אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,921 דיונים בפורום זה
-
אהלן חברים , משדרג את הזיכרון למחשב ל8 גיגה זאת אומרת גם מפרמט ומתקין 64bit win 7 כרגע המצב ככה: 2 הארדדיסקים מכאניים מע' הפעלה על SSD page file על אחד המכאניים לא בטוח שהייתי אמור להתקין ככה , ולפני שאני מפרמט אני אשמח לעצה איפה לזרוק את ה page file תודה !
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ההארד דיסק הישן שלי נהרס לי לפני שבוע ואני מחפש לקנות לעצמי הארד דיסק טוב עם נפח גדול(500 GB+) עם מהיריות כתיבה וקריאה טובות(לא חשוב לי יותר מידי פשוט שלא יהיה איטי,זתומרת כל הכוננים הירוקים האלה הם לא אפשרות) והכי חשוב לי שיהיה אמין! כי שתי ההארד דיסקים הקודמים שלי מתו לי אחרי חצי שנה-שנה וכל המידע שהיה בהם הלך וזה מאוד קשה לי לשחזר את כל ה500 ג'יגה שהיה שם אז הכי חשוב שהוא יהיה אמין עם כמה שפחות סיכויים להתקלקל
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים, פרקתי ממארז חיצוני של Western Digital דיסק פנימי מסוג WD Caviar Green בנפח של 1.0TB עם 8MB Cashe חשבתי לשדרג את המחשב שלי עם מערכת הפעלה חדש של WIN7 עם הדיסק הזה. מה דעתכם ואיפה אני בדיוק ירגיש את ההבדלים עם הייתי שם דיסק עם 16 או 32 mb Cashe ? המחשב שלי הוא מסוג intel core 2 מסוג 6400 עם 2.13GHZ עם 3GB זכרון פנימי.
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חבר פנה אלי עם בעיה, כבר בהתחלה כשמדלקים את המחשב, אחרי קריאת הכוננים, אני מקבל את ההודעה הנ"ל: smart failure preaicted on primary master: maxtor 5To30h3 ואזהרה שכדאי שאני אבצע גיבוי מידי לפני שילך לדרכו הדיסק הקשיח. ואז יש לי שני אפשרויות F1 או DEL להכנס לביוס, כל בדיקה שלי בביוס לא שינתה את ההודעה. מישהו מכיר את התופעה?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כבר הבנתי שעל נק לא כל כך כדי לסמוך..... אבל אין לי עדיין תשובה חד משמעית אם ללכת על LG או על Pioneer. אם יש כאן אנשים שיש להם אחד מהצורבים האלה בבקשה שיתנו דעתם עליהם....מי שלא ועדיין חושב שיודע מוזמן להמליץ גם.....
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני בונה בעזרת הפורום המתאים מחשב משרדי לעבודות הבית לילדים ולי. במחשב הישן ששבק, יש נתונים רבים בדיסק המשני שבו (לא דיסק C). אני שוקל להוסיף את הדיסק הזה למחשב החדש, במקום להעתיק ממנו את הנתונים לדיסק החדש (מדובר בדיסק שנרכש לפני כשנה למחשב בן כמה שנים). האם הוספת הדיסק מהמחשב הישן, תביא להאטה בביצועי המחשב החדש?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן יום אחריי שכנראה עיצבנתי את הSEGATE 1TB השמן שלי שזקוק לחשמל עם 2.5" WD PASSPORT חדש הוא החליט ליפול לי מהשידה ועשה בעיות. אחריי כמה שעות הפסיק לעבוד והUSB שהיה מחובר אליו התחממם משהו מטורף (כמעט נכוויתי זה לא היה אמיתי). חיברתי עוד פעם עבד ואז עוד פעם נכבה. זהו עכשיו כבר לא עובד לא מתחממם לא כלום אין אור ירוק ואם אני מחבר אותו הוא טיפה מזמזם אבל לא מתחיל באמת. היו לי עליו סדרות בגדול אבל עוד כמה דברים - יש אפשרות לשחזר?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אחרי שקראתי את הסטיקי, הלכתי וקניתי את hd103uj של סמסונג. עקרונית אין לי ביומיים שהוא אצלי בעיות, אבל לגמרי במקרה קראתי בפורומים שונים סיפורי זוועה עליו. לכאורה, הוא נכשל בכמויות מטורפות. :-\ לדוגמא : http://forums.whirlpool.net.au/forum-replies-archive.cfm/1106396.html אני די מודאג עכשיו. יכול להיות שמדובר בסדרת ייצור דפוקה ועכשיו כבר הייצור בסדר? יש מישהו שיכול לאשש או להפריך?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היום החלפתי ארד דיסק 30GB 7200RPM של Maxtor שהיה אצלי כבר שנה וחצי והתחיל להראות סימני גסיסה...המוכר הביא לי בתמורה אליו ארד-דיסק 40 ג'יגה של WD הארד-דיסק הקודם היה מחובר כארד-דיסק משני לארד-דיסק המרכזי (Maxtor 80GB-8MB-7200RPM ATA133 DMP9) שעליו היתה מותקנת מערכת ההפעלה כשהבאתי את הארד-דיסק של WD התקנתי עליו windows xp pro כמו בארד-דיסק השני , הבעיה היא שכשאני מחבר את שני הארד-דיסקים ביחד אז המחשב מזהה רק את ה WD ולא את ה Maxtor וככה זה נתקע בדוס ...ניסתי לשחק עם הג'מפרים אבל זה לא עוזר *כשאני מחבר כל ארד-דיסק בנפרד אז הם עובדים בלי בעיה *אולי הבעיה היא ??? ... שעל ה WD מערכת הקבצים היא NTFS וב Maxtor המערכת היא על FAT32 ? ...כי אני יודע שזה עלול לעשות בעיות ... *המט…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ניסיתי לשנות את גודל המחיצות בדיסק ע"י PM במצב דוס. לאחר שהתוכנה "שחררה" מקום ממחיצה אחת ועברה לשלב בו היא מעבירה אותו למחיצה המבוקשת קיבלתי הודעת שגיאה: ERROR #2003 FILE SIZE DOES NOT MATCH FAT ALLOCATION FOR FILE. לחצתי אישור ולאחר 10 שניות קיבלתי עוד שגיאה: ERROR #983 TOO MANY ERRORS FOUND. PROCESS HALTED. יש לכם מושג למה זה קורה ומה אני יכול לעשות?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום, ראיתי בסטיקי שעבור 2T מומלץ היטאצ'י. מאחר ולא כלכך מצאתי אותו בחנויות האם ה1T שלו עדיף על זה של סמסונג? מה דעתכם? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי חברים, ככה, אני כבר זמן מה חושב לקנות NAS, יותר בכיוון של NAS יעודי ולא בנוי, אך לא צריך כל מיני שטויות כמו שיש ל QNAP, סינולוג'י דומיו, ראיתי 2 דגמים, ה D-Link DNS-345, מערכת ההפעלה שלו לא רעה, אך זה ממש לא יצרן שכלכך מבין בתחום, אם כי יש להם מוצרים כאלה מספר שנים, ו ה LenovoEMC/iomega ix4-300d, גם בו יש הרבה כלים שקיימים בדגמים אחרים מבחינת המערכת, אם כי נראה שהוא בנוי טוב יותר ויש כמה שיפורים שאין ל D-Link, יש לי כונן 2TB די מלא, והייתי רוצה שתהיה לי גישה לקבצים שלי מכל מקום, לא רק בבית, הנוסף פשוט רוצה לחסוך בחשמל, במקום להפעיל מחשב שלם שביל להוריד טורנט. יש לי בסלון I3 530 במארז 2480 של Antec, ודיסק 500GB למערכת ההפעלה, לוח מבוסס H55 ו 4GB זכרון. בחדר שלי יש, I3…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי לא מזמן דיסק קשיח פנימי של Segate 1TB. עכשיו עברתי לשימוש במחשב נייד (מקבוק אייר) ובקשיח החיצוני שלי נגמר המקום (רק 320GB). אשמח להמלצה למארז חיצוני איכותי (ניתן ועדיף גם מאיביי), בעדיפות לאחד עם בולמי זעזועים. ובכלל אשמח להמלצה - האם בכלל כדאי לעשות את הפרוצדורה הזו? שבוע טוב
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם המחשב אצלי במשרד קרס לאחר שכל היום עבד מאד לאט ונתקע פעמיים. עשיתי ריסט ואז הגיע למצב של boot from CD עשיתי שוב ריסט ואותו דבר בדקתי שוב וראיתי שהמחשב לא מזהה את הדיסק הקשיח. הוצאתי את הכבל שלו מהלוח וחיברתי שוב. נכנסתי לביוס בקדתי מי עושה BOOT קודם. המחשב הגיע למצב עלייה לווינדוס. חושב דיי הרבה זמן ואז שוב קורס ועושה לי BOOT FROM CD האם ההארד דיסק הלך? מה הם האפשרויות שלי? כל העסק נמצא על המחשב הזה ולא התבצע גיבוי בזמן האחרון. אסור שהמידע יאבד. תודה רבה רבה לעוזרים אני ממש נואש
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חשוב שיהיה בעל קצב העברת נתונים מהיר אשמח לשמוע המלצה לדגמים תודה לעוזרים. שאלה נוספת.. מה ההבדל מבחינת קצב העברה בין USB 2 לUSB 3 והאם USB 3 תומך בלוחות אם ישנים בני שנתיים +?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רוצה לרכוש עוד שתי צרובים בשביל למנוע עומס(צורב הרבה) ושוקל האם כדאי אותו דגם כמו שיש לי עכשיו יש לי DVR-212DBK 18X בממשק SATA של פיונר. השאלה אם אני אביא עוד שני צורבים, לא יהיה יותר מדי עומס על המחשב והלוח אם עצמו?(ASUS P4P800) כי כבר עכשיו הוא די מקרטע, מחוברים ארבעה הארדיסקים פנימיים(שלושה מתוכם IDE ואחד SATA) ועוד שתי הארדיסקים חיצוניים 500 ג'יגה בUSB. מה שנשאר לי זה עוד שתי חיבורי SATA לעת עתה. מה ששקלתי לעשות בשביל למנוע עומס על הבקרים עצמם, להביא בקר PCI בנפרד של USB, שאפשר לחבר אליו עוד 2-3 והוא יהיה בנפרד(שלשם אני אחבר את שתי הכוננים החיצוניים בנפרד ולא שכל פעם הם יפילו לי את המודם[שגם מחובר בUSB] מתי שהם יצאו ממצב סרק ויתעררו לחיים[כן זה קורה...] ) לא ממז…
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום האם זה משנה באיזה מהירות צריבה אני צורב? שמעתי שאם צורבים על מהירות נמוכה יותר, הדיסק יוצא איכותי יותר... האם זה נכון?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ואני יודע שיש כאן הסבר על כך אבל התמונה של ה-40 גידים לא עולה...
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי , יש לי דיסק קשיח לוגי של 1GB (פיזית מדובר שני דיסקים קשיחים של 500GB מחוברים ב-RAID 0) , אחד הדברים הזכורים לי כאשר עשיתי RAID 0 זה שהייתי צריך לפרמט לגמרי את הדיסק הלוגי שנוצר לי כתוצאה מהחיבור. אני כעת מתכנן לקנות לוחם אם+מעבד חדש אך מעוניין לשמור על אותם הדיסקים הקשיחים בתצורה הזאת. השאלה שלי היא כזאת : כאשר אני מעביר שני דיסקים קשיחים שהיו בRAID 0 במחשב קודם ושם אותם שוב במחשב החדש בתצורת RAID 0 , האם בכל זאת אצטרך לפרמט שוב את הדיסק הלוגי ולאבד את כל המידע שיש עליהם . אני שואל את השאלה הזאת כי אני רוצה לדעת האם להשקיע מאמץ בגיבוי המידע. תודה על העזרה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה חבר שלי קנה HD 250GB של SMSUNG הוא לא רצה שישאר כל מיני דברים בפנים...אז הו אפרמט אותו. אחרי הפרמוט המחשב זהה את ה- HD ככונן מקומי כמו כונן C/D הוא לא מופיע לו כ- Removable Disk.. HD מחובר ב- USB http://www.zap.co.il/models.aspx?Sog=C-HardDrive&DB187326=187338&DB141821=710906&DB141804=142201 משהו יודע מה הבעיה לזה ?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש הבדל משמעותי באיכות? (verbatim יקר כמעט פי 2 מ TEAC)
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי חבר'ה ברצוני להחליף את הכונן (MAXTOR 500GB) בכונן חדש של SAMSUNG 1TB . האם זה אפשרי? האם יש משהו מיוחד חוץ מההחלפה הפיזית בין הכוננים שעליי לקחת בחשבון? תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה להזמין כונן קשיח נוסף למחשב שלי, היות והנוכחי שלי לא מספיק לי. רציתי לקנות כונן קשיח לפני כמה חודשים אבל בדיוק התחילה עליית מחירים נוראית ואני מרושש מדי בשביל זה, רציתי לדעת אם המחירים חזרו להיות "שפויים"? אם כן, אשמח לקבל המלצה לכונן קשיח בתקציב של עד 500 ש"ח, אפשר להתגמש עד 600. אני מעדיף שיהיה 1T זיכרון, אבל אם התקציב מחניק, אוכל להתפשר ולקחת פחות זיכרון - העיקר שהכונן לא יהיה באיכות ירודה. אגב, אם זה רלוונטי הכונן הקשיח הנוכחי שלי הוא של WD מחובר בSATA ללוח אם עם 500 ג'יגה זיכרון עם 7200 RPM ו16M cahche. תודה לכל העוזרים.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי DOK U3. אני רוצה לעשות שתהיה לו מערכת הפעלה ואוכל לעשות boot ישר ממנו עם אתחול המחשב איך עושים את זה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ברשותי נייד Asus 1215B, אני רוצה לשדרג ל-SSD. אחרי סקר שוק קטן שעשיתי צמצמתי את הבחירה ל-3 אופציות (תקנו אותי אם אני טועה): OCZ Agility 3 60GB - הכי יקר ומהיר בקצת מה-M4. Crucial M4 64GB - גדול מה-OCZ ב-4GB, זול ממנו וקצת פחות מהיר ממנו. Kingston SSDnow V100 64GB - הבחירה הכי זולה והכי פחות מהירה על הנייר, אבל פה השאלה האמיתית - האם המחשב שלי עם החומרה הלא כל כך חזקה שלו צריך משהו מעל לכונן הזה? האם תהיה נצילות מלאה של ה-Agility וה-M4? המחשב בעיקר לצורך לימודים וסרטים פה ושם (יהיו מאוחסנים על כונן חיצוני). תודה לעוזרים, אם יש SSD אחר שעדיף על הבחירות שלי אתם יכולים להציע
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-