עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by Kodi,

אני לא ממש מבין אני צריך עזרה..הופניתי לפה ע"י חבר שאמר שאנשים פה מבינים. אז ככה...יש לי 2 מחשבים המפרט לא ממש חשוב כרגע. מה שרציתי לעשות זה להחליף הארד דיסק ביניהם עכשיו באמצע נתקלתי בבעיה.. אחד ההארד דיסקים היה מחובר לא ללוח אם אלה לאיזה שהוא כרטיס אני לא יודע איזה אבל בכבל שכל היציאות שלו הם זכר והארד דיסק יש לו יציאה נקבה עכשיו במחשב השני ההארד דיסק יש לו יציאה של זכר והכבל של החיבור הוא נקבה ב2 הצדדים.. עכשיו מה קרה שלא יכולתי להעביר תהארד דיסק למחשב הראשון בגלל שאין שם את הכרטיס הזה החיבור ישר ללוח הוא דרך חיבור זכר וגם הכבל הוא זכר אז אין התאמה.. לא ניסחתי טוב אבל בכל מקרה האם קים כזה כבל נראה לי IDE שהוא יציאה אחת נקבה ואחת זכר ועוד הצעות אם מיהשו לא הבין שיכתוב …

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  2. קניתי HDD נייד חדש לניגון סרטים וגיליתי שהוא מגיע ב - NTFS ולא ב - FAT32 כמו רוב ההארדיסקים הניידים (מדובר על WD ELEMENTS PORTABLE SE USB2) וכשבאתי שלפרמט אותו ל - FAT32 כדי שה - DVD שלי יקרא אותו ראיתי שאין את האפשרות הזאת והוא תומך רק ב - NTFS ו - exFAT, האם לפרמט ל - exFAT יפתור לי את הבעיה וה - DVD יקרא אותו ?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by iveco,

לוח B760 של גיגהבייט , איך פותחים את הקליפ פלסטיק הזה ? חיפשתי בכל הרשת לא מצאתי פלסטיק סוגר דומה לזה

4. Started by ONKYO,

היום רכשתי צורב לייט און 52X32X52 מהדגם ששמו מתחיל בLTR ניסיתי לצרוב עם הנרו שהיה מותקן אצלי כבר, משום מה התוכנה פתאום נעשתה איטית, כל קובץ ש"גררתי" לרשימה של הצריבה, לקח לו דקה בערך אולי יותר לטעון. התחלתי בצריבה, וב 2 דקות הראשונות הצורב היה במצב IDLE ורק לאחר מכן הוא התחיל לצרוב, וגם אז האחוזים של הused buffer קפצו כל הזמן מ90 ל20 ניסיתי כמה פעמים והבעיה חזרה על עצמה תמיד. בזמן הצריבה לא רצה שום תוכנה ברקע. ניסיתי גם להתקין את הנרו שבא עם הצורב, ש"מותאם" לו לכאורה, אבל אותן הבעיות. זה קרה למישהו? או שאולי יש למישהו כיוון לבעיה? תודה מראש

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by gilgol,

שלום יש לי 3 כוננים, 2 של טרה ואחד 250 ג'יג'ה , את שני הכוננים של הטרה הגדרת בביוס (DFI X48 TRES) והתקנתי מערכת הפעלה ויסטה 64 על ה250, משהו קרה והייתי חייב לפרמט את כונן מערכת ההפעלה ואחרי שהכל הותקן, אני שוב מסמן מערך רייד בביוס אבל המחשב מיד אחריי תחילת טעינת מערכת ההפעלה זורק מסך כחול ועושה ריסט, שאני נכנס לביוס נראה כאילו הוא לא מזהה שום כונן, לאחר שאני מבטל את המערך, המחשב עולה מצויין אבל הוא מזהה רק כונן אחד ואומר שאני צריך לפרמט אותו יש לי המון המון מסמכים ודברים שם איך אני יכול לפתור את הבעייה? תודה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by noodle,

שלום חברים, הזמנתי 120GB intel 530 מאמאזון, יצא לי 420 ש"ח (בארץ 550 ש"ח) . משום מה הדגם לא מופיע בכל כך הרבה בנצ'ים והמידע שמצאתי עליו זה רק שאלות בפורום של toms hardware, יש למישהו קצת יותר מידע עליו? השימוש הוא שימוש יומיומי (בלי משחקים) ותכנות. ממה שהבנתי הוא שקול ל- samsung 840 EVO על הדף, אבל לפי הדעות ה-EVO קצת יותר טוב ממנו בשימוש יומיומי. אשמח למידע נוסף תודה.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  7. שלום לכולם המחשב אצלי במשרד קרס לאחר שכל היום עבד מאד לאט ונתקע פעמיים. עשיתי ריסט ואז הגיע למצב של boot from CD עשיתי שוב ריסט ואותו דבר בדקתי שוב וראיתי שהמחשב לא מזהה את הדיסק הקשיח. הוצאתי את הכבל שלו מהלוח וחיברתי שוב. נכנסתי לביוס בקדתי מי עושה BOOT קודם. המחשב הגיע למצב עלייה לווינדוס. חושב דיי הרבה זמן ואז שוב קורס ועושה לי BOOT FROM CD האם ההארד דיסק הלך? מה הם האפשרויות שלי? כל העסק נמצא על המחשב הזה ולא התבצע גיבוי בזמן האחרון. אסור שהמידע יאבד. תודה רבה רבה לעוזרים אני ממש נואש

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  8. האלן חברההה יש לי במחשב כרגע כונן של WD 250G מסדרת הKS : WD 250GB 7200RPM 16MB SATAII WD2500KS מרוצה ממנו מאוד אצלי שנה+ בכל מקרה אני רוצה לקנות עוד הרד דיסק מכייון שאני מקים אולפן בבית והמחשב ישמש אותי לעבודות מורכבות ורציניות ומאוד מאוד מומלץ שהרד דיסק אחד יפעל בו מערכת הפעלה +תוכנת המוזיקה ובהרד דיסק השני כול הסאמפלים והקבצי מדיה...עכשיו יש מכה קרטריונים : שקט ככול האפשרי נפח בין 250G-320G כניסת SATAII או משהו בסיגנון שטוב לא RAID כי המטרה שיפעלו בנפרד ביצועים טובים עוד שאלה צצה לי... מה יותר טוב למה בבופר 8M או 16M? כלומר לקבצי מדיה מה כדאי כנל למערכת הפעלה האם הרד דיסק חיצוני יעיל וטוב כמו הפנימי ואם כן יש מישהו בקרטירווינים האלו?? אשמח לתשובות או להפנו אותי לדברים …

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  9. חשוב שיהיה בעל קצב העברת נתונים מהיר אשמח לשמוע המלצה לדגמים תודה לעוזרים. שאלה נוספת.. מה ההבדל מבחינת קצב העברה בין USB 2 לUSB 3 והאם USB 3 תומך בלוחות אם ישנים בני שנתיים +?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by TMJ,

כבר הרבה זמן אני מנסה להעביר קבצים ממנו למחשב והם פשוט לא עוברים. ניסיתי כמובן עם עוד מחשבים. כל קובץ שאני מנסה להעביר\להעתיק הוא פשוט עושה לי שגיאה. מה יכולה להיות הבעיה? זה משגע אותי כי אני תקוע עם זה, יש עליו המון קבצים שפשוט מסרבים לכל פעולה, כולל הפעלה. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by SeaMonster,

אני מחפש את המתאם הנ"ל, מישהו מקיר מקום שמוכר רק את המתאם, ללא כרטיס זיכרון ? תודה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  12. ואני יודע שיש כאן הסבר על כך אבל התמונה של ה-40 גידים לא עולה...

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  13. שלום לכם, שאלה בכותרת. תודה.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by atila3,

שלום לכולם ברשותי כונן חיצוני WD 1 טרה עד עכשיו היה מותקן בכל המחשבים בבית אקס פי והחלטנו לעבור ל7 . עכשיו כשאני מחבר את הכונן החיצוני הוא מבקש ממני לאתחלו. אני לא יכול לעשות זאת כי יש לי שם המון מידע כ- 800 ג'יגה. אודה לכם על העזרה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by x-pac,

יש לי במחשב 2 דיסקים קשיחים באחד מותקן לי הוינדוס ובשני לא הדיסק שלא מותקן בו הוינדוס מורכב ממחיצה אחת השתמשתי כמעט הכולו ורציתי לדעת איך לפרמט אותו בלי להתקין בו וינדוס חיפשתי בפורום ולא מצאתי תשובה לשאלה שלי תודה לעונים :s05:

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by bariko,

שלום רב, אני משתמש בכונן חיצוני לצורך של גיבוי והעברת קבצים. מדי פעם כאשר אין לי בו צורך, אני מעוניין לנתקו מהמחשב, באמצעות הוצאת חומרה באופן בטוח, אבל אז אני מקבל לרוב הודעה, שהדבר לא ניתן לביצוע, היות וקיימים ישומים או תיקיות שעושים שימוש בכונן. וזאת, למרות שאני מקפיד לסגור את כל התיקיות. במצבים כאלה, אני יכול לנתק את הכונן, רק אחרי כיבוי המחשב. אז איך ניתן לדעת איזה מהיישומים הפועלים ברקע, הוא זה שמפריע לתהליך הניתוק הבטוח? אגב, יש לי כונן חיוצני נוסף, ושם הבעיה הזו לא מתעוררת. מספיק שאני סוגר את כל התיקיות, ואז ניתן להוציא את הכונן ללא חשש. אם כך, מה יכול להיות ההבדל בין שני הכוננים? תודה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  17. שלום לכולם, יש לי בבית כבר אמצעי גיבוי חיצוניים לצרכי הגיבוי שלי, אבל מה שמלחיץ אותי זה אובדן גמור גם של בדיסקים במחשב וגם של הדיסקים לגיבוי החיצוניים שלי. מה שחשבתי לעשות הוא לשים כונן NAS בבית של ההורים שלי ולגבות לשם. האם זו בעיה? כל הכונני NAS שראיתי באינטרנט מדברים על גיבוי מרכזי בבית, ולא כגיבוי למרחוק. האם יש לכם המלצות על דגמים ספציפיים? מה אני צריך לחפש? אני לא מחפש משהו מאוד משוכלל ויקר, אפילו לא צריך RAID, רק מספיק מקום לאיכסון (נניח 2-3 ג׳יגה (סליחה, זאת טעות, אמור להיות פה טרה)) ושיגיע עם תוכנת גיבוי כלשהיא. אני מניח שאצטרך להוסיף ליחידה עוד כונן או 2 אדומים של WD. האם זה חייב להיות הדגם האדום או שזה רק משהו שיווקי של WD? בקיצור, שאלתי הרבה שאלות ואני אשמח לע…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  18. שלום חברים, פרקתי ממארז חיצוני של Western Digital דיסק פנימי מסוג WD Caviar Green בנפח של 1.0TB עם 8MB Cashe חשבתי לשדרג את המחשב שלי עם מערכת הפעלה חדש של WIN7 עם הדיסק הזה. מה דעתכם ואיפה אני בדיוק ירגיש את ההבדלים עם הייתי שם דיסק עם 16 או 32 mb Cashe ? המחשב שלי הוא מסוג intel core 2 מסוג 6400 עם 2.13GHZ עם 3GB זכרון פנימי.

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by moshen1169,

אני מעוניין לקנות הדיסק הקשיח החיצוני הזה האם כדאי לקנות אותו ביחס עלות תועלת אני מעדיף אותו על פנימי כי ההפרש הו בסה"כ 19 שקל בנפח של 1TB? http://www.seagate.com/www/en-us/products/external/freeagent/freeagent_desk/

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by Mr_SnaKe,

כבר הבנתי שעל נק לא כל כך כדי לסמוך..... אבל אין לי עדיין תשובה חד משמעית אם ללכת על LG או על Pioneer. אם יש כאן אנשים שיש להם אחד מהצורבים האלה בבקשה שיתנו דעתם עליהם....מי שלא ועדיין חושב שיודע מוזמן להמליץ גם.....

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by FIRE-KID,

שלום.. קניתי את הצורב הזה: DVD±RW GSA-H55NB x20 Beige של LG ..ג'ימפרתי אותו כמו שצריך הפעלתי את המחשב הכל פועל מצויין הוא מזוהה ב"מחשב שלי" ואין שום סימן קריאה\שאלה בהגדרות של החומרה.. אני מכניס דיסקים הכל עובד מצויין.. הכל מצביע שהמחשב מזהה ועובד עם הצורב החדש אחלה.. רק שאני בא לצרוב הנרו (גרסה 5.5) לא מזהה אותו.. מה שעשיתי לא הצלחתי.. (הנרו כן מזהה את הצורב הרגיל שיש לי במחשב אבל את הצורב DVD החדש הוא לא מזהה..)אולי הנרו לא תומך בצורב? בכל מקרה אשמח לפתרונות..

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  22. האם קיים דיסק חיצוני עם יציאת USB ורשת ? (במידה ואין, אז חיבור USB3). המטרה היא להעביר קבצים לדיסק באמצעות הרשת, ולחבר את הדיסק למכשיר באמצעות USB.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  23. שלום איך אני יכול לצרוב דיסק DVD קטן (2.8GB) של מצלמת וידאו DVD שיש לו 2 צדדים לדיסק אחד רגיל גדול 4.7GB? תודה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  24. אני מחפש כונן לסטרימר שלי . לדעתי יש עדיפות גדולה יותר לשקט וצריכת חשמל נמוכה ולכן גם פחות חום מהביצועים ,כי בסך הכל יריץ סרטי hd . מצאתי את הכונן הזה בזאפ Western Digital WD10EARS מהסדרה הירוקה שלהם . 355שקל יש יותר טוב מבחינת הדרישות ובסביבות אותו המחיר?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by nore0,

באיזה לבחור

• 5 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.