עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. מה המצב כולם? אני חדש פה! אוקי הנה הבעייה שלי - יש לי צורב דיוידי חדש של LG... הוא עושה הכל! קורא דיוידי, קורא דיסקים, צורב על דיסקם רגילים אבל הוא לא מזהה דיסקים של צריבת דיוידי! ניסיתי לשים דיסקים אחרים וגם אותם הוא לא מזהה! הוא כאילו אומר שאין דיסק! מה לעשות?? בקשה תעזרו אם מישהו מכיר את הבעייה אז בבקשה תעזרו לי! וכתוב שהוא קורא גם + וגם - ! והבעייה היא לא בצורב כי החלפתי אותו לאחד חדש כי הקודם עשה את אותם הבעיות! בבקשה תעזרו! תודה מראש! יש מצב שהבעייה היא בגלל שהצורב הוא 16X והדיסקים הם 8X או 4X או שזה אמור לעבוד??

• 23 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. היי מחפש המלצה ל HD 500GIGA שקט ואמין. מה יש לכם להמליץ לי ? תודה

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  3. היי הזמנתי דיסקים לצריבת DVD של חברת MASTER בכתובת הבאה: http://mediashop.shopy.co.il/products/16205 אשמח לקבל חוות דעת לבעלי נסיון תודה מראש משה

• 1 תגובה
    • 739 צפיות
  4. זה בשביל האקספריה M5 שלי, אני רוצה לצלם וידאו ותמונות וגם לאחסן שם שירים. אני מחפש קלאס 10 לפחות אבל יש ים של מוצרים ואני לא יודע איפה להתחיל. איזון בין מחיר לגודל? או ששווה כבר לקנות 256GB וזהו? ואיזה מהם? ואיפה? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 814 צפיות
  5. אני רוצה לקנות כונן פנימי חדש ב-KSP או באייבורי בירושלים ומתלבטת מה לקנות. התקציב הוא עד 800 ש"ח במטרה ל-1 עד 2 TB אין לי מושג איזו יציאת sata יש לי. יש המלצות?

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  6. קניתי הארדיסק חדש 500 גיגה מסוג Se3500320as של SEAGATE ובדקתי אותו בתוכנה HDDlife Pro - version 2.9.109 התוצאות היו מאכזבות ואני לא מבין למה : health status: oK! 58% performance : EXCELLENT גם רק 58%. ******************************** לעומת זאת בהארדיסקים הישנים שלי שיש לי אותם כבר שנה ורבע של חברת wd ווסטון דיגיטל 160 גיגה כל אחד. הנתונים הרבה יותר טובים : health status: oK! 88% performance : EXCELLENT 100%. אני מבקש שאם מישהו מבין בזה, בבקשה שיעזור לי להבין יש לי בעיה בהארדיסק?

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  7. המון אנשים מתלוננים על אררדיסק שהפסיק לעבוד וכו..מה גורם לכך? מה ההבדל בין שתי הארדיסקים האלה: רק הUSB 3? כי גם ככה אין לי חיבור כזה אז חבל התוספת כסף. http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=4419 http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=4905

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. קניתי היום דיסק קשיח 250GB השאלה שלי היא: לכמה מחיצות כדאי לחלק אותו? וכמה גודל להקצות לכל אחת? *אני מתקין עליו מערכת הפעלה. תודה מראש לעוזרים..

• 2 תגובות
    • 525 צפיות
  9. מדובר על : seagate goflex desk seagate backup plus המליצו לי עליהם מאד. המחשב מזהה את החומרה ואפילו אומר שההתקן מוכן לשימוש,אבל לא נפתח החלון שאמור להיפתח אוטומטית ולתת לי אפשרות להיכנס לכונן, וגם כמעט כל פעולה שאני רוצה לעשות במחשב תוקעת את המחשב,לא יכול להיכנס ל"למחשב שלי" לא להוציא את החומרה בצורה בטוחה,אפילו כשאני רוצה להגיע למנהל המשימות,אני מגיע למסך ריק (רק רואים את התמונת שולחן עבודה בלי סמלים) ומשם אין דרך חזרה חח רק ריסת * חשוב לציין שהחומרה מגיעה עם כבל USB 3 ובמחשב שלי אין USB 3 יש לי USB 2 אבל לא יודע אם הותקן הדרייבר, זה הלוח אם,אם זה נחוץ. http://dlcdnet.asus.com/pub/ASUS/mb/socket775/P5LD2%20SE/e2705_p5ld2_se.pdf זהו פירטתי הכל מקווה שזה י…

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  10. היי,קניתי מחשב חדש ואני לא יודע איך לחבר את ה DVD-ROM שלי אני לא רוצה לבזבז כסף על תואני פוחד שאני אשרוף משהו :-[ אז אם מישהו יודע? :s05:

• 5 תגובות
    • 704 צפיות
  11. שלום, ותודה רבה מראש. אני מתכנן לקנות מחשב חדש בשבוע הבא ויש כמה דברים שהייתי רוצה לשאול: 1)חשבתי לקנות כונן ssd, הארדיסק ולוח אם עם SSD CACHING. אבל האמת שאני לא לגמרי מבין את הטכנולוגיה. במידה וזה מה שאני יעשה ואשים את זה במערך RAID - במערכת ההפעלה אראה כונן אחד או שניים? האם שווה להשקיע בלוח עם הטכנולוגיה המדוברת? במידה ולדוגמא אקח לוח בלי הטכנולוגיה ואשים SSD ו HDD, השילוב יהיה איטי בצורה ניכרת? 2)ברשותי הארדדיסק בן 5 מהמחשב הקודם - לדעתכם יהיה אפשר להשתמש בו במחשב החדש או שכבר עבר זמנו?(כמובן בשילוב עם SSD) 3) ראיתי בסטיקי של הSSD המומלצים שאין המלצות לSSD שקטנים מ120GB. מדוע ולמה? אין SSD טובים בנפחים קטנים יותר?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. נתקלתי בבעיה...בעקבות "תאונה" קלה של קופסא עם משחת נעליים שנפתחה בתיק שלי יש לי עכשיו אוסף יפה של דיסקים מלוכלכים ... רוב הלכלוך הוא בעצם על הצד עם שם הדיסק וכו' ולא על הצד הצרוב (זה נקרא צרוב גם בדיסקים מקוריים?) אבל אני מניח שזה לא טוב לשום כונן או נגן דיסקים אם אני אכניס אליו דיסק מלוכלך... האם יש איזו דרך לנקות את הדיסקים (ולמנוע ממני לאבד דיסקים שעלו לא מעט) בלי לפגוע בהם...מים לא עזרו (גם לא חמים... מקווה שיש למישהו איזה פתרון...המון המון תודה מראש ;-) אודי

• 8 תגובות
    • 901 צפיות
  13. Started by Raanan30,

אני לא הכי מבין בהארדיסקים ואני נוסע לחו"ל בבוקר, כשאני מגיע לחנות - מה אני צריך לבקש? (כי אני ידוע שיש סוגים של חיבורים ללוח אם וכאלה כמו SATA וכו') יש לי לוח אם MSI P4M890 עריכה: אני מעוניין לקנות הארד דיסק בקיבולת של טרה בייט, לא משנה לי רועש לא רועש וכו' - משתמש במערכת הפעלה ויסטה ואולי Windows 7 בקרוב. מה משתלם לקנות, אם אין את הסוג הספציפי שאתם אומרים מה אני צריך לבקש? יש מצב שאולי בבאג בדיוטי פרי יש דברים במחירים סבירים וזה טוב? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. אני מניח שזאת שאלה קצת דפוקה, אבל בכל זאת.. אני רוצה לקנות הארד דיסק ואני צריך לדעת קודם. איך אני יודע אם אפשר פיזית להתקין עוד הארד דיסק במחשב שלי חוץ ממה שמותקן?

• 3 תגובות
    • 793 צפיות
  15. אז קודם כל, אני מעוניין לקנות הארד דיסק חדש. שמעתי על המושגים SATA ו ATA, אבל לא ממש ידעתי מה הם אומרים. נכנסתי לשאלות הנבחרות פה, וראיתי שאין הבדל מעשי בין SATA ל ATA (אגב, זה עדיין מעודכן? זה מספטמבר 2004). אני לא מעוניין להשתמש בפונקציה המיוחדת של ה SATA שרשומה בהודעות הנבחרות ("Hot Swap"), ולכן שיקולי הקניה שלי הם קלות ההתקנה בלבד. כתוב בהודעות הנבחרות, תחת יתרונות ה SATA:"לתת צורת חיבור נוחה פי כמה מה-PATA הישן והמסורבל שדרש כבל עם 40/80 גידים. ה-SATA מציע לנו חיבור סיראלי שדורש רק 7 גידים, ככה שמקבלים כבל קטן, דק ונוח לעבודה." ??? אז בעצם למשתמש הממוצע קשה להתקין ATA? כי אני לא רוצה לקנות משהו שיהיה לי קשה להתקין. עד כמה מסובכת ההתקנה של דיסק קשיח מסוג ATA?

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. לא ידעתי אם זה קשור לפרטי מחשב או לפה.. אבל נראה לי לפה אז שאלה לי אליכם אני עומד לקנות הארדיסק... 80GB או 60GB עכשיו השאלות שלי ככה : 1) איזה חברה מומלצת ולמה... 2) יש סיבה שעדיף 80 על 60 או ההפיף (חוץ ממקום פנוי ומחיר) אני בנתיים חושב על 80GB של WD עם מהירות של 7200 או 7600 נראה לי זה 200.. הקיצר המהירות הנוראמלית ו 8MB BUFFER .. אוקיי את ממליצים על זה? .. או מה אתם חושבים על זה בכלל? תודה

• 30 תגובות
    • 3.5k צפיות
  17. הרד דיסק שכנראה עקב קצר חשמלי נדפק הוא לא מזוהה בביוס.... אודה למי שמכיר חברה לשחזור מידע..... זולה כמובן...

• 4 תגובות
    • 700 צפיות
  18. שלום, הייתי מעונין לקבל את חות דעדכם לגבי צורב LG GSA-H55N, מכיון שלא ראיתי ביקורת עליו באתרים מישראל. ואיך הוא בהשואה לצורב LG GSA-H42N? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  19. שלום לכם!!! יש לי שאלה בקשר ל-dvd מה זה + ו.. - מה זה אומר? אני יודע שיש דיסקים של + דיסקים של - מה זה בעצם? בתודה מראש בר לוי!!!

• 2 תגובות
    • 543 צפיות
  20. תודה לעוזרים.. נ.ב ניסיתי להבין מה הולך באשכול של הצורבי דיוידי וזה לא ממש הלך.. לא הבנתי איזה צורב עדיף .. פשוט רוב צורבי הדיוידי כיום עולים בסביבות ה340 והייתי רוצה לדעת איזה מהם הכי כדאי..

• 2 תגובות
    • 704 צפיות
  21. שלום לכם חברי הפורום!!! יש לי שתי שאלות בהקשר של light scribe: 1. מה זה המדיה הזאת dual layer? שמעתי שזה מדיה מאוד נדירה קשה להשיג אותה. מה היא בעצם עושה? למה היא משמשת ? כמה היא עולה? (עם יש מאמר בנושא הזה אני מאוד יודה לכם). 2. השאלה השנייה מתייחסת בעצם למושג הזה: light scribe. השאלה שלי זה האם אני יכול להשתמש בזה בכל דיסק של dvd? ואיך זה מדפיס תמונה , אוו טקסט על גביי הדיסק? אני צריך בשביל זה מדפסת? בתודה מראש בר לוי!!!

• 1 תגובה
    • 852 צפיות
  22. שלום. יש לי מחשב ישן (שלא נמצא בשימוש) עם כונן 160 GB של סמסונג, האם אני יכול להשתמש בכונן הזה (פנימי חיבור sata2) ככונן קשיח חיצוני? אני לא מוצא שום כניסה מתאימה בלפטופ שלי לכבל היוצא מהכונן הקשיח.... תודה

• 1 תגובה
    • 631 צפיות
  23. אהלן, לפני כמה דק' חיברתי את ה HDD שלי למחשב, פתאום הוא התחיל לעשת רעשים של תקיעות קטנות, האור הקטן נדלק ונכבה והופיעה הודעה שאומרת שאני צריך לפרמט את הדיסק קודם. יש לי שם פאקינג 200GB של מידע.. בכל מקרה אחרי שהרמתי אותו, חיברתי שוב הבעיה חלפה הוא חזר לעבוד, עכשיו אני יודע ברכיבים מכניים ממספיק הזמן שלי שאני עוסק עם מחשבים, שברגע שתקלה כזו מופיעה זה אומר שיופיע שוב ואפילו גרוע יותר. יש לומר שבפעם האחרונה שחיברתי את ה HDD ניתקתי אותו מהמחשב ללא "SAFE REMOVE", הייתכן שזה גורם לבעיה הנ"ל? אגב הדיסק כבן שנה וחצי +- עצות? לגבות לדיסק אחר? תודה

• 17 תגובות
    • 2.4k צפיות
  24. קיבלתי המלצה לרכוש double-layer 8.5GB של TDK או VERBATIM . הבעייה שמדיות TDK אני בכלל לא מוצא ,ואילו מדיות של VERBATIM יקרות מאוד ואין כרגע (ככול שידוע לי) מיבצע עליהם ב-office depot. please help

• 2 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים