אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,924 דיונים בפורום זה
-
חיפשתי באינטרנט (גוגל) אבל לצערי הרב כל מה שמצאתי הוא רק חנויות וביקורות בלי מידע על סוג כרטיס הזיכרון זה מחשב כף יד HP RZ1710 עם מישהו אולי יודע איפה אני יכול לקבל את "המידע" הזה אני ישמח תודה וסליחה על הבורות...
-
- 5 תגובות
- 853 צפיות
-
-
חשבתי לרכוש מתאם IDE ל USB ולחבר הארד דיסק עם מערכת הפעלה עליו כך שיעלה כמאסטר ויעזור לי לטפל במחשבים. בהנחה שהBIOS תומך באיתחול מ USB באילו עוד דרישות אני צריך לעמוד? האם אפשרי לאתחל מערכת הפעלה מUSB?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לשדרג את הדיסק הקשיח. יש לי מחשב בן 4, וזה הרכיב היחידי שיש היגיון להחליף. יש לי כרגע דיסק של WD בגודל 160GB, ואני מאמין שעם זיכרון של 8MB. ההתלבטות שלי היא בין wd caviar green לבין wd caviar blue לבין wd caviar black. את ההבדלים ביניהם ברמה התיאורטית אני פחות או יותר יודע. שאלותיי הן כאלה: 1. האם רמת הביצועים ה - "ירודה" של ה - green פחות טובה מהכונן הישן שברשותי (יש לו זיכרון 32MB בניגוד ל - blue לדוגמא שבא עם 16 בלבד) ? 2. שאלת המחץ, על איזה כונן מבין השלושה הייתם הולכים ? (הכונן ישמש כונן ראשי עליו תהיה מערכת ההפעלה)
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ניסיתי לצרוב היום דיסק עם חומר מכונן D ששייך לכונן 160 ג'יגה, באמצע הצריבה התקבלה שגיאת הCRC, נהרסה ההעתקה. משהו נדפק בHDD בגלל זה והכל נהייה איטי יותר (זה קרה לי כבר בעבר, משהו עם מצב העברת נתונים שהפך לPIO), טיפלתי את הטיפול הידוע והמצב חזר לקדמותו. אבל עדיין עכשיו יש לי פרק של האוס שאני מנסה להעתיק מכונן J לכונן Y (שניהם שייכים לכונן של 500 ג'יגה). בעיית CRC. מנסה להעביר פרק של בלה בלה בלה מכונן J לאותה תיקייה בכונן Y, כן מצליח. בנוסף לכל זה, בכונן של ה160 ג'יגה שעליו מותקן הווינדוז, יש כבר זמן מה בעית BSOD שלדעתי מקורה בתקלה בפנוכו של הכונן (כונן בעייתי שהטכנאי הרמאי מכר לי). האם הבעיות יכולות להיות קשורות? האם יכולה לקרות בעיית CRC בגלל קובץ לא טוב? מישהו הבין בכלל ע…
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ברשותי דיסק חיצוני של WD Passport 2.5" 1TB. הדיסק בן שנתיים. פתאום המחשב הפסיק לפתוח את הדיסק, וכשמחברים אותו המחשב נתקע. ניסיתי לחבר למחשב אחר ואחרי 3 דקות המחשב זיהה את האות של הכונן, אבל אי אפשר לפתוח אותו (הוא חושב וחושב אבל לא קורה כלום). הכונן עצמו "עובד", המנורה דולקת והוא רוטט. כשמנתקים את הדיסק הוא מעלה הודעה שצריך לפרמט את הדיסק... האם הוא הלך לגמרי או שיש דרך לתקן אותו או לפחות לשחזר קבצים? היו שם קבצים די חשובים תודה רבה. עריכה: ניסיתי כמה תוכנות שאף אחת מהן לא עזרה: EasyUS זיהתה את הדיסק אחרי 5 דקות ושיש בו 930 ג'יגה של קבצים, אבל אחרי 40 דקות עבודה היא הצליחה לזהות רק 360 קבצים אז ותרתי. TestDisc עבדה שעה אבל לא הצליחה אפילו לייצר רשימה כוננים. Ge…
-
- 5 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
היי,היום פירמטתי את המחשב ורציתי לעשות זאת לגמרי אז כשהגעתי לדף שהוא שואל אותי על איזה כונן להתקין את הווינדוס , בטעות עשיתי DELTE על D שהיה שוקל 120ג"ב , חשבתי שזה יאפס אותו.. בכל מקרה אחרי שסיימתי את הפירמוט ננוכחתי ללדעת שיש רק כונן אחד במחשב שזה C שעם 120ג"ב..(כפי ששהיה קודם).. איך אאני מחזיר את הכונן האבוד ואיזה מן באג זה ?
-
- 5 תגובות
- 813 צפיות
-
-
יש ברשותי מצלמת וידאו Panasoniv NV-GS400 שמקליטה על MINI-DV. מהן האפשרויות להמיר את הקלטות לDVD או להעבירן למחשב בכל פורמט שהוא (פתרון ביתי קבוע, לא ללכת לחנות שמתמחה בהמרות ולהמיר שם). תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס 128 גיגה של PNY שאני רוצה לפרמט אך משום מה הוא פתאום ננעל על מצב קריאה בלבד ואני לא מצליח לשנות את זה.. ניסיתי הכל, דרך מק ודרך וידוס, דיסקפארט וכל דבר שעלה על דעתי כולל מה שמצאתי באינטרנט. הכרטיס מפורמט ל-exFAT אם זה משנה.. אשמח לעזרה! תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
ומישהו מכיר את החברה Precisa? ראיתי הם מוכרים 300 דיסקים לצריבה של 700MB ב 270 שקל.
-
כתבה מגלובס: ייצוגית נגד אייבורי ו-KSP: מכרו כוננים פגומים של Seagate בתביעה בסך 160 מיליון שקל, שהוגשה גם נגד סי.אר.ג'י. אלקטרוניקס, יבואנית מוצרי Seagate, נטען כי במשך כשנה וחצי מכרו הנתבעות כונן קשיח ממותג זה - למרות שידעו כי הוא פגום נועם שרביט 7/12/2009 לבית המשפט המחוזי מרכז הוגשה בקשה לאישור תביעה ייצוגית בסך 160 מיליון שקל נגד רשתות המחשבים אייבורי ו-KSP ונגד סי.אר.ג'י. אלקטרוניקס, יבואנית מוצרי Seagate, בטענה כי במשך כשנה וחצי מכרו כונן קשיח ממותג זה למרות שידעו כי הוא פגום. התובעים, עו"ד ארז יוסף ומאיר בן-שבת, טוענים באמצעות עוה"ד אלונה כביר ויצחק לוין, כי באמצע ינואר 2009 הודיעה היצרנית Seagate כי בסדרה מספר 7200.11 של כוננים קשיחים שייצרה נפל פגם בייצור, הגורם…
-
- 5 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לרכוש דיסק קשיח נייד בגודל של 160 גיגה. שימוש עיקרי של גיבוי המחשב ולשימוש משני של עריכת וידאו. בבדיקה שערכתי גיליתי כי קיים הבדל במחיר של כ-100 ש"ח בין אלו המכילים 2 מגה נדיף לאלו עם 8 מגה נדיף. האם כדאי לבחור במקרה זה בכסף או בזכרון? מה בעצם יהיה ההבדל הביצועי בין שניהם? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב עבר פירמות ועכשיו זה מה שמוצג פה מוזר שזמין רק 232gb מ 250 ומזה ה-350MB שתפוסים שם?
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אז ככה יש לי 2 כוננים של seagate מהדגם ST31000528AS (מה שהמטריקס כותב) עכשיו כשאני מדליק את המחשב אז בפוסט הוא כותב שהכל טוב ווbootable וכשאני מגיע לווינדוס אז האינטל מטריקס מקפיץ לי הודעה "אמצעי אחסון אינו נגיש: יש לשחזרו, או שחסר כונן קשיח." ... עכשיו לפעמים כשאני מכבה את המחשב ומוציא את החשמל לגמרי ואז מוציא ומכניס את הכבלי חשמל וSATA של ההארדיסקים אז זה פותר את הבעיה לזמן מה... מה עושים?
-
- 5 תגובות
- 991 צפיות
-
-
אני צריך דיסק קשיח נייד לצורך אחסון לכידת וידאו גם בבית וגם במעונות בלימודים. עשיתי חיפוש ועדיין לא הצלחתי להבין מה יותר טוב בשבילי: מוצר קומפלט סדרתי או לקנות מארז בנפרד ודיסק בנפרד ולהרכיב. האם מארז חיצוני טוב מאלומיניום ללא מאוורר (כגון vantec thermaltake) טוב יותר נגיד מהמארז של WD עם המאוורר? נ.ב. - אם אני הולך על קניה בנפרד של מארז סביר להניח שאני כבר אשתמש בWD6400AAKS שיושב אצלי במגירה סגור באריזה- אבל אין לי בעיה לקנות משהו נוסף אם זה יהיה יותר טוב בגלל שזה לצורכי וידאו נראה לי אני אוותר על גדלי 2.5" בכלל הסלד הנמוך. בלפטופ אין ברירה ואני אסתפק בחיבור USB2 , בבית אני מעדיף ESATA ולכן מחפש מוצר שכולל הכל בבאנדל.
-
- 5 תגובות
- 748 צפיות
-
-
כי את הפיליפס 1628 אפשר להשיג במחיר נורמלי, ואם השיוויון (שבכותרת) נכון הנק כבר לא המלך...
-
- 5 תגובות
- 821 צפיות
-
-
איזה צורב כדי יותר ? כי יש הבדל גדול במחיר זה:צורב 1 אוו זה:צורב 2
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני כבר כ8 שעות מנסה לגבות קבצים (סה"כ 731GB) מהארד דיסק פנימי WD Caviar Green 1TB לכונן נייד חיצוני StoreJet Transcend 1TB, שעל הנייר אמור לעבוד בUSB 3.0, אבל הקצב איטי מאוד ונע בין 9 ל15MB/s. כיביתי את כל התוכנות שרצו ברקע ולא עזר. האם זה זמן סביר או שכנראה שמישהו מהם פגום? הכונן החיצוני חדש והפנימי בן כ-3 שנים. יש אפשרות לבדוק בלי לעצור את ההעתקה?
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
קורה לי שאני בווינדוס סתם גולש וזה ופתאום למשל אני פותח איזה עמוד באינטרנט וההארד דיסק מתחיל לטעון ולטעון ולטעון איזה 12 נגיד שניות והעמוד בכלל כבר מזמן עלה. זה קורה פעם אחת וזהו. זה קרה לי עד עכשיו רק כמה פעמים(מחשב חדש שבועיים) אמרו לי אנשים מחול בלי קשר לבעיה הזאת שלי שבהתקנת הווינדוס צריך בהתחלה ללח F6 ולהתקין את ה-raid או משהו עם הדיסק דרייבר SATA raid של הלוח אם שלי Lanparty. מי שלא עושה את זה בהתחלה,אז אח"כ יכול להיות בעיות בכל מיני דברים. מישהו שמע על זה?
-
- 5 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלום,אני מתלבט בין שתי דיסקים קשיחים,רציתי לדעת מה עדיף? http://tms.co.il/product/3400 http://tms.co.il/product/3211 אני בחריגה ענקית בתקציב ואני כמובן נוטה לWD אבל לפי מה שהבנתי יש בעיה עם הגירסה הזאת - WD5000AAKS . זה נכון? על מה אתם ממליצים? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 848 צפיות
-
-
קיבלתי היום הארדיסק חדש WD 300EB 30GB 5400RPM עכשיו אני בא לשים אותו והוא מזהה אותו כIDE DRIVE אבל בוינדוס במחשב שלי אין אותו... כאילו אני לא רואה אותו כDRIVE מה צריך לעשות ?
-
- 5 תגובות
- 884 צפיות
-
-
יש לי כמה שאלות, בנוגע למחשב הנייד שלי וקנייה של צורבי DVD. נתחיל במחשב. בעיקרון, מצאתי את המחשב הישן של אחי, 200 MHZ. עכשיו, מה שאני צריך לדעת זה 1) האם אתם חושבים שאפשר לנגן סרט, נגיד שהורדת מהאינטרנט על המחשב הזה? כי עוד מעט יש טיול שנתי, וחשבתי לקחת את המחשב הנייד לשם. ואני רוצה לדעת אם הוא יוכל לנגן סרטים באופן נורמלי. 2)נראה לי שיש למחשב כונן דיסקים חיצוני, אני צריך לשאול את אחי. פשוט אני רוצה להתקין office, כדי שיהיה אפשר לעבוד על המחשב. וגם כמה תוכנות לנגן סרטים. בינתיים, איזה פתרונות להעברת מידע מהיר יש לכם? למחשב יש USB 1.0, ואני לא רוצה לקנות ZIP drive סתם בשביל הטיול. אגב, יש לי זמן כי הטיול הוא בעוד 3 שבועות. ובנוגע לצורבי DVD, חיפשתי הרבההה זמן, ואני לא יודע…
-
- 5 תגובות
- 773 צפיות
-
-
אני עוד נמצא בעידן הפנטיום, ולוח האם שלי אינו תומך בממשק SATA כאשר נקרעה הגומייה (כנראה התייבשה מתנאי חום-קור בארצנו) בצורב הוותיק שלי מבית ASUS לאחר כ4 שנים קניתי צורב חדש מבית LG, שעושה עבודה נפלאה, אך כאמור מחובר בממשק IDE במחשבה עתידית לקניית מחשב חדש, ניתן לחסוך כ-120 ויותר שקלים בשימוש בצורב הנוכחי במפרט החדש או לחילופין, להשקיע את הכסף הנוסף הזה לקניית צורב SATA והרי השאלה שלי: במידה ואינני יודע שהחליפו לי את הצורב לאחד הפועל בממשק SATA, אבחין בכל שינוי בפעולתו בהשוואה לקודם המחובר בIDE? או במילים פשוטות: יש הבדל מורגש/מובחן בין שתי הטכנולוגיות? ואם כן, במה הוא מתבטא? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 764 צפיות
-
-
שלום אף פעם לא הבנתי את הנתונים בממשקי דיסקים קשיחים, של Transfer rate למשל בסאטה 2 זה 3 ג'יגה ביט שהם כ 375 מגה בייט לשנייה ובמציאות הדיסקים מגיעים לקצב העברה של כ-90 מגה בייט לשנייה בקריאה ונראה לי קצת פחות בכתיבה (כמובן כאשר מדובר על דיסק בודד ולא RAID) בנוסף, כאשר היה מעבר מסאטה לסאטה 2 ששוב הנתון של ה-Transfer rate הוכפל, הקצבים האמיתיים לא הוכפלו עכשיו עם הסאטה 3 שצפוי להגיע, 6 גיגה ביט קצב העברה, מה זה בדיוק אומר ואיך מתרגמים את הנתון הזה? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה אני אמור לעשות אחרי שחיברתי אותו? צריך לג'מפר אותו? איך מגדירים אותו בביוס כאורח? ואיך אני רואה אותו במחשב שלי? תודה.
-
- 5 תגובות
- 721 צפיות
-
-
לחבר אותו כ-SLAVE או כ-MASTER? ואחרי שאי מחבר מאיפה אני מוריד FIRMWARE? ואיך אני מתקין את זה?
-
- 5 תגובות
- 739 צפיות
-