אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,918 דיונים בפורום זה
-
שלום רב. אני מעוניין בעזרה להגיע להחלטה לגבי צורב הDVD הבא שלי. כמה דברים,הוא צריך להיות במהירות X20,כיום בשוק ממה שראיתי יש של ASUS,LG,LITEON,AOPEN. הכי זול שמצאתי זה הלייטאון ב160 ש"ח ובטח עוד ירד.....ידוע באמת שהוא אמין מבחינת סורק שגיאות השאלה האם הוא מתעלה על השאר,מה שכן הוא יותר זול מהאחרים. לא מעניין אותי הלייטסקרייב זה סתם תוספת לא כ"כ מועילה למחיר,לכן עדיף דגם בלי זה,וגם שיהיה IDE. אשמח להמלצות\חוויות\הערות למי שקיים אחד מהדגמים הנ"ל. תודה ושבוע טוב.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם הצורב LG הישן מתחיל לעשות בעיות לאחר 3 שנים :'( קראתי על הצורבים המומלצים ולא הגעתי למסקנה חד משמעית אשמח לקבל המלצה מתוך הניסיון שלכם לצורב DVD אמין ואיכותי אני עורך וידאו והשימוש העיקרי הוא לצריבת סרטים כלומר סרט DVD לכל דבר, אני משתמש במדיות איכותיות - VERBATIM בד"כ חשוב לי שהצריבה תהיה איכותית ואמינה. הצורב צריך לתמוך בכל הפורמטים (+- RW/R וכו...) מהירות - לא משנה (אני צורב לאט בד"כ) רעש - שיהיה נסבל - העיקר האמינות!!! המארז משופצר ולכן אני מחפש[glow=red,2,300] צורב IDE [/glow] (מחליף ישן בחדש). קראתי על טכנולוגית ה LightScribe והייתי מעוניין להתחיל להשתמש בה אבל שמתי לב שהיא תומכת רק ב R+ , לרוב אני משתמש במדיות R- במידה והבנתי נכון הפתרון לכך הוא צורב/ת…
-
- 8 תגובות
- 944 צפיות
-
-
אהלן. הצורב DVD הנוכחי שלי עושה בעיות, כנראה העינית שלו היא הבעיה אבל אני לא יודע. על זה פתחתי אשכול בפורום 'תמיכה טכנית'. הצורב מבית LG. דגם GSA-4082B. אם אכן יתברר שהעינית היא הבעיה אני לא מכיר דרך לתקן אותה (אתם כן?), לכן מעוניין בהמלצה לצורב DVD בחיבור IDE. בגלל שהיה לי ניסיון מעולה עם LG עם 2 צורבים שהיו לי עד כה (הנוכחי שפתאום התחיל לעשות בעיות, והקודם שלא עשה אף בעיה היה צורב CD) שמתי לב לH55NK/H44N. שטויות כמו Lightscribe לא חייבות להיות כלולות בצורב. יש לכם המלצה לצורב DVD בחיבור IDE אחר? אני דיי נעול על LG כמו שאמרתי בגלל הניסיון המעולה שהיה לי איתם (למעט המקרה הזה). אשמח לחוות דעת. תודה ושבת שלום, אופיר.
-
- 4 תגובות
- 546 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לצורב dvd בחיבור sata ושיתמוך בכל הפורמטים ודבר חשוב שהיה אפשר להשיג אותו בלבן
-
- 2 תגובות
- 527 צפיות
-
-
אהלן. ברשותי צורב של LITE-ON מדגם LH-20A1P. הצורב בן כשנתיים ולאחרונה מתחיל לזייף בכל מה שקשור לצריבת CD-R. אשמח להמלצה על צורב חדש (חיבור IDE) שידוע כצורב איכותי ואמין, עם אפשרות לסריקת שגיאות. ממש לא איכפת לי גם אם יעלה 300 ש"ח אם צריך... (יש לי הרגשה שעם הירידה הדרסטית במחיר, ירדו גם איכות החומרים והייצור).
-
- 3 תגובות
- 854 צפיות
-
-
מחפש המלצה לצורב DVD חיצוני, עד 500 שקל. בשתי חנויות בעיקר הופתעו מהבקשה המוזרה, או לפחות כך פירשתי את זה כשהמוכרים לא זכרו אף דגם בעל-פה, משהו בסגנון של "בגדול LG, בוא נראה... (2 דקות המתנה) ... בד"כ אנחנו ממליצים על ה..." למישהו כאן יצא לעבוד עם העוף המוזר הזה שנקרא צורב חיצוני? מיועד לצרוב משהו כמו 5-10 דיסקים בשבוע, לעיתים רחוקות אצטרך לשכפל גם כמה עשרות דיסקים ברצף. חשבתי על ה-LG e10L, אבל רק בגלל ה-LightScribe, בלי הרבה ידע בנושא. תודה
-
- 4 תגובות
- 843 צפיות
-
-
אני מחפש צורב DVD חיצוני עבור הASUS EEE שברשותי, מכמה סיבות שאני אוכל לקרוא ולצרוב דיסקים גם שאני לא בבית וכמובן, ברגע שאני ארצה, להתקין מחדש מע' הפעלה על המחשב הנ"ל. כמו כן, אם צורב "רגיל" לכל דבר +מתאם SATA\IDE לUSB יצא זול יותר, אין לי בעיה עם זה
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שלום לכולם. שמעתי רבות על ההמלצות שאנשים נותנים לצורב DVD של LG. יש לי 3 מחשבים בחדר, ואני מבקש המלצה לצורב DVD חיצוני טוב. כזה שיעבוד כמו שצריך ב USB ויעשה את העבודה כמו שצריך. חוץ מאשר המחיר, יש עוד סיבות שבגללן ממליצים תמיד על צורב פנימי ולא חיצוני ? אבקש דגם ספציפי וחברה טובה, ואם אפשר אז גם טווח מחירים. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 730 צפיות
-
-
דרישות?לא'דע, סאטה, שיצרוב מהר, שיקרא דיסקים במהירות ושאר הירקות. לא נעול על שום חברה ומה שיציעו הכי הרבה עד היום בלילה-אני אקנה אותו מחר. תודה
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחפש משו מהיר אבל מומלץ כי יש ב בה זולים ולא יודע מה לבחור...
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום! הגיע הזמן לקנות צורב למחשב שלי. אז אני צריך צורב אמין ומהיר, שצורב וכותב כמה שיותר מהר וטוב בצבע שחור עד 140 שקלים חשבתי על הצורב Samsung SH-S223 כי הוא X22 והוא בצבע שחור והוא עולה 130 שקלים אם לא אז על מה אתם ממליצים? תודה אריאל
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
שלום לכולם, היום התקשרתי להזמין מחשב ואמרו לי שהצורב DVD מדגם.. LG GSA H42NK 18X הם אמרו לי שאין אותו במלאי (או לפחות בצבע שחור) אז הם המליצו לי לרכוש את הצורב מבית NEC/SONY בתוספת של 5 ש"ח מהמחיר המקורי... לאחר התלבטות בין שני הצורבים, הוא המליץ לי ללכת על צורב מבית NEC... וקראתי ביקורות לא כ"כ מרנינות על הצורב הזה אז אשמח לחוות דעת מקצועית בנושא או שתוכלו להפנות אותי לדגם מדוייק חלופי (אני רוכש מKSP) קישור --- > www.ksp.co.il אשמח אם תוכלו לתת לי מהמלאי שמה צורב אחר שנראה לכם שיוכל לשמש במקום הLG תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 774 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני זקוק להמלצה לצורב DVD מSkyPc, אני קונה משם את המחשב ולכן אני מעדיף מאוד לקנות גם את הצורב משם, המארז שלי שחור ולכן אני ארצה כונן שחור, ועדיפות לתמיכה בצריבת אימג על הדיסק אבל לא חובה... מסגרת מחיר לא ממש משנה, הם ממילא לא כלכך יקרים. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
איזה צורב DVD של LG הייתם ממליצים לי? אני צריך אחד למחשב החדש, פעם היה לי רק צורבים של LG והייתי מבסוט מהם, רק מהאחרון שקניתי (4163B) הבעיה איתו זה שכשאני קונה חבילה של דיסקים לצריבה, רק חצי מהם הוא מזהה, וגם הקריאה שלו של CD-R לא משהו לפני זה היה לי 2 צורבים רגילים של LG שפעלו עשר בכל מובן רק בקשה אחת שיהיה שחור שיתאים למארז תודה לעונים
-
- 7 תגובות
- 634 צפיות
-
-
אני מחפש צורב DVD שקט במחיר סביר (עד 250 ש"ח). ה-LG GSA-H10N נשמע כמו מטוס ממריא בכל פעם שהוא עובד ולא נוח לסרטים או מוזיקה ואני מחפש תחליף אחר. המהירות לא עקרונית (x16 עד x20). אשמח להמלצות.
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שלום לכולם, חברתי עורכת סרטים וצריכה צורב DVD שיצרוב את הסרטים באיכות גבוהה. היא רוצה גם אפשרות לצרוב תמונה על המדיה אז דרוש גם צורב שתומך בלייטסקרייב או לייבלפלאש. לוח האם הוא ישן אז צריך חיבור IDE. בעקרון עברנו על רשימת המומלצים והזמנו מחנות אינטרנטית את הLiteOn. הנבלות שלחו את הגרסא הרגילה ולא את הLS אבל לא על זה באנו לקטר. כרגע אנחנו רוצים לקנות מחנות אמיתית אבל לא מצליחים למצוא חנות המוכרת את ה LiteOn המדובר. בקיצור - נשמח לקבל המלצה לצורב IDE, תומך LS או LF, צורב סרטים איכותי תקציב באזור ה400. מחנות מסודרת ולא חנות וירטואלית. תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 724 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לצורב DVD, בסביבות ה-300-400 שקל זה סבבה. אם יש דברים נוספים שיש לצורב כמו קריאה של פורמט חדש (כמו ה-בלו ריי לדוגמא) או לא יודע מה אז זה טוב מאוד, אבל חשוב שיהיה צורב DVD אמין וטוב. מצטער אם זה לא המקום הנכון..
-
- 2 תגובות
- 596 צפיות
-
-
אני לא יודע אם אתם זוכרים פירסמתי כאן בעבר שהיו לי בעיות עם צורב של פיוניר שלא ידע לעבוד עם גרסאת ה 64 ביט של ויסטה (גם אחרי עידכון קשוחה לאחרונה) אני מחפש צורב שיודע לעבוד עם 64 ביט בצורה מלאה וטובה. תודה מראש. עריכה: אני צריך צורב ב SATA כי אין לי IDE על הלוח .
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ברצוני לברר בנוגע לצורב, מה הכי זול שאפשר לרדת בשביל משהו בסביבות ה 24X ומעלה. כרגע ראיתי הכי זול אבל איכותי אלה צורבי הלייטאון שעולים בטווח ה300שקל בערך לצורבים במהירות 48X. המהירות אינה הגורם המכריע פה, יותר חשוב לי אמינות ומחיר, אם יש משהו נגיד במהירות 16X או 24X זול ואמין, גם טוב. בקצרה.. האם יש משהו כמו איכותי ואמין בסכום מתחת ל 300שקל? או שהצורבים של לייטאון שעולים בסכום שציינתי הם בערך הכי זולים שיש בשוק הצורבים..?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אחרי שאתמול נשרף לי הצורב של LG, אחרי שלוש ומשהו שנים טובות של מאות צריבות, בזאת אני רוצה לקנות צורב חדש אני רוצה לרכוש צורב מילה אחרונה, מהיר ,שקט, איכותי, וטוב מה אתם ממליצים? קראתי את הסטיקי, ויש שם כל מיני, לא יודע מה לקחת, עשה לי קצת בלאגן. אה, כן, ומKSP בלבד. איך ה-צורב Pioneer - DVR-212DBK DVD±RW x18 Black SATA ? http://ksp.co.il/hmain.php?uin=4135 האם יש משהו בחנות יותר טוב מזה? משהו בSATA, עם כל הנתונים שציינתי. אני רוצה צורב עד 250-270¤ ככה.. משהו טוב, שיתמוך בצריבת דיסקים משני הצדדים (8.4GB או יותר) , וכו' שיהיה עמיד ויוכל לצרוב אלפי דיסקים ולא להידפק אחרי כמה זמן. רצוי עם אחריות כמה שיותר גדולה. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
יש לי דיסק קשיח על SATA עכשיו אני רוצה לקנןת צורב די וי די SATA צרעך לגמפר את זה או לא צריך כי אני חושב שלא צריך תקנו אותי אם אני טועה ...
-
- 6 תגובות
- 863 צפיות
-
-
שלום. אני קונה מחשב חדש ואני לא יודע ממש מה המחירים של צורבים , בכל מקרה אני צריך צורב DVD שיקרא גם דיסקים רגילים וגם יצרוב דיסקים רגילים , גם יקרא דיסקים של דיוידי וגם יצרוב אותם . יש כזה דבר נכון ? אה ואגב , שיהיה עם CL ושיהיה מהיר ואיכותי ושלא ייקח חצי שעה לצריבה תודה .
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
http://tms.co.il/product/5847 1. מה אתם אומרים עליו? 2. למה צריך לשים לב בצורב?
-
- 6 תגובות
- 685 צפיות
-
-
אני מחפש המלצה לצורב דיוידי sata למחשב שיהיה מהיר אכותי וטוב ושתומך בכל הדברים אין לי העיה של כסף שמעתי שסמסונג טובים מחכה להמלצות
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
אני צריך צורב דיוידי פשוט וטוב למחשב החדש שאני קונה - לא משהו מיוחד אבל שיהיה בוא את כל הדברים החדשים - Double Layer (מה זה ?) צריבה X18 וצריבה X48 !!! (ושיהיה שחור) אני ראיתי את ה LG GSA-H62N X18 DVD - הוא טוב ?
-
- 1 תגובה
- 535 צפיות
-