עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by the_lighting,

שלום חברים, יש לי דיסק קשיח של WD 1T עכשיו לאחר נסיונות להתקינו בFREENAS החזרתי אותו למחשב מבוסס windows אך עכשיו הוא מופיע כ32MB בלבד, נסיתי פורמטים למינהם כלום לא עוזר... חייב עזרה, תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. אני מחפש כונן אחסון חיצוני אין לי יותר מידי מושג בזה. אני יודע שאני רוצה שיהיה מאוד מהיר, שיתחבר עם USB 2 ורצוי גם FIREWIRE. שישמש לי גם להעברת נתונים וגם לגיבוי מסודר של המחשב. מאוד חשוב לי האמינות שלו (שהמידע באמת ישמר, ושיחזיק הרבה זמן ולא ימות כמו רוב הכוננים הקשיחים אחרי זמן מה) אז, מה יש לכם להמליץ שניתן להשיג בארץ ונחשב סופר איכותי? (אפשר לחרוג מן התקציב אם מדובר במשהו ממש טוב) בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  3. חברת PNY מצטרפת אל הטרנד עם כרטיס זעיר בנפח אדיר - ואנחנו מקווים לראות את המבחר תופח בהקדם לכתבה

4. שלום, יש לי הארד דיסק נייד של WD, טרה בייט אחד. קניתי את הגירסא עם ה - eSATA כדי שתהיה מהירות העברה גבוהה יותר.. משום מה המחשב לא מזהה אותו כשאני מחבר דרך eSATA , עם ה - USB הוא מזהה חשוב לציין שהוא זיהה בעבר (שבוע שעבר, המחשב חדש לגמרי) ועכשיו פתאום לא מזהה תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. Started by tarpon57,

תראו מה זאת בדיחה כל האחריות שיש לדיסקים חיצוניים במידה והנך רוכש דיסק חיצוני ואתה מחבר אותו לשרת לצוך גיבוי יש בעיה במקרה של מימוש אחריות למה ? רכשתי דיסק חיצוני מסוג freeAgent Extrime הדיסק בגודל של 1.5TB מחובר ב פיירוויר לשרת לפני שבוע הלך הדיסק כיוון שהוא באחריות ביקשת לממש אותו אבל בתנאי שאני מקבל את הדיסק הפגום או את ההטבעות שלו בגלל חיסיון מידע תכלס אמרו לי לא יהיה כדבר הזה מחליפים אחד תמורת אחד שאלתי ומה יהיה גורלה של המידע במידה וזה יפול על מישהו חכם ? אמרו לי שכח מזה וזה הסיכון שלך בקיצור בדיחה - ספגתי את הפגיעה ואז הבננתי את המשמעות האחרת של האחריות כל אחד שיעשה את חשבון הנפש שלו הבנתי שזו דרך ידועה והתבנית הזאת חוזרת על עצמה בחברות רבות חבל

6. Started by אנטי-פסטו,

אהלן, הבחנתי שבביוס מוגדר לי הsata כ ide. קראתי קצת באינטרנט והבנתי שאני לא יכול לשנות לAHCI בלי שמערכת ההפעלה תקרוס לי. מצאתי 2 פתרונות: 1) להתקין את הווינדוס מחדש ( קצת בעייתי כי זרקתי את הכונן האופטי לפני שנים ויש צורך לפרמט) 2) יש את המדריך הבא שמאפשר לשנות בלי פירמוט והתקנה מחדש: http://forums.pcper.com/showthread.php?t=444831 הבעיה שהורדתי את intel Storage manager (כמו שרשום במדריך) ובהתקנה צצה הודעה שהמחשב שלי לא תואם לדרישות המינימום של ההתקנה ולכן אני לא יכול להמשיך. מערכת: win xp pro sp3 (32bit) asus p5b delux intel core2due 6400 ich8 עזרה?

7. Started by חיקיים1,

ארגון Serial ATA International Organization המכונה בראשי תיבות (SATA-IO) http://hexus.net/media/uploaded/2013/8/3041dd69-1cba-412e-b645-42fd57df0e29.png אחראי לפיתוח התקנים/יושרה /איכות/הפצה של המוצר (Serial ATA (SATA™ נשיא הארגון בדבריו אמר "טכנולוגיית SATA ממשיך להתפתח כדי להתאים לדרישות תעשיית אחסון משתנות" כל זאת עם דגש לפתרונות אחסון בעלות נמוכה, ביצועים גבוהים . בינואר 2013 התקן הוצג ובאוגוסט 2013 מפרט התקן יצא לקהל / מפתחים שונים. הארגון התקינה הודיע על אשרור המפרט של הגרסה 3.2.המפרט האחרון של SATA Express, מפרט חדש המאפשר: ( נקודות מפתח החשובים לקהל המחשבים ). 1. שיפורים בניהול צריכת חשמל 2. אופטימיזציות עבור כונני מצב מוצקים (היברידיים SSHDs). 2.1 השקמה של כ…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. Started by bariko,

שלום רב, אני משתמש בכונן חיצוני לצורך של גיבוי והעברת קבצים. מדי פעם כאשר אין לי בו צורך, אני מעוניין לנתקו מהמחשב, באמצעות הוצאת חומרה באופן בטוח, אבל אז אני מקבל לרוב הודעה, שהדבר לא ניתן לביצוע, היות וקיימים ישומים או תיקיות שעושים שימוש בכונן. וזאת, למרות שאני מקפיד לסגור את כל התיקיות. במצבים כאלה, אני יכול לנתק את הכונן, רק אחרי כיבוי המחשב. אז איך ניתן לדעת איזה מהיישומים הפועלים ברקע, הוא זה שמפריע לתהליך הניתוק הבטוח? אגב, יש לי כונן חיוצני נוסף, ושם הבעיה הזו לא מתעוררת. מספיק שאני סוגר את כל התיקיות, ואז ניתן להוציא את הכונן ללא חשש. אם כך, מה יכול להיות ההבדל בין שני הכוננים? תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by shaiky,

http://www.p1000.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7741947 מה חושבים על הכונן הזה והמחיר שלו? חשוב לי שיהיה 2.5" בלי חיבור נוסף לחשמל ועם חיבור USB3 ועד 500 ש"ח מקסימום! נראה לי שהכונן הזה עונה על כל הקריטריונים ואפילו משאיר לי עודף.. אשמח לתגובות

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  10. קיבלתי את הצורב היום. התקנתי אותו (היה קל מאוד, מזוהה צ'יק צ'ק) הכנסתי DVD ריק, כדי לבדוק מהירויות ב- Nero CD-DVD Speed, הוא "צרב" מצויין (X20) ניסיתי לעשות עוד כמה בדיקות אבל מאז הוא השתגע: לא מוכן לקרוא שום DVD שהכנסתי. אלא רק דיסק אודיו... מישהו נתקל בבעיה ? יודע איך לעזור לי? HF

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Cyanide,

אני משתמש בכונן האופטי שלי לעתים נדירות רק בהתקנת משחקים ומערכת הפעלה. לאחרונה החלטתי להתקין מחדש windows 7 על המחשב שלי. קודם כל במהלך רוב ההתקנה הכונן הרעיש מאד ובנוסף לכך ההתקנה היתה איטית מאד. ניסיתי להתקין בעזרת אותו הדיסק במחשב אחר והתהליך היה הרבה יותר מהיר ושקט. החלק שהיה איטי במיוחד היה הזמן שבו מחכים למסך שמופיעים בו המילים "install now" למי שמכיר את התהליך של ההתקנה... יש איך לפתור את הבעיה או שאני צריך לקנות כונן חדש? הדגם הוא: SAMSUNG SH-S223F

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by huber,

http://hothardware.com/News/VelociRaptors_In_RAID_5_A_Case_Study_In_Speed/

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. שלום לכולם, קניתי OCZ VERTEX 2 מ- RSM והתקלקל פעמיים. עכשיו הם אמרו לי שאני אצטרך לחכות שבועיים שיחליפו לי אותו מהיבואן ואני לא מוכן לזה.(המחשב היה יותר בתיקון מאשר בבית). אז הציעו לי להחליף את ה-VERTEX 2 ב- OCZ AGILITY 3 בתוספת של 40 שקל שווה? (או להחליף ל-M4 ללא תוספת). הוא אמר לי להתקשר אליו היום להודיע לו מה נסגר. אני רוצה לדעת האם אחת מהאופציות האלה שווה בכלל, כי אם לא אני אגיד לו שאני לא מוכן לזה ואני רוצה לבטל את הקניה של ה-SSD. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. שלום ! אני מעוניין לרכוש דיסק קשיח בנפח 500 ג'יגה בייט ואני עדין לא סגור איזה יתן לי את מקסימום הביצועים. הדרישות הבסיסיות שלי מהדיסק הן: מהירות סיבוב = 7,200 סל"ד באפר = 16MB ממשק = SATA 2 Reading Seek time = נמוך ככל האפשר Writing Seek time = נמוך ככל האפשר מהירות העברת נתונים מבאפר לדיסק = גבוהה ככל האפשר Latency Time אני לא יודע מה הוא הפרמטר הזה אבל הבנתי שהוא בעל משמעות רבה המון תודה לעוזרים ! אלכס.

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. שלום לכולם. אני צריך המלצה לבקר RAID. אני צריך לעשות RAID 5 ל - 3 כוננים קשיחים. מתאים ל - SATAII. אני רוכש מחשב עם לוח אם שיש לו פונקצית RAID מובנת בתוכו אבל זה יגזול משאבים יקרים ברגע שאני ינסה להפעיל RAID5. המעבד הוא Q6600. הבקר צריך להיות סביר פלוס, אני לא צריך משהו עצבני מידי לשרתים אבל לא בדיוק משהו שהתקלקל או יעמיס יותר מידי למעבד שלי לכתיבה. מותר גם לחרוג מהתקציב רק תנו לי הסבר לשיפור בביצועיים ואם יש אתר שעושה השוואה בין בקרים אני ישמח לראות. תודה יבגני

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. *אוקי אז ככה, קודם כל יש לי צורב, אין לי שמץ של איזה חברה הוא (לא רשום עליו כלום..) שנקנה יחד עם המחשב לפני 3 שנים בערך, המהירות המקסימלית שלו היא 16 והייתי צורב על דיסקים של מאקסוול עד עכשיו בלי בעיות. היום ניסיתי לצרוב משהו (מאותה חבילה של דיסקים) והמהירות המירבית שנרו הציג הייתה X4 והקטע שזו חבילה ישנה שכבר השתמשתי בהרבה דיסקים מתוכה על X16 וזה קצת מטריד.. ממה זה נגרם ואיך אפשר לתקן את הבעיה הזו..? השאלה השניה שלי היא בעצם על צורבי DVD של Nec 3520 ,LG 4163B מה שהבנתי מהביקורות היה הקטע שלLG של DVD-RAM* ולנק יש *אוברספידינג וFW* רשמי או לא רשמי לא ממש הבנתי את זה. מישהו יכול להסביר לי את המונחים האלו? אגב כשאומרים אריזת OEM מתכוונים שמקבלים רק צורב? אז כמה עולים הכבלי…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. אני מחפש משהו פשוט. בנפח של לפחות 16 GB. בתקציב של 150-180 ש"ח. וכמובן אמין (אחריות חשוב). יש לי את ה KINGSTON Data Traveler 16gb ובעיקרון אני מרוצה ממנו (הבאסה היחידה בו שהוא לא מקבל מספיק חשמל מהמפצל USB במחשב שלי). יש דגם אחר שכדאי לי לנסות (אולי משהו שפותר את הבעיה שציינתי למעלה)? תודה רבה.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Nachum987,

שלום לכולם, אני מעוניין לקנות צורב DVD למחשב שלי ועל כן ערכתי סקר קטן ואין לי מושג איזה מהצורבים הבאים עדיף על האחר: Lite-On iHAS424 http://www.liteonit.com/global/index.php?option=com_content&task=view&id=299&Itemid=67 Sony Optiarc AD-7261S http://www.sony-optiarc.eu/products/dvddrivesdesktoppcs/ad7261s.html SAMSUNG SH-S243N http://www.samsungodd.com/Eng/Products/Spec/spec.asp?functionvalue=view&parent_idx=4133&level_idx=4453 ASUS DRW-24B3LT http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=u3y9LrEjk6hEmAFE&templete=2 ASUS DRW-24B1LT / 24B1ST http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=W0nrYhwByPfUPuXl&templete=2 ובכלל, מה ההבדלים בין שני הASUS? כמו כן האם יש ח…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Crossair,

כעקרון כיוונתי על ה INTEL X25-M 80GB, אבל אני רואה שיש בנצ'ים שה-OCZ AGILITY EX טוב יותר, הבעיה היא שאני לא מצליח למצוא את דגם הEX בארץ... האם קיים כונן עד 1,200 שקל שיותר טוב מהאינטל (G2) הנ"ל? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. חיצוני נייד (שמקבל מתחת מה-USB או מה-FIREWIRE ) שיהיה כמה שיותר מהיר, מאחר וישמש לניגון תכני HD כבדים. נפח: 500G ומעלה. למרות ש500 יספק אותי. חיבור: מה יותר מהיר USB2 או FIREWIRE. תקציב: 1000 ש"ח תודה!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  21. הדגמים הנפוצים היום של 4 חברות הגדולות של דיסקים SATA2 עם 16MB זכרון וקיבולת של 320 גיגה הינם: הנה השוואה של כמה: מבדיקת מחירים בזאפ (ע"י חיפוש הדגם הספציפי, יכול להיות שהוא מופיע תחת שם אחר במחירים שונים): סיגייט - 557 - 589 ש"ח ווסטרן דיגיטל - 479 - 674 ש"ח ווסטרן דיגיטל רייד - 586 - 734 ש"ח סטמסונג - 520 - 557 ש"ח היטאצי - 539 - 565 ש"ח הדיסקים RAID של WD והסייגיט מגיעים עם 5 שנים לעומת כל האחרים שמגיעים עם 3 שנים אחריות. אם יש לכם לינקים לביקורות ספציפיות על דגמים אלו או יש לכם אותם ויש לכם חוות דעת אתם מוזמנים לצרף אותה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  22. למה כל צורבי ה-DVD מוגבלים למהירות של x48 של צריבות וקריאת CD, בעוד שצורבי CD רגילים באים במהירות x52?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by lago,

מה עדיף? WD 250GB 7200RPM 16MB SATAII או WD 250GB 7200RPM 8MB SATAII

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by rotem_o,

שלום רב! רציתי לשאול אם ניתן לחבר דיסק קשיח חיצוני 2.5 דרך האב usb או שמא הוא דורש הספקת חשמל חיצונית? תודה!

25. Started by smadgos,

שלום, ברשותי 4 כוננים פנימיים 2.5" - WD AV 500GB SATA3 Internal האם ניתן לחבר בינהם כך שיתנו נפח כולל של 2TB ולחבר אותם לiMac ככונן חיצוני עם מתאם SATA-USB או משהו בסגנון?אם כן, מהם הכבלים/ מתאמים שאצטרך לקנות?תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים