אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,918 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי דיסק קשיח נייד של SEAGETE 500GB והוא לא נדלק, עכשיו למקרה שהבעיה בדיסק קשיח עצמו אז הם יצטרכו להחליף לי אותו, אבל יש מצב שזה רק בכבל של החשמל. בכול אופן שלחתי את זה שיבדקו את זה ואמרתי להם אם זה קשור לדיסק עצמו והמידע חייב להימחק או שיחליפו לי אותו אז אני לא מסכים ושיחזרו לי אותו. עכשיו 2 שאלות: 1) האם האחריות של החברה על הדיסק קשיח היא גם על המידע? (הרי כול הקטע שזה גיבוי.) 2) הכי חשוב, האם החברה עצמה יכולה להוציא לי את המידע? או האם מישהו מכיר גוף מסויים שיכול להוציא לי משם את המידע? :-[
-
- 16 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום, צריך עזרה בקשר להוצאת מידע. צרבתי קבצי וורד בטעות בדיסק של דיגיטל אודיו ועכשיו המידע מוראה לי כקובץ אודיו ולא כקבצי וורד. האם יש איזשהיא דרך לפרק את המידע מהקובץ אודיו לקבצי וורד? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 886 צפיות
-
-
קניתי דיסק חדש 80 ג'יגה 8 מגה ושמתי אותו בMASTER עם הג'אמפר.. זה גרם לתקיעות והכל אז הוצאתי את הג'מפר שלו והכל טס אפשר לעבוד בלי ג'מפר? כי אני עכשיו ללא בעיות בכלל הכל טס
-
- 4 תגובות
- 717 צפיות
-
-
הוצאתי את ה HD מהמחשב הנייד,יש לו חיבור IDE ,איך אני מגבה ממנו את הDATA ? יש אפשרות להכניס אותו למחשב DESKTOP ? או שזה לא יתאים. הלוח אם של הנייד שלי מת אז ככה שממנו אי אפשר
-
- 3 תגובות
- 780 צפיות
-
-
יש לי צורב Nec ND3540... ויש לו הגנת Region חומרתית. איך אני מוריד אותה ? ( אני יודע שתוכנתית אפשר להשתמש ב - AnyDVD, אני מדבר על החומרתית )
-
- 10 תגובות
- 740 צפיות
-
-
לעשות ריסטרט או לבטל? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 668 צפיות
-
-
בקרים חדשים יאפשרו להעביר מידע קצת יותר מהר בין המחשבים ואמצעי האחסון שלנו, גם ללא צורך בהתבססות על ה-Thunderbolt 3 לכתבה
-
- 1 תגובה
- 880 צפיות
- 2 followers
-
-
לצד מיקרון, חברה אמריקאית פופולרית נוספת עתיד להתחיל לשווק כונני NVMe מהדור החדש בקרוב מאודלכתבה
-
- 0 תגובות
- 398 צפיות
- 1 follower
-
-
לפעמים אני בודק כמה מקום פנוי יש על הכונן שלי אז נניח שיש 700 MB פנוי וכעבור איזה חיצ שעה אני בודק שוב ואני לא הורדתי שומדבר למחשב שלי ופתאוםז ה צונח לאיזה 200 MB.. איך???
-
- 2 תגובות
- 642 צפיות
-
-
גם סדרת ה-MX300 הטריה של מיקרון מתקדמת אל הנפח הנדיב, ובמחיר תחרותי לכתבה
-
- 3 תגובות
- 819 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש Samsung Evo 850 250GB. חשבתי להזמין מ- eBay את המוצר הזה. למרות שהמוכר חסר דירוג עבור השנה האחרונה, המחיר ממש טוב. יש מצב להזמין את זה או שזה נראה לא אמין? דבר נוסף, אם מזמינים את הכונן הזה מחו"ל, יש אפשרות לממש אחריות ישירות מול סמסונג?
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
היי,אני מעוניין לקנות את אחד מאלה: http://www.amazon.co.uk/Samsung-Solid-State-Drive-Warranty/dp/B004W67G78/ref=sr_1_1?s=computers&ie=UTF8&qid=1318356652&sr=1-1 http://www.amazon.co.uk/Adata-S511-60GB-SATA-Internal/dp/B0050T28PQ/ref=sr_1_4?ie=UTF8&qid=1318356288&sr=8-4 האם יש מס ומכס על SSD? בנוגע ל-http://www.amazon.co.uk/Adata-S511-120GB-SATA-Internal/dp/B0050T28VA/ref=sr_1_1?s=computers&ie=UTF8&qid=1318369361&sr=1-1 האם יש בעיה לחבר SATA 6Gbps ללוח בעל SATA 3Gbps? תודה.
-
- 2 תגובות
- 999 צפיות
-
-
שלום, קודם כל, התלבטתי אם לפתוח פה או בפורום אחר אבל לא ידעתי באיזה וכאן נראה לי הכי מתאים. מקסימום תנעלו. אני רוצה כבר הרבה מאוד זמן לקנות כונן קשיח חיצוני של 1TB. נתקלתי ב-eBay במוצר הזה ואני חושב לקנות אותו, זה HDD מאוד טוב. השימוש זה בעיקר לשמור עליו סרטים שאני מוריד (ואז צופה בסטרימר דרך USB) ולכן ה-USB 3 חשוב מאוד, כי הסרטים שוקלים בערך 8GB לאחד. יש לי כמה שאלות: 1. השאלה הכי חשובה - האם יקחו לי על זה מכס או מס כלשהו אחר (מע"מ למשל)? 2. האם יעשו לי על המוצר הזה בעיה כלשהי? 3. יש גם My Passport Essential SE, מה טוב יותר? מה שהבאתי או זה? אגב, החבילה שוקלת 385 גרם. אם יש לכם משהו להוסיף אני אשמח. תודה
-
- 3 תגובות
- 3k צפיות
-
-
האם יש הבדל בין הSE לרגיל או שבעצם הSE הוא הרגיל?
-
- 6 תגובות
- 786 צפיות
-
-
שלום הזמתי את הצורב מנועה קומפ וקיבלתי דגם אחר נכנסתי אפילו לחשבון שלי שלוודא ואכן בהזמנה רשום 2014blt ..מה ההבדלים ביניהם???
-
- 2 תגובות
- 686 צפיות
-
-
מבאס רק העמלת ויזה המסריחה שתייקר אותו ב15 שקל (624 שקל=151 יורו). http://www.amazon.es/gp/product/B00P73B1E4?psc=1&redirect=true&ref_=oh_aui_detailpage_o00_s00 עם מעמ ומשלוח לארץ כלול = 630 שקל לחשוב שבאוגוסט ה250GB עלה בארץ 610 שקל (וקניתי אותו ב420 באותו חודש מאמזון כולל מעמ!)
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
הזמנתי לפני שבוע WD 250G JD וקיבלתי KS, בתור התחלה זה לא מקובל עלי שיעבדו עלי ולא יודיעו לי אפילו... התקשרתי לחברה והוא אמר "מה אתה רוצה קיבלת יותר טוב" (שלא נדבר על יותר זול, אבל לא משנה), הוא אמר שאני יכול לחבר את ההרד דיסק הזה (SATA2) ללוח שלי שתומך רק בSATA והכל יעבוד כמו שצריך... זה נכון? נמאס לי מהשטויות האלה שכל פעם יש בעיה במשלוח אלי ואני מחכה עוד שנה עד שאני מקבל את מה שאני רוצה אם אני לא טועה KS זה לשרתים לא? אם כן מה ההבדל בין רגיל לשרתים.. כדי לי אם זה עובד טוב פשוט לעבוד עם מה שיש כי כמו שכבר אמרתי אין לי כוח לשטויות האלה..
-
- 21 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הזמנתי אותו ב430 שקל (אמזון איטליה) מקווה שלא עשיתי טעות .. האינטל 535 משחק אותה קשה להשגה ולא נשלח מאף אמזון לארץ (אלו שכן נשלחים עולים במחיר זהה לארץ). ובמקום להשקיע על 500GB SSD השקעתי על עוד 16GB ראם (ב420 שקל) ותכננתי בכל מקרה לקנות מאייבורי את ה8TB ב1400 שקל, באמזון הוא יצא לי הכונן 8TB ביחד עם 2 הדברים האחרים משלוח בחיוב יחיד (ה8TB ב1100 שקל)
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
הזמנתי את ה-LITEON X48 וצריכים להחזיר לי תשובה עם הוא זמין, עם הוא לא, אז מה לקחת? ה-LITEON עלה לי 350 מה יש במקום באותו מחיר?
-
- 24 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני לא כל כך מבין בזה המוצר
-
- 16 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
הזמנתי ב 288 דולר את הSeagate Barracuda ES 750Gb SATA 2 NCQ HD ST3750640NS האם זה שווה? הזמנתי מחו"ל...אני פשוט צריך הרבה מקום...כי מה שיש לי עכשיו לא מספיק ואני לא רוצה כל הזמן לצרוב ל DVDS וכל הזמן להחליף כוננים לגדולים יותר...
-
- 2 תגובות
- 799 צפיות
-
-
הזמנתי תדגם Westren Digital WD5000AADS 3.5" 500GB SATA2 32MB במחיר טוב וכו בגלל שהוא שקט ולא מתחמם הרבה עכשיו רציתי לשמוע מה אתם אומרים
-
- 3 תגובות
- 786 צפיות
-
-
קניתי היום את הצורב LITE-ON 48X12X48, לא משנה המחיר זה קומבינה. רק רציתי לדעת אם הוא צורב טוב? וכמה זמן הוא מחזיק? (הכוונה עד לשלב שהוא מתחיל לדפוק דיסקים בקצב?). תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 970 צפיות
-
-
רציתי לדעת מה דעתכם עליו אם למשהו יש ניסיון איתו...? לפי מה ששמעתי הוא ממש טוב ודוד שלי המליץ לי עליו שהוא עורך סרטים של חתונות ובר-מצווה, אז הוא גם מכין סרטים לדיוידי והוא ממש טוב בכל הקטע הזה. אז הוא המליץ לי עליו חשבתי לשמוע אולי עוד צד ממכם מה אתם חושבים...? ----------- שאלה: מה ההבדל בין DVD-R לבין DVD+R אם אפשר להסביר בצורה נירחבת ככל שצריך... תודה.
-
- 3 תגובות
- 650 צפיות
-