אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,924 דיונים בפורום זה
-
מחפש המלצה לצורב DVD חיצוני, עד 500 שקל. בשתי חנויות בעיקר הופתעו מהבקשה המוזרה, או לפחות כך פירשתי את זה כשהמוכרים לא זכרו אף דגם בעל-פה, משהו בסגנון של "בגדול LG, בוא נראה... (2 דקות המתנה) ... בד"כ אנחנו ממליצים על ה..." למישהו כאן יצא לעבוד עם העוף המוזר הזה שנקרא צורב חיצוני? מיועד לצרוב משהו כמו 5-10 דיסקים בשבוע, לעיתים רחוקות אצטרך לשכפל גם כמה עשרות דיסקים ברצף. חשבתי על ה-LG e10L, אבל רק בגלל ה-LightScribe, בלי הרבה ידע בנושא. תודה
-
- 4 תגובות
- 876 צפיות
-
-
שלום ... תראו יש לי שני הארד דיסקים אחד מחובר ב IDE והשני ב SATA 2 עכשיו כשבאתי להתקין את הוינדוס לא זיהה את הסאטא חשבתי שזה יראה אחרי ההתקנה אבל עכשיו אין תכוננים שהיו קודם בהארד דיסק בוינדוס הקודם מזהה רק את ה IDE איך אני יכול לסדר את ה RAID הזה??
-
- 4 תגובות
- 657 צפיות
-
-
יש לי חבר שחוזר ממיאמי עוד כשבועיים השאלה היא אם כדאי לי להביא את ה SSD משם OCZ Vertex 3 VTX3-25SAT3-120G 2.5" 120GB SATA III http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820227706 המחיר הוא 225 דולר שיוצא בערך 225X3.6=810 ( ו 20 דולר החזר, יוצא 736) לעומת המחיר פה בארץ שהוא 1350 הכי זול בזאפ
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן .. בקיצור.. אני קצר מאוד במגה בייטים .. אני לא מבין בהבדלים בין הסוגי הארדיסקים (SATA\SATA 2\ATA).. בקיצור אין לי מושג מה זה אומר, הדבר היחידי שאני יודע זה שיש הבדלים במהירות ---> חשוב .. מפרט: Amd Athlon 64Bit 3000+ Venice Gigabyte K8nsc s939 החיבור כי מהיר שיתאים לי בבקשה.. ואם מישהו יכול לפרט בקצרה על ההבדלים אני אשמח . תודה רבה !
-
- 4 תגובות
- 545 צפיות
-
-
יש לי הארדיסק samsung 500g/7200rpm/16M פתאום הוא הפסיק לעבוד יש שם חומר שאני חיב למחר דחוף ברמה שאיאפשר לתאר הפכתי אותו וראיתי שעל הפנאל יש סימן שרוף של צ'יפ ועוד כמה חלקים ממש שחור כזה בקטנה השאלה אם אני יחליף את הפנאל לפנאל אחר של הארדיסק דומה של אותה חברה האים זה יעבוד בקשה עיזרו לי :s05: :s05: :s05: האים זה יעבוד?
-
- 4 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום, קניתי צורב dvd ואני רוצה לצרוב משהו אבל במהירות הכי נמוכה x1 , שאני מפעיל את הנרו או האלכוהול הוא נותן לי או x8 או x4 (מהירות הדיסק האי x8 ) איך אני יכול לצרוב על יותר לאט ? שמעתי שזה נחוץ (צריבה לps2 למשל...) שאלה נוספת : צרבתי משהו בנרו ולאחר שתהליך הצריבה הסתיים התוכנה בדקה את הדיסק (אימות מידע) , זה נחוץ ? ואם יש דרך לבטל את זה ?
-
- 4 תגובות
- 744 צפיות
-
-
Seagate מצד אחד, Kingston מהצד השני וסטארט-אפ קוריאני מסקרן בשם Fadu ביניהן לכתבה
-
- 4 תגובות
- 799 צפיות
-
-
שלום! יש לי הארד דיסק 250 של מקסטור ויש לי את הבעיה הבאה. כאשר קיבלתי את המחשב התקנתי מערכת הפעלה. כידוע Windows xp לא מזהה מעל 100 ג' בעת ההתקנה אז מה שעשיתי זה שבעת התקנת מערכת ההפעלה חילקתי את הדיסק למחציות, הקצאתי 50 לכונן C ואת היתרה שהייתה בערך גם 50 לכונן D. התקנתי את המערכת על C ולאחר עליית מערכת ההפעלה בפעם הראשונה התקנתי Service Pack 2 ופירמטתי את מחיצת D באמצעות Windows, ב NTFS. איחדתי אותה עם המקום שנותר (150 ג' נוספים שכרגע מרכת ההפעלה כן מזהה אותם בזכות ה SP2) פירמטתי שוב ובסהכ' הגעתי למצב אידיאלי: 50 ג' בכונן C ו 200ג' בכונן D . אבל! הבעיה מתחילה כאשר אני רוצה להתקין מערכת הפעלה מחדש. אני נכנס להתקנה של XP דרך ה BOOT בדיסק, המערכת שואלת אותי איפה להת…
-
- 4 תגובות
- 701 צפיות
-
-
-
שלום.. לפני כשבוע קניתי מחשב, והייתה לי בעיה עם ההארדיסק שלי (160 ג'יגה) שהמחשב זיהה רק 131 ג'יגה, וזה משום שהייתי אמור לעשות עדכון ביוס (הלוחות של היום מזהים מקס' עד 137 ג'יגה). בעזרת האנשים פה בפורום הצלחתי להזהות עוד 25 ג'יגה בערך שכך יש לי עכשיו 153 ג'יגה. מה שהצלחתי לזהות איחדתי עם כונן D ועכשיו יש לי בו 113 ג'יגה וב C יש לי 39 ג'יגה. הבעיה שיש לי עכשיו היא: שאחרי פרמוט של כונן C (בלי D) המחשב מזהה עדיין 131 ג'יגה וכל מה ששמרתי בD נשאר אבל, הוא לא נוצן לי להיכנס לכונן ואני צריך לעשות לכונן D פורמט והכל נמחק. **מה אני אמור לעשות בכדי שאחרי כל פירמוט של כונן C אני לא אצטרך לפרמט גם את כונן D וכל המידע שלי ימחק מהכונן?? אני חייב תשובה די מהירה בכדי שאוכל לגשת לחנות בהקד…
-
- 4 תגובות
- 771 צפיות
-
-
שלום חברים, אני חדש כאן ומבקש עזרה. התחדשתי בHDD WD 500GB עם חיבור SATA. פתחתי את המחשב על מנת לחברו. צריך 2 כבלים, אחד גדול יותר ואחד קטן יותר [כתום]. אז זהו שגדול יותר יש לי פנוי, אך על הלוח יש 2 יציאות קטנות כתומות ששניהם תפוסות על ידי הדיסק קשיח הנוכחי שלי, שאני רוצה להשאירו [החדש הוא בנוסף] וע"י הצורב. מה עליי לעשות? איך אחבר אותו? תודה!
-
- 4 תגובות
- 787 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום אני מחפש להחליף את כונן SSD הנוכחי שלי, בכונן גדול יותר. מרוב היצע של טכנולויות לא כ"כ ברור לי באיזה סוג המחשב שלי תומך. ברשותי נייד ASUS GL703GM-NS73 אשמח לדעת איזה סוג של interface אני צריך לקנות. למשל בחנות NEWEGG מופיעה הרשימה הבאה. מה לסמן? תודה מראש לכל העונים
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, ברשותי לוח האם Gigabyte GA-H77M-D3H מאז 2013 וזה מפרט החומרה לכונן קשיח 2 x SATA 6Gb/s connectors (SATA3 0/1) supporting up to 2 SATA 6Gb/s devices 4 x SATA 3Gb/s connectors (SATA2 2/3/4/5) supporting up to 4 SATA 3Gb/s devices Support for RAID 0, RAID 1, RAID 5, and RAID 10 * When a RAID set is built across the SATA 6Gb/s and SATA 3Gb/s channels, the system performance of the RAID set may vary depending on the devices being connected. ברשותי כונן קשיח PLEXTOR SSD 128GB 2.5 SATA 3 M5 Series ואני מעוניין לקנות SSD חדש, אחסון 256GB בתקציב עד 200 ש״ח והמטרה שימוש בכונן קשיח הינו הרחבת אחסון בלבד. אשמח להמלצות
-
- 4 תגובות
- 2.5k צפיות
- 1 follower
-
-
אני שואל כי יש לי קובץ של 7.5GB ובשביל ידע כללי. במידה ויש, צריך משהו מיוחד בשביל צרוב/קרוא אותם או שמספיק כונן DVD רגיל?
-
- 4 תגובות
- 877 צפיות
-
-
היי! יש לי מצלמת וידאו PANSONIC NV-GS60 ששומרת את המידע על קלטת MINI DV. למישהו יש מושג האם על הקלטת יש למעשה מערכת קבצים מוגדרת, ואם כן - איזו וכיצד ניתן לגשת אליה ? (הן מבחינה חומרה דרושה והן מבחינת תוכנה דרושה) תודה רבה[br]פורסם בתאריך: 8.12.2009 בשעה 14:08:42 אולי למישהו יש מושג כלשהו?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי צורב DVD של LG. ולאחרונה אשר אני מכניס לתוכו דיסק ומנסה לקרוא אותו המחשב נתקע וכשהוא משתחרר נעלם לי כל ה-DESKTOP (מופיע רק תמונת הרקע) ואפילו כשאני עושה LOG OUT (על ידי קיצורי דרך) ומתחבר שוב ליוזר זה מופיע אותו דבר. כשאני מתחבר ליוזר אחר רואים את ה-DESKTOP שלו כמו שצריך.???
-
- 4 תגובות
- 687 צפיות
-
-
-
-
שלום איזה HD לקנות עבור מחשב של עבודה התוכנות הם בעקר פוטושופ אין דיזיין וכו... עבודה עם קבצים גדולים מאד. אני צריך לקנות HD עבור המערכת הפעלה. והתוכנות הקבצים של העבודה לא ישבו על HD הזה.אז אני לא יודע כמה זה יעזור לי משהו מהיר וטוב. לכן אני מתייעץ פה הגדול הנדרש לדעתי הוא 250 לא שיש צורך בזה אבל אני לא רואה סיבה לקחת פחות.
-
- 4 תגובות
- 709 צפיות
-
-
אודה למי מכם אשר יעזור לי למצוא את הדדייבר ל: (DISK ON KEY (SAMSUNG 128MB USB 2.0 Flash Drive אני כבר כמעט נואשתי תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
צריך המלצה לדיסק און קי 16GB מיועד להעברת סרטים ולחיבור ל DVD כדי להציג דרכו סרטים. אשמח לקבל משהו משתלם, ואם אפשר אז שיהיה מפה: (לא חייב) http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksprishonlezion תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני לא כזה מבין בחיבורי SATA (אני מהדור היותר מיושן של ה IDE) על כל פנים אני מניח שזה חיבור שונה מחיבור SATA של הארדיסק. בכל מקרה קיבלתי את הצורב בלי שום כבלים , בלי כלום. איזה כבל אני צריך לקנות (אם אפשר גם תמונה שלו זה יעזור) ואיפה אני מחבר אותו בלוח אם ? תודה אוקיי אני חושב בערך שהבנתי. יש חיבור SATA רגיל קטן שזה סבבה יש ויש חיבור SATA גדול יותר שזה המקביל של המקור חשמל מהספק ב IDE. על כל פנים במחשב הזה יש לי רק כבל 1 כזה של חיבור לחשמל SATA וזה מחובר להארדיסק (בא מהספק כוח) איך לעזאזל אני משיג חיבור כזה ולאן אני מחבר אותו ?!
-
- 4 תגובות
- 538 צפיות
-
-
תהייה. לפני 5 שנים כשקראתי שסמסונג הכריזה על SSD בנפח של 16TB הייתי בטוח שאחרי שנתיים-שלוש כבר לא נראה יותר כונני HDD רגילים ואיטיים והנפחים שנראה בסדרות הSSD יהיו גדולים מאוד. בפועל השנה היא 2020 ואנשים עדיין קונים כונני HDD כדי לאחסן וכונני הSSD מגיעים עדיין בנפחים מאוד קטנים כאשר הכונן הכי גדול שנמכר בארץ הוא של 2TB בלבד במחיר גבוה. מדוע לדעתכם זה קורה?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
צריכה המלצה על דיסק קשיח חיצוני בגודל 2.5" מקסימום. המטרה של הדיסק זה אחסון מוזיקה ותמונות במטרה לנייד בין הבית למשרד, כלומר משהו נייד ליומיום , לא לצורכי גיבוי - לזה יש כבר WD של חצי טרה בבית ודיסקים. בעיקרון אני לא כ"כ מכירה את seagate, ראיתי גם משהו של סמסונג ושמעתי המלצות לכאן ולכאן. תודה מראש,
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-