אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,924 דיונים בפורום זה
-
היום הכונן הקשיח שלי התחיל להישתגע . בקיצור אני צריך המלצה כונן קשיח 250 שקל - 300 שקל ללוח BioStar P4M80-M4 הוא תומך בsata 1 - 1.5G אני חייב מ-KSP
-
- 4 תגובות
- 856 צפיות
-
-
שלום אני רוצה להעביר דיסק קשיח של 40GB מהמחשב הישן למחשב שיש עליו קשיח אחד של 160GB ואין לי RAID בלוח (נדמה לי..) הלוח D102GGC2 intel grand county 2.... האתר http://www.intel.com/products/motherboard/D102GGC2/index.htm אז רציתי לדעת אם אני יכול פשוט לחבר את ה דיסק של ה 80GB בלי שום RAID פשוא שיהיה עוד מקום אחסון, ומה אני צריך לעשות בשביל זה.. שיהיה על שני הדיסקים הקשיחים מערכת הפעלה מותקנת , וכו'...
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי צורב ימהה , סקזי - 16*10*40 הוא צורב מעולה , אבל קורא ממש לא משהוא . האם יש סיבה ?
-
- 4 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום חברים, ברשותי משב נייד ונייח. בשניהם מוגדר גבוי על דיסק קשיח חיצוני מסוים. העניין הוא שאני נדרש בכל פעם לחבר את כבל ה- usb של הדיסק למחשב הרלוונטי, לצורך ביצוע הגיבוי. הדבר, למותר לציין, איננו נח כלל וכלל. אשמח לעת האם יש דרך לחבר את הדיסק הקשיח לשני המחשבים בו זמנית באמצעות כבל ייעודי? (אגב-על פתרון של גיבוי בענן או בכונן רשת שמעתי, אך אינני מעוניין בו). תודה.
-
- 4 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
תראו... יש לי עכשיו WD 250G 16M במחשב עכשיו אני רוצה לקנות עוד אחד (כן לא מספיק לי חחח אני איש מוזיקה וממומלץ לעבוד אם 2 דיסקים קשיחים) עכשיו עלה לי רעיון אם כבר אני קונה עוד הרד דיסק למה לא שיהיה נייד\חיצוני??? אבל כמה דברים חשובים בעניין: 1. העמידות של הרד דיסק חיצונית כמו בפנימי? 2.מהירות שליחת\קבלת המידע היא טובה כמו ברגיל? כלומר שיפעל כאילו הוא פנימי זה מאוד חשוב 3.הביצועים פה חשובים יותר מן החיצוניות של ההרדדיסק כי זה מיועד לעבודות אדיו כבדות שצורכות עיבוד מהיר והעברה מהירה גם כן... 4.אם קונים הרד דיסק ויוצא שכדאי ולא מזיק לקנות חיצוני אז קנות נייד אמיתי כמו אלודוגמה) או שהרד דיסק רגיל כמו במחשב שאני קונה ומכניס לקופסה חיצונית כמו זה למשל: מקווה שהבנתם …
-
- 4 תגובות
- 920 צפיות
-
-
שלום, יש לחבר שלי לוח אם יחסית ישן intel D845WN ועכשיו הוא קנה הארד דיסק חדש 200 ג'יגה של WD . הוא לא מצליח להתקין את ההארד דיסק כמו שצריך.. אני מניח שהבעיה היא בלוח אם. נסינו לברר באתר של אינטל מה המקסימום שהלוח מסוגל לזהות ולא מצאנו. אם למישהו יש פתרון או יכול למצוא בשבילי את המידע הדרוש אני מאד אודה לו אגב גם עדכון ביוס לא מצאנו שם בשביל הלוח שלו..
-
- 4 תגובות
- 864 צפיות
-
-
שלום, ךפני כמה שנים תקף את המחשב וירוס שגרם למחשב לא לעבוד הבעיה הייתה בדיסקים הקשיחים הצלחתי להוציא את האינפורמציה שנשארה אחרי שיחזור נתונים עכשיו אני רוצה להשתמש שוב בדיסק הקשיח ואני מפחד לפרמט אותו(על מנת למחוק את הוירוס)במצב WINDOWS רגיל האם אוכל לפרמט אותו במצב SAFE MODE וכך למנוע ממנו להתפשט? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים, ברשותי מחשב נייד DELL V131, הלך לי ההארדיסק, קניתי אחד חדש SSD, מרוצה מהמהירות הכל בסדר עד כאן הבעיה היא שהישן אני עכשיו מנסה לחבר אותו למחשב עם חיבור USB מתאם כזה שקניתי מאיביי, והמחשב לא מצליח לקרוא אותו, לאחר מספר דקות הכוננים מופיעים אבל לא עולים עד הסוף. הבעיה שהייתה היא שהמחשב היה ניתקע והיה איטי בטירוף היה עולה לאחר כחצי שעה-שעה העברת\העתקת קבצים מכונן לכונן היה לוקח שעות. האם יש משהו שאני יכול לעשות בשביל להוציא ממנו מידע? אני חייב לציין שאם שכאשר הייתי מתקין וינדווס מחשב המחשב היה עובד כשבוע וקורס, אז אני משאר שעדיין אפשר לגשת לשם. חשבתי לחבר את ההארדיסק למחשב שוב ולהתקין וינדווס ולהוציא משם מידע אבל אני לא מצליח לפתוח את המחשב ולא רוצה להרוס,…
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
משלוח מישהו מכיר דיסקים טובים ביותר זול? או אפילו אותם דיסקים ביותר זול? אגב , אני מדבר על DVD+R כמובן.
-
- 4 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות סידירום רגיל של חברה טובה שיהיה בסביבות 200 שח יש הצעות? תודה
-
- 4 תגובות
- 837 צפיות
-
-
כמה זמן יקח לפרמטט דיסק Western Digital My Book Essential Edition 1000GB ל-NTFS? כמה זמן יקח להעתיק אליו 300GB מהדיסק הפנימי?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. יש לי מחשב נייד עם שתי מחיצות c ו d ומחיצת שחזור נתונים של היצרן. הכל על xp . רציתי לפרמט את c ובשלב הגדרת המחיצות עם הדיסק של XP עקב טעות לא שלא ברורה לי לחלוטין נמחקו כל המחיצות ומופיע רק c כ unallocated. על d יש לי מידע ממש חשוב .כמובן שעדיין לא בוצע פורמט על אף מחיצה וכאשר נכנסתי עם acronis המחיצות עדיין מוגדרות ובמצב של unformated . ז"א שהמידע עדיין שם ואני רק צריך תוכנה שתחלץ את המידע או שתשחזר את המחיצה.
-
- 4 תגובות
- 831 צפיות
-
-
היי דיסק קשיח לא מזוהה יותר ולא ניתן להעלות את המחשב הוצאתי אותו מהמחשב והכנסתי לתוך מארז של דיסק נייד, בחיבור למחשב אחר הוא עובד( כדיסק חיצוני) לפעמים, תלוי איך מניחים אותו ברור שהוא נדפק עליו יש אין ספור התקנות כולל ווינדוס מקורי שהדיסק נעלם לי האם יש דרך להעתיק את כל התוכן של הפגום כולל הכל( ווינדוס תוכנות- הכל) כולל מחיצות לדיסק חדש שיתפקד כראשי עם כל החומר עליו??? פשוט להכניס את החדש אחרי ההעתקה ולעבוד רגיל??? אודה לכם על תשובה מהירה זה דחוף מאוד!
-
- 4 תגובות
- 918 צפיות
-
-
מה יהיה עם החומר בפנים?? מצורפת תמונה.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום !!! לפני זמן מה רכשתי מחשב עם מסך בעזרת ההמלצות והצות שלכם....ואני מאוד מרוצה עכשיו אני רוצה לקנות צורב DVD בנוסף לצורב DVD שיש לי כבר מה שחשוב לי בצורב זה: מהירות קראיה וצריבה, איכות ושלא יתקע לי כל הזמן .... התקציב שלי לזה +/- 200 ש"ח, חשוב שיהיה בצע שחור, Light Scribe לא משנה לי אם אין. אז איזה צורב DVD מבין אלה הייתם ממליצים לי ? Asus DRW1814BLT או LG GSA-H42N או LG GSA-H55N או LG GSA-H44L תודה מראש על העזרה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, ארצה לשאול - האם SSD יכול להיות יציב כמו קשיח רגיל? הבנתי שהוא רכיב "עדין" יותר, ואם הוא הולך אז אי אפשר לשחזר מידע ושהוא לא הכי אמין שבעולם... מה דעתכם? הוא מספיק אמין בשביל מערכת הפעלה שלמה והמון מידע? במקרה הזה, מדובר ב-SAMSUNG EVO.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ככה שלום לכולם יש לי בעיה אם הצורב הבעיה היא כזאת שבחלונות אין לי צורב אבל בביוס של המחשב יש לי גם שהמחשב עולה הוא מגיב אבל הוא לא מופיע החיבורים נכונים .
-
- 4 תגובות
- 663 צפיות
-
-
ערב טוב. ברשותי דיסק קשיח 160 ג'יגה של wd הכונן מחולק כרגע ל-3 כוננים. השאלה שלי, האם ניתן לחלק את גודלם של שלושת הכוננים מחדש מבלי לפרמט אותם? נניח גודלו של כונן c הוא 29.2 ואני משתמש רק ב-6 ג'יגה חבל לי על כל השאר, אני רוצה שהוא יהיה 10 גי'גה ואת כל העודף להעביר ל-d וגם להשאיר 10 ג'יגה מכונן -e ואת העודף להעביר ל-d. יש אפשרות כזאת? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נכון צריך שני דיסקים קשיחים כדי לעשות raid 0 ??? הקיצר חייבים שזה יהיה שני דיסקים קשיחים או שזה יכול להיות דיסק קשיח אחד שמחולק לכמה מחיצות??? ועוד שאלה על איזו מערכת קבצים raid עובד???????
-
- 4 תגובות
- 695 צפיות
-
-
ישנו התקן לחיבור דיסק קשיח דרך ה- USB ששמו USB 2.0 to IDE Adapter Cable ,האם ההתקן הוא שווה או שהוא בעייתי בצורה כל שהיא? תודה לעונים !
-
- 4 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שאני מתקין מחיצה על דיסק שלא תותקן בו מערכת הפעלה דרך ניהול דיסקים, האם להגדיר את המחיצה כמחיצה ראשית או, כמחיצה מורחבת. אשמח לתגובות...
-
- 4 תגובות
- 855 צפיות
-
-
שלום , יש לי כונן קשיח פנימי של 120 ג'יגה. קניתי אותו לא מזמן והבאתי לטכנאי להתקין אותו. עכשיו, שאני נכנס לראות בכוננים המופיעים לי במחשב שלי, אני רואה שיש לי רק כונן C עם 24 ג'יגה. איך זה? מה צריך לעשות ? תודה.
-
- 4 תגובות
- 559 צפיות
-
-
אני רוצה להכין מוד מסוייים אשר יכיל את הצורב שלי במאונך - האם זה אפשרי? דרך אגב - הכונן הוא נק 3500
-
- 4 תגובות
- 743 צפיות
-
-
אהלן אני כרגע רוצה לסדר את אחד המחשבים שלי שמשמש לאחסון. לפני שאני עושה פעולה מבלי להיות בטוח אז אני חייב לשאול.. האם יש דרך לאחד שתי מחיצות ? תחת כונן C מותקנות התוכנות והמערכת הפעלה ויש שם בערך 115GB. תחת מחיצה אחרת D יש קרוב ל 830GB כלומר זה הארדיסק אחד של 1TB ואני רוצה לאחד את המחיצות תחת כונן אחד C. אפשרי מבלי לפרמט\לאבד מידע ? תודה
-
- 4 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
מישהו יודע מה מהירות הסיבוב של samsung HD204UI ? משום מה המידע לא מופיע בעמוד המוצר באתר היצרן: http://www.samsung.com/global/business/hdd/productmodel.do?type=94&subtype=98&model_cd=552# זאת לאומת HD103SJ שם מופיע בבירור 7200 RPM http://www.samsung.com/global/business/hdd/productmodel.do?group=&type=94&subtype=98&model_cd=507
-
- 4 תגובות
- 996 צפיות
-