אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,921 דיונים בפורום זה
-
היי, יש לי בן דוד ששמר ספר שהוא כתב בדיסקט יש מהישנים 5.25" ... יש למישהוא מושג איך . האם יש שירות לחילוץ המידע מהדיסקט הזה? תודה,שי
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב שתומך SATA1, רציתי לדעת, אם אני אקנה HD חדש שתומך SATA2 הוא יעבוד על הלוח אם שלי?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עשיתי בדיקה וכיבלתי הכל ירוק(תמונה מצורפת), אבל רציתי לדעת מה זה אומר אם אני יקבל אדום(מה זה מייצג)? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לי היום הרדיסק עם שתי מחיצות בעלות נתונים. אני כרגע רוצה לנסות ליצור מחיצה נוספת מסוג Primary. ניסיתי להשתמש ב-Acronis Disk Director Suite אך ההתקנה של ויסטה מזהה אותה כ-Logical. ניסיתי להשתמש ב-DISKPART אבל לא הצלחתי. ניסיתי להשתמש בכלי הגרפי של ויסטה לחלוקת מחיצות אך הוא לא נותן לי ליצור מחיצה מסוג Primary. אני אובד עצות וכבר לא יודע איך ליצור את המחיצה הזו. אני חייב אותה על מנת להתקין עליה ויסטה. תודה מראש, אור. עריכה: לבסוף העתקתי את החומר לכונן אחר, חילקתי מחיצות ב-Acronis כשזאתי מסוג Primay הוגדרה ראשונה ואז העתקתי חזרה את המידע.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני צריך לעבוד עם המחשב גם מחוץ לבית.הבנתי שאפשר להכניס את ה-HD למארז מיוחד.מה האפשרויות שעומדות בפני?מה העלות שלהן ומה הזולה ביותר?היכן אפשר להשיג חלקים משומשים?האם ההצעה תעבוד גם עם טרמינל(תחנת עבודה ברשת)שיש לה יציאת USB??? בהמון תודה מראש....
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת איך לפי דעתכם קודם כל שני ההארד דיסקים הבאים של סמסונג 694ש"ח Samsung F4 EcoGreen HD204UI 500 ש"ח Samsung SpinPoint F2 EcoGreen HD103SI עכשיו ההתלבטות שלי היא בין שניהם רציתי לדעת האם יש הבדלי ביצועים בין שני ההארד דיסקים ואולי במחיר הזה אפשר למוצא משהו יותר טוב בתודה מראש מור בן
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רואה עכשיו שכולם ממליצים על כוננים קשיחים עם NCQ... מה זו הטכנולוגיה הזאת? איך בדיוק משפרת את זמני הקריאה והכתיבה? תודה לכולם
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אחרי שהתחדשתי בכונן SSD במחשב הנייח בעזרתם האדיבה של האנשים פה (כן, כן. גם לי יש M4). אני שוקל להתפנק בעוד אחד לנטבוק שלי: http://www.msi.com/product/nb/U135.html#/?div=Specification האם באמת כדי? (למחשב הזה) האם שווה ההשקעה? למשל אם יהיה הבדל משמעותי במהירות, חיסכון בחשמל ומשקל?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אתם בטח מכירים את הרעש הזה - "גחחחחח" - של כונן ה DVD. זה כונן חדש, מסוג Lite On. האם יש המלצה על חברה אחרת, שאולי הרעש הזה יעלם (הוא ממש מטריד אותי ברמה הפסיכולוגית - זה לא ראציונאלי). (כן זאת צריכה להיות אחת השאלות המוזרות ביותר שראה הפורום הזה, אני יודע
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אז ככה, יש לי שלושה דיסקים קשיחים 250GB x 2 160GB אחד מה 250GB מחולק ויש עליו WIndows לכן מחיצה שיש בה את הווינדוס היא ה primary והמחיצה השנייה שאין עלייה היא Logical השאלה שלי היא אם שאל הכוננים (הם ללא מערכת הפעלה ולא מתוכננים להיות) אם כולם צריכים להיות על Logical? אפילו שכל אחד מהם מפוצל ל 2 ? תמונה להמחשת המצב: http://ufu.co.il/files/u97u6infomu5nk6ad0ts.jpg [על הארדיסק השלישי מותקנת מערכת הפעלה ככה שאחד הוא ה primary והשני הוא logical הארדיסק של ה 160GB הוא לא מפוצל והוא על logical והארדיסק הראשון 250GB אותו כן פיצלתי אבל שני המחיצות הן logical השאלה היא אם צריך לשים את הכל על logical פרט לכונן C שעליו מותקנת המערכת הפעלה.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני לא יודע אם הנושא מתאים לפה, אם לא אז מצטער מראש ואם אפשר להעבירו לפורום רלוונטי אודה על כך. קוראים לי תום, והמחשב השולחני שלי גוסס. מדובר במחשב יחסית ישן (אצלי בקירוב כבר כ6שנים - אם אפילו לא יותר) ולא מזמן אני מנסה להדליק אותו ורושם לי Disk Error, press alt+ctrl+del כבר היתה לי תקלה דומה ולבסוף החלפתי הארדדיסק וגם ספק על הדרך ועכשיו זה קורה שוב - אני חושד בהארדדיסק הנוסף (בהתחלה היו 3 HDD במחשב, זרקתי את התקול והתקנתי את המע' הפעלה על אחד הנותרים - ככה שכרגע יש 2 HDD במארז) כרגע אני מפעיל את המחשב בצורה קצת עילגת ע"י קיבוע כלשהו של הHDD לחיבור שלו, ניתוקים מסויימים וניתוח מעקפים שלם ביצעתי בו רק בשביל לנסות לגבות את רוב הדברים לפני פירמוט. עכשיו צריך את העזרה ש…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
יום ראשון הולך להגיע המחשב החדש(E6400 לוח של GB965PS3 וכו'...) נרכש עימו בגלל חוסר בתקציב רק HD אחד של WD2500YS. מהמחשב הישן אני רוצה להוציא את הכונן הישן שהוא WD400EB בחיבור IDE. אני מתלבט איפה להתקין את WIN: על ה40 ולהפוך אותו לHDD מערכת? (שבעתיד יחליף אותו RAPTOR שיכנס תקציב חדש) או לחלק את הכונן החדש ל2 (מערכת וכל השאר) ולהפוך את ה40 למעיין כונן גיבוי(גוסט) וכונן הורדות? אשמח לתשובות עם הסבר. שבת שלום.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
במערכת המחשב שלי קיים דיסק קשיח WD500GB. באתחול המחשב הגדרתי ב BIOS את דיסק ה SATA מ IDE ל RAID ואח"כ בתוכנית השירות ל RAID סימנתי בטעות את הדיסק הנ"ל כדיסק למערך RAID0 ונתתי שם ל VOLUME אח"כ מחקתי אותו ממערך הדיסקים ב RAID. באתחול המערכת אני רואה את הדיסק כ UnKnown עם סטטוס Not Initialized. איך אני יכול לשחזר את הנתונים בדיסק ? יש איזושהי תוכנית שירות העושה זאת ? תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות דיסק חיצוני זה. קראתי במספר מקומות שיש כמה בעיות עם הדיסק הזה: 1. XP לא מזהה את הדיסק- נשמע מאוד לא הגיוני. 2. לא ניתן לעשות הסרה בטוחה של ההתקן- כנ"ל. 3. לא ניתן להעביר קבצים ע"י גרירה פשוטה- כנ"ל. 4. המחשב לא מזהה את ההתקן מבלי להתקין דרייבר\תוכנה מסוים\ת- כנ"ל. ישנם חוות דעת שונות המזכירות דברים אלה וישנם חוות דעת שאומרות בידיוק ההפך כלומר סותרות דברים אלו. למשל בזאפ: http://www.zap.co.il/ratemodel.aspx?modelid=730225 רציתי לדעת עם הבעיות באמת נכונות או לא? או שהאם כדאי לקנות דיסק חיצוני אחר. תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי צורב sony 52x32x52x עכשיו הבעיה שלי היא שאני לא יודע איך לצרוב איתו על 52x!! ??? זה צורב לי רק על 40x מקסימום רשום על הקופסה שזה מין דרך להגנה על הדיסק (זתומרת שהדיסק לא ישרף או משהו על 52x...) :-\ עכשיו אני רוצה לשאול אתכם איך אני משנה את זה ל52x כי רשום על הקופסה שאפשר אבל לא רשום איך (חיפשתי גם בחוברות שהגיעו איתו ולא רשום שם). תודה לכל העוזרים!! ;D
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, יש לי M4 128GB, אין לי בעיות איתו, הוא עובד פיקס, אבל יש לי אפשרות למכור אותו במחיר סבבה (250-300 ש"ח) לחבר שמעוניין לשדרג מהקשיח הרגיל שלו. חשבתי לעשות זאת ולהוסיף עוד 200 ש"ח בערך ולקחת כונן 840 של סמסונג. מה דעתכם, האם שווה מבחינת הבדל ביצועים?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לדעת מה תפקידו בדיסק הקשיח ואיפה אני אמצא את ההבדלים בביצועים בין דיסקים שונים עם זכרון Buffer שונה. תודה.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם... ההארדיסק שלי עושה לאחרונה מלא רעשים........ לא תיקים ... רק רעשים של קריאה העניין הזה תקין??
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חברתי הרד דיסק של WD 80G בחיבור IDE . (ההרד דיסק הראשי סאטא) בכל מקרה, הוינדוס (XP64) מזהה אותו ומוסיף אותו למחשב שלי. אך כשאני רוצה לבצע איתו פעולות, המחשב דורש לפרמט אותו. מה שאני לא יכול לעשות, משום שיש בו מידע של חבר. מדוע זה קורה?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ערב טוב, צרבתי לעצמי כמה דברים היום עם צורבי החדש ואחרי כמה מדיות שמילאתי, שמתי לב שאני צורב על 52 והדיסקים בכלל 40! השאלה האם זה צורב את המדיות כמו שצריך או שזה יוצא פגום? תודה מראש, אור.
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי אותו מKSP ועדיין יש עליו אחריות. האם גם על שריפת HD יש אחריות?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש והוא הגיע היום.. עם המחשב הזמנתי דיסק קשיח של היטצ'י עם חיבור של SATA2. כשהוא הגיע ישר פתחתי אותו ואני עובר על הרכיבים ואני רואה שכתוב ככה..: model: HDTTXxXxXxXx SATA LES מה זה אומר? זה SATA הרגיל??!? (XxXxXx זה מספר ארוך שכתוב שם)
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני חושב לקנות לאצמי צורב דיוידי Samsung Super-WriteMaster SH-S223 מה אתם אומרים על הדגם ואיך הוא בכללי..?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
טוב אז ככה - יש לי HD של WESTERN DIGITAL של 120 גיגה - מחולק ל 3 PARTITIONS. לפני מספר ימים שמתי לב לכך שהכתיבה לאחד ה - PARTITIONS מאוד איטית...אבל לאחר REBOOT או שניים המצב היסתדר. מיותר לציין - שזה היה זמני בלבד - אח"כ כל הערכת נפלה ו WINDOWS XP סירב לעלות לאחר REBOOT (ה - WINDOWS מותקן על HD אחר) - עלה עד לפני ה - WELCOME ונשאר עם מסך שחור.... לאחר נסיונות מיותרים - לאחר שחשבתי שהמערכת עצמה נפלה וניסיתי לתקן אותה - גילתי שכאשר אני מנתק את ה - HD העליון - המערכת עולה - במידה ו ה- HD מותקן - אני מקבל שגיאות לפני העלאת WINDOWS כגון MISSING NTLDR . מאחר ואני לא יכול להעלות את המערכת כאשר הדיסק מותקן - החלטתי להריץ את SPINRITE - יקח איזה 6 שעות. בנתיים יש למישהו הצעות?
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-