אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,924 דיונים בפורום זה
-
שלום , ברצוני לרכוש כונן חיצוני בגודל 500גב USB3 , אני מתלבט בין ה IOMEGA (עם הרצועת הגנה) לבין הסמסונג וה TRANSCEND , מה הייתם ממליצים מבחינת אמינות וביצועים ? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 918 צפיות
-
-
התוכנה המובנת בווינדוס מוגבלת באפשרויות שלה לכן היא אינה מתאימה לצרכים שלי. מבקש המלצה לתוכנה ידידותית לחלוקה למחיצות. תודה.
-
- 4 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
אני חייב להבין למה אנשים מפרסמים כאלה מודעות ומקפיצים אותן כל יום ככה שיהיה להן תאריך עדכני. למישהו יש הסבר הגיוני? אני מבין שכשמדובר בדגמים שמתאימים למחשבים ניידים, דיסקים HIGH END שמתאימים לשרתים אז יש שימושיות לפעמים לרכיבים ישנים. אבל ל 80 ג'יגה IDE סדרה רגילה?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, יש לי DOK של 2 GB מיותר ואני רוצה להתקין עליו מערכת הפעלה של ERD. זה קובץ ISO ויש לי את התוכנה HP USB DISK.... והוא לא קורא את הקובץ ISO. השאלה שלי איה תוכנה אני מתקין על הדיסק און קי הזה את מערכת ההפעלה הזאת? תודה לעונים.
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי מחיצה בנפח 10 ג'יגה שמאכסנת 5.2 ג'יגה של קבצים ווינדוס מדווחת על 8.4 ג'יגה תפוסים :s05: ביצעתי ניקוי/איחוי דיסק, סריקת וירוסים, רוגלות ושום דבר לא השתנה מה לדעתכם יכולה להיות הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 777 צפיות
-
-
יש לי את הצורב הזה מלפני שבועיים ויש לי שאלות בקשר אליו: 1. קניתי דסקים ריקים של dvd-r ו dvd+r שניהם בגודל 4.7 ג'יגה!וכשאני מכניס אותם למחשב כתוב שהם 4.38 גיגה! עכשיו זה לא כזה נורא פחות 200 ומשה מגה אבל זה ממש מוזר ואולי תקלה? 2.קניתי סילבר ליין dvd+r שכתוב עלים מהירות8 והצורב הזה אמור לצרוב עד מהירות 16 דיסקים!והוא נותן לי לצרוב על הסלבר ליין מקסימום מהירות 4! בבקשה תעזרו! תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 755 צפיות
-
-
ההארדיסק הקיים שלי WD 250GB SATA II 16M כניראה עומד למות, המנורה של הדיסק לא מפסיקה לדלוק והמחשב זוחל בצורה איומה... חיברתי עכשיו הארדיסק 80GB SATA ישן שיש לי והכל זז הרבה יותר טוב... אז אני רוצה המצלמה לדיסק קשיח 500GB, ראיתי את ה WESTERN DIGITAL SATA II 16M השאלה אם דיסקים של חברות מתחרות יתנו ביצועים טובים יותר ? הרעש פחות מפריע לי, יותר אמינות וביצועים... תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי SSD שיתאים למיני פיסי שלי לפי התמונה והנתונים. איזה מתאים לחומרה שלי? המחשב קופא אחר כ-15 דקות ,עכבר משוטט,התקנתי מחדש מערכת הפעלה וינ 10 מה הסיבה ? אין מסכים כחולים ואו שחורים, מה יכולה להיות הבעיה?זכרונות ?SSD? איך ניתן לבדוק? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
- 2 followers
-
-
אני חושב ש-120 גיגה יספיק אלא אם כן יהיה 250בהפרש לא משמעותי אין לי בעיה להזמין מחול אגב. כמו כן אשמח לדעת איך מתקינים אותו, האם זה בא במקום הצורב? באופן כללי זה ישפר משמעותית את ביצועי המחשב? (אני מפתח לאנדרואיד והאנדרואיד סטודיו מקרטע לעיתים בקבצים גדולים)
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני צריך המלצה לצורב DVD עד 450ש"ח מקסימום הצורב הכי טוב שאפשר להשיג בכסף הזה! ראיתי את הצורב של סוני DWD-23A-שווה?
-
- 4 תגובות
- 768 צפיות
-
-
יש לי מחשב בין שנתיים עם WIN7 גירסת 32 ביט. אני רוצה להעביר את דיסק C לכונן SSD חדש. איזה כלי מומלץ לביצוע העברת התוכן של C אל כונן הSSD ? אני מנסה להימנע מהתקה חדשה של מערכת ההפעלה.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי לאחרונה צורב DVD ב-300 ש"ח, ולפני שאני פותח אותו, רציתי לשאול אותכם מה דעתכם עליו. הצורב: Philips DVDR1625K internal DVD ReWriter 16xDVD+R\-R (פשוט העתקתי מה שכתוב על הקופסא 8)) דרך אגב בשתי מקומות על הקופסא כתוב את מספר הדגם.. פעם ככה: DVDR1625K ופעם DVDR1625K \ 30 (ככה כתוב על המדבקה) אז סתם רציתי לומר למקרה שזה משנה משהו. אם אתם חושבים שהצורב הזה ישן מידי ולא כדאי להשתמש בו, זה יהיה אחלה אם תמליצו על סוגים אחרים. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שלום, ברשותי הארד דיסק (3 שנים) SAMSUNG_HD502HJ 500 GB 7200 RPM על הארד דיסק רצה מערכת הפעלה WIN 7 64 BIT (לא מחולק למחיצות) יום אחד פתאום הארד דיסק לא עולה ורשום בBIOS את זה: Ultra DMA mode-5 S.M.A.R.T. Capable but Command failed ניסיתי להחליף כבל SATA ולא עזר ואז ניסיתי לחבר את הארד דיסק למחשב אחר, כאשר הארד דיסק פועל ככונן משני (מערכת ההפעלה רצה מכונן אחר) והמחשב קלט ורשם את אותה שורה שרשומה למעלה, אך כאשר זה נכנס למערכת הפעלה הארד דיסק כן פעל והיה אפשר לעבוד עם הקבצים שבתוכו. נ.ב. אני מציין שהאר דיסק כבר קרס פעם אחת לפני כ3 חודשים (פירמטתי אותו והוא עבד עד עכשיו) מה אתם אומרים, יש אפשרות לתקן אותו?
-
- 4 תגובות
- 802 צפיות
-
-
לאחרונה בנדא מגנטיקס החלו לייבא לארץ דיסקים עם השם CITYDISC במהירות 8 ובפורמט מינוס עם קוד של TY. מיותר לציין שמהמחיר שלהם (1.80-2.00 ש"ח) לא קשה להסיק שזה קוד מזוייף של TY. מה עוד שהדיסק מיוצר בהונג קונג ולא ביפן. אני חושד שאותו מפעל גרוע בהונג קונג שמייצר לסמיקום לקסיס את ה-TEAC הביזיוניים מייצר גם לבנדא. ראו הוזהרתם!!!!!!!!!! - הדיסקים באיכות ירודה ועדיף כבר לצרוב על PRINCO ולא עליהם. יום טוב. :-)
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות כונן DVD-ROM .... הדילמה היא איזו חברה ואיזה דגם לקנות .... האם יש למישהו אתר או כתבה שבוצעה השוואה בין הדגמים האחרונים של הכוננים שיש בשוק ?? אני מעוניין בכונן שיכול לקרוא את כל הפורמטים (dvd-r , dvd-rw , dvd+r , dvd+rw ) וכמובן עדיף פורמטים נוספים .....More the better . בעל ביצועים טובים ותאימות ...בהעברת מידע ממדיות של DVD ו- CD-R או CD-RW וכן יכולת התמודדות עם מדיות ישנות / בעיתיות . כמו כן קראתי כי ישנם כוננים בעלי נעילת מהירות שניתנת לפריצה בדר"כ בעזרת עדכון firmware פרוץ מאתר ידוע שעוסק בעדכוני firmware . אז מאוד חשוב שלא יהיה בעל נעילה או לפחות בעל פריצת נעילה . ולא לשכוח , ניתן להמירו ל rpc-2 . אנא עזרו לי !!!!!!!!!!!!
-
- 4 תגובות
- 775 צפיות
-
-
היי במהלך שיטוטיי המקריים בוואלה שופס, מצאתי 4 הצעות של דיסקים לDVD.. מאז שקניתי את המחשב לא קניתי לעצמי דיסקים לצריבה, צרבתי פעמיים דיסקים לחברים וזהו.. איזה מהעסקאות הכי טובה, או הצעה אחרת שיש לכם? http://www.wallashops.co.il/shopmind_sites/maximus/product.asp?pf_id=PT3605658 http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1705393 http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1598195 http://www.wallashops.co.il/shopmind_sites/maximus/product.asp?pf_id=PT98008
-
- 4 תגובות
- 621 צפיות
-
-
צרבתי את כל מחסן התוכנות שלי (באמצעות הגירסה האחרונה של נירו 5.5.9.9) ע"ג תקליטור .וברוב טפשותי , את המחסן בהרד דיסק מחקתי כדי לשחרר מקום .כאשר אני מנסה לפתוח את אחד הקבצים ,מתקבלת הודעת שגיאה שלא ניתן למצוא את הקובץ . ככה זה קורה לי בכל התוכנות שגיביתי . שמתי את התקליטור בכונן הצורב (ימהה) . הצורב בכלל לא זיהה את התקליטור ולגביו הוא ריק. כאשר אני שם את התקליטור בכונן הסי.די . אני רואה היטב את כל התוכנות והקבצים . מישהו אמר לי לנסות דרך הדוס . ז"א , לנסות ולהעתיק בחזרה (דרך הדוס) את תכולת התקליטור לכונן הקשיח . נראה לכם ? למזלי הרע , מחקתי את המקור מהכונן הקשיח ואני מחזיק ביד תקליטור "גיבוי" מבלי יכולת להפעילו. אנא עזרתכם הדחופה . תודה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב עם כונן של 1 טרה וכונן SSD של 128 ג׳יגה בזמן קניית המחשב הפרדתי את הכונן של הטרה לשני מחיצות אחת של 540 ג׳גיה והשניה של 460 ג׳גיה אני רוצה להוסיף עוד הארדיסק של 500 ג׳יגה לקבצים רגילים ואת הטרה הקיים לאחד שיהיה מיועד כולו למשחקים שאלתי היא: איך אני עושה זאת? מדובר על וינדוס 8.1 פרו 64 ביט
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי 2 דיסקים זהים WD3200KS, אני רוצה לקנות דיסק נוסף, מה עדיף לקחת בשביל RAID, שלישי זהה WD3200KS, או WD3200YS?
-
- 4 תגובות
- 539 צפיות
-
-
שלום אני עומד לרכוש מחשב. במקור חשבתי לרכוש דיסק קשיח יחיד (עוד לא החלטתי אם סיגייט 320GB או 500GB). מישהו אמר לי שעדיף לרכוש שניים קטנים יותר (למשל 250GBX2 או 320GB + 160GB), וזאת מאחר שהם נותנים יותר ביטחון למקרה שאחד מהם יתפגר. הבעיה היא שיש הפרשי המחירים משמעותיים בין רכישה של כונן גדול יחיד לבין רכישה של שניים קטנים. אם אפשר להשיג היום 500GB באיזור 400 ש"ח, הרי ששניים של 250GB יעלו כ- 550 ש"ח. וההפרשים דומים גם אם יורדים בנפח. רציתי לשאול לדעת חברי הפורום עד כמה לדעתכם העניין הזה קריטי?
-
- 4 תגובות
- 768 צפיות
-
-
קניתי סרט לאחרונה מחו"ל וניסיתי לגבות אותו ולא הצלחתי גם עם תוכנת דיקריפטר לא הצלחתי הצלחתי להעתיק למחשב רק עם DVD FAB DECRYPTER אבל אני לא מצליח לצרוב ,נסיתי עם SHRINK כיוונתי לסיפריה ששם העתקתי אבל קיבלתי הודעת שגיאה פעם היה לי הסבר איך לצרוב דיסקים מוגנים כמו SONY COPORATION אבל בגלל שהייתי בחו"ל לא יצא לי להתעסק עם זה הרבה זמן ואיבדתי את הקישור יש למישהו משהו
-
- 4 תגובות
- 530 צפיות
-
-
קניתי מחשב עם דיסק קשיח בחיבור SATA אבל אני לא מצליח להתקין win xp כי ה-win כותב שהוא לא מוצא שום דיסק קשיח אם משהו יכול לעזור?? (אני מקווה שאני כותב בפורם הנכון)
-
- 4 תגובות
- 858 צפיות
-
-
אני רוצה משהו טוב איזה חברה אתם ממליצים שיהיו דיסקים איכותיים?
-
- 4 תגובות
- 877 צפיות
-
-
האם לפני שאני קונה דיסק קשיח חדש בחיבור Ide צריך לבדוק אם הלוח אם מתאים לata 133 או ata 100? ואיך מרכיבים דיסק קשיח? משהו שאני צריך לשים לב אליו? צריך לפרמט את הכונן החדש אחרי שמתקינים? תודההה!
-
- 4 תגובות
- 842 צפיות
-
-
ברשותי צורב Aopen CRW2440 , אני משתמש ב Nero 5.5.7.2 , ואין לי אפשרות לצרוב במהירות של יותר מ 12 , למרות שהצורב הוא 24, גם כאשר אני מסתכל בתכונות של הצורב ב Nero הוא רושם שמהירות הצריבה המקסימאלית היא 12. למה ומדוע ????? אחים עזרה !
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-