אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,924 דיונים בפורום זה
-
שלום, קניתי HD נייד 1TB של טושיבה. הבנתי שישנן 2 שיטות לפרמוט. איך לפרמט אותו ? תודה [br]פורסם בתאריך: 26.05.2010 בשעה 18:27:13 ראיתי שהוא מפורמט על NTFS. האם זה בסדר ?
-
- 4 תגובות
- 987 צפיות
-
-
מישהו מכיר תוכנה ( שיתופית עדיף ) שתגלה לי את מהירות הדיסק הקשיח שלי? הכוונה ל 5400 RPM או 7200 RPM לדוגמא... ורצוי גם שתיהיה אמינה...
-
- 4 תגובות
- 754 צפיות
-
-
יש לי 160gb sata2 של seagate, כל פעם שאני לוחץ על הכפתור של הדלקת המחשב יש כזה רעש די ארוך שנפסק אחרי 2 שניות... זה נורמלי?
-
- 4 תגובות
- 627 צפיות
-
-
-
מישהו פה במקרה יודע איפה אפשר להשיג בארץ דיסקים לצריבה שמיוצרים ע"י אחת מהחברות הנ"ל: (לא אכפת לי אם כתוב על האריזה סוני או gpt או משה אלקטרוניקה - זה כמעט לא משנה) 1) TDK (הדיסקים של tdk שיש בארץ לא מיוצרים על-ידם) 2) Taiyo Yuden 3) Mitsui Chemical, Ricoh, Ritek (שוב - אני מדבר על ייצור, ולא על הbrand שמשווק) במהירות של לפחות X24, ועדיפות עליונה לצמד הראשונים כמובן. תודה מראש. (נ.ב > מישהו נתקל במדיה של tdk במהירות 48 בארץ? או אפילו רק 32?)
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. במסגרת השדרוג לווינדוס 10 אני מתלבט האם כדאי לי לשדרג את הדיסק קשיח שלי. כרגע יש לי במחשב SSD בנפח 128 ג'יגה מחברת Sandisk, הדגם הראשון שלהם. דף המוצר: http://www.sandisk.com/products/ssd/sata/standard/?capacity=128GB האם כדאי לשדרג ל-SSD חדיש יותר או שזה לא שווה את הכאב ראש, לחפש חדש, למכור את הישן וכו'? במידה וכדאי לשדרג, איזה SSD מומלץ יש בנפח 120 ג'יגה, במחיר הגיוני? (אין לי צורך ביותר מ-120 ג'יגה) המפרט הוא: לוח אם: Asrock H61M מעבד: Intel® Core™ i5-3550 זיכרון: 6 ג'יגה במהירות של 1066MHZ. תודה
-
- 4 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. לאחרונה ניתקלתי במצוקה של מקום והחלטתי להרחיב טיפה את הזיכרון, עכשיו אני מאוד רוצה לקנות כונן קשיח חיצוני והשאלה שלי האם הוא יספק ביצועים סבירים ולא יפגע לי בניגון סרטים/סדרות שיהיו ב-HD (שזה יהיה השימוש העיקרי שלו לאחסן סרטים וסדרות), או שלא לקחת סיכון ולקחת כונן קשיח פנימי וזהו. מה גם שהכונן יהיה רוב הזמן סטאטי ולא יזוז הרבה אבל עדיין העיניין של הניידות מאוד קורץ לי(וגם לחברים שלי שאני לוקח מהם מדי פעם את ה-HD שלהם בשביל להעתיק מהם דברים. יש גם את העיניין של המחיר בעיקרון 320GB יספיק לי, והמחיר של HD פנימי נמוך משמעותית מחיצוני. מה שכן המחיר פחות משחק פה מחיר מה שחשוב לי זה התמודדות של ה-HD בניגון מדיה די כבדה כמו סרטים ב-1080P. תודה מראש לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 835 צפיות
-
-
היי קניתי HD חדש 300GB של MAXTOR IDE בשביל מכשיר הMVIX שלי. אך כאשר חיברתי אותו למכשיר ראיתי שהמכשיר לא מזהה אותו. אז ניסיתי לחבר אותו למחשב וזה גם לא זיהה אותו. בהתחלה חשבתי שזה בגלל שהמחשב ישן אז ניסיתי גם במחשב שלי שהוא בן חצי שנה וזה לא עובד... ניסתי לשחק עם מסטר סלייב IDE 0 IDE 1 וכלום שום דבר לא עזר. אנא סייעו לי להתגבר על תקלה זו. תודה רבה חג שמח ומועדים לשמחה
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום ידידי. אני צריך עזרה לתקלה מאוד מוזרה שקרתה לי. יש לי שלושה דיסקים קשיחים. דיסק א. 80 גיגה SATA. מחיצה 1, 20 גיגה מחיצה 2, 60 גיגה דיסק ב. 30 גיגה IDE מחיצה 1, 15 גיגה מחיצה 2, 15 גיגה דיסק ג. 10 גיגה IDE. מחיצה 1, 5 גיגה מחיצה 2, 5 גגה אני רציתי לפרמט לעשות fdisk לדיסק ב. לכן חיברתי את דיסק א. ו- דיסק ב. ועשיתי גיבוי בעזרת GHOST של המחיצה 2 של ב. למחיצה משנית של א. לאחר מכן כיביתי את המחשב ונתקתי פיזית את א. העלתי את FDISK מכונן פלופי, עשיתי מחיצות ופרמטתי את ב. הכול בסדר. כעת חיברתי את שלושת הכוננים ביחד והעלתי בדוס. תוכנת ה- GHOST של דוס היתה לי על כונן א. באחת הסיפריות שבמחיצת המשנית. אך לרוב תדהמתי כאשר ניסיתי ליכנס לספריה קיבלתי הודעה בנוסח: the labrery has ba…
-
- 4 תגובות
- 758 צפיות
-
-
יש לי במחשב שני הרדיסקים שנמצאים על Primary ושני סידירומים אחד דיוידי ואחד צורב ושניהם נמצאים על Secondary האם זה מיקום נכון? ואיך אני צריך למקם אותם כדי שיהיהו ביצועים יותר טובים? אשמח לשמוע הצעות
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בהמשך לשרשור בקודם (בנושא: הארדיסק 3.5 חיצוני Maxtor VS W.D (נפח 500GB-1TB לגיבויים)) http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=368880.msg3184089#msg3184089 החלטתי ללכת על 500GB בכונן חיצוני מוכן. (השיקולים אין לי חיבור של SATA וזה לא הולך להשתנות בשנה הקרובה, 500GB מספיק לגיבויים שזה השימוש העיקרי, עם הפרש עוד שנה או שנה וחצי בטח אוכל לקנות משהו יותר מתקדם וכמובן המחיר הנמוך 300ש"ח של ה-MAXTOR) משום מה ה- MAXTOR שרציתי כבר לא נמכר (האזל המלאי תוך פחות משבוע?) לפחות לא במחיר של 300 ש"ח http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksptelaviv&uin=6539 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=687383 יש סיבה מיוחדת? (זה בכלל שהוא היא טוב וזול או בגלל שהורידו אותו ממכירה מסיבה …
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מקווה שזה המקום הנכון לדבר על זה ... יש לי שני הראדיסקים 1 מחולק לשניים שבו מותקנת הוינדוס ויסטה באות C והמחיצה השניה באות D שיש פה חומר שאני מוריד היא המחיצה שנפגעה .. ההרדיסק השני הוא הגיבוי שלי של רוב החומר והוא תקין... עכשיו ניסתי לעשות Ghost 8.2 לכונן C וכנראה שטעיתי איפה שהוא וישר הפסקתי ומאז אני לא יכול להכנס לכונן D הוא אומר לי לפרמט את הכונן ... חשוב לציין שניסתי לתקן בעזרת התוכנות של אקרוניקס ופרטישן מאג'יק לא עזר העם מישהו פה יכול לעזור לי ??
-
- 4 תגובות
- 707 צפיות
-
-
-
אני תמיד חייב ואוהב לעבוד בתאימות מלאה לדוס. יש לי WINDOWS 98 וגם XP שאני מפעיל אותו לעיתים רחוקות. בעיקבות גסיסת ההארדיסק הקודם (120 גיגה) החלטתי לשדרג אותו ל 200 גיגה. הבעיה היא שאם אני מפרמט אותו בדוס לפי אחוזים, נותרים 57 גיגה לא מנוצלים (שאפילו לא רואים בדוס). ואם אני מגדיר אותו ב XP, למרות שאני מגדיר אותו כ FAT32, הדוס לא מזהה את הפרטישנים כלל. ערב שלם של הגדרות, פירמוטים וגוסטים ירדו לטימיון........ ניסיתי לחלק אותו ל 3 פרטישנים : 30 גיגה, 150 גיגה ו 30 גיגה. אגב, ישנה בעיה מרגיזה שכאשר קונים דיסק של 200 גיגה, מסתבר בכלל שהוא של 190 גיגה בלבד......... איפה אני משיג magic partion?
-
- 4 תגובות
- 939 צפיות
-
-
היי. יש ברשותי דיסק קשיח מדגם WD6400BEVT בנפח 640GB, שהוצאתי מלפטופ והוא פועל כדיסק קשיח משני בנוסף ל SSD. לאחרונה שמתי לב שכאשר אני מבצע העלאה לטורנטים או פעולה דומה שמשתמשת בדיסק באופן רצוף, אני שומע קליקים מוזרים מכיוון הדיסק. זה לא נשמע כמו דיסק שקורס, אלא כמו הצליל שהדיסק עושה בעת הפעלת המחשב. הסתכלתי קצת בנתוני SMART והבנתי שמדובר ב Load/Unload cycle count, בעצם כל פעם שאירוע כזה קורה הראשים של הדיסק זזים מחוץ לפלטות, ונוחתים באזור שהם אמורים להיות בו כשהדיסק כבוי. הבעיה היא שהתהליך קורה פעם ב10 שניות בערך בזמן שימוש בטורנטים, וזה גם עושה רעש מעצבן וכנראה גם מזיק לאורך חיי הכונן. איך אני פותר את הבעיה הזו, וגורם לדיסק להיות פעיל כל הזמן בזמן השימוש? תודה.
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי DOK של 16GB והוא מפורמט על FAT32 ואין אפשרות לפרמט למשהו אחר הבעיה שאי אפשר להעביר קבצים מעל 4GB וזה ממש מפריע.. עשיתי חיפוש בפורום ולא מצאתי תשובה רלוונתית תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 893 צפיות
-
-
שלום שמתי לב שכאשר אני מפעיל קובץ מסוים (קובץ וידאו גדול) לאחר שההארד דיסק עליו הוא נמצא היה במנוחה, לוקח למחשב כ5-10 שניות להפעיל את הקובץ ובינתיים המחשב נמצא בפריז, מחכה שהקובץ יטען. לאחר שההארד דיסק כבר "חם" זה לא קורה. הבעיה מתרחשת רק עם הקובץ הנ"ל (בעבר לא). עם קבצי וידאו אחרים באותו גודל אין את הבעיה. יכול להיות שאותו חלק בהארד דיסק שחוק וכדאי להחליף? תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 921 צפיות
-
-
או בעברית אני צריך מתאם ל 3.5" שייכנס ב 5.25"
-
- 4 תגובות
- 652 צפיות
-
-
בקר ה-Phison E12 של הדור החדש בשילוב שבבי BiCS של טושיבה מאפשרים לחברה האמריקאית להבטיח ביצועים גדולים במחיר שנחשב דמיוני עד לא מזמן לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
איך מעברים מדיסק קשיח חיבור IDEE נתונים למחשב SATA , כלומר אם אני מחבר את הדיסק הישן (עם המידע ) למחשב החדש אני יצטרך לפרמט אותו בשביל שיעבוד . אז איך אני מעביר מידע ? תודה יש חיבור IDEE בלוח
-
- 4 תגובות
- 909 צפיות
-
-
זה פשוט נראה קצת חשוד כזה נפח גדול במחיר כזה קטן (450 שקל). מציק לי בעיקר שהוא לא מופיע באתר הרשמי של החברה. מישהו התנסה איתו? תודה.
-
- 4 תגובות
- 871 צפיות
-
-
אחרי שבוע של המתנה, פתחתי את ה-330 של אינטל וחיברתי אותו למחשב דרך esata. עשיתי סריקה בוינדוס לאיתור חומרה חדשה והוא לא זיהה לי אותו... למה? מה עושים? תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 774 צפיות
-
-
אני מרגיש שיש לכונן הקשיח בעיה של איטיות ופריזים במאמץ הרצתי בדיקה MHDD ולא מצאתי בעיות אבל הורדתי תוכנה HD TUNE ואני חושב שהדיסק דפוק : הכונן דפוק נכון ?
-
- 4 תגובות
- 859 צפיות
-
-
אני רוצה למחוק את הקשיח השני שלי ויש שם קבצים של מערכת חלונות
-
- 4 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני כבר כמה שבועות מנסה לגלות מה גורם למערכת שלי לקפוא בזמנים רנדומליים לחלוטין. היום המערכת קפאה כמה וכמה פעמים, ולאחר מכן קרה משהו שלא קרה עד היום: המערכת עלתה, וקפאה במסך של הביוס. זה קרה כמה וכמה פעמים - עד שהוצאתי את כל ה USB ואת כל ההארדיסקים, הפעלתי, הגעתי לביוס - ביטלתי כל OC שהיה לי רק להיתר ביטחון, החזרתי את ההארדיסקים והכל עלה. אני יודע די בוודאות שהבעיה לא בזכרונות, הרצתי בדיקה די מקיפה עליהם של כמה שעות טובות. איך מגלים אם הבעיה בהארדיסקים ? מישהו שמע בכלל מתישהו שבעיה בהארדיסקים גרמה לבעיות שתיארתי ?
-
- 4 תגובות
- 823 צפיות
-