עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. שלום קיבלתי בשעה טובה ומוצלחת את הצורב דיוידי החדש ה NEC ND3520A קניתי גם 25 דיסקים של SKY 4.7g DVD+R x4 ב- 50 ש"ח = מישהו יכול להוסיף על זה משהו? אם זה עסקה טובה? או חרא דיסקים? חוץ מזה יש לי בעיה קטנה, אחרי שהצריבה הסתיימה הכנסתי את הדיסק לכונן ה DVD-ROM באותו מחשב והוא לא קרא את הדיסק. הכונן dvd-rom הוא Aopen x16 אחרי זה הכנסתי את הדיסק חזרה לצורב ושם הוא הצליח לקרוא אותו. מישהו יכול לעזור לי?

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  2. שלום לכולם. מפרט קיים: Ryzen 5 3600 GTX 1650 Super Gigabyte B450m s2h HP 8X2(16GB) 3200mhz Antec GX202 + VP500 PSU 1TB Seagate Baracuda 256GB ADDLINK M.2 NVME SSD מה אני מחפש: KIT של RAM 16X2 32GB. 3000MHZ ומעלה. SSD חיבור SATA כמה שיותר מהיר, נפח לפחות 200GB. חשוב לי שתהיה קניה בארץ. תספקו לינקים בבקשה. הSSD מיועד לעריכת וידאו ישירה ממנו ככה שחשוב שיהיה כמה שיותר ממנו, הSSD הקיים משמש אך ורק למערכת הפעלה ותוכנות ככה שהחדש יהיה נטו לעריכה. מוכן להשקיע עד 900 ש''ח לזכרונות + הSSD. תודה רבה מראש.

3. ניסתי להתקין כונן 20G בכונן 40G במחשב פנטיום 166MHZ ולא הצליח לי האם יש הגבלה על הגודל במחשב הנ"ל תודה

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by integral,

ה REVIEW הראשון הרציני של הצורב: http://www.cdfreaks.com/article/172/9 עוד נתון מעניין, HLDS ראשונים במכירות בכל תחומי הכוננים האופטיים גם ב 2004: Year 2004 results: CD-ROM: HLDS - TSST - LiteOn DVD-ROM: HLDS - TSST - LiteOn Combo: HLDS - TSST - LiteOn CD Writers: HLDS - LiteOn - TSST DVD Writers: HLDS - NEC - Panasonic LG (or HLDS) was No. 1 in 1998, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, and 2004. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by neo01,

שלום לכולם רציתי לדעת מה אתם ממליצים מניסיון אם אפשר בדגש על הדגמים הספציפיים האלו Pioneer DVR-116D או optiarc ad7200a תודה רבה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  6. לא ייאמן!! אני זוכר שזה עלה 800 שקל לפני חודשיים סוףסוף מתחיל להתקרב למחירים של ארה"ב http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=3400 שמה זה עולה 125$

7. Started by Symbore,

אבי משתמש במחשב בעיקר לאינטרנט (הרבה, הרבה,הרבה חלונות פתוחים בו זמנית) ,אופיס וסרטים (1080p) חשוב לציין שבזמן הפעילות, הכל עובד מצוין ובאופן כללי, אין האטה (אני מתחזק את המחשב) בקרוב, אני עושה לו פורמט וחשבתי שאולי כדאי להתקין לו ssd בשביל שיפור מהירויות. האם ישנו צורך לשימוש כזה ssd? האם התקנת וינדוס ותוכנות נעשית בצורה רגילה, משמע אין הבדל בין התקנת תוכנות על ssd או hard drive?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by integral,

ןגר זאב עם כבש? http://www.cdfreaks.com/news/11660

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by dino,

חבר שלי קנה צורב של MSI ולא הקשיב לעצה שלי לקנות באותו מחיר LIte on, הוא קנה את ה-msi 40x12x40 והצורב הזה פשוט איטי. עם בוחרים בצריבה במהירות 32 הוא צורב בערך רק x24. ולא שזה ממש משנה גם 24 מספיק, אבל עם אומרים שהוא צורב ככה וככה, הצורב צריך לצרוב ככה וככה........ לא?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by Kodi,

אני לא ממש מבין אני צריך עזרה..הופניתי לפה ע"י חבר שאמר שאנשים פה מבינים. אז ככה...יש לי 2 מחשבים המפרט לא ממש חשוב כרגע. מה שרציתי לעשות זה להחליף הארד דיסק ביניהם עכשיו באמצע נתקלתי בבעיה.. אחד ההארד דיסקים היה מחובר לא ללוח אם אלה לאיזה שהוא כרטיס אני לא יודע איזה אבל בכבל שכל היציאות שלו הם זכר והארד דיסק יש לו יציאה נקבה עכשיו במחשב השני ההארד דיסק יש לו יציאה של זכר והכבל של החיבור הוא נקבה ב2 הצדדים.. עכשיו מה קרה שלא יכולתי להעביר תהארד דיסק למחשב הראשון בגלל שאין שם את הכרטיס הזה החיבור ישר ללוח הוא דרך חיבור זכר וגם הכבל הוא זכר אז אין התאמה.. לא ניסחתי טוב אבל בכל מקרה האם קים כזה כבל נראה לי IDE שהוא יציאה אחת נקבה ואחת זכר ועוד הצעות אם מיהשו לא הבין שיכתוב …

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by Classify,

אפשר הסבר במילים פשוטות מה זה ולמה זה טוב? האופציה היתה דלוקה אצלי עד שיום אחד המערכת הפעלה החליטה שלא בא לה לעלות יותר והוציאה לי מסך כחול בזמן הבוט, וכך עד שביטלתי את האופציה של AHCI. עכשיו כבר החלפתי הרדיסק והתקנתי מחדש מערכת הפעלה ובמקרה נזכרתי באופציה הזאת, חזרתי לביוס הפעלתי אותה ושוב מסך כחול (כבר עם הכונן החדש ומערכת הפעלה חדשה), אז פשוט ביטלתי שוב והכל עובד יפה. אבל מסכרן לדעת מה יכולה להיות הסיבה למסכים הכחולים כשהאופציה דלוקה והאם היא באמת חשובה?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by J0n1,

למישהו יש מושג מאיפה אני קונה אחד כזה? לא מצאתי בארץ ולא מקום ששולח לארץ...

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by yoram111,

בבדיקת הדיסק במחשב שלי, קיבלתי דו"ח SMART המצורף. האם אפשר להמשיך להשתמש בדיסק ללא חשש, או שהדוח מראה שהדיסק כבר מראה סימני עייפות והא עשוי לקרוס בקרוב? תודה לעונים!

14. Started by magafaim,

אני רוצה לקנות צורב די וי די ב300 שקל....עדיפות מפנדה תודה

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by rodnik,

אני שוקל לקנות את ה-HDD הכ"כ מומלץ של סמסונג, כשנכנסים לעמוד המוצר באתר שמים לב שהקיבולת של הכונן היא 750GB בלבד (תחת הספקס) http://www.samsung.com/global/business/hdd/productmodel.do?type=94&subtype=98&model_cd=507 כתוב למטה את ההסבר הבא: Actual accessible capacity may vary from advertised capacity due to formatting and partitioning of the hard drive, as well as due to your computer's operating system אני מבין שלא מקבלים את מה שמפורסם, אבל בד"כ עושקים אותך בכמה עשרות גיגהבייטים ולא בכמה מאות...מישהו יכול לשפוך אור על הנושא? מישהו יודע מה הקיבולת האמיתית של ה-WD השחור? תודה

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  16. לוח האם הנוכחי, asrock H71M-DGS, תומך SATA2. בכל אופן, הייתי רוצה לקנות את הדגם שהרבה המליצו עליו מחפירה ארוכה בפורום: Seagate Desktop 3.5" 2TB 64MB SATA3. הוא יהיה בעיקרון גם הכונן הראשי בנייח, שיחליף את החצי טרה הנוכחי של היום (שישכב אחרי זה ככונן אחסון בלבד). ללכת עליו ברא שקט? תכלס אין הרבה אופציות, וזה הדגם המומלץ ראיתי. אבל בכל זאת רציתי לקבל אישור לפני הזמנה עריכה: יש אפשרות שארכוש את הגרסה של 1TB בסוף, כי בתכלס 2TB נשמע מאוד מיותר. אז מקווה שההמלצה על הדגם הנ"ל היא גם בנוגע לגרסת ה-1TB...

17. צפויה ירידת מחירים של דיסקים 8.5 ג'יגה אחרי בואו של PS3 לארץ?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by snurf,

שלום לכולם, קודם כל רציתי לומר מילה טובה לכל החבר'ה שענו לי במלוא הרצינות בשרשור הקודם וממש עזרו לי, תודה! תוך הבנה שהמצב יהיה זמני עד שאקנה איזה לפטופ קטן כמחשב שני החלטתי בנתיים על ניתוק ידני, כך שכל פעם יהיה דיסק קשיח אחד מחובר. המצב הקיים כרגע הוא של דיסק של WD שעליו יש XP ודיסק של סמסונג עם וינדוס 7. באשר לניתוק הפיזי: 1. כאשר אני מנתק את הסמסונג מהלוח אם ומדליק את המחשב אני מקבל מסך בחירה בין וינ7 ל XP ואני יכול להעלות את הXP בהצלחה. אך כאשר אני מנתק את הWD (מנתק אותו מהדיסק הקשיח כי הכבל IDE שמחובר למחשב לא נראה לי מתנתק) אני מקבל הודעה שגיאה (משהו עם BOOT) ואני לא יכול לגשת לויינדוס 7. בביוס ד"א הסמסונג מוגדר כמאסטר והWD כסלייב. מה עליי לעשות כדי שאוכל כל פעם להע…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by harry,

שלום, יש לי disk on key ואני רוצה לנעול אותו ככה שהיה אפשר להיכנס אליו רק עם סיסמא, מישהוא יודע איך אפשר לעשות את זה?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  20. קיבלתי 25 דיסקים של 700 מגה ומחברה שקוראים לה CODEX משהו שמע?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  21. היום כשקניתי דיסק קשיח (WD2500KS) רציתי גם DOK והמוכר ניסה לדחוף לי את זה http://www.ivory.co.il/category.asp?catcode=119 מה תגידו עליו?מקודם הייתי סגור על SAN DISK MICRO CRUZER U3 עכשיו אני מתלבט כי פה אני יכול לקנות ישר מבלי להזמין באינטרנת.האם ההבדל ביניהם גדול?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  22. היי, אני מחפש לקנות NAS מה שמאוד חשוב לי מעבר למהירויות כתיבה\קריאה שלפי אתר המוצר הם מעולות זה ביטורנט קליינט. מעבר לאיכסון, אני מחפש פתרון הורדה פשוט ללא תלות במחשב. מכירים? ממליצים? דף המוצר: http://www.buffalotech.com/products/net ... -ls-wvlr1/

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  23. האם ניתן ליצור IMAGE ל BLU-RAY מצורב שגם קורא BLU-RAY עם NERO (למשל)? נראה לי שאפשר, האם מישהו ניסה זאת בפועל ??

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by amirn,

יש לי מחשב בן 5. השימוש בו הוא אינטרנט, סקייפ, מייל ומעט OFFICE. בזמן האחרון הכל עולה לאט.... עליית הדפדפן, תוכנת המייל וכו' יש בו 2GB RAM וXP שהותקן לפני 5 שנים. האם החלפת הדיסק של מערכת ההפעלה ב SSD והתקנה של WIN7 במקום XP תגרום למחשב להרגיש מהיר בפעולות הנ"ל או שכדאי מחשב חדש? (אני לא חושב שראיתי את ה CPU מתאמץ יותר מדי לכן נראה לי ש I/O או אולי זכרון + התקנה ישנה של ה OS הם הבעייה) למחשב יש רק SATA2 דעתכם? תודה.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  25. יש לי thinkpad edge e530 שהגיע עם ארד דיסק של טושיבה 500GB 2.5 אינץ עובי בין 7-.9.5 SATA 2\3 לא בטוח איזה.. אבל 7200rpm בוודאות. עכשיו אני קונה SSD ומחליף את הענתיקה, אז חשבתי לעשות ממנו כונן גיבוי... מצאתי מגירה שתומכת ב usb 3 אבל אין לה חיבור חשמל יש לה רק חיבור sata. וזהו זה, מהצד השני היא מתחברת לusb מה יקרה? האם הכונן יעבוד לאט יותר ? לא יעבוד בכלל? אם הכונן הוא sata 3 והמגירה היא sata 2 יהיו בעיות ?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.