אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
יש לי שני חיצוניים של 1TB כל אחד אחד של WD MY BOOK ועוד אחד של SEAGATE FREEAGENT DESK משו כמו 2-3 שנים שני הכוננים משמשים לאכסון מידע והם מלאים ושאלה אחת שלי אם כדאי לקנות כונן חדש ולהעביר את המידע אליו או שלא אמורה להיות בעיה עם זה שהם בני כמה שנים כבר ואני צריך גם עזרה בבחירה של הארדיסק חיצוני חדש כי הם כבר מלאים חשבתי לכיוון של 2TB והייתי רוצה המלצות בנושא תקציב סביבות 500 600
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ב KSP מוכרים 50 מדיות ב 130 ש"ח נראה לי מחיר טוב לא?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום ברשותי הארדיסק חדש 2 TB של SEAGATE למרות זאת העברת הנתונים בו איטית מאוד (לא כמו ההארדיסק הקודם שלי של SAMSUNG) אפילו העברה המתבצעת באותו ההארדיסק! וגם העברה והעתקה מהארדיסק חיצוני אל הכונן מה עליי לעשות כדי שזה יעבוד יותר מהר? בהארדיסק הקודם שלי המהירות הייתה 30-50 ואפילו פעם אחת 80 MB לשנייה. עכשיו לוקח קובץ של 89 GB להעביר הוא כותב לי 3 שעות ומעביר בקצב מגוחך של כ 13 מגהבייט לשנייה כמובן שזה מטבתט גם בהתקנת משחקים. ההתקנה פשוט לוקחת שעות המשחק יורד לי יותר מהר מאשר הוא מתקין אותו.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ב-lightscribe אילו דיסקים תומכי lightscribe יתאימו לו עכשיו? ואיפה אפשר לקנות בזול דיסקים כאלה? :s05:
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, בעיית המקום צצה ואני מחפש כונן קשיח נוסף ל500GB שיש לי כרגע. אין לי בעיה גם להזמין מחו"ל אם זה ייצא זול וכדאי יותר. אשמח אם תוכלו להמליץ לי על כונן 2TB פנימי. אין תקציב מוגדר, ראיתי שאפשר למצוא בסביבות 700-750, אבל אני מעדיף כמה שפחות. תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש למישהו מושג אם אפשר למסור אותו ליבואן בארץ או משהו בסגנון יש לי אחריות בחו"ל אבל משלוח וכל זה יוצא יקר
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הבחנתי במשהו מוזר בזמן הפעלתו של המחשב בפעם הראשונה(הפעלת מתח ראשונה) כאשר המחשב פתוח(זאת אומרת שאין את לוחות המארז) כאשר מקרבים את האוזן ל H.D שומעים מן רעש של זרם לשבריר שנייה הדבר הזה חוזר על עצמו כול פעם שהמחשב מקבל הפעלת מתח ראשוני. כל הבדיקות מעידות על תקינותו של ה H.D מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי הארד דיסק 320GB שמחולק לשתי מחיצות, על האחת מותקנת מערכת הפעלה, על השנייה ישנם קבצים בעיקר תמונות. הדיסק הוא פנימי לא חיצוני. לאחר שניתקתי וחיברתי כמה פעמים את ההארד דיסק (אני מדבר בשם חבר, אז יותר נכון הוא עשה את זה), אני כבר לא רואה את המחיצה השנייה שמכילה את כל התמונות, פשוט לא ניתן לגשת אליה יותר. רואים אותה אבל אי אפשר לעשות כלום. בנוסף יש לי תחנת עגינה וכשחיברתי את הכונן אליה ואז למחשב MAC אני יכול לראות את שני הכוננים, גם את זה עם הקבצים האבודים. אבל אני לא מצליח להעתיק את הקבצים למחשב. ממש חלק קטן מהם הצלחתי כמו שצריך, על כל השאר הוא נותן לי הודעה שהקבצים מוגנים, או שההעתקה שלהם למחשב מפסיקה באמצע. ניסיתי להשתמש ב-Windows commander אך ללא הצלחה. יש דברים נוס…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
בנפח של לפחות 120gb עדיפות לביצועים כמה שיותר וחברה אמינה. אני גר ליד ksp ברמת גן אז העדיפות שלי חנות קרובה, אם יש משהו יותר משתלם בחנות רחוקה אז תצרפו גם אותה ואחליט אם להזמין משם.תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מה עדיף Western Digital או Hitachi? Hitachi Deskstar 160GB SATA II או Western Digital 160GB 7200RPM, 8MB, SATA II ??
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
למישהו יש מושג מאיפה אני קונה אחד כזה? לא מצאתי בארץ ולא מקום ששולח לארץ...
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים, הזמנתי 120GB intel 530 מאמאזון, יצא לי 420 ש"ח (בארץ 550 ש"ח) . משום מה הדגם לא מופיע בכל כך הרבה בנצ'ים והמידע שמצאתי עליו זה רק שאלות בפורום של toms hardware, יש למישהו קצת יותר מידע עליו? השימוש הוא שימוש יומיומי (בלי משחקים) ותכנות. ממה שהבנתי הוא שקול ל- samsung 840 EVO על הדף, אבל לפי הדעות ה-EVO קצת יותר טוב ממנו בשימוש יומיומי. אשמח למידע נוסף תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
סוף סוף, קניתי אלבומי מוסיקה חוקיים בפעם האשונה בחיים שלי, וכבר על ההתחלה שפכתי עליה תה!!! על הדיסקים עצמם באו אולי טיפות, לא משהו רציני. לגבי החבילות שלהם, כרגע מעביר אותם מתחת לפן כדי לייבש לגמרי. אתם חושבים שנגרם נזק לדיסקים אם באו עליהם טיפות תה? כמובן שאחכה עד שיתייבשו לגמרי.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב שיש לי - AMD 955 3.2GHZ ATI 6870 CROSSFIRE 8GB RAM PATRIOT ולוח אם GIGABYTE 890 GPA-UD3H אני רוצה לקנות SSD 120GB שעליו תותקן מערכת הפעלה WINDOWS7 64BIT,תוכנות בסיסיות ומשחקים. מה הדיסק במחיר הזה שיביא לי הכי הרבה ביצועים, שמתאים לי למערכת ושאין איתו בעיות? חשבתי על micron c400 128gb שניתן להשיג בארץ ב 1100 שקל, אבל אני לא סגור עליו. מה גם לפי בנצ'ים אפילו שהוא גרסה חדשה יותר מ הC300, מהירות הקריאה שלו גבוהה יותר מה C300 אך מהירות הכתיבה איטית יותר. בקיצור מה הכי מתאים לדרישות שלי ומשתלם לקנות? אגב אני מתכנון לקנות אותו בערך עוד חודש-חודשיים, האם הולך להשתנות משהו? הולך לצאת משהו יותר טוב בזמן הזה?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, לפני כמה זמן קיבלתי מחשב חדש.. ניסיתי לחבר את ההארדיסק מהמחשב הישן שלי.. ולהעביר את הקבצים להארדיסק החדש שלי. בהתחלה כאשר חיברתי אותו הווינדוס זיהה אותו כ UNCOLLACTED ולא היה ניתן לגשת לדיסק.. ניסיתי לעשות שחזור לכל הPARTITION שהיו בו לנסות להגדיר אותו בכל האפשרויות MASTER, SLAVE וכו' ללא הצלחה.. אשמח לשמוע מספר רעיונות לנסות לשחזר לפחות חלק מהמידע שהיה שם , כי הוא ממש חשוב .. או שהמידע שהיה שם אבד ?? תודה לעוזרים
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקי, התקנתי צורב חדש של lite on והכל יופי טופי, אבל משום מה הסידירום שלי עכשיו זוחל, לוקח מלא זמן להעתיק מידע מדיסקים. למרות זאת הצורב מעתיק מהר, שניהם על ATA33 עם DMA מאופשר.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ובדקתי כמה עולה עוד WD כמו שיש לי, כשקניתי אותו הוא עלה 350, עכשיו הוא עולה 220 בחנות שהיא 10 דקות הליכה מהבית שלי. הכונן המתקתק הוא סמסונג HD161HJ. האם ללכת לקנות ולהעביר את כל העסק אליו, לשנות אותיות, ולהתנהג כאילו שום דבר לא קרה, או פשוט להתעלם ולהתסכן בכשל מוחלט? התקוק הגיע משום מקום, כל 5 שניות 2 תקתוקים (בשלב מסויים בטעינות של SC2 אפילו יצרתי איזה מקצב תיפוף על הכסא שהקטע המרכזי בו היה שני התקתוקים מהקשיח). נתתי לו פליק קטן (עד כמה שאני מסוגל לתת פליק, ועד כמה קטן שאני מסוגל לתת) ולחצתי עליו, והוא הפסיק. חשוב לציין שאין לי כרגע תקציב לבזבוזים מיותרים, ואני לא זקוק לעוד דיסק קשיח לכל סיבה אחרת. הורדתי את התוכנת בדיקה של סמסונג ואני הולך להריץ אותה מחר, שורה תחתונה, מ…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חייב להזמין מחר כונן SSD. Samsung 840 Pro 256GB - זה מה שהחלטתי לקנות. ראיתי את השוואות שלו מול ה-PM841 250GB והיתרון שווה לי את ההפרש בכסף. השאלה אם בסכום הזה אפשר לקנות כונן יותר טוב מיצרן אחר. ועוד משהו חשוב... הכוננן הזה הולך להיות בתוך מחשב נייח (ASUS P8P67 PROֹׁׁׁׂׂׂׂׂׂׂׂ). יכולה להיות איזושהי בעיה בתאימות?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי win7 -32 אני מכניס דיסק ולא עולה לי ניסיתי להחליף את הכבל הסטה בתוך המחשב החלפתי כונן מה לא עשיתי והקטע שגם לפרמט אני לא יכול אז מה עושים?? כל הזמן אומר לי מנהל ההתקנים שלך ומנסה לעשות פותר בעיות ואין לא פוטר שום דבר... http://sizmedia.com/my.php?i=tlwemttobnlk.jpg http://sizmedia.com/my.php?i=2wyne2n1mwmw.jpg
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי מחשב כף יד (iPaq) ואני רוצה לקנות לו כרטיס SD של לפחות 4 ג'יגה. מי יכול להסביר לי מה ההבדך בין SD HC לבין SD ? וגם למה גרסת ה-HC זולה יותר ? תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ה REVIEW הראשון הרציני של הצורב: http://www.cdfreaks.com/article/172/9 עוד נתון מעניין, HLDS ראשונים במכירות בכל תחומי הכוננים האופטיים גם ב 2004: Year 2004 results: CD-ROM: HLDS - TSST - LiteOn DVD-ROM: HLDS - TSST - LiteOn Combo: HLDS - TSST - LiteOn CD Writers: HLDS - LiteOn - TSST DVD Writers: HLDS - NEC - Panasonic LG (or HLDS) was No. 1 in 1998, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, and 2004. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%98%d7%9b%d7%a0%d7%95%d7%9c%d7%95%d7%92%d7%99%d7%94-%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%94-%d7%9e%d7%aa%d7%99%d7%99%d7%9e%d7%a8%d7%aa-%d7%9c%d7%94%d7%a4%d7%95%d7%9a-%d7%9b%d7%95%d7%a0%d7%a0%d7%99-10tb-%d7%9c/
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים יש לי כזו אפשרות בביוס והיא ב DISABLE כרגע should I put it on or "if it work, dont change anything"? mb : INFINITY NF ULTRAII-M2 HD : WDC WD2500KS
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי דיסק קשיח חיצוני שקניתי לפני איזה שלוש שנים +- Maxtor Basics 500GB ובקיצור בתקופה של השנה האחרונה הוא ממש מזייף. טכנית אני לא משתמש בו הרבה פעם בכמה חודשים אני מחבר אותו ועושה גיבוי למחשב בנוסף לצריבה על תקליטור או על DOK אבל משום מה הוא באמצע הפעולה מתנתק מהמחשב ואחרי חצי שנייה מתחבר מחדש וככה כל פעולה העתקה נקטעת באמצע. בנוסף ישנו סיפור שבו מערכת ההפעלה זורקת לי על המסך שיש שגיאות בדיסק ומומלץ לבצע סריקה לתיקון שגיאות לאחר כל ניתוק חצי שנייתי שכזה. ממה זה נגרם בעצם? והאם אפשר לטפל בזה? תודה, לירון
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני עומד לקנות את אחד מן הצורבים הללו ואני קצת מתלבט הצורב אינו הולך להיות צורב דיוידי אני צריך שיהיה לי צורב אמין ושהדיסקים יצאו טוב רק למי שיש ניסיון וידע עם הצורבים הללו מתבקש לענות כדי שפורום זה יהיה לעניין. 8)
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-