אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
דגם ה-TR200 הוא עוד מוצר מהדור החדש שאמור לתרום לתחרותיות מוגברת בעולם האחסון לכתבה
-
- 3 תגובות
- 990 צפיות
- 2 followers
-
-
שלום! יש לי דיסק שיש עליו סריטות, יש סיכוי להציל את הקובץ שעליו? ניסיתי להעתיק אותו למחשב אבל הוא מראה שגיאה אחרי מספר דקות שהוא מעתיק.
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה כדי 2 דיסקים Seagate Barracuda 160GB 7200 SATA II 8MB ST3160812AS שיעבדו בRAID או 1 Seagate Barracuda 320GB 7200 SATA II 16MB ST3320620AS למרות שיוצא אותו גודל ארדיסק (320) 2 דיסקים עולים כ - 200 שקל יותר... מה יותר טוב... רוב המחשב לסרטים משחקים וכו' יש להוסיף שמחשב עובד 24/7 ומוריד מהאינטרנט בסביבות 100 גיגה בחודש
-
- 4 תגובות
- 746 צפיות
-
-
כמו שקראתם (וכמעט אף אחד לא ענה ???) אני רוצה לקנות SSD 60GB עכשיו אני יודע שאמור לצאת C400 ו Vertex 3 מתי זה והאם זה שווה לחקות או לקנות את הC300 ואיזה SSD שקיים עכשיו אתם ממליצים??
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תודה!
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אני מחפש DOK בגודל 1GB ומעלה, שגם תומך בקידוד המידע, כלומר שיהיה ניתן לקרוא אותו רק ע"י הכנסת סיסמה. הכוונה היא שאני גם אוכל להריץ תוכניות (כמו למשל FIREFOX) רק ע"י הכנסת הסיסמה, ושחוץ מההכנסה שלה שהתהליך יהיה שקוף לגמרי מצידי. דבר כזה קיים(במחיר סביר)? סביבת U3 של סנדיסק תומכת בזה?
-
- 3 תגובות
- 924 צפיות
-
-
משפחת ה-Source החדשה תואמת את שמה עם ביצועים צנועים יחסית - אך גם מחירים מומלצים שנמצאים בתחתית השוק, לשמחתנו לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=7871 שווה או שעדיף משהו אחר? הכונן נראה נח מאוד ולא דורש שנאי חיצוני והמחיר סביר
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, קניתי לפני כמה ימים pioneer 111dbk ואני רוצה לצרוב סרטי DVD-R עשיתי חיפוס בגוגל וראיתי שהדי-וי-די קורא DVD, DVD-R, DVD-RW, DivX, VCD, SVCD CD, CD-R, CD-RW, MP3, WMA JPEG אבל לא מופיע כלום על DVD+R אז השאלה שלי אם זה משנה אם אני צורב עם דיסקים של DVD+R [אין לי עדיין דיסקים אבל קראתי בפורום שהם יותר טובים מDVD-R] ? ועוד משהו , בנוע מחשבים ראיתי שמוכרים דיסקים של Verbatim מישהו יודע אם זה מהסוג הטוב ? ::עריכה אחרי 10 שניות:: מה זה עדכון "קשוחה" ? ואיך אני עושה את זה [בשביל ה DVD-RAM, לא שאני יודע מה זה בכלל ]
-
- 5 תגובות
- 932 צפיות
-
-
שלום... ברשותי הארדיסק פנימי מסוג Samsung F1 1TB HD103UJ. עליו מותקנת מערכת ההפעלה, Win7 Ultimate 64, וגם מחיצה אחרת למידע חשוב וכו'. היום שמתי לב שההארדיסק עושה רעשים מוזרים של חריקות, כמו גיר על לוח (רק בצורה הרבה יותר חלשה ועדינה, כן?). זה קרה בזמן הורדה של קובץ גדול במהירות גבוהה. כמו כן עשיתי short test ב- Speedfan ובמהלך החלק הראשון של הבדיקה הכונן הרעיש בצורה חזקה וחריגה מאוד! למרות שתוצאות הבדיקה תקינות. מחר אני אריץ ES-Tool, אבל בינתיים - אפשר לקבל קצת מידע לגבי המצב? תודה מראש רועי
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות דיסק קשיח חדש ומהיר WD Raptor - 36GB - 10,000RPM - S-ATA וכבר יש לי WD 800JB רגיל IDE ואני רוצה לעבוד עם שניהם במקביל כלומר שעל הWD Raptor - 36GB - 10,000RPM תרוץ המערכת הפעלה ועל הWD 800JB אני ישים סרטים,קבצים וכו .. עכשיו לשאלתי איך אני בונה לי מערכת כזו ששני ההרדיסקים עובדים במקביל אחד IDE השני S-ATA כלומר איך אני מגדיר כל אחד מההרדיסיקים ומה החסרונות ברעיון הזה.. תודה
-
- 5 תגובות
- 832 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לצורב DVD עד 300 שקל. אני לא ממש מבין בצורבים אבל חשוב לי שיהיה מהיר ואמין. יש לציין שהוא חייב להיות מ LOGIC תודה.
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
שלום לכולם הדגם של הלוח הוא GA-7N400VPRO רציתי לדעת אם אפשר לחבר שני הארדיסקים שלא שווים בגודלם במצב RAID ??? ואני רוצה שיופיע לי כונן אחד אם הנפח של שניהם... עשיתי חיפוש ולא ממש מצאתי מה שחיפשתי... תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 752 צפיות
-
-
יש לי התלבטות מכיוון שהמחשב שלי נורא איטי למרות שהוא מחשב גיימרים טוב מאוד, והמשחקים רצים עליו מהר מאוד, אבל פעולות פשוטות נתקעות (כמו גלישה באינטרנט, שימוש באופיס ועוד דברים יומומיים אחרים..)(ההארד דיסק שלי הוא מסדרת caviar green של WD ולא שמתי לב לזה כשבניתי את המחשב). בקיצור, ההתלבטות שלי היא בין הארד דיסק כמו Caviar Black 1TB 7200RPM, 64MB, SATA III WD1002FAEX שנחשב למהיר ואיכותי בין ההארד דיסקים הרגילים. לבין, הארד דיסק מסוג SSD בנפח של 40 GB, שיריץ את הווינדוס ועליו יותקנו הדפדפן ואופיס ועוד דברים שצריכים לעבוד מהר, ומאחוריו יעבוד הcaviar green שלי (500 GB) לשמירה של דברים כבדים כמו משחקים וסרטים. אז.. מה כדאי? ואם HDD אז האם כדאי 10,000 RPM? ואם SSD אז האם לקחת 25…
-
- 2 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלום ברצוני לקנות ראפטור של WD, בגודל 150GB, ואני מחפש את ההכי מהיר. ונתקלתי בשני הדגמים האלו. ורציתי לדעת מה ההבדל ביניהם? ולמה הADHD יקר יותר, ב7-10 אחוז?
-
- 16 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, קניתי דיסק קשיח חדש עם 1GB והקודם 512 וגם איטי יותר. האם אפשר לשכפל את כל המידע מהישן לחדש בלי פגיעה בביצועים? או עדיף לעשות התקנה מחדש של חלונות ולהעתיק רק דברים שחשובים כמו מוזיקה, תמונות וכו... ?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני דיי חדש בנוגע לכונני SSD ויצא לי קצת לקרוא (לא שהבנתי הרבה חח זה קצת מסובך), אז ככה, אני בעקרון מחפש כונן SSD בסביבות ה128 ג'יגה (או64 אם אתם חושבים שזה מספיק לי) בשביל הדברים הבאים: המערכת הפעלה, 2~3 משחקים (אם אני מתקין עוד אני מוחק קודמים) ואולי איזה תוכנות סרטים או משהו כזה. זה המפרט שלי: מוצרים מוזמנים [TABLE] [TR=bgcolor: white] [TD]מק"ט[/TD] [TD=width: 55%]שם המוצר[/TD] [TD=width: 15%, align: center]כמות[/TD] [TD=width: 15%, align: center]מחיר[/TD] [/TR] [TR=class: cat_product] [TD=width: 15%]C2500KT[/TD] [TD=width: 55%]Intel Quad Core I5 2500K Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB Tray[/TD] [TD=width: 15%, align: cen…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היה לי הארד דיסק שנדפק, ולקחתי אותו למיטסי (MiTsi), שזו חברת שחזור מידע, שם נתנו לי הצעת מחיר של 2135 ש"ח, וגם בנוסף לזה אני צריך להשיג אלקטרוניקה מקורית בשביל הדיסק הזה, כי הם לא יכולים להשיג, מה שאומר שבטח אני אצטרך לחפש הארד דיסק כמו זה שלי ב-EBAY ולשלם עליו עוד הרבה כסף. הסכומים האלה ממש מוגזמים ואני לא ממש יכול לעמוד בהם... מצד שני המידע על הדיסק הזה חשוב לי... יש אולי חברה אחרת לשחזור מידע שהמחיר בה יהיה משמעותית יותר נמוך (משהו בסביבות 1000+ ש"ח), או שבכל חברה של שחזור מידע ירצו סכום כמו או קצת פחות ממיטסי?
-
- 3 תגובות
- 836 צפיות
-
-
היי חבר'ה. בסוף קניתי לחברה את הצורב - LG GSA-H22N. באתי והרכבתי לה אותו אתמול, והמחשב זיהה אותו ללא בעיות מיוחדות. כשהכנסתי דיסק(כל דיסק), האייקון בכונן השתנה למצב שכאילו קיים דיסק - אך שם הדיסק לא צויין, וגם לא נפתח חלון פתיחה אוטומטית. כשמנסים להפעיל את הכונן עם הדיסק הוא לא עולה - ונתקע לכמה דקות. רק אחרי בערך 2-3 דקות הכונן 'נפתח' ולא מראה אף קובץ בפנים. במילים אחרות - הכונן לא מפעיל שום דיסק. האם הכונן דפוק? או שיש עוד פתרון הגיוני לדעתכם? חשבתי אולי דרייברים מהאתר... אבל בתכלס לא עושה רושם שיש בעייה בדרייברים. איזה בעסה זה..קונים מתנה ובסוף היא לא עובדת.
-
- 10 תגובות
- 976 צפיות
-
-
חפשתי בהרבה אתרים ולא מצאתי מדיות רב פעמיות בכזו מהירות (אם אפשר יותר מ-X10, מה טוב...) מישהו?
-
- 17 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
הנה המצב. יש לי מחשב עם 2 HD בחיבור RAID עם MIRROR בגודל 250GB כ"א. כמו כן נשאר לי רק חיבור SATA אחד פנוי על לוח אם (זה nforce4, ואני מריץ win xp). אני רוצה לקנות 2 HD חדשים בגודל 500GB, וליצור מהם mirror raid array חדש. האם אפשר לעשות את זה? 1) להכניס HD500 ל-SATA הפנוי. 2) להעתיק הכל אליו. 3) לנתק את הHD250 הישנים. 4) להכניס את ה-500 השני. 5) לבנות דרך ה-BIOS את ה-mirrored set. האם שלב (5) לא הורס את את כל מה שהעתקתי בשלב (2)? אופציה אחרת: 1) להוציא אחד מה-250. 2) להכניס את ה-500 ולבנות מהם mirrored set. 3) להעתיק מה-250 שנשאר את המידע לraid array. 4) להוציא את ה-250 השני. האם ניתן להעתיק מידע מ-array חלקי? (אני מזכיר שמדובר ב-mirror).
-
- 4 תגובות
- 820 צפיות
-
-
אז ככה זה המחשב הנוכחי אופטרון 170 3 גיגה זיכרון 2 רפטורים 36 1 200 A8N פרמיום ציפסט אנפורס 4 מעוניין בדעות לגבי M3A 78 ציפסט 780G או בקר אדפטק 3405 עם 4 חיבורי SATA עם אופציות רייד מגוונות עלויות בקר לבד עולה 1600 לוח (שדורש שידרוג מלא) כולל מעבד וזיכרונות מגיע לאותה עלות +- כמו הבקר עצמו. http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=149&l3=639&l4=0&model=2270&modelmenu=2 http://www.adaptec.com/en-US/support/raid/sas_raid/SAS-3405/ לגבי הבקר בלוח אין לי מושג וחצי מה האיכות שלו וכרגע המחשב שלי מהווה תחנת עבודה חזקה במיוחד. אשמח לקבל דעות בברכה.
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן חברים. זה יהיה קצת ארוך, חייב את עזרתכם. יש לי את המחשב הבא: (מחשב שנקנה ב2009-2010) מעבד: intel penium E5200 dual-core לוח אם: MSI 2A78H, צ'יפסט: אינטל P35/G33/G31 זיכרון ראם: 2GB (משדרג ל - 4 ג'יגה - המערכת לא תומכת ביותר מ 4 ג'יגה) ביוס: Phoenix Technologies עד לכאן, סבבה. לאחרונה חווה בעיות איטיות בעליית הווינדוס, פתיחת חלונות ותפריט ההתחל, פתיחת כרום וכל פעולה שאני עושה גוררת אחריה דיליי מעצבן. כמו כולם אני כמעט בטוח ששדרוג לכונן ssd יהווה פיתרון הולם. כעת, יש לי מספר "בעיות" שחייב לעבור דרכן. 1. ראשית כל, אני עם מחשב ממותג hp, נכנסתי לביוס, ואין שם כלל אפשרות לשנות את הסטה מ ide ל ahci או אפילו לRAID - הבנתי שזה קריטי כיוון שהכונן משתמש בטכנולוגיית trim. ח…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. אשמח לקבל המלצה ל DOK מהיר בנפח של 16GB שיעלה לא יותר מ20$. אני מתכנן לקנות אותו באיביי, המשלוח לא יעלה לי דבר כי יש לי כתובת בארה"ב. יהיה נחמד אם ה-DOK יתמוך ב USB 3.0. תודה מראש .
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-