עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. היי קיצור קניתי הרד דיסק חדש , חיברתי אותו , אבל לא רואה אותו במחשב שלי למרות שעשיתי הוספת חומרה וזה אמר לי שהוא מחובר , ובמאפייני מחשב - עשיתי ניהוול ואני רואה אותו אבל אומר לי שכונן לא הוקצה ...........? מה לעשות ( אני לא רוצה לעשות לו מחיצות )

• 3 תגובות
    • 990 צפיות
  2. שלום לכולם אני מקווה מאוד שתוכלו לעזור לי לאחר שניסיתי למצוא פיתרון ולא מצאתי , יש לי הארדיסק נייד של WD my passport לפני כמה ימים לאחר שחברתי אותו למחשב פתאום הוא לא נותן גישה להכנס אליו ולצפות בקבצים, החלון פשוט נתקע ולאחר כמה זמן מבקש פירמוט, התוכנה של הדיסק גם לא מאפשרת להריץ אותה, שלחתי מייל לחברה והם ענו לי שיש לי תופעה שנקראת DATA CORRUPTIONS ושלחו לי מדריך איך לפרמט את הדיסק. אני ממש לא רוצה לפרמט אותו יש עליו הרבה מידע שלקח לי שעות להוריד ולמצוא, אשמח לשחזר אותו לאחר מכן אין לי בעיה לפרמט . עוד משהו מוזר ב-Disc management הדיסק לא מופיע כ-NTFS אלא כ-UDF. יש למישהו רעיון מה קורה פה ולמה זה קרה...???

• 3 תגובות
    • 990 צפיות
  3. Started by alfus73,

שלום,יש לי DiskOnkey של Kingston בגודל 8GB. כאשר אני מנסה להעתיק אליו קובץ של 5GB הוא מציג לי הודעה שדיסק היעד מלא. פירמתטי את הדיסק והוא ריק. הוא בעל Partion אחד בלבד. במאפיינים שלו הוא רושם שוגדלו 8GB. עשיתי איחוי וניקוי דיסק ועדין הוא לא נותן לי להעתיק קבצים הגדולים מ- 4GB לערך. בעבר לא הייתה בעייה להעתיק אליו קבצים גדולים. במסך האתחול הוא רושם לי Fat32. אודה לכיווני פתרון.תודה

• 7 תגובות
    • 990 צפיות
  4. יש לי דיסק קשיח עם סקטורים פגומים שאני מנסה לגבות אותו באמצעות ddrescue, זה הפעם הראשונה שאני משתמש בתוכנה הזאת אז נעזרתי במדריך (-http://www.gnu.org/software/ddrescue/manual/ddrescue_manual.html) השתמשתי בדוגמא הראשונה שם כדי להתחיל את הגיבוי וכתבתי את 2 הפקודות האלה : sudo ddrescue -f -n /dev/sda /dev/sdc2 logfile sudo ddrescue -d -f -r3 /dev/sda /dev/sdc2 logfile השורות הבאות שמופיעות שמה הם: fdisk /dev/hdb e2fsck -v -f /dev/hdb1 e2fsck -v -f /dev/hdb2 השאלה היא איך לכתוב את הפקודות האלה? כי לי יש מערכת קבצים של NTFS והפקודות האלה בנויות בשביל EXT2 חוץ מזה אני ישמח אם מישהו יידע להסביר לי מה זה הפקודות האלה ואיך כל התהליך הזה עובד כדי להיות בטוח שלא פספסתי משהו..…

• 0 תגובות
    • 990 צפיות
  5. Started by LIDOR_13,

היי אני רוצה לקנות DOK בעל נפח 16GB ועם ממשק USB3 התקציב זה עד 100 ש"ח איזו מהירות אני יכול להשיג בתקציב כזה? אם תציינו דגם זה היה נחמד תודה...

• 1 תגובה
    • 990 צפיות
  6. היצרנית ממקאו שהייתה מוכרת עד עכשיו בעיקר משוק כרטיסי המסך והמיני מחשבים מנסה לצבור תאוצה גם בעולם האחסון עם מוצר מסחרי ראשון שמבוסס על בקר ה-Phison E7 החדש שוק כונני ה-SSD מהדור החדש, שמבוססים על חיבורים עםממשק PCI-Express ישיר למעבד ועל תקן ה-NVMe שפותח ונוצר למען יישום זה בדיוק, ממשיך לצבור תאוצה בימים אלו כאשר עוד ועוד מחשבים ניידים מתבססים עליו ומותירים מאחור את כונני ה-mSATA וה-2.5 אינץ' הוותיקים. עתה, נראה שאנחנו בדרך לראות התקדמות בתחום גם בשוק החומרה למחשבים נייחים – תודות למוצר החדש של חברת Zotac. ביצרנית שמגיעה אלינו מחצי האי מקאו (Macau) הציגו רשמית את כונן ה-Sonix אשר הוצג באופן אנונימי בתערוכת CES 2016 בחודש שעבר – שיגיע בנפח של 480GB ויהיה ככל הנר…

• 0 תגובות
    • 990 צפיות
  7. Started by KingYes,

חבר שלי צריך כונן כזה לגבות חומר שלו.. אני מאמין שמספיק לו 500GB.. השאלה מה כדי לקנות? האם ההבדל בינו ל-1TB קטן? לאיזה כונן הכי מומלץ לכוון אותו? (כמובן שהעדיפות זה כונן כמה שיותר קל / קטן.. ובלי חיבור לחשמל). תודה רבה לכם

• 7 תגובות
    • 990 צפיות
  8. Started by danielrey,

שלום הזמנתי תדיסק קשיח הבא של WD מהסידרה החדשה של USB 3.0 : http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1QEFE519F7 הבנתי שאני צריך לקנות כרטיס הרחבה בשביל שהמחשב (נייד) יוכל לקבל תהתקן הזה . השאלה שלי היא האם הכרטיס הבא זה מה שאני צריך : http://www.usbid.co.il/product1364.aspx ? מישהוא ניסה את זה ויודע שזה יעבוד כמו שצריך ?

• 3 תגובות
    • 990 צפיות
  9. שלום לכם. ממש היום קיבלתי את ה- Seagate backup plus שהזמנתי ומיהרתי לבדוק אותו. המהירויות שצוינו בביקורות \ אצל משתמשים הגיעו לאזור ה100 Megabyte לשניה, אבל המקסימום שאני מגיע אליו הוא 70. בדרך כלל זה יותר באזור ה40 וכשמדובר בהרבה קבצים קטנים זה בערך באזור ה12. הכל מחובר דרך פורט USB 3 עם כבל מתאים (שהגיע יחד עם הכונן). רציתי לברר האם יש משהו שאני יכול לעשות בנוגע לזה, האם זה משהו נורמלי וכדאי להתרגל, או שיש עילה להחזיר את המוצר? תודה. - - - תגובה אוחדה: - - - לוג של קריסטל דיסק מארק ----------------------------------------------------------------------- CrystalDiskMark 3.0.3 x64 © 2007-2013 hiyohiyo Crystal Dew World : http://crystalmark.inf…

• 2 תגובות
    • 990 צפיות
  10. 500GB של SEAGATE דגם BARRCUDA WD דגם CAVIAR SE16 MAXXTOR דגם DIAMONDMAX יש אולי עוד חברה יותר טובה מאלו?

• 5 תגובות
    • 990 צפיות
  11. שלום , לאחרונה רכשתי צורב DVD עכשיו הקטע הוא שאני רוצה לגבות את המחשב שלי ( את כולו ) ורכשתי גם 10 מדיות ( = 43 גיגה מקום ) * יש לציין שכאשר התקנתי את נרו היה לי צורב רגיל ולא DVD אז לעיניין - אני נכנס לצרוב DATA רגיל בנרו 6 וכשאני צורב הוא מבקש ממני לשמור קובץ IMAGE ( ששוקל כמו משקל הקבצים שאני רוצה לצרוב בדיסק ) לאחר 5 דק' צריבה הוא מסיים שאני רוצה לראות מה יש בדיסק ( עזבו שהכונן לא מזהה בכלל שיש שם דיסק גם לפני הצריבה ) הוא מראה לי שגיאה כזאת : http://img30.echo.cx/img30/1396/ghfhfgh9pg.jpg תודה רבה רבה לעוזרים~!!

• 9 תגובות
    • 990 צפיות
  12. לפני כמה חודשים, קניתי דיסק 2.5'' של טושיבה, והשתמשתי בו די הרבה זמן ככונן חיצוני (בשילוב עם מתאם IDE->USB), אבל בימים האחרונים הוא לא בדיוק מתפקד כראוי. אני יכול לגשת לכונן ולכל התיקיות שעליו דרך חלונות, אבל אני לא יכול לפתוח קבצים או להעתיק אותם... כשאני מנסה, המחשב מודיע "Delayed Write Failed" לקובץ Mft$, או פשוט מתרסק. הכונן אבוד לתמיד, או שיש תוכנה/מעבדה כלשהי שתוכל להציל אותו?

13. ארד דיסק עם באפר 64 MB מה נותן מול 32 MB ? ראיתי דיסקים 1 GB או 2 שההבדל בינהם הוא באפר אבל האם זה משפיע ?

• 2 תגובות
    • 989 צפיות
  14. Started by Dan1989,

התקנתי לא מזמן צורב DVDR1625K של philips. יש לי דיסקים רגילים של 700MB ודיסקים 4.7GB dvd-r של philips. עם הצורב באה תוכנת צריבה של Nero ששמה המלא זה 'nero start smart'. אני מבקש לדעת דברים די בסייסים על צריבה בצורב dvd, כי אף פעם לא צרבתי בצורב כזה. א) מה כדאי לצרוב על הדיסקים של ה 4.7? ומה עדיף על האלה של ה700? ב) האם זה צריבה רגילה ב4.7? פשוט מכניסים וצורבים? ואם תוכלו בבקשה להוסיף עוד כל מיני הסברים פשוטים רק כדי שאני יבין מה לעשות (שוב אני מבקש הסברים פשוטים : ), זה יהיה מצויין תודה רבה מראש.

• 10 תגובות
    • 989 צפיות
  15. Started by poop,

שלום! רציתי לדעת מנה ההבדל בין הKS בלבד לבין ה- AAKS? עד היום בכלל לא ידעתי שקיים KS בלבד פשוט רציתי לרכוש AAKS אבל המוכר אמר יש מחסור בזה ואין לו ויש לו רק KS, עד כמה שראיתי יש הבדל שבAAKS- אין חיבור מולקס אלא רק SATA. אבל האם יש עוד הבדלים ומהם? תודה רבה!

• 7 תגובות
    • 989 צפיות
  16. Started by Jack_g,

היי, מדובר אל כונן קשיח PARTION אחת ממנו שעשו לו QUICKFORMAT איך ניתן לשחזר את הנתונים. בבקשה תעזרו זה מאוד חשוב. תודה.

• 3 תגובות
    • 989 צפיות
  17. Started by arik100,

למישהו יש ניסיון עם SSD סיניים? https://www.aliexpress.com/category/200216567/internal-solid-state-drives.html?spm=2114.search0103.0.0.5df42e63wgIwMi&site=glo&g=y&SortType=total_tranpro_desc&tag= היום הכל מיוצר בסין בגדול... רציתי לשמוע חווד

18. Started by Kodi,

יש לי כמה בעיות כמה שאלות.. אני צריך לצרוב 100 דיסקים הכל אותו דבר בשבוע הקרוב.. (אל תגידו לך למפעלי כאלה וזה למה אין כסף וזה כמות קטנה יחסית..) דבר ראשון.. באיזה מהירות מומלץ לצרוב? כמה דיסקים קצוף אפשר לצרוב בלי שיקרה אסון ( )? ועוד משו קטן.. יש לי נרו (תוכנת צריבה) עכשיו מה שאני אמור לצרוב זה שירים.. והפורמט שלהם זה cda אני בא כאילו לפתוח אותם והוא עושה לי..: Sorry, nero cannot determine the SCSI\ATAPI decive, that corresponds on this driver letter אממ מה הבעיה? אני צריך את זה דחוף אז ישמח אם תענו לי במהרה תודה

• 6 תגובות
    • 989 צפיות
  19. אחי הביא לפני כמה ימים חבילה של דיסקים של 900MB. השם שלהם הוא MAXdisc והם של 100 דקות/900 MB. יש לי צורב לייטאון 52*32*52* מלפני חצי שנה.... אני משתמש בנרו שהגיע עם הצורב. מה אני צריך לעשות? צריך תוכנה מיוחדת? משהו מיוחד לאפשר בתוכנה? תודה, מור

• 9 תגובות
    • 989 צפיות
  20. Started by luXi,

אני רואה עכשיו שכולם ממליצים על כוננים קשיחים עם NCQ... מה זו הטכנולוגיה הזאת? איך בדיוק משפרת את זמני הקריאה והכתיבה? תודה לכולם

• 2 תגובות
    • 989 צפיות
  21. Started by Stranger,

תודה!

• 10 תגובות
    • 989 צפיות
  22. שלום, יש לי נתב Netgear DGN2200 של בזק, הוא מצוייד בכניסת USB2 אחת. אני רוצה לחבר לכניסה זו כונן קשיח בנפח 1TB כך שה-PC יוריד אליו סרטים במהלך היום, ולאחר מכן אוכל להזרים סרטים אלה לטלביזיה דרך הסטרימר (Boxee Box). חלק מהסרטים יהיו BluRay rip ברזולוציה 1080p, והביטרייט שלהם בהתאמה (אמרו לי בסביבות 20Mbps), כך שההארד דיסק צריך להתאים לסטרימינג של 1080p. ייתכן גם שאשמור על ההארד דיסק גיבויים של מידע חשוב. אינני מתכוון להתנייד עם ההארד דיסק. חשוב לי שהוא לא יקרוס, אין לי כוח להחזרות לחנות או לאובדן מידע. אני מכיר כמה אנשים שהיה להם WD חיצוני ותוך כמה חודשים הלך פייפן, אז בבקשה להמליץ על WD רק מנסיון אישי. תודה.

• 1 תגובה
    • 989 צפיות
  23. Samsung 840 evo 120gb או Kingston v300 120gb מי מביניהם הכי מומלץ, מבחינת האיכות והביצועים?

• 2 תגובות
    • 989 צפיות
  24. לאחרונה הייתה הרבה פעילות בכונן, העברתי לכונן בחודש האחרון משהו כמו 200GB בערך 10GB ביום...היום הוא התחיל לקפוא שפתחתי rars , פתחתי את sentinel ואני רואה פתאום 9%........עשיתי: the error check was good for some reason... Dfrag and check errors אוףף...

25. Started by ndv,

אני זוכר שיש איזה אפשרות כזאת אבל אני לא מוצא אותה.... תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 989 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.