עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by MODY69,

שלום, אני מתכנן לכתוב תוכנה שחלק ממה שהיא עושה זה סריקת הכונן בחיפוש אחר קבצים חדשים/קבצים קיימים שהשתנו. בקיצור, תוכנה שעוקבת אחרי כל שינוי בתוכן ה-HD. השאלה שלי היא האם יש דרך לראות את הקבצים האחרונים שנערכו/נוצרו ב- HD (אני מדבר על NTFS). אני לא יכול להסתמך על שעת ישירת/עריכת הקובץ שרואים בוינדוס מכיוון שהן ניתנות לשינוי. כמו כן, ה- pagefile ניתן למחיקה ולכן גם עליו לא ניתן להסתמך. תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 968 צפיות
  2. Started by Dark Respect,

שלום התקלקל לי HD של WD והחנות שקניתי ממנה לא כל כך עוזרת לי אז אני רוצה להביא את הHD המקולקל ישירות ליבואן אבל... מי היבואן?

• 5 תגובות
    • 968 צפיות
  3. שלום, אני מעוניין לרכוש ביום ראשון הקרוב מחשב ביתי חדש בתקציב של 4000 ש"ח לא כולל כונן ה- SSD. אני מעוניין לקנות כונן SSD למחשב, אבל אני לא יודע איזה כדאי לי, אין לי צרכים מיוחדים. בעיקרון מספיק לי 128GB אבל אולי מבחינת ביצועים כדאי לי כונן גדול יותר. אמרו לי שכדאי ללכת על הכונן: Samsung 840 128 Pro הכונן עולה בסביבות 695 ש"ח. אבל אולי כדאי לי לקנת כונן בעל נפח גדול יותר בגלל הביצועים? ואולי הכונן: Samsung 840 120 שעולה 525 ש"ח עדיף כי הוא מספיק לי מבחינת הנפח. אני קצת מבולבל... באופן עקרוני מספיק לי 120-128GB ואני רוצה להישאר בתקציב סביר (500 ש"ח) אבל אם ישנם הבדלים משמעותיים אז אני יכול ללכת על תקציב קצת יותר גבוה, השאלה מה כדאי, מה אתם ממליצים? כמובן שגם דגמים אחרים יל…

• 1 תגובה
    • 968 צפיות
  4. Started by אור כהן,

שלום. לפני כחודשיים הלך לוח הדיסק הקשיח הישן במחשב אחי (חודש לאחר סוף האחריות, מדגם HD103SJ) אני מחפש דיסק חלופי (לא למערכת הפעלה) אשר יהיה מהיר (לקידוד, כלומר 7200RPM) ובמחיר של עד 500 ש"ח. הדגש שלי הינו על אמינות בעיקר. שקט זה בונוס נחמד. חשבתי על הטושיבה. הסיג'יט לא קורץ לי במיוחד לאור הכשל הרב שלו והניסיון המר עם סמסונג שנרכשה על ידי סיג'יט. דעות? המלצות? בברכה, אור כהן

5. Started by Mr Gadget,

ברשותי שעון + DOK שקיבלתי אותו תקול ממישהו שכבר לא התעניין בשעון, אחרי שהבעייה הייתה בכבל ה USB עצמו החלפתי אותו לכבל יותר גדול שמצאתי, עכשיו הבעייה העיקרית למי שמכיר את השעון היא למצוא כבל תואם שיתאים לתושבת שעל השעון חיפשתי המון כבלי USB שאולי יתאימו אך ללא הצלחה האם אפשר להשיג כבל דומה מאיפהשהו?

• 2 תגובות
    • 968 צפיות
  6. Started by mzlbat,

היי יש לי איזה 1 טר שצריך להעביר על הרד דיסק חדש (2 טרה ) ורציתי לדעת אם זה בריא להעביר את הכל במכה אחת או יותר טוב בשלבים שהכונן לא יתחמם או יתאמץ ? ואם בשלבים איך זה ? יעני להעביר 100 ג'יגה ולחכות ולתת לו לנוח איזה 10 דקות וכך הלאה .........? עוד שאלה בכונן הישן (טרה וחצי ) עשיתי לו מחיצות , השאלה איך אני מבטל אותן אחרי שאני מעביר את כל החומר ........?

• 3 תגובות
    • 968 צפיות
  7. הכונן שאני רוצה הוא: NST-360SU-BL- http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=1900 והדיסק הקשיח:כונן קשיח מבית Seagate דגם ST3500320ASנפח 500GB כל זה יוצא לי בדיוק 641 כולל משלוחים... היה ליMy Book Premium ES Edition והחרא הזה התקלקל לאחר כ-5 ימים... 200 GB תמונות סדרות שלמות יהי זכרן ברוך.. קיצר אני יכול להחליך לMY BOOK חדש או לעשות את השילוב הנ"ל קראתי המון! ביקורות על הכוננים החיצוניים האלה והכל על הפנים (באנגלית) כולם אומרים שהם פשוט מתקלקלים בלי סוף.. אין לי כוח לעוד מפח נפש.. מה אתם אומרים?

• 1 תגובה
    • 968 צפיות
  8. Started by vourt,

היי, עכשיו התקנתי 2 כונני WD 160GB בהגדרת RAID Stripped (RAID 0) ההתקנה נעשתה בשביל מהירות גבוהה יותר בקריאה / כתיבה לכוננים. תוך כדי ההתקנה ובכרגע בויסטה אני רואה שיש 300MB מקום בכונן אחד, כשאמור להיות בעצם 160 לא? האם 2 כוננים שמחוברים בראיד 0 יתנו גודל כפול ומהירות כפולה? אשמח לכל עזרה או טיפ בנושא לפני שמתקין הכל מחדש.. תודה!

• 8 תגובות
    • 968 צפיות
  9. היי חבר'ה. בסוף קניתי לחברה את הצורב - LG GSA-H22N. באתי והרכבתי לה אותו אתמול, והמחשב זיהה אותו ללא בעיות מיוחדות. כשהכנסתי דיסק(כל דיסק), האייקון בכונן השתנה למצב שכאילו קיים דיסק - אך שם הדיסק לא צויין, וגם לא נפתח חלון פתיחה אוטומטית. כשמנסים להפעיל את הכונן עם הדיסק הוא לא עולה - ונתקע לכמה דקות. רק אחרי בערך 2-3 דקות הכונן 'נפתח' ולא מראה אף קובץ בפנים. במילים אחרות - הכונן לא מפעיל שום דיסק. האם הכונן דפוק? או שיש עוד פתרון הגיוני לדעתכם? חשבתי אולי דרייברים מהאתר... אבל בתכלס לא עושה רושם שיש בעייה בדרייברים. איזה בעסה זה..קונים מתנה ובסוף היא לא עובדת.

• 10 תגובות
    • 968 צפיות
  10. Started by SEangel,

איזה הרד דיסק עדיף? לשניהם 8 מגה באפר ושניהם בנפח 120 ג'יגה

• 1 תגובה
    • 968 צפיות
  11. Started by krembo,

can I connect to pc one to onder with usb cabe l?and witch kind?? a-a a-b a-? shy

• 2 תגובות
    • 968 צפיות
  12. . אם ניקח לדוגמא את הדיסקים של Seagate ונשווה את הדיסקים בנפח 750 בגרסאותיהם השונות Raid וללא רייד. רואים שזמן האחריות זהה (5 שנים ) וכנראה שגם איכות הבנייה זהה, האם זה סתם גימיק או שיש סיבה מוחשית שעבורה כדאי להוסיף את ההפרש עבור דיסקים ייעודיים למערכי raid

• 7 תגובות
    • 968 צפיות
  13. Started by dj shay 30010,

יש לי קובץ ISO עם BOOT כמו שצורבים אותו אני רוצה להעביר אותו עם BOOT ל דיסק און קי

• 4 תגובות
    • 968 צפיות
  14. Started by maor676,

היי, אני מעוניין לקנות כונן קשיח 1TB לסטרימר. הבנתי שכדאי לקחת לסטרימר הארד דיסק שמתחמם פחות אז מהמומלצים שלכם היה נראה לי הHD103SI לפי הנתונים המהירות שלו נמוכה יותר מאחרים, כמה זה משמעותי?I

• 9 תגובות
    • 968 צפיות
  15. Started by ORBIT,

SANDISK CRUZER 8 GB הקובץ המדובר הוא סרט בפורמט HD.720p שוקל 4.5 ג'יגה ניסיתי להעתיק את הסרט וקיבלתי הודעה שאין מקום ועלי לפנות מקום, כמובן שבדקתי ויש מלא מקום, בסך הכל תפוסה של 245 מגה, מחקתי ולא עזר. אז ליתר ביטחון פירמטתי וגם לא עזר, הדיסק ריק לגמרי אחרי פירמוט ועדיין אותה הודעה שאין מספיק מקום. יש לציין שזה קורה רק עם קבצים (סרטים) מהסוג הזה בלבד.

16. אני מעביר הרבה קבצים ותוכנות גדולים בין חברים, אני צריך הארד דיסק קטן לא יותר מ 40GB עדיף אפילו חצי מזה, אבל מהיר מאוד זה העיקר שהייה מהיר בערך ב 350 שקל יש הצעות? :asthanos:

• 4 תגובות
    • 968 צפיות
  17. המותג שהיה שייך בעבר לחברת מיקרון יתחיל להתחרות בה באופן ישיר מעתה ואילך לכתבה

18. :s05: ??? :s05:

• 3 תגובות
    • 968 צפיות
  19. Started by MaoR_KilleR,

שלום... רציתי לשאול: למה לרוב ממליצים פה על מדיות DVD-R/W בשביל תאימות משופרת? הרי אפשר לקחת DVD+R/W ולעשות Bitsetting ל- DVDROM, ואז סביר להניח שזה יעבוד על כל נגן וכונן DVD (גם ביתיים) ואפילו PS2 לא פרוץ. אגב, יש לי nec3520. מדיות איכותיות אני קונה TY02 (וורבטים 8x מדרגה שחורה) אבל הן יקרות (סרטים, גיבויים חשובים) נגיד אני רוצה לעשות צריבה "רגילה" או "שגרתית", איזה מדיה לקנות? (גם cd-r וגם dvd). שמעתי המלצות על Ritek.. למישהו יש עוד עצות? - מה זה riplock? - מה זה regions? תודה מראש מאור

• 4 תגובות
    • 968 צפיות
  20. היי יש לי DOK 4GB של סאנדיסק, הצלחתי להתקין עליו פיירפוקס אבל לא בעברית מישהו מכיר דרך להתקין עליו את הגרסא העברית? וגם איך אני מעביר את המועדפים מהפיירפוקס במחשב לDOK? גם לא הצלחתי להתקין ICQ וMSN יש למישהו פתרון לכל אלו? וחוץ מאלו יש המלצות לתוכנות ממש טובות ויעילות?

• 4 תגובות
    • 968 צפיות
  21. Started by oba3k,

בעקבות השירשור הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=174010.msg1490553#new והעצה של ערוץ 10 צילום והפקות, שיש לו את הכרטיס. רציתי לשאול מה ההבדל בין RADIX לווינדוז רסטור?

• 4 תגובות
    • 967 צפיות
  22. דגם ה-980 Pro של היצרנית מקוריאה עורך הופעת בכורה שקטה בתערוכת CES לכתבה

23. Started by netaneln36,

מה עדיף? (מבחינת ביצועים, רעש, וכו'....) ה- Seagate 500GB Sata II 32MB http://tms.co.il/product/4982 או Western Digital 500Gb 16MB AAKS http://tms.co.il/product/3400 בתודה מראש,

• 2 תגובות
    • 967 צפיות
  24. אני רוצה לקנות צורב DVD ושמתי לב שבכמה מהם רשום ה DVD+R ו-DVD-R ואין לי מושג מה זה אומר ותנו לי הצעה לצורב טוב כי אני לא הכי בקיע בנושא הצורבים?

25. Started by Unavoidable Encounter,

אני מעוניין בדיסק קשיח 160GB ומההודעות בפורום הבנתי שסמסונג הכי שקטים אני לא יודע מה ההבדל בין שני אלה (וד"א, לא כתוב שזה SATA2, זה SATA2?) http://shopping.com/xPF-Samsung_Samsung_SpinPoint_P80SD_160GB_SATA_II8MB_7200RPM_NCQ או http://shopping.com/xPF-Samsung_Hard_Drives_160GB_7200_RPM_SATA_HD_bulk איזה יותר טוב, למה והאם יש אחרים יותר טובים של סמסונג 160GB?

• 12 תגובות
    • 967 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.