עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by Wolfboy,

מדובר בדיסקים שנמכרים באריזות של 10 יח' (29.90 בקוסמוס, או בסקאל ב32.90) עם כיתוב של Dr Byte. הלכתי לקנות מדיות ולא מצאתי סילברליין אז החלטתי לנסות את אלה. מישהו מכיר? יכול להמליץ? המדיה קוד מראה "SKC Co. LTD".

• 13 תגובות
    • 994 צפיות
  2. Started by HaJ-B,

שלום. היום חיברתי כונן חדש כאמור. בניהול דיסקים של ווינדוס 7 בחרתי במערכת GPT, ובפירמוט מהיר עבור מחיצה יחידה של 4 טרה. באמצע הפרמוט מתקבלת הודעה כי הפרמוט לא הושלם. ניסיתי כמה פעמים, לא הצליח. אני עובד על מערכת ממש ישנה: לוח אם ASUS Commando ו-ווינדוס 7 64 ביט. לא מאמין כי הכונן תקול, פשוט אני עושה משהו לא בסדר. נא עזרתכם! תודה.

3. Started by isach,

שלום לכם , אני מעוניין לקנות דיסק קשיח חדש. אבל אינני יודע איזה חיבור יתאים למחשב שלי.. יש לי כרגע דיסק קשיח 80 ג'יגה של סאמסונג דגם בשם samsung sp0812c באתר של החברה סאמסונג כתוב - Serial ATA Interface זה אומר שאני צריך לקנות דיסק עם חיבור של סאטה ? קישור לאתר של סאמסונג עם הדגם שלי.. http://www.samsung.com/Products/HardDiskDrive/SpinPointPSeries/HardDiskDrive_SpinPointPSeries_SP0812C.htm אני מעוניין לקנות דיסק של 320 ג'יגה וראיתי באתר של זאפ את הדיסק הבא ב608 שקל http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1662 ורשום שם שהחיבור שלו זה סאטה 2 מה ההבדל בין סאטה לסאטה 2 ? האם זה יתאים למחשב שלי ? תודה לכל מי שיכול לעזור

• 8 תגובות
    • 994 צפיות
  4. שלום. רציני לשאול... איזה סוג חיבור טוב יותר - USB2.0 480Mbps או 1394 400MBps... (לפי הנתון היבש ה- USB יותר מהיר אבל ראיתי כאן שממליצים מאוד על FW). אני מתעניין כי מחפש מארז חיצוני לכונן שלי, וחשבתי על זה - http://www.snt.com.tw/product.php?mode=show&pid=27. זה דגם הקומבו, אם לא צריך FW אני אלך על הרגיל בפחות כסף. עוד דבר. יש לי שני הארדיסקים זהים לחלוטין של 320GB מחברת WD בחיבור SATA. במקום להעתיק כל פעם להארדיסק אחד ואז שוב לשני, חשבתי לעשות מערך RAID1 - אבל בשום פנים ואופן לא בתוך המחשב, אני רוצה אותם חיצוניים ובתום השימוש להרחיק אותם למקום בטוח (יש מידע חשוב שם). תודה רבה....

• 4 תגובות
    • 994 צפיות
  5. Started by yotam.m,

אהלן, התחדשתי בכונן Intel 330 180GB. השאלה המרכזית היא איך אני יודע האם תוצאת ה-AS-SSD תקינה\מספקת או לא? אין לי מדד להשוואה. (תוצאה סופית 661 ??? ) דבר שני, מלבד העברה ל-AHCI וביטול ה-Page file יש עוד מה לעשות על מנת לשפר ביצועים? תודה

• 3 תגובות
    • 994 צפיות
  6. Started by amisha,

היי , ברשותי לוח אם Z97-pro deluxe של ASUS. (לינק) כתוב : Intel® Z97 chipset : 1 x SATA Express port, compatible with 2 x SATA 6.0 Gb/s ports 1 x M.2 Socket 3, with M Key, type 2260/2280 storage devices support (both SATA & PCIE mode)*2 4 x SATA 6Gb/s port(s), gray Support Raid 0, 1, 5, 10 Supports Intel® Smart Response Technology, Intel® Rapid Start Technology, Intel® Smart Connect Technology *3 ASMedia® SATA Express controller : *4 1 x SATA Express port, black ASMedia® PCIe SATA controller : *4 2 x SATA 6Gb/s port(s), black אני רוצה לחבר לו כונן ב m.2 אבל לא כתוב במפורש שהוא תומך ב NVME אבל כן ב PCIe . מה או…

7. שלום לכולם . כרגע יש ברשותי 2 דיסקים חיצוניים מסוג WD1001FALS . כל אחד כאמור הוא 1TB ובגודל 3.5 . אגב אני ממליץ עליהם בחום . בעתיד כנראה יתווספו דיסקים חיצוניים נוספים בהתאם לדרישות האחסון שלי. הדיסקים משמשים לאחסון מידע שמצטבר מידי פעם , הם מחוברים באופן קבוע למחשב בעזרת חיבורי ESATA או USB2 אבל אני מדליק ומכבה אותם רק בשעת הצורך. ראיתי כמה פתרונות של thermaltake שמצאו חן בעיני אבל אני צריך את עזרתכם בבחירת הפיתרון האמין והטוב ביותר. שני הראשונים הם אלו : Thermaltake Max 4 : http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=20495&catid=73#details Thermaltake Silver River DUO 3.5 : http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=1709 והפיתרון הנוסף שעליו למדתי כאן בפ…

• 9 תגובות
    • 994 צפיות
  8. הי. אני כרגע נמצע עם המצביע של העכבר על הכפתור "הזמן כעת". מדובר ב HDD 2.5 אינץ' לגיבוי 120GB, עם קופסה-מתאם ל USB 2.0 הדילמה הגדולה - איזה חברה להזמין. הבחירה שיש : 1. WD 2. HITACHI 3. SAMSUNG ממש ממש ממש זקוק לעצה או המלצה מכם. אם יש משהו אחר להציע - בכיף. תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 994 צפיות
  9. Started by m0sh,

שלום חברה...רציתי לדעת אם יש לכם מושג איפה אני משיג בארץ דיסקים מיני של DVD בשביל הגיימקיוב שלי תודה.

• 7 תגובות
    • 994 צפיות
  10. Started by Ovid,

החלטתי להתחדש בכונן ssd כדי לשפר את שיפור עליית התוכנות (opera לוקח שנה לעלות, אני בגלל כבר לא יוצא ממנו ,רק מוריד לסרגל, אבל הבעיה היא שהוא לוקח המון זיכרון...) ובכללי לשיפור במהירות עליית המחשב וכו׳... רק רציתי לדעת אם המחשב שלי יתמוך בכונן ssd (לפי מה שהבנתי 840 evo הכי משתלם , וזה לדעתי מה שאני ארכוש, אלא אם כן יש לכם המלצות אחרות?). ואיך אני מתקין אותו ? ( אני מתכנן על ssd בקיבולת 120gb לשים את המערכת הפעלה וכל התוכנות וhhd של חצי טרה למדיה...) יש לי לוח אם x38-t2rb . ספק hiper 630W תודה.

• 0 תגובות
    • 994 צפיות
  11. Started by fuck off,

אני חייב לקנות HDD חדש למה שלי דיי קרוב למוות וחלק נכבד ממנו מת. עכשיו הבעיה היא שהמחשב שלי ישן יחסית ואין לו חיבור SATA ואני מתכנן בכמה חודשים הקרובים על מחשב אבל HDD אני חייב עכשיו. בגלל זה אני צריך בקר SATA כי במחשב החדש אין טעם לשים ATA. אז אני לא יודע איזה HDD לקחת עם איזה בקר כדי שיהיה יחס מחיר ביצועים ומקום טוב. כי אני לא רוצה לקנו יקר מידי. 600 ש"ח זה ממש הגג. אני לא רוצה לבזבז את כל זה אז כל הצעה מתחת תתקבל בברכה. ולפחות 120 GB. תודה מראש! :]

• 13 תגובות
    • 994 צפיות
  12. Started by kobi1984,

אהלן חבר'ה מה אתם אומרים על זה ? http://www.skypc.co.il/pl_product~silicon64gbssd~179~0.htm שווה את הכסף ? איך המוצרים של SP ??

• 1 תגובה
    • 994 צפיות
  13. היי! אני מעוניין לרכוש דיסק חיצוני חדש וראיתי את הMY PASSPORT של WD שתומך גם בUSB3. השאלה שלי היא אם אני יכול להגן עליו לשימוש עם סיסמאת כניסה בדומה לU3 ? תודה מראש לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 994 צפיות
  14. בהמשך לדיון הקודם על הצורב החדש שקניתי (http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=330598.0) החליפו לי את הצורב באחד חדש אחרי שהקודם לא עבד. חיברתי, גם החדש לא עבד. עדכנתי FW, ועכשיו הוא צורב. הבעיה הפעם היא שהנרו תמיד מציג את הצריבה כsuccessful אבל בערך בחצי מהמקרים הדיסק בלתי קריא. רעיונות? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 994 צפיות
  15. שלום קניתי מחשב חדש ואני צריך להעביר משהו כמו 12 ג'יגה של דברים למחשב החדש ורציתי לדעת מה הדרך הכי מהירה לעשות את זה חשבתי על שני דרכים: א. - הורדת ה-12 ג'יגה לIPOD ולאחר מכן למחשב החדש - הבעיה היא שאני יצטרך להעביר את כל הקבצים מהמחשב הישן לנגן ב-USB 1.1 ונראה לי זה יקח ימים שלא לדבר על להוריד את זה חזרה מהנגן למחשב החדש ב. - חיבור שני המחשבים דרך הכרטיס רשת ואז לעשות שיתוף - אני לא יודע כמה מהירה הדרך הזאת (?) עוד דרך שחשבתי עליה היא העברת כל הדיסק הקשיח אבל אני מעדיף לא לעשות את זה כי גם אני לא יודע איך לחבר וגם אין לי כוח להתעסק עכשיו עם בעיות שפתאום יצוצו במחשב החדש (תאימות ובולשיט בנוסח) דרך אחת שנפסלת בטוח היא צריבת 12 ג'יגה על דיסקים (מישהו יודע למה?) ואני לא מת…

• 5 תגובות
    • 993 צפיות
  16. Started by Yotam.B,

היי, אתחיל ואומר שאין לי מושג בנושא ואני רוצה להתחיל להיכנס אליו על מנת לרכוש אחד כבר בשבוע הקרוב. יש לי את האיימק 27׳ החדש עם חיבור TB3. כעת אני רוצה להוסיף נפח וחשבתי לעשות זאת דרך כונן TB3. הבנתי שיש דבר כזה שנקרא RAID ורציתי לשאול כמה שאלות לגביו: 1. אם יש לי כלוב שתומך ב4 כוננים אבל בשלב ראשוני אני מחבר כונן אחד נניח של 2 טרה ובעתיד אני רוצה להוסיף כונן נוסף של עוד 4 טרה. האם אני רק מכניס אותו ורואה אותו ישירות כ6 טרה במק? 2. נניח ויש לי בכלוב הנ״ל 2 כוננים ואני כל הזמן מגבה ומעביר לתוכו. איך אני יודע לאיזה כונן פיזי זה עובר? 3. האם יש אפשרות לראות כל כונן בנפרד פשוט? אני כמובן מדבר על הקשר של מק כי ייתכן ושם זה …

• 0 תגובות
    • 993 צפיות
  17. Started by MODY69,

שלום, אני מתכנן לכתוב תוכנה שחלק ממה שהיא עושה זה סריקת הכונן בחיפוש אחר קבצים חדשים/קבצים קיימים שהשתנו. בקיצור, תוכנה שעוקבת אחרי כל שינוי בתוכן ה-HD. השאלה שלי היא האם יש דרך לראות את הקבצים האחרונים שנערכו/נוצרו ב- HD (אני מדבר על NTFS). אני לא יכול להסתמך על שעת ישירת/עריכת הקובץ שרואים בוינדוס מכיוון שהן ניתנות לשינוי. כמו כן, ה- pagefile ניתן למחיקה ולכן גם עליו לא ניתן להסתמך. תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 993 צפיות
  18. Started by cobmetal,

שבת שלום לכולם שלום יש לי כרגע שני מחיצות שכל אחת 500 GB , המערכת הפעלה מותקנת במחיצה שונה על כונן SSD , ברצוני להעביר ממחיצה אחת לשניה נפח מסויים, לדוגמא , באחת שיהיו 250 ג"ב ובשניה 750 ג"ב אך ברצוני לעשות זאת ללא פירמוט , האם ניתן לבצע זאת ואם כן באיזה תוכנה ואיך ? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 993 צפיות
  19. שלום, אני מעוניין לרכוש ביום ראשון הקרוב מחשב ביתי חדש בתקציב של 4000 ש"ח לא כולל כונן ה- SSD. אני מעוניין לקנות כונן SSD למחשב, אבל אני לא יודע איזה כדאי לי, אין לי צרכים מיוחדים. בעיקרון מספיק לי 128GB אבל אולי מבחינת ביצועים כדאי לי כונן גדול יותר. אמרו לי שכדאי ללכת על הכונן: Samsung 840 128 Pro הכונן עולה בסביבות 695 ש"ח. אבל אולי כדאי לי לקנת כונן בעל נפח גדול יותר בגלל הביצועים? ואולי הכונן: Samsung 840 120 שעולה 525 ש"ח עדיף כי הוא מספיק לי מבחינת הנפח. אני קצת מבולבל... באופן עקרוני מספיק לי 120-128GB ואני רוצה להישאר בתקציב סביר (500 ש"ח) אבל אם ישנם הבדלים משמעותיים אז אני יכול ללכת על תקציב קצת יותר גבוה, השאלה מה כדאי, מה אתם ממליצים? כמובן שגם דגמים אחרים יל…

• 1 תגובה
    • 993 צפיות
  20. יש לי שני מחשבים בשניהם צורב של סמסונג במחשב החדש שהתקנתי אתמול הצורב קרא כמה פעמים דיסקים אבל רוב הזמן הוא מסתובב ולא קורא ולא עושה כלום הוא לא קורא למשל את דיסק הדרייברים של לוח האם האם יש בעיה ידועה עם צורבים של סמסונג? האם עוד מישהו נתקל בבעיה?

21. Started by andrei21,

בבקשה המלצה לדיסק קשיח נייד בעל קיבולת 1.5-2 טרה רצוי 2 שמעתי שהניידים נוטים להתקלל מהר אז מבקש משהו איכותי. רצויי שיהיה מאוד נייד

• 4 תגובות
    • 993 צפיות
  22. Started by eliavi,

ברשותי שני מחשבים 1נייח ibm 600e מערכת הפעלה me win השני נייח p2 מערכת הפעלה xp pro שאלתי חברים איך אני יכול להעביר חומר בין הibm הנייד לp2 הנייח. אבקש תשובה צעד אחרי צעד ממש מהתחלה ותודה על העזרה חברים.

• 1 תגובה
    • 993 צפיות
  23. שלום מחשב חדש צורב חדש אני חדש בצריבה צורב LITEON LTR-52327S ואני מנסה לצרוב חומר לגיבוי מדיסק קשיח (העתקה של CD ל-CD מצליחה לי 1) אני מקבל הודעה על שמות כפולים אך!!! אני לא מוצא את הקבצים --> מה לעשות 2) כיצד גורמים לשמות קבצים בעיברית להצרב גם כן בעיברית ולא ______ תוכנה nero_express version: 5.5.10.13 תודה יהודה

• 3 תגובות
    • 993 צפיות
  24. Started by MODI,

מצאתי איפה שהוא HD ישן של WD הוא 40GB ורשום שהוא משנת 2004 אז חיברתי למחשב וזה ואחרי כמה שעות נהייה את המסך הכחול הזה. אחר כך עשיתי ריסט והמחשב לא זיהה את הHD. חיברתי גם למחשב אחר, ואין תוצאות. אני לא שומע את המנוע, אבל המעגל חשמלי מתחת לHD מתחמם. מה הבעיה פה?

• 7 תגובות
    • 993 צפיות
  25. Started by Clicker7,

מצטער שאני נוב אבל לא מצאתי תשובה לכך בFAQ מישו יכול לתת לי הסבר מה זה RAID ? ומה זה RAPTOR ? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 993 צפיות

דיונים חדשים בפורומים