עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by lipa,

האם הם איכותיים?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. שלום לכולם ראיתי קוראי כרטיסים בעל חיבורים של USB ESATA , האם פשוט מושכים כבל SATA מן הלוח ולחיבור ESATA ומחברים חשמל חיצוני וזה עובד? האם אפשר חשמל דרך הUSB ? תודה לכולם.

• 4 תגובות
    • 802 צפיות
  3. יש לי צורב YAMAHA 16 10 40 קניתי במיוחד דיסקים 90 דקות של GPT (800+ MB) אפשרתי ב- NERO את האופציה: enable overburn (הכנסתי 90 דקות) כשאני מנסה לצרוב קובץ של 730 MB אני מקבל הודעה שאין לי מספיק מקום בדיסק (CDROM) מישהו הצליח לצרוב מעל 700 בהצלחה או יודע מה הבעייה? עוד משהו.. אומרים שזה יכול להרוס את הצורב.. האם זה יכול להרוס את הצורב גם אם אני משתמש בדיסקים שנועדו ל-OVERBURN (כמו ה-GPT 90)?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by dot com,

ראיתי פה באתר כמה פעמים DMA אבל מה זה בדיוק ???

• 4 תגובות
    • 5.6k צפיות
  5. אז בשעה טובה ומוצלחת קניתי דיסק חדש של WESTERN DIGITAL 250KS . מזוהה כמובן בביוס,אך משום שהרבה זמן לא התעסקתי עם הדברים האלה,שכחתי כבר איך להפעיל את הדיסק במערכת הפעלה. מחכה לעזרה.

• 4 תגובות
    • 957 צפיות
  6. קניתי מקסטור 1TB היום. העברתי אליו קבצים. כשאני מנסה לנתק את הכבל דרך האייקון: SAFELY REMOVE HARDWARE, אני מקבל את ההודעה הבאה: THE DEVICE 'GENERIC VOLUME' CANNOT BE STOPPED RIGHT NOW. TRY STOPPING THE DEVICE AGAIN LATER. סיימתי להעביר קבצים, ולכן לא יכול להיות שהדיסק באמצע עבודה. מה הסיבה ואיך אני פותר את המצב?

• 4 תגובות
    • 804 צפיות
  7. Started by nirfun,

http://ksp.co.il/?uin=27386 האם הוא נחשב טוב? מה החסרונות שלו? תודה

8. http://officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=000055NHn2oFXI36tmAZqfA02hn:12bbi68k5?id=4081501&pr=QJ5&N=2 31485 ולמה ההבדל הענק במחיר בינו לבין האחרים כמו ווסטרן למשל?

• 4 תגובות
    • 783 צפיות
  9. Started by danik,

שלום לכולם, אני מבקש המלצה על צורב DVD איזה דגם? איזה חברה? עלות וכל שאר הירקות שמסביב תודה מראש! דני,

• 4 תגובות
    • 813 צפיות
  10. Started by omertgm,

יש ברשותי את הכונן כשנה (מאז הרכישה הקבוצתית המוצלחת שמתי לב לאחרונה שלפעמי יש דליי ארוך מאוד (5-10 שניות) כאשר אני מנסה לפתוח קובצי אופיס שונים (בעיקר וורד ואקסל). כרגע 57% מהכונן פנוי (136 מתוך 238) והוא הכונן היחיד במחשב. הרצתי AS SSD וראיתי ירידה של יותר כ- 150 נקודות. ישר אחרי ההתקנה קיבלתי 660-670 וכרגע אני מקבל 510-550. האם זה סביר? ומה יכולה להיות הסיבה לדלי כ"כ גדול??

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Michael_H,

יש לי צורב של NEC 3540 , אני משתמש בדיסקים של ELK שהם מסוג YUDEN000 T02. צרבתי איזה 20 מהם וכולם עובדים טוב, אחרי שקראתי קצת בפורום החלטתי לבדוק את האיכות שלהם בעזרת הCDSPEED. ולהפתעתי ראיתי שבכל דיסקים שבדקתי קיבלתי תוצאות מתחת ל50 לעומת כאן: http://www.videohelp.com/forum/viewtopic.php?t=271418 עם אותו סוג דיסקים הוא קיבל תוצאה של 100. משהו יכול לתת לי טיפים איך לצרוב טוב יותר. (אני צורב במהירות X4) [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 758 צפיות
  12. Started by Delux,

בערך? (איכותי וזול)

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by 3rr0r,

שלום.קניתי היום כונן נייד של ViPower מסדרת saturn הדגם הוא 3528T עכשיו,שאני מחבר אותו למחשב הוא מזהה אותו בתור mass storage device ובהוראות כתוב שזה אמור להופיע במחשב שלי בתור כונן נייד אבל זה לא מופיע כתוב שם גם ללכת לניהול מערכת או משהו כזה אבל זה גם לא שם... אז מה לעשות? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 787 צפיות
  14. קניתי הארד דיסק חדש של WD 250GB Sata 2. עכשיו אני מנסה להתקין אותו והמחשב לא מזהה אותו. מה שעשיתי זה ככה.. שמתי אותו במקום שלו, וחיברתי את החיבור הלבן הזה עם ה-4 פינים. (זה שבאדום בתמונה). אין לי אפשרות לחבר עוד משהו אחר.. בקיצור עכשיו אני מדליק את המחשב אבל לא נוסף לי שום כונן במשחב שלי. אולי צריך להתקין אותו איכשהו? או שלא חיברתי טוב.? הנה תמונות:

• 4 תגובות
    • 628 צפיות
  15. היי. מחשב נייד, יש לי אותו כשנה. משמש בעיקר ללימודים (עבודה משרדית), ממש מעט משחקים, הרבה גלישה באינטרנט והרבה כ-media center (בחיבור לטלוויזיה). עובד מעט לאט לאחרונה (עשיתי ניקיון מאבק ופירמוט). (פתחתי דיון נפרד בפורום אחר, לבדוק אם אולי שידרוג הזיכרון יעשה את העבודה, במידה ואפשר בכלל....) חשבתי לשדרג את הדיסק הקשיח של המחשב לדיסק SSD. האם בכלל אפשר להוסיף למחשב דיסק קשיח שכזה מבלי להוציא את הישן? (כזה שרק מערכת ההפעלה תשב עליו). האם זה יעשה הבדל משמעותי? במידה וכן, אפשר לקבל המלצה לאחד שיתאים למחשב ומספיק רק בשביל מערכת ההפעלה והתוכנות? תקציב לא מוגבל, עדיף כמה שפחות כמובן... על הדרך... (לא יודע עד כמה קשור, אבל שווה לנסות) יש דרך לשדרג את יציאות ה-USB של המח…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by d-undertaker,

לוח שלי 8S648FX-RZ יש עליו ריבוע אדום שכתוב לידו SATA 0 SATA 1 אז איזה הארדיסק אני צריך? שיהיה כמה שיותר גדול , תקציב בערך 250 , תלוי בכדאיות... תודה!!

• 4 תגובות
    • 574 צפיות
  17. שלומות, בבעלותי WD 200GB SATA, נקרש מ KSP, כאמור כל הזמן הטמפ שלו הייתה מאוד גבוה.. הוא תמיד על 50 מעלות... שזה נראה לי גבוה מאוד להרדיסק.. עכשיו לא מזמן שמעתי שישנה תופעה שגילו ש KSP מוכרים הרדיסקים משופצים וכמדומני בהרדיסק שלי מתחת זה כזה הציפו מלוכלך ונראה כיאילו הוא קצת "נמס" כזה... שאלתי היא כזו האם ישנה דרך שאוכל לגלות אם ההרידסק שלי אכן ממוחזר \ משופץ ולא באמת חדש? במידה וכן מה אכול לעשות וכיצד אפנה ל KSP עם האחריות בכל מקרה אני מריח משהו מסריח עם הסחורה שלהם, ואני מקווה שאני לא הולך להריח בזמן הקרוב את הריח השרוף של ההרדיסק שלי ! בכל מקרה אשמח לעזרה אם יש איזה ברקוד מיוחד לממוחזרים או משהו שאוכל לגלות תודה וחג סוכות שמח

• 4 תגובות
    • 786 צפיות
  18. Started by rockstarr,

מה הדרך הכי מהירה לפירמוט ההארדיסק כך שכל המידע שיש עליו יהיה לא ניתן לשחזור באופן מוחלט?

• 4 תגובות
    • 823 צפיות
  19. שלום, אני צריך שתמליצו לי על הארדיסק חיצוני , USB2, שמסוגל לעבוד 24/7 ולהעתיק , למחוק, לגזור בלי סוף בלי לקרוס כל פעם. יש משהו שעומד בעומס הזה? החל מ500 ג'יגה עד 1000. 750 גם טוב. העיקר לא משהו מווסטרן דיגטל של הסדרת מייבוק הדפוקה שלהם. (יש לי אחד כזה של 500, הוא על הפנים, דפוק ברמות על, מקרטע, עושה רעשים, איטי, מה לא.. ) אגב, יש לציין שיש כבר שתי הארדיסקים חיצוניים מחוברים למחשב USB. עוד אחד לא יעמיס עוד יותר על הUSBים? (ואני לא מדבר מבחינת מתח, כי ברור שהוא מקבל עצמאית..) פעם שהיה לי מודם USB , הוא היה מקריס איתו הכל. היום יש לי מודם רשת.. או יותר נכון ראוטר-ככה שהבעיה די הסתדרה. * לא לציין הצעה של הארדיסק סאטה פנימי, כי אין לי כבר מקום בלוח ממזמן, ולא בא בחשבון להתחיל …

• 4 תגובות
    • 864 צפיות
  20. Started by dvirf1,

היי, יש לי שני DOKs של 4GB. שניהם היו בפורמט FAT32, ופירמטתי אותם ל NTFS (דרך ה diskmgmt.msc ב win7). אני לא מצליח לגשת לשניהם (יש לי עוד אחד מאותו סוג, שכרגע נשאר ב FAT32, אבל זה מפריע לעבוד ככה). כשאני מכניס אותם למחשב (לא משנה לאיזו יציאה, או לאיזה מחשב. ניסיתי בכמה), אני מקבל הודעה: "you need to format the disk in drive G before you can use it" http://img192.imageshack.us/img192/9963/1format.png אם אני לוחץ על format disk, מערכת ההפעלה מנסה לפרמט את הדיסק און קי, ולאחר כמה זמן נתקעת ואומרת: "windows was unable to complete the format" אגב, ניסיתי לבצע זאת גם ב safe mode. אותן תוצאות. http://img824.imageshack.us/img824/9084/2cantformat.png ביצוע wipe לדיסק און קי דרך EA…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by tomystein,

קניתי הארד דיסק WD 250 SATA2 בנוסף על הארד דיסק קיים שבו מותקנת מערכת ההפעלה. אני רוצה לחבר אותו למחשב אבל לא יודע איך. כמה שאלות: 1. שני כבלים צריכים לצאת לי מההארד דיסק? כמו בתמונה כאן..? 2. צריך לחבר כבל אחד לספק וכבל שני ללוח אם? חובה? 3. צריך לתאם איפשהו שהוא יהיה SECONDARY או משהו כזה? 4. צריך להתקין דרייברים או שהוא פשוט יפעל כרגיל אחרי אתחול המחשב כשWIN יזהה אותו? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by Sifo Jen,

היי, היום התקנתי חלונות מחדש לאחר פירמוט ועכשיוו הופיע בעיה חדשה, בכל מחיצה, קיימת תיקה שכאשר אני לוחץ עליה הדפדפן של התיקיות מפסיק להגיב לכמה שניות ואז מסתדר ונכנס אליה. מישהוא מכיר את הבעיה הזו? למישהוא יש פיתרון? תודה רבה!!!

• 4 תגובות
    • 710 צפיות
  23. אני מעוניין לקנות הארד דיסק עד 400 שקל מה שהכי שווה...אני לא מבין בתחום אז אני מבקש עזרה...יש לי את המפרט בצד... בתודה מראש אלון

• 4 תגובות
    • 617 צפיות
  24. שלום לכולם, זה סיפור ארוך מעט בבקשה זקוק לעזרה. אני עורך וידאו שעובד עם מחשב ובו 3 מגירות לדיסקים פנימיים. המוצר הזה יש ברשותי כ10 דיסקים קשיחים שנעים בין טרה ל3 טרה כל אחד. הלוח שברשותי הוא : זה מעבד I7 2600 זכרונות 16G כרטיס מסך GTX570 windows 8.1 64 bit הבעיה התחילה לפני שבוע, הכנסתי דיסק של 3 טרה מלא בחומרים, אני רואה שהוא מלא לפי הסימון ב"מחשב זה" הבחנתי שחסרים לי חומרים, נכנסתי לכונן ובדקתי כמה שוקלים כל התיקיות והקבצים בתוך הדיסק, ראיתי שחסרים לי טרה וחצי שנעלמו להם. אבל אני יוצא חזרה ל"מחשב זה" (איפה שכל הכוננים) אני רואה שהוא מראה לי שהדיסק מלא. (לא זה לא קבצים מוסתרים). לאחר מכן עשיתי לו סריקה דרך התוכנה של הווינדוס, זהה בעיה וביקש לתקן, אישרתי ופשוט נמחקו לי ט…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by EroSenin,

היי נעלמו לי המחיצות בדיסק הקשיח של הטרה.ניסיתי לשחזר את המחיצוץ אך ללא הצלחה. ניסיתי לייצר מחיצה חדשה אך גם לא הצלחתי. Norton PartitionMagic 8.0 מזהה רק 8 GB מכל הכונן עצמו לאומת 250 שהוא מזהה מהכונן השני. לאור זה ששני המחיצות שלי נעלמו בפתאומיות ללא שום קריסות יש סיכוי שהלך לי הדיסק קשיח? הדיסק קשיח הוא של סאמסונג 1 טרה. איזה תוכנה יש לבדוק אם הדיסק בכלל בחיים?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים