עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by NiL,

שלום חיברתי הארד דיסק SATA חדש למחשב עם שני הארדיסקים ישנים יותר(אחד IDE ואחד SATA). כשאני מדליק את המחשב הוא לא פותח את הוינדוס אלא נותן לי לבחור בין אפשרויות: להפעיל מצב בטוח, להפעיל כרגיל, להפעיל מצב בטוח עם עוד משהו שאני לא זוכר. העניין הוא שלא משנה איזה מהם אני בוחר הוא לא מצליח לפתוח את הוינדוס ועושה ריסטרט ומגיע שוב לאותו חלון עם האפשרויות. מה עשיתי לא בסדר בהתקנה? פשוט חיברתי את הכבל ללוח אם וכבל אחד לספק, יש עוד משהו שצריך לעשות? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 597 צפיות
  2. קניתי כבל חדש וגם בו החיבור די רופף האם ככה זה אמור להיות ? אולי לא חיברתי טוב ? משנה איזה צד מתחבר ללוח ואיזה ל-HD ? ההארדיסק חדש החיבור שלו נראה בסדר ואין שיניים עקומות

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. אשמח לקבל דעה על הSSD הזה.. איך הוא ביחס לאחרים? והאם הוא יביא לי שיפור במקום הרפטור שיש לי. Western Digital 74GB Raptor 10K, 16MB, SATA http://ksp.co.il/hmain.php?uin=9468 תלחצו על אחד הסניפים. השימושים לא מיוחדים במיוחד..וינדוס ועבודה שוטפת אינטרנט מוזיקה משחקים סרטים..ובכללי למהירות! הכונן נטו למערכת הפעלה. יש לי עוד אחד של 500GB.

• 4 תגובות
    • 934 צפיות
  4. קניתי לפני כמה חודשים את ה-WD6400AAKS למחשב לא חדש מדי, וראיתי שאין לי איך לחבר לו אספקת כוח. (מספק הכוח של המחשב הישן יוצאים רק קונקטורים מסוג Molex, והוא דורש איזשהו קונקטור אחר) תמונות: הכונן הקשיח חיבור Molex ראשית, רציתי לשאול איך נקרא החיבור שבו משתמש ה-WD6400AAKS, ובאופן כללי, איזה קונקטורים יש לאספקת כוח לכוננים קשיחים? תודה!

• 4 תגובות
    • 953 צפיות
  5. Started by nissim_y,

לאחר התקנת windows -xp ותוכנת הצריבה nero, כשאני מנסה לצרוב ב copy-cd מתקבלת השגיאה שבקובץ המצורף. מה אני אמור לעשות?

• 4 תגובות
    • 703 צפיות
  6. אז ככה .. הארד דיסק מתוצרת מקסטור 120 גיגא בייט 7200 RPM 8 מגא ביט באפר ... רכשתיא ותי לפני חצי שנה בערך פחות אפילו ... בחודש האחרון הוא התחיל לחרוק למשל אני מעלה תמשחק כלשהו לוקח לו איזה 15 שניות ואז הוא מתחיל לחרוק לעשות רעשים כמוש ל כונן תקליטונים או משהו בסגנון ואז עולה הכל יש לי שמחב פנטיום 4 2.66 256 מגא זיכרון פנימי די די אר מחשב דיי חדש מישהו אולי יוכל להגיד לי איך לפתור את זה ? אין לי משמ כח ללכתלחברה עם יש דרך אחרת של לפתור את זה מהר זה יעזור או האם זה בעיה בכלל ? תודה ...

• 4 תגובות
    • 948 צפיות
  7. אם אני קונה כונן SCSI למחשב רגיל E6600 עם לוח P5W DH או כל לוח 680I אחר. איך אני מחבר אותו למחשב? אני יודע שצריך מתאם או משהו (מה הוא בדיוק עושה? איפה אני מוצא את זה? וכמה זה עולה?) אני רוצה לקנות את אחד משני אילו אם זה משנה http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16822141134 http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16822111148 תודה מראש על העזרה

• 4 תגובות
    • 766 צפיות
  8. Started by erez_barziv,

שלום לכולם. לפני כמה חדשים קניתי תכנת "תרגונט" המתרגמת אתרים מאנגלית לעברית. אמנם היא לא משהו, ויש אותה גם פרוצה ברשת, אבל דבר מעניין לדי שבה את ליבי : את המדיה הזאת לא ניתן לצרוב. טכניקת הצריבה שלה נעשתה בצורה פשוטה למדי, הם השאירו טרק אחד לא צרוב, למרות שהוא כן מסומן ב TOC כמכיל מידע בקובץ. במהלך התקנת התוכנה, התוכנה פשוט לא ניגשת אליו, בפקודות מהקוד, כך שאין פה שום בעיה. אולם כאשר הצורב מנסה לקרוא את הקבצים, הוא מנסה לקרוא גם את הטרק הלא צרוב, כי הוא מסומן ב TOC ואז הוא מפסיק את הצריבה ומודיע על בעיה במדיה........ אגב, הדבר נכון גם לגבי ניסיון של ההעתקה של קבצי ההתקנה את ההארד דיסק.... הפיתרון מן הסתם היא תוכנת צריבה/קריאה, שיודעת לזהות את הטריק הזה, או להודיע עליו, ול…

• 4 תגובות
    • 851 צפיות
  9. יש לי שתי הארדיסקים, אחד של IBM 30 גיגה והשני Seagate 40 גיגה על שניהם יש בד סקטורים :-\ הIBM פחות מ3 שנים אצלי כך שאמורה להיות עליו אחריות, ויש עליו משהו כמו 2 מגה בד סקטורים שלמזלי הם נרגעו והפסיקו להתפשט (יכול להיות בגלל הקירור). הSeagate בן שנה בערך (אולי פחות) וגם נקנה עם אחריות ל3 שנים, ויותר מ2 מגה בד סקטורים. מחיפוש שעשיתי ראיתי שיש אחריות על בד סקטורים (לא יודע למה אח שלי אמר שאין) האם היבואן של שתי הכוננים הנ"ל אמור להחליף אותם בלי בעיה בחדשים? מותר לו "למחוק" (לא פיזית) את הסקטורים הפגומים ולהחזיר לי תכונן "המחודש"? ובכלל אני אמור לפנות ליבואן או לחנות שקניתי ממנה? (קניתי מהחברה שמנסים לחזור עכשיו חזרה לעסקים :) אם למישהו יש טלפונים של היבואנים או לפח…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by gal_il50,

הזמנתי הארד דיסק MAXTOR 120G SATA ויש לי לוח אסוס A7N8X דלוקס,ואני יודע שהוא תומך ב-SATA אז האם אני צריך בקר כזה? ומה ההבדלים בין החיבורים של ATA לבין SATA?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by yakir8,

שלום יש לי צורב DVD מסוג 3540A ורציתי לדעת אם מה שקוראה לי זה נמצא אצל כולם אז ככה מתי שאני מכניס דיסק ואני לא משתמש בו כמה דקות ואז אני נכנס לכונן (של הצורב) לוקח לו כמה שניות (איזה 10 שניות אולי יותר) עד שאני יראה את כול מה שיש בפנים אני ישתמשתי במחשב הקודים שלי בסירום ושם זה לא קראה לי אז רציתי לדעת אם זה קשור לצורב או שיש אולי דרך לעשות שזה היה יותר מהיר

• 4 תגובות
    • 885 צפיות
  12. Started by Pingi,

אני מרכיב מערכת מחשב ורציתי לקנות את ה-500GB של Seagate עם 32MB buffer. בחנות המליצו לי יותר על ה-WD 500AAKS משום מה והסבירו בכך שהתגלו לאחרונה בעיות עם ה-Seagate-ים. למען האמת כרגע יש לי בבית Seagate דומה שעובד מצוין. מישהו יודע על מה מדובר? תודה.

• 4 תגובות
    • 782 צפיות
  13. הכוונה: האם כונן קשיח א' חייב להיות מאותה החברה ואותו הדגם של כונן קשיח ב'? יש לי Samsung F1 1TB 103UJ ואני מעוניין לקנות קשיח נוסף של טרה, וההתלבטות היא האם לקנות עוד אחד מאותו הדגם או ללכת על F3 החדש, או אפילו על המודל "הירוק", 5200 RPM. תודה

• 4 תגובות
    • 777 צפיות
  14. Started by alergic,

יש לי דיסקים של וידאו ממצלמת וידאו וכל פעם שאני מעתיק את הקבצים למחשב הוא כותב משהו cycling data error האם יש תוכנה שפוסחת על הERROR האלו או לבטל אותם ב WINDOWS? ככה שאוכל להעביר את הקבצים?

• 4 תגובות
    • 695 צפיות
  15. הציעו לי בפורום לרכוש 2 דיסקים קשיחים של WS בנפח 250 ג'יגה ולחבר אותם ב RAID 0, ע"מ לקבל ביצועים מהירים. אם אני מבין נכון, RAID 0 בעצם מתייחס לשני הדיסקים, כאל דיסק אחד, ומנצל את כל שטח הדיסקים, וזאת בניגוד ל RAID 1, שמבצע שמירה כפולה. אך יחד עם זאת, הסיכוי לתקלה הוא כפול, כמספר הדיסקים... אני מתלבט בין דיסק קשיח אחד בנפח 500 ג'יגה, לבין 2 דיסקים של 250 שמחוברים ב RAID 0 : 1. מה עדיף לדעתכם ? 2. האם הסיכוי לתקלה כאשר יש 2 דיסקים פיזיים הו אמשמעותי, או שהביצועים שווים את הסיכון ? 3. כיצד בפועל מתבצע ה RAID ? ע"י חיבור החומרה בצורה מסויימת ? ע"י מערכת ההפעלה ? ע"י תוכנה במערכת ההפעלה ? 4. האם כאשר אני ב WINDOWS, אני אראה רק דיסק קשיח אחד, ברשימת הכוננים ? 5. במידה ואני אעלה…

• 4 תגובות
    • 656 צפיות
  16. Started by adirnasri,

אני רוצה לקנות עוד דיסק קשיח(להוסיף) ואני רוצה לקנות של החברה WD (WESTERN DIGITAL( אני קונה 80GB SATA ב269 שקל העם שווה לקנות? ועם לא תנו לי הצעות אחרות עד 270 תודה מראש אדיר

• 4 תגובות
    • 688 צפיות
  17. Started by gil_8e,

האם לקנות רק צורב מהיר? או גם צורב וגם סי די רום בכוננים ניפרדים..? ??? מה החסרונות בכונן צורב בלבד??

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by Mr Gadget,

אז ככה לפני כמה ימים קניתי את הצורב הנ"ל ב 250 שקל(באריזה מקורית) עכשיו רציתי לדעת האם הצורב הנ"ל איכותי או שאינו טוב כל כך... האם כדאי להחליף לחברה אחרת או לדגם מתקדם יותר כגון 1653S או 1673S

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by dmkiller1,

שלום רב לכולם, ברשותי מע' הפעלה WIN7 ובכל פעם כשאני מכניס דיסק לכונן , המע' לא מעלה לי חלון קטן של מס' אפשרויות לביצוע (ניגון/כתיבה וכו'). עליי להדגיש כי המע' מזהה את הדיסק וניתן לראות את השם של הדיסק בחלון של המחשב שבו מופיעים כל אמצעי האחסון וכו'. מה עליי לעשות להחזיר בחזרה? האם ישנה איזו פקודה לכך? אני אשמח לדעת. תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by elni,

יש לי DVD ואין לי בדיוק דרך לחבר אותו לטלויזיה ואני רוצה לחבר אותו למחשב אמרו לי שיש אפשרות כזאת אפשר קצת פרטים על הדבר הזה?? תודה! =]

• 4 תגובות
    • 786 צפיות
  21. Started by dorratz,

שלום אני רוצה לקנות הארד דיסק 160GB חדש, חשבתי לקנות את הדיסק הבא: http://www.lamir.co.il/product.asp?product=824 מה דעתכם עליו?האם יש דיסק אחר שכדאי לי?

• 4 תגובות
    • 852 צפיות
  22. Started by Yaron-Cohen,

רציתי לקנות אותו...ותגידו לי אם הוא טוב..?...כי לי אמרו שהוא מעולה...

• 4 תגובות
    • 712 צפיות
  23. זה לא אותם אנשים כמו של IBM ? כאילו למה שבסדרה הזאת לא יקרה מה שקרה בסדרה הקודמת ?

• 4 תגובות
    • 964 צפיות
  24. Started by miaoo673,

היי, אני מחפש המלצה לדיסק לסטרימר Playon! HD. מתכנן לאכסן עליו קבצי MKV. עדיפות לחנויות באיזור הוד השרון-כפ"ס-רעננה. מה דעתכם על זה: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5639 לפי מה שהבנתי. הוא נחשב שקט יחסית. האם מספיק שקט בשביל קולנוע ביתי?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by Tal Haco,

היי, אני רוצה לקנות מZIGZAG כונן חיצוני של 2tr. אני מעדיף שיהיה זול ככל האפשר, אבל שלא יפגע לו באיכות. אני רוצה שיהיה גם USB2 וגם E-SATA. הוא ישמש לגיבוי למחשב ולאחסון של סרטים. תודה על העזרה.

• 4 תגובות
    • 924 צפיות

דיונים חדשים בפורומים