עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by rollita,

קיבלתי היום מחשב חדש. תוך כדי התקנת ווינדוס מופיע לי מסך בו אני צריך לאשר פירמוט של ה-HD לפני ההתקנה. באותו מסך מופיע לי כי עלי לפרמט 131 ג'יגה, בעוד הזמנתי HD של 160 ג'יגה. למה יש הבדל? עבדו עלי? ומאיפה בכלל המספר 131?

• 4 תגובות
    • 720 צפיות
  2. Started by redead,

כרגע יש לי במחשב הרדדיסק אחד ויחד SATA עליו מותקנת מערכת הפעלה ויסטה.. השאלה שלי האם יש איזה בעיות או משהו שאני צריך לדעת בקשר להוספת הרדיסק נוסף? פשוט לחבר את כבל הSATA והמחשב ומערכת ההפעלה יזהו אותו והכול יעבוד כמו שצריך?

• 4 תגובות
    • 566 צפיות
  3. Started by TzV-EyE-GeR,

אני מעוניין בקנית הארד דיסק ובפני ניצבות 2 אופציות: 1.WD 120GB-8MB JB - 7200RPM ATA100 שעולה 690 שקל(בחנות שאני רוצה) והוא זמין במלאי. 2.Maxtor 120GB-8MB-7200RPM ATA133 שעולה 744 שקל(בחנות שאני רוצה) והוא אינו זמין במלאי. כיום יש לי הארד דיסק של מאקסטור ואני מרוצה מאוד ממנו, משום מה אני נמנע מלקנות ווסטרן דיגיטל, אך במקרה הזה הווסטרן יותר זול והוא גם זמין במלאי. מיותר לציין שאני צריך את הארד דיסק בהקדם האפשרי. תודה למי שיעזור לי להחליט ולבחור בחירה נכונה, או לכוון אותי לחנות אחרת, או כל דבר אחר. תודה.

• 4 תגובות
    • 894 צפיות
  4. Started by ZacNaboot,

האם אפשר לבצע unformat (או משהו בסיגנון) אחרי פירמוט כזה?!!

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by elad-k1,

שלום רציתי לישאול מה ההבדלים בין SATA II לבין ATA IDE ומה עדיף ליקנות. יש הבדלים במהירות או משו? או שזה רק חיבורים אחרים?! וללוח אם מסוג http://logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=4036 מתאים הכונן הקשיח הזה http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=206 תודה

• 4 תגובות
    • 751 צפיות
  6. Started by yosi b,

יש מארזים (כמו הקרביד 540 של קרוסאייר) בהם מפרץ ה5.25 ניצב במאונך . וברור שאי אפשר לשים שם כונן רגיל עם מגירה נשלפת. השאל אם מישהו מכיר כוננים שמיועדים לעמוד והדיסקים נכנסים בצורה מתאימה. אשמח לקישורים. תודה.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by shimon956,

שלום לכולם רציתי לשאול האם הצורב של sony 48*24*48 הוא צורב טוב

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Amit_Alcobi,

פירמטי את המחשב ועכשיו כל פעם שאני מנסה לעלות את המערכת הפעלה מההארד דיסק יש לי שגיאה "DISK BOOT FAILURE, ENTER SYSTEM DISK AND PRESS ENTER". מה עושים

• 4 תגובות
    • 696 צפיות
  9. שלום, אני מעוניין לקנות צורב DVD חדש. אני בודק כמה דגמים, אבל אשמח לקבל כאן המלצות נוספות\אחרות\דעות בבקשה. יש את הדגם הזה של חברת LG: LG GSA-4165B - לפי הביקורות הוא נראה לי בסדר גמור. צורב טוב, אמין, עמיד, מהירות צריבה טובה. (תקנו אותי אם אני טועה). אשמח לשמוע את דעתכם על הצורב הזה, ואם יש לכם צורב אחר שאתם מכירים\יודעים עליו, שיותר טוב\ברמה הזאת - אשמח לשמוע. התקציב הוא עד 400 שקל. *חשוב שיכלול: את כל הפורמטים של היום. כולל DL. צורב אמין,עמיד וטוב. תודה.

• 4 תגובות
    • 510 צפיות
  10. Started by Raanan30,

אני לא הכי מבין בהארדיסקים ואני נוסע לחו"ל בבוקר, כשאני מגיע לחנות - מה אני צריך לבקש? (כי אני ידוע שיש סוגים של חיבורים ללוח אם וכאלה כמו SATA וכו') יש לי לוח אם MSI P4M890 עריכה: אני מעוניין לקנות הארד דיסק בקיבולת של טרה בייט, לא משנה לי רועש לא רועש וכו' - משתמש במערכת הפעלה ויסטה ואולי Windows 7 בקרוב. מה משתלם לקנות, אם אין את הסוג הספציפי שאתם אומרים מה אני צריך לבקש? יש מצב שאולי בבאג בדיוטי פרי יש דברים במחירים סבירים וזה טוב? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by Dark Respect,

הלכו לי עכשיו 2 מדיות DVD על השגיאה הזאת.... מחשב חדש צורב LG סגרתי את כל התוכנות ברקע מה הבעיה?

12. http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=888 אמין? למשהו יש ביקורת על הצורב ? או המלצות?

• 4 תגובות
    • 618 צפיות
  13. היי אני רוצה לחפש NAS שעליו ישמרו הנתונים רצוי שהיה מהיר . אני רוצה 4 תאים ושכרגע היו אני רוצה למלא שני תאים עם 8GB כל אחד. חשוב לי שלא יכיל WIFI או פרוטוקולים שאני בחיים לא מתשמש לווידאו מוזיקה ...או תוכנות גיבוי. משהו עובד עם משהו מומלץ ..... ואין הגבלת מחיר ...

14. Started by SpiritKnight,

אני צריך DVD טוב של חברה מוכרת ואמינה שלא יעשה בעיות, והוא יחליף את הCD. תוד.

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. נשבר לי דיסק בסידי רום הצלחתי לפתוח עכשיו אם יש אחריות צריכים להחילף לי אותו?

• 4 תגובות
    • 789 צפיות
  16. http://tech.yahoo.com/news/ap/20080510/ap_on_hi_te/shuttle_recovered_data_9 עכשיו יש לי 2 שאלות: 1. של איזה חברה היה הדיסק? 2. האם מערכת הפעלה DOS עולה על כל האחרות מבחינת בטחון נתונים?

• 4 תגובות
    • 838 צפיות
  17. Started by dbx22,

אהלן, יש לי נק 3540A ולעיתים מאוד תכופות כשאני מכניס דיסק DVD לכונן הוא לא קורא אותו ולא מזהה כלום. מה עושים? איך פותרים את הבעיה?

• 4 תגובות
    • 626 צפיות
  18. שלום לכולם. אני מעוניין לקנות דיסק למחשב נייד. נתקלתי בחברות המוכרות: Samsung, Toshiba, Hitachi, Western Digital. שמעתי שWD לא מככבים במיוחד בתחום. אני רוצה לקבל המלצה ודיעות ממי שמכיר ויודע, מי מהחברות היא הטובה והאמינה והאיכותית ביותר. רק אציין שהדיסק לא מיועד למחשב נייד אלא למכשיר גיבוי נייד המבוסס על דיסק קשיח של נייד. לכן אני מחפש מוצר אמין ואיכותי שיחזיק בדרכים. המון תודה.

• 4 תגובות
    • 714 צפיות
  19. לוח בן כ 3 שנים צריך להחליף דיסק קשיח אתם ממליצים על שני דגמים של סאמסונג- 103SJ 103SI ההבדל הכספי זניח מה עדיף-מי אמין יותר? תודה ערן

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. עד מחיר 300 , ואף 400 אם יהיה שווה את זה... תודה לכל המגיבים מראש.

• 4 תגובות
    • 604 צפיות
  21. Started by yaron1000,

איך המדיה קוד הזה בדיסק PRODISC לפי מה שהבנתי ב DVD זה די טוב לפי אתר הזהhttp://www.digitalfaq.com/media/dvdmedia.htm זה המדיה קוד של דיסק רגיל של 700 מגה של LG שחבר שלי אומר שיש ליד הבית שלו בחדרה מוכרים 25 דיסקים של LG ב20 שקל במבצע השאלה שלי אם LG גם טובים בDVDמדיה כי אני זוכר שראיתי פעם בבאג שאם די זולים ומה המדיה קוד של דיסק DVD של LG תודה לכל העונים

• 4 תגובות
    • 793 צפיות
  22. Started by Danny_Malis,

הבדל המחירים הוא קטן השאלה היא מה כדאי ?

• 4 תגובות
    • 745 צפיות
  23. Started by ofirr,

בדקתי בדף המוצר [ http://www.asus.com/products.aspx?l1=6&l2=35&l3=0&l4=0&model=1600&modelmenu=1 ] של הצורב באתר הבית של אסוס ולא מצאתי מידע כמה זיכרון מטמון יש לצורב הנ"ל.

• 4 תגובות
    • 689 צפיות
  24. טוב אז אחרי המון לבטים מה תיהיה מתנה ראויה לגיל 24, הוחלט על החלפת הדיסק קשיח הראשי בלפטופ שלי. ההיטאצי 160 גיגה 7200RPM הוחלף באינטל 330 120 גיגה. ההחלפה בוצעה במספר דקות עקב הנדסת אנוש מצויינת של לנובו והמחשב בן השנתיים קיבל רוח חיים חדשה. מפרט המחשב- I5 560 מהדור הראשון של I5, 4 גיגה זכרון 1066 DDR3 ב2 סלוטים של 2 גיגה, ווינדוס 7 פרו 64 ביט. הדבר הראשון ששמים אליו לב הוא זמן הדלקת המחשב מתקצר מדקה שלמה ל27 שניות, זמני התקנה של תוכנות וזמני הפעלתם התקצרו משמעותית. המחשב מסמן גם על שיפור בזמן הסוללה (עדיין לא נבדק בפועל), זאת בנוסף לתחושה סובייקטיבית שהיא פשוט מדהימה! לא יכול לחשוב על תמורה טובה יותר ל500 שקל שלי. הרצתי בדיקות בHDTUNE PRO לפני ההחלפה ואחרי, יש להתייחס לש…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by Booooome,

שלום לכולם, אני מעוניין לקנות HD חדש של עם 250GB של חברת Western Digital 1. יש לי את ה- Motherboard הבא: Asus P4S533-VM שאני לא חושב שהוא תומך ב- SATA מה הן האופציות שלי במקרה הזה? האם עלי לוותר על הקניה אם שיש מתאמים בין SATA ל- IDE. האם יש דרך אחרת לחבר את ה- HD למחשב? 2. האם כדי להשתמש ב- 250GB עלי לשדרג את ה- windows Xp מ- Service Pack1 ל- Service Pack2? תודה.

• 4 תגובות
    • 699 צפיות

דיונים חדשים בפורומים