אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
היה לי מקסטור 7400rpm ata133 40gb הוא עבד מצויין ואז יום אחר החליט לעבור לpio4.. בערך חודשיים אחרי זה הוא התחיל לעשות רעשים מאד מגניבים..... ורררר....וארררר.....בום!!... וררר...ורררר (בזמן פירמוט לדוגמה... ורק במחיצה הראשונה... חמשה ג'יגה) אז החלפתי אותו לאותו הארדיסק בדיוק, בנתיים פועל... האם לעוד מישהו קרה מקרה דומה עם הארדיסק הזה ?
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן חברס...... קניתי 3500A ודבר ראשון שאני רוצה להגיד: כל מי שלא קונה את השחור או שיש לו פאנל שמכסה את הכונן שלא יקנה! הוא מכועררר אוקיי ועכשיו לעניין, רציתי לדעת אם יש דברים שכדאי לי לדעת בקשר לצריבת DVD (חיפשתי אבל לא מצאתי משהו ממצה). כמו מהירויות צריבה מומלצות..תוכנות , טיפים,טריקים. וגם האם יש עידכוני תוכנה לצורבים? מה הם נותנים? תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 702 צפיות
-
-
-
שלום , לפני חצי שנה קניתי מחשב חזק מאוד עם כל הרכיבים הכי חזקים בשוק ... שזה כולל גם את הVERTEX 3 , ואני רואה שהמחשב לא מהיר כמו שהוא היה אמור להיות עם כרטיס פי 10 יותר מהיר , אז בדקתי וראיתי שבהעתקות ופתיחת קבצים וקבצים מקובצים המהירות לא עולה על 120M , אני עשיתי כל מה שהמליצו לי באתרים אחרים ( כולל לשנות את הבקר לAHCI שעזר קצת בפתיחה של הווינדוס ) מה אני עושה ?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יום בהיר של שמש אני מדליק את המחשב חחח קיצר ככה אני מדליק את המחשב רואה שהוא מגיעה להודעה loading Operating system ואחרי כמה שניות יורד לעוד שורה כיאלו אין מערכת הפעלה והוא מחכה לכונן דיסקים עכשיו חיברתי אותו למחשב אחר(ממנו אני כותב עכשיו) ובניהול דיסקים כתוב: דיסק 0 לא מוכר דיסק לא אותחל ועל התמונה עצמה היא בצבע שחור(כשדיסק רגיל מראים את השטח בכחול) וכתוב שטח לא מוקצה ואפילו אי אפשר לפרמט כלום!! הופיע לי הודעה על הMBR כשחיברתי את הדסיק למחשב הזה אם זה קשור
-
- 17 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אהלן, יש לי 4 כונני SAS 15.4 15000rpm 36גיגה כל אחד. הם מחוברים על בקר של אדפטק 3405 כל הארבעה מחוברים יחד ברייד 0. סך ה 140 גיגה מחולק פנימית ל 80 ויסטה 64ביט 30 ל XP PRO ו30 לדיסק פנוי לפעילויות scratch בבדיקת HD tune מהירות המינימום עומדת על 223MB/sec והמקסימות על 240mb/sec עכשיו כל העיניין נראה לי איטי ביחס לקונפיגורציה. גם לכם? אם כן אז איך אני מאתר ופותר את הבעייה? דרך אגב, האם צריך/מותר לבצע דיפרגמנטציה לכוננים במערך רייד?
-
- 6 תגובות
- 872 צפיות
-
-
אז ככה... לפני שבוע קניתי מחשב חדש, עם הארד דיסק sata. רציתי לחבר אליו את הארד דיסק הישן שלי שהוא ata כדי להעביר ממנו את המידע למחשב החדש. שמתי אותו על מצב סלייב והדלקתי את המחשב. עכשיו כל פעם שאני מפעיל את המחשב אני מקבל הודעה שהווינדוס בפעם שעברה שהוא הופעל הייתה לו בעייה ואני צריך לבחור לעבוד במצב safe mode או בתצורה הנורמלית שלו. לא משנה מה אני בוחר המחשב עושה לעצמו ריסט ומחזיר את עצמו לאותו תפריט. חיברתי את הג'מפר גם במצב של cs וזה עדין עושה לי את אותה הבעייה. הארד דיסק הצליח ל עלות פעם אחת ויחידה על המחשב החדש שהג'מפר חובר בcs ואחרי הפעלה מחדש זה החזיר אותו לאותו התפריט. פרטים על הארד דיסק הישן. חברת יצור: מקסטור. דגם:32049h2 יש למישהו רעיון?
-
- 4 תגובות
- 822 צפיות
-
-
האם כדאי לשדרג כונן קשיח למחשב מ SN720 ל SN850 רישמית המהירות כפולה האם אני ירגיש את השיפור מחשב קצת ישן מעבד I7 6700K 32G RAM 2400 כמה ישפיע אם אני יחליף לזיכרון יותר מהיר
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
שלום 1 H-80 2 GSA-H66N איזה דגם מבין שניהם אמין יותר? תודה.
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
חבר שלי רוצה לדעת איזה הרד דיסק יותר אמין / יותר טוב דגמים: IBM DLTA 30GB WD300J שני ההרד-דיסקים בנפח 30GB
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. יש לי פלאפון של סוני-אריקסון עם כרטיס M2, ואחרי שאני מחבר אותו למחשב ומסיים להעביר את הקבצים, הוא לא מצליח לעשות safley remove hardware - אני מקבל הודעה שגיאה כלשהי. זאת למרות שסיימתי עם כל ההעברות/ סגרתי את כל החלונות אשר קשורים אליהם. זה קריטי אם במקרה כזה אני פשוט מנתק את הכבל מהמחשב? או שיש פתרון אחר.. תודה
-
- 3 תגובות
- 740 צפיות
-
-
למישהוא יש מושג איך בנויים כל הדיסקים של הריקוברי? איך בונים אותם?
-
- 0 תגובות
- 801 צפיות
-
-
שלום אני מכיר את החברה verbatim בגלל איכות הדיסקים הטובה שלהם. לאחורנה חיפשתי דיסק קשיח חיצוני ונתקלתי באחד של verbatim יחסית זול 390 שקל לTB. רציתי לדעת אם החברה טובה ואמינה מבחינת דיסקים קשיחים. תודה והמשך יום טוב.
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
-
-
הי, חיברתי הארד דיסק שהיה במחשב ישן שלי מדגם : WD5000AADSI למחשב שולחני שיש לי בבית, להארד דיסק יש חיבור sata . המטרה היא לגבות את התמונות שהיו שמורות בכונן מאחר שהמחשב הישן קרס. כאשר חיברתי את המתח והחיבור SATA ונכנסתי לBIOS אז הכונן זוהה תחת SATA1 ביחד עם שני הכוננים השניים שקיימים במחשב שזוהו בSATA2,SATA3. אך כאשר נכנסתי לwindows תחת disk management ורציתי ליצור מחיצה חדשה לכונן , לא מצאתי אותו אלא רק את שני הכוננים האחרים. הwindows הוא win7 . האם יש סיבה למה הwindows לא זהה אותו ? בנוסף ראיתי שיש ממיר SATA to USB , האם מומלץ להשתמש בו לצורך גבוי התמונות ? תודה למשיבים:)
-
- 5 תגובות
- 3.8k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, יש לי כונן חיצוני של samsung story station 3 ולאחרונה הוא החל להראות סימני גסיסה מתקדמים עקב סקטורים פגומים. הצלחתי לחלץ כמעט את כל המידע. ניסיונות לתקן עם hdd regenerator ושלל כלים אחרים עלו בתוהו. עשיתי לכונן zero filling ואז פורמט מלא, הכל נראה טוב ויפה עד שבסריקה חוזרת עם hdd regenerator שוב נתקע עם אלפי סקטורים פגומים- הרמתי ידיים. כעת ברצוני לאכלס את המארז המקורי בכונן קשיח אחר וחדש. האם זה יעבוד? אם כן, למה צריך לשים לב כשאני מבצע זאת? האם יעבוד עם כל דיסק שהוא 3.5"? תודה
-
- 0 תגובות
- 842 צפיות
-
-
אני כבר כמה שנים מעביר ספריה של הרצאות שהיו על קלטות למחשב דרך טייפ אנלוגי. לפני כמה חודשים הדיסק קשיח עליו היו מונחים כל הקבצים של ההרצאות קרס והוא לא עולה אפילו בביוס (כך שלפי הבנתי שום תוכנה לא תועיל לו). אני מוכן לשלם כסף על שחזור בחברה אבל אני לא מעונין שיסחטו אותי באלפי שקלים (אני מודע לכך שסה"כ מחיר שחזור הוא יקר, אבל בכל זאת אני מעונין לחסוך). מישהו יכול להמליץ מהכרות אישית על חברות איכותיות אך לא יקרות שמשחזרות מידע? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 850 צפיות
-
-
חברי הפורום שלום. לפי ההמלצה שקיבלתי בפורום זה, קניתי היום את ה SanDisk Cruzer Micro 2GB. אני רוצה להריץ עליו בדיקות ביצועים (benchmark), ולהוסיף את התוצאות לסטיקי שבפורום זה. לצורך זה, הורדתי את הגירסה החינמית של SiSoftware Sandra (גירסת Lite XI.SP1a) והרצתי את בדיקת ה Removable Storage. הבעיה היא שהבדיקה אורכת יחסית הרבה זמן (כמה דקות), ולפעמים היא נכשלת/מייצרת שגיאות (גרף התוצאות נפסק באמצע או נופל ל 0). להלן 3 תוצאות שונות שקיבלתי עם ה DOK שלי: בדיקה ראשונה: בדיקה שניה: בבדיקה זו גרף התוצאות נקטע באמצע. שימו לב שכאן יש פחות תוצאות. בדיקה שלישית: בבדיקה זו פירמטתי את הכונן (בבדיקות הקודמות שמתי קבצים על ה DOK) והעברתי אותו לחריץ USB אחר. בנוסף לשלושת הבדיקות הנ…
-
- 2 תגובות
- 826 צפיות
-
-
היי אנשים, אשמח בבקשה לעזרה. רוצה סוף סוף להתעדכן גם לכונן SSD, ב-TMS יש מבצע לכונן המצויין בכותרת ב-275 ש''ח. מה דעתכם עליו? שווה את המחיר?
-
- 13 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
לאחרונה רכשתי כונן קשיח חיצוני של WD ( my book world edition ) בעל חיבור Ethernet . הכונן מחובר לרשת ( ראטור ) וממנו למחשב שלי . לרוב אני מעביר קבצים גדולים ( סדרות שירים ) 10 G + זמן העברה די איטי על גבול הבלתי נסבל 10 mb/second או אפילו פחות ! ( אני משתמש ב RAID 1 ) האם זה זמן העברה סביר ככה המוצר או שיש בעיה ויש לה פתרון האם יש חיובר יותר מהיר שמומלץ להשתמש בו ? ואם אפשר לקבל המלצה על כונן חיצוני לשימושים שלי ( העברת קבצים גדולים בזמן המהיר ביותר ) איזה חיבור מומלץ ביותר ? תודה רבה .
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב נייד (Dell Latitude 110L), בן 3 שנים ו-4 חודשים. Pentium M, 1.6GHz RAM = 512MB HD = 40GB, Fujitzu MHT2040AH אני משתדל לעקוב אחרי הביצועים שלו מפעם לפעם. לאחרונה הרגשתי ירידה במהירות. יש תחושה שה-HD עובד שעות נוספות בזמן שאני מחכה לחלונות שיפתחו... בדקתי את ביצועי ה-HD באמצעות HD Tune, והשוויתי עם תוצאות קודמות מלפני חצי שנה ושנה. יצאו לי הבדלים בין שתי ההפעלות שעשיתי היום, אבל השורה התחתונה: מהירות קריאה וכתיבה כמעט לא השתנתה, Access Time ספג כנראה פגיעה כלשהי, וה-Burst Rate, ירד באופן ניכר. (מה המשמעות של - CPU Usage?) צירפתי להודעה את תמונות המסך של התוצאות. השאלה שלי היא מה גורם לירידה הזו - האם זה בהכרח בעיה בהארד דיסק, או שיכולה להיות בעיית ח…
-
- 1 תגובה
- 742 צפיות
-
-
היי, אני קונה כונן חדש, גדול ויפה עכשיו יש לי שני כוננים, אחד 12 ואחד 40, אני רוצה לדעת איך אני מעביר את כל המידע שבכוננים לכוננים החדשים(יהיו שתיים, ואני רוצה שהם בדיוק יהיו אותו הדבר...אפילו אות). קניתי ראפטור אחד ו300GB... תודה רבה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 510 צפיות
-
-
אחרי שעות של עבודה אני כבר דיי מיואש הגדרתי בשני בקרים שונים 2 דיסקים שווים (רפטורים 36) פעם אחת על הסיליקון אימג' ופעם אחת על האנפורג 4. שלא לדבר שהייתי צריך לעבוד עם דיסקטים לזיהוי ראשוני של הבקר רייד....בשני המיקרים הבקר זוהה בדרייבר מהדסקט אבל ההתקנה כשלה בטענה שאין דיסקים קשיחים על המחשב... - אין איפה להתקין הודעה של ההתקנה בתרגום חופשי. מה אני עושה לא בסדר? אשמח לעצות.כרגע אני כותב ממחשב שני שלי.תודה מראש.
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן אני מחפש דיסק קשיח נייד 2.5" בנפח 500GB, ומתלבט בין הדגמים הבאים: Seagate FreeAgent Go - 415nis http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3106 WD My Passport Essentials - 430nis http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4347 Samsung S2 Portable - 445nis http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=shipment&uin=8053 הצרכים: גיבוי תמונות, סרטונים והעברת קבצים. כמו כן שימוש מדי פעם כדיסק חיצוני לצפייה בסרטים עבור ה-Xtreamer. מה דעתכם? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בס"ד שלום לכולם רכשתי שני כונני הרדיסקים האחד HITACHI 320GB השני W.D 500GB ביצעתי בדיקה בHDTUNE, ואני מפרסם את התוצאות לעיונכם רק כדי לקבל תשובות האם התוצאות טובות? או שאחליף אותם... יש לציין שכל הבדיקה היתה שקטה ללא חירחורים למיניהם... * אשמח להתייחסותכם גם בנוגע לטמפרטורה , מהי טמפרטורה תקינה, ומה הסף של החום שאליו אפשר להגיע.. תודה תודה רבה.. יאיר [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 888 צפיות
-
-