אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,924 דיונים בפורום זה
-
שלום! תעזרו לי בבחירה מבין שלושה HD: 1. WD1600JD Western Digital 2. Seagate Barracuda 160GB SATA ST3160827AS 3. SAMSUNG 160GB SATA 7200 rpm SP1614C חשוב לי שיהיה אמין, שקט ומהיר (בסדר הזה). מבחינת המחיר הבנתי שאין הבדל משמעותי. תודה מראש למגיבים
-
- 4 תגובות
- 820 צפיות
-
-
הדיסק קשיח הזה שווה משהו או שאפשר קצת להתעלל בו ולהפוך אותו למשו יפה?
-
- 4 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי דיסק מוזיקה ואני מעוניין להעתיק את השירים שבו אל המחשב, אבל כשאני עושה העתק->הדבק הוא יוצר קיצור דרך בלבד.. האם יש דרך להעתיק את הקובץ המלא מהדיסק אל המחשב? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
יש לי עכשיו כונן 80 גיגה בחיבור SATA שיש לו שני מחיצות, עכשיו אם אני אביא עוד כונן זהה רק בלי מחיצות יהיה אפשר לעשות RAID ולהשאיר את המחיצות או שאני אצטרך לעשות מחיצות מחדש, או שבכלל אי אפשר לעשות מחיצות בRAID? תודה.
-
- 4 תגובות
- 641 צפיות
-
-
הכונן האופטי שלי - GH22NS50 של LG לא מצליח לקרוא דיסקים של DVD, אבל לעומת זאת קורא CD. הבעיה החלה כשניסיתי לצרוב DVD וזה לא הצליח כנראה מפני שהדיסק היה שרוט, מאז בכל פעם שאני מכניס DVD הכונן פשוט לא מזהה אותו, הדיסק עצמו בסדר כי הוא עובד במחשב אחר. מחיפוש באינטרנט הבעיה היא כנראה בעדשה של הכונן שנהרסה\התלכלכה אבל אולי זאת לא הבעיה אז אני שואל אתכם.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכם, יש לי HD חיצוני בקופסא שרכשתי... 250GB SATA , אני מחבר אותו למחשב בUSB. הHD כעקרון כבוי רב הזמן, אך לעיתים אני צריך משם חומר אז מדליק אותו, בשביל למשוך את החומר. לאחר מכן אני מכבה אותו (כשאני עוזב את המחשב לכמה שעות). השאלה - האם זה בריא? או שמא עדיף להשאירו דלוק 24/7 (הוא מחובר לאל פסק בכל מקרה...) ? האם לכבות כל פעם - יגדיל את משך החיים שלו (כי הוא יעבוד פחות) או שהכיבויים וההדלקות האלו רק מקצרים את משך החיים שלו?
-
- 4 תגובות
- 677 צפיות
-
-
מבקש המלצה על דיסק קשיח איכותי ומהיר ככל האפשר עד לסכום של 500 שקל
-
- 4 תגובות
- 774 צפיות
-
-
אהלן הראשונה היא האם יש לפחות חיבור IDE אחד בלוחות החדשים יותר (P35 ו965P) כדי שאני אוכל להשתמש בצורב שלי במחשב החדש שאני אקנה בקרוב? השנייה היא איזה צורב יותר טוב? הLG H42N או הPIONEER 111D? והאם הדגם שציינתי של LG הוא הדגם שבמומלצים? כי בזה שנמצא במומלצים אין H בשם הדגם (42N). תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 648 צפיות
-
-
ג'יבטרתי ששני סידירומים כ SLAVE (בלי לדעת) על אותו כבל (IDE) ובמחשב הופיעה לי רק אחד נבהלתי ולא הנתי מה קרה.... אז עשיתי הוצא עליו ושניהם יצאו..... חקרתי וביררתי מה קרה... המחשב יחס לזה כאחד שימושים: בקשיחי IDE בצבא מחברים עשרות על כבל אחד בצורה הזאת וכך מקבלים כונן אחד גדול ואם אחד נהרס אפשר להחליפו ללא כיבוי המערכת
-
- 4 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שבת שלום, אני מעוניין להוסיף למחשב דיסק קשיח נוסף, בגודל 1000GB. במחשב כיום יש כבר 2 דיסקים קשיחים, פלופי וסידירום (בחיבור IDE). 1. האם הספק מספיק חזק בשביל זה? 2. האם יש עוד מגבלה למעט מספר חיבורי הSATA בלוח (4) למספר הכוננים שניתן לחבר? 3. חשבתי על ה WD10EACS, יש משהו רע לאמר עליו? המחשב הוא מארז + ספק Compucase-HEC CI-6A19 300W מעבד AMD Athlon 64 3000 Socket 939 Tray + TT TR2 דיסק קשיח Western Digital WD800AAJS לוח אם Gigaybyte GA-K8NF-9 זיכרון Twinmos TMD7608S8E50D 512MB DDR 3200 כרטיס מסך Gigabyte FX6600 GV-NX66128D דיסק קשיח נוסף WD5000AAKS
-
- 4 תגובות
- 964 צפיות
-
-
שלום לכולכם! אני מנסה כבר הרבה זמן לבדוק את ההארדיסק שלי בבדיקה מקיפה של סקטורים ובעיות שיכולות להתקיים בו מה שמעלה בי חשד זה רעש מוזר שיוצא מההארדיסק (1TB Samsung) הכנסתי את הדיסק של תוכנת MHDD לבדיקה של ההארדיסק ופתאום צצה בעייה - הוא לא מזהה את הכונן בכלל! הוא רשם: Hardisk might not be supporting -something- or is not primary, בכל מקרה בדקתי את העניין (החלפתי ג'אמפר מסלייב לראשי ולא עזר, וגם הכונן תומך בדבר שהתוכנה אומרת שהוא כנראה לא תומך) אין לי מושג כיצד לסרוק את הכונן ולהיות בטוח שהוא תקין לשימוש, מישהו בבקשה יכול לעזור לי בבעייה??
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
Western Digital מאמינה כי מצאה את השיטה המתאימה להפיח חיים חדשים בעולם כונני האחסון המכאניים: MAMR לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי בדיסק הקשיח שגיאות שלא מאפשרות לי להריץ PARTITION MAGIC כשאני מפעיל פרטישן מג'יק מופיעה לי הודעה Init Failed: Error 117 Partition's drive letter cannot be identified והתוכנה לא נפתחת כשאי מפעיל את הכלי שמצורף לתוכנה, פשRTITION INFO, מופיעה לי הודעה Disk Geometry Errors were detected on the drive והפירוט שמופיעה אח"כ הוא Error #105: Partition didn't begin on head boundary. ucBeginHead expected to be 0 or 1, not 45. Error #106: Partition didn't begin on head boundary. ucBeginSector expected to be 1, not 59. Error #108: Partition didn't end on cylinder boundary. ucEndHead expected to be 254, not 116. Error #108: Partition didn't end on cylinder boundary. ucEndSecto…
-
- 4 תגובות
- 737 צפיות
-
-
http://eilat.ivory.co.il/catalog.php?orderBy=priceLow&act=cat&id=2672&filters%5B2526%5D%5B%5D=2528 http://ksp.co.il/?select=.1033..152..378..375.&list=1&sort=2&glist=0&uin=0&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 עד 450 ש"ח לכונן או ש Crucial M4 120GB עדיף במחיר של 475? או שהסמסונג גם טוב? *נא להתחייס למחירי אילת
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כשאני צורב על דיסקים של וורבטים המספר שגיאות האלה מתחיל מ300 ויורד, וכשאני צורב על דיסקים נגיד של LG זה מגיע ל50 גג, יש סיבה הגיונית לזה? האם זה משנה בכלל? יש לי צורב NEC 3550..
-
- 4 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לדעת מה ההבדלים בין ריד 0 - 5 (ז"א מ 0 עד 5, 1 2 3 4 5 [אם יש :-\]) אם זה לא מקשה עליכם אז עדיף שזה יהיה לפי הקרטריונים הבאים: 1. כמה נפח יתבזבז בגלל הריד ? [ נניח שיש לנו 2 כוננים של 120 GB] 2. האם זה מוסיף מהירות \ מוריד מהירות 3. כל דבר אחר שאני לא מודע לו אני אודה למי שיוכל לכתוב שורה עם הסבר
-
- 4 תגובות
- 754 צפיות
-
-
שלום , ברשותי micro sd סנדיסק בפלאפון 16 גיגה חיברתי למחשב כלשהו במהלך טיול ונדפק לי הכרטיס אני לא רואה את הקבצים שבו אבל אני רואה שהכרטיס מלא מה אפשר לעשות כדי לשחזר? תודה רבה לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
http://www.digital-digest.com/dvd/articles/dvdspeed.html
-
- 4 תגובות
- 831 צפיות
-
-
קומקפט דיסק שיודע לנגן MP3 יכול לנגן שירים שניצרבו ב MP3 על דיסק 4.7GIGA) DVD) ?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, רכשתי היום WD 5000AAKS CAVIAR BLUE 500GB המוכר טען שזה 32 CACHE אבל גיליתי שאין כונן כזה ומדובר ב 16MB. 1. האם זה משמעותי ? 2. האם הכונן הזה טוב ? 3. האם תוכלו להמליץ לי על כונן 500GB CAHCE 32 (בהנחה וזה משמעותי) 7200 RPM ? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חבר'ה, תעזרו לי... קראתי את ההודעות בפורום, קראתי את המומלצים, וגם נכנסתי לזאפ- ועכשיו אני הכי מבולבל! יש ב-ZAP כמה עשרות צורבי DVD של LG עם ביקורות מצויינות עליהם... אבל מה מהם באמת טוב? ומה זה כל ההבדלים בין שמות הדגמים?! בכל אופן, אני מחפש צורב DVD טוב (ממשק PATA) עד 200 ש"ח. אני לא צורב הרבה (וכנראה גם לא יהיה לי שימוש נרחב ב-DVD), אבל אני לא רוצה משהו להתאכזב ממנו! בטח שלא במהירות הקריאה. אז יש את זה: http://a.zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=371539 או את זה: http://a.zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=418116 ויש גם את מה שאתם המלצתם, ה-42N אם אני לא טועה, בלי ביקורות כלל, ועם תג מחיר של קצת פחות מ-160 ש"ח. אז מה?? תודה מראש!!
-
- 4 תגובות
- 907 צפיות
-
-
אני לא סגור על הדגם שלו אבל עברתי על כל הדגמים המכרים בארץ ולא מצאתי אף אחד מהם ב-video help למישהו יש מושג איזה מדיות DVD הוא קורא? DVD-R או DVD+R? אני צריך לצרוב למחר סרט למישהו ואין לי מושג על איזה מדיה לצרוב בתודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
יש לי סידירום, שפשוט מסרב לקרוא דיסקים שרוטים, שכשהיה חדש - קרא גם קרא. ניסיתי לנקות אותו : ע"י נשיפה לתוכו ע"י דיסק ניקוי האם יש עוד שיטות ניקוי ? האם יכולה להיות סיבה אחרת ?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-