אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,924 דיונים בפורום זה
-
שלום לחברים, אני הולך להמיר מספר רב של קלטות וידאו משפחתיות לפורמט דיגיטאלי. האם כדאי לי לצרוב את זה על דיסקים DVD ? האם כדאי לשמור על דיסק קשיח? איזה דיסק קשיח מומלץ ביחס מחיר / איכות? תודה יהודה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קיצר קניתי ההרד דיסק חדש WD2000 זה 200GB כמובן SATA עכשיו יש לי חיבור SATA כמובן והיה לי ההרד דיסק נוסף לפני והיא כאילו בSATA 0 והשני החדש בSATA 1 אני מחבר נכנס למחשב שלי ואין שם שום כונן חדש אה ועוד דבר יש שם את הדבר הזה שקובע אם זה SLAVE וניסתי את כל ה-4 http://wdc.custhelp.com/cgi-bin/wdc.cfg/php/enduser/std_adp.php?p_faqid=1027&p_created=1056559256 כנראה אני לא מבין בזה בבקשה עזרה פליזז ההרד דיסק של זה WD 2000JD לוח האם הוא PC PARTNER נ.ב. הרדיסקים אחרים ישר עבדו ככה של חברים שלי וזה
-
- 4 תגובות
- 782 צפיות
-
-
מאיפה אפשר לקנות שקיות ניילון לדיסקים או עטיפות בזול ? ואיזה דיסקים רגילים מומלץ לקנות היום סילור ליין או משו אחר? ומה היחס מחירים של הדיסקים בערך 50דיסקם ב 50?.. או שזה ירד כבר
-
- 4 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום. יש לי צורב דיוידי של סמסונג וכל פעם שאני מנסה לצרוב דיסקים של dvd הוא כותב שיש בעיה אבל דיסקים רגילים אין לו בעיה... משהו מכיר את המצב ויודע מה לעשות? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 685 צפיות
-
-
אהלן לכולם, עד עכשיו היו לי שני דיסקים של 80 ו20 ג'יגה. קניתי WD 250 ג'יגה SATA וחיברתי אותו ביחד עם ה80 ג'יגה. המחשב לא זז, הכל איטי וממש אי אשפר לעבוד ככה. כאשר אני מנתק את הישן, ה80 ג'יגה , הכל עובד כרגיל. השאלה: האם אפשר לעבוד עם שני הכוננים האלה? אחד SATA והשני לא. דרך אגב, לא מורגש שום שינוי עם SATA... תקין?
-
- 4 תגובות
- 541 צפיות
-
-
הי אחד הדיסקים שלי מגמגם ואני רוצה להשמיד לחלוטין את המידע עליו לפני שאני מוסר אותו לשירות הוא מזוהה לסירוגין על ידי הביוס ואני לא מצליח לזהות אותו במערכת הפעלה \ dban וכיוב' רציתי לדעת האם יש שיטה לבצע wipe בפרמטרים הללו תודה, גבריאל
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1.הצורב זיהה אותו כ 80 דקות ולא כ דיסק 100 דקות האם זה נורמלי ? 2.צרבתי עליו סרט באורך 97 דקות ולקראת הסוף הוא אמר לי שיש בעיה למרות זאת הדיסק ניתן לקריאה והוא מדווח שהוא 940M !!!!!! עוד לא ראיתי את הסרט אבל הצלחתי לראות כמה קטעים הרצתי לסוף הסרט ואז או נתקע מה זה אומר הדיסק לא תקין ? 3.האם ב ECDC ניתן לעשות OVERBURN או רק ב NERO
-
- 4 תגובות
- 928 צפיות
-
-
מה המחיר הנמוך ביותר שניתן למצוא לדיסק קשיח 2.5 אינטש (לנייד) שמסתובב ב 7200 סל"ד בנפח 200/250 ג'יגה בייט? תודה
-
- 4 תגובות
- 856 צפיות
-
-
שלום אני מתכנן לקנות את הכונן מnewegg http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820147372&cm_re=SAMSUNG_EVO_850-_-20-147-372-_-Product יש אותו בתצורה הרגילה 2.5" וגם msata וM.2 מישהו בבקשה יכול להסביר לי מה ההבדלים? זה הלוח אם שיש לי http://www.gigabyte.us/products/product-page.aspx?pid=3899#sp חוץ מזה אני חושב שאני גם אקנה כונן חיצוני לגיבוי שלהם גם במחיר לא רע בכלל > http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16822152420&cm_re=SAMSUNG_4TB-_-22-152-420-_-Product תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום יש לי 3 הארד דיסקים לא מחוברים ב raid האחד maxtor 160 גיגה מחובר ide השני wd500 גיגה דגם aaks מחובר sata2 השלישי wd1T דגם ears green caviar. המפרט של המחשב שלי הוא לוח של evga 179ftw מעבד intel qx9650 זכרון crosair 2gb ddr3 נראה לי מאוד מוזר שקצב העברה בין הsata2 ל sata2 יהיה 2.8mbps כל הדרייברים מעודכנים כולל הביוס. כל ההארדיסקים הם ב ntfs. מה יכול להיות הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קניתי צורב 52X24X52 LG, ויש לו רק כפתור אחד עליו (פתיחה וסגירה) ונורית אחת, ואין לו בכלל יציאה לאוזניות. ראיתי באתר של LG שלצורבים שלהם יש 2 כפתורים,2 נוריות וגם יציאה לאוזניות. האם רימו אותי ? אגב על הצורב יש לוגו של LG. גם אח שלי קנה אותו צורב מאותה חנות וגם אצלו זה ככה, רק שאצלו שהלוגו של LG הוא בצד ולא באמצע. מה אתם אומרים ?
-
- 4 תגובות
- 886 צפיות
-
-
ההארדיסק לאמופיע בשום מקום שנמצא בתוך וינדוס בביוס הוא קולט אותו גם אחרי צקדיסק ואלאמופיע הארדיסק של ווסטרן 1 גיגה ירוק
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב יש לי צורב רגיל במחשב מסוג DT ST CD-RW GCE 8240B כניראה של חברת LG. כיצד אני יכול לדעת אם יתמוך בצריבה של דיסק אודיו של 90 דקות? הבנתי שבמידה והוא לא תומך, עלול להיגרם לו נזק ואני רוצה להימנע מכך. תודה
-
- 4 תגובות
- 589 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מעבדה שיכולה לתקן SSD CHIP , ה CHIP התנתק מהלוח יש מישהו שעושה עבודות כאלו בארץ?
-
- 4 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
קניתי סוף סוף בשעה טובה כונן dvd, כיצד אני יכול לראות בו סרטים בלי שינעל על איזור ?
-
- 4 תגובות
- 883 צפיות
-
-
אני מעוניין להפוך דיסק קשיח ישן שלא בשימוש, לכונן גיבוי חיצוני. שאלות: 1. האם העובדה שהסל"ד של ה HD הוא 5400 משפיעה על העברת הנתונים? 2. האם המתאם הבא ממולץ לשימוש שכזה? (מתאם שכולל חיבור IDE וחיבור חשמל) אני לא רוצה לפרסם חנות, ניתן למצוא אותו ב 150 ש"ח. כנראה שהוא מקבל מתח מה- USB, זה מספיק בשבילו? יש המלצה למשהו אחר?
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. הייתי רותה לדעת בבקשה מהו ההבדל בין SATA 3 לSATA 2 (אני יודע על זה שSATA 3 = SATA 6.0GB/S אך אני פשוט לא מבין למה הוא לא מעביר בכזאת מהירות כפי שמצויין). האם התקנה של הWINDOWS על SATA 3 ב-RAID0 תגביר את מהירות הפעולה של הWINDOWS? זה יעשה אותו מהיר יותר? האם משתלם לעשות את כל העבודה הזאת והכסף המושקע בכדי שתיהיה מהירות גבוהה יותר? ניסיתי לקרוא על כך באינטרנט, אבל כל פעם שאני מתחיל לקרוא משהו אני נתקע במושג אחר שמחזיר אותי כמה צעדים אחורה.
-
- 4 תגובות
- 885 צפיות
-
-
סדרת BX500 התקציבית של מיקרון הוצגה רשמית - ותחל להימכר בימים הקרובים במחיר שכבר נמוך יותר מהערך המומלץ הנקוב לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
קניתי דיסקים של סילבר ליין x8 אבל נרו לא נותן לי יותר מ x4 יכול להיות ש LG לא תומכים טוב בסילבר ליין? לא נשמע לי הגיוני
-
- 4 תגובות
- 698 צפיות
-
-
היי מתכנן לקנות הרד דיסק חיצוני + מארז שישמש לככונן איחסון לתמונות. רק רציתי לוודא שבמידה ואני מחבר אותו למחשב בלי חיבור SATA בלוח אם בעזרת המארז (כמובן שהמארז מתחבר להרד דיסק ב-SATA פנימית) ב-USB למחשב. אין שום בעיה עם זה, כלומר המארז למעשה עוקף את ה-SATA דרך ה-USB ולא צריכה להיות בעיה, נכון?
-
- 4 תגובות
- 582 צפיות
-
-
טוב מדובר כב שעון שהוא גם DISK ON KEY 128MB השעון היה על השולחן והיה גם מברג עם מגנט זה היה ממש קרוב אחד לשני מהר הזזתי אבל לא מספיק מהר שאני מכניס את השעון למחשב הוא רואה אותו אבל שאני בא להיכנס לכונן הוא לא נותן הוא אומר "נא נכנס דיסק לכונן " ושאני בא לאתחל אותו הוא רושם שלי בלשונית של הקיבולת "קיבולת לא ידועה " בימקום 128MB יש משהו לעשות ??? :'( אני חושב שאולי נימחק לו ה BIOS של DISK ON KEY חיב להיות לו איזה רחיב שרשום שם הקיבולת יש מצב להוריד איזה FLASH לשעון ולסדר אותו זה שעון של חברת XONIX
-
- 4 תגובות
- 800 צפיות
-
-
היי חברים יש לי במחשב 2 כוננים קשיחים, האחד בנפח 160GB והוא משמש לאחסון, והשני בנפח 640GB שמכיל מחיצה למערכת ההפעלה ומחיצה נוספת למשחקים/סרטים וכל הדברים הכבדים יותר. שניהם כבר לא כל כך צעירים. התקנתי את התוכנה HD TUNE בכדי לבדוק אותם והתוצאות שגיליתי היו מפתיעות: קודם ה-160GB (שתכלס הוא פחות חשוב), יש מידי פעם נפילות חדות במהירות אבל זה פחות מדאיג אחר כך ה-640GB, שהביצועים שלו חשובים כי עליו מותקנת מערכת ההפעלה וכמה משחקים תובעניים. אפשר לראות שמהירות הקריאה ממש ממש נמוכה בהשוואה לכונן הקודם, ובכלל הגרף הזה נראה מזעזע צירפתי גם INFO על כל כונן בכדי שתוכלו להסתכל על הנתונים, אני לא מבין בזה ואין לי מושג מה המשמעות של רובם מה אפשר לעשות בשביל לתקן את זה? יש לציי…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש HD נוסף למערכת שנועד לאיחסון קבצים (וידיאו, תמונות וכו') בלבד. 2TB מינימום. שמתי לב שחלק מהכוננים הללו (כמו WD BLUE) הם 5,400 סל"ד במקום 7,200. מדוע זה כך, ומה ההבדל בביצועים, אם בכלל?
-
- 4 תגובות
- 3.9k צפיות
- 1 follower
-
-
איך אני יכול אם המהירות של הראפטור שלי היא בסדר פעם שהייתי מתקין דברים או מעביר קבצים העסק היה זז היום הוא זז כמו ה w.d הרגיל שלי
-
- 4 תגובות
- 721 צפיות
-