אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
יש את של אינטל כמובן.. ויש את של גיגבייט.. יתרונות חסרונות?? (אני חושב שאם אני עושה על הגיגבייט אני מוריד עומס מה-NB (יש צורך בזה, במקרה של 0C).. או שאני מדבר שטויות?? לא יודע איך זה הגיע לפה... להעביר בבקשה למקום שצריך.. אולי בכלזאת?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עד לפני שבוע הצורב עבד היום באתי לצרוב לחבר את FC2 וNERO אומר לי כל הזמן POWER CALIBRATION ERROR זה אפילו לא עושה 1% והנורה של הצריבה לא נדלקת בכלל ניסתי עם אלכוהול לצרוב וזה אותו דבר הצורב קורא דיסקים כמו שצריך הוא רק לא מצליח לצרוב יכול להיות שזה בגלל שעשיתי OC? אני לא זוכר אם פעם שעברה שצרבתי הייתי עם OC או בלי אבל אני חושב שבלי.... יכול להיות שיש קשר? ומה הבעיה בדיוק? זה ממש דחוף אני ישמח מאוד אם תעזרו לי תודה פרטים של הצורב (SONY) חרא צורב אבל זה היה זול http://img84.imageshack.us/my.php?image=75361712qb3.jpg
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כל פעם שאני ניגש לאחד מהכוננים במחשב (שלא משמשים למערכת ההפעלה), במידה ולא ניגשתי אליו הרבה זמן לוקח להם כמה שניות בשביל להידלק ואז יש רעש של כמה סיבובים מהירים בכונן לפני שהוא מתחיל לפעול. מישהו יודע אם מדובר באיזשהו אופציה שניתנת לביטול בווינדוס או שזה אולי קשור למנגנון הבטחה ב intel rapid storage?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לפרמט את המחשב וכשאני מכניס את הדיסק לכונן פשוט לא קורה כלום לא מגיב כאילו הכונן לא עובד בכלל איך פותרים את זה? יכול להיות שהכונן מת?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי אנשים.. אני מחפש מקום או חנות שמתקנת בקרים להארד דיסק או שהארד דיסק כבר זרוק כי אני חייב בקר להארד דיסק בתודה
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
זה הדיוידי: איך אני יכול לחבר דיוידי כזה לחיבור IDE כדיוידי רגיל במקום סידירום? אני יודע שהתמונות באיכות ששווה לאיזורים מסוימים בגוף שאני לא אזכיר אותם כרגע, אבל הסידירום שלי שבק חיים אז אין ברירה! (זה מה שקורה כששכן שלא מבין בגרוש במחשבים מחליט לקנות מצלמה דיגיטלית...)
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לאחותי בעיה במחשב ,ולפני שאנחנו מפרמטים לה אותו ,רצינו לגבות כמה דברים שיש לה במחשב אבל אי אפשר להפעיל תמחשב (הוא נדלק ונכבה ..) אז חשבתי לקחת לה תכונן הקשיח ,לחבר אותו למחשב שלי ואז לגבות הכל .. אבל איך אני עושה את זה ? האם אני צריך להוציא תכונן הקשיח שלי ורק אז להכניס ולחבר את שלה ? או שאפשר להשאיר את שלי ולחבר בנוסף את שלה ? מותקנת אצלה מערכת ווינדוס כבר.. בנוסף , איך אני עושה זאת ? כי אני יודע שיש איזה ג'מפר שצריך לעשות וכו' .. והאם אני מחבר את 2 הכבלים ? כבר האפור -הרחב , וגם הדק (אצלי הוא אדום) ? תודה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום קיבלתי צורב חיצוני מדהים בעיצובו של BENQ במהירות 40*12*48 (40 כתיבה, 12 כתיבה חוזרת, 48 קריאה) בצידי האריזה כתוב "CRW 4012EU" אז אני מניח שזה הדגם. ויש לי די הרבה שאלות בקשר אליו כיוון שאני לא מבין כלום בצורבים ובפיטשרים: 1) האם הצורב הזה נחשב לצורב טוב? המהירויות שלו מהירות? ב) האם החברה BENQ היא חברה טובה בצורבים? 2) איזה פיטשרים יש לו? (אני יודע שיש דבר כזה safeburn, לא שאני יודע מה זה עושה, אבל איזה יש בשלי ומה הם עושים?) * מה זה עושה הפיטשר safeburn? 3) בצורב מתחבר למחשב בחיבור USB 2/ 1.1 א) יש לי מחשב די ישן (פנטיום שלוש) ולא נראה לי שיש לי USB 2, אבל קיבלתי איתו דיסק של "USB 2 DEVICE DRIVER FOR WIN98" ואחרי שהתקנתי אותו זה מראה לי בתוכנה סנדרה שה…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חבר'ס הגעתי למצב שאין לי כבר מקום על המחשב ..כי אני רואה כל הזמן סרטים וסדרות HD ומתקין מלא משחקים חדשים שיוצאים שתופסים הרבה מקום בהארד דיסק.. כרגע יש לי הארד דיסק יחיד Western Digital 320 aaks ויש לי לוח אם GIGABYTE P35 DS3L עכשיו אני רוצה לקנות עוד הארד דיסק של טרה בייט ראיתי במומלצים אתSAMSUNG HD103SJ .. עכשיו השאלה שלי האם אני יכול לקנות אותו ולהוסיף ? אני אצטרך לפרמט בשביל להתקין עוד הארד דיסק?? וכמה בערך יעלה לי??..תודה מראש.. נ.ב שכחתי לציין יש לי ספק Thermaltake TR2 RX 500W
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה כל כך מיוחד בהארד דיסק הזה WD 80GB 7200RPM 8 MB Cache ? יענו מזה במיוחד ה8 MB CACHE?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
תודה לכל העוזר, ובבקשה אל תפנו אותי לחיפוש משום שחיפשתי ולא מצאתי :-\
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי חבריה, מערכת הפעלה xp/sp2 עיברית. הוספתי הארדיסק נוסף בגודל 20 גיגה ,לא מופיע "במחשב שלי",בביוס ובמנהל ההתקנים מזוהה. בניהול דיסקים ,מופיעה מחיצה לא מזוהה בגודל 11 גיגה להיכן נעלמו 9 גיגה? מה ניתן לעשות ? תודה
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מתלבט... הטכנולוגיה של LiteOn מזהה לפני הצריבה מאיזה סוג הדיסק ומה המהירות הכי בטוחה לכתוב עליו וזה טוב, אבל החיסרון היחיד הוא שאולי המהירות המירבית שניתן לצרוב על הדיסק היא יותר גבוהה ממה שזוהה (נגיד x48) אבל הצורב כותב במיהרות שנקבעה אצלו.... (למשל x40 או פחות) אז אולי הטכנולוגיה של LG עדיפה יותר? כי היא רק מגנה מפני Buffer Underrun.. לגבי אנשים שיש להם צורב של LiteOn עם SMART-BURN איך הצריבות שלכם יוצאות? האם הצורב מנצל את כל פוטנציאל המהירות של הדיסק? תודה.
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הביאו לי מחשב ישן ורצו שאני יחבר כונן 80 ג'יגה.. אני יודע שהמעבד Intel Celeron 433Mhz אבל אני לא יודע איזה לוח אם האם הכונן יעבוד בו טוב?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי צרבתי בנרו 6 דיסק בפורמט Audio CD ככה שיהיה אפשרי לשמוע במערכת סטריאו. לאחר הצריבה בדקתי את הדיסק במחשב והוא עבד בלי בעיות כאשר המדיה פלייר זיהה אותו בתור Audio CD והשמיע לי אותו. לאחר מכן שמתי את הדיסק במערכת סטריאו והמערכת כותבת שאין דיסק בפנים. לצורך בדיקת המערכת עצמה שמתי דיסק Audio CD אחר שצרבתי פעם והוא כן עובד במערכת סטריאו. ניסיתי לשים את הדיסק החדש שצרבתי בdvd (כזה שמתחבר לטלויזיה) והוא קורא את הדיסק ומשמיע. מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הכונן שאני רוצה הוא: NST-360SU-BL- http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=1900 והדיסק הקשיח:כונן קשיח מבית Seagate דגם ST3500320ASנפח 500GB כל זה יוצא לי בדיוק 641 כולל משלוחים... היה ליMy Book Premium ES Edition והחרא הזה התקלקל לאחר כ-5 ימים... 200 GB תמונות סדרות שלמות יהי זכרן ברוך.. קיצר אני יכול להחליך לMY BOOK חדש או לעשות את השילוב הנ"ל קראתי המון! ביקורות על הכוננים החיצוניים האלה והכל על הפנים (באנגלית) כולם אומרים שהם פשוט מתקלקלים בלי סוף.. אין לי כוח לעוד מפח נפש.. מה אתם אומרים?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
קראתי את הכתבה פה באתר והייתי מאוד מעוניין לקנות כונן מסוג זה, מחברה זו או אחרת. חיפשתי וחיפשתי אך לא מצאתי חנויות שמוכרות את המוצרים הללו, מישהו יודע איפה אפשר לקנות כזה?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי דיסק קשיח עם סקטורים פגומים שאני מנסה לגבות אותו באמצעות ddrescue, זה הפעם הראשונה שאני משתמש בתוכנה הזאת אז נעזרתי במדריך (-http://www.gnu.org/software/ddrescue/manual/ddrescue_manual.html) השתמשתי בדוגמא הראשונה שם כדי להתחיל את הגיבוי וכתבתי את 2 הפקודות האלה : sudo ddrescue -f -n /dev/sda /dev/sdc2 logfile sudo ddrescue -d -f -r3 /dev/sda /dev/sdc2 logfile השורות הבאות שמופיעות שמה הם: fdisk /dev/hdb e2fsck -v -f /dev/hdb1 e2fsck -v -f /dev/hdb2 השאלה היא איך לכתוב את הפקודות האלה? כי לי יש מערכת קבצים של NTFS והפקודות האלה בנויות בשביל EXT2 חוץ מזה אני ישמח אם מישהו יידע להסביר לי מה זה הפקודות האלה ואיך כל התהליך הזה עובד כדי להיות בטוח שלא פספסתי משהו..…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עשיתי סריקה בMHDD וקיבלתי פתאום מלא שגיאות ABRT ולאחר מכן קיבלתי מסך כחול, מצורפים תמונות של כל השלבים של הסריקה, מה זה הABRT בתוכנה?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מישהו ראה ביקורת על המוצר הזה? אפילו באתר של סאמסונג לא ניתן למצוא עליו מידע. ניתן לרכוש אותו בארץ ב210 ש"ח. (משאיר לכם למצוא לבד מי מוכר את זה. לא רוצה להישמע כמו אחד שמפרסם חנויות)
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הדור הבא של כונני האחסון ההיברידיים יוצא לדרך - עם נפח התחלתי מרשים של 20 טרה-בייט וחלום להתגבר על החסרונות בנסיונות מהעברלכתבה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
- 2 followers
-
-
בשעה טובה חיברתי את המחשב הישן שלי (SERVER OF NON ) המכיל בתוכו מערך RAID 0 של צמד ראפטורים 74GB, משום מה, הם לא מפסיקים "לחשוב" ומרעישים יותר מידי. משהו "חונק" לי אותם ורואים את זה בHDTUNE עם קצב כתיבה של 30 MB, שהF1 שלי נותנים בין 90 ל100... מה זה יכול להיות?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלםו שלום חברה. היום אני רוצה ללכת לקנות הרד דיסק חדש ודי ניסגרתי לפי המלצות על wd 320aaks עכשיו, ב 250 שמעתי שצריך לקחת את השחור כי הכסוף רועש מאוד. האם זה תקף גם ל320 או שאין לו דגם שחור? תודה מראש, אור.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
זה אולי שאלה מפגרת שכולם יודעים את התשובה שלה אבל אני לא אז בכל זאת: למה לא מייצרים כונני SSD בגודל 3.5 ככה יש יותר מקום והעלות תיהיה יותר נמוכה... או שלא?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
BURST RITE - 250 בערך לאינטלSSD ו360 BURST RITE לרייד0 של שני 500 גיגה של סיגייט. האם הSSD תקול?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-