטוש אז ניתן לעשות את זה בצורב אז איזה צורב טוב אפשר לקנות שיעשה גם את זה ? תודה
-
- 5 תגובות
- 949 צפיות
-
-
יש לי צורב Lite-on LTR-52327S כמו שאפשר לראות בתמונה כאן התוכנת צריבה מזהה את הצורב כמקס X40 Y?
-
- 9 תגובות
- 949 צפיות
-
-
מה דעתכם? כונני 3.5 אינץ' אמינים יותר מכונני 2.5 אינץ'?
-
- 3 תגובות
- 949 צפיות
-
-
שלום לכם , אני מעוניין לקנות דיסק קשיח חדש. אבל אינני יודע איזה חיבור יתאים למחשב שלי.. יש לי כרגע דיסק קשיח 80 ג'יגה של סאמסונג דגם בשם samsung sp0812c באתר של החברה סאמסונג כתוב - Serial ATA Interface זה אומר שאני צריך לקנות דיסק עם חיבור של סאטה ? קישור לאתר של סאמסונג עם הדגם שלי.. http://www.samsung.com/Products/HardDiskDrive/SpinPointPSeries/HardDiskDrive_SpinPointPSeries_SP0812C.htm אני מעוניין לקנות דיסק של 320 ג'יגה וראיתי באתר של זאפ את הדיסק הבא ב608 שקל http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1662 ורשום שם שהחיבור שלו זה סאטה 2 מה ההבדל בין סאטה לסאטה 2 ? האם זה יתאים למחשב שלי ? תודה לכל מי שיכול לעזור
-
- 8 תגובות
- 949 צפיות
-
-
לפני כשבוע קניתי HD חדש. 250 ג'יגה של WD. בבדיקה שעשיתי לו ב-HD sentinel קיבל 100 אחוז HEALTH. היום בבוקר ראיתי שהוא ירד ל-96 אחוז. גם ריסטרט לא עזר. שמתי לב באמת שבימים האחרונים הוא עובד על טמפ' של 46-48 מעלות, שנראית לי גבוהה מדי, והיום אני מתכוון להתקין מאוורר נוסף לקירור. האם מכאן זו הבעיה של ירידת אחוזי "בריאות"...? האם יש דרך להעלות אותו בחזרה ל-100? או שזה אחוזי נכות לכל החיים....?
-
- 11 תגובות
- 949 צפיות
-
-
היי חברים לרבים מאיתנו לשמחתי יש בבית או בעבודה מכשיר NAS ולרוב מדובר במכשיר של סינולוג'י. סינולוג'י נותנת למשתמשים שלה המון אפשרויות גיבוי ובחינם. אבל מה בדיוק הכי מתאים לצורך הספציפי שלנו? מה ההבדל בין כל הכלים? בדיוק בשביל זה יצרתי סרטון כי באמת לא ראיתי שום מקור מידע שעושה את ההשוואה הזאת. מקווה שתאהבו. קישור לסרטון תצטרפו לקבוצת הפייסבוק שלנו: Synology User Group - Worldwide
-
- 0 תגובות
- 949 צפיות
-
-
אני צורב איתו מדי פעם משחקים לפלייסטיישן שלי, והם עובדים בכיף. צרבתי לחבר שלי IMAGE של אובליביון (אין פה ווארז, זה לא רלוונטי בלאו הכי), וזה עובד. את הדיסק בדקתי בעצמי לאחר הצריבה, והמחשב הגיב כאילו יש מדיה ריקה. הבאתי את הדיסק לחבר שלי וזה עובד אצלו. המדיות של VERBATRIM, למקרה הצורך. -R. ניסיתי דיסקים שונים של דיוידי, את כולם הוא לא קרא נכונה. מדיות של דיוידי הוא כן צרב. CD הוא קורא. דבר כזה הגיוני? עריכה: עשיתי סיור בגוגל וראיתי שהבעיה הזו היא דיי נדירה אך קיימת בקרב בעלי צורבי NEC. מסתבר שהעובדה שהכונן הוא COMBO, יוצרת מין סוג של בילבול והתנגשות תהליכים. אני בכל מקרה, חסר מושג ומחכה לעצתכם. http://club.cdfreaks.com/showthread.php?t=134289
-
- 9 תגובות
- 949 צפיות
-
-
קודם כל שבת שלום יש לי שאלה לגבי חיבור אר דיסק נוסף למחשב כרגע מחובר אצלי אר דיסק אחד בחיבור sata וחיבור שכתוב עליו PM שיש בו פיצול-חיבור שכתוב עליו PM ובאמצע הכבל עוד אחד שכתוב עליו PM אני משער לעצמי שמדובר בIDE במידה ואני מעוניין לחבר אר דיסק נוסף שיפעל בו זמנית אני מוסיף כבל sata ובחיבור השני מחבר בחיבור PM שבה באמצע הכבל? חוץ מהכבל הזה מהספק כוח באים הרבה חיבורים שלא מתאימים בצבע לבן כמו אלו http://images.yad2.co.il/Pic/ArticlePicYad2/image/PC-Power-Supply.jpg הבנתי נכון איך לחבר?
-
- 5 תגובות
- 949 צפיות
-
-
אני גם צריכה כונן פנימי 1000 GB - גם עד 700 ש"ח תודה
-
- 0 תגובות
- 949 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי קיסק WD My book 1TB עם חיבורי USB FW ו ESATA, כמו כן קניתי ב KSP כבל ESATA ב20 ש"ח http://ksp.co.il/hmain.php?uin=5609 חיברתי ללוח (Asus p5w DH Delux) והוא לא מזהה, אני משתמש ב VISTA 32. האם אני צריך להגדיר משהוא ?
-
- 9 תגובות
- 949 צפיות
-
-
-
היי, יש דיסק יש של 60 גיגה ואני רוצה להפוך אותו לכונן USB2 נייד, איך? תודה רבה!!!, יאיר.
-
- 2 תגובות
- 949 צפיות
-
-
פעם היה לי שרת, והיו לי עליו כונני SAS מהירים מאד, אחר כך זרקתי את השרת והוצאתי ממנו את כל הציוד ועכשיו יש לי 3 כונני SAS שוכבים במגירה, ואני לא יודע איך לחבר אותם למחשב שלי. אני מעוניין להשתמש בהם לגיבוי, כלומר כהתקן חיצוני שאני יכול לחבר למחשב ולנתק אותו בקלות, בין אם רק לדסקטופ שלי, ובין אם גם לנייד שלי, ומאחר שאין מבחינתי חשיבות מכרעת למהירות, העדיפות היא לקלות ההתחברות, כלומר USB ולכן שאלותי הן: 1. יש איזו דרך לעשות את זה? 2. אני מתאר לעצמי שבמחשב הנייח יד בקר SATA, והבנתי שאלה ממשקים דומים ו\או תואמים - אפשר לחבר כונן SAS למחשב שלי? מה אני צריך בשביל זה? תודה, זיו
-
- 1 תגובה
- 949 צפיות
-
-
שלום.. יש לי בעיה מוזרה מאוד.. כל פעם שאני צורב הצריבה מתחילה בסדר גמור, ולאחר מספר שניות מד הbuffer וזיכרון המטמון יורדים עד הסוף ומתקבלת ההודעה שהצריבה נכשלה, אגב זה לא משנה באיזו מהירות אני צורב ואם אני צורב CD או DVD. אותה בעיה הייתה לי גם בצורב הקודם ולאחר שנבדק בנועה מחשבים הוא נמצא תקין, כמו כן הצורב שברשותי עכשיו ה-LG נקנה אתמול ונבדק גם הוא במעבדות נועה כך שזה לא יכול להיות שהוא לא תקין. אם כך, מה הבעיה? אגבב אני משתמש ב-nero startsmart 6. אגב הנה לוג שקיבלתי עכשיו בזמן שעשיתי בדיקה וניסיתי לצרוב מספר שירים על דיסק רגיל לא DVD (אותו דבר קורה גם שצורבים DVD) Tomer Levinger 1A20-020E-0000-1349-1210-6697* Windows XP 5.1 IA32 WinAspi: - ahead WinASPI: File 'C:\Progra…
-
- 9 תגובות
- 949 צפיות
-
-
טוב אז אחרי שה-WD 500 GB הלך לעולמו כנראה סופית, הגיע הרגע להתלבט בקנייה של כונן חדש. בעיקרון הבנתי ש-WD שולטים בתחום ביד רמה, אך האם יש המלצות אחרות? קשיחים מומלצים של סמסונג? אגב, אני עדיין מתלבט בין חיצוני לפנימי, מה שחשוב לי בסופו של דבר זו האמינות. האם קיים איזה קונצזנוס על האמידות של הפנימיים לעומת החיצוניים? בנוסף, האם זה משנה 2.5 או 3.5 חוץ מהקטע של החיבור לחשמל? תודה רבה, ותתפרעו.
-
- 2 תגובות
- 949 צפיות
-
-
טוב הביאו לי בין היתר ליומולדת ( 17 ) DOK של סנדיסק בעל 4ג'יגה ומערכת U3. הצילומים הבאים כשהוא ריק לחלוטין חוץ ממערכת U3: מי אכל לי 200מגה? (לכל הפחות) ויש דברים מומלצים לעשות עם הU3?
-
- 5 תגובות
- 949 צפיות
-
-
יש לי עכשיו 500 GB של WD , עליו מותקנים שני וינדוסים. אבל בזמן האחרון הנפח הזה לא מספיק , חשבתי על לקנות עוד הרד דיסק, אבל אם אני אקנה אותו אני אוכל פשוט לשים אותו מבלי להתקין עליו כלום? ז"א אם יש לי כונן E , C וD , אז שהוא גם יהיה חלק מהם , כאילו אם היה בE היה 300 GB , אז הוספתי מהנפח של ההרד דיסק החדש אליו , ואז יוצא שהכונן הזה למשל 700 GB ? או שצריך בדיוק כונן כמו שיש לי? או שלהתקין עליו וינדוס נוסף עם כוננים נוספים? תודה
-
- 11 תגובות
- 949 צפיות
-
-
חבר'ה איך אני צורב 2.7 ג'יגה אם יש לי צורב רגיל (קווייק 4..)?? תודה!
-
- 10 תגובות
- 949 צפיות
-