עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by UltraWaveMUSA,

יש לי בעיה ענקית!!! באמצע שימוש בתוכנה שמעבירה בארד דיסק אחד כמה ג'יגות מכונן אחד לכונן השני נכבה לי המחשב ויצא מצב שיש לי כונן שלם [עם 9 ג'יגה של שירים] שנמצא כחומר לא מוזהה [לפחות על פי התוכנה]. ניסיתי לתת "אות" כדי שזה יחשב ככונן וזה באמת הצליח והצלחתי לראות חלק מהקבצים אבל לפני שהתהליך הסתיים הוא קרס ואמר שאי אפשר להמשיך את הפעולה... בעצם יצא מצב שיש לי 16 ג'יגה מתוכם 9 תפוסים - ללא אפשרות לגישה אליהם. יש שם דברים מאוד, מאוד חשובים!! ואני חייב למצא דרך לשחזר את הכול... מישהו יכול לעזור לי בעניין האמור? תודה מראש זה מוגדר משהו fqflex logical volume או משהו כזה

2. Started by Lioriiii,

שלום חברים, ברשותי מחשב HP DC7100 ורציתי לדעת האם אני יכול לחבר כרטיס PCI שיש עליו יציאות SCSI לטובת הרד דיסקים והשאלה שלי היא האם אני יוכל לעשות BOOT מההרד דיסקים שיהיו מחוברים לבקר SCSI הנ"ל? תודה רבה, ליאור.

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by harel_d,

שלום לכולם, אני מחפש כונן קשיח פנימי למטרות גיבוי. הכוונה להתקין את הכונן במחשב מרוחק לצורך גיבוי נתונים בלבד. נפח הכונן - עד 1TB (יש משהו כמו 400GB לגיבוי). משקל העדכונים היומי: עד 30-40MB (כ-100 קבצים). * עד הכונן להיות עמיד עד כמה שניתן. * אני מניח שאין צורך שיהיה מהיר במיוחד... תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by jepe,

כשאני מעביר קבצים בין ההרדיסקים הפנימיים שלי מאחד לשני או מפנימי לחיצוני דרך חיבור USB המהירות ממש איטית. מקסימום שאני מקבל זה 35MB/s. חשבתי שבUSB מקבלים עד 480 ,לא?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  5. שלום, אני מחפש דיסק חיצוני של 2TB לגיבוי ולשימוש ככונן רשת ביתי (NAS). תקציב - 500-800 ש"ח. אשמח ללמוד מנסיונכם תודה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by shaul,

מה כל כך מיוחד בהארד דיסק הזה WD 80GB 7200RPM 8 MB Cache ? יענו מזה במיוחד ה8 MB CACHE?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  7. Started by nitzanzb,

כאשר אני מכניס את הדיסק און קי ל USB אני יכול לראות את התוכן שלו אך איני יכול לערוך שינויים, איני יכול להעלות קבצים חדשים או למחוק קבצים קימים. יש למישהו מושג מדוע זה? דרך אגב בדקתי את האפשרותשל המתג להגנה בפני כתיבה - זה לא מקור הבעיה.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  8. שלום לכולכם! אני מנסה כבר הרבה זמן לבדוק את ההארדיסק שלי בבדיקה מקיפה של סקטורים ובעיות שיכולות להתקיים בו מה שמעלה בי חשד זה רעש מוזר שיוצא מההארדיסק (1TB Samsung) הכנסתי את הדיסק של תוכנת MHDD לבדיקה של ההארדיסק ופתאום צצה בעייה - הוא לא מזהה את הכונן בכלל! הוא רשם: Hardisk might not be supporting -something- or is not primary, בכל מקרה בדקתי את העניין (החלפתי ג'אמפר מסלייב לראשי ולא עזר, וגם הכונן תומך בדבר שהתוכנה אומרת שהוא כנראה לא תומך) אין לי מושג כיצד לסרוק את הכונן ולהיות בטוח שהוא תקין לשימוש, מישהו בבקשה יכול לעזור לי בבעייה??

9. Started by moskitos,

מבחינת איכות,אמינות וכו'?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  10. אני מנסה לנעול אות לכונן בשביל תוכנת הגיבוי שלי. עשיתי את זה כמו שצריך, כמו שמסבירים כאן לדוגמא: http://www.makeuseof.com/answers/create-letter-external-hard-drive-windows-access/ אבל כשאני מדליק את המחשב מחדש, הוא נותן לו סתם אות, לא את זאת שבחרתי. יש למישהו רעיון מה יכול לגרום לזה לא לעבוד? תודה רבה, איתי

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by iyehuda,

1.מבין 2 התמונות איזה זיכרון USB יותר מהיר XXXX/NNNN 2. הזיכרון שקבעתם שהוא מהיר יותר האם לדעתכם הוא רגיל או USB 3.0 ? ( המחשב הוא USB 2.0 ) 3. ניחוש באיזה זיכרון USB מדובר ( חברה + דגם )

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by benadi,

שלום רב, יש לי לוח ABIT ישן שתומך ב- SATA 1. אני יכול לקנות HARD DISK SATA 2 ולחבר אותו והוא יעבוד במחשב? (אמנם במהירות איטית יותר, אבל יעבוד?) תודה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  13. קניתי רבעיית קשיחים, זה מחייב ביקורת טוב, נתחיל עם רבעיית הקשיחים ובקר הקשיחים הם SAMSUNG F1 HD103UJ בנפח של טרה, מדובר בקשיחים עם 3 פלטות בגודל של 334GB ו32מגה זכרון. הPERC עצמו כמו שהוא בא במקור והקירור החדש שלו הבדיקות: הבדיקות נערכו על ידי HD TACH 3.0.0.0 ו- HD TUNE PRO 3.50 בגדול רציתי להביא לכם את כל התמונות של הבדיקות אבל זה יותר מדי (גם גרם לקריסה באתר אחר) לכן אני אביא לכם את הטבלה המרכזת של כל המידע וגם קישור לתמונות אם מישהו רוצה אותם http://depositfiles.com/files/37fpg3m29 ICH VS PERC בגדול אפשר לראות שיש מקומות שהICH10 עדיף על הPERC אבל גם התוצאות השונות נובעות בעיקר מכך שבניגוד לאפשרויות הבודדות שיש לICH10 כמו סרטיפים בגודל של 32 עד 128 לעומת …

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by elad_jacoby,

קראתי את הנושאים על הכוננים הקשיחים. אבל אני רוצה תשובה לשאלה שלי: האם יש SATA II שהוא יותר מ160GB? אני אישית לא מצאתי.. ואם אין. אז יש אולי איזה 250GB \ 200GB שהוא גם בערך ברמות של SATA II וגם שקט?.. ומה זה הSATA 100 HDD? תודה

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by KF,

שלום קניתי כונן DVD של LG דגם: GDR-8163B 16X-DVD 52-CD-ROM עכשיו קיבלתי עם זה דיסק .... עכשיו האם אני צריך להתקין אותו ? (כמו שאמרו לי בחנות) ? כי הכנסתי דיסק סי רום והוא עובד..... השאלה אם אני יכניס דיסק של די וי די (של משחק..) הוא יקלוט ?.. נ.ב כרגע אין לי דיסק DVD ... יהיה לי בקרוב... להתקין או לא להתקין ? תודה!

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by esaly,

היי חברים, אני מעוניין להחליף כונן מכאני לSSD ואני תוהה לגבי "עוצמת" הSATA אצלי במחשב לקבל כונן כזה. האם זה שווה את זה? תודה מראש לעוזרים. אגב, חשבתי על Samsung 840 EVO Series MZ-7TE120BW 120GB האם הוא כונן ראוי?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by TermiNal,

שלום.. יש לי בעיה מוזרה מאוד.. כל פעם שאני צורב הצריבה מתחילה בסדר גמור, ולאחר מספר שניות מד הbuffer וזיכרון המטמון יורדים עד הסוף ומתקבלת ההודעה שהצריבה נכשלה, אגב זה לא משנה באיזו מהירות אני צורב ואם אני צורב CD או DVD. אותה בעיה הייתה לי גם בצורב הקודם ולאחר שנבדק בנועה מחשבים הוא נמצא תקין, כמו כן הצורב שברשותי עכשיו ה-LG נקנה אתמול ונבדק גם הוא במעבדות נועה כך שזה לא יכול להיות שהוא לא תקין. אם כך, מה הבעיה? אגבב אני משתמש ב-nero startsmart 6. אגב הנה לוג שקיבלתי עכשיו בזמן שעשיתי בדיקה וניסיתי לצרוב מספר שירים על דיסק רגיל לא DVD (אותו דבר קורה גם שצורבים DVD) Tomer Levinger 1A20-020E-0000-1349-1210-6697* Windows XP 5.1 IA32 WinAspi: - ahead WinASPI: File 'C:\Progra…

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by mushka,

שלום לחברי הפורום, ראיתי כי בעבר פורסם כאן (באתר וגם בפורומים) מידע לגבי recall של היצרנית לדגם הנל. השאלה היא האם נכון להיום יש בעיות עם דגם זה? האם דגם זה נחשב אמין? אני מתעניין לרכוש אותו בזכות מחיר אטרקטיבי של 450 שח ל 120G ברשת KSP.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  19. קניתי היום את הצורב LITE-ON 48X12X48, לא משנה המחיר זה קומבינה. רק רציתי לדעת אם הוא צורב טוב? וכמה זמן הוא מחזיק? (הכוונה עד לשלב שהוא מתחיל לדפוק דיסקים בקצב?). תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  20. המותג שהיה שייך בעבר לחברת מיקרון יתחיל להתחרות בה באופן ישיר מעתה ואילך לכתבה

21. Started by Classify,

1. Transcend StoreJet 25M3 2. My Passport Essential SE 500GB 2.5'' External Portable HDD USB 2.0 / 3.0 BLACK‎ המטרה שלי היא בעיקר להעביר מידע בין 2 מחשבים. הגודל שאני רוצה הוא 500GB למרות שראיתי שבדגם הראשון המחירים בין 500, 640, 750 הם לא כאלה גדולים. יש המלצות איזה עדיף ?

22. Started by ofirrjd,

היי, אני רוצה לקנות disk on key 512MB איכותי ולא זבל. ראיתי שניים, A-Data ב 190 ש"ח ו sandisk ב 220. את סאן דיסק אני מכיר. האם A-Data חברה טובה? מה מומלץ כיום בשוק? תודה רבה, אופיר

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  23. הי! לאחר שיטוט באופיס דיפו גיליתי 3 אזורי יצור למדיות. קראתי בארכיון הפורום דקות ארוכות ויצאתי מבולבל למדי. מה גם שמרבית ההודעות ישנות. אשמח אם מישהו יאיר את עיני בנושא. 1. מהו סדר האיכות ביחס למיקום המפעל? 2. האם חשוב להתעקש על כך? זה קריטי? 3. פלוס ומינוס - הבנתי שעדיף ללכת על הפלוס, נכון? (בהנחה בהצורב תומך בשניהם) http://www.cdfreaks.com/article/113 - זה לגבי ה- DVDRW אבל אני מניח שזה תופס גם לגבי החד פעמי, לא? 4. לגבי מחירים, מה המחיר האידיאלי לעוגה של 50? תודה על העזרה!

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  24. עשיתי מערך RAID0 עם שני כוננים של SAMSUNG שאגב בHDTUNE מגיעים ל130 מגה לשנייה קיבלתי מהירות של 200 ומשהו מגה בשנייה :-) אמרתי עשר - בוא נשים עוד הארד דיסק - לצערי היה לי זמין רק של WD BLUE CAVIER - שלצערי הרב מסתבר שבבדיקה נותן רק 95 מגה לשנייה !!!!!!!! בכל אופן בRAID 0 עם שלושתם אני מקבל 200 מגה - ככה שאין שיפור בRAID 5 - אני מקבל כולה 100 מגה לשנייה ככה שיש ירידה מה שמראה שהטענה הרווחת שRAID 5 עושים רק עם בקר ייעודי - נכון לחלוטין ! השאלה - למה אין שיפור ביצועים עם 3 כוננים ?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  25. הכותרת אומרת הכל, אני לא יודע האם כדאי להשקיע יותר במערכת עצמה(אני רוצה לקנות מחשב חדש אבל לא בטוח ככה שאני שואל למקרה שאני כן אקנה עכשיו). האם יש הבדל מורגש והאם אני אראה הבדלים בהרבה נקודות בבנצ'מרקים?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים