עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by Moty_p,

רציתי לדעת למה שאני מפרמט דיסק SATA דרך הדיסקט הישן הוא מפרמט אותו בשניה ומה ההבדל בין SATA ל SATA2 ו 3 וגם DDR ל DDR2 ו 3

• 6 תגובות
    • 732 צפיות
  2. Started by Ash Binary,

מחשב : פנטיום 4 מהיר וטוב, ללא חיבור SATA מערכת קבצים : ext3 בלינוקס 2.6 דרישות מהכונן : - שקט (מאוד !) - מהיר (המקסימום ש IDE יכול לתת) - בקריאה של קבצים של עד כמה MB (עליית תוכנות וכו) - מאריך ימים - רצוי : מתחמם כמה שפחות - גודל : לא קריטי. 80G מספיק. יותר לא יזיק אבל אני לא צריך וסתם יקר. - גודל : 3.5" (רגיל למחשב Desktop) שאלות : - איזה חברה לקנות ? (לפי הקריטריונים) (מתעניין בעיקר WD או מקסתור) - כמה קאץ' כדאי ? - ללא התחשבות במחיר - עכשו כן עם התחשבות במחיר : אני רוצה משהוא ב 270-300 שח, לא יותר מ 350. אבל מוכן לשמוע אם זה משהוא ממש טוב.

• 2 תגובות
    • 744 צפיות
  3. Started by ariel_rg,

שלום חברים יש ברשותי דיסק און קי של verbatim, 16GB ישן שלא מזוהה ע"י המחשב. הייתה איזו תקופה שהמחשב היה מזהה חומרה לא מזוהה, ואח"כ גם זה לא. יש לי בו הרבה מאוד חומר חשוב לא מגובה, ורציתי לשאול - האם ישנה דרך להציל את החומר? בעצמי, או ע"י טכנאי - יש מה לנסות? תודה.

• 15 תגובות
    • 3.9k צפיות
  4. Started by DJAP,

שווה לקנות Seagate 80GB 7200 rpm Serial ATA HDD ב-724.8 ¤ בשביל המחשב החדש? הוא ישפר את הביצועים של המחשב?

• 21 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. Started by integral,

ןגר זאב עם כבש? http://www.cdfreaks.com/news/11660

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by Kodi,

יש לי כמה בעיות כמה שאלות.. אני צריך לצרוב 100 דיסקים הכל אותו דבר בשבוע הקרוב.. (אל תגידו לך למפעלי כאלה וזה למה אין כסף וזה כמות קטנה יחסית..) דבר ראשון.. באיזה מהירות מומלץ לצרוב? כמה דיסקים קצוף אפשר לצרוב בלי שיקרה אסון ( )? ועוד משו קטן.. יש לי נרו (תוכנת צריבה) עכשיו מה שאני אמור לצרוב זה שירים.. והפורמט שלהם זה cda אני בא כאילו לפתוח אותם והוא עושה לי..: Sorry, nero cannot determine the SCSI\ATAPI decive, that corresponds on this driver letter אממ מה הבעיה? אני צריך את זה דחוף אז ישמח אם תענו לי במהרה תודה

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  7. אני יתחיל מזה שיתכן וחלק מהתשובות שייכות יותר לפורום מודינג, אבל אני רואה את זה כנושא אחד. סיפור מסגרת : עקב מחסור במקום איחסון במחשב (אני עוסק בצילום סטילס ווידיאו ועריכה) אפשר לחפש בגוגל תחת - אסף מרדכי - צילום. אני לא שם כן את הכתובת של האתר זה לא קשור. בכל מקרה, אני צריך שהחומר יהיה זמין לעבודה על המחשב. קניתי אתמול 2 HD נוספים של WD 250 GB 16 MB SATA2 וצירפתי אותם בתוך המארז הקיים (ראה מפרט). החיבור הפיזי היה בכלוב הקידמי של המארז בין המקומות הריקים שהיו בכלוב מקודם, יש מקום ל 6 HD, אבל 2 העליונים תפוסים ע"י בקר של המאווררים (יחידה של TT) ולכן כרגע נוצר "קופסא" של 4 HD שיושבים בדיוק מול המאוורר, כול אחד מהם מקבל את אותה חשיפה למאוורר. סידור היחידות הפיזי במארז : מלמ…

• 7 תגובות
    • 660 צפיות
  8. Started by os87,

שלום, לחבר שלי נפל ההארד דיסק. הארד דיסק עושה רעשים אך המחשב לא מזהה אותו. עקבנו אחרי ההוראות בוידאו הבא: ובעצם החזרנו את הסיכה שאומרה לקרוא את הדיסק למקום שלה. אבל שחיברנו את ההארד דיסק בחזרה המחשב עדיין לא זיהה אותו. והיו רעשים של קליקים כאלה. מישהו יודע איך ניתן לסדר את זה?

• 3 תגובות
    • 799 צפיות
  9. Started by yirmio,

שלום לכולם! אני רוצה לקנות כונן SSD 120 GB למחשב נייד מדגם asus 1215b. עם 8 GB זיכרון ו win7 64 bit כרגע יש לי כונן רגיל של 500 GB ואני רוצה להחליף אותו. יש לי שתי שאלות: [list type=decimal] [*]עד כמה החלפת הכונן תשפר מהירות המחשב? אני משתמש בעיקר לגלישה באינטרנט ועבודה עם מסמכי אופיס והרבה visual studio לצורך לימודים. [*]מערכת ההפעלה מגיעה בתוך המחשב, להבנתי על הכונן הקשיח, איך אני מעביר אותה לכונן החדש? תודה!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by yuvalm2,

אשמח להמלצות לכונן קשיח של 500GB. (טווח מחירים - 300-400 ש"ח) השיקול העיקרי שלי הוא האמינות של הכונן, הנפח לא כל כך חשוב. (כנראה שאף פעם לא אמלא 500GB במחשב הייעודי, הלכתי על נפח כזה "לכל מקרה" מתוך תפיסה שקניית כונן קטן יותר תהיה בזבוז) לכן, אין לי עניין להשקיע כסף נוסף בקניית 1TB, ואפילו שקלתי קניית 320GB עד שראיתי ב-zap שהפרשי המחירים זעומים.

• 6 תגובות
    • 856 צפיות
  11. היי, יש דיסק יש של 60 גיגה ואני רוצה להפוך אותו לכונן USB2 נייד, איך? תודה רבה!!!, יאיר.

• 2 תגובות
    • 957 צפיות
  12. שלום, רציתי לקנות דיסק און קי וראיתי אחד של סוני במכרז. הקטע הוא שראיתי שיש לו ביקורת גרועה בזאפ. הקטע שזה רק מישהו אחד ואולי הוא נפל על דיסק דפוק. כמובן שהמידע שאני שומר עליו חשוב אבל אני סטודנט וזה עוד יותר חשוב שהוא לא יתקלקל לי לפני שאני מגיש איזה תרגיל אז אם יש לכם דיסק און קי של סוני אז בבקשה תגיבו עליו כאן. תודה

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  13. Crucial m4 2.5'' 128GB SSD MLC SATA III --540 שקל G.Skill Phoenix III 120GB SSD Sata III 2.5 -- 495 Transcend SSD320 2.5'' 128GB SSD SATA III -- 495 Intel 120GB SSD 330 Series Sata III -- 520 OCZ Agility 3 2.5'' 120GB SSD SATA III -- 540 Corsair Neutron Series 120GB SSD Sata III MLC --595 אני הולך לקנות מחר ואני רוצה לדעת מה הכי שווה לקנות כאילו ביצועים בתמורה לכסף בתודה עמית

• 21 תגובות
    • 2.3k צפיות
  14. יש לי שאלה , יכול להיות שהיא מפגרת ... (אני אפילו כמעט בטוח שכן ) אבל בכל זאת , איפה עדיף להתקין את המע' הפעלה (Win XP Pro ) ? על דיסק 160GB 8MB SATA2 או על 250GB 16MB SATA2 ? או שזה בכלל לא משנה ??? תודה.

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  15. Started by yuvalrubi,

לחברים שלום. אני מנסה להתקין דיסק SATA ב MB של ASUS P4S800D ( גם 500GB וגם 80GB - התוצאה זהה ). ה BIOS מזהה אותו כשהמחשב עולה , אפילו עם תוכנת ACRONIS אני מצליח לדבר עם הדיסק. הבעייה מתחילה כאשר אני מנסה להתקין WINDOWS , אני מקבל הודעה שאין דיסק .... יש רעיון ? תודה יובל.

• 4 תגובות
    • 645 צפיות
  16. הממ.. כותרת.... תודה על כל עזרה

• 4 תגובות
    • 642 צפיות
  17. Started by crik,

היי רכשתי M4 128GB למערכת איך הביצועים?? תודה משה

• 1 תגובה
    • 867 צפיות
  18. Started by AmL1,

יש לי כונן נייד של מקסטור 500G והוא מחובר למחשב כל הזמן...פתאום הגישה אליו נחסמה,ניסיתי לחבר אותו למחשב אחר ואז הוא אומר לי שצריך לפרמט אותו כדי לגשת אליו....יש אפשרות להוציא ממנו משהו?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by merav939,

מה עדיף: דיסק קשיח למשל WD 500GB +"מארז חיצוני, או דיסק אורגינלי חיצוני של אותה חברה.(יתרונות וחסרונות)

• 2 תגובות
    • 544 צפיות
  20. Started by X-BLADE,

היי אני מעוניין לקנות כרטיס זכרון לGALAXY S I9000, מצאתי באיביי במחיר ממש ממש אטרקטיבי: http://cgi.ebay.com/SanDisk-32GB-microSDHC-Card-32-GB-SD-microSD-HC-/250728064101?pt=Digital_Camera_Accessories&hash=item3a608ea465#ht_500wt_1115 האם זה אמין? איך אפשר לדעת? אם לא אשמח ללינק זול וטוב...

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by Sting,

יש לי ארד-דיסק של מקסטור 80 +8 מגה קאש חדש פחות משנה, הארד-דיסק מחולק לשני מחיצות 10 - מערכת הפעלה ותוכנות 70 - משחקים , תוכנות , סרטים , שירים , מסמכים חשובים ועוד היום פתאום לאחר שאחותי אמרה לי שהיה מסך כחול והמחשב נכבה , מאז המחשב לא מזהה את המחיצה השנייה בארד-דיסק ניסתי לעשות כל מיני בדיקות ולנסות לעשות לו dir מהדוס אבל שום דבר לא עובד יש עוד דרך כלשהיא לשחזר את המידע (אל תגידו לי יש אחריות כי זה רק חצי נחמה) ? יש לי שם מלא דברים חשובים ואני לא מדבר על דברים שאפשר להוריד שוב אלה על מלא מסמכים ואתר אינטרנט שבניתי... :'( תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by אנדי,

הינה סיפור שלא ממש קשור לאיכות התקליטורים האלה או לקיבולת שלהם, אלא לתופעה מוזרה שעליתי עליה די במקרה, והיא קשורה לעיצוב הגרפי שמוטבע על גבי התקליטורים האלה. עשיתי היום כוונון לפטיפון (כן, הדבר הזה שמנגן תקליטי ויניל..) והנחתי עליו נייר קשיח עגול מקווקו המשמש כטסטר למהירות. כשהצלחת מסתובבת במהירות הנכונה, אמורה להתקבל אשליה אופטית שבה הקוים נראים כאליו הם עומדים במקומם כאשר מקרינים עליהם באור ניאון. בשל העובדה שעיגול הנייר לא היה ממש שטוח, נוצר מצב בו האשלייה האופטית לא היתה מדוייקת והקווים 'נעו' על גבי העיגול קדימה ואחורה בהתאם לעקמומיות, מה שהקשה על קביעת המהירות המדוייקת של הפטיפון. איך כל זה מתקשר לתקליטור? ובכן, עלה בדעתי לבצע צילום של עיגול הנייר המקווקו על מדבקת ני…

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  23. ביום שבת החלטתי לעדכן לווינדוס 10 את המחשב האישי שלי. גיביתי הכל על 2 הארד דיסקים (דברים שונים בכל הארד דיסק) ומפה לשם אחד מהם הפסיק להגיב היום.. כבר מת לי אחד לפני כשנתיים וקיבלתי אחד אחר במקומו באחריות.. בקיצור אל תקנו Transcend... בכל אופן, לא חשדתי בשני, מה אני חשדניסט? אבל הורדתי CrystalDiskInfo ובדקתי את הדיסקים האחרים, וראיתי שהשני במצב מוזר.. הוא עומד למות גם כן? מצ"ב תמונת מצב מדובר בHDD חיצוני של סיגייט, בן כשנתיים וחצי... אם הוא עומד למות, אשמח לקבל המלצה לHDD חיצוני של 5-6TB, אם לא - אשמח לקבל המלצה ל4TB, מעדיף מהארץ ומחנויות במרכז. באיזור ה700 ש"ח ל4TB, לא יודע כמה עלול לעלות היותר גבוהים, סומך על המלצה סולידית שלכם. הש…

• 4 תגובות
    • 2.8k צפיות
  24. Started by As-21,

אני יכול לקבל אותו במחיר עלות מה דעתכם על ההרד דיסק הזה ? כמו כן מוכן לשמוע אלטרנטיבות באותו טווח מחיר לחברות intel adata patriot אם יש להם אלטרנטיבה טובה יותר הדרישה היא ביצועים מירבים בגודל 128 גיגה בייט גודל

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  25. INTEL 330 Samsung 830 SSD 120/128 G הם כרגע הכי אמינים בשוק? מבחינת סקרים/תגובות באינטרנט, מי יותר טוב ? מה אתם הייתם ממליצים? יש לי במחשב כבלי של הדיסק הרגיל SATA2 הם יתאימו או שצריך סוג יותר מתקדם של כבלים (אם יש דבר כזה ) יש עוד SSD שלא הזכרתי שגם נכלל אמין בשוק

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.