אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
שלום אף פעם לא הבנתי את הנתונים בממשקי דיסקים קשיחים, של Transfer rate למשל בסאטה 2 זה 3 ג'יגה ביט שהם כ 375 מגה בייט לשנייה ובמציאות הדיסקים מגיעים לקצב העברה של כ-90 מגה בייט לשנייה בקריאה ונראה לי קצת פחות בכתיבה (כמובן כאשר מדובר על דיסק בודד ולא RAID) בנוסף, כאשר היה מעבר מסאטה לסאטה 2 ששוב הנתון של ה-Transfer rate הוכפל, הקצבים האמיתיים לא הוכפלו עכשיו עם הסאטה 3 שצפוי להגיע, 6 גיגה ביט קצב העברה, מה זה בדיוק אומר ואיך מתרגמים את הנתון הזה? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה זה אומר לעשות raid להארד דיסק.?? כל הזמן אני שומע את המילה הזאת אבל אני לא מבין
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הי אנ וצה לקנות זכרון usb נייד האם יש המלצות לחברה כלשהי?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי בלבול לגבי קושחה פרוצה שאני צריך להתקין ... זה מה שמצאתי : http://tdb.rpc1.org/#DRW1608P3S אבל היא נראת לי קושחה ישנה... על הצורב שלי יש גירסה 1.24. הבנתי שבעצם המכשיר הזה הוא בעצם פיוניר DVR-111.... האם אפשר לשים לו את הקושחה של פיוניר? אשמח לעזרה ( מכשיר חדש ולא בא לי לדפוק אותו)
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כאמור קיבלתי היום את SP1213C ואני רוצה לשמוע דעות
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום יש לי הארד דיסק חיצוני על WD עכשיו הוא נפל לי .. אחרי שהוא נפל אני מנסה לחבר אותו הנורה שבצע פועלת הוינדוס מזהה שיש משהו חדש אבל אין את הכונן.. מה זה יכול להיות ??? בעיה מהנפילה ?? הורדה תוכנות מהאתר שלהם וגם התוכנות מזהות שיש משהו אבל לא יודעות מה זה תמונה למשל ...
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי יש לי איזה 1 טר שצריך להעביר על הרד דיסק חדש (2 טרה ) ורציתי לדעת אם זה בריא להעביר את הכל במכה אחת או יותר טוב בשלבים שהכונן לא יתחמם או יתאמץ ? ואם בשלבים איך זה ? יעני להעביר 100 ג'יגה ולחכות ולתת לו לנוח איזה 10 דקות וכך הלאה .........? עוד שאלה בכונן הישן (טרה וחצי ) עשיתי לו מחיצות , השאלה איך אני מבטל אותן אחרי שאני מעביר את כל החומר ........?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
צרבתי סרט vcd אחרי זה ניסתי לנגן אותו בדיוידי שבסלון, הסרט ניגן אבל ראו את הסרט בשחור לבן אני חושב שזה קשור לשיטת השידור של הטלויזיה... ארופאי או אמרקאי השאלה איזה תוכנה יכולה לשנות את ההגדרות של הסרט ואז אני אצרוב אותו עוד פעם? או שזה בכלל משהו אחר?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הי, מתלבט בין 3 דיסקים קשיחים למחשב חדש לאדריכלית. Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3 Western Digital 500GB 7200RPM 16MB Sata3 WD5000AAKX Caviar Blue Westren Digital 500GB 64MB Green Sata3 WD5000AZRX מחירים: 453 397 395 זכור לי שלסמסונג יש ביצועים טובים והוא מהיר. משמעותי שהוא SATA 2? ה WD אני ממש לא מכיר. תודה.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אחרי שהמחשב שלי מפוצץ דברים ואין לי מקום בגרוש. אני צריך דיסק קשיח בנפח כמה שיותר גדול, בעל מהירות RPM 10,000, עדיף מנועה מחשבים, עם אין אז ב-KSP. תודה מראש לעוזרים.
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מחפש מארזי כוננים איכותיים SATA 6 בצבע שחור עם דלת מקדימה להחלפת דיסק
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום ההודעה שבכותרת מופיעה לי כמה שבועות , קצת רקע....... לפני חודשיים בערך , xp לא עלה לי , מישהו שאני מכיר הצליח לעזור , היה צריך לפרמט את c - wd 120 gb , שמחולק ל 2 מחיצות C עבר פירמוט D- המחיצה השניה נשארה כמו שהייתה , כונן E - seagate 320gb גם נישאר אותו דבר - מה שנאמר לי זה שבסריקה של C התברר שיש bad sector וככל הניראה זה מה שגרם לבעיה. *רק כדי לתת מידע , אחרי שהותקן אקס פי , explorer.exe+ie היו קורסים , ויש עוד בעיה שנכנסים לכונן או מחיצה , לא משנה איזה אקספלורר לוקח כמה שניות של ריפרש , מה שלא היה קודם לגבי ההודעה , זאת הודעה "שקופצת" כשאני מנסה להעביר קבצים באחד מהצורבים שלי (ההעברה תמיד נכשלת) אני מתכנן להחליף את C בכונן של SEAGATE 320/250GB , ושוקל לקנות את ה -…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם לפני כמה ימים קניתי צורב של sony48*24*48 והכל עבד כמו שצריך עד היום באתי לצרוב איזשהו דיסק והוא נותן לי לצרוב אותו רק במהירות של 40 ומטה ולא מופיעה לי משום מה האפוציה של 48 דרך אגב התוכנה שאני צורב איתה היא nero5.5 אם זה עוזר למישהו חברררההה מממההה ללעעעשותתת ???
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום הורדתי משחק ששוקל 6.32 ג'יגה... 1. אם אני יפעיל בדיימון טולס זה יעבוד? כאילו הדיימון טולס קוראת קבצים בגודל כזה? 2. אם אני רוצה לצרוב קובץ בגודל כזה איך אני עושה את זה? יש את הדיסקים של 8.5 ג'יגה או משו אבל אין לי מושג איך משתמשים בהם? 3.יש דרך לפצל את הקובץ כדיי שאני יוכל לצרוב אותו על 2 דיסקים של די וי די רגילים?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חיפשתי קצת על הודעות ישנות בנושא אך לא הצלחתי למצוא משהו שיעזור לי. היום קניתי HD 160GB עם חיבור IDE של WD, ומשום מה הווינדואוז מסרב לזהות אותו. הביוס מזהה אותו כמו שצריך ולכן אני די בטוח שחיברתי אותו (פיזית) נכון. אני ממש לא מבין מה הבעיה. אני אשמח אם מישהו יעזור לי בזמן הקרוב כי אני בצבא וזה מחשב של ההורים שלי וזה די חשוב לי. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הצורב (סאמסונג) עבד איזה שנה שנה וחצי ופתאום לא מצאתי אותו במחשב שלי. שאני מכניס דיסק אני רואה את הלד מהבהב וגם הביוס מזהה אותו, אבל בכל זאת אין אותו במחשב שלי. ניסיתי לעשות את מה שיש בFAQ הכונן פשוט לא מופיע שם אבל במנהל התקנים הוא כן מופיע אבל יש עליו סימן קריאה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי סרטי HD לפעמים אני רואה 720P ולפעמים 1080P אבל אני לא מרגיש הבדל בין ה720 ל1080 יש הבדל בין 1080P ל 720P ? אני לא שם לב. ראיתי שהסרטים שאני רואה לפעמים רשום גם BLURAY אז רציתי לשאול מזה אומר ? וצריך תמיכה מלאה בHD בשביל לראות באיכות מקסימלית 1080P ? תודה *לא ידעתי לאיזה פורום זה קשור אז שמתי בכללי.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב אני שם לב שכמעט כל כונני ה 500GB מגיעים עם 16MB BUFFER הכוננים שמגיעים עם 32 נדירים יותר ועולים יותר. השאלה היא האם יש הצדקה להשקיע ב 32? לכאורה זה אמור להכפיל את מהירות הכונן, נכון? אנא תקנו אותי אם אני טועה: כשמעבירים קובץ גדול ממחיצה למחיצה באותו כונן, גודל ה buffer הוא הדבר שהכי ישפיע על מהירות ההעתקה.
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, קניתי לפני כשבועיים את ה- WD20EARS ב- 390 ש"ח בעיקר לחיבור לסטרימר למטרת צפיה של סרטים ב- HD וכמובן לגיבוי כל הסרטים וההופעות שהורדתי בבלוריי מלא (כבר כמעט כשני טרה של קבצים) אני קראתי לאחרונה בכל מיני פוסטים וגם פה ש- WD זה לא מה שהיה פעם ושיש "בעיות" עם ההרד דיסקים שלהם וושהם כבר לא כל כך אמינים שאולי היה לי עדיף לקנות את הסמסונג (204UI) מה גם שהוא יותר זול משמעותית עכשיו. (לא שזה עוזר לי כרגע.... בינתיים ההרד דיסק עושה את עבודתו נאמנה (אמנם כולה שימוש של שבועיים). האם לנסות ולהחליף אותו בסמסונג או שאין לי מה לדאוג ולהישאר איתו? (למרות שלא כל כך בא לי עכשיו שוב להעביר איזה טרה וחצי של קבצים ...) תודה.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
נכון יש את ה ATA 100MBS ויש את ה ATA 133MBS, זה יענו הבאס של הכונן קשיח? אם זה לא אז אם משהו יכול לתת הסבר אני אשמח מאוד! בתודה ג'י ,
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הפעלתי את סורק הדיסק ע"י לחיצה על מחיצה מסויימת ואז יש אפשרות בכלים של בדיקת שגיאות. זה הדבר היחיד שמצאתי שקשור לסורק הדיסק ואז אני מסמן בדיקת סקטורים פגומים ושחזורם אבל בסוף הוא לא רושם לי אם יש פגומים או אין הוא רושם שהבדיקה הסתיימה וזהו... איך אני יכול לדעת אם יש לי סקטורים פגומים? :AR15:
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חבר'ה, ניסתי לסדר את המחיצות של כונן רגיל שלי ואיכשהו ה partition magic דפק לגמרי את ה SSD שלי, לרמה שאני לא מצליח לעשות איתו כלום יותר, הוא בקושי מזוהה בהתקנה של הווינדוס 8, וגם אז אני לא מצליח לפרמט אותו ולא להתקין עליו שוב מערכת הפעלה. משום מה הוא מפוצל ל 2 מחיצות, אחת שכתוב עליה "שמור למערכת הפעלה" בגודל של 100MB והשני השאר שאי אפשר לעשות איתה כלום כאמור. שברתי את הראש כבר! שום דבר לא עובד לי. איך אני מחזיר את ה SSD הזה לתפקד שוב?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קראתי הרבה ואני חדש בתחום הSSD. המחשב ישמש בעיקר לעבודה, אינטרנט, הורדת סרטים והזרמתם לסטרימר. אני הולך על מחשב חזק עם כרטיס מסך ממוצע כי אני לא משחק אבל אני כן רוצה ביצועים מהירים ככל שניתן. במחשב הישן יש לי דיסקים קשיחים 1TB SAMSUNG 103SJ + SEGATE 1TB ST31005 28AS. + כונן SEGATE זהה תקול שאחליף באחריות, סה"כ 3TB. וזה חוסך לי הרבה בתקציב לקניית המחשב. אני תמיד משקיע הרבה במחשב שאני קונה כי אני בונה על טווח ארוך וגם מה שלדעתכם אולי לא יתאים לצרכיי בהחלט יתאים בעוד 5 שנים. כי כך החזקתי מעמד במחשב הנוכחי ששודרג רק בזיכרון ובדיסקים הקשיחים וכמובן שידרוגי ביוס. עד כאן הרקע , עכשיו לתכל'ס: איזה SSD בנפח הנ"ל הייתם ממליצים לי עד 1000 ש"ח? תודה לכול העוזרים :-*
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות HD של 2TB של חברת Samsung בארה"ב. רציתי לדעת אם יש עליו אחריות בינלאומית, כלומר אם קורה משהו בארץ לאן אני פונה?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חברים אני מעוניין לקנות דיסק קשיח 40 עד 80 GB מה ההבדל בין SATA ל IDE ? מקסטור או WD או בכלל סמסונג ? למה ההבדלים במחירים כל כך קטנים ? לדוגמא: WD 40GB 7200 RPM - ATA 100 ש"ח 320 WD 80GB 7200 RPM - ATA 100 ש"ח 345 חשוב לי אמינות כמובן. האחריות דומה אצל רוב היצרנים שמתי לב. וזהו..תודה.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-