אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,918 דיונים בפורום זה
-
פעם במאתיים שנה אני פותח ת'רד (כנראה שאני לא מוצא מספיק דברים חשובים להגיד....) לתשומת לב כל ציבור החומרה בארץ. כנראה (בינתיים יש הודעה רשמית רק מהיבואן של MAXTOR) מה 1/10 כל הדיסקים הקשיחים עוברים ל שנת אחריות אחת בלבד. לפי השמועות סידרת WD עם ה 8MB CACHE תמשיך להיות בעלת 3 שנות אחריות... לתשומת ליבכם... וכמובן , מה אתם אומרים על זה??? חוצפה לא???
-
- 14 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אוקיי חברים, לפני כמה זמן התחילה בעיה מוזרה. בכל הפעלה של המחשב (עדיין בדוס) הוא מחפש boot from cd מסיבה לא ברורה. הוא לא מוצא, כותב הודעת שהוא נכשל בboot, וללחוץ אנטר להפעלה מהcd. ברגע שלוחצים הוא ממשיך לעלות כרגיל. יש לי שני הארדיסקים. שניהם מאותו דגם בדיוק, רק שאחד 80 ג'יגה לו נקרא c ואחד 120 ג'יגה לו נקרא h. עשיתי ניסוי, ניתקתי את h והכל עלה כרגיל. יש לציין שהווינדואוז מותקן בc. מה אתם אומרים? ד"א, החלפתי כבר כבל ide. עריכה: הוא גם כותב במסך שהוא בודק את כל נתנוני המחשב (המסך שממנו מגיעים לביוס בליחצה על delete) אחרי שהוא מזהה את שני ההארדיסקים, שלא חובר כבל ide ללוח אם או משהו כזה (מה שכמובן לא אפשרי).
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שלום. היום החלפתי כונן דיסקים במחשב שלי. רציתי לצרוב קובץ ISO וכשהוא מגיע לאחוז 1 מופיעה לי הודעה שהצריבה נכשלה "power calibration error" ניסיתי לנקות את העינית של הכונן וגם את מה שכתבו פה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=39042.msg3178722#msg3178722 ועדיין הבעיה לא נפתרה. נ.ב הכונן יכול לקרא דיסקים וכל מדיה אחרת הבעיה היא רק בצריבה. אשמח לפתרון,תודה.
-
- 6 תגובות
- 899 צפיות
-
-
היי כאמור בדקתי את הדיסק במספר תוכנות וכולן נתנו לי הודעת SMART שהדיסק שלי במצב קריטי וצריך להחליפו. אמנם הדיסק עדיין לא קרס ועוד לא עשיתי פירמוט אבל האם הודעת SMART בהכרח מצביעה על קריסה קרובה של הדיסק? שנית האם פירמוט יכול לתקן משהו או שאין מה לעשות? תודה
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני משתגע ולא מבין ממה נובעת הבעיה הזו... אני משתמש בתוכנת צריבה - CDBurnerXP, אבל גם בNERO הייתה לי בעיה דומה (לא אוהב לעבוד עם NERO)... זה לא משנה אם אני מנסה לצרוב DVD או CD אני מקבל את ההודעה הבאה: Device error:(336130) Could not write to disk (LBA:246496 Length: 32). Invalid Address For Write. - 0x052102 זה קורה לפעמים ולפעמים לא ובזמן האחרון זה קורה לי מלא, עכשיו הצלחתי לצרוב בסדר אחרי שעשיתי איתחול מחדש למחשב אבל בצריבה השנייה שוב קיבלתי את ההודעה הזו. הצורב הוא צורב חדש ויש לי אותו אולי חודש. הדיסקים הם של TEAC חדשים ואיכותיים, אני משתמש בדגם הזה כבר מלא זמן ואף פעם לא היו לי בעיות. יש לציין שזה קרה לי גם עם דיסקים מפירמות אחרות... אני לא מצליח להבין ממה …
-
- 7 תגובות
- 936 צפיות
-
-
היי, יש לי כונן קשיח חיצוני של סמסונג, טרה וחצי - G3, הסדרה הירוקה. לפני כמה ימים פרמטתי הכל כדי להעביר לNTFS מ FAT32, ואז העתקתי את כל מה שהיה בו חזרה פנימה. מאז הוא עושה בעיות וכל פעם שאני באה להעתיק משהו ]נימה עולה הודעת השגיאה: error 0x80070037 . כל נסיון לעזרה שמצאתי בגוגל הפנה אותי לתוכנת סריקת מחשב כזו או אחרת שבסופו של דבר צריך לשלם עליה. (ואני אפילו לא יודעת אם היא באמת תפתור את הבעיה) אם מישהו מכיר דרך חינמית לטפל בזה אני ממש אשמח לדעת. תודה רבה גלית
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם... ברשותי מחשב עם לוח Asus P2GDC Deluxe ואני משתמש ב2 כוננים קשיחים Maxtor 160GB SATA במערך RAID 0. לאחרונה ניסיתי להתקין את הווינדוס החדש (Vista) אבל לא כל כך אהבתי אותו... כנראה שנגעתי בדרייברים של הRAID בזמן ההתקנה ומאז יש לי שגיאה מסויימת באחד הדיסקים בכל פעם שאני מאתחל. התקנתי בחזרה את הXP שהיה לי וניסיתי שם את כל הדרייברים של הRAID שיש לי בדיסקט (יש 3 או 4) אבל זה לא עזר וגם אני בכלל לא בטוח שזה יכול לעזור כי זה משהו יותר פנימי וקשור לBIOS. הבעיה היא שכל הווינדוס XP החדש שהתקנתי עכשיו עבד דפוק בהתחלה (לדעתי זה רק בגלל זה, כי המחשב עצמו מאוד חזק ומעולם לא עשה בעיות) וכלום כמעט לא רצה לפעול, הכל נתקע, המנהל משימות לא הצליח לסגור תוכנות תקועות, לא הצלחתי לה…
-
- 3 תגובות
- 789 צפיות
-
-
תמיד שאני מנסה לצרוב מעל 700MB אפילו רק 750MB אז הצורב מתחיל לצרוב ואז בשלב כלשהו במהלך הצריבה יש לי הודעת שגיאה. ולמעשה הקבצים האחרונים נדפקו על הדיסק ושאר הקבצים בסדר. (כאילו, 700 המגה הראשונים נצרבו טוב, וה-50 מגה הנוספים נדפקו). למה זה קורה לי? איך מתקנים זאת? הנסיון הכושל היה בקבצי -DATA הכלים שלי: nero6.3.1.6 צורב לייט און דיסקים TDK 700MB
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
אני מקבל הודעת שגיאה כשהמחשב עולה שהגיבוי נכשל ומייד אחר כך המחשב נתקע יש פיתרון?? האם REBOOT יפתור את העניין? או שרק במעבדה? מבלי לאבד מידע??
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
המחשב אצלי כבר חצי שנה כשאני אדליק אותו אני מקבל הודעה כזו: SMART Failure Predicted on Hard Disk 2: st96812AS-(S1) WARNING: Immediately back-up your data and replace you your hard disk drive. A Failure may be imminent. Press F1 to Continue. תמונה להמחשה: מה הבעיה? מה עושים?
-
- 3 תגובות
- 873 צפיות
-
-
חבר פנה אלי עם בעיה, כבר בהתחלה כשמדלקים את המחשב, אחרי קריאת הכוננים, אני מקבל את ההודעה הנ"ל: smart failure preaicted on primary master: maxtor 5To30h3 ואזהרה שכדאי שאני אבצע גיבוי מידי לפני שילך לדרכו הדיסק הקשיח. ואז יש לי שני אפשרויות F1 או DEL להכנס לביוס, כל בדיקה שלי בביוס לא שינתה את ההודעה. מישהו מכיר את התופעה?
-
- 4 תגובות
- 996 צפיות
-
-
התקנתי HD חדש מסוג סאמסונג SATA2 F1 1 TB לאחר חיבור ה BIOS זהה אותו וגם הויסטה אבל כאשר אני מנסה להגדיר אותו ב DISK MANAGMENT אני מקבל הודעת שגיאה THE SEMAPHORE TIMEOUT PERIOD HAS EXPIRED מה זה ??? :nixweiss:
-
- 3 תגובות
- 720 צפיות
-
-
צירפתי צילום מסך מ- Ashampoo HDD control. זה מצב אבוד שמצריך לקנות חדש או שעוד אפשר להציל? תודה,יניב. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
צרבתי 4G של חומר מהמחשב אל מדיה של DVD .תהליך הצריבה בנרו היה תקין. כאשר אני מנסה להעתיק את החומר בחזרה מה DVD אל המחשב (כדי לוודא שהחומר על ה DVD נצרב בצורה תקינה) ,אני מקבל בשלב מסוים תקלה מוזרה מאוד שקשורה ל multipile vga cards . ניסיתי להעתיק במחשב שני וקיבלתי בדיוק את אותה התקלה ובאותו שלב בערך אחרי 3/4 דיסק. שני המחשבים אם חומרה שונה לחלוטין ולא בוצעה הגדרה כלשהי שקשורה לכרטיס VGA לא מצאתי תיעוד לתקלה דומה ב GOOGLE בשני המחשבים מותקן winxp pro . אשמח לכל רעיון,ממש לא בא לי לצרוב שוב את כל החומר ולקבל אותה תקלה.
-
- 4 תגובות
- 553 צפיות
-
-
היי, אני מתחיל לקבל את ההודעה המצורפת באופן שחוזר על עצמו מדי כמה דקות.. כמובן שמיד גיביתי דברים חשובים וביצעתי סריקות לבדיקת הכוננים אבל הן הראו שהכל תקין.. מה יכולה להיות הבעיה? [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי חשב חדש היום וכבר אני מתחיל לקבל שגיאות. מדובר בדיסק קשיח של סמסונג 120 גיגה. להלן ההודעה: PRI MASTER HARD DISK: S.M.A.R.T STATUS BAD; BACUP AND REPLACE. PRESS F1 TO RESUME
-
- 1 תגובה
- 789 צפיות
-
-
"כשמדליקים את המחשב הוא מגיע עד לטעינה של הווינדוס ונותן מסך כחול עם הודעת שגיאה: unmountlbe_boot_volume. זה קורא כל הדלקה וזה התחיל אחרי הפסקת חשמל. אז יצאתי מתוך הנחה שזה ההרדיסק.. הלכתי לריקוברי קונסול ומשם עשיתי chkdsk עד שלא הופיעו לי סקטורים שובבים. אחרי זה פירגנתי גם פקודת fixboot וקיוויתי שהכל יעבוד. ותנחשו מה? זה לא.. עזרה בקשה?" קשיח של WD בחיבור SATA..אין לו כוח לבדוק את הדגם המדויק תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 740 צפיות
-
-
הדיסק הוא דיסק גי פי טי יש לי הודעת שאין אפשרות להעתיק את הקובץ "פונקציית MS-DOSS לא חוקית" מישהו יודע מה הבעיה? תודה
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי לפטופ HP מסדרת DV6000, קרה לי בדיוק מה שקרה למישהו אחר בפוסט הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=422562.30 כשאני עושה בדיקה דרך הביוס למצב הדיסק, הוא מחזיר הודעה: 10009 - Replace Hard Disk אז מחר אני הולך לנסות להוציא את ההארד דיסק מהלפטופ, ולחבר אותו עם כבל USB ולקוות שהנתונים עצמם בסדר. כשאני מנסה להעלות אותו ב SAFEMODE, הווינדוס ויסטה לא עולה (כמו במצב הרגיל) אלא יש לי את הפס טעינה הגרפי שלו, ואז אני מקבל מסך שחור כזה, אבל לפני זה, אני רואה שהמחשב טוען את הקבצים של הסייפמוד מתוך הכונן, הוא נותן לי רשימה כזאת של כל הקבצים שהוא טוען מספרייתה SYSTEM, האם זה סימן חיובי שההארד דיסק עצמו בסדר? אז מה בעצם הבעיה מבחינה טכנית? איך זה שמצד אחד הביוס אומר שהד…
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לא הגיוני שאם כל הבלגן של השטפונות שם בתאילנד יגמר נגיד עוד חודש ככה אז המחירים יחזרו/יוזלו כמו פעם? או שאי אפשר לדעת וזה יכול עוד להמשך יותר מחצי שנה? כי אני בונה לי עכשיו מחשב חדש ,ודי הזוי להוציא על 1T יותר מ 600-700ש"ח שגם ככה אני בחריגה בתקציב הכללי על מפרט של המחשב . אה ומצאתי חנות SKYPC שעדיין המחירים אצלו שפויים :http://skypc.co.il/pl_products~7.htm הגיוני או שהו פשוט מזמן כבר לא עדכן את האתר?
-
- 5 תגובות
- 955 צפיות
-
-
שלום , אני לא בטוח אם הנושא שייך לפורום הזה או לפורום אמרצעי אחסון בכל אופן: אחרי כמה שעות שהוינדוז מפרמט לכאורה את הדיסק הוא מודיע לי ש windows cannot complete format כרגע הדיסק מופיע אך אין אליו גישה לעזרתכם אודה .
-
- 6 תגובות
- 964 צפיות
-
-
יש לי שני הארד דיסקים אחד C שעליו מותקן הוינדוס והשני מחולק לשניים F וE לכונן E אני מצליח להיכנס אבל לF כשאני מנסה להיכנס מופיעה הודעה שאני צריך לפרמט אותו ואיזה עצבים זה הכונן עם המיד הכי חשוב לעזאזל מה לעשות ולמה ההודעה הזאת הופיעה ככה באמצע החיים?? :'( ואם לא תהיה ברירה אז הבנתי שיש תוכנות לשיחזור והאם הם יעבדו גם אחרי הפירמוט?
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי הארד דיסק אחד של IDE 80GB ויש לי גם 250GB SATA II ! חיברתי תSATA II בביוס הוא מראה שהוא מחובר אבל שאני נכנ ס למחשב שלי אין שם אותו הוא מראה לי רק ת IDE 80GB למה ???
-
- 3 תגובות
- 797 צפיות
-
-
הצורב שלי מחובר בIDE ובאותו הכבל היה מחובר גם הארדיסק נוסף שהיה לי במחשב,אבל ההארדיסק עשה לי בעיות אז ניתקתי אותו ועכשיו הצורב מחובר ישר למחשב בIDE אבל מאז שניתקתי את ההארדיסק אז הוינדוס לא מזהה את הצורב,וכמובן שהוא מחובר,ניקתי וחיברתי אותו 1000 פעם... עכישו אני במצב שאין לי כונן דיסקים לא מוםיע כלום במחשב שלי, מה יכולה להיות הבעיה? תודה
-
- 12 תגובות
- 878 צפיות
-
-
הוינדוס מראה שה- WD 250GB מכיל רק 127 GB . ממה בעיה הזאת נובעת? איך איך לפתור אותה?
-
- 33 תגובות
- 1.8k צפיות
-