אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,924 דיונים בפורום זה
-
אני צריך לקנות קורא כרטיסים בשביל שיקרא לי כרטיסים של (אולימפוס) ראיתי כמה סוגים של קוראי כרטיסים ביניהם היה גם חיבור חיצוני וגם פנימי (אבל זה תופס את המקום של הפלופי ) בגדול לא ממש מעניין אותי אם זה יהיה פנימי או חיצוני רק שיקרא לי את כרטיסים מסוג ואם אפשר אז עוד כמה אחרים כמו מיקרו-SD וכו' רק שיהיה מוצר נורמלי ושיחזיק מעמד להרבה זמן וגם שהמחיר יהיה נורמלי (אני מקציב לזה עד 50 ש"ח כולל משלוח)
-
- 5 תגובות
- 999 צפיות
-
-
שלום, ה-DOK שלי מבקש פורמט לפני השימוש ואני לא מעוניין לאבד את המידע שנמצא עליו, האם יש דרך להיכנס ל-DOK בלי לפרמט? ניסיתי לבטל autorun לא עזר, ניסיתי לשנות את שם הכונן החדש גם לא עזר. רק להדגיש: זה לא DOK חדש, DOK ישן שהשתמשתי בו המון פעמים ופתאום מבקש לפרמט בשביל להשתמש בו. win 7 pro eng תודה מראש לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
ת'אמת שלא ידעתי איפה לפתוח את הנושא המדובר. רכשתי לפני כמה חודשים SAMSUNG M2 1TB USB 3.0 חשבתי צעד קדימה כמו שאומרים. עכשיו...לי אין USB 3.0 באף אחד מהמחשבים בבית וגם לא למכריי. אבל קניתי לפני שבועיים Asus UX31E שיש לו מחבר USB 3 וכמובן אחד גם של USB 2. הUSB 3 מתפקד מעולה עם רכיבי USB 2 , והUSB 2 עצמו גם כן תקין. כאשר אני מחבר את הSAMSUNG לפורט של הUSB 2 הוא עובד מעולה אבל על USB 2. כשאני מחבר אותו לUSB 3 המחשב לא מזהה איזה כונן זה ובWINDOWS רשום USB Mass Storage Device. ניסיתי לעדכן את הדרייבר של הUSB לאחרון כולל הPATCH וזה לא עוזר גם נתקלתי בשני פוסטים כמו שלי באנגלית ע"י אנשים אחרים - אבל גם הם לא מצאו את הפיתרון. עצות למישהו ?
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום... אז ככה, יש לי את הקושחה החדשה (1.UC) של Liggy ו- Dee עם ביטסטינג לכל המדיות וסריקת טעויות. הייתי רוצה לדעת אלו תוכנות אני צריך להוריד, ואלו כלים. אני ממש נוב בזה, הייתי שמח מאוד, ואסיר תודה, אם תענו לי כל שאלה במפורט: - אם אני הולך להשתמש ב- DVD-R (שכבה אחת) בזמן הקרוב, "ה"-מדיה היא Verbatim 8X שמוכרים באופיס-דיפו (מדרגה שחורה אומרת שזה TY?) - איזה מדיות לקנות אם אני הולך על CD-R/W? - האם יש כזה פורמט שנקרא CD+R/W? - ראשי התיבות של SL זה Single-Layer? - באלו תוכנות וכלים להשתמש אם אני רוצה לגבות סרטים שקניתי על גבי דיוידי, ואחרי זה לראות אותם במכשיר הביתי? (המדיה תהיה DVD-R, עם ביטסטינג ל- DVD). - באלו תוכנות וכלים להשתמש לגיבוי של משחקים, גם DVD, וגם CD?…
-
- 5 תגובות
- 882 צפיות
-
-
-
שלום לכולם... מלפני שבוע בערך התחלתי לשמוע מן רעשים (תקתוקים כאלה) מהכונן.. יש לי Maxtor 20gb 5400rpm , יש לי אותו מעל לשנתיים והוא אף פעם לא עשה בעיות .... השאלה היא, מה התקתוקים האלה אמורים להביע? אני צריך לחשוש? להתחיל לחסוך כסף ? תודה מראש...
-
- 5 תגובות
- 885 צפיות
-
-
מצאתי בזיגזג צורב של סמסונג 10*24*40 עם 8 MB באפר ב385 שח. מה דעתכם על הצורבים של סמסונג איך הם?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אוקי חברים, בוא נתחיל ההארדיסק הזה קניתי מלפני חודשיים WDXMS800TEו מאייבורי מחשבים. עכשיו גיביתי הכל עד עכשיו הכל היה בסדר... קניתי את המחשב החדש התקנתי וויסטה הכל טוב. עכשיו אני מחבר את ההארדיסק החיצוני אני כותב USERNAME וסיסמא להיכנס .. נכנס ופתאום מה? הוא עשה scynchroniraztion משהו כזה עושה REMOVED לכל הקבצים ... ולא הייתי ליד המחשב ראיתי את זה בסוף.. פשוט הלב שלי באותו רגע ירד למטה כמעט קיבלתי התקף פה ואני רציני לא לצחוק זה מידע עם סיסמאות סרטונים תוכנות כל מה שעבדתי איתו 5 שנים של העבודה הכל הכל הלך ! הלך לי וסמכתי על ההארדיסק הקטן והמזורגג הזה ! פשוט אני לא יודע מה אני עושה עכשיו מאיפה להתחיל אין לי כלום בעבודה יפטרו אותי בגלל זה אני חושב... עוד לא אמרתי להם וכל החו…
-
- 5 תגובות
- 708 צפיות
-
-
מה ההבדל בין : Western Digital WD5000KS ל: Western Digital WD5000AAKS והאם יש המלצות נוספות בטווח הזה וכן האם אמורה להיות ירידה במחירים
-
- 5 תגובות
- 739 צפיות
-
-
היו לי 2 הארדיסקים על המחשב, כשכל אחד מהם מחולק ל-2 מחיצות, ויש לי מחשב נוסף. פירמטתי את הראשוני, עליו מותקת מערכת ההפעלה, ובזמן הזה חיברתי את המשני למחשב השני כי הייתי צריך לעבוד איתו. הכל טוב ויפה, היה לי קצת בלאגן עם הראשון אבל בסוף הסתדרתי, הצלחתי להתקין עליו מערכת הפעלה. אני מחבר את ההארדיסק המשני ו....בעיה הוא קורא את המחיצה הראשונה אבל למחיצה השנייה הוא לא מצליח להיכנס. הוא רושם שהיא לא מאותחלת ושואל האם ברצוני לאתחל... ואין זה רצוני כלל וכלל. ניסיתי להעביר שוב למחשב השני, למחשב נוסף (של חבר) אבל כלום לא עוזר. מה גם שכשאני נכנס לכלי ניהול בלוח הבקרה או לpartition magic הוא כל פעם רושם לי בעיה אחרת. פעם אחת כשניסיתי למזג את המחיצות הוא רשם לי שהגרסאות שלהם לא מתאימו…
-
- 5 תגובות
- 761 צפיות
-
-
אז ככה אני מעוניין לקנות צורב ואני מוכן להשקיע בו עד 350 שקלים... ומכייון שאיני מבין חצי דבר בצורבים אני מעוניין בהמלצה לצורב עד 350 שקלים, כמבון עדיף כמה שפחות... וגם אפשר טיפ טיפה לחרוג אבל לא רצוי...
-
- 5 תגובות
- 876 צפיות
-
-
יום ראשון הולך להגיע המחשב החדש(E6400 לוח של GB965PS3 וכו'...) נרכש עימו בגלל חוסר בתקציב רק HD אחד של WD2500YS. מהמחשב הישן אני רוצה להוציא את הכונן הישן שהוא WD400EB בחיבור IDE. אני מתלבט איפה להתקין את WIN: על ה40 ולהפוך אותו לHDD מערכת? (שבעתיד יחליף אותו RAPTOR שיכנס תקציב חדש) או לחלק את הכונן החדש ל2 (מערכת וכל השאר) ולהפוך את ה40 למעיין כונן גיבוי(גוסט) וכונן הורדות? אשמח לתשובות עם הסבר. שבת שלום.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי כונן חדש של מקסטור, 80 ג"ב. הוא משמש ככונן הראשי (ובעצם, היחיד) אם זה משנה. הבעיה היא שבכל מקום, גם בביוס, גם בWindows, מופיע שנפחו הוא כ-74.5 ג"ב. אני יודע שהנפח לא אמור להיות בדיוק 80 ג"ב, אבל 5.5 זה די הרבה, גם אם זה אחוז קטן מהנפח הכולל של הכונן. השאלה היא למה, ומה אפשר לעשות?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, בניגוד לvideos הרגילים של 350MB בערך ל42 דקות (אני מדבר על סדרות), יש את הגרסאות של 700 מ"ב בערך שנקראים high resolution, HR. אני מנסה לצרוב אותם על CD רגיל, כData disc, כמו שאני צורב סרטים ב350MB, והDVD לא קורא אותם. הבעיה היא בDVD? או בצריבה? אני יודע שסביר להניח שזה לא קשור, אבל הטלוויזיה שלי היא HD ready אז אני מניח שהבעיה לא בה... הסרטים הם בavi ד"א. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
החלפתי דיסק קשיח ליותר גדול ועכשיו יש לי גלים על המסך מה עושים ? הדיסק הוא סיגייט ברקודה 80 גיגה 7200 הגלים לא מופיעים תמיד אבל יש הרבה פעמים שהם מופיעים וזה ממש מציק מה עושים
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קודם כל, אני התלבטתי אם לרשום את ההודעה הזאת פה או בפורום מודינג... אז אם היא לא שייכת לפה אז אני מצטער עכשיו, אני עומד מחר להכין כבל עגול לכונן קשיח. אני אחתוך כל שתי צמות ואז "אעטוף" את הכבל בצינור פלסטיק. עכשיו, שמעתי שזה מוריד בביצועים ורציתי לדעת עד כמה זה מוריד בביצועים בדיוק?
-
- 5 תגובות
- 844 צפיות
-
-
הווינדוס מותקן לי על ה-250GB SATA איך צריך לג'מפר את 2 ה-80 שיתפקדו כמשניים?
-
- 5 תגובות
- 707 צפיות
-
-
וכן - קראתי את הסטיקי מומלצים - הוא בדיוק מה שחיפשתי - ועל כך תודה ועכשיו לשאלה - אני רוצה לרכוש את HD103SJ ובKSP מציעים למכירה את הדגם אשר לו הם קוראים כך: 1TB 7200RPM 32MB, Sata II HD103SJ/UJ אני מניח שזה אומר שזה או SJ או UJ. אני חייב לומר שלא הבנתי כ"כ מה ההבדל בין הSJ לUJ - משהו בפלטות. בפירוט על המוצר באתר של KSP כתוב שהמודל הוא: Spinpoint F1 HD103SJ שזה בכלל מבלבל, כי לפי הסטיקי הבנתי שה-SJ הוא F3 וה-UJ הוא F1... אז מה זה מה ומה ההבדל ביניהם בכלל? הושיעני! תודה מראש לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 953 צפיות
-
-
יש לי הרדיסק 250 פה בצד והוא סאטא... הבעיה שלוח שלי ישן ולא תומך ב SATA ... יש איזה מפצל אולי ?
-
- 5 תגובות
- 748 צפיות
-
-
יש לי צורב רגיל לא DVD של חברת NU שקורא דיסקים DVD. הבעיה איתו שאני צורב דיסק שירים למערכת עם תוכנת הנרו השירים שיוצאים בדיסק קופצים כל הזמן וצרבתי את אותם שירים באותה תוכנה ובאותם דיסקים ריקים רק במחשב אחר שלי בבית והדיסק יצא חלק. מה אתם אומרים יכול להיות הבעיה שלי?
-
- 5 תגובות
- 704 צפיות
-
-
אהלן! יש לי במחשב קורא DVD של LITEON. הבעיות החלה לפני כמה כמה חודשים, הקורא DVD מצליח לקרוא דיסקים אבל פשוט לא נפתח אלא אם כן אני מחדיר קיסם לחור הקטנטן. שאני לוחץ על הפתור בלי להחדיר משהו לחור הקטנטן אז הוא כאילו מנסה להיפתח, שומעים רעש, אבל הוא לא מצליח. אשמח לכל פתרון אפשרי.. תודה דני
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
WD Caviar® SE 160GB WD1600JB על לוח ECS K75SA V3.1 המחשב רואה רק 148 GB .. מישהו יודע האם אפשר לסדר את זה שהמחשב יזהה את כל ה160 GB?? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
דיסק קשיח חדש של 200 ג'יגה, מחובר כSLAVE. מזוהה כ127 ג"ב בלבד. בביוס מזוהה על 200 (לוח אם ecs k7s5a , מעבד AMD 2200, ווינ' XP) מאין נובעת הבעיה ומה ניתן לעשות. תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 751 צפיות
-
-
-
שלום לכולם! ברשותי שני הארד דיסקים,120GB מאסטר ו-250GB סלייב(שהוספתי לא מזמן). איני מצליח לחלק את ה-250 לפרטישיינים או להתקין עליו מערכת הפעלה(ויסטה או XP),בניגוד להארד דיסק הישן שלי,שבו אני יכול לבצע את הפעולות הללו. מה הבעיה לדעתכם? תודה מראש http://img107.imageshack.us/my.php?image=84465657iv9.jpg
-
- 5 תגובות
- 829 צפיות
-