אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,924 דיונים בפורום זה
-
אני מתלבט האם לרכוש את הST31000528AS של SEAGATE ב400 ש"ח או לחכות לSPINPOINT F3 ? האם ישנם הבדלי ביצועים גדולים בין השניים, ומתי לעזאזל כבר יגיע הF3 ?
-
- 4 תגובות
- 907 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה רכשתי מארז חיצוני להארדיסק, כשחיברתי את הארדיסק ואז למחשב הופיע לי הודעה שמבקשת שאני אפרמט את הדיסק בטרם השימוש בו. אני מעוניין לשמור את הקבצים שעל הארד דיסק החיצוני למחשב, איך אני יכול לעשות את זה? תודה מראש לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 893 צפיות
-
-
שלום לכולם. חיפשתי ברשת ולא מצאתי , מי הם היבואנים הרשמיים של WD ? או שבכלל אין להם וזה באפור כמו האקס בוקס ? ואם יש , נראה לכם שהם יסכימו לעשות לי טרייד אין על הארד דיסק שלהם מקולקל ? שיש עליו כמו חצי אחריות נקנה מחנות חאפרית כמו אייבורי ..
-
- 4 תגובות
- 943 צפיות
-
-
-
- 4 תגובות
- 659 צפיות
-
-
http://www.engadget.com/entry/1234000323022878/ איזה יופי, האמת מגניב (יותר נפח מלכל נגני ה MP3 הקטנים מבוססי דיסק שמגיעים רק ל 5GB), אך איזה מחיר.... 1800$ בארה"ב.
-
- 4 תגובות
- 838 צפיות
-
-
היי, לאחר התייעצויות בפורום מחשבים ניידים הבחירה המסתמנת שלי היא Dell Vostro 5470 בדגם שכולל SSD בנפח 128GB. דגם זה מגיע ללא HDD. רציתי לדעת אם אין בעייתיות בשימוש שוטף בHDD חיצוני בחיבור USB 3.0 (כנראה בגודל 1TB, אמור להספיק לי), מהבחינה של התקנת משחקים כבדים והרצה שלהם ישירות מהכונן החיצוני ולא מה-SSD. תודה
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום רב לכולם ברצוני לעשות RAID 0 בלוח אם gigabyte GA-EP35C-DS3R אני חדש בזה, ואת הRAID 0 אני רוצה לעשות למערכת הפעלה WINDOWS 7 בת 64 BIT לפי מה שהבנתי מחוברת של הלוח אם, שיש שתי אפשרויות לעשות זאת: א. דרך INTEL ICH9R, ב. דרך GIGABYTE SATA2 אז נולדו לי שאלות הבאות: למה בכלל לעשות לוח אם עם שני בקרי RAID? באיזה בקר עדיף להשתמש ולמה? תודה
-
- 4 תגובות
- 895 צפיות
-
-
אז ככה יש לי בערך 300-400 שקל אני רוצה 512 MB על ממה ללכת 1)על הכי זול>יותר MB 2)על מותג? ואם מישהו קנה ומרוצה שיגיב תודה.
-
- 4 תגובות
- 807 צפיות
-
-
שלום. אני לא יודע אם זה קשור לפה בכלל אבל נראה לי שכן.. חבר ביקש את עזרתי, יש לו דיסק מקורי של "סאבלימינל - האור מציון", עכשיו אני לא מצליח להפעיל את הדיסק מהמחשב. אני לא מוצא שום קבצי שירים בדיסק, ובכלל הוא רק מראה שצרוב על הדיסק חומר של משהו כמו 3 מגה ויש בדיסק הזה רק איזה autoplay של קישורלאתר שלו. מה ניתן לעשות? תודה
-
- 4 תגובות
- 621 צפיות
-
-
סדרת כונני ה-SSD החדשה של החברה האמריקאית מנסה (וגם מצליחה) להוכיח שתקן ה-SATA עדיין לא מת לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
היי חברים , מחפש לקנות כונן קשיח גדול ומהיר ומתלבט כרגע בין האם לקחת M2 מאליאקספרס בגודל 1TB שעולה סביבות ה 400 שקלים שיתן מהירות אבל מבחינת גודל זה עדיין 1TB או לקחת סיגייט באראקודה בגדול 2TB שעולה סביבות ה 300 שקלים אבל יותר איטי. דילמה נוספת היא שיש לי רק חיבור SATA3 אחד, שאליו מחובר ה SSD של המערכת הפעלה , ככה שאם אני אקנה כונן מכאני הוא יהיה מחובר ב SATA2 שזה לא יתן לנצל את המהירות שלו עד הסוף . המהירות קראיה כתיבה מאד משמעותית בישבילי בגלל שאני עובד עם קבצי וידיאו 4K ורבצי EXR שהם כבדים גם כן . תודה
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
את הקייק הזה קניתי מבאג. זהו קייק של 50 DVD+R. התוצאות נראות טובות בהתחלה אבל בסוף משום מה משהו משתבש. תוצאות הבדיקה: General Information Drive: _NEC DVD_RW ND-3520AW Firmware: 3.07 Disc: DVD+R (RICOHJPN R03) Selected speed: Maximum PI errors Maximum: 4973 Average: 469.18 Total: 8405803 PI failures Maximum: 147 Average: 0.72 Total: 103193 PO failures: n/a Jitter: n/a Scanning Statistics Elapsed time: 5:15 Number of samples: 17905 Average scanning interval: 8.01 ECC Glitches removed: 0
-
- 4 תגובות
- 796 צפיות
-
-
כותרת .. ^^6
-
- 4 תגובות
- 816 צפיות
-
-
למה הצורבים של PLEXTOR כל כך יקרים? צורבי דיוידי היום כבר עולים בין 30 ל 50 דולר והפלקסטורים עדיין עולים 150 דולר!! מה כזה מיוחד בהם??
-
- 4 תגובות
- 603 צפיות
-
-
Yamaha F1 44/24/44 IDE CDRW אני ממש צריך את הצורב הזה לקנייה בארץ! יש אותו בPCH אבל הם אומרים שהוא לא נמצא זמנית! יש חנות אחרת שיש לה את הצורב הספציפי הזה? נ.ב לא החיצוני אלא הדגם הפנימי! תודה! מתן
-
- 4 תגובות
- 713 צפיות
-
-
יש לי שני דיסקים קשיחים. אחד 120 SATA אחד 60 IDE ( משמש להורדות בלבד) חשבתי להוציא את ה-IDE ולהביא מחר דיסק נוסף של 120. מבחינת מקום גם 120 ללא ה-60 יכול להספיק לי (אני צורב הכל)... המחשב ליצור RAID 0 הוא בשביל המהירות בלבד. השאלות: 1)האם ביצירת RAID 0 יש צורך לעשות פורמט ולהתקין הכל מחדש אחרי המערך? 2)האם חייב אותו סוג דיסק קשיח או שרק הגודל משנה? 3)האם גם למערכת כמו שלי אני ירגיש בשיפור מהירות? 4)בלוח שלי יש לי אפשרות לחבר 2 דיסקים מחוץ למחשב (SATA, ממש חיבורי חשמל ו-SATA מאחורי המחשב), האם כדאי לבנות קופסא חיצונית למערך הזה לקרור טוב יותר של הדיסקים? האם היציאה הזו גורמת לנפילת ביצועים? תודה.
-
- 4 תגובות
- 611 צפיות
-
-
יש לי את ה MSI NFORCE 3 Platinum 250GB ו 4 ארדיסקים שרק 2 מהם סאטא SATA WD 80GB SATA MAXTOR 160GB עכשיו האם אני יוכל לעשות RAID 0 ? כי אני יודע שבטוח RAID 1 אי אפשר בגלל מגבלות החומרה שצריך שיהיה אותו דבר, תודה
-
- 4 תגובות
- 707 צפיות
-
-
אוקי, אז קניתי כונן חדש ואלו הביצועים שלו: השאלה היא: טוב? סביר? מעולה? גרוע? ועוד שאלה קטנטנה, איך אני בודק כמה באפר יש לו? תודה רבה!!!, יאיר.
-
- 4 תגובות
- 858 צפיות
-
-
שלום ברשותי צורב פיליפס 24X12X40 האם זה אפשרי בכלל, ואם כן איך ? תודה.
-
שאלת תם, יש כזה דבר דיסק און קי בנפח של 1 TB ? הזמנתי כזה באפליקציית הקניות WISH (למי שמכיר) זה אמיתי 1 TB ? או שעובדים על אנשים בעיניים? "בזבזתי" עליו 60 ש"ח. נראה לא אמין במיוחד אני יודע... הלכו 60 ש"ח לפח.
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
רציתי לדעת אם יש הבדל בין פירמוט כונן קשיח sata לבין הארדיסקים מסוג אחר, זה דחוף אז אם תוכלו לענות מהר אני אשמח!
-
- 4 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לדע איך הSSD הזה העם הוא שווה את המחיר שלו לאומת אחרים https://www.amazon.com/gp/product/B07997QV4Z/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A25SITGFW0OQJA&psc=1 עדי לקנות אותו ישמש בעיקר לאיחסון ישמח גם לחוות דעת מאנשים שכן היתנסו עם הכונן הזה
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם ככה אני מנסה לעביר קובץ של 8 גיגה לכונן חיצוני והוא לא נותן לי לעביר ? הכונן מפורט ל FAT32
-
- 4 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שלום רב יש לי צורב חיצוני דק usb multiburner3 שכתוב עליו שהוא מחברת philips & benq אני מצליח לצרוב כול סוג של דיסק אבל מהסוג הנ"ל אינני מצליח אני משער שזה בעיה של עידכון קושחה אבל אינני מוצא שום עידכון קושחה המתאים למכשיר הנ"ל אולי זאת לא בעיה של קושחה אוליי זאת בעיה של משהו אחר צריך את עזרתכם בברכה
-
- 4 תגובות
- 789 צפיות
-
-
שלום כן שאלה דיי טיפשית אני משער, אבל אני פשוט לא מוצא איך מחברים אותו לספק. כנראה שזה בגלל שהרבה זמן לא התעסקתי עם חלקים אז כנראה השתנו הדברים :-\. בכל מקרה אני רגיל שיש חיבור כזה עם 4 פינים כמו שיש בכבלים של מאוררים... ואין שמה את זה. אני משער שאתם יודעים איך לחבר הארד דיסק ואיך הפינים שלו נראים. אם לא אני אצלם לכם שתזכרו ... תודה
-
- 4 תגובות
- 584 צפיות
-