אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,921 דיונים בפורום זה
-
זה משהו כמו קובץ BIN רק שאני לא מצליח לצרוב אותו זאת השאלה... תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 984 צפיות
-
-
שלום. לפני כחודשיים הלך לוח הדיסק הקשיח הישן במחשב אחי (חודש לאחר סוף האחריות, מדגם HD103SJ) אני מחפש דיסק חלופי (לא למערכת הפעלה) אשר יהיה מהיר (לקידוד, כלומר 7200RPM) ובמחיר של עד 500 ש"ח. הדגש שלי הינו על אמינות בעיקר. שקט זה בונוס נחמד. חשבתי על הטושיבה. הסיג'יט לא קורץ לי במיוחד לאור הכשל הרב שלו והניסיון המר עם סמסונג שנרכשה על ידי סיג'יט. דעות? המלצות? בברכה, אור כהן
-
- 2 תגובות
- 984 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי שני מחשבים בשניהם צורב של סמסונג במחשב החדש שהתקנתי אתמול הצורב קרא כמה פעמים דיסקים אבל רוב הזמן הוא מסתובב ולא קורא ולא עושה כלום הוא לא קורא למשל את דיסק הדרייברים של לוח האם האם יש בעיה ידועה עם צורבים של סמסונג? האם עוד מישהו נתקל בבעיה?
-
- 0 תגובות
- 984 צפיות
-
-
היי חבר'ה. בסוף קניתי לחברה את הצורב - LG GSA-H22N. באתי והרכבתי לה אותו אתמול, והמחשב זיהה אותו ללא בעיות מיוחדות. כשהכנסתי דיסק(כל דיסק), האייקון בכונן השתנה למצב שכאילו קיים דיסק - אך שם הדיסק לא צויין, וגם לא נפתח חלון פתיחה אוטומטית. כשמנסים להפעיל את הכונן עם הדיסק הוא לא עולה - ונתקע לכמה דקות. רק אחרי בערך 2-3 דקות הכונן 'נפתח' ולא מראה אף קובץ בפנים. במילים אחרות - הכונן לא מפעיל שום דיסק. האם הכונן דפוק? או שיש עוד פתרון הגיוני לדעתכם? חשבתי אולי דרייברים מהאתר... אבל בתכלס לא עושה רושם שיש בעייה בדרייברים. איזה בעסה זה..קונים מתנה ובסוף היא לא עובדת.
-
- 10 תגובות
- 984 צפיות
-
-
שלום חברה...רציתי לדעת אם יש לכם מושג איפה אני משיג בארץ דיסקים מיני של DVD בשביל הגיימקיוב שלי תודה.
-
- 7 תגובות
- 984 צפיות
-
-
החלטתי להתחדש בכונן ssd כדי לשפר את שיפור עליית התוכנות (opera לוקח שנה לעלות, אני בגלל כבר לא יוצא ממנו ,רק מוריד לסרגל, אבל הבעיה היא שהוא לוקח המון זיכרון...) ובכללי לשיפור במהירות עליית המחשב וכו׳... רק רציתי לדעת אם המחשב שלי יתמוך בכונן ssd (לפי מה שהבנתי 840 evo הכי משתלם , וזה לדעתי מה שאני ארכוש, אלא אם כן יש לכם המלצות אחרות?). ואיך אני מתקין אותו ? ( אני מתכנן על ssd בקיבולת 120gb לשים את המערכת הפעלה וכל התוכנות וhhd של חצי טרה למדיה...) יש לי לוח אם x38-t2rb . ספק hiper 630W תודה.
-
- 0 תגובות
- 984 צפיות
-
-
שלום. יש לי HD חיצוני 500GB, ואני רוצה למלא אותו בחומר, ושיהיה אפשר רק לקרוא ממנו. לא למחוק, ולא להוסיף. בטח שלא לשנות קבצים. איך עושים את זה?
-
- 2 תגובות
- 984 צפיות
-
-
שלום, האם ניתן להשתמש בכרטיס Compact Flash או USB Flash Key בתור דיסק ראשי (ולעשות ממנו boot) ? מעין SSD לעניים? הרעיון הוא להתקין מערכת הפעלה (linux) על כרטיס CF או USB KEY בנפח 8G - כדי לחסוך בחשמל, פחות רעש, חום ומקום במארז. אני יודע שאפשר לעשות boot מ USB אם הלוח תומך בזה אבל האם יש מתאמים SATA/IDE ל USB/CF (לא כדי לחבר דיסק חיצוני ל USB, אלא בכוון ההפוך, כמובן) כדי שיזדהה ככונן קשיח ? תודה - barduck
-
- 4 תגובות
- 984 צפיות
-
-
חיפשתי אבל אין לנירו את האפשרות הזאת בכלל אני מכניס דיסק DVD לצורב DVD והוא משום מה חושב שמדובר בכלל בסידי כשאני אומר לו שמדובר בDVD אז אין לו בכלל את האופציה של תמונות
-
- 2 תגובות
- 984 צפיות
-
-
הצורב הוא צורב SATA - יש לו חיבור נתונים מסוג SATA אבל חיבור המתח שלו זה כמו SATA קטן ??? מישהט מכיר את המתאם אם קיים ? או שזה רק כבל מתאם לחשמל ? הצורב שקניתי - http://www.sony-optiarc.eu/supportservice/downloads/dvddrivesnotebooks/ad7670s.html קיבלתי מתאם עם המארז שנראה כאילו לצורב SCSI...
-
- 9 תגובות
- 984 צפיות
-
-
חשבתם שיש רכיבי חומרה שאופנת שילוב נוריות הלד פסחה עליהם? לקינגסטון יש הפתעה עבורכם לכתבה
-
- 3 תגובות
- 984 צפיות
- 2 followers
-
-
שלום קניתי מחשב חדש ואני צריך להעביר משהו כמו 12 ג'יגה של דברים למחשב החדש ורציתי לדעת מה הדרך הכי מהירה לעשות את זה חשבתי על שני דרכים: א. - הורדת ה-12 ג'יגה לIPOD ולאחר מכן למחשב החדש - הבעיה היא שאני יצטרך להעביר את כל הקבצים מהמחשב הישן לנגן ב-USB 1.1 ונראה לי זה יקח ימים שלא לדבר על להוריד את זה חזרה מהנגן למחשב החדש ב. - חיבור שני המחשבים דרך הכרטיס רשת ואז לעשות שיתוף - אני לא יודע כמה מהירה הדרך הזאת (?) עוד דרך שחשבתי עליה היא העברת כל הדיסק הקשיח אבל אני מעדיף לא לעשות את זה כי גם אני לא יודע איך לחבר וגם אין לי כוח להתעסק עכשיו עם בעיות שפתאום יצוצו במחשב החדש (תאימות ובולשיט בנוסח) דרך אחת שנפסלת בטוח היא צריבת 12 ג'יגה על דיסקים (מישהו יודע למה?) ואני לא מת…
-
- 5 תגובות
- 983 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש ביום ראשון הקרוב מחשב ביתי חדש בתקציב של 4000 ש"ח לא כולל כונן ה- SSD. אני מעוניין לקנות כונן SSD למחשב, אבל אני לא יודע איזה כדאי לי, אין לי צרכים מיוחדים. בעיקרון מספיק לי 128GB אבל אולי מבחינת ביצועים כדאי לי כונן גדול יותר. אמרו לי שכדאי ללכת על הכונן: Samsung 840 128 Pro הכונן עולה בסביבות 695 ש"ח. אבל אולי כדאי לי לקנת כונן בעל נפח גדול יותר בגלל הביצועים? ואולי הכונן: Samsung 840 120 שעולה 525 ש"ח עדיף כי הוא מספיק לי מבחינת הנפח. אני קצת מבולבל... באופן עקרוני מספיק לי 120-128GB ואני רוצה להישאר בתקציב סביר (500 ש"ח) אבל אם ישנם הבדלים משמעותיים אז אני יכול ללכת על תקציב קצת יותר גבוה, השאלה מה כדאי, מה אתם ממליצים? כמובן שגם דגמים אחרים יל…
-
- 1 תגובה
- 983 צפיות
-
-
DVR-S18LBK DVD±RW x22 Black Sata או DRW-22B2S DVD±RW x22 Black Sata איזה עדיף?
-
- 1 תגובה
- 983 צפיות
-
-
אהלן, התחדשתי בכונן Intel 330 180GB. השאלה המרכזית היא איך אני יודע האם תוצאת ה-AS-SSD תקינה\מספקת או לא? אין לי מדד להשוואה. (תוצאה סופית 661 ??? ) דבר שני, מלבד העברה ל-AHCI וביטול ה-Page file יש עוד מה לעשות על מנת לשפר ביצועים? תודה
-
- 3 תגובות
- 983 צפיות
-
-
שלום רב. קניתי היום דיסקים לצריבה של MAXELL והם פועלים מצויין, מה הבעיה?, אני בדרך כלל קונה של סלבר ליין שרוב החברים שלי אומרים שזאת חברה מאוד אכותית של דיסקים, אני אישית לא ראיתי כל הבדל כאשר עשיתי את הצריבה והיא הסתיימה בהצלחה, אבל בכול זאת רציתי לדעת האם באמת יש הבדל משמעותי באיכות של הדיסקים בין 2 החברות האילו? ואיזה סוג של דיסקים הם הכי אכותים (אני מדבר על דיסקים רגילים של 700MB מהירות צריבה לפחות 48X) ? תודה מראש.
-
- 12 תגובות
- 983 צפיות
-
-
ברשותי שני מחשבים 1נייח ibm 600e מערכת הפעלה me win השני נייח p2 מערכת הפעלה xp pro שאלתי חברים איך אני יכול להעביר חומר בין הibm הנייד לp2 הנייח. אבקש תשובה צעד אחרי צעד ממש מהתחלה ותודה על העזרה חברים.
-
- 1 תגובה
- 983 צפיות
-
-
שלום לכם, אני מעוניין ב- DOK 32GB USB2 עם מהירויות נורמליות בסביבות ה-100 ש"ח. בזאפ יש המון דגמים במחיר הזה ולמשל ה-SanDisk Cruzer Blade 32GB רשום עליו שהוא נורא איטי עם כתיבה של 5MB. אני מעביר הרבה סרטי בלוריי לכן מעוניין ב-DOK עם מהירות כתיבה גבוהה ככל האפשר במסגרת התקציב (120 ש"ח גג) ויש את Transcend JetFlash 530 32GB עם מהירות Read 32 MByte/s, Write 10 MByte/s (32GB) ב- 85 ש"ח, אלו מהירויות אמיתיות? או תיאורטיות? תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 983 צפיות
-
-
משום מה שאני מכניס דיסקים שלקחתי מהוידאומט המחשב לא מזהה שהוכנס בכלל דיסק!! למה זה קורה? אולי צריך להתקין תוכנה מסויימת? דרך אגב דיסקים של DVD שאני צרבתי הצורב קולט...
-
- 4 תגובות
- 983 צפיות
-
-
יש לי צורב שמקסימום הוא כתב ב 40X אז אם יש לי דיסרים של 16X ואני צורב אותם ב 40X מה תהיה מהירות הצריבה האמיתית?
-
- 2 תגובות
- 983 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקנות כונן קשיח 1TB לסטרימר. הבנתי שכדאי לקחת לסטרימר הארד דיסק שמתחמם פחות אז מהמומלצים שלכם היה נראה לי הHD103SI לפי הנתונים המהירות שלו נמוכה יותר מאחרים, כמה זה משמעותי?I
-
- 9 תגובות
- 983 צפיות
-
-
הכונן הזה נראה לי טוב [חיפשתי הלוך ושוב בזאפ]- http://www.wdc.com/en/products/products.asp?driveid=217&language=en למטרת גיבוי עשרות גי'גה של וידאו, תמונות וקבצים שונים. שווה לקנות אותו ? מה יתרונות \ חסרונות?
-
- 8 תגובות
- 983 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה מה אתם אומרים על זה ? http://www.skypc.co.il/pl_product~silicon64gbssd~179~0.htm שווה את הכסף ? איך המוצרים של SP ??
-
- 1 תגובה
- 983 צפיות
-
-
יש לי סרטי HD לפעמים אני רואה 720P ולפעמים 1080P אבל אני לא מרגיש הבדל בין ה720 ל1080 יש הבדל בין 1080P ל 720P ? אני לא שם לב. ראיתי שהסרטים שאני רואה לפעמים רשום גם BLURAY אז רציתי לשאול מזה אומר ? וצריך תמיכה מלאה בHD בשביל לראות באיכות מקסימלית 1080P ? תודה *לא ידעתי לאיזה פורום זה קשור אז שמתי בכללי.
-
- 0 תגובות
- 983 צפיות
-
-
היי, יש לי משחב נייד עם הרדיסק דיי קטן ואני רוצה לחבר אליו את ההרדיסק של הנייח הישן שלי... מצאתי פה הסבר אם להרדיסק יש יציאת SATA אבל אין לו... הוא דיי ישן למען האמת, אבל לא ישן לאומת המחשב הנייד שלי... (IBM T42) זה יכול ממש לעזור לי ולחסוך ממני 200 שקל על הרדיסק נייד או פנימי... תודה...
-
- 3 תגובות
- 983 צפיות
-