אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,918 דיונים בפורום זה
-
אין לי נסיון בכלל עם ssd, וקראתי בכל מיני מקומות שכדאי לבצע הרבה פעולות כמו: פרמוט ידני ביטול מחיצת ה 100 מגה שהמערכת יוצרת ביטול page file העברת קבצי temp של המערכת ושל הדפדפנים לדיסק נפרד רגיל ועוד הרבה פעולות.... מנגד קראתי גם שהרבה מכל זה מיותר ברגע ש TRIM פעיל.. יש מצב להסבר על עניין זה? קודם כל מה עומד מאחורי ההחלטות האלה? נשמע לי קצת מוזר, בטח שרוצים לנצל את המהירות לחלק מהדברים... אשמח להבין את הרעיון מאחורי הפעולות ודבר שני, מה אתם ממליצים לעשות לפני ואחרי התקנת מערכת חדשה? קניתי CRUCIAL M4 והלוח שלי הוא ASUS COMMNADO תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רשתי דיסק חדש לצורך הורדות התקנתי דיסק 6 טרה על המחשב (win7 -64 ) להורדות ישמש אך ורק לזה - יש דיסקים אחרים על המערכת לדברים אחרים יש צורך לחלק אותו (פטישנים) ?- או משהו אחר ? או פשוט להעמיס הכל בספריה אחת - סרטים ומוזיקה עם חלוקה לדירקטורי בהתאם ? קובי
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רכשתי הרדיסק חיצוני (פעם ראשונה) של 2 טרה ומעוניין לדעת ,האם יש משהו שכדאי לי לעשות לפני שאני מתחיל לעבוד איתו, עמו למשל לפרמט ( (NTFSאו האם יש פעולות הכנה כדאיות לפני שמתחילים להעתיק. זה הלינק מאמזון עם פרטים על ההרדיסק – https://www.amazon.com/gp/product/B00TKFEE5S/ref=as_li_ss_il?ie=UTF8&psc=1&smid=ATVPDKIKX0DER&linkCode=li3&tag=alibuy0e-20&linkId=42b1106d946c58d396ad83b24eb09649
-
- 20 תגובות
- 4.9k צפיות
- 1 follower
-
-
קניתי מחשב חדש להורים, עם כונן SSD 120GB בלבד (במחשב היום הם משתמשים אולי ב60-70 אחרי 5 שנים שהוא אצלם). אני מתכנן להתקין בו WIN7, office2010 וכמה תוכנות רגילות לפתיחת PDF, סרטים, מוזיקה וכו' התלבטתי אם בכלל כדאי לי לחלק את הדיסק למחיצות, כי עד היום, כדי שמשהו יגיע למחיצה D, אני הייתי צריך להגיע וכחלק מפעולות ה"שימור" הפשוטות להעביר את התמונות, והמסמכים לשם ולייצר להם קישור. הם לא השתמשו בזה. נראה לי שעדיף לעשות את זה בעיקר לצורך אפשרות פירמוט עתידית, ומאחר וWIN7 מאפשר להזיז מסמכים בברירת מחדל לכונן אחר. השאלות הן ככה: א. כמה מקום כדאי להשאיר למערכת ההפעלה והתוכנות? ב. אחד השימושים העיקריים בנפח אכסון משתנה זה אאוטלוק עם אין סוף אימיילים מסוג FW.. האם ניתן לומר לתוכנה לשמ…
-
- 2 תגובות
- 764 צפיות
-
-
שמעתי מאנשי IBM (חסוי) שבתכלס בעזרת תוכנה מסוימת אפשר להכפיל את ה H.D כנראה ע"י צריבה מחודשת של ה CHIP כי בעיקרון ה HDים בנויים אותו הדבר אני רוצה רק לדעת אם משהוא מכיר או יודע איזה תוכנה זו ושירשום פה כל דבר שהוא יודע תודה רבה רבה ;D
-
- 2 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלום לכולם נזכרתי בדבר הזה: חבר שלי קנה באינטרנט לפני שנה וקצת מחשב AMD 2000+ עם כל החלקים מובנים על הלוח, הוא קיבל את המחשב באיחור ובתור פיצוי הוא קיבל דיסק בנפח "80GB" הדיסק אם הייתי בודק באמת היה נפח 80 שמחולק לשתי מחיצות של 40 אך בזיהוי חומרה הדיסק זוהה כ ווסטרן דיגיטל 40 GB וגם כאשר פירמטתי את המחשב והתקנתי לו את מערכת ההפעלה מחדש אכן היה 40 GB. השאלה היא באיזה תוכנה משתמשים להכפלת נפח הדיסק - בצורה כזאת והאם התוצאה היא דיסק איטי יותר? או בפירמוט דרך חלונות יש איזשהי פונקציה שאחראית לזה. בברכה.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חברות האחסון ממשיכות לעשות הכנות לקראת הפיכתם של מוצרי אחסון בדור ה-PCI-Express 5.0 לחזית הלוהטת החדשה בשוק הביתילכתבה
-
- 0 תגובות
- 395 צפיות
- 1 follower
-
-
באתר פדזילה ניכתב שסיגייט החלט משנת 2009 כל הכוננים ימכרו עם אחריות ל 3 שנים ולא 5 הנה הקישור אולי אני מבין לא נכון. http://www.fudzilla.com/index.php?option=com_content&task=view&id=10948&Itemid=1
-
- 6 תגובות
- 835 צפיות
-
-
יש לי כרטיס MICRO SD של PATRIOT. היה איזה שנה בתוך הSGS2 שלי הכל היה טוב, לפני חודש העברתי אותו למכשיר אחר. הכל עבד טוב, ואחרי כמה ימים הכרטיס הפסיק להגיב, וכשאני מחבר אותו למחשב הוא דורש FORMAT. יש מצב להציל אותו?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בשני הדיסקים הקשיחים יש sata2 250gb 16mb 7200rpm איזה יותר אמין פולט פחות חום ועושה פחות רעש, איזה יותר כדאי? תודה!
-
- 7 תגובות
- 712 צפיות
-
-
האם חסרונות העבר יתוקנו בהצלחה ונקבל כאן את אחד מכונני ה-SSD המשתלמים ביותר מאז ומעולם? לכתבה
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
- 2 followers
-
-
יש הארד דיסק WD SATA ולוח אם של MSI בביוס הוא לא מזהה את הארד דיסק ,כמובן שהמחשב לא עולה. מה אפשר לעשות?
-
- 2 תגובות
- 661 צפיות
-
-
יש לי abit ic7 max3 ו-2 wd 120 GB S-ATA שמחוברים ב S-ATA 3 ו 4 ומשום מה הלוח לא מזהה אותם והם לא מופיעים בווינדוס אולי משהו בהגדרות הביוס????
-
- 2 תגובות
- 773 צפיות
-
-
טוב, אז יש לי לוח אם MS-6119 עם ביוס של AMI הגרסת ביוס שלי הרבה יותר חדשה מכל גרסה שיש להם באתר (מוזר, נכון?) בקיצר... אני רוצה לקנות הארד דיסק של 40+ ג'יגה בשביל הגורטאה שלי... ניסיתי לשים אצלי הראד דיסק של חבר שלי (סייגייט 40GB) והוא לא זיהה אותו. אני לא רוצה לעשות באלאגן עם הביוס שלי ולשנות אותו לסינית לוגלות שזה ביוס יותר ישן משלי... אז עלה לי בראש פיתרון... אם אני אקנה בקר IDE ל PCI, האם הוא יתמוך בהארד דיסק? וכמה עולה כזה דבר (משהו זול...) נ.ב אם למישהו יש רעיון יותר טוב לכותרת... הצעות יתקבלו בברכה...
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם ! יש לי לוח מסוג GA-8I955X Royal . http://tw.giga-byte.com/Motherboard/Products/Products_GA-8I955X%20Royal.htm ויש לי את ההארד דיסק הזה: Western Digital 7200RPM 200GB/8MB Cache SATA II - 300 וכדי שהמחשב יזהה אותו אני חייב לכנס לביוס ולהגדיר שה- RAID יהיה DISABLED . השאלה שלי האם עדיף לי לקנות : Western Digital 7200RPM 250GB/8MB *RAID Edition* SATA150 פשוט מהשם זה נשמע יותר טוב, לכן רציתי לשאול אם מדובר באיכות ומהירות יותר טובה, ואם זה יותר טוב ללוח כי אז לא צריך שאבחר שה- RAID יהיה על DISABLED . אשמח לקבל תשובות ענייניות! תודה!
-
- 4 תגובות
- 722 צפיות
-
-
קראתי על זה ב Ynet אני כבר מתעניין בזה כמה שנים מה יש לכם להגיד על זה? האם חברות כמו LG LITEON PLEXTOR יאמצו את זה ? האם זה יכנס חזק לשוק? מתי זה יצא בערך באירופה?
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
רייטק ו CMC כבר נערכים להוצאת המדיות של הדור הבא ממש עוד מעט ;D http://www.digitimes.com/systems/a20050412A7035.html בלו-ריי - שנה הבאה.
-
- 6 תגובות
- 879 צפיות
-
-
יש לי יותר נכון היה לי דיסק קשיח של WD 500AAKS אחרי ניקוי אבק במחשב והפעלתו מחדש ההרדיסק לא מזוהה לא במערכת ולא בביוס ניסיתי להחליף כבלים ניסיתי לשים אותו במחשב אחר שום דבר לא עזר. השאלה שלי היא איך אני יחזור לשחזר ממנו את הקבצים שהיו בכונן הקבצים העיקריים זה קצת תמונות ובעיקר 70GB שירים שנאספו במשך כמה שנים טובות שפה הקטע המטריד כי זה קרה לי כבר בעבר עם כונן אחר והרמתי ידיים הפעם אני חייב אבל חייב להחזיר את המידע שבתוכו בדרך כלשהי אשמח לעצות לשחזור
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
ה-HD שלי במחשב השולחני בבית לא מתפקד לצערי, המחשב שלי בערך בן שנתיים וחצי ואני רוצה להחליף HD, אני משתמש במחשב בעיקר לגלישה באינטרנט, תכנות ולעיתים וירטואליזציה. אני מחפש כונן מהיר וזול, מוכן להתפשר על הגודל (שוקל להריץ מ"ה בלבד על ה-SSD וכל השאר על SATA 500 GB שאקנה, אני לא צריך יותר מקום מזה). על אילו HDים כדאי ללכת? או שאולי עדיף לוותר לגמרי על ה-SSD ולקנות HD רגיל זול ושימושי? אני ממש מתקמצן פה, אני עובד עם מקבוק פרו (רטינה) ביום יום והתחלתי לחבר אותו למסך, יש לי SSD במקבוק וכשמתרגלים קשה לחזור אחורה, אבל אני ממש לא רוצה להוציא פה יותר מדי כסף. תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי הארדי דיסק של SEAGATE דגם BARRACUDA 7200.9. יום אחד ההארד דיסק קיצר את המחשב (עד שלא ניתקתי אותו המחשב לא העלה ווינדוס בכלל וכתב יש בעיה). כשהוצאתי את ההארד דיסק מהמחשב הוא גם הריח כמו משהו ששכחו בתנור... נראה שיש קצר, אבל הבנתי שעדיין אפשר להציל את החומר שבפנים. איזה הארד דיסק אני צריך לקנות כדי לבצע את ההחלפה של הפלטה? האם אני זקוק לאותו דגם בדיוק או (7200.9) או שיש לי טווח אפשרויות גדול יותר? ואיפה עכשיו משיגים דגם כזה שבטח כבר לא נמכר (יש לי אותו לפחות 3 שנים).
-
- 6 תגובות
- 783 צפיות
-
-
יש לי הארדיסק 60GB של Seagate. אוקיי אז ככה, אתמול הלכתי לישון השארתי איזה 3 ג'יגה להורדה ואני קם בבוקר אני מגלה שהמחשב שלי נכבה. אני מדליק, רואה שהוא לא נדלק - עולה המסך של הווינדוס, מסך כחול - נכבה ולא מבין מה קורה. מנסה להיכנס דרך Safe Mode - עדיין מסך כחול. אני פותח את המחשב ורואה שהכל פועל כשורה, שום דבר לא עושה בעיות. לקחתי את ההארדיסק, ניסיתי לחבר למחשב אחר - עדיין מסך כחול. עכשיו ככה, לפני 3 חודשים בערך התקנתי לינוקס על אותו הארדיסק עם ווינדוס (חתכתי מחיצה של 10 ג'יגה בשביל הלינוקס, כן מעשה מאוד מפגר אני חייב לציין, Dual-Boot - LiLo) ואחרי שנמאס לי מהלינוקס, מחקתי אותו ומחקתי את המחיצה והמקום שנחתך חזר למקומו. אתמול ראיתי שיש לי בערך 13 ג'יגה פנויים. הגעתי למסקנה …
-
- 7 תגובות
- 815 צפיות
-
-
היי יש ברשותי SEAGATE 320GB 16NCQ 7200.10 ונראה לי שהוא התפגר - התנהג מוזר , עשיתי HDD DIAGNOSTIC עם הכלבים של SEAGATE וגיליתי די הרבה BAD SECTORS ... השאלה שלי האם מישהו יודע איך אני יכול להחליף את המוצר ? אני מאוד לא רוצה לעבוד מול החנות מחשבים ממנה רכשתי את המחשב כי הם ממש לא אמינים האם אני יכול לפנות ישר ליבואן ? אם כן מה מספר הטלפון של היבואן הראשי של SEAGATE לארץ ?
-
- 3 תגובות
- 763 צפיות
-
-
אהלן יום אחריי שכנראה עיצבנתי את הSEGATE 1TB השמן שלי שזקוק לחשמל עם 2.5" WD PASSPORT חדש הוא החליט ליפול לי מהשידה ועשה בעיות. אחריי כמה שעות הפסיק לעבוד והUSB שהיה מחובר אליו התחממם משהו מטורף (כמעט נכוויתי זה לא היה אמיתי). חיברתי עוד פעם עבד ואז עוד פעם נכבה. זהו עכשיו כבר לא עובד לא מתחממם לא כלום אין אור ירוק ואם אני מחבר אותו הוא טיפה מזמזם אבל לא מתחיל באמת. היו לי עליו סדרות בגדול אבל עוד כמה דברים - יש אפשרות לשחזר?
-
- 2 תגובות
- 994 צפיות
-
-
כל בעלי מקינטוש מאושרים שקנו אותו עם צורב DVR-103 של חברת Pioneer לא אמורים להיות מאושרים יותר. ובכן אני לא אחד מהם. לצורב ה- DVD הזה יש בעיה. אחרי עידכון הסטנדרטים של המדיות לצריבה (למשל המעבר ל- X2-X4), כל מי שיכניס מדיה כזו לצורב הזה, יכול לפגוע לצימיתות בצורב. באתר של Pioneer נמצאת הודעה חשובה לכל בעלי הצורבים האילו אשר אמורה לעדכן את ה- Firmware, אך להזכירכם לא כל עורך סרטים מקצועי (גיסי בהקשר הנוכחי) מתעניין אחרי עידכונים שוטפים באינטרנט לחומרות שונות. מה גם שהם (חברת Pioneer) לא מספקים עידכון ל-Firmware לצורבים שנקנו מחברות אחרות לדוגמא Apple-Macintosh ו- Dell. יבואנית ומשווקת מקינטושים בארץ אשר דאגו ללקוחותיהם דאגו לשלוח Email בנושא לכל לקוחותיהם. אבל יש משווקים …
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי צורב Smart & Friendly 24x4x4 שמשרת אותי נאמנה כבר כמה שנים. הצורב סירב לצרוב לי עכשיו וניסיתי גם להכניס דיסק סתם וגם אותו הוא לא הצליח לקרוא. חוץ מזה הצורב נראה בסדר גמור הוא מזוהה בביוס ובמחשב שלי יש לו אורות תקינים ושאני מכניס דיסק נשמע שהוא מסתובב והכל. פתרונים?
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-