עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. שלום חברים, תמליצו לי בבקשה על דיסק חיצוני 2.5" USB2 320GB אמין ומהיר בתודה ויום טוב לכם

• 1 תגובה
    • 733 צפיות
  2. Started by iyehuda,

1000G יש באייבורי של סיגייט או של WD

• 1 תגובה
    • 684 צפיות
  3. שלום, אני רוצה לקנות דיסק קשיח חיצוני, אשמח אם מישהו ימליץ לי על אחד טוב ואמין. הדרישות הן: גודל של 3.5', usb 3, מחיר בסביבות 700-800 ש"ח.. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 739 צפיות
  4. איזה דגם ספציפי מומלץ? האם הם כמו ה-2T דורשים חיבור לשקע החשמל? ומי שבמקרה זוכר שפירסמתי כבר על זה שחיפשתי דיסק פנימי מהסיבה שאין לי חיבור SATA במחשב ומשהו אמר לי שלא יהיה ניתן לעלות את הוינדוס החלטתי שעדיף ללכת על איחסון חיצוני.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. זקוק להמלצה לדיסק קשיח חיצוני (עדיפות ל2.5,אך אפשר גם 3.5). לצורכי גיבוי (רק את כונן C,לא משהו גדול) ולניגון סרטי HD וFHD. בן דוד שלי קיבל אם הדיסק הקשיח שלו כבל לבננות של טלוויזיה כך שאפשר לחבר את זה ישר לטלוויזיה ולצפות בסרטי HD-כמה עולה אחד כזה? האם אפשר לקנות את זה באופיס דיפו או בבאג? הנפח לא חשוב,אני לא באמת זקוק ליותר מ250GB. התקציב הוא 250 ועדיף לחסוך ועדיף מאוד לא לסטות. אני יכול להסתפק בUSB2. עדיפות לWD גר באזור פ"ת ואני יכול לקנות באופיס דיפו באג KSP ובכל מקום בסביבה. ראיתי את הקשיח הזה-האם הוא טוב ומשתלם למחיר? http://www.officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=0000pq7i0Lkb0P5OJiDZcB2Gf52:12bbi68k5?id=sp5-4232278 תודה רבה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. אני מעוניין לקנות דיסק קשיח חיצוני שמתחבר רק בעזרת כבל USB (שלא דורש חיבור מתח לחוד) התקציב עומד על 500-600 ש"ח והוא מיועד להתחבר למערכת ברכב שלי. אם אפשר לקבל גם קישור למקום שאני יכול להזמין או ללכת לקנות דרכו. תודה רבה.

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by Ran B,

היי חבר'ה, אני מחזיק היום במחשב החדש עשרות גיגות של תמונות (בתחביבי העתיק כצלם), מסמכים חשובים, מיילים, תיקיות, סרטים וכו'.. שהייתי מעוניין לגבות מול דיסק קשיח חיצוני. אני מעוניין בכונן שהוא 500GB או 1TB. חשוב לי מהירות העברה והגיבוי בתדירות התכופה שאעשה מול הכונן החיצוני. אם הכונן יגיע יחד עם תוכנה לBACKUP - אפילו יותר טוב. התקציב שלי הוא כ500 שקלים לכונן שיתמוך גם בESATA ו400 שקלים לכונן שיתמוך רק בUSB2 יש לכם המלצות לפה או לפה? כן, החברה המועדפת עלי (אם אפשר לציין) מזה עשור ומעלה היא WD. כן שמתי לב לכונן של Transcend, הידועה כייצרנית זכרונות RAM טובה (יש לי זכרונות שלהם גם במחשב..), מומלצת וזולה. http://www.shirion-computers.com/Product.asp?Pid=TS500GSJ35U&Cat2Cat1…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by johnwoo,

הדיסק ישמש לגיבויים של חומר שקיים על המחשב שלי (מסמכים , סרטים, מוזיקה ומשחקים). אני מתכוון לנייד אותו מעט מאוד ממקום למקום (אם בכלל). רוב התכנים יגובו מהמחשב שלי. לכן לא איכפת לי שהוא יהיה יחסית גדול פיזית. הנפח צריך להיות 500-1000 ג'יגה. עברתי על הודעות בפורום בנושא זה, אולם לא הצלחתי להגיע להחלטה מה הכי מומלץ לי מבחינת יחסי עלות-תועלת? מה עדיף מבחינת אחריות? איזה חברות נחשבות אמינות? בתודה מראש

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. שלום חברים, לאחרונה נהרס הדיסק הקשיח החיצוני שלי שהיה מחובר עם ספק. הגעתי להחלטה שאני קונה שניים, אחד פנימי למחשב ואחד חיצוני שלא יהיה מחובר קבוע אלא רק בעת גיבוי. האם אפשר המלצה לשני דיסקים קשיחים חיצוני ופנימי בנפח טרה בית כל אחד? האם יש מניעה מחברות כמו סגייט וסמסונג? לקנות רק ווסטרן? בדיסק קשיח חיצוני מה ההבדל העקרוני בין דיסק קשיח עם ספק וללא ספק? מה יותר מומלץ?.. תודה מראש למגיבים וחג שמח

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  10. Started by MOFRA,

תקציב עד 600 שקל תמיליצו לי על דיסק קשיח טוב של 120 גיגה לפחות(אפשר יותר) אבל העיקר זה שהוא יהיה אמין טוב וקריר בתקן SATA ויש לי עוד שאלה האם אפשר לחבר דיסק קשיח SATA 2 לSATA רגיל(1)

• 6 תגובות
    • 591 צפיות
  11. Started by gll,

אני מחפש להחליף כמה דיסקים קשיחים של 1T ישנים, לאחד חדש. רציתי לשאול איזה נפח מומלץ שנותן תמורה טובה למחיר? כלומר שלא משלמים יותר מדי על הטרה הנוסף באופן יחסי (כלומר אם משלמים על הטרה הראשון 300 ועל השני עוד 300 ועל השלישי נניח 200 ואז רוצים עוד טרה וזה פתאום קופץ לעוד 500 שקל) איזה חברות\דגמים מומלצים? איך נחשבת חנות TMS הם אמינים?עדיף לקנות ב - IQPC? תודה לעוזרים

• 18 תגובות
    • 3.1k צפיות
  12. אני רוצה שהוא יהיה חיבור SATA II ולא SATA I כדי שהוא יהיה מתאים גם ללוח אם הבא שאני יקנה... (SATA II מתחבר ל-SATA I נכון?) רצוי באפר של 16 מגה... אני חושב שאלה הדרישות מהכונן... אין לי עדיפות לשום חברה-אני פתוח להצעות! כמובן שכל הדרישות צריכות לעמוד בתקציב (600-700 שקל) ובכסף הזה אני רוצה כונן כמה שיותר גדול- 250 GB מינימום... אני מוריד,מקודד וצריך כמה שיותר נפח במחשב... יש לי שאלה בקשר לחילוק מחיצות... בעזרת איזה תוכנה אני עושה את זה? כרגע יש לי במחשב כונן 160 GB נגיד אני אוסיף כונן של לדוגמא 250GB, אני רוצה לחלק ככה שיהיה לי כונן אחד במחשב של 40GB ועוד כונן שכל מה שנשאר... זה אפשרי לעשות את זה? כי יש לי המון מידע בכונן של ה-160 ואני מאוד מפחד לאבד אותו.... אם אני אחל…

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  13. Started by Erez360,

שלום לכולם מבקש המלצה לכונן קשיח לDVD שלי. 500\1T המטרה שסרטים יעבדו בו חלק ללא תקיעות. תודה

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by ron11,

שלום אני צריך דיסק קשיח לגיבוי חשוב שיהיה אמין . מניסיון מהאנשים כאן שיש להם ושלא יתחיל "לזייף" אחרי כמה שנים , לא משנה לי המחיר העיקר שיהיה כמה שיותר איכותי ועמיד למשך השנים חשבתי לקנות של WD Caviar Blue 1TB WD10EZEX או Caviar Green 1TB WD10EZRX תודה רבה וחג שמח !

• 0 תגובות
    • 791 צפיות
  15. המפרט למחשב החדש: מעבד Intel CORE i7 2600K Tray אוורור MUGEN II לוח אם ASRock Z68 PRO3 זיכרון RipJaws 1600 CL9 2x4GB דיסק קשיח בנפח 1TB WD SATA3 CAVIAR BLUE ??? המחשב יעבוד עם OC, השימוש במחשב בעיקר לרינדור 3D בתוכנות כגון REVIT / SKETCH UP PRO / AUTOCAD ככל הנראה יהיה דיסק SSD בנפח 60GB עבור מעה"פ WIN7 לשיפור זמני טעינת/שמירת קבצים הדגם יהיה כנראה OCZ AGILITY3 או של CRICIAL - שניהם בתצורת SATA3 6gb/s מבקש המלצות לדיסק קשיח (מכני) למערכת .

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by boris163,

שלום רב, אני מחפש לקנות דיסק קשיח (חיצוני או לקנות בנפרד מארז) 1-2 טרה לצורך גיבויים, מתלבט בין WD לSegate, מחפש עם אחריות ל5 שנים איזה דגם מהסדרה האדומה ממולץ? מחיר עד 90 דולר (מתן קישור לרכישה אמינה בארץ או בחול כולל אחריות יהווה אקסטרה עזרה) תודה. נ.ב מה הסיבה לא לקנות סדרה שחורה של WD (פרט לחשבון חשמל) המספקת 5 שנים אחריות?!

• 3 תגובות
    • 2.9k צפיות
  17. Started by dovik,

מתכנן לעשות נקיון כללי ויסודי להרד הפנימי,אך לא רוצה להתעסק מחדש עם כמה דברים..לכן זקוק למקום איחסון... אז על איזה HD נייד תמליצו? והעיקר-מה לא לקנות? תודה רבה וחתימה טובה!

• 1 תגובה
    • 724 צפיות
  18. Started by Danits1,

אני צריך המלצה לדיסק קשיח נייד 500 GB ברמת מחיר של עד 300 ש"ח. ראיתי את הדיסקים הבאים : 1. http://ksp.co.il/?select=.1033..146.&list=1&sort=2&glist=1&uin=13880&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 2. http://ksp.co.il/?select=.1033..146.&list=1&sort=2&glist=1&uin=17178&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 3. http://ksp.co.il/?select=.1033..146.&list=1&sort=2&glist=1&uin=15771&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0

• 2 תגובות
    • 828 צפיות
  19. Started by razmizrhi,

שלום לכולם! הלך לי הדיסק קשיח ואני רוצה להחליפו בחדש... חשבתי על גדלים 1tb או 2....מדובר בדיסק קשיח פנימי אני מחפש דיסק קשיח מומלץ וטוב ואמין ושקט ואני מתכוון לרכוש אותו באתר tms שיהיה עם טכנולוגיה חדשה וכמה שיותר מתקדם הוא מיועד להיות דיסק לבנתיים יחידי ועליו תותקן מערכת ההפעלה סרטים מוזיקה תוכנות=בקיצור הכוללללל חשוב לי שהוא יהיה שקט ושיש עליו חוות דעת ביקורות והמלצות באינטרנט..... אשמח בנוסף לקישור רכישה מהאתר tms תודה מראש לעוזרים: רז

• 28 תגובות
    • 2.4k צפיות
  20. Started by dog,

נפח 2 טרה. מיועד בעיקר לאחסון סרטים ולשיתוף שלו לסטרימר. חשובים לי כמה שפחות חום ורעש, אך לא על חשבון אמינות ומהירות העברה .

• 24 תגובות
    • 2.5k צפיות
  21. דיסק קשיח פנימי: התקציב שלי: הוא פחות או יותר 600 נפח הרצוי: 1TB מהו ייעודו של הכונן: התקנת מערכת הפעלה משחקים וגיבוי.. SSD\HDD? HDD לוח אם: Intel Smackover DX58SO תצורת SATA: תקן SATA 3 אני לא מרוצה ממה שיש לי והחלטתי לשדרג תנו לי הצעות בבקשה.. חיפשתי משהו ומצאתי את זה: http://ksp.co.il/?store=ashdod1&uin=14740 אבל אני לא יודע אם כדאי אם הוא חזק אם הוא מהיר אם הוא ישמש אותי לצרכים שלי או שעדיף אחד אחר.. תודה מראש.

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. אז קודם כל, זה הכונן שאני משתמש בו: ‏Caviar Black 1TB 7200RPM, 64MB, SATA III WD1002FAEX‎ חשבתי להוסיף עוד מקום אכסון במחשב, אני צריך הרבה מקום...משהו כמו 2TB נוספים. אז מה עדיף? לקנות 2 כוננים של טרהבייט או אחד של 2? איך החברה Hitachi? אמינה? ההתלבטות שלי נובעת מזה שכונן 2 טרהבייט שלהם עולה 550 ש"ח וזה SATA3 לעומת 770 ש"ח של החברה המוכרת (גם בחולם וגם בשורוק) יותר WD. אז ממה נובע ההפרש במחיר? אולי הכונן של Hitachi פחות איכותי? שורה תחתונה אני לא רוצה לשלם בזול ולצאת ביוקר.... :-\ ושאלה קטנה אחרת... הכונן שלי מקבל ציון של 5.9 ב Windows experience index. לא יודע אם לפיצ'ר הזה של WIN7 יש משמעות של ממש, אבל אני כן מרגיש שהכונן קצת איטי ביחס למפרט שלו. קצב העברת הנתוני…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by rotman,

שלום לכולם , אני מבקש המלצה על דיסק פנימי של 2TB , אין לי שום דרישה מיוחדת ממנו , צריך משהו פשוט ואמין. תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. חשוב שיהיה שקט ולא מורגש תודה.

• 2 תגובות
    • 794 צפיות
  25. Started by mopld,

שלום לכולם, אני מחפש דיסק רשת (לחיבור לראוטר), 2T. פחות קריטי RAID, אבל יכול להיות מעניין אם יש. אפשר לקבל המלצה לדיסק כזה.

• 21 תגובות
    • 4.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים