עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. אז ככה, הדרישות: נפח: 500GB שימוש: גיבוי והרצת סרטי HD (מה שאומר ש USB2 וגודל של 3.5 אינץ' יספיק) בגלל אילוצי מקום יש עדיפות לכונן שיעמוד, כמו ה WD למיניהם, אבל עדיף שזה לא יבוא על חשבון אחריות/הפרש גדול מידי במחיר הצעות?

• 24 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. יש לי כונן של 500GB של סייגט כבר כמעט חצי שנה ועובד פיקס בלי בעיות, לפני מספר ימים פרמטתי אותו אבל להתקין עליו מערכת הפעלה לא הצלחתי כי המחשב התחיל לזהות אותו כדיסק של 8MB בלבד, יש לציין שבביוס הדיסק לא ניראה, רק בווינדוס. אני ניסיתי לשחק עם הכבלים SATA והחיבורים של החשמל אבל שום דבר לא עזר, יש לכם רעיונות?

• 2 תגובות
    • 870 צפיות
  3. הנה קישור בפנדה עם ביקורות טובות http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1239_305_614&products_id=18045&PHPSESSID=c5535510 אם יש אותו למישהוא והוא יכול לומר כמה מילים זה יהיה נחמד תודה

• 6 תגובות
    • 882 צפיות
  4. ממש לא מזמן קניתי שני הארד-דיסקים WD10EADS 1TB וגם עוד אחד בגרסה של ה- 640 GB סה''כ 3 המחשבים שלי ממש שקטים אבל משום מה אני שומע מההארד-דיסקים ממש רעש כשהם עובדים, בצורה ממש מציקה, נשמע כמו טרקטור, ואז הוא מפסיק את הרעש כל כמה שניות ואז מחזיר אותו ניסיתי להחליף כבלים וזה אותו הדבר, עשיתי בדיקת ''שמיעה'' לכל אחד מהם ואצל כולם זה אותו דבר אלה לא רעשים של seeks אלא רעשי טרקטור גסים אומנם שני המחשבים שלי ממש שקטים אבל אני לא מצפה שהם ירעישו בצורה כזאת אני מדבר מתוך נסיון עם הארד-דיסקים קודמים שהיו לי קניתי את WD10EADS למטרת HTPC כי אמרו לי שהם ממש שקטים... יכול להיות שההארד-דיסקים בנפחים הגדולים אמורים להרעיש ככה? זה הגיוני? יכול להיות שיש סדרה פגומה? אולי צריך לעשות…

• 3 תגובות
    • 849 צפיות
  5. שלום לכולם. יש לי קלטות וידאו (הישנות, של מכשיר וידאו), אני רוצה להעביר אותם למחשב ולאחר מכן להמירן לפורמט AVI. תודה מראש למי שיעזור לי אורי.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  6. Started by HAIM511,

חיברתי כונן של טרה sata2 מחברת סמסונג למחשב הבא : פנטיום 4 מהירות 3GHZ לוח אם asus p5vd1-x הביוס לא מזהה אותו ניסינו עוד אחד של 500 GB והוא גם לא זוהה רק כוננים שמתחת ל250 GB זוהו יש לי מערכת הפעלה xp sp2 תודה בכל אופן

• 6 תגובות
    • 986 צפיות
  7. Started by gabriel6,

שלוםף איך הדיסקים ה- DL של TEAC ? האם למישהו יש נסיון איתם? כל טוב, גבריאל

• 5 תגובות
    • 949 צפיות
  8. איזה מבין ה2 יותר מומלץ? אשמח להמלצות נוספות במחירים הללו. תודה רבה וסופש טוב!!

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. הדיסק לא כל כך שרוט, אבל משום מה ההעתקה של הקובץ שאני צריך נתקעת אחר 640 מגה (הקובץ שוקל בערך 4 גיגה)

• 2 תגובות
    • 818 צפיות
  10. Started by RAN9500,

אני צריך המלצה של דיסקים של DVD-R 4.7 GB! מה הכי איכותי שיש? אני צורב את זה לWii!

• 4 תגובות
    • 816 צפיות
  11. Started by elad_jacoby,

בזמן האחרון הוא צורב לאט בצורה מוזרה.. רשום לי בתוכנה כאשר אני מבקש ממנו לצרוב על 16X שהוא צורב על 0.4X.. אני לא זוכר איך זה היה בעבר אבל משהו מוזר קורה פה.. ניסיתי לחפש דרייבר באתר הרשמי של LG אך לא מצאתי. האם זה יכול לעזור? ואם כן האם אפשר לקבל קישור? תודה מראש

• 9 תגובות
    • 904 צפיות
  12. Started by anevsky,

המאמר התפרסם ב18 למרץ. הוא מעניין מאוד ומכיל מידע שימושי רב לגבי היכולות הנוכחיות של כונני SSD לטוב ולרע. http://anandtech.com/storage/showdoc.aspx?i=3531&p=2 באופן אישי נדהמתי לגלות שכותב המאמר מקיים קשר עם בכירים בOCZ ורמת הרצינות שבה הם לוקחים את דעותיו. בזמן האחרון ראיתי מספר רעיונות עיתונאיים עם בכירים בחברות הגדולות ביותר בשוק החומרה, ואני מתרשם שהם תופסים את אתרי הביקורות ברשת כגורם המכריע בעת הגעת הלקוח לבחור מוצר.

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  13. Started by גד :),

הם טובים או לא? דיסקים DVD+R 4.7GB X16

• 0 תגובות
    • 725 צפיות
  14. Started by dan9,

היי מה ההבדל? SAS\SSD בין SATA מהירות? צורה? גודל? מחיר? אשמח לקבל הסבר מפורט ועניני תודה ;D

• 3 תגובות
    • 3k צפיות
  15. אהלן אנשים! אני מתחיל פרויקט של בניית מחשב קטנטן מבוסס לוח mini itx , על הלוח כבר החלטתי, ומאז אבנה לבד מפרספקס,זיכרון לא בעיה. אבל לגבי אחסון - זה קצת מסובך: יש לי דיסק קשיח בגודל של 1.8 אינצ' (שנלקח מנגן X5 שהלך לעולמו בטרם עת זצ"ל) איך אני יכול לחבר אותו לממשק IDE או SATA ? אשמח לטיפים וכו' :-P עריכה: הדיסק הקשיח הוא Toshiba Mk2006GAL , http://img203.imageshack.us/img203/7471/p10100204wq.jpg האמת שאין לי מושג איך נקרא החיבור הזה...

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. יש לי מערכת שכוללת e8400+hd4850+4gb+hard disk samsung 640gb נגמר לי המקום בדיסק ואני מעוניין בדיסק יציב ומהיר וכמה שיותר גדול במחיר של עד 400 שקל

• 4 תגובות
    • 675 צפיות
  17. שלום, אני מעונין לקנות 1TB פנימי בסביבות ה500 שקל... מעונין לשמוע ממכם המלצות. שיהיה יותר בכיוון הזול יותר (כן אני קמצן). תודה מראש !

• 1 תגובה
    • 742 צפיות
  18. Started by zaroor,

התייעצות לפני קנייה איך ההרדיסק הזה ,נישמע טוב ? ראיתי ב זאפ חצי מכמות האנשים שרשמו שהיה להם תקלה כבר בהתחלה ,נישמע לא טוב..........

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  19. רק 1 גיגה מה עושים תודה

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  20. מדובר במערכת 64 ביט עם 16GB זכרון פנימי, איך ניתן ליצור כונן קשיח מדומה פנימי של נגיד כ-10GB ? האם הדבר אפשרי ? האם הכונן אכן יהיה מהיר בצורה משמעותית ?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by ozba77,

אני רוצה לקנות צורב DVD חדש למחשב בגלל שהישן עושה קצת בעיות ראיתי בנעוץ המלצה ל- Pioneer DVR-215BK בחנות אמרו שיש להם רק דגם 216D מה ההבדל ביניהם ? ואיזה צורב מומלץ באופן כללי ? תודה

• 2 תגובות
    • 756 צפיות
  22. התקנתי הארדיסק WD5000AAKS. פירמטתי אותו בעזרת ישום ה"computer management" של ווינדוס. אציין שהתהליך לקח מעל שעה לפי דעתי- לא בדקתי את הזמנים במדויק, וזה נראה לי ארוך מהרגיל(אמנם עשיתי הרבה דברים תוך כדי הפירמוט ) אחרי שהדיסק פורמט אני רואה ש79 מגה תפוסים כביכול. אני זוכר שבכל הארדיסק יש unallocated space או משהו בסגנון, אבל האם 79 מגה זה נפח נורמלי?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  23. שלום, אני מתכוון להרכיב במהלך החודש הקרוב מערכת מחשב חדשה... חשבתי לקנות את לוח האם Asus P6T Deluxe המכיל בין השאר קונטרולר לשני דיסקים בממשק SAS. האם ההשקעה היקרה בדיסק אחד כזה שתרוץ עליו המערכת הפעלה שווה? זה ישפר לי את הביצועים משמעותית או עדיף לחכות שנה פלוס מינוס שהמכירים של הSSD ירדו?

• 12 תגובות
    • 3k צפיות
  24. Started by eleshem,

צורב: IDE\CdRom_NEC_DVD_RW_ND-3550A Firmware version: 1.07 מדיה: Silver Line DVD+R DL x8 מנסה לצרוב DATA של כמה קבצי AVI גדולים (700MB) שזה יוצא ביחד: 7600MB כל ה-DVD שניסיתי עד עכשיו, נדפקו ב-55 עד 75 אחוז מהצריבה תוכנה: Nero 9.0.9.4 מערכת: Win XP Pro SP2 יש למישהו רעיון מה אפשר לעשות? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  25. ^^^ כשאני מחבר 2 HD בתור מאסטר וסלייב, וניגש אל שניהם בו זמנית, נגיד עושה קופי- פאסט של שני קבצים (אחד על כל כונן). הכוננים יעבדו במקביל או בטור (דרך הבקר...) במילים אחרות- יש לי שתי תוכנות שצריכות לרוץ במקביל- יש טעם לשים כל אחת מהן על HD ניפרד או לא? (כדי לא לקבל האטה של המחשב וזמני עבודה קצרים יותר) תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.