עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. דיסקים של DCD הם בעצם VERBATIM תמונה בפנים+DVDSPEED קניתי מ OMC דיסיקים של OMC שהם DCD DVDR 12X 4.7GB מינוס .. איך האיכות שלהם לפי הבדיקה? [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  2. שלום. אני מחפש כונן שישמש בעיקר לגיבוי וניוד יזום (כלומר, לא צריך שיהיה הכי קטן, נראה לי שגם 3.5 יהיה טוב), אני מעדיף שלא יצטרך כניסת מתח חיצונית, וגם אשמח לחיבור מהיר כמו פיירוייר (אם יש כמה סוגי חיבור, עוד יותר טוב). כמו כן, אחריות, פריט חשוב. יש המלצות?

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by y0shi,

קניתי hd לפני כמה זמן של maxtor - diamondmax plus 9 120gb 8mb cache uata/133.. הוא הפסיק לעבוד (בקטע זה אני רוצה להזכיר שפרסמתי על זה גם ב-off topic לפני כמה שבועות).. הפסקתי ללכת לחנות שאני בדר"כ הולך אליה ( גם הייתי רוצה לקבל המלצות על מאיפה לקנות ואיזה חנות - אני גר ביבנה, אז משהו באיזור) בכל מקרה, בדקתי באתר שלהם ונאמר לי שיש עדיין אחריות אני זקוק למס' הטלפון של הייבואן של maxtor (שמעתי שזה CRG או משהו בסגנון), ואם יש למישהו איזה חנות שהוא יכול להמליץ לי ללכת אליה אני אשמח.

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  4. אבד לי הג'אמפר של ההארד דיסק ויש לי שניים אני כרגע אז פועל רק עם הארד דיסק אחד (אין לי אפשרות לשניהם כי בראשון לא היה לי ג'אמפר) איפה אני יכול להשיג ג'אמפרים בלבד? תודה מראש לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by alexii86,

אנשים קניתי צורב של Asus 32X רציתי לדעת אם הוא תומך DMA איך אני יודע? הקישור לצורב-- http://www.asus.com/optical/crw-3212a/overview.htm בבקשה תענו לי!!

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  6. לצורך העניין יש לי SD 8G CRUZER MICRO.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by neil4,

יש לי צורב של asus -24x10x40 כשרק קיבלתי אותו [שנתיים] הוא היה מהיר מאד , ואיך שהייתי מכניס דיסק הוא כבר סיים לקרוא אותו , עכשיו לוקח לו מלא זמן, וצריבות מתחילות להיכשל[קצת] בmanual שלו רשום שאסור לנקותו עם דיסק ניקוי וניקיתי בכל זאת ,לא עזר ,נדמה לי שזה בכלל לא אותה עינית , האם יש פיתרון?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by eliranl,

אהלן! המחשב של חבר שלי התחיל לעשות בעיות שקשורות לאיטיות ומסורבלות המחשב כתוצאה מהתקנת SP2, אז הסרתי אותה, ומאז המחשב גם קיבל את הווירוס הישן של ה60 שניות וגם לא מזהה את הכונן 160GB IDE החדש שהתקנתי, ושהוא זיהה לפני שהסרתי את הSP2. יש לציין שבbios הוא מזהה אותו...בבקשה תעזרו לי..תודה מראש תותחים.

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  9. איזה דיסק און קי או כונן קשיח נייד [חיצוני] בנפח הכי גדול שיש אני יכול לקנות עד 300 ש"ח? תודה מראש

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by ctx,

יש לי יואסבי של SanDisk Cruzer 16GB שכשאני מעתיק אליו סרטים מהמחשב בהתחלה זה מעתיק ממש המר ואחרי קצת זמן, בדרך כלל באמצע זה יורד למהירות של בין 10-8MB לשניה.. מישהו יודע אולי למה זה קורה ואיך אפשר לסדר את זה?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  11. שלום לכולכם! אני מנסה כבר הרבה זמן לבדוק את ההארדיסק שלי בבדיקה מקיפה של סקטורים ובעיות שיכולות להתקיים בו מה שמעלה בי חשד זה רעש מוזר שיוצא מההארדיסק (1TB Samsung) הכנסתי את הדיסק של תוכנת MHDD לבדיקה של ההארדיסק ופתאום צצה בעייה - הוא לא מזהה את הכונן בכלל! הוא רשם: Hardisk might not be supporting -something- or is not primary, בכל מקרה בדקתי את העניין (החלפתי ג'אמפר מסלייב לראשי ולא עזר, וגם הכונן תומך בדבר שהתוכנה אומרת שהוא כנראה לא תומך) אין לי מושג כיצד לסרוק את הכונן ולהיות בטוח שהוא תקין לשימוש, מישהו בבקשה יכול לעזור לי בבעייה??

12. היה פה טרד שאני לא מוצא אותו בו דיברנו על הטכנולוגיות העתידיות. היו שתי טכנולוגיות מובילות: בלו ריי שאותן הובילו 9 חברות ענק (סוני, פנסוניק, LG וכו'...). לעומתן טכנולוגיה של NEC וטושיבה שנקראה בלו לייזר או HD DVD הטכנולוגיה השניה לפי דעתי יותר חכמה שכן אינה דורשת שינויים מהותיים במערכות הייצור של הדיסקים. כמובן שהפורמט הזוכה יגרוף תשלום תמלוגים ענק מכל המשתמשים ולכן מתנהל קרב לא קטן בנושא. ההודעה הבאה אומרת ש FOX אימצו את את הבלו ריי של סוני כפורמט הבא מה שאומר לדעתי מכה לא קטנה ל NEC וטושיבה. http://www.cdrinfo.com/Sections/News/Details.aspx?NewsId=10884 שוב כמו בווידיאו (שם הקלטות הגדולות ניצחו את הקטנות למרות שהקטנות הרבה יותר נוחות), נראה שיש יתרון לגודל גם אם אין …

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by tront,

אני מחפש מארז לדיסק קשיח IDE של 80GB שיש לי, אבל רציתי שתהיה לו גם אפשרות של SATA אם אני אחליף אותו בעתיד, וכמובן USB2 משהו טוב במחיר סביר סביבות ה100 ש"ח אם יש משהו טוב במחיר גבוה יותר אז תציעו גם, תודה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by Gliding,

היי, קניתי את NEC 3550A. עכשיו אני צורב איתו קובץ ISO בעזרת NERO...וצצו לי כמה שאלות: 1. האם זה בסדר שהקאש שלו נמצא כל הזמן בתנועה? יעני הוא מגיע ל-100 אחוז ואז פתאום מתחיל לרדת ל-0 וחוזר שוב ל-100? 2. איזו תוכנה משמשת לצריבת DVD? שמעתי על POWER DVD 5... תודה מראש, שחר

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  15. הי. אני כרגע נמצע עם המצביע של העכבר על הכפתור "הזמן כעת". מדובר ב HDD 2.5 אינץ' לגיבוי 120GB, עם קופסה-מתאם ל USB 2.0 הדילמה הגדולה - איזה חברה להזמין. הבחירה שיש : 1. WD 2. HITACHI 3. SAMSUNG ממש ממש ממש זקוק לעצה או המלצה מכם. אם יש משהו אחר להציע - בכיף. תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by rank,

אומרים שהוא יעלה 525 דולר בחול כמה אתם חושבים שהוא יעלה בארץ ?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  17. היי, זו ההודעה הראשונה שלי פה בפורום, ועכשיו נעבור לחלק האמנותי. יש לי הארד דיסק חיצוני של סמסונג M3 Station 2TB, שמחובר לחשמל ומחובר למחשב, ליציאה של USB 3 על לוח האם. הבעיה היא שהוא נכנס למצב "שינה" (אמרו לי שקוראים לזה Spindown) ולוקח לו 10 שניות להתעורר. אני מניח שזה פיצ'ר אוטומטי של ההארד דיסק, שנועד לחסוך בחשמל. זה מאוד מעצבן כי אני עובד יום יום עם וורד וזה משגע אותי שאני צריך לחכות עד שישמור בכל פעם שאני מפסיק לעבוד על מסמך למשך 10 דקות. מצאתי את התכנה הזאת: http://nosleephd.codeplex.com/releases/view/24052#DownloadId=60305 שעושה את העבודה, אבל השאלה היא אם יש דרך טובה יותר לעשות את זה ואם אותה תכנה פוגעת בהארד דיסק (עד כמה שהבנתי, הספינים פוגעים בו יותר). תודה לעו…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  18. יש לי שרת שמריץ "FRRNAS" ביתירות "RAID5" , אני רוצה להתחבר לשרת דרך האינטרנט מישהו יכול להסביר לי איך?? גירסת FREENAS שלי היא " 0.7.2 Sabanda (revision 5462)", ואני משתמש בפרוטוקול "SMB", גרסת הראוטר שלי היא "WR1043N v1 00000000" של "TP-LINK". ניסיתי הכל.. הגדרת את ה-"DMZ" בראוטר על הכתובת של השרת שהיא "192.168.1.250" והגדרתי גם "Webserver"ב-FREENAS על פורט 8085 ופתחתי את הפורט בשרת, כשאני מקליד "192.168.1.250:8085" בדפדפן במחשב שלי זה נכנס לי לשרת, אך כשאני רושם את הIP החיצוני שלי בדפדפן בכל סוגי הוריציות(גם אם ה- IP שלי:8085) זה לא נותן לי כלום.. יש משהוא שמבין ב-FREENAS או בחיבור שרת ביתי לאינטרנט שיכול לעזור לי??

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by HAIM511,

חיברתי כונן של טרה sata2 מחברת סמסונג למחשב הבא : פנטיום 4 מהירות 3GHZ לוח אם asus p5vd1-x הביוס לא מזהה אותו ניסינו עוד אחד של 500 GB והוא גם לא זוהה רק כוננים שמתחת ל250 GB זוהו יש לי מערכת הפעלה xp sp2 תודה בכל אופן

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  20. שלושה דגמים נראו לי הכי בסדר מבחינת הגודל והמחיר WD Caviar Green 640GB IntelliPower, 64MB, SATA II WD6400AARS WD Caviar Green 500GB IntelliPower, 32MB, SATA II WD5000AADS‎ Samsung 500GB 7200RPM 16MB SATA II HD502HJ מה הטוב ביניהם מבחינת ביצועים? הגודל פחות משנה אלה יותר הביצועים?

21. Started by X7-007,

מצאתי Samsung 830 במחירים לא מהעולם. http://www.ebay.com/itm/New-SAMSUNG-830-Series-2-5-128GB-SATA-III-Solid-State-Drive-SSD-Retail-Package-/251120072646?pt=US_Solid_State_Drives&hash=item3a77ec37c6 האם כדאי להזמין מאחד המוכרים במחירים הזולים האלו ?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by Falcon4g3,

היי, אני עומד לרכוש צורב DVD ומעוניין לדעת מה הם ההבדלים בין הצורבים הנ"ל והאם שווה להוסיף 45 שקלים בשביל ה-3520A ? (שעולה 427 ש"ח לעומת 382 ש"ח שעולה ה-3500A) תודה

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by fuck off,

אני חייב לקנות HDD חדש למה שלי דיי קרוב למוות וחלק נכבד ממנו מת. עכשיו הבעיה היא שהמחשב שלי ישן יחסית ואין לו חיבור SATA ואני מתכנן בכמה חודשים הקרובים על מחשב אבל HDD אני חייב עכשיו. בגלל זה אני צריך בקר SATA כי במחשב החדש אין טעם לשים ATA. אז אני לא יודע איזה HDD לקחת עם איזה בקר כדי שיהיה יחס מחיר ביצועים ומקום טוב. כי אני לא רוצה לקנו יקר מידי. 600 ש"ח זה ממש הגג. אני לא רוצה לבזבז את כל זה אז כל הצעה מתחת תתקבל בברכה. ולפחות 120 GB. תודה מראש! :]

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by BURTON,

חיפשתי אבל אין לנירו את האפשרות הזאת בכלל אני מכניס דיסק DVD לצורב DVD והוא משום מה חושב שמדובר בכלל בסידי כשאני אומר לו שמדובר בDVD אז אין לו בכלל את האופציה של תמונות

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by yuvalg,

לא מצליח לפרמט מחיצה באחד הדיסקים. לא באמצעות ה-disk managment ולא דרך ה-my computer אני מקבל הודעת שגיאה: failed to open drive/harddisk/partition 1 eror code 2@1050001

• 5 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים