אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,921 דיונים בפורום זה
-
כאמור יש לי WIN2000 איך אני יכול לגלות בעיות ב HD עם יש בכלל :saint: עם הSCANDISK של 2000 אין שורה של BAD SECTORS ב2000 ולא רואים שהוא מתקן תקלה
-
- 4 תגובות
- 977 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד דיי חדש, Dell Inspiron 13 7348 2-in-1 עם מעבד i5 5200u, 8gb ram וכונן ssd (Samsung 250Gb EVO850). כאשר המחשב עולה נקי מריסט, המחשב מהיר מאוד וכאשר אני מבצע בדיקת ביצועים ב samsung magician אני מקבל: Sequential Read - 543(Up to 540)Sequential Write - 513(Up to 520)Random Read (IOPS) - 74,103 (Up TO 97,000)Random Write (IOPS) - 51,660 (Up to 66,000) לאחר עבודה ממושכת במחשב, המחשב מתחיל להיות איטי מאוד, כאשר אין אף תוכנה שפועלת, אפילו שאחוז השימוש במעבד/SSD עומד על כ0%. כדי לקבל את בעיית האיטיות במהרה, אני פותח הרבה כרטיסיות בכרום והמחשב ישר נהיה איטי. הבעיה היא, כאשר אני יוצא מהכרום (ובודק שהוא לא פועל במנהל המשימות), המחשב ממ…
-
- 0 תגובות
- 977 צפיות
-
-
שלום לכולם כרגע אני עם WDC WD3200AAKS שעליו מותקנת מערכת ההפעלה במחיצה אחת + מחיצה נוספת רכשתי HD חדש מסוג WD1002FAEX שהבנתי שיש לו advanced format או משהו כזה אני עם מערכת הפעלה win 7 64 bit ואני רוצה להעתיק הכול - ממש קלון , האם ניתן לעשות זאת ללא בעיה עם acronis ? או שצריך לדעת משהו מיוחד ? יש צורך לעשות קלון אוניברסלי או רגיל . ? תודה רבה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 977 צפיות
-
-
הDOK הגיע בFAT32.. אם אני יפרמט אותו לNTFS זה ישנה משהו?
-
- 6 תגובות
- 977 צפיות
-
-
שלום ההודעה שבכותרת מופיעה לי כמה שבועות , קצת רקע....... לפני חודשיים בערך , xp לא עלה לי , מישהו שאני מכיר הצליח לעזור , היה צריך לפרמט את c - wd 120 gb , שמחולק ל 2 מחיצות C עבר פירמוט D- המחיצה השניה נשארה כמו שהייתה , כונן E - seagate 320gb גם נישאר אותו דבר - מה שנאמר לי זה שבסריקה של C התברר שיש bad sector וככל הניראה זה מה שגרם לבעיה. *רק כדי לתת מידע , אחרי שהותקן אקס פי , explorer.exe+ie היו קורסים , ויש עוד בעיה שנכנסים לכונן או מחיצה , לא משנה איזה אקספלורר לוקח כמה שניות של ריפרש , מה שלא היה קודם לגבי ההודעה , זאת הודעה "שקופצת" כשאני מנסה להעביר קבצים באחד מהצורבים שלי (ההעברה תמיד נכשלת) אני מתכנן להחליף את C בכונן של SEAGATE 320/250GB , ושוקל לקנות את ה -…
-
- 5 תגובות
- 977 צפיות
-
-
יש לי 3 ארדיסקים ואני מתכנן לשים ברייד, השאלה האם כדאי לשים ברייד 0 את כולם או ללכת על בטוח ולשים ב 5 שיהיה 2RAID0 1RAID1 עכשיו אם בוחרים ככה או ככה, הבעיה השניה שיש לי זה שיש לי מידע קיים על ארדיסק אחד כבר, ואסור שיקרה לו משהו, גיבוי זה בעייתי כי אין לי 800GB להעביר את המידע הזה, ראיתי בדרייבר של אינטל אפשרות לשמור את המידע או העתקת מידע כשבונים את הרייד ויש בחירה מאיזה ארדיסק, השאלה זה אם אני בוחר את שלושתם ברייד 0 יהיה לי 3TB ואני אצטרך לשים את המחיצות על GPT במקום MBR. השאלה מה עושים
-
- 1 תגובה
- 977 צפיות
-
-
עשיתי סריקה בMHDD וקיבלתי פתאום מלא שגיאות ABRT ולאחר מכן קיבלתי מסך כחול, מצורפים תמונות של כל השלבים של הסריקה, מה זה הABRT בתוכנה?
-
- 0 תגובות
- 977 צפיות
-
-
היי שלום בן דוד שלי קנה את ה-HD הזה ושהייתי אצלו הבחנתי שכאשר המחשב נמצא בעבודה ישנם רעשים מה-HD, שאני הייתי אצלו הבחנתי בהם גם וזה נשמע כאילו הדיסק עומד להתפרק בכל רגע. במחשב האישי שלי יש ATA ואני לעולם לא שמעתי כאלו רעשים ממנו. האם ישנה תוכנה של HITACHI שבודקת את הדיסק? ובכלל, האם אתם ממליצים להחליף אותו ל-WD? תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 6 תגובות
- 977 צפיות
-
-
כל פעם אני שם לב שאני בודק טמפרטורות שהטפרטורה שלו נעלמת (רק של הכונן הזה) זה משהו ששמתי לב כמה פעם שקרה שנעלמה התוצאה של הטמפרטורה ב2 תוכנות CPUID HWMonitorPro וגם PerfectDisk 12 יש אולי משהו שאפשר לעשות? אולי עדכון לקושחה?
-
- 1 תגובה
- 977 צפיות
-
-
-
הי, אני רוצה לפרמט את המחשב שלי ולהתקין וינדוס 7. יש לי 2 דיסיקם: 1. WD Caviar SE16 640GB WD6400AAKS 2. Samsung 1TB HD103SJ על איזה מהם כדאי לשים את המערכת הפעלה?
-
- 1 תגובה
- 977 צפיות
-
-
יש לי צורב lg GSA H10N ואני לא מצלויח למחוק איתו DVD-RW וגם לא CD-RW , בצורב הרגיל שלי הצלחתי למחוק דיסקים אבל עכשיו אני לא מצליח. מה עושים ? ד"א , עשיתי גם עדכון קושחה ולא עזר....
-
- 6 תגובות
- 977 צפיות
-
-
כרגע ה80GB מלאים ומחולק ל15GB לווינדוס בכונן C והשאר כונן D(מלא) עכשיו ה250GB החדש עדיין ריק... עדיף להשאיר את זה ככה או לעשות איזה שינוי?
-
- 5 תגובות
- 977 צפיות
-
-
well אח שלי צריך cdrom אז החלטתי לתת לו את שלי ולקנות כונן DVD, אין לי מושג מה הכי טוב או שווה, אבל אני צריך שתהיה דרך קלה לפרוץ אותו למולטיזון. תודה.
-
- 3 תגובות
- 977 צפיות
-
-
פעם עשיתי את זה אבל אני לא זוכר... זה משהו לחבר מסטר וסלייב אפשר בבקשה עזרה?...
-
- 7 תגובות
- 977 צפיות
-
-
המחשב שאני עובד עליו הוא מחשב נייד. כדי להוסיף על הצרות, הוא מחשב נייד "ישן" (בן שנה וחצי-שנתיים בערך), כלומר הוא מצויד בהרבה דברים, אבל USB 2 זה לא אחד מהם. עכשיו בהנחה שאני רוצה לחבר צורב - מה עושים ? הרי המהירות המוצהרת של צורב חיצוני היא נניח X48 או X42, בתנאי שעובדים ב USB 2. ב USB 1.1 , מהירות העברת המידע נמוכה בהמון (פי 200?) מ USB 2. אז השאלות הן: א) האם יש אפשרות בכ"ז לחבר צורב חיצוני - בהנחה שלא נורא אכפת לי שבמקום 3 דקות זה ייקח 20 דקות לצרוב ? ב) האם יש דרך להתקין USB 2 (צריך לזכור שזה נייד) - ואם כן אפשר קצת פרטים (בעיקר מחיר) ? ג) האם יש צורבים חיצוניים שאפשר לחבר בדרך אחרת ? חוצמזה - על איזה צורב חיצוני הייתם הולכים (המבחר די דל - פלקסטור משני סוגים - ר…
-
- 2 תגובות
- 977 צפיות
-
-
בבעלותי HDD של 160GB אשר מחולק לשתי מחיצות , האחת C בעלת נפח של 30GB , והשניה D בעלת 120G , בכונן D יש לי 63GB פנויים ואני רוצה לכחת 10 GB מ D ולהעביר אותם ל C , כך שב C היו 40 GB וב D היו 110GB. אני יודע שניתן לעשות זאת בעזרת PartitionMagic , אבל כשאני מנסה להתקין אותה זה כותב לי שהיא לא תומכת במערכת ההפעלה שלי ( ויסטה 64 ביט). העם יש תוכנה אחרת שמסוגלת לעשות את העבודה? העם המידע שנימצא על דיסק הקשיח יכול להיפגם?
-
- 7 תגובות
- 977 צפיות
-
-
שלום מחפש המלצה לssd טוב ומהיר למשב נייח עד 1000 ש"ח להיות כונן ראשי ל windows 7 (או 8 בעתיד) מחשב שמיועד ל gaming. אשמח להצעות תודה רבה.
-
- 8 תגובות
- 977 צפיות
-
-
בנפח של 80 ג'יגה עד 400 שח? אפשר קצת יותר ... אם יש לכם שאלות מסויימות תשאלו אני יענה בהקדם . תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 976 צפיות
-
-
התקנתי ghost2003 ואני לא מוצא את האפשרות לגבות מחיצה בלבד, זה תמיד מגבה את שתי המחיצות. זאת ועוד, שניסיתי לשחזר דיסק לאחר שכבר גיביתי עם ה2003, הוא העלים לי מחיצה, והפך את הHD לבעל מחיצה אחת בלבד. יש פתרון? (הייתי ברור?....) עריכה: אני צריך גיבוי של מחיצה ישירות למדיה.
-
- 0 תגובות
- 976 צפיות
-
-
שלום, קניתי HD נייד 1TB של טושיבה. הבנתי שישנן 2 שיטות לפרמוט. איך לפרמט אותו ? תודה [br]פורסם בתאריך: 26.05.2010 בשעה 18:27:13 ראיתי שהוא מפורמט על NTFS. האם זה בסדר ?
-
- 4 תגובות
- 976 צפיות
-
-
אני צורב איתו מדי פעם משחקים לפלייסטיישן שלי, והם עובדים בכיף. צרבתי לחבר שלי IMAGE של אובליביון (אין פה ווארז, זה לא רלוונטי בלאו הכי), וזה עובד. את הדיסק בדקתי בעצמי לאחר הצריבה, והמחשב הגיב כאילו יש מדיה ריקה. הבאתי את הדיסק לחבר שלי וזה עובד אצלו. המדיות של VERBATRIM, למקרה הצורך. -R. ניסיתי דיסקים שונים של דיוידי, את כולם הוא לא קרא נכונה. מדיות של דיוידי הוא כן צרב. CD הוא קורא. דבר כזה הגיוני? עריכה: עשיתי סיור בגוגל וראיתי שהבעיה הזו היא דיי נדירה אך קיימת בקרב בעלי צורבי NEC. מסתבר שהעובדה שהכונן הוא COMBO, יוצרת מין סוג של בילבול והתנגשות תהליכים. אני בכל מקרה, חסר מושג ומחכה לעצתכם. http://club.cdfreaks.com/showthread.php?t=134289
-
- 9 תגובות
- 976 צפיות
-
-
כותרת... http://www.dumpalink.com/media/1135430149/How_A_Harddisk_Works
-
- 6 תגובות
- 976 צפיות
-
-
ערב טוב! קניתי את הכונן החיצוני הזה: http://www.ynet-shops.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7732863 אז ככה: חיברתי לו כבל ESATA לבד מהכונן למחשב וזה לא עבד הייתי צריך לחבר בנוסף לESATA, כבל שמצד אחד יש לו USB (שנכנס למחשב) ומצד שני כניסה קטנה עגולה(לתת מתח שנכנס לכונן חיצוני) ואז החיבור ESATA עבד הוא העביר 9 ג'יגה תוך 2 דקות ו-15 שניות האם זה נקרא שחיבור הESATA עובד כמו שצריך? תודה רבה ליאור
-
- 4 תגובות
- 976 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות שני דיסקים קשיחים למחשב רציתי לדעת איזה חברות נחשבות ליותר מומלצות? וראיתי דיסקים של סיגייט שלידם רשום NCQ, מה זה אומר?
-
- 12 תגובות
- 976 צפיות
-