אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
מה ההבדל בין ATA100 לATA133??? זה בכלל ישנה למישהו כמוני שרק משחק משחקים? ומה זה SATA?
-
- 6 תגובות
- 959 צפיות
-
-
או בקיצור האם יש דרך לבצע שירשור כלשהו? בתודה רועי..
-
- 10 תגובות
- 958 צפיות
-
-
שלום לכם. רציתי לשאול איזה כונן מומלץ יותר (בחינת עמידות ופחות סיכויים להידפק) 2.5 או 3.5 בהנחה שאני לא הולך להסתובב איתו והוא יהיה על השולחן בבית. או שבכלל אין הבדל ? ואשמח המלצה לכונן חיצוני איכותי 1TB. תודה ושבת שלום!
-
- 0 תגובות
- 958 צפיות
-
-
התקנתי ghost2003 ואני לא מוצא את האפשרות לגבות מחיצה בלבד, זה תמיד מגבה את שתי המחיצות. זאת ועוד, שניסיתי לשחזר דיסק לאחר שכבר גיביתי עם ה2003, הוא העלים לי מחיצה, והפך את הHD לבעל מחיצה אחת בלבד. יש פתרון? (הייתי ברור?....) עריכה: אני צריך גיבוי של מחיצה ישירות למדיה.
-
- 0 תגובות
- 958 צפיות
-
-
שלום אני אביאור - בד"כ אני מוצא תשובות במהירות דרך האתר שלכם(מגוגל) - פעם ראשונה שאני "נאלץ" להירשם ולשאול בעצמי.(הגיע הזמן אני חושב) בכל מקרה השאלה שלי היא פשוטה, האם חיבור של דיסק קשיח נוסף למחשב יכול להשפיע עליו לרעה בכל דרך שהיא? מבחינת מהירות המחשב או התחממות המחשב או הספקת חשמל וכו... (אני שואל את זה כי פעם חיברתי 3 דיסקים קשיחים והמחשב שלי עבד כך הרבה זמן עד שיום אחד הוא פשוט נהרס - אני האשמתי את החיבור המרובה של דיסקים הקשיחים. אבל עכשיו אני בבעיה של חוסר במקור לאחסון - ואני לא מוכן להקריב את כל המחשב בשביל זה.)
-
- 5 תגובות
- 958 צפיות
-
-
האם הנתונים של אילו טובים: ואיזה מהם לבחור? http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=beersheva&uin=11352 http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=13206 http://www.electrophoto.co.il/Product.aspx?ProductID=4950 http://www.pompa.co.il/Product.asp?Pid=M21000GB&Cat2Cat1ID=170&Cat2ID=802&aff=Zap〈=he http://tms.co.il/product/9257 או אם יש טובים יותר אז אשמח לדעת. בתודה, נתן
-
- 1 תגובה
- 958 צפיות
-
-
ברשותי כונן חיצוני חדש של חברת WD בנפח 320GB. אני מנסה להעביר אליו קובץ של 8GB כאשר יש 290GB פנויים על הכונן והמחשב מודיע לי שההעברה לא אפשרעת כי אין מקום. מה עושים ומה גורם לבעיה?
-
- 1 תגובה
- 958 צפיות
-
-
שלום יש לי כונן של 1 טרה שנראה לי הולך למות בקרוב. אני רוצה לקנות אחד במקום, עם 1 או 2 טרה. השימוש העיקרי - איחסון של סרטים סדרות ומוזיקה, עליהם אני ניגש או מהמחשב עצמו או מהטלויזיה החכמה (דרך הרשת). חשבתי ללכת לכיוון הseagate baracuda. קראתי כמה כתבות לגבי טכנולוגייץ ה-srm. אבל לא הצלחתי להבין אם srm מספיק טוב לצרכים שלי או לא. יודעים להמליץ לי אם הדגם הזה טוב לי, או אולי יש דגמים אחרים?
-
- 3 תגובות
- 958 צפיות
- 1 follower
-
-
כשאני מעביר כמויות גדולות של מידע המחשב שלי נתקע כמעט לחלוטין ובקושי מגיב. מדובר בהעברות באותו דיסק (בין מחיצות) וגם בהעברות בין דיסקים שונים. כן, הדרייברים שלי מעודכנים, הדיסק מוגדר כ-ATA5. לא, אין לי תוכנות מיוחדות שרצות ברקע ולא, אין פרגמנטציה משמעותית. רעיונות מישהו?
-
- 3 תגובות
- 958 צפיות
-
-
אז כמו שהכותרת אומרת יש לי כמה וכמה דיסקים קשיחים ישנים 5 גיגה ורציתי להשתמש בהם בהעתקה של סרטים וכולי מחברים ... עכשיו פעם קודמת שבדקתי אצלי דיסק הוא היה טוב ואצל החבר הוא לא זיהה אותו והדיסק התחמם ונראה לי נהרס . שאלתי היא לאן מומלץ לחבר את הדיסק הקשיח הנייד . במקום אחד הכוננים ? בעזרת slave של ההרדדסיק הנוכחי ? או משהו אחר .
-
- 7 תגובות
- 958 צפיות
-
-
כאמור יש לי WIN2000 איך אני יכול לגלות בעיות ב HD עם יש בכלל :saint: עם הSCANDISK של 2000 אין שורה של BAD SECTORS ב2000 ולא רואים שהוא מתקן תקלה
-
- 4 תגובות
- 958 צפיות
-
-
אם כן, האם גם ב-firewire 400 צריך? כי קניתי כונן חיצוני חדש שיש לו גם esata וגם firewire ואני מתלבט באיזו צורה לחבר אותו. חשוב לי שיהיה אפשר לחבר ולנתק את הכונן בלי לכבות את המחשב. וכמובן שגם המהירות חשובה לי.
-
- 7 תגובות
- 958 צפיות
-
-
יעבודו אצלי ללא כל בעיה ? מדובר ב NEC ND2500A אני מדבר על דו צדדי לא דו שכבתי.
-
- 2 תגובות
- 958 צפיות
-
-
היי שלום בן דוד שלי קנה את ה-HD הזה ושהייתי אצלו הבחנתי שכאשר המחשב נמצא בעבודה ישנם רעשים מה-HD, שאני הייתי אצלו הבחנתי בהם גם וזה נשמע כאילו הדיסק עומד להתפרק בכל רגע. במחשב האישי שלי יש ATA ואני לעולם לא שמעתי כאלו רעשים ממנו. האם ישנה תוכנה של HITACHI שבודקת את הדיסק? ובכלל, האם אתם ממליצים להחליף אותו ל-WD? תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 6 תגובות
- 958 צפיות
-
-
יש לי את הצורב די וי די של NEC 3520. שאני צורב בנרו 6 דיסק דאטה המקסימות של המהירות שהוא מאפשר לי היא x16 האם זה הגיוני הוא שזה צריך להיות יותר?
-
- 13 תגובות
- 958 צפיות
-
-
פירמוט מלא של כונן 2TB עורך יותר מ8 שעות דרך מערכת הפעלה WIN? להבא כדי לפתוח CMD ולפרמט דרכו? תודה.
-
- 3 תגובות
- 958 צפיות
-
-
יש לי צורב lg GSA H10N ואני לא מצלויח למחוק איתו DVD-RW וגם לא CD-RW , בצורב הרגיל שלי הצלחתי למחוק דיסקים אבל עכשיו אני לא מצליח. מה עושים ? ד"א , עשיתי גם עדכון קושחה ולא עזר....
-
- 6 תגובות
- 958 צפיות
-
-
יש לי בעיה ענקית!!! באמצע שימוש בתוכנה שמעבירה בארד דיסק אחד כמה ג'יגות מכונן אחד לכונן השני נכבה לי המחשב ויצא מצב שיש לי כונן שלם [עם 9 ג'יגה של שירים] שנמצא כחומר לא מוזהה [לפחות על פי התוכנה]. ניסיתי לתת "אות" כדי שזה יחשב ככונן וזה באמת הצליח והצלחתי לראות חלק מהקבצים אבל לפני שהתהליך הסתיים הוא קרס ואמר שאי אפשר להמשיך את הפעולה... בעצם יצא מצב שיש לי 16 ג'יגה מתוכם 9 תפוסים - ללא אפשרות לגישה אליהם. יש שם דברים מאוד, מאוד חשובים!! ואני חייב למצא דרך לשחזר את הכול... מישהו יכול לעזור לי בעניין האמור? תודה מראש זה מוגדר משהו fqflex logical volume או משהו כזה
-
- 2 תגובות
- 958 צפיות
-
-
הרצתי כמה תוכנות לבדיקת ההארדיסק שלי ובכולם הוא יצא תקין חוץ מSeatools For Windows ששם הוא FAIL. מה שעוד יותר מוזר שב- Seatools for dos הבדיקה כן תקינה. איך אני יודע מה באמת נכון? עריכה: שאלה נוספת - לגבי שמירה על חיי הדיסק הקשיח, האם זה בסדר להזיז מחשב נייח כשהוא עובד (לא להרים, רק להזיז על הרצפה למשל) או שזה יכול לפגוע בהארדיסק?
-
- 1 תגובה
- 958 צפיות
-
-
שלום, התחלתי לעסוק בעריכת סרטים, לשם כך דרוש הרבה מקום במחשב (כרגע יש לי רק 40 ג'יגה וזה כמובן לא מספיק אפילו לשימוש רגיל במחשב). כמו שאמרתי התקציב נע בסביבות ה250 ש"ח, חשוב לי שיהיה מהיר ושקט (למשל הכונן הקשיח שיש לי עכשיו מרעיש מאוד). נפח אני מאמין שאני צריך בסביבות ה80G אולי יותר אבל שלא יחרוג מעל 300ש"ח (עדיף שיהיה פחות נפח ואיכות טובה מאשר נפח גדול איכות גרועה). תודה לעוזרים.
-
- 11 תגובות
- 958 צפיות
-
-
https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=32150 או https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=23182 אפשר הסבר למה הSeagate נותן טרה נוסף ב5 שקלים? הם פחות אמינים?
-
- 1 תגובה
- 958 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי בלבול לגבי קושחה פרוצה שאני צריך להתקין ... זה מה שמצאתי : http://tdb.rpc1.org/#DRW1608P3S אבל היא נראת לי קושחה ישנה... על הצורב שלי יש גירסה 1.24. הבנתי שבעצם המכשיר הזה הוא בעצם פיוניר DVR-111.... האם אפשר לשים לו את הקושחה של פיוניר? אשמח לעזרה ( מכשיר חדש ולא בא לי לדפוק אותו)
-
- 6 תגובות
- 957 צפיות
-
-
יש לי 3 הארדיסקים במחשב אחד 320\200\250 בכל מקרה בזמן האחרון הארדיסקים התחילו להעלם לי מהוינדוס 7 כאשר שאני נכנס לנחשב שלי אני רואה רק את ההארדיסק של מערכת ההפעלה ואת שאר אני לא רואה עשיתי ריסטרט למחשב זה עזר פםע אחת אחרי חצי שעה אני רואה שזה שוב קרה עשיתי עוד פעם ופתאום הביוס מזהה רק הארד דיסק 1 של ה320 ושם מותקן הוינודס 7 הבעיה אפילו שהוא מזהה אותו המחשב לא עולה לי ישנה הודעת שגיאה |{הכנס דיסק מערכת בוט": גם שזה מזהה את ההארד דיסק . ניסיתי לנקות אבק ,חיבורים,כל מה שאפשר לעשות וזה לא עזר ניסיתי גם לעשות ריסט לביוס גם לא עזר יש לי המון מידע חשוב שם תמונות \עבודות\ומה לא בבקשה מי שמבין אותי ויכול לעזור לי אני אשמח!!!!!!!!!
-
- 3 תגובות
- 957 צפיות
-
-
שלום, יש לי נייד ונייח ובשניהם המורב מאותת לי שבקרוב אני יצטרך חדש... החלפת צורב בנייד זה עסק יקר למיטב זכרוני והם גם לא הכי אמינים ואילו בנייח זה זול ואין בעיה למצוא כונן טוב... חשבתי לקנות אחד חיצוני שיוכל גם להתחבר לנייח ומתי שצריך גם לנייד... (אני יודע שאפשר לעשות שיתוף קבצים אבל להעביר 4 GB זה הרבה זמן..) האם מישהו יכול להמליץ על צורב חיצוני טוב... (דרישותי שיהיה אפשר לצרוב DVD DL, אם אפשר שיהיה לו עוד חיבורים למעט USB אם קיים כזה דבר) תודה!
-
- 2 תגובות
- 957 צפיות
-
-
היי, אתחיל ואומר שאין לי מושג בנושא ואני רוצה להתחיל להיכנס אליו על מנת לרכוש אחד כבר בשבוע הקרוב. יש לי את האיימק 27׳ החדש עם חיבור TB3. כעת אני רוצה להוסיף נפח וחשבתי לעשות זאת דרך כונן TB3. הבנתי שיש דבר כזה שנקרא RAID ורציתי לשאול כמה שאלות לגביו: 1. אם יש לי כלוב שתומך ב4 כוננים אבל בשלב ראשוני אני מחבר כונן אחד נניח של 2 טרה ובעתיד אני רוצה להוסיף כונן נוסף של עוד 4 טרה. האם אני רק מכניס אותו ורואה אותו ישירות כ6 טרה במק? 2. נניח ויש לי בכלוב הנ״ל 2 כוננים ואני כל הזמן מגבה ומעביר לתוכו. איך אני יודע לאיזה כונן פיזי זה עובר? 3. האם יש אפשרות לראות כל כונן בנפרד פשוט? אני כמובן מדבר על הקשר של מק כי ייתכן ושם זה …
-
- 0 תגובות
- 957 צפיות
-