אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
כשאני מעביר קבצים בין ההרדיסקים הפנימיים שלי מאחד לשני או מפנימי לחיצוני דרך חיבור USB המהירות ממש איטית. מקסימום שאני מקבל זה 35MB/s. חשבתי שבUSB מקבלים עד 480 ,לא?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הי! לאחר שיטוט באופיס דיפו גיליתי 3 אזורי יצור למדיות. קראתי בארכיון הפורום דקות ארוכות ויצאתי מבולבל למדי. מה גם שמרבית ההודעות ישנות. אשמח אם מישהו יאיר את עיני בנושא. 1. מהו סדר האיכות ביחס למיקום המפעל? 2. האם חשוב להתעקש על כך? זה קריטי? 3. פלוס ומינוס - הבנתי שעדיף ללכת על הפלוס, נכון? (בהנחה בהצורב תומך בשניהם) http://www.cdfreaks.com/article/113 - זה לגבי ה- DVDRW אבל אני מניח שזה תופס גם לגבי החד פעמי, לא? 4. לגבי מחירים, מה המחיר האידיאלי לעוגה של 50? תודה על העזרה!
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום קניתי כבל USB TO USB המשמש להעברת קבצים בין שני מחשבים התקנתי את הדרייבר כנדרש אבל משום מה כאשר אני מפעיל את התכנה המשמשת להעברת הקבצים כל אחד מהמחשבים מזהה רק את עצמו ובחלון REMOTE DESKTOP לא מופיע כלום מישהו יודע איך עובדים עם הכבל הזה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לאחותי בעיה במחשב ,ולפני שאנחנו מפרמטים לה אותו ,רצינו לגבות כמה דברים שיש לה במחשב אבל אי אפשר להפעיל תמחשב (הוא נדלק ונכבה ..) אז חשבתי לקחת לה תכונן הקשיח ,לחבר אותו למחשב שלי ואז לגבות הכל .. אבל איך אני עושה את זה ? האם אני צריך להוציא תכונן הקשיח שלי ורק אז להכניס ולחבר את שלה ? או שאפשר להשאיר את שלי ולחבר בנוסף את שלה ? מותקנת אצלה מערכת ווינדוס כבר.. בנוסף , איך אני עושה זאת ? כי אני יודע שיש איזה ג'מפר שצריך לעשות וכו' .. והאם אני מחבר את 2 הכבלים ? כבר האפור -הרחב , וגם הדק (אצלי הוא אדום) ? תודה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה זה אומר לעשות raid להארד דיסק.?? כל הזמן אני שומע את המילה הזאת אבל אני לא מבין
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני צריך לקנות הרדיסק לידידה שלא מבינה ממש, וגם בתור מתנה עם קבלה והכל לכן ארצה שהחנות תהיה מאזור הקריות(KSP,IVORY) גם טוב מבחינתי ומבחינתה אם יהיו בעיות. אלא אם כן יש לכם מחירים טובים וזמינים גם מחנויות אחרות אין לי בעיה. , ולא להזמין באינטרנט מאיפשהו.. דרישה: 500GB, כונן נייד, עד3,5... באזור ה400 (היא לא צריכה יותר, בעיקר גיבוי תמונות ) נ.ב יש בקיאספי ST305004FDA1E1-RK של סיגייט. 500GB, ב350 שקל. ובאייבורי ST905004EXA101-RK 500GB סיגייט - גם ב350 שקל. ST305004FDD2E1-RK 500GB סיגייט - 375 ש"ח. אשמח שתאירו את עיניי לדגמים גם שיהיו טובים .. (ושווים להוסיף עליהם כסף מבחינת המחיר) - לאחרונה מחירי WD MY BOOK, עלו סתם, אני קניתי 500גיגה ב360 שקל, עכשיו הם עולים 430…
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מחפש המלצה לכונן קשיח חיצוני בחיבור USB, עדיפות לנפח כמה שיותר גדול, אך בתנאי שהחיבור שלו למחשב דרך ה- USB גם יספק לו את החשמל כך שאני לא אצטרך ספק כוח נוסף שיתחבר אליו.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
באפשרויות פרמוט של האקספי, יש format, ויש quick format. יש בעיה כלשהי עם הפרמוט המהיר? יש הבדל כלשהו?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
קראתי הרבה ואני חדש בתחום הSSD. המחשב ישמש בעיקר לעבודה, אינטרנט, הורדת סרטים והזרמתם לסטרימר. אני הולך על מחשב חזק עם כרטיס מסך ממוצע כי אני לא משחק אבל אני כן רוצה ביצועים מהירים ככל שניתן. במחשב הישן יש לי דיסקים קשיחים 1TB SAMSUNG 103SJ + SEGATE 1TB ST31005 28AS. + כונן SEGATE זהה תקול שאחליף באחריות, סה"כ 3TB. וזה חוסך לי הרבה בתקציב לקניית המחשב. אני תמיד משקיע הרבה במחשב שאני קונה כי אני בונה על טווח ארוך וגם מה שלדעתכם אולי לא יתאים לצרכיי בהחלט יתאים בעוד 5 שנים. כי כך החזקתי מעמד במחשב הנוכחי ששודרג רק בזיכרון ובדיסקים הקשיחים וכמובן שידרוגי ביוס. עד כאן הרקע , עכשיו לתכל'ס: איזה SSD בנפח הנ"ל הייתם ממליצים לי עד 1000 ש"ח? תודה לכול העוזרים :-*
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חברים אני מעוניין לקנות דיסק קשיח 40 עד 80 GB מה ההבדל בין SATA ל IDE ? מקסטור או WD או בכלל סמסונג ? למה ההבדלים במחירים כל כך קטנים ? לדוגמא: WD 40GB 7200 RPM - ATA 100 ש"ח 320 WD 80GB 7200 RPM - ATA 100 ש"ח 345 חשוב לי אמינות כמובן. האחריות דומה אצל רוב היצרנים שמתי לב. וזהו..תודה.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני קונה דיסק קשיח חדש SATA2 אבל לא יודע איזה לבחור westrean Digital או Seagate מה יותר כדאי מבין השניים תודה
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הוא של סיגייט בנפח 1.5 טרה , במהירות של 7200 סל"ד , 3.5 אינצ' , מחיר -560 ש"ח. http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=ST315005FDA2E1&Cat2Cat1ID=141&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he שמעתי שסיגייט לא אמינים, ואני לא יודע מה לעשות, אני מוגבל בתקציב ומבחינת מחיר תועלת הוא הכי משתלם. השאלה הוא האם הוא אמין. ואם שווה ללכת עליו. אשמח לעזרה. תודה רבה~!
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי רבעיית קשיחים, זה מחייב ביקורת טוב, נתחיל עם רבעיית הקשיחים ובקר הקשיחים הם SAMSUNG F1 HD103UJ בנפח של טרה, מדובר בקשיחים עם 3 פלטות בגודל של 334GB ו32מגה זכרון. הPERC עצמו כמו שהוא בא במקור והקירור החדש שלו הבדיקות: הבדיקות נערכו על ידי HD TACH 3.0.0.0 ו- HD TUNE PRO 3.50 בגדול רציתי להביא לכם את כל התמונות של הבדיקות אבל זה יותר מדי (גם גרם לקריסה באתר אחר) לכן אני אביא לכם את הטבלה המרכזת של כל המידע וגם קישור לתמונות אם מישהו רוצה אותם http://depositfiles.com/files/37fpg3m29 ICH VS PERC בגדול אפשר לראות שיש מקומות שהICH10 עדיף על הPERC אבל גם התוצאות השונות נובעות בעיקר מכך שבניגוד לאפשרויות הבודדות שיש לICH10 כמו סרטיפים בגודל של 32 עד 128 לעומת …
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מי יותר טוב: 1)Western Digital WD BLUE 3D NAND SATA 500GB. או 2) Crucial MX500 500GB SATA III . בנוסף: 1) שמתי לב שכונני SANDISK זולים הרבה יותר. זה לא נראה לכם חשוד??? 2) שמתי לב שתמיד כונני Samsung 860 Pro יותר יקרים. מה מייחד אותם שתג המחיר שלהם גבוה יותר? האם הם באמת יותר משתלמים?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מקווה מאוד שתוכלו לעזור לי לאחר שניסיתי למצוא פיתרון ולא מצאתי , יש לי הארדיסק נייד של WD my passport לפני כמה ימים לאחר שחברתי אותו למחשב פתאום הוא לא נותן גישה להכנס אליו ולצפות בקבצים, החלון פשוט נתקע ולאחר כמה זמן מבקש פירמוט, התוכנה של הדיסק גם לא מאפשרת להריץ אותה, שלחתי מייל לחברה והם ענו לי שיש לי תופעה שנקראת DATA CORRUPTIONS ושלחו לי מדריך איך לפרמט את הדיסק. אני ממש לא רוצה לפרמט אותו יש עליו הרבה מידע שלקח לי שעות להוריד ולמצוא, אשמח לשחזר אותו לאחר מכן אין לי בעיה לפרמט . עוד משהו מוזר ב-Disc management הדיסק לא מופיע כ-NTFS אלא כ-UDF. יש למישהו רעיון מה קורה פה ולמה זה קרה...???
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני יודע שכבר רצו פה עשרות(אם לא מאות) שאלות בקשר למדיות לצריבה של ורבטים אבל לא מצאתי שאלה דומה למה שאני עומד לשאול. אני שוקל לקנות את המדיות הללו לצריבה: http://cgi.ebay.com/5-Verbatim-bluray-dvd-video-50GB-4X-blu-ray-blank-media-/280685057648?pt=BI_Blank_Media&hash=item415a221670 איך אדע מי היצרן שלהן בפועל(Taiyo Yuden או סתם יצרן עלוב) ? האם מישהו התנסה איתן? ואם לא אלה, מישהו יכול להמליץ על משהו אחר(שלא יפער בור בכיס)? תודה ושבת שלום
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי לפני כשבוע DOK של sandisk הוא מזוהה ע"י מחשב עם XP אבל במחשב עם חלונות 98 אי אפשר להפעיל אותו! ברגע שמחברים אותו המחשב נותן הודעה שהוא מחפש את הדרייבר אבל לא מוצא אותו, מבחינת המחשב הDOK לא קיים בכלל. למישהו יש רעיון למה ואיך פותרים? תודה מראש על העזרה, T.W.K
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש את של אינטל כמובן.. ויש את של גיגבייט.. יתרונות חסרונות?? (אני חושב שאם אני עושה על הגיגבייט אני מוריד עומס מה-NB (יש צורך בזה, במקרה של 0C).. או שאני מדבר שטויות?? לא יודע איך זה הגיע לפה... להעביר בבקשה למקום שצריך.. אולי בכלזאת?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי סרטי HD לפעמים אני רואה 720P ולפעמים 1080P אבל אני לא מרגיש הבדל בין ה720 ל1080 יש הבדל בין 1080P ל 720P ? אני לא שם לב. ראיתי שהסרטים שאני רואה לפעמים רשום גם BLURAY אז רציתי לשאול מזה אומר ? וצריך תמיכה מלאה בHD בשביל לראות באיכות מקסימלית 1080P ? תודה *לא ידעתי לאיזה פורום זה קשור אז שמתי בכללי.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי את הצורב הזה: LG GSA-H62N וכשאני צורב על מהירות 16X זה לוקח 13 דקות, דיסקים של ורבטים. מה הבעיה? למה זה צורב כל כך הרבה זמן? תודה!
-
http://www.amazon.com/gp/product/B006VCP7NQ/ref=gno_cart_title_0?ie=UTF8&psc=1&smid=ATVPDKIKX0DER מה אתם אומרים? משלוח עד הבית, יוצא בסביבות 375 ש"ח. צריך גם מתאם אם מתקינים בנייח.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
נכון יש את ה ATA 100MBS ויש את ה ATA 133MBS, זה יענו הבאס של הכונן קשיח? אם זה לא אז אם משהו יכול לתת הסבר אני אשמח מאוד! בתודה ג'י ,
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי מחשב לא מזמן עם לוח אם GA-P55M-UD2 וארדיסק 1 טרה של סמסונג (שעובד ב SATA) קבלתי ארדיסק מחבר של עוד 80 גיגה ואני מעוניין להתקין אותו במחשב בתור כונן גיבוי... הכונן הוא IDE אז איך מחברים אותו? צריך להגדיר את הגמפרים ל SLAVE ורק לחבר?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אף פעם לא הבנתי את הנתונים בממשקי דיסקים קשיחים, של Transfer rate למשל בסאטה 2 זה 3 ג'יגה ביט שהם כ 375 מגה בייט לשנייה ובמציאות הדיסקים מגיעים לקצב העברה של כ-90 מגה בייט לשנייה בקריאה ונראה לי קצת פחות בכתיבה (כמובן כאשר מדובר על דיסק בודד ולא RAID) בנוסף, כאשר היה מעבר מסאטה לסאטה 2 ששוב הנתון של ה-Transfer rate הוכפל, הקצבים האמיתיים לא הוכפלו עכשיו עם הסאטה 3 שצפוי להגיע, 6 גיגה ביט קצב העברה, מה זה בדיוק אומר ואיך מתרגמים את הנתון הזה? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-