אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,924 דיונים בפורום זה
-
יש לי 3 ארדיסקים ואני מתכנן לשים ברייד, השאלה האם כדאי לשים ברייד 0 את כולם או ללכת על בטוח ולשים ב 5 שיהיה 2RAID0 1RAID1 עכשיו אם בוחרים ככה או ככה, הבעיה השניה שיש לי זה שיש לי מידע קיים על ארדיסק אחד כבר, ואסור שיקרה לו משהו, גיבוי זה בעייתי כי אין לי 800GB להעביר את המידע הזה, ראיתי בדרייבר של אינטל אפשרות לשמור את המידע או העתקת מידע כשבונים את הרייד ויש בחירה מאיזה ארדיסק, השאלה זה אם אני בוחר את שלושתם ברייד 0 יהיה לי 3TB ואני אצטרך לשים את המחיצות על GPT במקום MBR. השאלה מה עושים
-
- 1 תגובה
- 988 צפיות
-
-
. אם ניקח לדוגמא את הדיסקים של Seagate ונשווה את הדיסקים בנפח 750 בגרסאותיהם השונות Raid וללא רייד. רואים שזמן האחריות זהה (5 שנים ) וכנראה שגם איכות הבנייה זהה, האם זה סתם גימיק או שיש סיבה מוחשית שעבורה כדאי להוסיף את ההפרש עבור דיסקים ייעודיים למערכי raid
-
- 7 תגובות
- 988 צפיות
-
-
היי פיצלתי את כונן C שלי לשני כוננים בגודל זהה [150G] משום מה מראה לי ש67G תפוסים.וזה ממש לא הגיוני אין לי יותר מדיי מוזיקה וסרטים בכונן הזה וגם כשעשיתי אומדן על גודל התיקיות שבתוך הכונן [program files,windows וכו'] זה אפילו לא התקרב ל67G.. נע בין 20-30 בכלל האם זה באמת לא מדוייק או יש פה משהו שפיספסתי ?
-
אויק חברה יש לי שתי שאלות קטנות קניתי דיוידי ביתי פצצה קורא divx אז שאלה ראשוה היא הורדתי סרט רגיל dvdrip צרבתי בצורה פשוט כמו data את הסרט אחד הסרטים עבד מצוין והשני היה בשחור לבן יש סיבה מיוחדת או שזה בעיה בסרט או בקידוד שאלתי השניה היא אם אני רוצה ליצרוב בצורה של vcd אז אני ניכנס בתפריט לזה בוחר את הסרט ואז הוא כותב לי איזה הודעה כזאת כיאלו הנירו שלי זה לא הגירסה הכי מלאה וחסר לו איזה קידוד mpgr 4 משהו כזה אם אתה רוצה להזמין בלבלבלב לא מעניין ואז נאי מדלג על זה מנסה ליצרוב האמת רק עכשיו הבנתי שצירך לעשות overburning אז אני יעשה אבל שאלה שלי אם זה יעבוד למרות שהוא כותב שאין לו תמיכה בקידוד? אה ועוד שאלה קטנה למה אתם אף פעם לא עונים לי לשאלות שלי ???
-
- 6 תגובות
- 988 צפיות
-
-
הי, אני רוצה לפרמט את המחשב שלי ולהתקין וינדוס 7. יש לי 2 דיסיקם: 1. WD Caviar SE16 640GB WD6400AAKS 2. Samsung 1TB HD103SJ על איזה מהם כדאי לשים את המערכת הפעלה?
-
- 1 תגובה
- 988 צפיות
-
-
SANDISK CRUZER 8 GB הקובץ המדובר הוא סרט בפורמט HD.720p שוקל 4.5 ג'יגה ניסיתי להעתיק את הסרט וקיבלתי הודעה שאין מקום ועלי לפנות מקום, כמובן שבדקתי ויש מלא מקום, בסך הכל תפוסה של 245 מגה, מחקתי ולא עזר. אז ליתר ביטחון פירמטתי וגם לא עזר, הדיסק ריק לגמרי אחרי פירמוט ועדיין אותה הודעה שאין מספיק מקום. יש לציין שזה קורה רק עם קבצים (סרטים) מהסוג הזה בלבד.
-
- 9 תגובות
- 988 צפיות
-
-
כרגע ה80GB מלאים ומחולק ל15GB לווינדוס בכונן C והשאר כונן D(מלא) עכשיו ה250GB החדש עדיין ריק... עדיף להשאיר את זה ככה או לעשות איזה שינוי?
-
- 5 תגובות
- 988 צפיות
-
-
שלום יש לי Caviar Blue 500GB 16MBCache עכשיו הוא היה מותקן במכשיר DVR גנרי שמריץ לינוקס שנקנה בארץ. בארץ המכשיר DVR קיבלת שנה אחריות (לא ידוע לי לגבי אחריות להארדיסק אבל בו נעזוב רגע את זה) התאריך ייצור של המכשיר הוא במרץ 11' ויש מדבקה בסינית שהאחריות היא עד מאי 2014. מה שמעניין אותי האם יש אפשרות לאחריות בינלאומית של WD ואם כן איך עושים את זה וכמה זה אמור לעלות לי והאם היבואן בארץ קשור לזה/ישתף פעולה. אגב האן ניראה לכם שההארדיסק שבק חיים בגלל שהוא היה מחובר כל הזמן לחשמל (לא מפסיק אותו לרגע במשך כשנה) וכותב/מוחק או שזה אולי פעם אחת איזה הפסקת חשמל או משהו כי זכור לי פעם שההגדרות בDVR התאפסו (או שרק היה נידמה לי שהם התאפסו וסתם היה איזה משהו) מה שמוזר יש לי כוננים ישנים ש…
-
- 0 תגובות
- 988 צפיות
-
-
האחד הוא : http://ksp.co.il/?uin=20231 השני הוא: http://eshop.macsales.com/shop/SSD/PCIe/OWC/Mercury_Accelsior/RAID ההבדל במחיר הוא בערך 600-700 שקל. ההבדלים הם במהירות, נראה שה pcie מהיר יותר השאלה אם הוא יהיה מהיר גם ב pcie 2.0 ... מה דעתכם? מה יותר שווה ערך או יתן ביצועים טובים יותר? ה pcie הוא ניתן לשידרוג שזה אחלה פיצ'ר , השימושים יהיו למערכת הפעלה osx שמריצה תוכנות וידאו ואודיו, עריכות כבדות... חייב תשובה לפני סוף היום, יש לי מישהו בארה"ב שיכול להביא לי.
-
- 0 תגובות
- 988 צפיות
-
-
קניתי דיסק מחיק של Teac ואני לא מצליח לצרוב עליו. בAlcohol120 רשום לי Unformatted disc. כשאני מנסה לפרמט אותו עם האלכוהול הוא מציג שגיאה אחרי כמה שניות ומוציא את הדיסק. אותו דבר עם נרו. למישהו יש מושג מה אני עושה כדי לפרמט את הדיסק? תודה
-
- 11 תגובות
- 988 צפיות
-
-
קניתי דיסק מקורי של משחק שחמט ורציתי שיהיה לי גיבוי לדיסק הבעיה שמסביב לדיסק יש מעיין חריטה עגולה לקראת סוף הדיסק ניסיתי לצרוב ב CLONECD הוא צרב עד 97% ואז נתקע ניסיתי לצרוב ב esay cd creator בצורת DATA אבל גם אז הוא נתקע באמצע האם למישהו יש רעיון ?
-
- 6 תגובות
- 988 צפיות
-
-
בבעלותי HDD של 160GB אשר מחולק לשתי מחיצות , האחת C בעלת נפח של 30GB , והשניה D בעלת 120G , בכונן D יש לי 63GB פנויים ואני רוצה לכחת 10 GB מ D ולהעביר אותם ל C , כך שב C היו 40 GB וב D היו 110GB. אני יודע שניתן לעשות זאת בעזרת PartitionMagic , אבל כשאני מנסה להתקין אותה זה כותב לי שהיא לא תומכת במערכת ההפעלה שלי ( ויסטה 64 ביט). העם יש תוכנה אחרת שמסוגלת לעשות את העבודה? העם המידע שנימצא על דיסק הקשיח יכול להיפגם?
-
- 7 תגובות
- 988 צפיות
-
-
אהלן קניתי מחשב חדש (בסגנון של המחשב שעולה 1550 שח באייבורי)והעברתי אליו את ההארד דיסק הישן כדי לחסוך בעלות השאלה שלי היא האם הוא מאט את המחשב ? והאם באופן משמעותי ? תודה רבה !! מפרט : cpu:Intel Core i3-2130, 3400 MHz Motherboard Name: Gigabyte GA-B75M-D3V כרטיס מסך מובנה :intel hd 2000 memory ram : 4gb ,1333 mhz ,transcend hdd : samsung hd200hj (200 GB, 7200 RPM, SATA II -3gb\sec ,buffer-8mb os :windows 7 64 bit
-
- 5 תגובות
- 988 צפיות
-
-
שלםו שלום חברה. היום אני רוצה ללכת לקנות הרד דיסק חדש ודי ניסגרתי לפי המלצות על wd 320aaks עכשיו, ב 250 שמעתי שצריך לקחת את השחור כי הכסוף רועש מאוד. האם זה תקף גם ל320 או שאין לו דגם שחור? תודה מראש, אור.
-
- 6 תגובות
- 988 צפיות
-
-
ST3000DM001 VS ST33000651AS של סגייט האחד הוא ברקודה והשני הוא ברקודה XT מיועד למחשב עבודה. דבר חשוב זה אמינות אמינות ואמינות!! מה ההבדלים בינהם?
-
- 1 תגובה
- 987 צפיות
-
-
שלום לכולם, היום קניתי דיסק קשיח בנפח 500GB של SAMSUNG HD502HI SATA . יש לי לוח אם DFI NF4-Ultra . חיברתי אותו למחשב עם כבל SATA והגדרתי מחיצות ופירמטתי אותו. הוא מופיע יחד עם כל המחיצות כדיסק חיצוני (יש את הicon של safely remove hardware.) איך אני מבטלת זאת? אני רואה אותו כדיסקים בmy computer . איך אני מבטלת את האופציה של safely remove hardware ושהוא יראה ויתפקד רק כדיסק פנימי ויראה רק כדיסק פנימי (ולא כדיסק נייד - כי זה לא מה שהוא). תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 987 צפיות
-
-
מה אני אמור להבין על הארד דיסק שלי מהתמונה הבאה? השתמשתי בתוכנה ACTIVE SMART שלא מזייפת והכי אמינה! אני לא מבין למה יש לי חץ כזה בצבע כחול עם המספר 35 ?.....זה בסדר? תמונה:
-
- 8 תגובות
- 987 צפיות
-
-
האם הנתונים של אילו טובים: ואיזה מהם לבחור? http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=beersheva&uin=11352 http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=13206 http://www.electrophoto.co.il/Product.aspx?ProductID=4950 http://www.pompa.co.il/Product.asp?Pid=M21000GB&Cat2Cat1ID=170&Cat2ID=802&aff=Zap〈=he http://tms.co.il/product/9257 או אם יש טובים יותר אז אשמח לדעת. בתודה, נתן
-
- 1 תגובה
- 987 צפיות
-
-
יש הרבה הבנתי ש לשמונים גיגה יש 8 מגה זיכרון כמה זה בערך עולה והאם זה משמעותי? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 987 צפיות
-
-
שלום, אתמול, קרה לי משהו מוזר: כשפתחתי את המחשב, הווינדוס נתקע קצת אחרי הSplash Screen. כמובן שפירמטתי. עכשיו, שמתי לב שיש רעשים מתוך ההארדדיסק כאילו יש איזה כדור על ההארדדיסק שעושה רעשים. עוד רעש מוזר, כשהווינדוס במצב מנוחה, ההארדדיסקכאילו נסגר ונפתח כל הזמן (הוא עושה את הרעש שהוא עושה כשאני מדליק את המחשב). עכשיו, כשאני מנסה להעלות תוכנות ו/או משחקים, הווינדוס נתקע. האם ההארדדיסק שלי גוסס? אם כן, איך אני אוכל להעביר את המידע מההארדדיסק הזה להארדדיסק שאני אקבל באחריות?
-
- 8 תגובות
- 987 צפיות
-
-
שלום, קניתי HD נייד 1TB של טושיבה. הבנתי שישנן 2 שיטות לפרמוט. איך לפרמט אותו ? תודה [br]פורסם בתאריך: 26.05.2010 בשעה 18:27:13 ראיתי שהוא מפורמט על NTFS. האם זה בסדר ?
-
- 4 תגובות
- 987 צפיות
-
-
אנשים עזרה דחוף מה צריך להיות כתוב אם קניתי W.D 80G 8 Buffer מספר או סיראל משהו שאני ידע אם יש תוכנה זה גם יעזור
-
- 4 תגובות
- 987 צפיות
-
-
כותרת... http://www.dumpalink.com/media/1135430149/How_A_Harddisk_Works
-
- 6 תגובות
- 987 צפיות
-
-
שלום היום קניתי את המזרימדיה XTREAMER ואני צריך כונן קשיח פנימי 2.5" של מינימום 250 ג'יגה בסביבות ה 300 ואני צריך שזה יהיה מחנות בחיפה ורצוי נועה
-
- 7 תגובות
- 987 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין להקים שרת גיבוי (עם תוכנה של QNAP) -בקונפיגורציית RAID כלשהי. האם זה משנה אם אני לוקח דיסקים קשיחים מסדרות ירוקות (green) ואיטיות עבור שרת גיבוי, או שלצרכים האלה זה פחות קריטי? תודה
-
- 4 תגובות
- 987 צפיות
-