עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by asaf16,

אני צורב איתו מדי פעם משחקים לפלייסטיישן שלי, והם עובדים בכיף. צרבתי לחבר שלי IMAGE של אובליביון (אין פה ווארז, זה לא רלוונטי בלאו הכי), וזה עובד. את הדיסק בדקתי בעצמי לאחר הצריבה, והמחשב הגיב כאילו יש מדיה ריקה. הבאתי את הדיסק לחבר שלי וזה עובד אצלו. המדיות של VERBATRIM, למקרה הצורך. -R. ניסיתי דיסקים שונים של דיוידי, את כולם הוא לא קרא נכונה. מדיות של דיוידי הוא כן צרב. CD הוא קורא. דבר כזה הגיוני? עריכה: עשיתי סיור בגוגל וראיתי שהבעיה הזו היא דיי נדירה אך קיימת בקרב בעלי צורבי NEC. מסתבר שהעובדה שהכונן הוא COMBO, יוצרת מין סוג של בילבול והתנגשות תהליכים. אני בכל מקרה, חסר מושג ומחכה לעצתכם. http://club.cdfreaks.com/showthread.php?t=134289

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by Mandheling,

דרישות הכרחיות: - איכות כתיבה טובה - אמינות טובה, רצוי שנתיים אחריות - ריפינג מושלם של אודיו - קריאת DVD ללא נעילת איזורים (RPC1 או קושחה שמאפשרת את זה) רצוי, לא הכרחי: - תמיכה טובה בגיבוי דיסקים מוגנים (DVD ומשחקים) - תמיכה בקריאת BD תקציב: עד 200 ש"ח

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  3. שלום לכולם . כרגע יש ברשותי 2 דיסקים חיצוניים מסוג WD1001FALS . כל אחד כאמור הוא 1TB ובגודל 3.5 . אגב אני ממליץ עליהם בחום . בעתיד כנראה יתווספו דיסקים חיצוניים נוספים בהתאם לדרישות האחסון שלי. הדיסקים משמשים לאחסון מידע שמצטבר מידי פעם , הם מחוברים באופן קבוע למחשב בעזרת חיבורי ESATA או USB2 אבל אני מדליק ומכבה אותם רק בשעת הצורך. ראיתי כמה פתרונות של thermaltake שמצאו חן בעיני אבל אני צריך את עזרתכם בבחירת הפיתרון האמין והטוב ביותר. שני הראשונים הם אלו : Thermaltake Max 4 : http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=20495&catid=73#details Thermaltake Silver River DUO 3.5 : http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=1709 והפיתרון הנוסף שעליו למדתי כאן בפ…

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  4. אורח
    Started by אורח,

יש לי כרגע במחשב 2 הארד דיסקים שמוגדרים על MASTER וגם כונן DVD שמוגדר על מאסטר. השאלה שלי היא אם זה משנה אם הם על מאסטר או סלייב? והאם להעביר אחד מהארד דיסקים או את הכונן לסלייב?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  5. יש לי בעיה במחשב, קניתי צורב חדש LG 48X24X48 והוא צורב איטי חבל"ז {14 דקות לדיסק}, חשבתי שאולי הבעיה היא בהגדרות של הכוננים וכל מערך ה-IDE, אז חשבתי שאולי אתם תוכלו לעזור לי, מה להגדיר לבקר שעליו יושב הדיסק הקשיח? תמונה: ומה להגדיר בבקר שעליו יושבים הסידרום והצורב? תמונה: תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  6. פעם היה לי שרת, והיו לי עליו כונני SAS מהירים מאד, אחר כך זרקתי את השרת והוצאתי ממנו את כל הציוד ועכשיו יש לי 3 כונני SAS שוכבים במגירה, ואני לא יודע איך לחבר אותם למחשב שלי. אני מעוניין להשתמש בהם לגיבוי, כלומר כהתקן חיצוני שאני יכול לחבר למחשב ולנתק אותו בקלות, בין אם רק לדסקטופ שלי, ובין אם גם לנייד שלי, ומאחר שאין מבחינתי חשיבות מכרעת למהירות, העדיפות היא לקלות ההתחברות, כלומר USB ולכן שאלותי הן: 1. יש איזו דרך לעשות את זה? 2. אני מתאר לעצמי שבמחשב הנייח יד בקר SATA, והבנתי שאלה ממשקים דומים ו\או תואמים - אפשר לחבר כונן SAS למחשב שלי? מה אני צריך בשביל זה? תודה, זיו

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  7. Started by status,

שלום לכולם! מחר ככל הנראה אני קונה צורב DVD חדש.. והמליצו לי על NEC 3500A.. קראתי פה את הת'ראדים ובכל זאת יש לי כמה שאלות (מן הסתם.. אחרת לא הייתי כותב ) שהייתי רוצה (ברשותכם כמובן) תשובה ממוקדת יותר: 1) Firmware- איך מעדכנים את זה? מישהו יודע מה הFW הכי חדש של הצורב הזה? (ראיתי פה 2.17..) 2) מולטיזון.. .ראיתי באותו אתר שלמעלה תוכנה שאיתה ניתן לראות מכל איזור.. בטוח שלא צריך עדכון FW בשביל זה? כי ראיתי שמישהו כתב פה שכן.. (למרות שכתוב באתר שלהתוכנה שלא צריך ) מישהו כבר התנסה? 3) זה נכון שלכונן הזה יש קשיים נוראיים לקרוא דיסקים טיפה מלולכים? כלומר קשיים שלא נתקלים איתם בכל כונן אחר? 4) מה הפרוצדורה של צריבת סרטים מהמחשב לצפייה בנגן DVD רגיל? אני משתמש בנרו 6 אם זה…

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  8. אורח
    Started by אורח,

יש לי את הצורב הזה: LG GSA-H62N וכשאני צורב על מהירות 16X זה לוקח 13 דקות, דיסקים של ורבטים. מה הבעיה? למה זה צורב כל כך הרבה זמן? תודה!

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  9. שבבי ה-BiCS התלת מימדיים מאפשרים לטושיבה להציע לנו כונני SSD זריזים בתצורת M.2 עם נפח של עד 2 טרה-בייט לכתבה

10. בהמשך לדיון הקודם על הצורב החדש שקניתי (http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=330598.0) החליפו לי את הצורב באחד חדש אחרי שהקודם לא עבד. חיברתי, גם החדש לא עבד. עדכנתי FW, ועכשיו הוא צורב. הבעיה הפעם היא שהנרו תמיד מציג את הצריבה כsuccessful אבל בערך בחצי מהמקרים הדיסק בלתי קריא. רעיונות? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by SEangel,

יש למישהו מושג מה הג'ימפור של הדי וי די של איי אופן? ז"א יש 5 זוגות ( ::::: ) אבל לא כתוב בשום מקום מה זה כ"א מהם (מאסטר, סלייב, כייבל סלקט)?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  12. איך קורה שהמחשב עובד כרגיל ופתאום אחרי restart התהפכו אותיות של המחיצות c -d לבד ואז לא יכול לעלות המחשב וגם אין אפשרות להחזיר כי אי אפשר לשנות את הכונן שהיה של מערכת הפעלה ל C כי במחשב שעכשיו מנסה לסדר את הבעייה יש כבר C למרות שחיברתי כ slave זה לא אפשרי ניסיתי להחזיר image שהכנתי לכונן ,,,אם למישהו יש רעיון שיגיד אולי זה לא הפרורם המתאים ,האמת שזה מתאים לכמה שאלה 2 מה ההבדל באילו: כונן לוגי:? כונן מורחב:? כונן דינמי :? active partition :? make parttion inactive :?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by david866,

אני מעונין לקנות דיסק קשיח פנימי 4 טרה ראיתי מבצע Western Digital 4TB WD Blue אבל 5400 זה לא איטי? אני יודע 7200 יותר מהיר!

14. שלום קניתי מחשב חדש ואני צריך להעביר משהו כמו 12 ג'יגה של דברים למחשב החדש ורציתי לדעת מה הדרך הכי מהירה לעשות את זה חשבתי על שני דרכים: א. - הורדת ה-12 ג'יגה לIPOD ולאחר מכן למחשב החדש - הבעיה היא שאני יצטרך להעביר את כל הקבצים מהמחשב הישן לנגן ב-USB 1.1 ונראה לי זה יקח ימים שלא לדבר על להוריד את זה חזרה מהנגן למחשב החדש ב. - חיבור שני המחשבים דרך הכרטיס רשת ואז לעשות שיתוף - אני לא יודע כמה מהירה הדרך הזאת (?) עוד דרך שחשבתי עליה היא העברת כל הדיסק הקשיח אבל אני מעדיף לא לעשות את זה כי גם אני לא יודע איך לחבר וגם אין לי כוח להתעסק עכשיו עם בעיות שפתאום יצוצו במחשב החדש (תאימות ובולשיט בנוסח) דרך אחת שנפסלת בטוח היא צריבת 12 ג'יגה על דיסקים (מישהו יודע למה?) ואני לא מת…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  15. עשיתי פרמוט לפנני שבוע אבל זה עדיין מחלץ לאט! החברה של ההרדיסק שלי לא ממש מוכרת זה מה שזה רושם לי: WDC WD2500KS-00MJB0 יש לי וינראר 3.93 הכי חדש וכלום לא עוזר! ניסיתי לעשות דיפראג עם PERFECTDISK אבל לא עזר! מה עושים??

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by netaneln36,

מה עדיף? (מבחינת ביצועים, רעש, וכו'....) ה- Seagate 500GB Sata II 32MB http://tms.co.il/product/4982 או Western Digital 500Gb 16MB AAKS http://tms.co.il/product/3400 בתודה מראש,

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  17. קניתי כונן קשיח 160 גיגה הוא בר כמובן עם מערכת קבצים של FAT 32 מה ההתקונותוהחסרונות של מערכת קבצים זו? על פי הפקודה convert e: /fs:ntfs זה המיר לי השאלה מה זה עזר לי זה יות מהיר עשיו חוץ מהעניין של האחסון ושל גודל קובץ יחיד שניתן להעברה במשקל גבוהה האם להישאר ב NTFS

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by AboveBeyond,

אהלן , שמדברים פה על הארד דיסקים ירוקים שהם כביכול יותר איטיים ואומרים שהם טובים למטרות אחסון מה זה אומר אחסון? אחסון מידע ולא לגעת בו ? או אחסון שירים סרטים ותמונות בשימוש יומיומי ? תודה!

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  19. מחפש דיסק קשיח חיצוני 500GB , לצורכי גיבוי ואחסון בעיקר של מוזיקה בקרוב אני פותח פורום מוזיקה , התקציב שלי הוא 500 עד 650 שקל,חשבתי על הווסטרן דיגיטל מיי בוק,מה אתם אומרים?תודה

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by tomerlon,

הי , נגמר לי המקום ב-UNRAID , אני מעוניין לקנות רשיון PRO בשיתוף כדי להוזיל עלויות . בקניית זוג רשיונות העלות בסביבות 270 ש"ח לרשיון במקום 110$ ליחיד . מישהו מעוניין להצטרף ?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by lilian,

ברצוני להתקין שתי מערכות הפעלה על PC אחד ולהפריד ביניהן ע"י מחיצות. במידה והתקנתי תוכנות על מחיצת WINDOWS, איך אוכל להשתמש בהן בלינוקס ? בשביל להשתמש עם תוכנות בשני OS, חייבים לתקין תוכנות על מחיצה נפרדת?

22. כשאני מעביר כמויות גדולות של מידע המחשב שלי נתקע כמעט לחלוטין ובקושי מגיב. מדובר בהעברות באותו דיסק (בין מחיצות) וגם בהעברות בין דיסקים שונים. כן, הדרייברים שלי מעודכנים, הדיסק מוגדר כ-ATA5. לא, אין לי תוכנות מיוחדות שרצות ברקע ולא, אין פרגמנטציה משמעותית. רעיונות מישהו?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by VegansXe,

שלום חברים, יש לי כונן SSD 250GB שעליו מותקנת מערכת ההפעלה. בנוסף עוד 2 כוננים לחומר האישי, כל אחד 2TB (אחד green של סמסונג והשני WD Black) מדי פעם אני לוקח את דיסק הקשיח הגיבוי שנמצא אצל ההורים (דיסק 2TB שהכנסתי לקופסה של 3.5") ומבצע גיבוי דרך Paragon hard disk manager - Clone שלוקח שעות רבות מאוד, כי זה תקן USB 2.0 אני מתכנן לקנות כרטיס הרחבה שיתן לי USB 3.0. הכונן השני של הTB לא מגובה נכון להיום. מה עדיף לי לעשות ? לרכוש 2 כוננים של 4TB אחד בשביל לאחד את כל החומר והשני בשביל לגבות עליו מדי פעם - 1 ל1 או לקחת כונן 3TB חדש שיושב בצד אצלי, לאחד את הכל לכונן אחד (ישאר לי 400-500GB פנויים לאחר מכן) ואז לרכוש רק כונן קשיח 1 של…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by mekaya,

קיבלתי את התוצאות שמופיעות בתמונה שציפרתי. רציתי לשאול מה זה הדברים האלה שמסומנים בצהוב והאם ניתן לתקן אותם ?! עוד שאלה, היה לי הארד דיסק קודם של WD 160gb, וכשהוא התחיל להיות איטי, הייתי רואה דרך speedfan שלאופציה Power on hour count יש אזהרה...מה זה אומר וזה ישפיע גם כן על הדיסק ? אם יש משהו בנוסף שכדאי לדעת כדי לשפר את הביצועים וזמן החיים של הדיסק אני אשמח לשמוע... תודה רבה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by Snufkin,

משום מה שאני מכניס דיסקים שלקחתי מהוידאומט המחשב לא מזהה שהוכנס בכלל דיסק!! למה זה קורה? אולי צריך להתקין תוכנה מסויימת? דרך אגב דיסקים של DVD שאני צרבתי הצורב קולט...

• 4 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים