אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
בהמשך לדיון על FIT-PC שפתחתי ב"ניידים":
-
- 8 תגובות
- 829 צפיות
-
-
שלום, מה הם ההבדלים ומי הטוב ביותר ? תודה. אייל
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
שלום, יש לי הארד דיסק פנימי ישן ואני מעוניין לקנות לו כונן חיצוני (IDE - 3.5) ולהשתמש בו באופן שוטף - ע"י חיבורו למחשב נייד. כלומר לא לצורך גיבוי - המטרה היא למעשה שישמש כ-הארד דיסק ראשי. אמנם הוא לא יכיל את מערכת ההפעלה ה-window אבל כן יהיו עליו קבצי pst של outlook, ומסמכים שאני יוצר ישמרו עליו, כמו גם קבצי שאני מוריד מתוכנות שיתוף למיניהם. האם זה "בריא" להשתמש בכונון לצורך הזה? גם מהבחינה הזו שהשנאי יהיה תקוע בשקע באופן רציף כל הזמן. וגם מהבחינה הזו שה"כתיבה" בו תהיה די מאסיבית - קבצי outlook, קבצים הורדה ומסמכים ישמרו עליו תול כדי עבודה. מה דעתכם? תודה! ארז
-
- 3 תגובות
- 770 צפיות
-
-
התחדשתי בMININOTE קטנטן שכמובן מגיע ללא כל כונן. אשמח להמלצה על כונן חיצוני שקורא CD/DVD ומתחבר לשקע USB במחיר זול ככל הניתן. ד"א - האם צריך/חייבים מארז או שיש כוננים המיועדים לעבודה חיצונית?
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הורדתי את easy revovery professional אבל נראה לי שזה מלטף את ההארד דיסק במקום לשחזר ממנו מידע. כזכור, אני הקלטתי את הקורס טכנאים שעברתי וגיביתי אותו על אחד מהכוננים של ה- 500GB IDE שיש לי במחשב של ג'ון ברייס אחרי שפירמטתי אותו כ- extended partition (במחשב הישן), אבל מאחר וה- 120GB IDE לא זיהה את הכונן בווינדוס לאחר שפירמטתי אותו ע"מ להתקין עליו xp ולהפוך אותו ל- primary master (הוא היה בהתחלה primary slave), נאלצתי לפרמט את ה- 500GB IDE שוב דרך ה- 80GB ובדרך ה- chkdsk אמר שיש כמה סגמנטים שלא נקראים (כנראה שאלה הם ההקלטות), והפעם כ- primary partition ע"מ שלא משנה איזה הארד דיסק אני אשים כ- primary master, הוא יזהה בווינדוס את ה- 500GB כ- primary slave. אחרי שעשיתי את זה, (…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם יש לי שאלה: אם אני קונה מארז לדיסק קשיח, כדי להפוך דיסק קשיח IDE פנימי לחיצוני, ויש לי בנוסף צורב די וי די פנימי, אני יכול לחבר אם אותו מארז את הצורב? אני מבין שמבחינה פיזית הצורב לא יכנס למארז, אבל מבחינת החיבורים, זה יעבוד? תודה
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך לחבר הררדיסק ישן למחשב חדש רק כדאי להעביר ממנו דברים להרדיסק החדש ואחר-כך לזרוק אותו לפח.. עכשיו הבעיה שהמארז החדש דורש ברגים מסוג מסוים וגדול מסוים שאין לו ואין לי אפשרות להבריג את ההרדיסק.. אם אני רק יכניס את ההרדיסק למקום שלו והוא ישב שם בלי ברגים לדקות האלה של העברת מידע אני מסתכן שהוא יהרס או משהו?
-
- 3 תגובות
- 650 צפיות
-
-
אשמח אם תמליצו לי על דגם אמין - לא מחפש ביצועים וגם רעש לא מפריע במיוחד (בגבולות הסביר כמובן...). בכונן הנ"ל אני מתכוון לאחסן קבצים כגיבוי לשאר המחשבים בבית. אני אשמח אם את הדגם המומלץ אפשר יהיה להשיג באייבורי או ב קיי.אס.פי (הם הכי קרובים אלי) תודה מראש חיים
-
- 6 תגובות
- 880 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לדעת אם יש דבר כזה כמו בכותרת ועוד במחיר שפוי.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום ! האם הוספת דיסק קשיח נוסף עבור מערכת הפעלה בלבד תשפר את הביצועים של המערכת?
-
- 3 תגובות
- 972 צפיות
-
-
יש לי דיסק קשיח סל סיגייט מסדרת ברקודה 11 320 gb עכשיו מה שקרה זה שהמידע לא נגיש אני נכנס לכונן ואין כלום המידע קיים אבל לא נגיש ,מישהו יכול לתת לי לינק ישיר לתיקון הקשוחה כי חיפשתי באתר של סיגגיט וגם בפורום ולא מצאתי תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות DOK גדול שישבו עליו כלי RESCUE ומספר מערכות הפעלה מבוססות לינוקס. אני מעוניין בDOK מהיר (במיוחד בכתיבה) כדי להשתמש במהירות נורמלית במערכות ההפעלה הנ"ל. עד כה ראיתי רק את הCONTOUR 32GB, אשמח להמלצות על דגמים\חברות אחרים. אם אפשר עם לינק למבחני ביצועים.
-
- 32 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אני לא בטוח מה מתאים מבחינת ESATA אם יש חיבור ... אני מחפש משהו עד 500 ש"ח הניידות לא הכי חשובה לי כי אני לרוב אשאיר את הארד דיסק בבית, זה בעיקר לגיבוי ושמירת סרטים תמונות ומוסיקה מה מומלץ בבקשה? בתודה, עומר
-
- 1 תגובה
- 700 צפיות
-
-
שלום, מחפש לקנות HD 1000GB . האם כדאי לשקול קנייה של HD חיצוני או שעדיף להישאר עם פנימי (כעקרון אין לי צורך בהעברת HD ממחשב למחשב - פשוט חשבתי שזה יכול להיות נוח במידה ואין הבדל במהירות שלו ביחס לפנימי (אין לי מושג אם יש הבדל )) כמו כן ראיתי שכבר יש HD עם BUFFER של 32 . עד כמה ההבדל בינו לבין ה 16 והאם ההבדל במחירים מצדיק זאת. כמו כן, יש לי מחשב די ישן P4 3.0GHZ 32BIT והשאלה המתבקשת היא האם זה בכלל תומך BUFFER 32. ולבסוף אשמח על המלצה על HD בסביבות ה 500 ש"ח . תודה
-
- 4 תגובות
- 704 צפיות
-
-
זה פשוט נראה קצת חשוד כזה נפח גדול במחיר כזה קטן (450 שקל). מציק לי בעיקר שהוא לא מופיע באתר הרשמי של החברה. מישהו התנסה איתו? תודה.
-
- 4 תגובות
- 858 צפיות
-
-
7200RPM, 600 שקלים באופיס דיפו
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
"הקמתי" מערך RAID0 משלושה כונני 3200AAKS ואני צריך לבחור את ה-Strip Size בו אני מעוניין, בין 4KB ל-128KB. השימושים שלי הם עבודה משרדית וגיימינג. תודה רבה לעוזרים, לילה טוב.
-
- 16 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני קונה מחשב חדש ויש לי שאלה לגבי הכונן הקשיח. מה ההבדל בין שני הדגמים? WD 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD5000AAKS WD GP 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD5000AACS אותו מחיר. ההבדל?. והאם יש כוננים יותר מומלצים במחיר של 300+- ושקטים וכמובן 500GB.
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מתלבט קשות בין שני הדגמים האלה: 1. SAMSUNG F1 1TB HD103UJ 2. WD GP 1TB WD10EADS איזה מהשניים עדיף מכל הבחינות? לי חשוב קצת השקט מכיוון שההארד דיסק ישמש אותי למחשב HTPC תודה איציק
-
- 3 תגובות
- 962 צפיות
-
-
יש לי HD חיצוני של מקסטור 1T, אתמול קרה משהו והמחשב אמר שהוא התנתק פתאום ושחלק מהמידע שהיה עליו נעלם למרות שהנורה שאומרת שהוא עובד דלקה. עשיתי ריסט וראיתי שכל המידע עדיין נשמר על ההארד דיסק, השאלה שלי היא אם יש אישזהי דרך לדעת אם יש קבצים פגומים על ההארד דיסק הנייד? תוכנה או משהו? איך אני יודע אם כל הקבצים טובים ולא פגומים?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בקרוב הטכנאי מחשבים מזמין לנו הארד-דיסק ואני רוצה להיות בטוח שיש לי במחשב חיבור SATA ולא חיבור אחר. אני פותח את הקופסא ושולח את ידי לעבר הכבלים המחברים בין הארד דיסק ללוח אם. מה אני אמור לראות במידה ויש לי חיבור SATA?? תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב נייד שאני רוצה להוסיף לו נפח איחסון. החלטתי לא להחליף את הדיסק הקשיח הפנימי אלא לקנות דיסק קשיח חיצוני נוסף. השאלות שלי הן איזה חיבור עדיף USB FIREWIRE ESATA כמובן שאני אעדיף כונן עם BUFFER גדול לפחות 16MB ונפח הכי גדול שמאפשר התקציב תודה חזי
-
- 6 תגובות
- 909 צפיות
-
-
ברשותי 2 דיסקים (לא זהים לחלוטין) של WD בגודל שווה של 320 גיגה ודיסק נוסף, לא מפורמט של 1 טרהבייט של סמסונג המערכת כוללת MB של ASUS מסוג P5QPRO ומעבד Q9400 עם 4 גיגה זיכרון DDR2 כרגע מע' ההפעלה היא ויסטה אולטימייט 32 אני מתכוון לעבור לויסטה 64 השאלה אם כדאי להעביר את כל החומר מ2 הדיסקים לגדול ולהפוך אותם לRAID ואז לשים עליהם את הWINDOWS ? (לעומת להעלות את הWIDOWS על הסמסונג וזהו) הכדאיות כאן מתבטאת במהירות שאשיג ובאמינות שאאבד. כמוכן, הבנתי שבלוח הספציפי של ASUS יש אפשרות לרייד משלו, לא ברור לי.
-
- 8 תגובות
- 811 צפיות
-
-
השאלה בעצם בכותרת...
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מעוניין לחבר RAID 2 דיסקים אך הלוח GA-EX58-UD5 לא מוכן לזהות 2 ארדיסקים ב-RAID רק מוכן לזהות ארד דיסק 1 כפי שמצויין בחוברת מה עושים ?
-
- 5 תגובות
- 870 צפיות
-