עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by KF,

שלום קניתי כונן DVD של LG דגם: GDR-8163B 16X-DVD 52-CD-ROM עכשיו קיבלתי עם זה דיסק .... עכשיו האם אני צריך להתקין אותו ? (כמו שאמרו לי בחנות) ? כי הכנסתי דיסק סי רום והוא עובד..... השאלה אם אני יכניס דיסק של די וי די (של משחק..) הוא יקלוט ?.. נ.ב כרגע אין לי דיסק DVD ... יהיה לי בקרוב... להתקין או לא להתקין ? תודה!

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by rank,

אומרים שהוא יעלה 525 דולר בחול כמה אתם חושבים שהוא יעלה בארץ ?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  3. יש לי שרת שמריץ "FRRNAS" ביתירות "RAID5" , אני רוצה להתחבר לשרת דרך האינטרנט מישהו יכול להסביר לי איך?? גירסת FREENAS שלי היא " 0.7.2 Sabanda (revision 5462)", ואני משתמש בפרוטוקול "SMB", גרסת הראוטר שלי היא "WR1043N v1 00000000" של "TP-LINK". ניסיתי הכל.. הגדרת את ה-"DMZ" בראוטר על הכתובת של השרת שהיא "192.168.1.250" והגדרתי גם "Webserver"ב-FREENAS על פורט 8085 ופתחתי את הפורט בשרת, כשאני מקליד "192.168.1.250:8085" בדפדפן במחשב שלי זה נכנס לי לשרת, אך כשאני רושם את הIP החיצוני שלי בדפדפן בכל סוגי הוריציות(גם אם ה- IP שלי:8085) זה לא נותן לי כלום.. יש משהוא שמבין ב-FREENAS או בחיבור שרת ביתי לאינטרנט שיכול לעזור לי??

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  4. יש לי מחשב שמותקן עליו WINDOWS SERVER 2008 , אני רוצה להוסיף לו 6 הרדיסקים של 2TB ולחבר אותם במערך RAID 5 כך שיהיה לי קיבולת של 10TB, האם ה-RAID SOF של הסרבר 2008 מספיק טוב כך שהוא יוכל להביא לי ביצועים של קריאה וכתיבה מעל 1Gbps ושאני יוכל לנהל את ההרדיסקים בצורה טובה(יראה מה הטמפרטורה של הכוננים, מספר שגיאות, ואיזה קרס) או שעדיף תוכנה שתישב על סרבר 2008 ותנהל את הRAID 5???

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by barduck,

שלום, האם ניתן להשתמש בכרטיס Compact Flash או USB Flash Key בתור דיסק ראשי (ולעשות ממנו boot) ? מעין SSD לעניים? הרעיון הוא להתקין מערכת הפעלה (linux) על כרטיס CF או USB KEY בנפח 8G - כדי לחסוך בחשמל, פחות רעש, חום ומקום במארז. אני יודע שאפשר לעשות boot מ USB אם הלוח תומך בזה אבל האם יש מתאמים SATA/IDE ל USB/CF (לא כדי לחבר דיסק חיצוני ל USB, אלא בכוון ההפוך, כמובן) כדי שיזדהה ככונן קשיח ? תודה - barduck

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by Mccloud,

התחדשתי ב Western Digital My Book Essential WDBAAF0010HBK הבעיה שאני מחבר אותו למחשב הוא מופיע ככונן F ואני צריך להריץ את קובץ ההתקנה WD SmartWare.exe שאני עושה זאת אני מקבל הודעה F:/ is not a valid win32 מה צריך לעשות? והאם כל הכוננים הניידם דורשים התקנה? לפני שרכשתי לא ידעתי זאת וחשבתי זה כמו דיסק און קי. ---------------- Now playing: Leonard Cohen - Hallelujah via FoxyTunes

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by Symbore,

למחשב שלי מחוברים מספר כוננים כאשר כונן אחד באופן תמידי נתקע למספר שניות וממשיך לפעול כראוי לאחר מכן. על פניו נשמע כתקול? העניין שהתוכנה של western digital מראה כי הסמארט תקין, בדיקה קצרה תקינה ובדיקה ארוכה (אשר בודקת סקטורים פגומים) תקינה. סוג הבעיות: 1) נכנס לתיקיות ואז פתאום המחשב מתחיל לחשוב למספר שניות ורק לאחר מכן נכנס 2) רואה סרט אז לפעמים הסרט נתקע למספר שניות ואז ממשיך לפעול כראוי 3) רואה סליידשואוס ואז לפעמים במעבר מתמונה לתמונה הכונן נתקע למספר שניות ואז ממשיך כרגיל 4) (יכול להיות שלא קשור אך שוב מפויע רק בכונן זה) לפעמים מופיעים בסרט ארטיפקטים ואם אני מחזיר את הסרט אחורה, הארטיפקטים נעלמים. כל הבעיות הן רק בכונן הזה, השאר עובדים כרגיל. כמו כן, זה דבר יחסית ח…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  8. יש לי מחשב בעבודה, די חזק. יש לו כונן SSD כלשהו, הבעיה שלפעמים קורה שדיאלוגים לפתיחת קבצים או הWINDOWS EXPLORER(לא הINTERNET EXPLORER) נתקעים ולא משתחררים עד אחריי RESET. ואז, בזמן שהמחשב נכבה אני לפעמים מקבל הודעה שאני לא מספיק לקרוא עם כתובות כנראה של ההרד דיסק או הזיכרון(מספרים ארוכים). אני משער שזה בגלל הSSD, אבל האם הWINDOWS 10 לא אמור לבדוק תקלות באופן אוטומטי? מה עושים במקרה כזה?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by RT2,

שלום, יש ברשותי 4 הארדיסקים של 80GB, 8MB BUFFER, כולם SATA.. (כל זוג מאותה חברה) ברצוני לשפר את מהירות ההארדיסקים בעזרת RAID, הלוח הוא Asus A8N SLI DELUXE. איזה RAID אתם ממליצים? (בלי יותר מדי גיבויים) הפקטור פה הוא המהירות של ההארדיסקים + בטחון המידע. תודה!

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  10. שלום , ראיתי בפורום כמה פעמים את המונח LIGHTSCRIBE בהקשר לצורבים אבל ללא הסבר מה זה. צריך מדיות מיוחדות בשבילו (סוג\עלות\אמינות) או שאפשר לצרוב על מדיות DVD רגילות ?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  11. אני רוצה לקנות את ה SEAGAT 10 BARAKODA 320GB. יש לי בבית 80GB של WD והוא 8MB BUFFER, אז אם אני יקנה את ה 320 שהוא 16, הוא יעבוד לי כמו 8MB ?? בקשר לRAID, ראיתי שיש לי תמיכה כזאת בלוח אבל לא הבנתי מה ההבדל בינה ל S-ATA2 רגיל ?< אני רוצה להשתמש בH.D כמו גיבויי ושמירה של קבצים.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by Mooosa2005,

ההארד דיסק שלי מחולק ל-C ו D וזה ממש מעצבן. בגלל שהמעבר ממחיצה למחיצה ממש איטי איך אני מבטל את המחיצות? תודה בכל מקרה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  13. דגם ה-980 Pro של היצרנית מקוריאה עורך הופעת בכורה שקטה בתערוכת CES לכתבה

14. התקנתי הארדיסק WD5000AAKS. פירמטתי אותו בעזרת ישום ה"computer management" של ווינדוס. אציין שהתהליך לקח מעל שעה לפי דעתי- לא בדקתי את הזמנים במדויק, וזה נראה לי ארוך מהרגיל(אמנם עשיתי הרבה דברים תוך כדי הפירמוט ) אחרי שהדיסק פורמט אני רואה ש79 מגה תפוסים כביכול. אני זוכר שבכל הארדיסק יש unallocated space או משהו בסגנון, אבל האם 79 מגה זה נפח נורמלי?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by SOLIDUS SNAKE,

כשהמחשב עושה BOOT ולפעמים כשהWINDOWS עולה נשמע צליל קריאה חזק מהכונן משהו יודע מה הבעיה.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by MetalB,

הורדתי משחק ISO וישנם 2 קבצים אחד עם סיומת BIN ואחד CUE כיצד אני צורב אותם על דיסק? ???

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  17. שבמקום הפינים שאליהם מחברים את כבלי ה IDE , יהיה בכונן חורים (כמו שיש בחגורת ה IDE) ובחגורות יהיו הפינים . לפעמים יש מקרים שבהם הוצאת הכבל מהכונן לא עברה כראיו ואז נשבר או מתעקם פין - מצב לא נעים - אם אין אחריות חבל על המכשיר והפסדנו כסף וגם אם יש אחריות למה שהדיסק סתם יהיה בתיקון בעוד שאם הפינים בחגורה היו מתעקמים היה ניתן לקנות חגורה חדשה ... זה לא יקר ... ותודו שזה לא יקר כמו הארד דיסק חדש או כונן אופטי חדש.

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by lilian,

ברצוני להתקין שתי מערכות הפעלה על PC אחד ולהפריד ביניהן ע"י מחיצות. במידה והתקנתי תוכנות על מחיצת WINDOWS, איך אוכל להשתמש בהן בלינוקס ? בשביל להשתמש עם תוכנות בשני OS, חייבים לתקין תוכנות על מחיצה נפרדת?

19. Started by mystikal,

שלום לכולם , יש לי דיסק של ווסטרן דיגיטל, 120 גיגה אני מנסה לחלק אותו ל2 פרטישנים כדי להתקין על אחת מהן מערכת הפעלה אבל התוכנות המחלקות לא מאפשרת לי הן מציגות אותו בתור dynamic disc ולא מאפשרות לי לחלק אותו את ההרדיסק השני שיש לי הן מראות בתור ntfs ומאפשרות לחלק אותו מה אפשר לעשות כדי לפתור את הבעיה הזאת ולחלק את ההרדיסק ל2 חלקים ? (אני לא יכול לפרמט אותו כי יש לי עלי ומידע חשוב ככה שזאת לא אופציה) תודה מראש!

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by cleric,

הביצועים של הדבר הזה פשוט מטורפים עריכה - כן, אני מודע לזה שזה פרסומת ויראלית מטעם סמסונג, אבל זה עדיין מדהים.

21. Started by zohar678,

הבעיה היא למעשה של חבר, הוא עובד עם מערכת הפעלה של וינדוס 7 והוא טוען שהצורב עובד אך לא קורא דיסקים. האם מקור הבעיה בהגדרות או שיתכן והצורב הלך?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  22. הזמנתי מחשב חדש, וביום ראשון הקרוב אני אמור לקבל אותו. מ- RSM זה הדיסק שלקחתי: AAKS WD5000AAKS לא ממש בררתי לגביו והלכתי עליו דיי בצורה עיוורת, לפני שהרכבתי את המפרט. לפי מה שהבנתי הוא לא משהו בלשון המעטה. האם כדאי לי להוסיף כסף ולהחליף אותו במשהו אחר? לגבי הנפח אין לי צורך ביותר מ- 500GB. או שהוא יוכל לספק את צרכיי? בעקרון אין לי דרישות גבוהות ממנו יותר מדי. רק שיפגין אמינות. http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=164

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by wow,

אני מתכוון לצורב Toshiba SD-R5112 4/2/12//16/10/40 Bulk DVD-RW למה המחיר שלו נמוך כל כך? או שעדיף להשקיע עוד טיפה למשהו אחר. ואם כן אז על מה אתם יכולים להמליץ לי (מחיר כמה שיותר נמוך אבל שיתן תמורה).

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  24. שלום לחברי הפורום, קניתי לפני כשנה וחצי כונן חיצוני WD Element Essential מהדור הראשון של 2TB, ובשבוע האחרון הוא החל להשמיע רעשים. בטרם יקפח את חייו, החלטתי לקנות כונן נוסף כדי לגבות שם את המידע לפני שאני מוסר אותו לתיקון. תמיד חשבתי ש-WD נחשבים יחסית עמידים, אולם לאחרונה שמעתי על מספר חברים שנתקלו בבעיות קריסה של כונני HD (חיצוניים 3.5" ופנימיים כאחד). שאלתי היא איזה כונן אתם ממליצים לי לקנות? הכונן יחובר ללפטופ עם USB 2 ולכן לא בטוח שאני ארוויח מהירות טובה יותר מ-USB 3. כמו כן, המהירות היא לא הפקטור החשוב ביותר עבורי, אלא דווקא העמידות של הכונן. אני יודע שיש לחברות דגמים שונים של כוננים עם MTBF שונים, אולם עושה רושם שהחברות מנסות להסתיר את המידע הזה מאחר ולא הצלחתי למצוא…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  25. רציתי לדעת בעצם על הנושא טיפה יותר. עברתי על הדיונים בסטיקי וכמה דפים אחורה ולא ראיתי איזכור לנושא. א. ניתן לרכוש מתאם כזה בחנות? אם כן, כמה זה עולה? ואם אפשר לינק לחנות כזו.(אם אין כוח לתת לינק, אני אחפש לבד. רק אני צריך את השם המקצועי של זה, אם יש כהז.) ב. יש אפשרות להכין את המתאם לבד? אם כן, יש כאן באתר איזה מדריך לנושא או באתר אחר(לינק יעזור )? ג. אם יש משהו שפיספסתי, לא שאלתי או כול אור שניתן לשפוך על הנושא אני אשמח מאוד. תודה מראש לכולם.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים