עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. שלום, לאחרונה נתקע לי המחשב מספר פעמים בצורה מוזרה. חשבתי שזה כונן חיצוני חדש שקניתי, כעת מסתמן שיש "תקיעה" גם בלעדיו. יש לי במחשב כונן אחד שמחולק ל 2 מחיצות ועליו OS. איך אני יכול וודא שהכונן עדיין בסדר ולא לקראת קריסה ? תודה !

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by 00Amir,

שבת שלום אני מעוניין לקבל קצת מידע לגבי כונן SSD שישמש ככונן ראשי במחשב. ראיתי שבין המובילים יש את OCZ שהדגמים הטובים הם או Vertex 2 או Vertex Turbo . כרגע אני מתכוון לרכוש או כונן Vertex 2 50G או שני כוננים של30 Vertex Turbo ולחבר ב RAID0. למרות שהטורבו יותר מהיר לוורקס 2 יש צ'יפ Sandforce ואיתור ותיקון באגים - ככה הבנתי. ותוחלת החיים שלו הרבה יותר משאר הדגמים. אשמח לקבל קצת עצות מבעלי הניסיון. תודה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by Googleness,

יש לי כרטיס 16GB SDHC מהדגם הזה: http://www.adata-group.com/EN/product_show.php?ProductNo=ASD2CL6BU עבד לי פעם/פעמיים ועכשיו פשוט מסרב לעבוד המחשב נתקע עד שאני מוציא אותו מקורא הכרטיסים. רעיונות?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by NEO...,

אנשים עזרה דחוף מה צריך להיות כתוב אם קניתי W.D 80G 8 Buffer מספר או סיראל משהו שאני ידע אם יש תוכנה זה גם יעזור

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by Dark Respect,

שלום התקלקל לי HD של WD והחנות שקניתי ממנה לא כל כך עוזרת לי אז אני רוצה להביא את הHD המקולקל ישירות ליבואן אבל... מי היבואן?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  6. היום או מחר אני אקבל SSD חדש, Crucial M4 64GB. רציתי לשאול אם יש דברים מסוימים שצריך לעשות, כמו עדכון קושחה, כל מיני הגדרות למיניהם, TRIM וכל החברים שלו. אין לי כל כך מושג איך עושים את כל זה, אם תוכלו לעזור לי - אני אשמח, ואם יש לכם איזה מדריך קצר בעניין, זה בכלל יהיה מעולה. אני רק אציין שה-SSD יהיה מותקן במחשב נייד.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  7. כשאני מעביר כמויות גדולות של מידע המחשב שלי נתקע כמעט לחלוטין ובקושי מגיב. מדובר בהעברות באותו דיסק (בין מחיצות) וגם בהעברות בין דיסקים שונים. כן, הדרייברים שלי מעודכנים, הדיסק מוגדר כ-ATA5. לא, אין לי תוכנות מיוחדות שרצות ברקע ולא, אין פרגמנטציה משמעותית. רעיונות מישהו?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  8. אורח
    Started by אורח,

יש לי כרגע במחשב 2 הארד דיסקים שמוגדרים על MASTER וגם כונן DVD שמוגדר על מאסטר. השאלה שלי היא אם זה משנה אם הם על מאסטר או סלייב? והאם להעביר אחד מהארד דיסקים או את הכונן לסלייב?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by Snufkin,

משום מה שאני מכניס דיסקים שלקחתי מהוידאומט המחשב לא מזהה שהוכנס בכלל דיסק!! למה זה קורה? אולי צריך להתקין תוכנה מסויימת? דרך אגב דיסקים של DVD שאני צרבתי הצורב קולט...

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by totemk,

קניתי לא מזמן LiteOn 52x, ואני צורב עם nero כשאני צורב משהו ונותן לnero לקבוע את המהירות, הוא רושם "speed if source data is too slow", ואז צורב ב16x במקום 52x כשאני לא מסמן את הקביעת מהירות, הוא רושם שהוא צורב ב52x אבל לוקח לו 10 דקות לצרוב.... (16x שוב) חיפשתי קצת בgoogle על הבעיה הזאת, מתברר שזה לא קשור לצורב, ולא למדיה, אבל עדיין אין תשובה חשבתי אולי מישהו פה יוכל לעזור לי? :-\

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by zohar678,

הבעיה היא למעשה של חבר, הוא עובד עם מערכת הפעלה של וינדוס 7 והוא טוען שהצורב עובד אך לא קורא דיסקים. האם מקור הבעיה בהגדרות או שיתכן והצורב הלך?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  12. מזמן שאני לא מעודכן בעסקי החומרה, ולא יודע להחליט אם הדיסק קשיח יתאים ללוח אם הנוכחי. חשבתי לקנות את הנ"ל בתקציב של 200 ש"ח: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=733388 אין לי צורך בכמות גדולה יותר. יתאים ללוח אם? יש דגם טוב יותר אגב באותו המחיר?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  13. שלום, אני מנסה להתקין מערכת הפעלה LiberElec על כרטיס micro sd ל raspberry pi 3, מה לא ניסתי, אני לא מצליח להתקין את הקובץ או לפרמט, ניסתי גם עם rufus ובכל פעם מגיע למצב של שגיעה. יש לי 2 לפטופים ובהם קורא כרטיסים, יש לי 2 כרטיסים, אבל ב WUNDOWS 10 עצמו הדיסק מופיע כ write protected בסוף שמתי את אחד הכרטיסים בתוך טלפון והצלחתי לפרמט אבל כאשר אני מעביר ללפטופ בכדי לצרוב את הקובץ אז שוב אותה הבעיה. אני די בטוח שה wundows 10 1909 עצמו, הוא זה שחוסם אותי. בבקשה עזרה לפתרון יצירתי. תודה.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  14. איך קורה שהמחשב עובד כרגיל ופתאום אחרי restart התהפכו אותיות של המחיצות c -d לבד ואז לא יכול לעלות המחשב וגם אין אפשרות להחזיר כי אי אפשר לשנות את הכונן שהיה של מערכת הפעלה ל C כי במחשב שעכשיו מנסה לסדר את הבעייה יש כבר C למרות שחיברתי כ slave זה לא אפשרי ניסיתי להחזיר image שהכנתי לכונן ,,,אם למישהו יש רעיון שיגיד אולי זה לא הפרורם המתאים ,האמת שזה מתאים לכמה שאלה 2 מה ההבדל באילו: כונן לוגי:? כונן מורחב:? כונן דינמי :? active partition :? make parttion inactive :?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  15. שלום לכולם , אני מעוניין לרכוש HD חיצוני ואני לא מבין כלל בתחום . ביצעתי סקר שוק ובדקתי במספר חנויות בארץ לגבי הנושא יש לציין כי כולם הצליחו לבלבל אותי עוד יותר כי כל אחד מהם נתן הצעות לכוננים שונים וכל אחד מהם אמר על הדגמים הקודמים שהוצעו לי שלא כדאי לקנות אותם ושהדגם שהוא מציע טוב יותר. חלק מהחנויות הציעו לי אופציה נוספת שהיא בעצם לרכוש HD פנימי + אריזה על מנת להפוך אותו לחיצוני אך נראה שזה פחות משתלם בכלליות אין לי הגבלת תקציב אבל כמובן שאני לא מתכוון להוציא יותר מ-1000 שח על העניין למרות שלא נראה לי שזה יגיע לסכום כזה לפי ההצעות שקיבלתי. גודל הכונן צריך להיות 1 טרה ומעלה (לא מעניין של איזה חברה חשוב האיכות) מטרת הקנייה היא אחסון של מידע,סרטים ומוזיקה (ויש המון מהכל)…

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by edoson,

התקנתי ghost2003 ואני לא מוצא את האפשרות לגבות מחיצה בלבד, זה תמיד מגבה את שתי המחיצות. זאת ועוד, שניסיתי לשחזר דיסק לאחר שכבר גיביתי עם ה2003, הוא העלים לי מחיצה, והפך את הHD לבעל מחיצה אחת בלבד. יש פתרון? (הייתי ברור?....) עריכה: אני צריך גיבוי של מחיצה ישירות למדיה.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by x-dude,

ראיתם? כבר מוכרים את הDVD של סוני שם אני ממש מחכה לצורב DL אבל נראה לי שאני אחכה עוד קצת (גם מבחינת מהירות צריבה וגם מבחינת כסף). אבל טוב לדעת שכבר מוכרים ;D מדיות DL עוד לא ראיתי שם אבל באתר של סוני הם כבר מוכרים מדיה אחת ב 16 דולר,קצת יקר (קצת הרבה),אז נראה לי עוד סיבה לחכות קצת.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by kalimero1234,

DVR-S18LBK DVD±RW x22 Black Sata או DRW-22B2S DVD±RW x22 Black Sata איזה עדיף?

19. Started by kobibo,

אני יודע שהרבה דובר על הנושא אך מה לעשות דברים כל הזמן משתנים ונכון גם לבי צורבי ה DVD כל יום יוצא דגם חדיש וטוב יותר. נכון לעכשיו איזה צורב DVD מומלץ לקנות במחירים שבין 450-550 ש"ח ( כמובן אחד כזה שתומך ב Dual Layer ) ?

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by the kooks,

שלום רב. קניתי היום דיסקים לצריבה של MAXELL והם פועלים מצויין, מה הבעיה?, אני בדרך כלל קונה של סלבר ליין שרוב החברים שלי אומרים שזאת חברה מאוד אכותית של דיסקים, אני אישית לא ראיתי כל הבדל כאשר עשיתי את הצריבה והיא הסתיימה בהצלחה, אבל בכול זאת רציתי לדעת האם באמת יש הבדל משמעותי באיכות של הדיסקים בין 2 החברות האילו? ואיזה סוג של דיסקים הם הכי אכותים (אני מדבר על דיסקים רגילים של 700MB מהירות צריבה לפחות 48X) ? תודה מראש.

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by -Tal-,

שלום קניתי הארדיסק WD 5000AAKS , שמתי לב שהוא עושה רעש כמו שהכונן דיסקטים (FLOPPY) עשה בזמנו.. סוג של תיקתוקים. במאמץ הוא מגביר את מספר התיקתוקים וכך גם את העוצמת רעש. קראתי את הסטיקי ולא מצאתי איפה יש ל WD תוכנה לאבחון הארדיסק. אבל הורדתי את HD TUNE לפי ההמלצה בסטיקי ואלה התוצאות: http://img517.imageshack.us/img517/5185/picub.jpg ההארדיסק חדש מלפני כמה ימים וגם המחשב עצמו. תודה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by mekaya,

קיבלתי את התוצאות שמופיעות בתמונה שציפרתי. רציתי לשאול מה זה הדברים האלה שמסומנים בצהוב והאם ניתן לתקן אותם ?! עוד שאלה, היה לי הארד דיסק קודם של WD 160gb, וכשהוא התחיל להיות איטי, הייתי רואה דרך speedfan שלאופציה Power on hour count יש אזהרה...מה זה אומר וזה ישפיע גם כן על הדיסק ? אם יש משהו בנוסף שכדאי לדעת כדי לשפר את הביצועים וזמן החיים של הדיסק אני אשמח לשמוע... תודה רבה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by Ido.G,

היי, ברשותי דיסק קשיח, 40GB של WD. בכל מקרה- שום תוכנה לא מוכנה לפרמט אותו וכו'. הבעיה היא כנראה שהמחיצה שלו נדפקה. (כל תוכנה מוציאה שגיאות והודעות על חוסר יכולת לכתוב לדיסק ברגע שאני מנסה לפרמט, עם זאת אני מזהה אותו) בכל מקרה, יש לי את תוכנת Partition Table Doctor שמסוגלת לעשות Patition Recovery- אך היא בגרסת דמו, עושה כאילו היא יכולה לעושת את זה, אבל אי אפשר לעשות Save. אני לא ממש מעוניין לשלם עליה 39 דולר. האם אתם מכירים תוכנה אחרת שמסוגלת לעשות את זה? (אפילו Partition Magic לא יכולה)

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by ndv,

יש לי צורב lg GSA H10N ואני לא מצלויח למחוק איתו DVD-RW וגם לא CD-RW , בצורב הרגיל שלי הצלחתי למחוק דיסקים אבל עכשיו אני לא מצליח. מה עושים ? ד"א , עשיתי גם עדכון קושחה ולא עזר....

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by kobi1984,

אהלן חבר'ה מה אתם אומרים על זה ? http://www.skypc.co.il/pl_product~silicon64gbssd~179~0.htm שווה את הכסף ? איך המוצרים של SP ??

• 1 תגובה
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים