אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
אני לא מתכוון לדיסקים שניתן לשכתב עליהם יש הרבה דיסקים +R שיש להם תוספת של RW על הדיסק או על העטיפה לדוגמה מי שיש לו ורבטים +R אחד האנשים אמר לי שהסימן RW מסמן שזה דיסק יותר טוב לסרטים האם זה נכון ? ( נהייתי מכור לפורום הזה )
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
רציתי לדעת עד כמה כוננים קשיחים ניתן לחבר במחשב נייח אחד? האם זה אפשרי שהוא יחזיק 4 כוננים קשיחים? במה זה תלוי? לוח-אם\מעבד\ספק? ורציתי לברר אני לא ממש מעודכן ובקיא בתחום. איך הכוננים של2TB, הם חדשים? הוכיחו את עצמם? אמינים יותר מ- 1TB\1.5TB? מה עדיף היום, שני כונני 1TB או כונן אחד 2TB? והאם יש תכנון עתידי\יעד ליציאת כונן 3TB+? תודה.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, קניתי לא מזמן את הלפטום asus u36sd שמגיע עם HD של 640GB. הבעיה היא שהמחשב מגיע עם יותר מדי מקום בכונן C ומעט מדי ב- D בשביל מה שאני מתכנן בשבילו. האם יש דרך להעביר "שטח" מכונן C ל- D ללא פורמט? יש לי המון מקום פנוי בשני הכוננים. תודה רבה, MODY.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
קניתי hd לפני כמה זמן של maxtor - diamondmax plus 9 120gb 8mb cache uata/133.. הוא הפסיק לעבוד (בקטע זה אני רוצה להזכיר שפרסמתי על זה גם ב-off topic לפני כמה שבועות).. הפסקתי ללכת לחנות שאני בדר"כ הולך אליה ( גם הייתי רוצה לקבל המלצות על מאיפה לקנות ואיזה חנות - אני גר ביבנה, אז משהו באיזור) בכל מקרה, בדקתי באתר שלהם ונאמר לי שיש עדיין אחריות אני זקוק למס' הטלפון של הייבואן של maxtor (שמעתי שזה CRG או משהו בסגנון), ואם יש למישהו איזה חנות שהוא יכול להמליץ לי ללכת אליה אני אשמח.
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
או קיי זה הולך ככה הצורב חדש בא עם המחשב צרבתי איתו 5 פעמים סך הכל. כל פעם זה נעשה עם אותם דיסקים. בזמן האחרון אני מנסה לצרוב משהו (וזה לא מנסה מה כי ניסיתי הרבה דברים). והוא נתקע לי קצת אחרי הקאצ'ינג שהוא עושה (בדרך כלל 5% ככה). והוא פשוט נתקע המחשב פועל בסדר אבל הצורב לא צורב כלום. הצורב עצמו הוא 52*32*52 עכשיו אני עושה ריסט בשביל להוציא את הדיסק והכל כי הוא לא נותן לי להוציא את הדיסק היום מישהו נתן לי 2 דיסקים כדי שאני אצרוב לו משהותאני שכחתי שהצורב לא בסדר אבל בכל זאת ניסיתת יש לציין כי שני הדיסקים שלו היו מחברה לא מוכרת (לא היו רשום אפילו שם חברה סתם עטיפה בצבע זהב) אבל מה שכן הצורב הצליח לצרוב לי עליהם. עכשיו השאלה שלי היא קודם כל מה הבעיה, ואם הבעיה היא בדיסקים אז …
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי פיצלתי את כונן C שלי לשני כוננים בגודל זהה [150G] משום מה מראה לי ש67G תפוסים.וזה ממש לא הגיוני אין לי יותר מדיי מוזיקה וסרטים בכונן הזה וגם כשעשיתי אומדן על גודל התיקיות שבתוך הכונן [program files,windows וכו'] זה אפילו לא התקרב ל67G.. נע בין 20-30 בכלל האם זה באמת לא מדוייק או יש פה משהו שפיספסתי ?
-
-
שלום לכולם. יש בירשותי את הלוח הנל: GA-Z77X-D3H http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4144#ov וכונן SSD של סמסונג 120GB. כשה אני מנסה להתקין את התוכנה intel rapid start technology. אני מקבל הודעה: minimum requirements בדקתי בלוח ואכן הכונן עובד על ACHI והIRST על מצב פעיל. יש למישו רעיו כי לי כבר נישבר......
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מנסה להתקין מערכת הפעלה LiberElec על כרטיס micro sd ל raspberry pi 3, מה לא ניסתי, אני לא מצליח להתקין את הקובץ או לפרמט, ניסתי גם עם rufus ובכל פעם מגיע למצב של שגיעה. יש לי 2 לפטופים ובהם קורא כרטיסים, יש לי 2 כרטיסים, אבל ב WUNDOWS 10 עצמו הדיסק מופיע כ write protected בסוף שמתי את אחד הכרטיסים בתוך טלפון והצלחתי לפרמט אבל כאשר אני מעביר ללפטופ בכדי לצרוב את הקובץ אז שוב אותה הבעיה. אני די בטוח שה wundows 10 1909 עצמו, הוא זה שחוסם אותי. בבקשה עזרה לפתרון יצירתי. תודה.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה יש לי 2 כוננים של seagate מהדגם ST31000528AS (מה שהמטריקס כותב) עכשיו כשאני מדליק את המחשב אז בפוסט הוא כותב שהכל טוב ווbootable וכשאני מגיע לווינדוס אז האינטל מטריקס מקפיץ לי הודעה "אמצעי אחסון אינו נגיש: יש לשחזרו, או שחסר כונן קשיח." ... עכשיו לפעמים כשאני מכבה את המחשב ומוציא את החשמל לגמרי ואז מוציא ומכניס את הכבלי חשמל וSATA של ההארדיסקים אז זה פותר את הבעיה לזמן מה... מה עושים?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מדובר בדיסקים שנמכרים באריזות של 10 יח' (29.90 בקוסמוס, או בסקאל ב32.90) עם כיתוב של Dr Byte. הלכתי לקנות מדיות ולא מצאתי סילברליין אז החלטתי לנסות את אלה. מישהו מכיר? יכול להמליץ? המדיה קוד מראה "SKC Co. LTD".
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
נגיד והיו מציעים לכם כונן קשיח עם אותם ביצועים בדיוק, ויש או Samsung או Seagate, מה הייתם מעדיפים? אני מתלבט בין אחת החברות האלו..לי חשוב האמינות של חברת הדיסק הקשיח שאני הולך לקנות, ואני מתלבט בין סמסונג לבין סייגט. אני שואל בכלליות על הכוננים הקשיחים של סמסונג ושל סייגט, ואני לא שואל על דגמים ספציפיים שאני חושב לקנות..תעזרו לי בבקשה להחליט, תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם הנתונים של אילו טובים: ואיזה מהם לבחור? http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=beersheva&uin=11352 http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=13206 http://www.electrophoto.co.il/Product.aspx?ProductID=4950 http://www.pompa.co.il/Product.asp?Pid=M21000GB&Cat2Cat1ID=170&Cat2ID=802&aff=Zap〈=he http://tms.co.il/product/9257 או אם יש טובים יותר אז אשמח לדעת. בתודה, נתן
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שבת שלום אני מעוניין לקבל קצת מידע לגבי כונן SSD שישמש ככונן ראשי במחשב. ראיתי שבין המובילים יש את OCZ שהדגמים הטובים הם או Vertex 2 או Vertex Turbo . כרגע אני מתכוון לרכוש או כונן Vertex 2 50G או שני כוננים של30 Vertex Turbo ולחבר ב RAID0. למרות שהטורבו יותר מהיר לוורקס 2 יש צ'יפ Sandforce ואיתור ותיקון באגים - ככה הבנתי. ותוחלת החיים שלו הרבה יותר משאר הדגמים. אשמח לקבל קצת עצות מבעלי הניסיון. תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
דרישות הכרחיות: - איכות כתיבה טובה - אמינות טובה, רצוי שנתיים אחריות - ריפינג מושלם של אודיו - קריאת DVD ללא נעילת איזורים (RPC1 או קושחה שמאפשרת את זה) רצוי, לא הכרחי: - תמיכה טובה בגיבוי דיסקים מוגנים (DVD ומשחקים) - תמיכה בקריאת BD תקציב: עד 200 ש"ח
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לכתוב תוכנה שחלק ממה שהיא עושה זה סריקת הכונן בחיפוש אחר קבצים חדשים/קבצים קיימים שהשתנו. בקיצור, תוכנה שעוקבת אחרי כל שינוי בתוכן ה-HD. השאלה שלי היא האם יש דרך לראות את הקבצים האחרונים שנערכו/נוצרו ב- HD (אני מדבר על NTFS). אני לא יכול להסתמך על שעת ישירת/עריכת הקובץ שרואים בוינדוס מכיוון שהן ניתנות לשינוי. כמו כן, ה- pagefile ניתן למחיקה ולכן גם עליו לא ניתן להסתמך. תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אנשים עזרה דחוף מה צריך להיות כתוב אם קניתי W.D 80G 8 Buffer מספר או סיראל משהו שאני ידע אם יש תוכנה זה גם יעזור
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, עכשיו התקנתי 2 כונני WD 160GB בהגדרת RAID Stripped (RAID 0) ההתקנה נעשתה בשביל מהירות גבוהה יותר בקריאה / כתיבה לכוננים. תוך כדי ההתקנה ובכרגע בויסטה אני רואה שיש 300MB מקום בכונן אחד, כשאמור להיות בעצם 160 לא? האם 2 כוננים שמחוברים בראיד 0 יתנו גודל כפול ומהירות כפולה? אשמח לכל עזרה או טיפ בנושא לפני שמתקין הכל מחדש.. תודה!
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום ברשותי מחשב Asus ux31a יש בו את הדיסק הבא: sandisk u100 במילים אחרות דיסק גרוע מצורפת תמונה חיפשתי הרבה זמן באינטרנט וגם שלחתי לתמיכה של אסוס מכתב עד שתיהיה תשובה אמרתי שאני אשאל גם פה מה הסיכוי להחליף דיסק כזה לחברה אחרת כמו crucial או מיקרון או כל דיסק אחר הבנתי שזה חיבור msata מיוחד הנה עוד סרטון מדברים על הדיסק החל מ 1:50 מישהו מכיר שמע? ויכול לעזור לי , אשמח ! תודה וחג שמח
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני לא מבין למה שמבקשים פה בפורום מפרטי מחשב אז נותנים מפרטים שיש בהם שני הארדיקים של 250...לא לא אחד של 500?? אני עכשיו מתכנן לקנות מחשב וחשבתי על Western Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 7200rpm 16MB Hard Drive כדאי לקנות אותו?? או שכדאי כמו כולם לעשות שילוב בין שניים של 250? ומה היתרונות בזה...?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי צורב dvd חדש של sony , בכל פעם שאני מנסה לצרוב דיסק של dvd או של cd רגיל המחשב נכבה פתאום בזמן שהצריבה מגיעה למשהו בין 3% ל 5%... פירמטתי את המחשב - לא עזר, התקנתי nero מחדש לא עזר... מה יכולה להיות הבעיה? זקוק לעזרה נואשות ... מתסכל מאוד
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם כל SSD יעבוד מצוין בRAID או שיש דברים מסוימים שצריך לקחת בחשבון?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מסך קמור חדש שמאמץ את טכנולוגיית ה-QLED עשוי להוות הצצה קטנה לעתיד בו רוב אמצעי תצוגה יציע חיבור אחד בלבד לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי צורב שמקסימום הוא כתב ב 40X אז אם יש לי דיסרים של 16X ואני צורב אותם ב 40X מה תהיה מהירות הצריבה האמיתית?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני חייב לקנות HDD חדש למה שלי דיי קרוב למוות וחלק נכבד ממנו מת. עכשיו הבעיה היא שהמחשב שלי ישן יחסית ואין לו חיבור SATA ואני מתכנן בכמה חודשים הקרובים על מחשב אבל HDD אני חייב עכשיו. בגלל זה אני צריך בקר SATA כי במחשב החדש אין טעם לשים ATA. אז אני לא יודע איזה HDD לקחת עם איזה בקר כדי שיהיה יחס מחיר ביצועים ומקום טוב. כי אני לא רוצה לקנו יקר מידי. 600 ש"ח זה ממש הגג. אני לא רוצה לבזבז את כל זה אז כל הצעה מתחת תתקבל בברכה. ולפחות 120 GB. תודה מראש! :]
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-