אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,924 דיונים בפורום זה
-
יש לי צורב של asus -24x10x40 כשרק קיבלתי אותו [שנתיים] הוא היה מהיר מאד , ואיך שהייתי מכניס דיסק הוא כבר סיים לקרוא אותו , עכשיו לוקח לו מלא זמן, וצריבות מתחילות להיכשל[קצת] בmanual שלו רשום שאסור לנקותו עם דיסק ניקוי וניקיתי בכל זאת ,לא עזר ,נדמה לי שזה בכלל לא אותה עינית , האם יש פיתרון?
-
- 8 תגובות
- 996 צפיות
-
-
יש לי סרטי HD לפעמים אני רואה 720P ולפעמים 1080P אבל אני לא מרגיש הבדל בין ה720 ל1080 יש הבדל בין 1080P ל 720P ? אני לא שם לב. ראיתי שהסרטים שאני רואה לפעמים רשום גם BLURAY אז רציתי לשאול מזה אומר ? וצריך תמיכה מלאה בHD בשביל לראות באיכות מקסימלית 1080P ? תודה *לא ידעתי לאיזה פורום זה קשור אז שמתי בכללי.
-
- 0 תגובות
- 996 צפיות
-
-
שלום רב אני שם לב שכמעט כל כונני ה 500GB מגיעים עם 16MB BUFFER הכוננים שמגיעים עם 32 נדירים יותר ועולים יותר. השאלה היא האם יש הצדקה להשקיע ב 32? לכאורה זה אמור להכפיל את מהירות הכונן, נכון? אנא תקנו אותי אם אני טועה: כשמעבירים קובץ גדול ממחיצה למחיצה באותו כונן, גודל ה buffer הוא הדבר שהכי ישפיע על מהירות ההעתקה.
-
- 9 תגובות
- 996 צפיות
-
-
-
אני מנסה ליצור כבל קומקום לספק הכוח שלי באורך מסוים.. האם אפשר פשוט ליצור כבל חשמל רגיל ולשזר על ידי איחוי תקע של כבל קומקום?
-
- 3 תגובות
- 996 צפיות
-
-
:s05: ??? :s05:
-
- 3 תגובות
- 996 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, קניתי לפני כשנה וחצי כונן חיצוני WD Element Essential מהדור הראשון של 2TB, ובשבוע האחרון הוא החל להשמיע רעשים. בטרם יקפח את חייו, החלטתי לקנות כונן נוסף כדי לגבות שם את המידע לפני שאני מוסר אותו לתיקון. תמיד חשבתי ש-WD נחשבים יחסית עמידים, אולם לאחרונה שמעתי על מספר חברים שנתקלו בבעיות קריסה של כונני HD (חיצוניים 3.5" ופנימיים כאחד). שאלתי היא איזה כונן אתם ממליצים לי לקנות? הכונן יחובר ללפטופ עם USB 2 ולכן לא בטוח שאני ארוויח מהירות טובה יותר מ-USB 3. כמו כן, המהירות היא לא הפקטור החשוב ביותר עבורי, אלא דווקא העמידות של הכונן. אני יודע שיש לחברות דגמים שונים של כוננים עם MTBF שונים, אולם עושה רושם שהחברות מנסות להסתיר את המידע הזה מאחר ולא הצלחתי למצוא…
-
- 0 תגובות
- 996 צפיות
-
-
גיביתי הרבה מאוד קבצים בהרד דיסק נפרד, התקנתי על הרד דיסק אחר וינדוס XP פרו וניסיתי לעתיק את הקבצים מהרד דיסק של הגיבוי אבל נוצרה בעייה שהמחשב מזהה את ההרד דיסק אבל אין לי גישה אליו מה"מחשב שלי" פשוט הוא לא נמצא פתחתי את disk managment ואין אות ליד הכונן ניסיתי אין ספור פעמים לשחק אם ההגדרות של MASTER SLAVE אבל זה עזר מצורפת תמונה להמחשת הבעיה [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 996 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות 2 כוננים ולחבר אותם ב RAID 0 האם אפשר לקנות כונן למשל RAPTOR 36 GB ולחבר אותו לעוד 7400 רגיל של 80 GB ? והאם זה יתן הבדל ביצועים מול 2 כוננים של 7400 80 GB ?
-
- 10 תגובות
- 996 צפיות
-
-
אבא שלי מגיע מארה"ב והוא מביא לי הארד של 120 גיג ואין לי מקום לאן לחבר אותו כי יש לי כבר שניי הארדים , DVD וצורב .........איך אני יכול לחבר עוד אחד .
-
- 10 תגובות
- 995 צפיות
-
-
רכשתי צורב מסוג טושיבה.. ובנסיונותי לצרוב סרטים העלו עד כה חרס.. אשמח לעתה טובה או תוכנה שתצליח להתגבר על ההגנות.. ניסיתי עם תוכנת DVDXCOPY .. ולא לקח.. בתודה מראש
-
- 6 תגובות
- 995 צפיות
-
-
שלום. לפני כחודשיים הלך לוח הדיסק הקשיח הישן במחשב אחי (חודש לאחר סוף האחריות, מדגם HD103SJ) אני מחפש דיסק חלופי (לא למערכת הפעלה) אשר יהיה מהיר (לקידוד, כלומר 7200RPM) ובמחיר של עד 500 ש"ח. הדגש שלי הינו על אמינות בעיקר. שקט זה בונוס נחמד. חשבתי על הטושיבה. הסיג'יט לא קורץ לי במיוחד לאור הכשל הרב שלו והניסיון המר עם סמסונג שנרכשה על ידי סיג'יט. דעות? המלצות? בברכה, אור כהן
-
- 2 תגובות
- 995 צפיות
- 1 follower
-
-
האם ניתן למדיית DVD-RAM לעשות BITSETTING? בתודה מראש
-
- 6 תגובות
- 995 צפיות
-
-
בטמפרטורה כפי שמופיעה בתמונה כשהמחשב עולה זה הגיוני? [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 995 צפיות
-
-
קניתי hd לפני כמה זמן של maxtor - diamondmax plus 9 120gb 8mb cache uata/133.. הוא הפסיק לעבוד (בקטע זה אני רוצה להזכיר שפרסמתי על זה גם ב-off topic לפני כמה שבועות).. הפסקתי ללכת לחנות שאני בדר"כ הולך אליה ( גם הייתי רוצה לקבל המלצות על מאיפה לקנות ואיזה חנות - אני גר ביבנה, אז משהו באיזור) בכל מקרה, בדקתי באתר שלהם ונאמר לי שיש עדיין אחריות אני זקוק למס' הטלפון של הייבואן של maxtor (שמעתי שזה CRG או משהו בסגנון), ואם יש למישהו איזה חנות שהוא יכול להמליץ לי ללכת אליה אני אשמח.
-
- 11 תגובות
- 995 צפיות
-
-
לצורך העניין יש לי SD 8G CRUZER MICRO.
-
- 3 תגובות
- 995 צפיות
-
-
היי, אני עומד לרכוש צורב DVD ומעוניין לדעת מה הם ההבדלים בין הצורבים הנ"ל והאם שווה להוסיף 45 שקלים בשביל ה-3520A ? (שעולה 427 ש"ח לעומת 382 ש"ח שעולה ה-3500A) תודה
-
- 4 תגובות
- 995 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מנסה לבחור לי כונן קשיח חיצוני נייד 2.5 (בחיבור USB), ויש מלא יצרנים, הבולט שבהם הוא WD וזה גם מה שאני מכיר בתור הכי אמין, השאלה היא האם מה שאני זוכר עדיין נכון? אולי אני לא מעודכן. אני יודע שגם סיגייט סבבה, אולי גם מקסטור? יש יצרנים שכדאי להזהר מהם, בכוננים ניידים או בכלל? שאלה נוספת, מישהו מכיר איזו חנות טובה שמוכרת בפחות ממחירי זאפ? אני יודע שיש כאלו (לא בכל מוצר כמובן), השאלה היא איך מוצאים אותן... תודה :-)
-
- 1 תגובה
- 995 צפיות
-
-
שלום, האם ניתן להשתמש בכרטיס Compact Flash או USB Flash Key בתור דיסק ראשי (ולעשות ממנו boot) ? מעין SSD לעניים? הרעיון הוא להתקין מערכת הפעלה (linux) על כרטיס CF או USB KEY בנפח 8G - כדי לחסוך בחשמל, פחות רעש, חום ומקום במארז. אני יודע שאפשר לעשות boot מ USB אם הלוח תומך בזה אבל האם יש מתאמים SATA/IDE ל USB/CF (לא כדי לחבר דיסק חיצוני ל USB, אלא בכוון ההפוך, כמובן) כדי שיזדהה ככונן קשיח ? תודה - barduck
-
- 4 תגובות
- 995 צפיות
-
-
אני מעביר הרבה קבצים ותוכנות גדולים בין חברים, אני צריך הארד דיסק קטן לא יותר מ 40GB עדיף אפילו חצי מזה, אבל מהיר מאוד זה העיקר שהייה מהיר בערך ב 350 שקל יש הצעות? :asthanos:
-
- 4 תגובות
- 995 צפיות
-
-
היי, יש לי משחב נייד עם הרדיסק דיי קטן ואני רוצה לחבר אליו את ההרדיסק של הנייח הישן שלי... מצאתי פה הסבר אם להרדיסק יש יציאת SATA אבל אין לו... הוא דיי ישן למען האמת, אבל לא ישן לאומת המחשב הנייד שלי... (IBM T42) זה יכול ממש לעזור לי ולחסוך ממני 200 שקל על הרדיסק נייד או פנימי... תודה...
-
- 3 תגובות
- 995 צפיות
-
-
נתחיל בזה שיש לי 2 דיסקים של 103SJ ועוד אחד 103UJ הישן יותר. כולם עם קיבולת של 1TB. הלוח אם שלי יש לו שתי בקרי RAID. בקר ראשון: ICH10R INTEL שתומך עד 6 דיסקים ברייד 0/1/0+1/5. בקר שני: JMicron JMB363 תומך עד שתי דיסקים ברייד 0/1. אז השאלה שלי מה ההמלצה שלכם באיזה טופולוגיה להשתמש? חיבור שלושת הדיסקים לבקר ICH10 בRAID 0? או אולי ברייד 5? חיבור שתי דיסקים בבקר של הJMICRON בRAID 0 והשלישי יהיה דיסק נוסף? חיבור שתי דיסקים בבקר של ICH10 ברייד 0 והשלישי יהיה דיסק נוסף? או אולי המלצה אחרת? אשמח לשמוע את דעתכם. אגב אם אתה שואלים למה קניתי עוד דיסקים? מפני שאני צריך יותר אחסון וקניתי את אותם הדיסקים בשביל לעשות רייד כי מהירות זה משהו שאני חי בשבילו וגם אני יודע שחיבור של …
-
- 1 תגובה
- 995 צפיות
-
-
שלום,יש לי לוח אם מדגם Gigabyte GA-B75M-D3H ,ללוח יש יציאת SATA 3 אחת שאליה מחובר SAMSUNG EVO 840 - 250GB, קיבלתי עכשיו SAMSUNG EVO 850 -500 GB וברצוני להוסיף אותו למחשב, בכמה ייפגעו הביצועים אם אחבר אותו לSATA 2 מכיוון שאין עוד יציאת SATA 3? תודה
-
- 1 תגובה
- 995 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם! קניתי היום דיסק קשיח של סמסונג F3 בנפח טרה ואני מעוניינת להריץ עליו בדיקה ולוודא שמצבו תקין לחלוטין. יש אתר או תוכנה מוכרת שיעשו זאת? תודה לעוזרים.
-
- 9 תגובות
- 995 צפיות
-
-
היי, כבר קראתי עשרות פוסטים העוסקים בנושא הזה ובכל זאת לא הצלחתי לקבל את התשובה שלשמה חיפשתי את המידע. יש לי הארדיסק נייד של 1 טרה. כרגע הוא נמצא בפורמט של Fat32 וזאת רק על מנת שאוכל להשתמש בו גם במחשב מק שלי. קניתי כבר הארדיסק נפרד למק ועכשיו השאלה שלי האם בברירת המחדל שלו הכונן צריך להיות NTFS או FAT32 בהנחה ואני אשתמש בו בוינדוס? ות'כלס, מה ההבדל המהותי בניהם ובמה עדיף להשתמש? וכן, אני משתמש גם בקבצים שהם מעל 4 ג'יגה. שנה טובה !
-
- 3 תגובות
- 995 צפיות
-