אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
מאז ומתמיד אני יודע שעדיף לא לאחות את הדיסק יותר מדי פעמים. התקנתי את DISKEEPER וראיתי שהברירת מחדל שלה היא אחות את המחשב בערך פעם ביום. האם התוכנה יודעת משהו שאני לא יודע? מהי התדירות הכי טובה לאיחוי?
-
- 1 תגובה
- 884 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת 1-עד איזה נפח איכסון הם מגיעים? 2-אם הם מהירים כמו כרטיסי DS רגילים? 3-מה המחירים של כרטיסים של חברות איכותיות בארץ?
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מבחני ביצועים, אקוסטיקה ותרמודינמיקה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-
-
ראתי מזמן באינטרנט מדריך איך לצייר על דיסק תמונה בצד של הDATA. אני חושב שכולכם שמתם לב להבדל בין החלק הכתוב ללא כתוב בצד הDATA. אז השאלה היא אם מישהו יודע איך עושים את זה או יש למישהו קישור למדריך? למה אני חרשתי את התוצאות של גוגל עד לעמוד 5.
-
- 16 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היי,קניתי מחשב חדש ואני לא יודע איך לחבר את ה DVD-ROM שלי אני לא רוצה לבזבז כסף על תואני פוחד שאני אשרוף משהו :-[ אז אם מישהו יודע? :s05:
-
- 5 תגובות
- 714 צפיות
-
-
טוב השאלה שלי כך. הורי קנו לי באופיס דיפו חבילת דיסקים של DVD של חברת TEAC ועל האריזה היה רשום "דיסקים הניתנים להדפסה" והצד שבו ניתן לכתוב היה לבן וריק. אמממ... מה זה אומר? האם זה צורב מיוחד שחוסך את הכתיבה עם העטים המיוחדים? תודה לעונים!
-
- 2 תגובות
- 532 צפיות
-
-
לאחר שדרוג ל windows - xp pro אני מנסה לצרוב בצורב ricoh באמצעות nero בהעתקת cd to cd מתקבלת שגיאה בעת הסימולציה - ( simulation failed at 8x (1200 kb :-*
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
חיברתי למחשב שלי הארד דיסק ישן אבל אני רואה שהוא מחולק לשניים. איך אני מפרמט אותו ומבטל את שני המחיצות שתהיה רק אחת?
-
- 3 תגובות
- 887 צפיות
-
-
היי שלום לכולם יש לי HD של WD במחשב שמחולק לשני פרטישנים ומערכת הפעלה XP! הכל היה נפלא עד שיום אחד (אתמול) החליט פרטישן D להיות לא תקין. וכשאני רוצה לפתוח אותו דרך המחשב שלי הוא שואל אותי אם אני רוצה לפרמט את הכונן? חחה(שזה לא מצחיק). מה לא נסיתי בשביל לתקן את הכונן כי יש לי הרבה חומר חשוב שם!! ניסיתי לתת לו פקודה לסריקת דיסק דרך הוינדוס! ניסיתי לתת לו את אותה פקודה דרך דיסק חיצוני! ניסיתי דרך מערכת הפעלה שמותקנת לא על אותו דיסק! בפרטישן מגיק הוא רושם לי שגיעה על כל הדיסק! בתוכנת דיגנוזה של WD אין שם שום אופציה תיקון! המוזר הוא שבניהול דיסקים של וינדוס הוא רושם שהפרטישן תקין ומצוין גם כמה מקום פנוי ותפוס נשאר בטוח יש דרך לסדר את הפרטישן הזה גם עם לא כל החומר י…
-
- 7 תגובות
- 922 צפיות
-
-
שלום לכולם! העברתי את הדיסק הקשיח שלי שהיה במחשב הראשון למחשב השני עשיתי הכל כדי שהמחשב יקלוט את הHD והכנתי לו מחיצה בשם E עכשיו המחשב מבקש ממני לפרמט את הכונן,(כנראה ל-FAT32 או ל-NTFS) בדיסק הקשיח מצויים קבצים מאוד חשובים לי ולכן אני שואל אתכם מה לעשות בכדי לראות את הקבצים מבלי לפרמט, או שבעצם ה"פרמוט" הזה לא ייפגע בכלום? אנא הסירו את החשש מליבי תודה מראש
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי יש לי מחשב די ישן פנטיום 4 2GH ודיסק קשיח 80GB IDE. עכשיו חשבתי להחליף לדיסק גדול ומהיר יותר אם יש. כרגע אני לא מתכוון להחליף מחשב אבל אני רוצה דיסק קשיח שברגע שיהיה לי לוח חדש יהיה שיפור גדול בביצועים. אני יודע שיש IDE כמו שלי יש SATA ויש SATA 2. אבל אני רוצה לדעת מהם ההבדלים ביניהם חוץ מצורת החיבור. בכמה SATA ו SATA 2 מהירים מ IDE אם בכלל? בקיצור האם לקחת SATA או IDE? תודה
-
- 4 תגובות
- 889 צפיות
-
-
זה נורא משנה אם אני קונה דיסקים DVD באיכות נמוכה כמו silverline, אילו בעיות עלולות לצוץ לי?! כי נגיד בין 25 יח' של vebratim ל50 יח' של silverline יש הבדל של 20 שקל, אז עדיף לי silverline או vebratim?
-
- 3 תגובות
- 754 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי את המחשב. הדלקתי, עבד. הרצתי True Image כך שאם יהיו בעיות בעתיד - תמיד אוכל להגיע לנקודת זמן נוכחית. הרצתי עדכוני WINDOWS. הוריד, התקין, הלכתי לאכול, חזרתי, ואני רואה שיש הודעת דוס שלא מזהה את ה Boot device. נראה שהוא לא מזהה שיש SSD. פתחתי את המארז, הסרתי את ה SSD והחזרתי, אך הוא עדין לא מזהה את ה SSD. באתי להריץ True Image, אך הוא כותך שאין שום איחסון על המכשיר. מה עושים? האם יכול להיות שמשהו השתבש בביוס, ויש להגדיר מחדש את ה SSD? עשיתי גם איחזור ברירת מחדל לביוס, אבל זה לא עזר. הוצאת את הסוללה של הביוס. המתנתי כמה דקות. החזרתי. לא עזר. רצ"ב צילומי מסך מהביוס. https://dl.dropboxusercontent.com/u/766…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי משומה הHD המדובר רועש מה שכלל לא היה לי עם הHD הקודם שלהם (250GB AAKS) זה אמור להיות כך? בתודה מראש
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לפני כחודש התקנתי במחשב שולחני דיסק SSD בנפח 120GB שמתי לב שבEVENT VIEWER של WIN7 יש המון שגיאות מהסוג שמודבק בהמשך. בעבודה השוטפת אין איזכור לבעייה כלשהיא. מה המשמעות של שגיאות כאלה ? [table][tr][td]System[/td][/tr][/table] [table][tr][td][/t][/t][table][tr][td]-Provider[/t][/t] [table][tr][td][ Name][/t][/t]Disk[table][tr][td][/t][/t][table][tr][td]-EventID[/t][/t]51 [table][tr][td][ Qualifiers][/t][/t]32772[table][tr][td][/t][/t][table][tr][td]Level[/t][/t]3[table][tr][td][/t][/t][table][tr][td]Task[/t][/t]0[table][tr][td][/t][/t][table][tr][td]Keywords[/t][/t]0x80000000000000[table][tr][td][/t][/t][table][tr][td]-TimeCreated[/t][/t] [table][tr][td][ SystemTime][/t][/t…
-
- 0 תגובות
- 880 צפיות
-
-
http://www.msfn.org/board/topic/149201-concept-pagefile-on-ssd-uses/page__gopid__952051#entry952051 בעיקרון זה קונים SSD קטן וזול ויחסית מתקינים את ה מערכת הפעלה על ה HDD ואת ה PAGEFILE שמים על SSD ונהנים יחסית מבוט יחסית קצר ממערכת מגיבה יותר ועוד 20גיגהבשביל תוכנות כבדות [ כמו VS2010] או משחקים חשובים לכם באמת שאתם משתמשים הרבה ולא סתם קבצים שאין להם כל כך הרבה שימוש בעבודה שוטפת במחשב
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה דיסק SSD לטובת ה- windows 7 וכמה תוכנות בסיסיות. התקציב שלי הוא עד 600 שקל, ואני מוכן לחרוג קצת אם זה שווה את זה. ושיהיה מ - ksp. לפני שפתחתי את זה קראתי את המומלצים וראיתי שה - intel 330 120gb עולה 575 שקל ב ksp. וחוץ מזה המליצו לי על ה ocz vertex 4 128gb שעולה 645 שקל, ושהוא שווה את החריגה. מה אתם אומרים על שני אלה, או שיש משהו יותר טוב בתקציב שלי?? ולמה הבדל כ״כ גדול במחיר עם 8 ג׳יגה הפרש? מהירות? שם? טכנולוגיה? תודה מראש וחג שמח
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי אני בונה מחשב חדש והגעתי לסוגיית הדיסקים. החלטתי ללכת על SATA וההתלבטות שלי היא: אופציה א: שני כונני 80GB ב RAID 1. נפח אחסון של 160MB, מהיר יחסית אבל מצד שני מחיר בשמיים (שני דיסקים+כרטיס בקר). אופציה ב: לוותר על ה RAID ולקנות כונן אחד של 160GB. פחות מהיר, פחות סקסי ואקזוטי אבל עולה ב 30% פחות מאופציה א. עכשיו השאלה היא עד כמה RAID ישפר לי את הביצועים ? עד כמה שווה לי להתאמץ ולשלם בשביל זה ?
-
- 9 תגובות
- 864 צפיות
-
-
שלום לכולם, בכוונתי לרכוש כונן חדש בקרוב וישנה התלבטות בין שתי אפשרויות ושלושה דגמים. האפשרות האחת היא לקנות כונן חיצוני, והאפשרויות הןWestern Digital 1000GB WDBAAU0010HBK או Seagate 1000GB ST310005EXD101RK שניהם כוננים חיצוניים עם ממשק USB2. הסיגייט זול בכ-40שקלים. מי מהם עדיף? אפשרות אחרת נראית לי יותר אטרקטיבית כרגע וכוללת כונן פנימי HD103SJ של סמסונג, שנת אחריות נוספת (3 לעומת 2 בחיצוניים) וזכרון מטמון גדול יותר - 32 לעומת 8 בראשונים שציינתי. ככונן בלבד, הסמסונג נראה לי כאפשרות עדיפה. דעתכם? מלבד הכונן, אצטרך לקנות כיסוי. כמובן ששקלתי כיסוי עם ממשק eSATA כדי להתחבר לכניסה זו בנייד שלי, אך זה נראה לי הופך לסיפור יקר. גם עם כיסוי חיצוני עם USB2 בלבד, נדמה לי כי הבדלי ה…
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
דגם לוח האם שלי הוא זה: Gigabyte GA-M57SLI-S4 ממה שראיתי, הוא תומך RAID0. יש לי שני כוננים קשיחים של "160" GB, אחד של WCD ואחד של Samsung. רציתי לדעת איך אני עושה את זה, אם אני הולך לאבד את כל מה שיש לי על הכוננים, ואם זה שווה את זה מבחינת תוספת הביצועים. עוד שאלה אחת: זה יוצר מחיצה אחת מהירה יותר? [אני לא מבין במערכים כאלה כלום]
-
- 7 תגובות
- 758 צפיות
-
-
http://ksp.co.il/?uin=13206 http://ksp.co.il/?select=.1033..146..148.&list=1&sort=2&glist=1&uin=14548&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 על מה הבדל 5 שקל? תודה כולם
-
- 1 תגובה
- 883 צפיות
-
-
אני מחפש DOK 4GB והפונקציה הכי חשובה היא שהוא יהיה מהיר.אם יהיה לו גם U3 מה טוב.
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
-
-
היום לצערי גילתי שהHDD שלי מדגם F3, עם 900GB שבתוכו, שבק. בעבר הצלחתי לשחזר הארד דיסק שנדפק, אבל במקרה הזה שאני מחזיק אותו ביד, לא נראה שהוא "נדלק" ומקבל חשמל. החלפתי תקע מהספק, לא הועיל. יש משהו לעשות מלבד ללכת ולקבל אחד חדש ריק לגמרי?
-
- 1 תגובה
- 758 צפיות
-
-
היי קניתי את ה ASROCK VSTA שתומך רק בSATA1 ורציתי לדעת אם הWD שלי בטכנולוגיית SATA 2 יעבוד אתו כמו שצריך בחיבור SATA תודה
-
- 3 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שלום לכולם!. יש לי דיסק קשיח 200 גיגה הוא נהרס לי אין לי מושג למה... עכשיו אני מחפש דיסק חדש ומה שחשוב לי בדיסק זה שהוא יהייה עם נפח הכי גדול שאפשר להשיג במחיר הזה, לא משנה לי גם החברה למרות שעם WD היו לי לא מעט בעיות.. ושיהייה SATA (לא משנה אם SATA I, II)... אני חייב את זה דחוף, אני הולך לקנות אותו היום... תודה.. ועוד משהו... שווה לי לקחת 400GB במחיר של 720 שח?
-
- 5 תגובות
- 683 צפיות
-