עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. היי נפלו לידיי מספר דיסקים ריקים לצריבה, בצבע שחור. כמו דיסקים של פלייסטיישן.. מדובר בדיסקים רגילים (CDR, 80min/700MB/x48), וכתוב עליהם "Black & White". אז סתם מסקרן אותי לדעת.. חוץ מהעובדה שזה מגניב, מה הקטע של הצבע השחור בעצם? thanks

• 2 תגובות
    • 973 צפיות
  2. Started by KrustyTheKlown,

http://www.topmarket.co.il/index.php?categoryID=304&offset=8 יש גם RITEK במחיר נחמד!

• 6 תגובות
    • 973 צפיות
  3. שלום לכולם, יש לי את הלוח אם הבא: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4153#sp שתי היציאות של SATA 6Gb/s תפוסות ע''י SSD אחד + HDD האם יציאת SATA 3Gb/s תוריד משמעותית את הביצועים של כונן SSD חדש ? מה באפשרותי לעשות אם יש אפשרות כזו בכלל תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 973 צפיות
  4. Started by ben389,

לפני כמה חודשים נשרף לי בדרך פלא (כנראה בעיה במולקס) ג'וק מהכרטיס של ההרדיסק (Quantum Fireball 6.4 GB) היה שם מידע שהיה די חשוב ופניתי לאחת מחברות השיחזור הגדולות לקבלת הצעת מחיר לשיחזור. אחרי בדיקה (זריזה) הם הודיעו שכל המנגנון נשרף והשיחזור יעלה באיזור ה- $500. סכום זה היה גבוה מידי והחלטתי לקחת את הדיסק בחזרה ללא שחזור ולנסות לשחזר אותו בעצמי. חשבתי שאם אני אמצא דיסק זהה (דגם וסדרה) ואני אחליף ביניהם את הכרטיסים הוא יחזור לתפקד כמו חדש. המקום הראשון שבו חיפשתי היה Ebay. כמעט כמו תמיד Ebay לא אכזב ואחרי מספר שבועות מצאתי דיסק מאותו דגם וסדרה אצל בחור מקנדה וזכיתי בו עבור ¤70+-. לקח לו קצת יותר מחודשיים להגיע (כנראה שהאוניה טלטלה אותו כל הדרך) וכשהוא הגיע חיברתי אותו ל…

• 8 תגובות
    • 973 צפיות
  5. אני מעוניין לקנות הארד דיסק חיצוני ואשמח אם תוכלו לעזור לי. 1.האם אני אוכל להעביר אליו קבצים שהם יותר מ 4GB ולראות אותם בDVD?(סרטי FULL HD) 2.אני ממש לא מבין בדברים האלה אז אשמח אם תוכלו להמליץ לי על הארד דיסק של 1TB תודה לכל העוזרים!

• 4 תגובות
    • 972 צפיות
  6. רציתי לדעת בעצם על הנושא טיפה יותר. עברתי על הדיונים בסטיקי וכמה דפים אחורה ולא ראיתי איזכור לנושא. א. ניתן לרכוש מתאם כזה בחנות? אם כן, כמה זה עולה? ואם אפשר לינק לחנות כזו.(אם אין כוח לתת לינק, אני אחפש לבד. רק אני צריך את השם המקצועי של זה, אם יש כהז.) ב. יש אפשרות להכין את המתאם לבד? אם כן, יש כאן באתר איזה מדריך לנושא או באתר אחר(לינק יעזור )? ג. אם יש משהו שפיספסתי, לא שאלתי או כול אור שניתן לשפוך על הנושא אני אשמח מאוד. תודה מראש לכולם.

• 5 תגובות
    • 972 צפיות
  7. Started by FastJack,

שלום, אני מעוניין לקנות HD של 2TB של חברת Samsung בארה"ב. רציתי לדעת אם יש עליו אחריות בינלאומית, כלומר אם קורה משהו בארץ לאן אני פונה?

• 5 תגובות
    • 972 צפיות
  8. Started by ticls,

קודם כל יש לי שאלה קצת מטופשת כנראה: ראשית, האם כל הדיסקים הקשיחים הם באותו גודל? זאת אומרת לא אמורה להיות בעיה להרכיב כל דיסק קשיח במארז מהשנים האחרונות? אף פעם לא הרכבתי לבד כונן קשיח במחשב ואני רוצה להיות בטוח לפני שאני קונה. שנית, אני חושב שאני מתקרב למכסה של הספק כוח שלי אחרי שהחלפתי כרטיס מסך. עד כמה כונן קשיח נוסף הוא קריטי בנושא הזה? האם יש משמעות לנפח שלו או לפרמטר אחר? שלישית, איך הכונן הזה? http://ksp.co.il/?uin=15287 אין לי בעיה לרדת בנפח אם יש כונן טוב יותר במחיר דומה, 2tb זה קצת אוברקיל בשבילי. תודה

• 3 תגובות
    • 972 צפיות
  9. Started by yaniv-h,

כמה צריך לעלות היום צורב טוב *52????

• 6 תגובות
    • 972 צפיות
  10. ולא מאפשר התעסקות איתו. אהלן, רכשתי בארה"ב הארד דיסק חיצוני WD 1.5TB ELEMENTS משהו כזה. הגעתי הביתה חיברתי למחשב, והוא לא מזהה. קורה לפעמים שהוא מזהה את הכונן לאחר איזה עשר דקות, כשאני בא לפתוח את התיקיה הוא פשוט תוקע את עצמו לאיזה דקה 2 ואז מתנתק. אני משתמש עם windows 7ככה שאני פותח Devices and printers, הוא מופיע לי בתור External HDD, לאחר כמה דקות הוא מופיע לי ב"מחשב שלי" אני מנסה להיכנס ללחוץ על כפתור שמאלי בעכבר וכלום לא עובד הוא נתקע פשוט. אין רעשים מיוחדים של תקיעות ואין חבלות ידועות שקרו למכשיר. יש למישהו פיתרון?

11. Started by SOLIDUS SNAKE,

כשהמחשב עושה BOOT ולפעמים כשהWINDOWS עולה נשמע צליל קריאה חזק מהכונן משהו יודע מה הבעיה.

• 3 תגובות
    • 972 צפיות
  12. קניתי מחשב חדש עם SSD EVO 256 אני רוצה להפעיל בביוס את מה שאמרו, אני לא מוצא את זה .. יש שם XHCI - auto השארתי את זה, האם זה טוב ?

• 2 תגובות
    • 972 צפיות
  13. ובכן, מה דעתכם על הצורב הזה? תודה...

• 5 תגובות
    • 972 צפיות
  14. Started by rank,

אומרים שהוא יעלה 525 דולר בחול כמה אתם חושבים שהוא יעלה בארץ ?

• 0 תגובות
    • 972 צפיות
  15. שלום יש לי DOK (זה: www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=974 ) של 16GB רציתי להפוך אותו למשהו בסגנון "מחשב נייד" זתומרת שלכל מחשב שאני אחבר אותו (חוץ מלמחשב שלי) אני אוכל לראות כאילו זה הדסקטופ שלי עם המועדפים שלי והמסנגר שלי והאימייל שלי והחשבונות באתרים שאני גולש בהם (כמו פה למשל) בנוסף לאפשרות לעלות ולהעביר קבצים כמו כל DOK רגיל והכי חשוב שהDOK יהיה מוגן בסיסמה שאם הוא יעבד שלא יהיה ניתן להשתמש בו האם יש דבר כזה וניתן לעשות את זה? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 972 צפיות
  16. היי, אני מחפש לקנות כונן קשיח 160GB SATA2 של WD, בקופסה המקורית, לא באיזה שקית או משהו. מישהו מכיר חנות שמוכרת כאלה דברים?

• 11 תגובות
    • 972 צפיות
  17. Started by Screw_Master,

צהריים טובים לכולם, לדוד שלי יש בעיה עם צורב NEC שלא צורב DVDים משום מה, והוא רוצה חדש. עוד לא ניסינו את הדרכים לתיקון הבעיה בסטיקי, אבל הוא רוצה חדש בכל. אני אתעסק איתו אצלי בבית בתקווה לתקן אותו, אבל בינתיים... בכל מקרה, בדקתי בכל מני חנויות באיזור, והצורב הזה במלאי בחנות מאוד מאוד מומלצת פה בפורום. השאלה היא האם הוא מומלץ? הדוד צורב המון, גם CD וגם DVD, ואני רוצה לתת לו צורב עם איכות צריבה הכי טובה שיש. לא כל כך חשוב אם הוא IDE או SATA, הלוח שלו תומך בשניהם, רק שיהיה לבן כי זה הצבע של המארז שלו. אז האם הצורב הזה מומלץ? http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=28&products_id=9762 עברתי על סטיקי המומלצים, והוא אומנם לא מומלץ שם, אבל קרוב רחוק שלו כן…

• 12 תגובות
    • 972 צפיות
  18. היי! אני מעוניין לרכוש דיסק חיצוני חדש וראיתי את הMY PASSPORT של WD שתומך גם בUSB3. השאלה שלי היא אם אני יכול להגן עליו לשימוש עם סיסמאת כניסה בדומה לU3 ? תודה מראש לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 972 צפיות
  19. שלום רב אני שם לב שכמעט כל כונני ה 500GB מגיעים עם 16MB BUFFER הכוננים שמגיעים עם 32 נדירים יותר ועולים יותר. השאלה היא האם יש הצדקה להשקיע ב 32? לכאורה זה אמור להכפיל את מהירות הכונן, נכון? אנא תקנו אותי אם אני טועה: כשמעבירים קובץ גדול ממחיצה למחיצה באותו כונן, גודל ה buffer הוא הדבר שהכי ישפיע על מהירות ההעתקה.

• 9 תגובות
    • 972 צפיות
  20. Western Digital brings Advanced Format to Caviar Green For quite some time now, mechanical hard drives have stored data in 512-byte chunks called sectors. That sector size worked for lower capacity points, but as areal densities rise, it's become increasingly inappropriate for new drives. As a result, the industry has decided to transition to a 4KB sector size dubbed Advanced Format. So-called legacy formatting schemes sandwich each 512-byte sector between Sync/DAM and ECC blocks that handle data address marking and error correction, respectively—and also take up space. You still need those blocks with Advanced Format, but only every 4KB rather than every 512 byt…

• 1 תגובה
    • 972 צפיות
  21. Started by jepe,

כשאני מעביר קבצים בין ההרדיסקים הפנימיים שלי מאחד לשני או מפנימי לחיצוני דרך חיבור USB המהירות ממש איטית. מקסימום שאני מקבל זה 35MB/s. חשבתי שבUSB מקבלים עד 480 ,לא?

• 2 תגובות
    • 972 צפיות
  22. Started by Snufkin,

הכותרת אומרת הכל! הצורב חדש אבל עושה רעשים וגם נראה כאילו הו לא קורא חלק אלא מקוטע. אני צריך תוכנה כלשהי (אם יש) שתבדוק את תקינות הצורב. נ.ב. זה תקין שאין לי כונן CD אלא רק צורב? שימוש בצורב כCD לא יגרום לשחיקה מיותרת של הלייזר?

• 2 תגובות
    • 971 צפיות
  23. Started by yaniv_appX,

יש לי במחשב הישן כונן דיסקים רגיל של lg עם חיבור. Sata. עכשיו אני קונה מחשב חדש והחלטתי להוריד את העלות של ה80 שקל לכונן חדש ולחבר את הכונן הישן מפני שהוא עובד אז חבל על הכסף. עכשיו את הכבל sata אני מכיר אבל מישהו יכול להסביר לי איך הכבל חשמל נקרא ואיך הוא באמת נראה והאם אני פשוט מוצא אותו בספק החדש כאחד מהחיבורים?

• 2 תגובות
    • 971 צפיות
  24. Started by iyehuda,

1.מבין 2 התמונות איזה זיכרון USB יותר מהיר XXXX/NNNN 2. הזיכרון שקבעתם שהוא מהיר יותר האם לדעתכם הוא רגיל או USB 3.0 ? ( המחשב הוא USB 2.0 ) 3. ניחוש באיזה זיכרון USB מדובר ( חברה + דגם )

• 6 תגובות
    • 971 צפיות
  25. Started by אוריגמיש,

יש לי שני דיסקים קשיחים בנפח 500GB כל אחד, שניהם מחובירם לאותו המחשב שמריץ Windows 8. אני צריך 100 ג'יגה למערכת ההפעלה ותוכנות נלוות, ואת כל השאר לטובת גיבוי מדיה שתופס כיום 650 ג'יגה וימשיך לגדול עם הזמן. האם יש (בעדיפות לשמשהו מובנה ב Windows 8) יכולת להפוך שני דיסקים פיזים לדיסק אחד, או להגדיר Partition וירטואלי שיאחד את שני הדיסקים? נקודת המוצא שלי היא שיש שני דיסקים פנימיים פיזיים מחוברים, התקנתי Windows 8, וכאת אני רוצה לקחת 400 ג'יגה מהדיסק של Windows 8, לאחד אותו עם ה 500 ג'יגה של הדיסק השני, ולקבל דיסק וירטואלי/לוגי/מחיצה אחת של 900 ג'יגה. אפשרי?

• 1 תגובה
    • 971 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.