עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by netivi,

שלום לכולם, יש ברשותי disk on key של חברת sandisk נפח 8G עם תוכנה מובנת U3 הויסטה ULTIMATE לא מזהה התקן מה לעשות על מנת לפתור את התקלה ? יש לי שם מידע חשוב שהעברתי ע"י XP .... תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  2. Started by schw22,

היי, יש לי אפשרות לשים את היד על בקר raid ישן מסוג adaptec 2610sa... כך שאני משתעשע ברעיון לבנות NAS לאחסון... מס' שאלות: 1) הכרטיס עצמו הוא PCI-X, אבל ראיתי הצעה ל- NAS שמבוסס עליו - http://geekyprojects.com/nas/build-your-own-nas-using-freenas/ האם למישהו יש ניסיון עם הכרטיס שיכול לאשש את הטענה שהוא יעבוד על PCI "רגיל"? 2) האם לדעתכם אפשר לשדך אותו ללוח מבוסס ATOM כמו זה: http://www.intel.com/Products/Desktop/Motherboards/D945GCLF2-D945GCLF2D/D945GCLF2-D945GCLF2D-overview.htm 3) איזו תצורת דיסקים תהיה עדיפה ל- RAID5 מבחינת עלות/נפח/ביצועים (ואם אפשר, אשמח להמלצה על דגמים ): כ- 3TB עלות משוערת סביב ה- 2400 שח 3 דיסקים של 1.5T (עלות דיסק בודד כ- 800 שח פחות או י…

• 8 תגובות
    • 2.3k צפיות
  3. כמו כן, אני נתקל בבעיה (שאני לא יודע אם זה הפורום הנכון לכך- אנא תקנו אותי אם אני טועה) בצריבה עם תוכנת NERO 8.0.3.0 כאשר יש לי תיקיה בתוך תיקיה בתוך תיקיה, עם שמות ארוכים, התוכנה מסרסת לי את שם התיקיה, והדבר גורם לבעיות רבות שכן נמחק רוב רובו של השם. האם יש הגדרה שתתן את האפשרות לצרוב עם שם במלואו ? מה גם, שלעתים העומק של התיקיות גורם לכך שבמצתבר נוצר מסלול ארוך למדי, ולכן התוכנה בתחילת הצריבה, מזהירה על הדבר. השאלה כפולה בעניין, האם ישנם הגדרות בגרסא הזו שתאפשר צריבה עם שמות מלאים או האם יש גרסאות מתקדמות יותר, אשר איתם הבעיה נפתרת בקלות יותר (יש לי אפשרות להתקין גרסאות מתקדמות יותר). בתודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. יש לי מחשב בן חצי שנה ולצורך התקנת מערכת הפעלה חדשה, שתותקן בנוסף לזו הקיימת, אני מעוניין ליצור מחיצה חדשה בכונן. האם קיימים כלים שיסייעו לי לעשות זאת בבטחה מבלי לפגוע במידע שעל הכונן הקשיח?

• 1 תגובה
    • 820 צפיות
  5. Started by Arkadi.Krr,

יש לי נגן 16 GB, תפוס בסביבות 6 GB ופנוי 10 GB, אני מנסה לאחסן בפנים קובץ אחד בסיומת ISO ששוקל 6GB. זאת אומרת יש מקום ועוד ישאר 4 GB פנוי. הבעיה היא שאיך שאני מתחיל להעביר על השניה הראשונה זה מראה לי שגיאה שהדיסק מלא, איך יכול להיות? מה הבעיה פה?

• 1 תגובה
    • 784 צפיות
  6. אחרי שהתברר לי שאבא שלי רוצה לרכוש טייפ שיהיה רק על ה pc של העבודה (ולא כמו שחשבתי שהוא רוצה לחבר את הטייפ של השרת שבשבילו הוא קנה את הקלטות החדשות). אני מבקש המלצה לטייפ גיבוי עד 4,000 וגם בנוסף לקלטות גיבוי. הוא צריך בקר מיוחד? (יש לו לוח אם ישן יחסית עם אפשרות הרחבה של pci). הערה חשובה: סוך גדול הקבצים שהוא צריך לגבות עומד על 6 גי'גה.

• 4 תגובות
    • 688 צפיות
  7. Started by matanya,

אני רוצה במחשב הנייד לחבר את הדיסק במקום אחר (על הלוח יש חיבור נקבה) כי הוא מחמם לי את היד. יש בשוק איזה קבל/מתאם זכר ל SATA

• 5 תגובות
    • 866 צפיות
  8. Started by thebenjamin,

Samsung 1TB SpinPoint F1 HD103UJ SATA II 7200rpm 32MB או Western Digital 1TB 32MB SATA II WD1001FALS הWD עולה 90 שקל יותר

• 2 תגובות
    • 768 צפיות
  9. איך מבדילים ביניהם בשטח ??????

• 2 תגובות
    • 928 צפיות
  10. Started by gif,

היי יש ברשותי מחשב עם HD מסוג SATA שעליו מותקנת המערכת ואיתה אני עובד. קיבלתי HD מסוג IDE(מפורמט) וחיברתי אותו למחשב שלי והביוס מזהה אותו אבל כאשר אני רוצה להשתמש בו,הוא לא מופיע לי ב"ניהול דיסקים"(מקש ימני על המחשב שלי=>ניהול=>ניהול דיסקים) וגם לא מופיע לי במחשב שלי מישהו יודע למה הוא לא מופיע לי? תודה.

• 7 תגובות
    • 974 צפיות
  11. טוב בערך בשנה האחרונה ההארדיסק שלי עושה בעיות, הווינדווס כל בערך חודש-חודשיים עושה שגיאה שחסר קבצים לווינדווס והוא לא עולה. עכשיו אני כמעט בטוח שהבעיה בהארדיסק כי אני לא רואה שהבעיה יכולה לבוא ממשהו אחר. עשיתי בנצ'מארק עם התוכנה HD TUNE וכל פעם הוא עשה שגיאה בנקודה הזאת: אפשר לראות גם שיש הבדל ענק בין המקסימום למינימום, והגרף "משתולל" בין המהירויות. אפשר לדעת בוודאות אם יש בעיה בהארדיסק לפי התוכנה? אני כבר מתכנן לקנות כונן חדש בגלל הבעיות שהוא עושה. תודה מראש לעוזרים

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. שלום, יש כרגע ברשותי הארד דיסק אחד WD250 אם אני לא טועה AAKS והוא כבר לא מספיק לי (המון מוזיקה,סרטי HD וחומרים בעלי נפח עצום עקב עריכה) כשראיתי את המחירים של HDD היום הופתעתי לטובה .. היום אני יכול להשיג 750GB במחיר שקניתי לפני שנה וחצי 250GB . אשמח להמלצות על שני כוננים בגדלים שונים (אחד עם 1TB והשני 750GB) הסיבה שאני מחפש שני גדלים שונים היא המחיר .. אם יש הבדל קטן במחירים כנראה שאקח 1TB . מחיר אני מחפש בסביבות 300-450 ש"ח אך..חריגה מקסימלית של 20 ש"ח עם כיתוב 60 שנה P: רק שתי בקשות קטנות : 1)שהכונן יהיה שקט (לא חייב הכי שקט שיש בעולם, למען האמת, רק שלא יהיה רועש מידיי . אם השקט עולה לי במחיר אני מעדיף רועש יותר אך במידה נכונה) 2)אשמח לקבל הצעות רק מחברות מוכרות…

• 8 תגובות
    • 780 צפיות
  13. Started by death_star,

יש לי כונן DVD של NEC במחשב הישן (המחשב ישן, הכונן יחסית חדש). בעבר הצלחתי לקרוא/לצרוב ממנו דיסקים בלי בעיה מסויימת, אבל לפני כמה ימים אני מנסה לצרוב דיסק DVD ולא מצליח. אני גם לא מצליח לקרוא דיסקים אחרים שהכונן עצמו צרב, אבל CD אני כן יכול לצרוב. בMy Computer אני רואה את הכונן ככונן CD. הרצת דיסק ניקוי לא עזרה. מה אני יכול לעשות כדי לתקן את זה?

• 1 תגובה
    • 731 צפיות
  14. Started by CRT,

אז ככה אך פעם לא התייחסתי לזה ברצינות אבל אחרי שראיתי ע"י SPEEDFAN שהטמפרטורה של HD שלי 64 מעלות התחלתי לחשוד אבל חשבתי שאין לי סנסורים בכלל בדיסק קשיח וזאת טעות. הדיסק הוא WDC WD1600JS-88MHB0 קושחה 02.01C03. במגע הוא בערך כמו הצד האחורי של הקירור על כרטיס מסך שמראה טמפ' של 50 מעלות. אולי אפילו פחות חם. האם יש ממה לחשוש..? או שמע הסנסורים דפוקים? כרגע בזמן שאני כותב את ההודעה אני בדקתי עם עוד תוכנה HDD TEMPERATUE והיא גם מראה שיש CRITICAL OVERHEAT...והטמפ, כרגע 58 מעלות. מה שמוזר שיש במארז מלפני הHD מאורר אבל הזרימת אוויר עוברת רק על החלק העליון שהוא פחות חם אצלי ובחלק התחתון אין זרימת אוויר. בתודה מראש. נ.ב ראיתי באיזה פורום שאמרו שהייתה איזו בעיה עם WD והסנסורים שלהם מ…

• 2 תגובות
    • 711 צפיות
  15. שלום ! אני מעוניין לקנות הרד-דיסק נייד ולמען האמת אני לא מבין בזה כלל אשמח לדעת איזה פרמטרים צריך לבדוק לפני הקנייה וגם איזה הרד-דיסקים מומלצים סביב החצי טרה, ומהו טווח המחירים עבורם. תודה עדי

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by amir_dj,

שלום אני רוצה לגרום למחשב לחלץ יותר מהר מספר רב של קבצי RAR במקביל ופעולות של המרת סרטים. המפרט שלי הוא: 2 ג'יגה ראמ. דיסק קשיח עם 8 מגה ביט באפר. מעבד amd 6400 black edition אני לא משתמש באובר קלוק ולא מתכנן. כדי לקבל יותר מהמחשב מה כדי לי לעשות: להוסיף כונן זהה לכונן שיש לי ולהפעיל מערך רייד 0 דרך תמיכה בלוח אם או לקנות עוד 2 ג'יגה ראמ ולהתקין 64 ביט(2 סלוטים כל אחד של 2 ג'יגה, 4 ג'יגה סה"כ). מה ישפיע יותר? תודה.

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by I7210I,

שלום יש לי HD נייד קטן של WD והוא ביקש ממני לאתחל אותו..איתחלתי ועכשיו המחשב לא מזהה אותו בכלל כאשר אני מחבר אותו אליו. עוד דבר הוא ביקש לעשות איתחול לאחר שבWINDOWS עצמו הוא הראה באיתחול שיש לי 127 GB ובעצם יש שם 320GB אז עשיתי פירמוט רגיל בדוס ואז חיברתי למחשב והוא ביקש איתחול נוסף ומאז נעלמו העקבות.. מה עושים? תודה

• 8 תגובות
    • 830 צפיות
  18. Started by avihy,

אבא שלי רכש מטעם עבודתו קלטות גיבוי. הוא רוצה לחבר את הקלטת למחשב ה pc של העבודה. לאיזה יציאה מחברים?, צריך בקר מיוחד? (יש לו לוח אם ישן יחסית עם אפשרות הרחבה של pci)

• 3 תגובות
    • 704 צפיות
  19. היי, בקצרה שום תוכנת צריבה לא מזהה לי את התקן הכונן ולכן איני יכול לצרוב דבר ניסיתי להתקין את הדרייבר הרשמי אבל גם הוא נותן לי שגיאה שאינו מוצא התקן אני חייב לציין שהכונן קורא לי דיסקים ללא שום בעיה

• 2 תגובות
    • 928 צפיות
  20. שלום, אני רוצה לקנות הארד דיסק חדש בנפח 1TB לצורכי אחסון של סרטים, מוזיקה ונתונים אחרים. יכול להיות שבשלב כלשהו אקצה Partition מההארד דיסק לצורך שימוש של מערכת ההפעלה. חשבתי לקנות את הדגם הבא: Samsung 1TB 32MB 7200RPM SATA II HD103UJ Spinpoint F1 עולה 495 ש"ח בפנדה מחשבים. יש לכם רעיון טוב יותר? המלצות? תודה!

• 8 תגובות
    • 887 צפיות
  21. אני צריך לצרוב משו שאוכל להעשות שיעלה מהבוט {כמו שיש בדר"כ בוינדווס} אאמרו לי שאפשר לעשות את זה דרך נרו אפשר הסבר מפורט?

• 1 תגובה
    • 692 צפיות
  22. Started by orengore,

היי כמו רוב האנשים כאן, אני לא חסיד של אייבורי וKSP אך ממה שראיתי הם מוכרים את הכונן של סמנסונג, F1 הכי זול - 475 ש"ח שזה משמעותי ממה שראיתי. עכשיו, מכל האנשים שנפגעו מאייבורי, נראה לכם שיש סכנה בלקנות כונן מאייבורי או שזה נראה לכם בטוח? כלומר - רק כונן

• 4 תגובות
    • 675 צפיות
  23. אני ממש טרי פה בפורום, ולכן אני לא בטוח במאת האחוזים שאני כותב במתקום המתאים, אם לא תקנו אותי. לעניין, קניתי לפני שבוע דיסק קשיח פנימי של 500 JB , אך לאחר פתיחת המארז של המחשב שלי בעזרת חבר שלי (אני עצמי לא מבין במיוחד) התברר לי שאין לי מספיק חיבורים בלוח אם. בכל מקרה, קניתי מארז לדיסק הקשיח, ככה שישמש בעצם, בתור דיסק קשיח חיצוני. לאחר הרבה התרוצצויות בין החנויות שבהן קניתי את המוצרים, חזרתי הבייתה בתקווה שהכל יהיה בסדר. אך כאשר אני מחבר את המארז שכולל בתוכו את הדיסק הקשיח למחשב, עולה הודעה כזאת"אחד מהתקני ה-USB המחוברים למחשב זה פעל באופן בלתי תקין ו-WINDOWS אינו מזהה אותו" נכנסתי למחשב שלי ומשמה למאפייני מערכת ומשמה לחומרה, וכתוב לגבי אותו חיבור "התקן לא מוכר" ושעושים ע…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. יש לי לוח אם שתומך במערך RAID... כאמור יש לי 2HDD X500GB.. שתיהם של WD.. אבל מדגם שונה (בניגוד למה שרשום בחתימה.. ) האם אני יכול ליצור מהם מערך RAID? ואיך אני עושה את זה? פשוט משנה ב BIOS את האופציה של ה RAID? או שצריך לעשות עוד משו?

• 7 תגובות
    • 774 צפיות
  25. היי... ערכתי בנצ'מארק ב-HD Tune לדיסק הקשיח שלי, ואני לא כל כך מבין את התוצאות של התוכנה. העלתי תמונה. מה שאני רוצה לדעת בעיקרון זה אם הוא לא תקול, איך הביצועים ומה רמת החיים. תודה. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 642 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.