עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by AboveBeyond,

אהלן חברים , משדרג את הזיכרון למחשב ל8 גיגה זאת אומרת גם מפרמט ומתקין 64bit win 7 כרגע המצב ככה: 2 הארדדיסקים מכאניים מע' הפעלה על SSD page file על אחד המכאניים לא בטוח שהייתי אמור להתקין ככה , ולפני שאני מפרמט אני אשמח לעצה איפה לזרוק את ה page file תודה !

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by B0necrack3R,

hey I had winXP, wanted to make another partition for installing linux - I have installed linux, its work fine. - as I choose WinXP from the boot screen it's probably loading but in hte last moment there 2 XBATCH errors (some kind of partition magic errors) and the pc reboots \: so god blessed people! how do I solve this problem? (yeah i am stupid, didnt make system recovery diskets..) 100.000$ for one who will help me lefahot yesh li linux! davar magnuv!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. מפרט המחשב שלי כיום : Processor Intel® Core i5-2400 CPU @ 3.10GHz, 3101 Mhz, 4 Core(s), 4 Logical Processor(s) Installed Physical Memory (RAM) 4.00 GB AsusTek H61M/U3S3 - H61 1TB - SAMSUNG HD103SJ ATA Device AMD Radeon HD 6700 Series היום למעשה אני די מרוצה מהמחשב אבל רוצה לעשות בו שיפור קל, שהוא בעצם גדול - להוסיף SSD. העניין הוא כזה, ההרדיסק של המחשב היום הוא בכונן אחד פיזי ובפועל C:, אשר מכיל 1TB ובאמת 900GB בערך תפוס, קבצי ה SYSTEM - בערך 60GB. אני שוקל לקנות את ה SSD הבא של INTEL : http://ksp.co.il/?uin=15533 ההרדיסק במחיר סביר וגם INTEL מציעים תוכנה שמשכפלת את ההרדיסק ל SSD, מבצעת ALIGN והכל בצורה פשוטה - העניין הוא שכל השיטות האלה של "שכפול" גם לא תמיד מומלצות ובוו…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by BreezeNET,

אני מחפש צורב(עדיף רגיל/לא צורב DVD) שיכול לצרוב גרפיקה/תגים וכדו' על הצד השני של המדייה . ועדיין לא מצאתי (בארץ) :-\

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. האם זה יפגע בביצועים של הדיסק ? האם זה יפגע בדיסק ? האם צריך כבל SATA 3 לחיבור ללוח ?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  6. אני בודק אופציות לקניית נייד. אשמח אם מישהו בעל ידע, יוכל לשפוך קצת אור על הנושא.האם עדיף לקנות הארד דיסק היברדי נניח 24ּ+320 או לקנות SSD טהור 128/256העניין הוא שה-128 הוא קטן מידי, וה-256 מאוד מייקר את המחשב. (כל מחשב עם 256 ssd עולה 6K ומעלה)אז מה המשמעות של ה"ד היברידי, ואיך ההבדל בפועל בינו לבין ה"ד טהור...מה דעתכם? (פרסמתי את השאלה בפורום מחשבים ניידים והפנו אותי לפה, אשמח לקבל עזרה בנושא)

7. Started by CyberBot,

לוקח דיי זמן לפתוח תוכנה קטנה כמו טים ספיק או כל תוכנה אחרת כבדה/קלה לפעמים באמצע BF4 הוא מתחיל לפעול רצוף ותוקע את המשחק הפעולות הבסיסיות במחשב לוקחות הרבה זמן להתבצע איך אוכל לבדוק את תקינותו? מפרט בצד <<

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. האם להפוך קודם ל-WAV, או לצרוב ישר מ-MP3? לצרוב על המהירות האיטית ביותר שהצורב מאפשר, או מעבר לזה? כל טיפ יהיה טוב, ממש מהרמה הבסיסית פעם אחרונה שהכנתי דיסקים CDA, זה היה עם צורב X8 בערך, ורוב הדיסקים יצאו על הפנים, ומאז לא צרבתי... אני צריך להכין למחר דיסק, וחשוב לי לשמוע בשעות הקרובות איך כדאי באמת לצרוב כמו שצריך. המון המון תודה (:

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  9. Started by orgordin,

צרבתי דיסק דיוידי אם תוכנה שקיבלתי אם הדיוידי. תוכנה טובה. קיצור זה אם שני תקיות VIDEO_TS AUDIO_TS כמו שצריך. עכשיו אני מכניס את זה לדיוידי של הטלוויזיה. וזה מזהה שזה DVD אבל הוא לא מזהה אותו כאילו שנה אני מחכה והוא לא עושה כלום רק הדיסק רץ בפנים.. ואין אפשרות לפליי הוא לא מצליח ליקרוא אותו. למה?? תודה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by yotamavi,

שלום לכולם, קניתי לא מזמן דיסק קשיח פנימי של Segate 1TB. עכשיו עברתי לשימוש במחשב נייד (מקבוק אייר) ובקשיח החיצוני שלי נגמר המקום (רק 320GB). אשמח להמלצה למארז חיצוני איכותי (ניתן ועדיף גם מאיביי), בעדיפות לאחד עם בולמי זעזועים. ובכלל אשמח להמלצה - האם בכלל כדאי לעשות את הפרוצדורה הזו? שבוע טוב

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by oren99,

יש לי אחד חיצוני של 1.5 TB של VERBATIM. אני מעוניין לפרק אותו ולחבר אותו כפנימי. מעוניין לדעת אם לא תהיה בעיה עם הספק.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. מחפש לאכסן את כל המוזיקה שלי וכמה סרטים שעל המחשב בדיסק קשיח חיצוני... עדיפות ל1 טרה... ושמתחבר לusb בכבל ארוך מעט ללא חיבור לחשמל,אשמח גם להמלצה על כמה חברות ודגמים טובים,התקציב 300 ש"ח. תודה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. טוב קניתי את הHD הזה אתמול כי ממה שהבנתי הוא שקט מאוד. ואכן, דיי התפלאתי מרמת השקט שלו, ממש שקט, לא שומעים שהוא עובד במנוחה. הבעיה היא שכשמפעילים תוכנה או אפילו פותחים תיקיה עמוסה, יש רעש דיי מעצבן, הרעש של הHD הישנים כשהם "מתאמצים", רק יותר חלש. זה רעש מאוד מעצבן, האמת אני מעדיף HD יותר רועש במקצת (זה שקט לחלוטין במנוחה), מאשר את הרעשים המעצבנים האלה. בקניה התלבטתי בין הסיגייט למקסטור כי שמעתי שמקסטור דיי רועשים, האם זה נכון גם לכונן ה80GB SATA שלהם? שמעתי שהם עושים יותר רעש מהמתחרים אבל לא יותר מידי. להחליף למקסטור (ממש מהירים) ? (קניתי בKSP, ההבדל הוא כמה שקלים). או אולי לסמסונג? או שהכונן שלי ספציפי בעייתי? תודה.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by ariel-ro,

שלום אנשים אני מעוניין בעוד הארד דיסק בין 120-160 ג'יגה ב300 שקל הארד דיסק ישמש להתקנת וויסטה. כיום יש לי הארד דיסק של 160 שיש עליו XP דגם:WD 160GB 7200RPM 8MB SATA 2 האם זה מסובך לשים עוד הארד דיסק ולהתקין עליו מערכת הפעלה נוספת? אם כן אז אשמח להסברים. ואם חנות באזור המרכז. תודה רבה רבה אריאל

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים. יש לי הרדיסק בן כמה חודשים של ווסטרן דיגיטל 2T GREEN ,לפני כמה חודשים קניתי אותו ביחד עם כיסוי חיצוני להרדיסק בעל חיבור USB3 , אחרי שהבנתי שהמכשיר הזה משבש לי את תנועת העכבר הוצאתי את ההרדיסק ממנו והחזרתי אותו להיות פנימי . ההרדיסק לא מזוהה אלה אם כן אני נכנס לפונקציה של טכנולוגיית אכסון של Intel ומרענן שם את הכוננים. לאחר מכן הוא מופיע במחשב שלי ביחד עם כל הכוננים אבל בתצוגה של אינטל אינו מופיע. אני מקווה שהוא לא נהרס לי או משהו, אולי משהו בחיבורי סאטה ? אשמח לעזרה לפני שיהרס לגמרי(יש לי שם 400 גיגה של סרטים, תוכנות, משחקים והכי חשוב תמונות מכל השנים כולל של הבן שלי). טוב כנראה שהבעיה היא בכבל SATA, הכבל שהיה מחובר הוא כבל SATA2 ולא SATA…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  16. Started by Rockstatement10,

יש לי כרגע נייד ישן שיש בו קשיח 5400rpm ואני רוצה לשדרג אותו.. איזה ססד מומלץ יש עד 200 שקל בערך? נפח גם 120 יספיק

17. Started by berner,

חברים :saint: אני חייב לפתוח כאן תרא'ד בנושא קבלת שירות . רכשתי HD דגם MAXTOR ATA133 \7200 הרכיב לאחר תקופה גילה סימני עצבנות והתברר שיש סקטורים דפוקים שלא ניתן לשקמם . פניתי למקור הרכישה "רוטל" בחולון והבחור שם טרטר אותי הלוך ושוב שאציג הוכחות שנרכש ממנו וכו' . פניתי ליבואן חב' CGR לבחור בשם מיכאל והוא בדק ואמר לי לפי מספר הS/N שאכן מקור הרכישה זה "רוטל" ויש אחריות שנדרש לממש שוב פניתי וקבלתי כל מיני תשובות. חזרתי ליבואן למיכאל והוא הבין שאני מטורטר והחליט" שלח לי הHD ואני מחזיר לך אחר" לזה קוראים רמת שירות וצל"ש ליבואן וחבל"ז לרכש מול רוטל. אז חברים הזהרו מאלה שיודעים למכור ולא לתת שירות. ואולי כדאי לפתוח כאן גם פורום בנושא רמת שירות ופינת ה…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. שלום לכולם, יש לי בבית כבר אמצעי גיבוי חיצוניים לצרכי הגיבוי שלי, אבל מה שמלחיץ אותי זה אובדן גמור גם של בדיסקים במחשב וגם של הדיסקים לגיבוי החיצוניים שלי. מה שחשבתי לעשות הוא לשים כונן NAS בבית של ההורים שלי ולגבות לשם. האם זו בעיה? כל הכונני NAS שראיתי באינטרנט מדברים על גיבוי מרכזי בבית, ולא כגיבוי למרחוק. האם יש לכם המלצות על דגמים ספציפיים? מה אני צריך לחפש? אני לא מחפש משהו מאוד משוכלל ויקר, אפילו לא צריך RAID, רק מספיק מקום לאיכסון (נניח 2-3 ג׳יגה (סליחה, זאת טעות, אמור להיות פה טרה)) ושיגיע עם תוכנת גיבוי כלשהיא. אני מניח שאצטרך להוסיף ליחידה עוד כונן או 2 אדומים של WD. האם זה חייב להיות הדגם האדום או שזה רק משהו שיווקי של WD? בקיצור, שאלתי הרבה שאלות ואני אשמח לע…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Tomerb1,

יש לי כרגע את הארדיסק Seagate 1TB 32Mb ST31000340AS, עליו מאוכסן המון מידע, (כ22 ג'יגה פנוי בכל הארדיסק). בימים האחרונים הוא התחיל להשמיע רעשים של תיקתוקים, ולפעמים כאילו פתאום הוא מפסיק לעבוד, שיר ששמור עליו ומושמע ממנו פתאום קופץ לשניה ודברים בסגנון. מה לדעתכם הבעיה? אשמח לעזרה תודה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by galit2ha,

אהלן, אני מתכננת לקנות כונן קשיח חיצוני לאחסן את מאות הג'יגות של סרטים וסדרות שחנקו לי את המחשב. רציתי לשאול אם כונן קשיח יכול להתחבר לדיוידי כך שהדיוידי ממש יקרא ממנו את התוכן (כמו שקורה כשמחברים DOK פשוט?) ואם כן, מה הקריטריונים שאני צריכה לבדוק כשאני מחפשת דיוידי וכונן. תודה ואחלה יום גלית

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. אהלן יש לי במערכת שני כוננים Caviar Blue 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II WD5000AAKS על אחד מותכנת מערכת ההפעלה והשני הוא כונן של איחסון כמו כן יש עוד כונן של MAXTOR 120 גיגה בחיבור IDE שהוא גם משמש כאיחסון , יש גם WD MY BOOK 500 גיגה שהוא מחובר בחיבור USB2 , אשמח לשמוע כיצד כדאיי לסדר את כל הכוננים, גם מבחינת ניצול מקום וגם מבחינת ביצועים/מהירות. יש לי עוד כונן נייד 2.5 של סיגייט שאיתו אני מעביר את כל הקבצים שעליהם אני עובד ואותו אני מגבה לכונן הנייד של WD. תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  22. Started by dino,

חבר שלי קנה צורב של MSI ולא הקשיב לעצה שלי לקנות באותו מחיר LIte on, הוא קנה את ה-msi 40x12x40 והצורב הזה פשוט איטי. עם בוחרים בצריבה במהירות 32 הוא צורב בערך רק x24. ולא שזה ממש משנה גם 24 מספיק, אבל עם אומרים שהוא צורב ככה וככה, הצורב צריך לצרוב ככה וככה........ לא?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. שלום חברים, אני מצטער שהכותרת מתנצחת כזאת, אבל זה המצב, אתמול רכשתי חמישה כוננים כאלה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=694572&orderby=price משלוש חנויות שונות שאני לא אנקוב בשמן כי זה כבר לא משנה,הן לא מייצרות את הדיסק. אחד לי, אחד לאחי, עוד אחד לאח אחר ,הרביעי לאחותי והאחרון לאבאל'ה , לא היתה שום בעייה בזיהוי/חיבור וכו', על כולם (מלבד שלי) הותקנה מערכת הפעלה חדשה, מדובר במחשבים דיי חדשים וחדישים שהדיסקים חוברו אליהם. על כל פנים, יש לי כמה בעיות אישיות עם הדיסקים וזה בא לידי ביטוי בכל המחשבים, קודם כל הם דיי איטיים לעומת מה שמובטח תיאורתית, חושבים יותר מידי ,ז"א אתה פשוט שומע כל פעולה שאתה עושה, ושוב, זה בכל המחשבים אז ככה שאין שום סיבה אחרת, זה לא הי…

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by Abraxas,

היי לכולם, אני רוצה להחליף כוננים (SSD + HDD). אשמח לקבל המלצות על SSD בנפח של עד 1TB ועל HDD בנפח של עד 4TB והאם כדאי ב-HDD לעשות Mirror partition (אם כן, בבקשה להמליץ על 2 כונני HDD)? בנוגע להוספת הכונן החדש, אני מחפש כונן שבגדול יהיה לצרכי מדיה (מניח ש-10TB), חיצוני בעל עדיפות. תודה רבה לכל העוזרים!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  25. Started by itay.h.,

איזה צורב אפשר להשיג ב-500-400 ש"ח?

דיונים חדשים בפורומים