אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
בטמפרטורה כפי שמופיעה בתמונה כשהמחשב עולה זה הגיוני? [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 965 צפיות
-
-
משום מה שאני מכניס דיסקים שלקחתי מהוידאומט המחשב לא מזהה שהוכנס בכלל דיסק!! למה זה קורה? אולי צריך להתקין תוכנה מסויימת? דרך אגב דיסקים של DVD שאני צרבתי הצורב קולט...
-
- 4 תגובות
- 965 צפיות
-
-
שלום. יש לי HD חיצוני 500GB, ואני רוצה למלא אותו בחומר, ושיהיה אפשר רק לקרוא ממנו. לא למחוק, ולא להוסיף. בטח שלא לשנות קבצים. איך עושים את זה?
-
- 2 תגובות
- 965 צפיות
-
-
שלום רב, אני צריך כונן SSD בנפח GB 256 בערך, לשימוש סטנדרטי. חיפשתי ב KSP כונן עם חיבור PCI-E וחשבתי על אחד מהשניים שמופיעים בקישור https://ksp.co.il/?list_compare=.50334..60068. אומנם ההבדל במחיר לא גדול כל כך, אבל עדיין האם סביר שיורגש בכלל ההבדל? האם יש המלצה לכונן אחר בכלל, באותו סדר גודל של מחיר. נ.ב. אני מניח שתמיד יש תמיכה לאחור לגירסת ה PCI-E, זה נכון? תודה מראש,
-
- 4 תגובות
- 965 צפיות
-
-
אם יש כונן קשיח חיצוני esata : http://www.ynet-shops.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7732863 ניתן לחבר אותו בUSB במחשב שאין לו חיבור esata?
-
- 1 תגובה
- 965 צפיות
-
-
כמובן בלי שכל החומר ילך לי לאיבוד?
-
- 3 תגובות
- 965 צפיות
-
-
יש לי דיסק קשיח SATA 2.5 120GB שפירקתי ממחשב נייד. אני מחבר אותו למחשב ע"י קופסא עם חיבור USB והמחשב אומר לי שכדאי לי לחבר אותו לחיבור USB2 לקבלת ביצועים יותר טובים. הקופסא היא USB2. מה הקטע?
-
- 6 תגובות
- 965 צפיות
-
-
חשבתם שיש רכיבי חומרה שאופנת שילוב נוריות הלד פסחה עליהם? לקינגסטון יש הפתעה עבורכם לכתבה
-
- 3 תגובות
- 965 צפיות
- 2 followers
-
-
היי, כבר קראתי עשרות פוסטים העוסקים בנושא הזה ובכל זאת לא הצלחתי לקבל את התשובה שלשמה חיפשתי את המידע. יש לי הארדיסק נייד של 1 טרה. כרגע הוא נמצא בפורמט של Fat32 וזאת רק על מנת שאוכל להשתמש בו גם במחשב מק שלי. קניתי כבר הארדיסק נפרד למק ועכשיו השאלה שלי האם בברירת המחדל שלו הכונן צריך להיות NTFS או FAT32 בהנחה ואני אשתמש בו בוינדוס? ות'כלס, מה ההבדל המהותי בניהם ובמה עדיף להשתמש? וכן, אני משתמש גם בקבצים שהם מעל 4 ג'יגה. שנה טובה !
-
- 3 תגובות
- 965 צפיות
-
-
קיבלתי לנייד הודעה על מבצע : דיסק SSD מNVME. 1 TB ב 105$ !!!! מעבר למחיר המאד אטרקטיבי,יש שני דברים נוספים. מדובר בNVME 3 שאמור להיות מהיר בהרבה מ NVME2. היצרן היא ....אינטל !!! האם אינטל באמת יצרנית של כוננים כאלה . האם NVME3 באמת מהיר בהרבה מ 2 ? האם כל לוחות האם תומכים בגרסא 3 ? האם זו הסיבה לצניחה במחירים של דור 2 ? אה כן,יש גם 5 שנים אחריות.
-
- 2 תגובות
- 965 צפיות
-
-
איזה דיסק און קי או כונן קשיח נייד [חיצוני] בנפח הכי גדול שיש אני יכול לקנות עד 300 ש"ח? תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 964 צפיות
-
-
אבא שלי מגיע מארה"ב והוא מביא לי הארד של 120 גיג ואין לי מקום לאן לחבר אותו כי יש לי כבר שניי הארדים , DVD וצורב .........איך אני יכול לחבר עוד אחד .
-
- 10 תגובות
- 964 צפיות
-
-
700 ש"ח. שווה? http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=DT01ACA300
-
- 0 תגובות
- 964 צפיות
-
-
לא הגיוני שאם כל הבלגן של השטפונות שם בתאילנד יגמר נגיד עוד חודש ככה אז המחירים יחזרו/יוזלו כמו פעם? או שאי אפשר לדעת וזה יכול עוד להמשך יותר מחצי שנה? כי אני בונה לי עכשיו מחשב חדש ,ודי הזוי להוציא על 1T יותר מ 600-700ש"ח שגם ככה אני בחריגה בתקציב הכללי על מפרט של המחשב . אה ומצאתי חנות SKYPC שעדיין המחירים אצלו שפויים :http://skypc.co.il/pl_products~7.htm הגיוני או שהו פשוט מזמן כבר לא עדכן את האתר?
-
- 5 תגובות
- 964 צפיות
-
-
אני אסביר: קניתי דיסק קשיח של 80GB 8MB של מקסטור, כרגע יש לי דיסק קשיח של 40GB 2MB של WD - שעליו מותקן ה windows XP. והתקנים נוספים שיש לי: CD ROM - מחובר לדיסק הקשיח הישן. צורב DVD - מחובר בנפרד ללוח. אני מעוניין לעשות שהדיסק החדש יהיה ה Master (עליו יותקן ה XP) והדיסק הישן יהיה ה slave. אני חשבתי לעשות ככה: לפרמט את הדיסק הישן. לחבר את הדיסק הקשיח החדש ראשון ואת הישן שני. להתקין את מערכת ההפעלה על החדש. ואת ה CD ROM לחבר ביחד עם הצורב DVD. זה יהיה בסדר ככה? ולא הבנתי כלכך את הקטע עם הג'ימפור, כלומר מה צריך לעשות כשמחברים? תודה רבה.
-
- 8 תגובות
- 964 צפיות
-
-
דרישות הכרחיות: - איכות כתיבה טובה - אמינות טובה, רצוי שנתיים אחריות - ריפינג מושלם של אודיו - קריאת DVD ללא נעילת איזורים (RPC1 או קושחה שמאפשרת את זה) רצוי, לא הכרחי: - תמיכה טובה בגיבוי דיסקים מוגנים (DVD ומשחקים) - תמיכה בקריאת BD תקציב: עד 200 ש"ח
-
- 0 תגובות
- 964 צפיות
-
-
מחפש דיסק קשיח חיצוני 500GB , לצורכי גיבוי ואחסון בעיקר של מוזיקה בקרוב אני פותח פורום מוזיקה , התקציב שלי הוא 500 עד 650 שקל,חשבתי על הווסטרן דיגיטל מיי בוק,מה אתם אומרים?תודה
-
- 8 תגובות
- 964 צפיות
-
-
קיבלתי את התוצאות שמופיעות בתמונה שציפרתי. רציתי לשאול מה זה הדברים האלה שמסומנים בצהוב והאם ניתן לתקן אותם ?! עוד שאלה, היה לי הארד דיסק קודם של WD 160gb, וכשהוא התחיל להיות איטי, הייתי רואה דרך speedfan שלאופציה Power on hour count יש אזהרה...מה זה אומר וזה ישפיע גם כן על הדיסק ? אם יש משהו בנוסף שכדאי לדעת כדי לשפר את הביצועים וזמן החיים של הדיסק אני אשמח לשמוע... תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 964 צפיות
-
-
יש לי שרת שמריץ "FRRNAS" ביתירות "RAID5" , אני רוצה להתחבר לשרת דרך האינטרנט מישהו יכול להסביר לי איך?? גירסת FREENAS שלי היא " 0.7.2 Sabanda (revision 5462)", ואני משתמש בפרוטוקול "SMB", גרסת הראוטר שלי היא "WR1043N v1 00000000" של "TP-LINK". ניסיתי הכל.. הגדרת את ה-"DMZ" בראוטר על הכתובת של השרת שהיא "192.168.1.250" והגדרתי גם "Webserver"ב-FREENAS על פורט 8085 ופתחתי את הפורט בשרת, כשאני מקליד "192.168.1.250:8085" בדפדפן במחשב שלי זה נכנס לי לשרת, אך כשאני רושם את הIP החיצוני שלי בדפדפן בכל סוגי הוריציות(גם אם ה- IP שלי:8085) זה לא נותן לי כלום.. יש משהוא שמבין ב-FREENAS או בחיבור שרת ביתי לאינטרנט שיכול לעזור לי??
-
- 2 תגובות
- 964 צפיות
-
-
מצאתי איפה שהוא HD ישן של WD הוא 40GB ורשום שהוא משנת 2004 אז חיברתי למחשב וזה ואחרי כמה שעות נהייה את המסך הכחול הזה. אחר כך עשיתי ריסט והמחשב לא זיהה את הHD. חיברתי גם למחשב אחר, ואין תוצאות. אני לא שומע את המנוע, אבל המעגל חשמלי מתחת לHD מתחמם. מה הבעיה פה?
-
- 7 תגובות
- 964 צפיות
-
-
יש לי שני דיסקים קשיחים ישנים שלראשון יש חומר חשוב בטוח, ולשני לא זוכר.. לראשון הלוח הירוק נשרף, ולשני כנראה שרוף ויש לי שני דיסקים קשיחים שעובדים עם לוחות תואמות (תמונות בהמשך) הראשון בדרך אליי מאיביי והשני השגתי את זה שהשגתי הוצאתי את הלוח וחיברתי לדיסק שלי, וחיברתי אותו למחשב בחיבור SATA והדלקתי את המחשב.. הדיסק קשיח מסתובב, אבל הוא נתקע על המסך הראשון השחור איפה שכתוב F12, DEL וכו' - ולא זז משם גם כשאני לוחץ על DEL או כל כפתור אחר.. הוא לא מגיב חשבתי אולי הלוח לא ממש תואם, בדקתי בגוגל מצאתי אותה בעיה פחות או יותר אבל הפיתרון שם היה להוריד שם איזה דיודה על הלוח https://forum.hddguru.com/viewtopic.php?f=1&t=16113…
-
- 0 תגובות
- 964 צפיות
-
-
אנשים קניתי צורב של Asus 32X רציתי לדעת אם הוא תומך DMA איך אני יודע? הקישור לצורב-- http://www.asus.com/optical/crw-3212a/overview.htm בבקשה תענו לי!!
-
- 3 תגובות
- 964 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם אפשר לחבר במחשב אחד, 4 כונני HD פניימים? ובנוסף יש לי שאלה, איך אפשר להפוך כונן פנימי לכונן חיצוני? הבנתי שצריך לקנות את הערכה הזו, מה העלות שלה +\-?
-
- 4 תגובות
- 964 צפיות
-
-
שלום, כרגע יש לי שרת שמשמש לסטרימינג, וההארדיסקים בתצורת 2x1TB RAID 0 Software לא ממש עומדים בעומס הקריאה (כמעט ולא נעשית כתיבה לדיסקים). אני שוקל מעבר לכונני SSD (למרות העלויות היחסית מטורפות כרגע) אבל אמינותם מוטלת בספק (במיוחד כשמדובר במערך RAID 0 - שמספיק שאחד מהם כושל ובום הלך כל המידע, למרות שיש לי גיבוי למידע בשרת מרוחק). בנתיים, אני בתהליכי שדרוג לתצורת 4x1TB RAID 0 Software במטרה להוריד מעט את העומס ולחלק אותו בין 4 הארדיסקים - פתרון זול בהרבה ממעבר לSSD של 1TB בסך הכל. כרגע בשימוש בערך 850GB אבל כל יום נוספים עוד 20GB של מידע. האם כדאי לשקול ברצינות מעבר לSSD? האם RAID 0 חומרתי יתן שיפור משמעותי בביצועים? האם כונני SSD בכלל מסוגלים לעמוד בכל כך הרבה קריאות בלי ל…
-
- 6 תגובות
- 964 צפיות
-
-
הכונן הזה נראה לי טוב [חיפשתי הלוך ושוב בזאפ]- http://www.wdc.com/en/products/products.asp?driveid=217&language=en למטרת גיבוי עשרות גי'גה של וידאו, תמונות וקבצים שונים. שווה לקנות אותו ? מה יתרונות \ חסרונות?
-
- 8 תגובות
- 964 צפיות
-