עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by yudku,

אהלן חברה, יש לי אפשרות לקנות את ה Intel® SSD 730 Series 240GB במחיר של כ 650-750 ש"ח. האם אתם חושבים שבאמת כדאי לקנות את ה SSD המדובר או ללכת על אחד טיפה זול ממנו כרגע יש לי את ה EVO ואני מודע לבעיה שקיימת בו ומקווה שיתקנו אותה. אני צריך את SSD נוסף למחשב אחר לכן אין אופציה ל RAID כלשהו תודה רבה מראש.

2. Started by FrankS,

שלום לכולם אני צריך עזרה. כונן חיצוני שלי הפסיק לעבוד ביום אחד לכן מה שעשיתי קניתי כונן חדש והעברתי אליו את הקבצים אך לצערי כנראה שחלק מהקבצים לא עברו. כאשר אני מסתכל בכונן החדש הוא מראה לי שהוא מכיל 400G נגיד אבל בתכלס כאשר אני נכנס לכונן ומסמן את הכל הוא מכיל רק 190G, וכאשר אני נכנס ומחפש את הProgram Files הוא ריק. כיצד אני משחזר את הקבצים שנעלמו? בעזרת תוכנה? אשמח אם תעזרו לי

• 2 תגובות
    • 877 צפיות
  3. רציתי לדעת האם יש תוכנה שבודקת בכמה RPM ההארד דיסק רץ? כי יש לי הארד דיסק ואני רוצה לדעת בכמה RPM הוא רץ אבל אני לא יודע אז אם יש בבקשה תגידו לי את השם שלה

• 2 תגובות
    • 994 צפיות
  4. מדובר במחשב ישן יחסית וכונן קשיח של WD בנפח 80G. הכונן מפוצל לשניים: C ו-D. יום בהיר אחד, לאחר שהמחשב פעל מספר שעות בצורה רגילה, כונן D הפך לבלתי נגיש. ניסיון כניסה אליו דרך My Computer מעלה את ההודעה הבאה: D:\ is not accessible The wrong diskette is in the drive Insert (Volume Serial Number) into drive D אין לי מושג למה הכוונה. חיברתי את הדיסק למחשב אחר בתור כונן חיצוני, אך המצב לא השתנה. הרצתי תוכנית אבחון (דיאגנוזה) של WD על הדיסק, ולפי הפלט הדיסק תקין. אני רק מקווה שהמידע שם לא אבד. מה עושים?

• 1 תגובה
    • 925 צפיות
  5. Started by BMD,

בדקתי דיסקים לצריבה באובר ברן בנרו - TESTING - הדיסק הראשון שבדקתי היה מתוצרת טיוואנית בלתי מוכרת DV-BOSS 102% מעל ה 700 מגה הרשומים ... פשוט עלוב. הדיסק השני גם כן במהירות *24 של BENQ 103% - עשה רעש בכונן בצורה מפחידה ביותר - למזלי הבדיקה נפסקה .. דיסק של HP שקיבלתי לפני 4 שנים - 650 מגה - התוכנה פשוט לא נתנה את האופציה ... והדיסק סומן כ *16 תוצרת של MITSUI .. ולתוצאה המפתיעה - דיסק של GPT 650 מגה לפי האריזה - סומן כ 700 מגה לפי בדיקה ראשונית .. וכ- *48 - מכיוון שהדיסק נקנה לפני שנתיים אז לא רציתי להעמיס ובדקתי אותו ב *16 בלבד . את התוצאה אתה יכולים לראות בתמונה למעלה .. 124%!! אני חייב לציין שהדיסקים האלה עשו לי צרות בעבר - פשוט התקלקלו והיו בלתי ניתנים ל…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/torch-%d7%9b%d7%95%d7%a0%d7%a0%d7%99-ssd-%d7%aa%d7%97%d7%a8%d7%95%d7%aa%d7%99%d7%99%d7%9d-%d7%91%d7%9e%d7%99%d7%95%d7%97%d7%93-%d7%9e%d7%91%d7%99%d7%aa-patriot/

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by assaf990,

הוא רושם לי writre protected אבל מדובר בדיסק ג'נרי ואין לו שום מתג פיזי כדי לכוון אותו ממוגן ללא מוגן כיצד ניתן לפרמט בכל זאת?

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  8. Started by puyol,

מה עדיף פורמט מלא או מהיר לכונן חדש? הבנתי שההבדל בזמן הוא בבדיקה של סקטורים פגומים האם בדיסק חדש זה רלוונטי בכלל?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by Yaron-Cohen,

את הלוח אפשר לראות בחתימה וגם את ההרד דיסק.... איך אני יכול לדעת שהוא עובד בSATA2? ולא צריך להתקין כלום?? בEVEREST זה מה שהוא רושם.. [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שלום לכולם ושבת שלום, קניתי היום כונן קשיח חיצוני 500GB של חברת MAXTOR . ברצוני העביר לכונן קצבי סרטים ולנגן אותם במכשיר הדי וי די,לשם כך אצטרך לעבוד בשיטת FAT32 בכונן. ופה מתחילה הבעיה,ניסיתי להמיר באמצעות התוכנה Partition magic 8 והאפשרות של FAT32 אינה זמינה, מדוע? מה שעשיתי זה קליק ימני על הכונן, Convert והגעתי לפה,ופה נתקעתי. הנה תמונה: עזרה בבקשה חברים.

• 20 תגובות
    • 2.4k צפיות
  11. קניתי בלירה 50 מדיות שבפרטים היה רשום Media code : ritekg05 קיבלתי את המדיות , צרבתי על מדיה אחת משחק . פתחתי dvd info שם היה רשום לי בMedia id : tyg02 האם עבדו עליי ? חשבתי שרכשתי רייטק g05 , האם מדיה קוד ומדיה Id הם לא אותו דבר? ( אני גם שואל על כך כי בבדיקה קיבתי הרבה מאוד ארורים ) מישהו יכול להסביר לי את ההבדל ?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. שלום חברה מה שלומכם אני מעוניין להוסיף HARDDISK נוסף למחשב שלי יש לי HP PAVILION dv9000T, למחשב נייד זה יש מקומות לשני HARD-DISKS, אחרי שיחה קצרה עם שרות התמיכה של HP העולמית הם אמרו לי כי אני חייב לקנות HARD DISK זהה לשלי. כלומר HARD DISK מסוג SEGATE 4200RPM 80GB, ואני לא יכול אחר. שאלה ראשונה שלי, האם אתם חושבים שזה נכון??? שאלה שנייה שלי, כיום אני יכול לקנות רק מיהרות של 5400RPM, אתם חושבים שזה יעבוד?? תודה רבה חברה

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  13. חברה אני חושב שזה בלתי אפשרי להעתיק די וי די בעזרת סי די רגיל אבל שמעתי מאנשים שאפשר לעשות את זה אז אתם יכולים לומר לי אם אפשר אם כן ? איך? בתודה מראש טומי

• 1 תגובה
    • 933 צפיות
  14. Started by Idan-h,

בהמשך לדיון הזה. http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=115345.0 פתחתי אשכול חדש כי נושא הדיון השתנה לחלוטין. כנראה שהHD שלי לא הלך לשמחתי. יש לי שני IDE במחשב, אחד IDE מעוגל ATA133 ואחד IDE רגיל ATA100. כשHD היה מחובר לפרייימרי כמאסטר עם הIDE ATA 133 קיבלתי תוצאה עלובה של 96 בPCMARK2002. כשהHD היה מחובר לסקונדרי כמאסטר עם הIDE ATA 100 קיבלתי תוצאה בינונית של 690 נקודות. כשהHD מחובר כרגע לסקונדרי כמאסטר עם הIDE המעוגל ATA133 אני מקבל תוצאה טובה מאוד של 992 נקודות, דרך אגב אף פעם לא הגעתי ל900. שאלות מתבקשות: 1) האם השקע של הפריימרי דפוק ואני צריך להחליף את הלוח? 2) האם IDE של ATA133 יותר מהיר מATA100? אני ממש מבולבל ולא יודע מה קורה פה. תודה רבה לכל העוזרים.

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  15. Started by MadGhost,

אני מחפש כונן שישמש בתור כונן ראשי (ווינדוס,תוכנות, ובעיקר צפייה ואחסון של סרטים ומוסיקה). נפח של 1.5טרה נראה לי הגיוני, ולכן שקלתי לקחת את הHD154UI ,שמומלץ בפורום רבות , אבל יש לי קצת חששות לגבי הביצועים שלו בתור כונן ראשי - 5400rpm , קצת יותר חם מכוננים אחרים מסוגו, וכו'... אז השאלה היא אם החששות שלי לא מבוססים והוא יכול לעבוד בתור כונן ראשי , או שמא יש המלצה אחרת ? האמינות והשקט של הכונן חשובים לי, ומבחינת מחיר - לא הייתי רוצה לעבור את ה700שח , אבל אם יש תמורה אז התקציב יישתנה בהתאם... ולשאלה אחרת - כמה אמור לעלות שחזור מידע (דיסק של 250 ג''ב)? תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 781 צפיות
  16. Started by sagigi21,

היי יש לי הארד דיסק ESATA שלפני כמה זמן הייתה לי בעיה איתו באי זיהוי ע"י המחשב ובהמון תקלות ופתרתם לי את רובן כאן...עכשיו ברמה העקרונית הוא עובד..אבל הבעיה שהוא מחובר ל-ESATA והוא מעביר ממש לאט יחיסית...משהו כמו USB..הוא יכול להתחיל לשניה שתיים ב-100 ולעבור ל-70 ולאט לאט לרדת ל-50+...המחשב שלי די חזק ואני לא רואה שום סיבה טכנית...אם צריך את המפרט אז בכלליות הוא ככה: לוח אם : ASUS P5Q3 זיכרון: 4GB A-DATA 1333MHZ IN DUAL CHANNEL מעבד: INTEL CORE2QUAD Q9550 כרטיס מסך: GEFORCE 9800GT 1GB ספק כח:ThermalTAKE 500w הארד דיסק: WD500GB SATA אני בטוח שזה sata 2 אבל אני לא יודע איך להגיד לכם.אם זה עקרוני תיידעו אותי. בתודה מראש לעוזרים.שגיא

• 21 תגובות
    • 2.9k צפיות
  17. Started by omrit,

שלום, ברשותי שני כוננים קשיחים זהים בביצועיהם. רציתי לשאול מהי הקונפיגורציה האופטימלית בעבודה עם שניהם (ללא RAID), איפה להתקין מערכת הפעלה, איפה להחזיק אתה SWAP FILE, ואיפה להתקין תוכנות ומשחקים? תודה.

• 6 תגובות
    • 831 צפיות
  18. Started by Adun,

הי, כבר היה לי כאן נושא שהתפתח בכל מה שקשור לאמינות כוננים קשיחים חיצוניים. בסופו של דבר גיליתי שאפשר למעשה לקנות כונן פנימי, לקנות לו קייס, ולמעשה להפוך אותו לכונן חיצוני אמין יותר. עכשיו תהיתי לעצמי אם יש חיבור כל שהוא שמקשר בין הכונן הקשיח לבין המחשב עצמו ללא קייס. פשוט כבל SATA וכבל USB. יש דבר כזה? ואם כן זה מומלץ? איך זה ניקרא? מה דעתכם??

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by aviran_n,

הוא מציג מפרט כמו של הלייט און והוא IDE, רציתי שתתנו את דעתכם על הצורב הנ"ל בבקשה. תודה רבה.[br]פורסם בתאריך: 8.05.2007 בשעה 20:32:04 מצטער על ההקפצה..הגיע לעמוד שני ואפילו לא תגובה אחת... בבקשה...

• 0 תגובות
    • 522 צפיות
  20. שלום, אני מחפש כונן קשיח חיצוני בנפח של 1TB, תמיכה בUSB 3.0 (כמובן שיתמוך לאחור בUSB 2) ובגודל 2.5 אינץ'. השוק מלא בכוננים קשיחים חיצוניים אך אני מחפש כונן אמין, מהיר ועמיד לאורך זמן. לכן אני פונה אליכם חברי הפורום בבקשה להמלצה על דגמים איכותיים אשר יעשו את העבודה. התקציב שלי הוא עד 600 ש"ח. דגמים אשר עוררו בי עניין: HTOLMX3NA10001ABB HDTB110XK3BA תודה לכם! נ.ב: עיינתי בנעוץ לגבי כוננים מומלצים ובקטגוריה של החיצוניים אין זכר לדגמים מומלצים..

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. אחת ולתמיד - האם שווה להשקיע בSSD רק בשביל הסיסטם? יש לי מחשב עם מפרט די מכובד - בדירוג חומרה של הווינדוס הכל מקבל 7.4 (לפחות) ורק הHDD מקבל 5.9 השאלה אם שווה להשקיע, ואם כן אז: 1. איפה מתבטאים היתרונות שלו ? 2. מחירים שפויים ונפח מומלץ.. ממש תודה על העזרה!

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. צרבתי אתמול סרט על מדיה של VERBATIM DVD-R בכפול 8 עם הNEC 3520 וFIRMWARE 3.04 הרשמי של NEC . לאחר מכן הרצתי בדיקה עם DVDINFO וזה מה שקבלתי לפימה שאני מבין זה ממש לא משהו. [attachment deleted by admin]

• 47 תגובות
    • 4.9k צפיות
  23. עשיתי ל- CD-R את הבדיקה וה- PIF הגיעה לאיזור ה- 5000, האם יש משמעות לבדיקה הזאת בדיסק רגיל? כי זה לא כל כך הגיוני.

• 3 תגובות
    • 733 צפיות
  24. Started by FireStar,

שלום לכולם, הזמנתי את ההארד דיסק הבא: Maxtor 120GB 7200rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD. כאשר אני יקבל אותו, אני אמור לעשות לו FDISK ולאחריו FORMAT. נאמר לי שדוס יזהה את הדיסק רק בתור 10 ג'יגה או משהו כזה. האם לאחר התקנת מערכת ההפעלה, אני אראה את מלוא הנפח שלו? זה משנה איזה מערכת הפעלה (98 או XP) אני יתקין?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by naorai,

hp הכריזה על מתקן (2x4mm), שיכול להכיל עד 4Mbit מידע, יש לו תקשורת אלחוטית של 10mb/s והוא נטען דרך inductive coupling! מה אתם חושבים, דבר כזה יתפוס בזמן הקרוב? http://www.tgdaily.com/2006/07/18/hp_grain_sized_memory_chip/ http://www.hp.com/hpinfo/newsroom/press/2006/060717a.html

• 4 תגובות
    • 590 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.