אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,921 דיונים בפורום זה
-
איך מבטלים מחיצות? ואיך ניתן לפרמט כונן קשיח דרך וינדוס?
-
- 7 תגובות
- 989 צפיות
-
-
הכרטיס עבד במכשיר גלקסי 4 עד שפתאום הוא לא עולה. במחשב מופיע "דיסק נשלף" אך כשלוחצים עליו מופיע "הכנס דיסק". האם יש דרך להשיג את הקבצים שהיו על הדיסק? מה ניתן לעשות?
-
- 1 תגובה
- 989 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש ובלוח אם יש 2 סוגים של כבלים SATA השניים הרגילים האדומים ושניים כתומים צהובים ועבים השאלה שלי אם הצהובים הםכבלי SATA רגילים ואפשר לחבר אותם אותם במקום האדומים או שהם מיועדים למשהו תודה
-
- 5 תגובות
- 989 צפיות
-
-
שלום אם אני בונה מחשב שיהיו הו שני כוננים: כונן SSD של 80GB ועוד כונן מגנטי רגיל של 1TB. הנטיה הראשונית שלי היא לשים את מערכת ההפעלה ואולי גם ה PAGEFILE על כונן ה SSD. אולי ניתן כם להתקין עליו מספר תוכנות שאני משתמש בהן הכי הרבה. האם יש עוד המלצות כדי להאיץ את פעולת המחשב בהקשר של דיסק SSD (בעיקר בעלייה ראשונית של תוכנות) ? תודה
-
- 1 תגובה
- 989 צפיות
-
-
יש לי חבר שפירק את הכונן ממחשב נייד של HP. SSD 80GB HP P/N 487613-002 שווה לקנות ב-450 ש"ח? האם זה הגרסה האשונה של ה-SSD או השניה?
-
- 1 תגובה
- 989 צפיות
-
-
שלום אני מחפש צורב שצורב את הכותרת על המדיה וזה במקום לכתוב את הכותרת של הדיסק בטוש אז ניתן לעשות את זה בצורב אז איזה צורב טוב אפשר לקנות שיעשה גם את זה ? תודה
-
- 5 תגובות
- 988 צפיות
-
-
האם פירמוט הכונן בתדירות גבוהה מקצרת את חייו ומורידה את ביצועיו? ???
-
- 0 תגובות
- 988 צפיות
-
-
ברשותי סרטי משפחה שהוקלטו כ DVD, וברצוני להעבירם למחשב, הכיצד? =] תודה!
-
- 4 תגובות
- 988 צפיות
-
-
שלום התקלקל לי HD של WD והחנות שקניתי ממנה לא כל כך עוזרת לי אז אני רוצה להביא את הHD המקולקל ישירות ליבואן אבל... מי היבואן?
-
- 5 תגובות
- 988 צפיות
-
-
בכל אתר של מחשבים אני רואה דיסקים קשיחים של אותה החברה באותו הגודל אבל שבאחד מהם יש JS JB KS YS מה זה כל הדברים האלה? מה הכי טוב?
-
- 4 תגובות
- 988 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות הרד חדש... עכשיו ישנן שתי אופציות SATA MAXTOR 80GB 7200 8MB BUFFER WD 80GB 7200 8MB BUFFER ATA 100 HDD מה אתם אומרים הפרשי מחירים בערך 150 שקל. תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 988 צפיות
-
-
היי כולם, קניתי HD פנימי חדש, 3TB של seagate. חיברתי אותו, הווינדוס זיהה והכל טוב ויפה. ווינדוס 7 64, כרגע יש במחשב גם את הכונן המקורי של 500GB. נכנסתי לdisk management והוא אוטומטית מחלק לי את הכונן החדש ל-2. מחיצה בנפח 2048GB = 1.99TB ומחיצה בנפח של השאר (746GB) במחיצה הגדולה, 1.99TB, ניתן להגדיר ולהשתמש. את שאר הנפח, הוא לא נותן לי להגדיר בכלל.. למה זה? איך אפשר לפתור? השאיפה שלי היא מחיצה אחת של 3TB, אבל אם אין ברירה, אז לפחות מחיצה של 2TB ועוד אחת של 1TB... אבל למה הוא לא נותן לי להשתמש במה שנותר =/ מצורפת תמונה להמחשה תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 988 צפיות
-
-
יש לי דיסק שנדפק ב 1% אחרי שהתחלתי את הצריבה האם יש איזו דרך להמשיך ולצרוב בו או שאין ? אולי תוכנה שמאפשרת ? תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 988 צפיות
-
-
היי, זו ההודעה הראשונה שלי פה בפורום, ועכשיו נעבור לחלק האמנותי. יש לי הארד דיסק חיצוני של סמסונג M3 Station 2TB, שמחובר לחשמל ומחובר למחשב, ליציאה של USB 3 על לוח האם. הבעיה היא שהוא נכנס למצב "שינה" (אמרו לי שקוראים לזה Spindown) ולוקח לו 10 שניות להתעורר. אני מניח שזה פיצ'ר אוטומטי של ההארד דיסק, שנועד לחסוך בחשמל. זה מאוד מעצבן כי אני עובד יום יום עם וורד וזה משגע אותי שאני צריך לחכות עד שישמור בכל פעם שאני מפסיק לעבוד על מסמך למשך 10 דקות. מצאתי את התכנה הזאת: http://nosleephd.codeplex.com/releases/view/24052#DownloadId=60305 שעושה את העבודה, אבל השאלה היא אם יש דרך טובה יותר לעשות את זה ואם אותה תכנה פוגעת בהארד דיסק (עד כמה שהבנתי, הספינים פוגעים בו יותר). תודה לעו…
-
- 0 תגובות
- 988 צפיות
-
-
שלום אני צריל לדעת איך לשנות את האות שהמחשב מקצה לכל כונן יש במחשב כונן קשיח אחד צורב וקורא כרטיסים משום מה המחשב נותן לקורא כרטיסים את האות C ולא לכונן קשיח וזה יוצר כל מיני צרות בהתקנות רציתי לדעת אם ניתן ואיך לשנות זאת? תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 988 צפיות
-
-
קניתי hd לפני כמה זמן של maxtor - diamondmax plus 9 120gb 8mb cache uata/133.. הוא הפסיק לעבוד (בקטע זה אני רוצה להזכיר שפרסמתי על זה גם ב-off topic לפני כמה שבועות).. הפסקתי ללכת לחנות שאני בדר"כ הולך אליה ( גם הייתי רוצה לקבל המלצות על מאיפה לקנות ואיזה חנות - אני גר ביבנה, אז משהו באיזור) בכל מקרה, בדקתי באתר שלהם ונאמר לי שיש עדיין אחריות אני זקוק למס' הטלפון של הייבואן של maxtor (שמעתי שזה CRG או משהו בסגנון), ואם יש למישהו איזה חנות שהוא יכול להמליץ לי ללכת אליה אני אשמח.
-
- 11 תגובות
- 988 צפיות
-
-
רציתי לשתף אתכם בכמה תוצאות מעניינות שהגעתי אליהן בשבועות האחרונים. הנושא החל כשרציתי לגבות קובץ של 16GB (סרט ממצלמת DV לפני המרה ל- MPEG2) על 4 דיסקי DVD. לאחר פיצול הקובץ בעזרת תוכנת HJSPLIT וגיסוי לדיסקים, רציתי לוודא שהקובץ תקין. לאחר חיבור כל הקבצים השבורים לקובץ חדש ובדיקת חתימות MD5 התברר ששני הקבצים, המקורי והמשוחזר, שונים. בדיקה עם תוכניות השוואת קבצים (FC.EXE מתוך שורת הפקודות - אף תוכנה אחרת לא יכולה להתמודד עם קבצים בגודל כזה) הראתה שיש הבדל של בייט אחד או שניים שגויים בין שני הקבצים. החלטתי לעשות בדיקה מעמיקה יותר. התצורה של המערכת שלי: Athlon 64 3000 סוקט 754 לוח ASUS K8V-Deluxe זכרון 1GB של KingMax CL2.5 דיסק 120GB SATA של Seagate דיסק 160GB SATA של Samsung…
-
- 3 תגובות
- 988 צפיות
-
-
לצורך העניין יש לי SD 8G CRUZER MICRO.
-
- 3 תגובות
- 988 צפיות
-
-
שלום לכולם לפני כמה ימים קניתי צורב של sony48*24*48 והכל עבד כמו שצריך עד היום באתי לצרוב איזשהו דיסק והוא נותן לי לצרוב אותו רק במהירות של 40 ומטה ולא מופיעה לי משום מה האפוציה של 48 דרך אגב התוכנה שאני צורב איתה היא nero5.5 אם זה עוזר למישהו חברררההה מממההה ללעעעשותתת ???
-
- 5 תגובות
- 988 צפיות
-
-
אז ככה יש לי דיסק של טושיבה נפח 3 TB ששירת אותי בנאמנות איפשהו מ2013 בערך , הכונן הכיל תמונות וסרטונים משפחתי בעיקר ואיזה טרה למשחקים הדיסק כבר נשאר לו איזה 30GB מקום פנוי אתמול התוכנה של אינטל לכוננים קשיחים התריעה על ארוע SMART בדיסק הנ"ל ולאחר חצי יום הדיסק התנתק , בקיצור פתחתי את המארז הוצאתי את הדיסק והוא היה חם מאד ו וגם הSSD רתח , וכנראה שזה הסיבה לבעיה , חיכתי שיתקרר וחיברתי ליציאה אחרת והדיסק עבד כרגיל אז כיבתי את המחשב וניתקתי מהמחשב ושמרתי בצד (אני אקנה מאורר שיקרר את אזור הHHD - יש לי מארז Antec GX500 ATX ) בדיקת תקינות אני אעשה אחרי שאגבה את הדיסק , למעשה אני לא אקח סיכון ואני אקנה קשיח חדש בנפח מכובד שיספיק לעוד כמה שנים +…
-
- 0 תגובות
- 988 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מנסה לבחור לי כונן קשיח חיצוני נייד 2.5 (בחיבור USB), ויש מלא יצרנים, הבולט שבהם הוא WD וזה גם מה שאני מכיר בתור הכי אמין, השאלה היא האם מה שאני זוכר עדיין נכון? אולי אני לא מעודכן. אני יודע שגם סיגייט סבבה, אולי גם מקסטור? יש יצרנים שכדאי להזהר מהם, בכוננים ניידים או בכלל? שאלה נוספת, מישהו מכיר איזו חנות טובה שמוכרת בפחות ממחירי זאפ? אני יודע שיש כאלו (לא בכל מוצר כמובן), השאלה היא איך מוצאים אותן... תודה :-)
-
- 1 תגובה
- 988 צפיות
-
-
אני חייב לקנות HDD חדש למה שלי דיי קרוב למוות וחלק נכבד ממנו מת. עכשיו הבעיה היא שהמחשב שלי ישן יחסית ואין לו חיבור SATA ואני מתכנן בכמה חודשים הקרובים על מחשב אבל HDD אני חייב עכשיו. בגלל זה אני צריך בקר SATA כי במחשב החדש אין טעם לשים ATA. אז אני לא יודע איזה HDD לקחת עם איזה בקר כדי שיהיה יחס מחיר ביצועים ומקום טוב. כי אני לא רוצה לקנו יקר מידי. 600 ש"ח זה ממש הגג. אני לא רוצה לבזבז את כל זה אז כל הצעה מתחת תתקבל בברכה. ולפחות 120 GB. תודה מראש! :]
-
- 13 תגובות
- 988 צפיות
-
-
היי, קניתי לפני כשבועיים את ה- WD20EARS ב- 390 ש"ח בעיקר לחיבור לסטרימר למטרת צפיה של סרטים ב- HD וכמובן לגיבוי כל הסרטים וההופעות שהורדתי בבלוריי מלא (כבר כמעט כשני טרה של קבצים) אני קראתי לאחרונה בכל מיני פוסטים וגם פה ש- WD זה לא מה שהיה פעם ושיש "בעיות" עם ההרד דיסקים שלהם וושהם כבר לא כל כך אמינים שאולי היה לי עדיף לקנות את הסמסונג (204UI) מה גם שהוא יותר זול משמעותית עכשיו. (לא שזה עוזר לי כרגע.... בינתיים ההרד דיסק עושה את עבודתו נאמנה (אמנם כולה שימוש של שבועיים). האם לנסות ולהחליף אותו בסמסונג או שאין לי מה לדאוג ולהישאר איתו? (למרות שלא כל כך בא לי עכשיו שוב להעביר איזה טרה וחצי של קבצים ...) תודה.
-
- 1 תגובה
- 988 צפיות
-
-
יש לי את הצורב הזה: LG GSA-H62N וכשאני צורב על מהירות 16X זה לוקח 13 דקות, דיסקים של ורבטים. מה הבעיה? למה זה צורב כל כך הרבה זמן? תודה!
-
סאטה 3. 2 טרה. 7200 סל"ד. 64 מגה קאש. http://www.bigbruin.com/content/xtpreview_1 מי מזמין לי ארבעה כאלה ?
-
- 5 תגובות
- 988 צפיות
-