אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,924 דיונים בפורום זה
-
איך מבטלים מחיצות? ואיך ניתן לפרמט כונן קשיח דרך וינדוס?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן! המחשב של חבר שלי התחיל לעשות בעיות שקשורות לאיטיות ומסורבלות המחשב כתוצאה מהתקנת SP2, אז הסרתי אותה, ומאז המחשב גם קיבל את הווירוס הישן של ה60 שניות וגם לא מזהה את הכונן 160GB IDE החדש שהתקנתי, ושהוא זיהה לפני שהסרתי את הSP2. יש לציין שבbios הוא מזהה אותו...בבקשה תעזרו לי..תודה מראש תותחים.
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום קניתי כבל USB TO USB המשמש להעברת קבצים בין שני מחשבים התקנתי את הדרייבר כנדרש אבל משום מה כאשר אני מפעיל את התכנה המשמשת להעברת הקבצים כל אחד מהמחשבים מזהה רק את עצמו ובחלון REMOTE DESKTOP לא מופיע כלום מישהו יודע איך עובדים עם הכבל הזה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום יש לי השערה שהכונן הקשיח שלי מגביל את המחשב במהירות. יש לי WD Caviar Blue 500GB 7200Rpm. אני רוצה לשמוע חוות דעת של שדרוג לכונן למערכת הפעלה . אשמח לשמוע עצות. אני רואה הרבה המלצות על הסמסונג F3 למה? תודה
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי חבר שפירק את הכונן ממחשב נייד של HP. SSD 80GB HP P/N 487613-002 שווה לקנות ב-450 ש"ח? האם זה הגרסה האשונה של ה-SSD או השניה?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום , ראיתי בפורום כמה פעמים את המונח LIGHTSCRIBE בהקשר לצורבים אבל ללא הסבר מה זה. צריך מדיות מיוחדות בשבילו (סוג\עלות\אמינות) או שאפשר לצרוב על מדיות DVD רגילות ?
-
- 3 תגובות
- 999 צפיות
-
-
-
יש לי יואסבי של SanDisk Cruzer 16GB שכשאני מעתיק אליו סרטים מהמחשב בהתחלה זה מעתיק ממש המר ואחרי קצת זמן, בדרך כלל באמצע זה יורד למהירות של בין 10-8MB לשניה.. מישהו יודע אולי למה זה קורה ואיך אפשר לסדר את זה?
-
- 2 תגובות
- 999 צפיות
-
-
נגיד והיו מציעים לכם כונן קשיח עם אותם ביצועים בדיוק, ויש או Samsung או Seagate, מה הייתם מעדיפים? אני מתלבט בין אחת החברות האלו..לי חשוב האמינות של חברת הדיסק הקשיח שאני הולך לקנות, ואני מתלבט בין סמסונג לבין סייגט. אני שואל בכלליות על הכוננים הקשיחים של סמסונג ושל סייגט, ואני לא שואל על דגמים ספציפיים שאני חושב לקנות..תעזרו לי בבקשה להחליט, תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 999 צפיות
-
-
דגם ה-980 Pro של היצרנית מקוריאה עורך הופעת בכורה שקטה בתערוכת CES לכתבה
-
- 1 תגובה
- 999 צפיות
- 1 follower
-
-
האם ישנה אפשרות לרכישת אחריות לשנה נוספת על צורב פרט לשנה אחריות הניתנת כמקובל? כמה אמורה לעלות שנת אחריות נוספת? כמו כן רציתי לקבל חוות דעת על צורב ה Asus 52/24/52, אם למישהו יש. האם יש הבדל לעומת ה Lite-On? אציין שחיפוש בפורום על הנושא לא העלה תוצאות משביעות.
-
- 4 תגובות
- 999 צפיות
-
-
יש לי שני דיסקים קשיחים בנפח 500GB כל אחד, שניהם מחובירם לאותו המחשב שמריץ Windows 8. אני צריך 100 ג'יגה למערכת ההפעלה ותוכנות נלוות, ואת כל השאר לטובת גיבוי מדיה שתופס כיום 650 ג'יגה וימשיך לגדול עם הזמן. האם יש (בעדיפות לשמשהו מובנה ב Windows 8) יכולת להפוך שני דיסקים פיזים לדיסק אחד, או להגדיר Partition וירטואלי שיאחד את שני הדיסקים? נקודת המוצא שלי היא שיש שני דיסקים פנימיים פיזיים מחוברים, התקנתי Windows 8, וכאת אני רוצה לקחת 400 ג'יגה מהדיסק של Windows 8, לאחד אותו עם ה 500 ג'יגה של הדיסק השני, ולקבל דיסק וירטואלי/לוגי/מחיצה אחת של 900 ג'יגה. אפשרי?
-
- 1 תגובה
- 999 צפיות
-
-
היי, קניתי את NEC 3550A. עכשיו אני צורב איתו קובץ ISO בעזרת NERO...וצצו לי כמה שאלות: 1. האם זה בסדר שהקאש שלו נמצא כל הזמן בתנועה? יעני הוא מגיע ל-100 אחוז ואז פתאום מתחיל לרדת ל-0 וחוזר שוב ל-100? 2. איזו תוכנה משמשת לצריבת DVD? שמעתי על POWER DVD 5... תודה מראש, שחר
-
- 2 תגובות
- 999 צפיות
-
-
היי כולם, קניתי HD פנימי חדש, 3TB של seagate. חיברתי אותו, הווינדוס זיהה והכל טוב ויפה. ווינדוס 7 64, כרגע יש במחשב גם את הכונן המקורי של 500GB. נכנסתי לdisk management והוא אוטומטית מחלק לי את הכונן החדש ל-2. מחיצה בנפח 2048GB = 1.99TB ומחיצה בנפח של השאר (746GB) במחיצה הגדולה, 1.99TB, ניתן להגדיר ולהשתמש. את שאר הנפח, הוא לא נותן לי להגדיר בכלל.. למה זה? איך אפשר לפתור? השאיפה שלי היא מחיצה אחת של 3TB, אבל אם אין ברירה, אז לפחות מחיצה של 2TB ועוד אחת של 1TB... אבל למה הוא לא נותן לי להשתמש במה שנותר =/ מצורפת תמונה להמחשה תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 999 צפיות
-
-
הי, מתלבט בין 3 דיסקים קשיחים למחשב חדש לאדריכלית. Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3 Western Digital 500GB 7200RPM 16MB Sata3 WD5000AAKX Caviar Blue Westren Digital 500GB 64MB Green Sata3 WD5000AZRX מחירים: 453 397 395 זכור לי שלסמסונג יש ביצועים טובים והוא מהיר. משמעותי שהוא SATA 2? ה WD אני ממש לא מכיר. תודה.
-
- 6 תגובות
- 999 צפיות
-
-
אומרים שהוא יעלה 525 דולר בחול כמה אתם חושבים שהוא יעלה בארץ ?
-
- 0 תגובות
- 999 צפיות
-
-
שלושה דגמים נראו לי הכי בסדר מבחינת הגודל והמחיר WD Caviar Green 640GB IntelliPower, 64MB, SATA II WD6400AARS WD Caviar Green 500GB IntelliPower, 32MB, SATA II WD5000AADS Samsung 500GB 7200RPM 16MB SATA II HD502HJ מה הטוב ביניהם מבחינת ביצועים? הגודל פחות משנה אלה יותר הביצועים?
-
- 1 תגובה
- 999 צפיות
-
-
נוח להשוואה בין אופציות שונות. לינק לאתר:http://www.pcper.com/ssd לינק ישיר לטבלה: http://www.pcper.com/content/SSD-Decoder-popup
-
- 1 תגובה
- 999 צפיות
-
-
מצאתי Samsung 830 במחירים לא מהעולם. http://www.ebay.com/itm/New-SAMSUNG-830-Series-2-5-128GB-SATA-III-Solid-State-Drive-SSD-Retail-Package-/251120072646?pt=US_Solid_State_Drives&hash=item3a77ec37c6 האם כדאי להזמין מאחד המוכרים במחירים הזולים האלו ?
-
- 2 תגובות
- 999 צפיות
-
-
שלום לכולם לפני כמה ימים קניתי צורב של sony48*24*48 והכל עבד כמו שצריך עד היום באתי לצרוב איזשהו דיסק והוא נותן לי לצרוב אותו רק במהירות של 40 ומטה ולא מופיעה לי משום מה האפוציה של 48 דרך אגב התוכנה שאני צורב איתה היא nero5.5 אם זה עוזר למישהו חברררההה מממההה ללעעעשותתת ???
-
- 5 תגובות
- 999 צפיות
-
-
מדובר על לפטופ של מכר, שנפל לו ארצה והלך הדיסק קשיח מדובר ב2.5" IDE 60GB.... (hp mini 10"( תודה
-
- 3 תגובות
- 999 צפיות
-
-
הרכבתי מחשב חדש עם הדיסק הקשיח הזה: Seagate ST3500320AS 500GB SATA2 32MB ולפעמים הוא משמיע רעשים של חשיבה, שהמחשב כאילו חושב או טוען האם זה אמור להיות ככה או שאני לא אמור לשמוע אותו בכלל?
-
- 1 תגובה
- 999 צפיות
-
-
אהלן, ראיתי שבארץ, NAS פשוט עם 4 מגירות עולה 2000 שקל (בוא נגיד שבהזמנה מחול עם המשלוח והכל אני אחסוך רבע מחיר). מחשב פשוט, חדש מהחנות, אפשר לבנות באלף שקל (ללא הרדיסקים, כי גם ה-NAS מגיע ריק). חוץ ממימדים קומפקטים יותר, מה ה-NAS נותן לי? הרי אפשרויות RAID אני יכול לקבל מהלוח אם, ממשק גישה ושליטה אני יכול להתקין מה שבא לי על לינוקס. ב-PC אני מקבל הרבה יותר סלוטים לחיבור עוד הרדיסקים בעתיד, איוורור טוב יותר, ספק טוב יותר. אז מה בעצם נותן לי ה-NAS ?
-
- 4 תגובות
- 999 צפיות
-
-
היי, קניתי לפני כשבועיים את ה- WD20EARS ב- 390 ש"ח בעיקר לחיבור לסטרימר למטרת צפיה של סרטים ב- HD וכמובן לגיבוי כל הסרטים וההופעות שהורדתי בבלוריי מלא (כבר כמעט כשני טרה של קבצים) אני קראתי לאחרונה בכל מיני פוסטים וגם פה ש- WD זה לא מה שהיה פעם ושיש "בעיות" עם ההרד דיסקים שלהם וושהם כבר לא כל כך אמינים שאולי היה לי עדיף לקנות את הסמסונג (204UI) מה גם שהוא יותר זול משמעותית עכשיו. (לא שזה עוזר לי כרגע.... בינתיים ההרד דיסק עושה את עבודתו נאמנה (אמנם כולה שימוש של שבועיים). האם לנסות ולהחליף אותו בסמסונג או שאין לי מה לדאוג ולהישאר איתו? (למרות שלא כל כך בא לי עכשיו שוב להעביר איזה טרה וחצי של קבצים ...) תודה.
-
- 1 תגובה
- 999 צפיות
-
-
כל פעם שאני ניגש לאחד מהכוננים במחשב (שלא משמשים למערכת ההפעלה), במידה ולא ניגשתי אליו הרבה זמן לוקח להם כמה שניות בשביל להידלק ואז יש רעש של כמה סיבובים מהירים בכונן לפני שהוא מתחיל לפעול. מישהו יודע אם מדובר באיזשהו אופציה שניתנת לביטול בווינדוס או שזה אולי קשור למנגנון הבטחה ב intel rapid storage?
-
- 2 תגובות
- 999 צפיות
-