אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
-
היי, אני רוצה לקנות disk on key 512MB איכותי ולא זבל. ראיתי שניים, A-Data ב 190 ש"ח ו sandisk ב 220. את סאן דיסק אני מכיר. האם A-Data חברה טובה? מה מומלץ כיום בשוק? תודה רבה, אופיר
-
- 5 תגובות
- 964 צפיות
-
-
אהלן קניתי מחשב חדש (בסגנון של המחשב שעולה 1550 שח באייבורי)והעברתי אליו את ההארד דיסק הישן כדי לחסוך בעלות השאלה שלי היא האם הוא מאט את המחשב ? והאם באופן משמעותי ? תודה רבה !! מפרט : cpu:Intel Core i3-2130, 3400 MHz Motherboard Name: Gigabyte GA-B75M-D3V כרטיס מסך מובנה :intel hd 2000 memory ram : 4gb ,1333 mhz ,transcend hdd : samsung hd200hj (200 GB, 7200 RPM, SATA II -3gb\sec ,buffer-8mb os :windows 7 64 bit
-
- 5 תגובות
- 964 צפיות
-
-
שלום לכולם, לא מזמן קניתי צורב חדש של אסוס מהדגם הזה http://www.pch.co.il/docs/pd46820497.htm רציתי להתייעץ איתכם לגבי מהירות הצריבה באיזה מהירות אני צריך לצרוב בשביל שיצאו דיסקים טובים במיוחד השאלה מופנית לגבי צריבת דיסקים של מוזיקה שצריך לצרוב אותם טוב כדי שלא יהיו קפיצות ששומעים את השירים... אז על מה אתם ממליצים?
-
- 14 תגובות
- 964 צפיות
-
-
הייי יש לי ניסיון רב עם מחשבים וחומרה. לאחרונה פוקדים אותי צרות עם ההארד דיסק שלי... היה לי 40 GB במשך שנתיים, החלפתי אותו ב 40GB referbished שהחזיק לי מעמד חודש.......... ואז קניתי 80GBWD בטרייד אין, ואחרי חודש וחצי בלבד........אפילו נגיעה קטנה במחשב, והראש מתפרק...מזל שעוד הוא עובד עכשיו.... ועכשיו קניתי 120GB יש לי מערכת הפעלה 98 את ההארד דיסק ה 80 GB פירמטתי ב FDISK ע"י אחוזים (כי יש הרי בעיה עם הגודל...) וזה עבד מצויין. אבל עכשיו ה 120.......איזה אחוזים שאני לא נותן, הוא מזהה לי רק 51 GB....... אני ממש יוצא מדעתי, מה עושים ???????? אני רוצה פרטישן C של 20 GB ופרטישן ל D של 100GB. PLEASE HELP ME !!! אגב, חפשתי פה בעיות דומות, לא הצלחתי למצוא. מיואש ועייף עד מאוד, ארז
-
- 11 תגובות
- 964 צפיות
-
-
המתחרים : Maxtor 160GB SATA 150 8MB 7200 RPM Hard Drive Kit ש"ח646 או את ה 200GB אני פשוט לא יודע ממש כי אני רוצה כמה שיותר לחסוך בזה וזה כולה ארדיסק לא צריך כל כך הרבה אבל עדיף עכשיו מאשר אחר כך להיתקע אתם מבינים, אני יחסית מוריד הרבה משחקים וסרטים ותוכנות יש מקום אחר בשבילם. או את ש"חWD SATA 160GB 8MB 7200 RPM -565 או אם יש לכם המלצה לארדיסק אחר חופשי ואני צריך חיבור סאטא ככה אני לא יודע אם זה קיט ובעיקרון אין לי תמיכה ב NCQ ככה שזה לא ממש לחוץ יש לי MSI NFORCE 3 K8N NEO PLATINUM 250GB אבל אולי לשידרוג עתידי, אז יאללה תעזרו לי אני ממש משתגע מזה לא יודע מה יותר טוב. :s05:
-
- 5 תגובות
- 964 צפיות
-
-
ברשותי סרטי משפחה שהוקלטו כ DVD, וברצוני להעבירם למחשב, הכיצד? =] תודה!
-
- 4 תגובות
- 963 צפיות
-
-
שלום נותן למישהוא CD עם סרט MPEG ורוצה שזה יתחיל אוטומטי כשהוא מכניס למחשב מה לעשות? מה לכתוב ב-AUTORUN.INF או בכל מקום אחר? לתשובתכם אודה, יהודה
-
- 8 תגובות
- 963 צפיות
-
-
מה אני אמור להבין על הארד דיסק שלי מהתמונה הבאה? השתמשתי בתוכנה ACTIVE SMART שלא מזייפת והכי אמינה! אני לא מבין למה יש לי חץ כזה בצבע כחול עם המספר 35 ?.....זה בסדר? תמונה:
-
- 8 תגובות
- 963 צפיות
-
-
ערב טוב! קניתי את הכונן החיצוני הזה: http://www.ynet-shops.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7732863 אז ככה: חיברתי לו כבל ESATA לבד מהכונן למחשב וזה לא עבד הייתי צריך לחבר בנוסף לESATA, כבל שמצד אחד יש לו USB (שנכנס למחשב) ומצד שני כניסה קטנה עגולה(לתת מתח שנכנס לכונן חיצוני) ואז החיבור ESATA עבד הוא העביר 9 ג'יגה תוך 2 דקות ו-15 שניות האם זה נקרא שחיבור הESATA עובד כמו שצריך? תודה רבה ליאור
-
- 4 תגובות
- 963 צפיות
-
-
השנה 2012 חדשה. האם בחנויות מוכרים כל סוגי דיסק קשיח ירד אחריות לשנה או ישאר אחריות 3 שנים וגם 5 שנים אחריות? מה המצב היום בשוק בחנויות מחשבים לשנת 2012? מיקי
-
- 2 תגובות
- 963 צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי כונן SSD 250GB שעליו מותקנת מערכת ההפעלה. בנוסף עוד 2 כוננים לחומר האישי, כל אחד 2TB (אחד green של סמסונג והשני WD Black) מדי פעם אני לוקח את דיסק הקשיח הגיבוי שנמצא אצל ההורים (דיסק 2TB שהכנסתי לקופסה של 3.5") ומבצע גיבוי דרך Paragon hard disk manager - Clone שלוקח שעות רבות מאוד, כי זה תקן USB 2.0 אני מתכנן לקנות כרטיס הרחבה שיתן לי USB 3.0. הכונן השני של הTB לא מגובה נכון להיום. מה עדיף לי לעשות ? לרכוש 2 כוננים של 4TB אחד בשביל לאחד את כל החומר והשני בשביל לגבות עליו מדי פעם - 1 ל1 או לקחת כונן 3TB חדש שיושב בצד אצלי, לאחד את הכל לכונן אחד (ישאר לי 400-500GB פנויים לאחר מכן) ואז לרכוש רק כונן קשיח 1 של…
-
- 0 תגובות
- 963 צפיות
-
-
-
שלום אני חדש כאן ולא מתמצא גדול במחשבים.שאלתי היא האם ניתן לשחזר הארדדיסק פגום {פועל כדקה ולאחר מכן הכל נתקע ולא זז}האם יש דרך להעתיק אותו להארדדיסק אחר?
-
- 4 תגובות
- 963 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לרכוש כרטיס SATA 3.0 to PCI-E PCI Express Card Adapter http://www.ebay.com/itm/PCI-e-Express-V2-0-2-Port-SATA-III-6Gbps-Card-Adapter-Serial-ATA-Chipset-ASM1061-/271014212269?pt=US_Computer_Disk_Controllers_RAID_Cards&hash=item3f19b4b2ad יש לי לוח אם שלא תומך ב sata3 ASUS P5B DELUXE יש לי Corsair Neutron Series 120GB SSD Sata III רציתי לדעת האם יהיו בעיות להשתמש בדיסק כמערכת הפעלה, האם אני אצטרך לעדכן ביוס או דריבר לכרטיס, או שהוא יזהה אוטומטי את הדיסק לאחר חיבור הכרטיס האם יהיה צורך בפירמוט והתקנה מחדש של מערכת הפעלה עם דריבר לPCI E ? והאם מישהו השתמש במתאם הזה ? הוא יציב ? האם יגרם נזק לדיסק לתווך הרחוק? זה אמור לשפר את מהירות הדיסק בהשקעה קט…
-
- 1 תגובה
- 963 צפיות
-
-
חיפשתי אבל אין לנירו את האפשרות הזאת בכלל אני מכניס דיסק DVD לצורב DVD והוא משום מה חושב שמדובר בכלל בסידי כשאני אומר לו שמדובר בDVD אז אין לו בכלל את האופציה של תמונות
-
- 2 תגובות
- 963 צפיות
-
-
לא מצליח לפרמט מחיצה באחד הדיסקים. לא באמצעות ה-disk managment ולא דרך ה-my computer אני מקבל הודעת שגיאה: failed to open drive/harddisk/partition 1 eror code 2@1050001
-
- 5 תגובות
- 963 צפיות
-
-
שלום יש לי Caviar Blue 500GB 16MBCache עכשיו הוא היה מותקן במכשיר DVR גנרי שמריץ לינוקס שנקנה בארץ. בארץ המכשיר DVR קיבלת שנה אחריות (לא ידוע לי לגבי אחריות להארדיסק אבל בו נעזוב רגע את זה) התאריך ייצור של המכשיר הוא במרץ 11' ויש מדבקה בסינית שהאחריות היא עד מאי 2014. מה שמעניין אותי האם יש אפשרות לאחריות בינלאומית של WD ואם כן איך עושים את זה וכמה זה אמור לעלות לי והאם היבואן בארץ קשור לזה/ישתף פעולה. אגב האן ניראה לכם שההארדיסק שבק חיים בגלל שהוא היה מחובר כל הזמן לחשמל (לא מפסיק אותו לרגע במשך כשנה) וכותב/מוחק או שזה אולי פעם אחת איזה הפסקת חשמל או משהו כי זכור לי פעם שההגדרות בDVR התאפסו (או שרק היה נידמה לי שהם התאפסו וסתם היה איזה משהו) מה שמוזר יש לי כוננים ישנים ש…
-
- 0 תגובות
- 963 צפיות
-
-
יש לי חיבורי USB3 בצד האחורי ששל המחשב וברצוני לחבר כבל מאריך פשוט כדי שאוכל לגשת בצורה נוחה לחיבור. האם ניתןן להשתמש בכבל USB2 ישן שברשותי או שצריך לקנות כבל מיוחד כדי שהמהירות לא תיפגע?
-
- 2 תגובות
- 963 צפיות
-
-
בבעלותי HDD של 160GB אשר מחולק לשתי מחיצות , האחת C בעלת נפח של 30GB , והשניה D בעלת 120G , בכונן D יש לי 63GB פנויים ואני רוצה לכחת 10 GB מ D ולהעביר אותם ל C , כך שב C היו 40 GB וב D היו 110GB. אני יודע שניתן לעשות זאת בעזרת PartitionMagic , אבל כשאני מנסה להתקין אותה זה כותב לי שהיא לא תומכת במערכת ההפעלה שלי ( ויסטה 64 ביט). העם יש תוכנה אחרת שמסוגלת לעשות את העבודה? העם המידע שנימצא על דיסק הקשיח יכול להיפגם?
-
- 7 תגובות
- 963 צפיות
-
-
בהמשך לדיון הקודם על הצורב החדש שקניתי (http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=330598.0) החליפו לי את הצורב באחד חדש אחרי שהקודם לא עבד. חיברתי, גם החדש לא עבד. עדכנתי FW, ועכשיו הוא צורב. הבעיה הפעם היא שהנרו תמיד מציג את הצריבה כsuccessful אבל בערך בחצי מהמקרים הדיסק בלתי קריא. רעיונות? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 963 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחר ניסיון כושל להורדת תמונות מהכרטיס מצלמה אני פונה אליכם הבעיה היא כזו כאשר אני מחבר את הכרטיס SD שיש ברשותי אני מקבל שלושה כוננים ניידים במחשב שלי למרות שרק F הוא הפעיל וגם כן כאשר אני מנסה לפתוח אותו הוא כותב לי שהכרטיס לא מפורמט והוא לא מסכים לפתוח לי אותו הקבצים הם מסוג RAW ואני את זה מכיוון שניסיתי לעשות chkdsk לכונן F והוא כתב לי שהוא לא יכול לעשות תיקון לקבצים הנ"ל אשמח לעזרה?
-
- 2 תגובות
- 963 צפיות
-
-
בע''ה, שלום חברים, יש לי DOK 8GB ונתקלתי בו בתופעה מוזרה: לפי ה"עוגה" הכחולה-ורודה של בדיקת הנפח במחשב מצוין שיש לי כ-4.5GB פנויים וכ-2.5GB בשימוש. אולם מבדיקת הנפח הכללי שביצעתי לכל הקבצים על הDOK נפחם לא עולה על כ-500 MB ז''א שהמחשב כותב שבדיסק יש לי 2.5 GB בשימוש ובפועל על הDOK יש רק 500 מגה בשימוש. למישהו יש מושג מה קרה ?
-
- 3 תגובות
- 962 צפיות
-
-
טוב אז יש לי כונן ירוק של WD בעייתי. הוא מתקשר אצלי למספר בעיות שבאו והלכו כעומת שבאו.. ורגע לפני שאני שובר לו את הצורה וקונה אחד חדש, אני רוצה לברר האם אולי עוד אפשר להצילו. הבעיה הנוכחית היא כזו: הכונן משמש לאחסון ולהורדות ואיננו הכונן הראשי ואף לא המשני שלי. במחשב הנ"ל אין אנטיוירוס שפועל ברקע (המחשב נקי מוירוסים ורוגלות) וגם לא ה-defrag. עם זאת, לפעמים, קשה לי לדעת מתי ולמה, הוא מתחיל לעבוד לאט. קריאה וכתיבה יורדות למהיריות נמוכות מאוד ושוב, ככל הידוע לי, אין שום פעילות רקע המצדיקה זאת בהתחלה חשבתי שזאת בעיה בכבל הSATA והחלפתי אותו - פעמיים. אפילו חיברתי את הכונן לנקודה אחרת ועדיין אותו הדבר. מספר רב (רב) של פעמים עשיתי בדיקת תקינות על ידי התוכנה באתר של WD המתאימה לכ…
-
- 3 תגובות
- 962 צפיות
-
-
עשיתי פרמוט לפנני שבוע אבל זה עדיין מחלץ לאט! החברה של ההרדיסק שלי לא ממש מוכרת זה מה שזה רושם לי: WDC WD2500KS-00MJB0 יש לי וינראר 3.93 הכי חדש וכלום לא עוזר! ניסיתי לעשות דיפראג עם PERFECTDISK אבל לא עזר! מה עושים??
-
- 8 תגובות
- 962 צפיות
-