אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
הייתי רוצה לדעת איזה צורב משתלם היום מבחינת מחיר ומבחינת איכות צורבי DVD עולים ביוקר לכן אינני מעוניין בהם תודה
-
- 3 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מבקש עזרה בתקלה של איטיות בהעברת קבצים ל DOK. המחשב שלי מורכב מלוח אם ASUS P6T DELUXE, מעבד Intel Core I7-920 מהדגמים הראשונים שיצאו, וזיכרון 6GB של G.Skill DDR-3 בתדר 1333 Mhz, הכל עובד בסטוק, לא פועל OC בדרך קבע, האיטיות עליה אני מדבר, קורה כאשר אני מעביר קבצים בין כל אחד משלושת הכוננים הקשיחים שלי אל הDOK, יש לי כונן 80GB Seagate Barracuda 7, עליו יושבת מערכת ההפעלה, יש לי כונן WD 160GB AAJS - שהוא כונן אחסון, וכן כונן אחסון נוסף Seagate Barracuda11 1TB. אני מריץ מערכת הפעלה Win 7 Ultimate 64Bit. כאשר אני מעביר קבצים לDOK לא משנה מאיזה כונן, זה בכמה שניות ראשונות מעביר על בין 30-50 MBPS, ולאחר כ-5 שניות צונח באיטיות לבין 5-8 MBPS. סרט של 8GB, לוקח לי לה…
-
- 13 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, קניתי צורב DVD של NEC לפני מס' חודשים... היה לי איזה בעיה בווינדוס והייתי צריך לפרמט את המחשב פירמטתי ועכשיו הצורב לא קורא את הדיסקים של ה DVD הוא רושם לי שגיאה כזאת: Disk is not formatted windows cannot read from thr disk. the disk might be courrupted, or it could be using a format that is not compatible with windows חשוב לציין שהוא קרא את אותם דיסקים לפני
-
- 4 תגובות
- 723 צפיות
-
-
הבנתי מכמה מקורות פה שעליית מערכת ההפעלה יותר מהירה אם היא מותקנת על הכונן הזה. אבל מצד שני קראתי על זה שהדיסקים האלה לא מאריכים חיים כל כך ושהם קוראים מהר, אבל הכתיבה אליהם יחסית איטית. אז השאלה עד כמה ההשקעה הזאת משתלמת עבור מחשב לצרכים ביתיים בסיסיים (אופיס, גלישה, משחקי אינטרנט מבוססי פלאש). עד כמה שווה לי להשקיע עוד 550 ש"ח למחשב שסך עלותו בסביבות 1700 ש"ח (או שעלות המחשב לא קשורה). ובכלל היה נחמד אם היה פה איזה נעץ להסבר על דיסקים מהסוג הזה - יתרונות מול חסרונות. חיפשתי בFAQ ולא ראיתי התייחסות לזה ואשמח אם מישהו יאיר את עיני בקצרה.
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי הרד דיסק WD80 8MB עליו 2 מחיצות. מחיצה קטנה לWINDOWS ותוכנות ומחיצה גדולה לקבצים. אני עורך וידאו ולכן אני צריך נפח אכסון גדול. אבל חשובה לי גם המהירות. אני מעוניין להוסיף עוד הרד דיסק. אבל מתלבט בין: 1. מהירות - שזה אומר להוסיך עוד הרד דיסק 80 זהה ולעבוד ב RAID 0? 2.נפח - להוסיף הרד דיסק 160 GB SATA. מה דעתכם?
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הצורב צורב DVD כמו שצריך אבל בCD (וניסיתי כל מיני סוגי מדיות) הוא מביא לי כל הזמן הודעת שגיאה unspecified target error באמצע הצריבה. לא ברור לי מה הגורם, הצלחתי לבצע כמה צריבות בשימוש בIMAGE, אבל גם בזה הייתה בעייה, במיוחד כשניסיתי לעשות OVERBURN על דיסק מתאים. המחשב הוא AMD 4800X2 ככה שלא נראה לי שנגמר לו הCPU....
-
- 4 תגובות
- 695 צפיות
-
-
הבאתי מסין דיסק און קי 400 ג'יגה (ארבע מאות ג'יגה). לאחר שהורדתי אליו קבצים ותמונות ארעה בו תקלה ולא ניתן לצפות בהם או למחוק אותם. כל הדרכים לביצוע פורמט לא הצליחו. במקביל ניתן להמשיך ולהוריד ולשמור עליו חומר נוסף. האם למישהו יש רעיון כיצד לפרמט אותו ? (ניסיתי דרך הדוס, בעזרת ווינדוס ותוכנות למחיקת קבצים ולא הצלחתי)
-
- 23 תגובות
- 6.6k צפיות
-
-
NEC 2510A or ?LG 4120B x12 Dual Layer? אני שמעתי דברים טובים על הצורב של LG אבל גם שמעתי שהכוננים של LG לא טובים בדרך כלל. 2 דברים שסורים אחד את השני. על מה כדאי לי ללכת?
-
- 5 תגובות
- 806 צפיות
-
-
קודם כל בלי קשר למהירות - SAMSUNG MAGICIAN בווינדוס 8.1 מעיר את המחשב מSLEEP MODE תוך 30 שניות ושולח אותו חזרה תוך 2-3 דקות, בלי סוף, מהרגע שהוא נכנס לSLEEP עם טיימר. אני חושב שזה קורה רק אם משתמשים בMAX PERFORMACE/RELIABILITY/SPACE. הפתרון הוא לבטל אותו מהתוכנות שעולות בהדלקה, הRAPID הוא תהליך נפרד אז אין בעיה. ממליץ לשים לב - המחשב שלי נדלק ונכבה בערך 200-250 פעמים בגלל זה במשך לילה שלא שמתי לב. עכשיו בנוגע למהירות - אני בדקתי עם הMAGICIAN ורציתי להגיע למספרים שכתובים שם (בודקים עם RAPID כבוי). מה שהוריד לי היה: - דרייבר AHCI של MS. צריך להוריד את החבילה של הדרייבר RAID+AHCI עם התוכנה של הRAPID STORAGE מהאתר של הלוח אם. אני ממליץ גם להתקין את הRAPID STORAGE, יש שם …
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שאני מפעיל את המחשב והוא מגיע לקטע של הבוט הוא אומר לי: GRUB Loading stagre1.5. GRUB loading, please wait... Error 15 מהי השגיאה הנתונה? וכיצד פותרים אותה? :-\ תודה.
-
- 1 תגובה
- 766 צפיות
-
-
אהלן המחשב שלי כל הזמן עושה רעשים וכשהעליתי סרטון של הרעש אחד המשתמשים העלה שהרעש מגיע מהצורב שלי ואכן הוא צדק, כשאני פותח את הצורב הרעש מפסיק וכשאני סוגר אותו הרעש ממשיך. מישהו יכול לנחש ממה הרעש הזה קורה ?
-
- 2 תגובות
- 734 צפיות
- 1 follower
-
-
אני קונה צורב NEC 3500 מP1000 ואני רוצה לקנות גם מדיות שיתאימו לו. מצאתי שם את המדיות הבאות: LG - http://www.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=3231730 PROMEDIA - http://www.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=3009145 במחירים מאוד משתלמים (במיוחד הפרומדיה - 2.6 ש"ח לדיסק!). הבעיה שלי היא מבחינת האיכות והתאימות לצורב. המטרה שלי היא בעיקר לצרוב קבצי avi וגיבויים בצורה שתאפשר לי לצפות בהם על נגן DIVX שאני אקנה מתישהו (בנתיים המחשב שלי מחובר לטלוויזיה אז אין בעיה לצפות ככה). האם + מתאים למטרה הזאת? האם פרומדיה שווים קנייה? (המחיר מצויין אבל זה כנראה אומר שהאיכות על הפנים... לא?)
-
- 5 תגובות
- 833 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות זכרון נייד , כרגע אני חושב על 8GB או 16GB, האם יש לכם המלצות לגבי דגמים מסוימים או חברות מסוימות ? תודה .
-
- 1 תגובה
- 727 צפיות
-
-
האם יש הבדיל משמעותי בביצועים במשחקים בין sata לide?
-
- 6 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום לכולם מה האבדל בין כונן WD2500KS ל WD2500YS שנהם SATA עם 16 MB שנהם ניראים בדיוק אותו הדבר רק שיש אבדל במחיר. ואחריות ל 5 שנים על ה YS . משהו יכל להסביר . תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 851 צפיות
-
-
אני לא מעונין לעשות ראיד,כי הלוח שלי לא תומך ולדעתי זה ממש מסובך (לא ניסיתי) אז אני מעדיף דיסק קשיח פנימי אחד של 1TB אני מעונין יותר במהירות מאשר אמינות, וזה חייב להיות מKSP http://ksp.co.il/ התקציב הוא בערך 600 שקל, בבקשה לא לחרוג יותר מדיי תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 657 צפיות
-
-
יש לי כונן חיצוני של סיגייט חדש יחסית [חודש עובד]. יש עליו 600 GB שמאוד חשובים לי. והוא פשוט הפסיק לעבוד! מה זה?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש ברשותי 2 כוננים בטכנולוגית SATA בביוס שלי יש שני סוגים של הגדרת דיסק קשיח האחד הוא RAID והשני AHCI השימוש במחשב הוא לאודיו בלבד אין לי בעיה עם ההתקנה של מע' ההפעלה רק רציתי לדעת מה ההבדל בינהם ומי יותר טוב? לפני שאני בוחר באחת האופציות intel 82801fr sata raid controller for windows intel 82801fr sata ahci controller for windows
-
- 0 תגובות
- 889 צפיות
-
-
יש לי בו איזה 600 ג'יגה של קבצים ועכשיו אין לי גישה אליו. בחיבור למחשב אין זיהוי שלו רואים אומנם למטה במחשב שיש סימן של חומרה ואפשרות להוצאת חומרה בבטחה אבל בכונן F איפה שבעבר שמו צויין , כעת שם הקשיח לא רשום שם. והמחשב דורש אתחול מחדש שלו שזה אומר שכל הקבצים שלי ימחקו מה ניתן לעשות כדי למנוע זאת ידוע לי שיש תוכנת שיחזזור אבל אני צריכה לעשות המון פעולת שחזור העתקה למחשב ואז לדיסק קשיח חיצוני ומדובר ב600 ג'גה וגם נוסף לזאת למחשב יש רק 20 ג'יגה הדיסק קשיח שלי הוא transcend store jet25 m3 והוא הדגם השחור ירוק . לא יודעת איך עושים בו גיבוי קיבלתי דיסק מצורף ויש על הקשיח כפתור שניתן ללחוץ ובחיים לא לחצי כי לא ידוע לי למה נועד. בכל מקרה אם אני לוחצת עליו עכשיו לפ…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
היי יש לי צורב פיליפס PCRW804 שצרבתי איתו די הרבה דיסקים עד עכשיו ... פתאום לפני יומיים, הצורב - חושב שהוא רק סי די רום - והמחשב לא מזהה אותו כצורה (גם אם מכניסים דיסק ריק הוא לא "מרגיש" שהכנסתי דיסק... ניסיתי - לעדכן את הביוס, לעדכן את הפרימוור של הצורב, שינוי הגדרות בwindows (2000) מחיקת הדרייברים וזהויים מחדש, ואחרון להוציא את החיבור של הצורב ולהחזיר אותו שהמחשב יזהה אותו עוד הפעם - וכלום לא עוזר !!!!! מה הבעיה לעזאזל ?!?!? מישהו יודע איך לסדר זאת ?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב אצלי כבר חצי שנה כשאני אדליק אותו אני מקבל הודעה כזו: SMART Failure Predicted on Hard Disk 2: st96812AS-(S1) WARNING: Immediately back-up your data and replace you your hard disk drive. A Failure may be imminent. Press F1 to Continue. תמונה להמחשה: מה הבעיה? מה עושים?
-
- 3 תגובות
- 889 צפיות
-
-
שלום לכולם , הזמנתי כבר הרד דיסק SAMSUNG F3 1TB HD103SJ אבל נגמר במלאי לחנות ממנה הזמנתי (iqpc) הם הציעו לי להזמין במקום את : SAMSUNG F1 1TB HD103UJ האם ההרדיסק לא נופל ממנו בהרבה?... ואם כן , האם יש הרדיסק אחר בנפח 1tb שמומלץ מהחנות הנ"ל.(סביבות ה400 ש"ח) http://www.iqpc.co.il/Home/HPScreens.asp?id=429\ תודה רבה על העזרה.
-
- 1 תגובה
- 829 צפיות
-
-
קראתי את הכתבה פה באתר והייתי מאוד מעוניין לקנות כונן מסוג זה, מחברה זו או אחרת. חיפשתי וחיפשתי אך לא מצאתי חנויות שמוכרות את המוצרים הללו, מישהו יודע איפה אפשר לקנות כזה?
-
- 6 תגובות
- 951 צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין בקניית צורב, אך התנאי הוא שהוא יחזיק לפחות 3 שנים תחת שימוש אינטנסיבי יחסית (לפחות צריבה אחת ביום). בהתחלה חשבתי על ימאהה, אבל הם חתיכת יקרים!! אבל בעקרון, money's not an issue. :
-
- 24 תגובות
- 2.8k צפיות
-