עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by big_fishy,

בשעה טובה קיבלתי את ה-abit ic7 max3 שלי עם 3 ההארדיסקים שלי: wd raptor wd 120 gb S-ATA*2 אני רוצה לחבר את השניים האחרונים ברייד 0. הראפטור מחובר על s-ata1 בלוח, והשניים האחרים מחוברים ב-s-ata3 ו-4 כאשר 3-6 נשלטים ע"י בשבב של silicon image..... הגדרתי בתוכנה של silicon image את הרייד על שני ה-120 אבל כאשר הווינדוס עולה המערכת מזהה רק hd אחד שהוא הראפטור.... מה לעשות?????? האם זה קשור איכשהו לביוס? אולי להגדרות של ה-ide controller או משהו כזה שיש שם????? תודה רבה!!!!

• 4 תגובות
    • 730 צפיות
  2. Started by aviv_ni,

שלום יש לי 3 דיסקים קשיחים דיסק מקומי c , דיסק מקומי d , דיסק מקומי f אני רוצה לחבר את c ו - d שיהיו דיסק מקומי 1 מחובר כאילו יהיה לי רק למשל דיסק מקומי c שהוא כולל בתוכו את c ו - d ויכלול בתוכו את הזיכון של שניהם ביחד מחובר ועוד דיסק שהוא f עשיתי את זה עם התוכנה magic partition מצאתי כמה מדריכים לזה באינטרנט וכולם אומרים את אותו מדריך ואחרי שאני מפעיל תמחשב מחדש הוא מעביר אחוזים ואז יש שגיאה error 4 while executing batch. error 4 bad argument / parameter. will now reboot press any key to continue

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. איך אני בוחר איזה כונן יקבל את האות C ואיזה D ? לפי החיבור IDE בלוח אם עצמו ? לפי שינוי הגדרות בביוס ? הכונן שעליו אני מתקין ווינדוז ? איך אני בוחר ??? תודה מראש...

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. שלום! אני מתכנן לרכוש את הכונן הבא: http://ksp.co.il/?enter_zap=1&store=shipment&uin=17456&utm_source=zap&utm_medium=cpc&utm_campaign=zap מספר שאלות: 1) האם מישהו התנסה בכונן הנ"ל או בכונן אחר מסדרת Elements? 2) האם בתוך מעטפת הכונן הנ"ל מסתתר כונן 3.5 המוכר שניתן לחברו באמצעות SATA? 3) הבנתי שסדרה אחרת של WD הנה מוצפנת חומרתית, כך שאם ממשק הUSB מתקלקל, לא ניתן לגשת לכונן ישירות ע"י פתיחת המארז. האם כך גם לגבי הסדרה הזו? תודה רבה!!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. שלום שלום לכולם כפי שכולם מכירים יש את ה iOmega Select 1TB במבצע של באג ב 379 ש"ח עם שנתיים אחריות http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8024&perur= לעומת זאת בקיי אס פי בלי מבצע יש FreeAgent Desk 1TB 3.5'' External HDD USB 2.0 Segateב 395 אם 5 שנות אחריות http://ksp.co.il/hmain.php?uin=6981 עכשיו בשביל 20 שקל אני חושב שכדאי לי ללכת על הfreeagent של Segate. האם יש עוד נתונים שצריכים להלקח בחשבון? בברכה

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. תהיתי בערך פי כמה מהירה העברת נתונים בין דיסק פנימי אחד לשני בתוך המחשב, לבין העברה בין דיסק פנימי להרדיסק חיצוני במהירות USB-2 ממוצעת?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by navk2,

הרצתי פה חיפוש בפורום ולא מצאתי תשובה חד משמעית. הכונן יועבר מהמחשב לסטרימר בסלון, לכן צריך ליהיות כונן חיצוני בחיבור USB, הוא לא צריך ליהיות קטן במיוחד אבל חשוב שלא יראה רע כי הוא אמור לעמוד בסלון רוב הזמן. הנפח שאני מכוון אליו הוא משהו כמו חצי טרה, למרות שאני יודע שאני בחיים לא אמלא את כולו בסרטים, זה נחמד שיש איזה כונן גיבוי בצד. הייתי מעדיף שיהיה כמה שיותר מהיר, אין לי כוח לחכות שעות בשביל כל פעם שאני מוריד פרק חדש של סדרה... מה הסדר גודל של זה בכלל ? כמה זמן בערך לוקח להעביר ג'יגה וחצי נגיד ?

• 4 תגובות
    • 827 צפיות
  8. בכל התוכנות שבדקתי ,כולל ב DEVICE MANEGER . בסנדרה הוא מוגדר כ UDMA 5 . ככה זה אמור להיות או שיש בעיה?

• 4 תגובות
    • 688 צפיות
  9. Started by MiGHTyDuCK,

מה עדיף ? שניהם עולים בדיוק אותו דבר 530. ה NCQ זה סוג של RAID לא ? תודה

• 4 תגובות
    • 937 צפיות
  10. חבר שהוא גם טכנאי מחשבים אמר לי שאם אני רוצה לקנות הארד דיסק לדוגמא, בנפח 160 ג'יגה אז עדיף לי לקנות 2 הארד דיסקים של 80, בטענה שיש יותר סיכוי שההארד דיסק הגדול יקרוס יותר מהר. (ואני מדבר על הארד דיסק שמיועד למוסיקה כך שחשוב שיחזיק הרבה שנים) עד כמה זה נכון ?

• 4 תגובות
    • 749 צפיות
  11. יש לי לוח P965-S3 של GIGABYTE עם BIOS F12, כרגע מוגדר RAID 1 עם שני כונני 500GB (כמו שרשום במפרט) אני שוקל להחליף את המעבד שלי לדגם שיצריך עדכון BIOS, האם הדבר עלול לפגוע בRAID הקיים? (בחומר).

• 4 תגובות
    • 800 צפיות
  12. Started by Jesper,

יש לי מדיות silver line DVD-R X8, וצורב NEC 3500. באתי לצרוב על מדיה ב-NERO, והוא לא איפשר לי לצרוב במהירות X8, אלא רק X4. למה זה? מה אפשר לעשות כדי לצרוב על המדיות X8? צריך להוריד פירמוור חדש בשביל זה? אם כן אז איזה?

• 4 תגובות
    • 844 צפיות
  13. Started by RonCohen,

יש לי תקציב של 1000 שקל +- ואני רוצה לשדרג את זמן הגישה שלי תגידו לי עם זה רעיון טוב -יש לי עכשיו 500GB של סמסונג אני יוסיף עוד אחד כזה בידיוק מKSP ב189 שקל למערך RAID0 אני משתמש בבקר שעל הלוח לכל הסרטים משחקים ..... -אני קונה SSD למערכת הפעלה(Windows 7 Ultimate) של 60GB בתקציב 600-700 שקל -ומוסיף עוד קונן רגיל של 1TB לגיבוי אפשר המלצות אני חשבתי על SSD: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksptelaviv&cat=11270 ודיסק גיבוי: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksptelaviv&cat=11270

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by The_overclocker,

אני בונה HTPC, אז הייתי מעדיף את זה על פני גרסאת הTRAY (הזה שנפתח..) הנה כמה תמונות ממחישות: TRAY (מה שאני *לא* רוצה): הSLOT הרגיל (מה שאני צריך): ואם תדעו איפה יש את זה, זה יהיה מצויין, SLOT ממחשב נייד - דק ועובד כמו כל כונן רגיל: כן, אני יודע שיש ב eBay, אבל אם יש כאן בארץ הייתי מעדיף לקנות כאן. תודה :-*

• 4 תגובות
    • 677 צפיות
  15. Started by galz,

אני רוצה לקנות עוד הארדיסק. כולם מסביבי מתלהבים וקונים חיצוניים. אני לא מבין את זה... מה הוא כבר נותן? הוא יותר איטי, סתם תופס מקום על השולחן, ואני מניח שגם רועש יותר (?). יש איזה יתרונות של חיצוני שאני מפספס?

• 4 תגובות
    • 701 צפיות
  16. [TABLE=width: 70%] [TR] [TD=width: 50] [/TD] [TD=width: 100%]היי חברים. אני מחפש אחסון שיכנס בו 4 דיסקים שכול דיסק יהיה 6 טרה=24 טרה.ושיהיה אפשר לחבר אותו ברשת נגיד מישהו בבית רוצה לצפות בסרט דרכו שהוא יוכל.לכן אשמח גם למדריך לזה.שיהיה שבת שלום.[/TD] [/TR] [/TABLE]

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by creed111,

מחפש המלצה לכונן קשיח חיצוני בחיבור USB, עדיפות לנפח כמה שיותר גדול, אך בתנאי שהחיבור שלו למחשב דרך ה- USB גם יספק לו את החשמל כך שאני לא אצטרך ספק כוח נוסף שיתחבר אליו.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  18. אורח טל
    Started by אורח טל,

שלום. אני קונה מחשב חדש שיריץ גם משחקים . אני מתלבט בין כמה כונני SSD .250 SAMSUNG 750 EVO SAMSUNG 850 EVO 250 CRUCIAL MX300 275GB איזה עדיף ? ושאלה בנוגע לדיסק קשיח מכני. ישנו הבדל מורגש במהירות בין דיסק של 1TB ל2TB? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by maXopka,

מצב קיים :יש זוג דיסקים של 1TB בRAID1 המשתשמים בבקר של GRAID (יעודי של GIGABYTE). אני רוצה להעביר אותם למחשב אחר ללא בקר של GIGABYE אלא הסטנדרטי של אינטל המובנה בלוח אם P5N-T DELUXE. הדיסקים יקראו רגיל או שצפוי לי סקס ארוך מול המחשב? תודה.

• 4 תגובות
    • 935 צפיות
  20. Started by askme,

היי סמסונג הוציאה כונני SSD חדשים הנקראים 970. כרגע הכי מהירים לסוגם. לאלו שדורשים את הטוב ביותר .

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by NeptuneMB,

שלום רב, אני רוצה לדעת מבחינת מהירות מה משתלם יותר, ובכלל מה מומלץ יותר מבין הכוננים הללו: SUMSUNG F3 1TB - שזהו חיבור SATA2 או Barracuda 7200.12 sata 6gb/s 1TB - חיבור SATA3 דגם ST31000524AS שניהם אותו מחיר.

• 4 תגובות
    • 803 צפיות
  22. מישהו יודע איך אפשר למדוד את הביצועים של הכוננים הקשיחים?

• 4 תגובות
    • 727 צפיות
  23. Started by ROTEM114,

יש לי מחשב די ישן עם לוח Motherboard Name MSI 865PE Neo2-S (MS-6728) אני מעוניין לקנות צורב חדש ודיסק קשיח האם הם יתאימו לי למחשב? תודה

• 4 תגובות
    • 721 צפיות
  24. Started by arield,

שלום רב , כידוע לכם Hibernate זוהי פונקציה שמעבירה את כל השימוש שנמצתא בזיכרון(RAM) לכונן האחסון ואז מכבה את המחשב לחסוך בסוללה. השאלה שלי היא האם העובדה שבכל פעם שעושים זאת יש כתיבה לדיסק של ~4GB פוגעת בSSD (היות והרי מס הכתיבות אליו מוגבל באורך החיים שלו) , או שהדבר כל כך שולי שגם בעוד 5 שנים למשל לא נראה נזק לSSD? תודה על העזרה

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  25. Started by DXT,

זה אמור להיות ???ATA... מה זה?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים