אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
היי לכולם, מחפש כונן חדש לעבודה, 500 GB לפחות ובמחיר באיזור ה-500 שח משהומומלץ? אולי יש משהו מקביל ב NVMe? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 789 צפיות
-
-
יש לי דיסק קשיח שעושה לי קליקים פה ושם ,ניסיתי לנקות מבחינה חיצונית ,ולא כל פעם הוא עושה את זה ,אבל כשהוא עושה את זה הוא מאט את המחשב בצורה לא נורמאלית ,יש דרך מסוימת לתקן (חוץ מהחלפת הלוח חשמל שלו או קניה מחדש של רכיבים ?) !
-
- 2 תגובות
- 839 צפיות
-
-
ברצוני להתקין שתי מערכות הפעלה על PC אחד ולהפריד ביניהן ע"י מחיצות. במידה והתקנתי תוכנות על מחיצת WINDOWS, איך אוכל להשתמש בהן בלינוקס ? בשביל להשתמש עם תוכנות בשני OS, חייבים לתקין תוכנות על מחיצה נפרדת?
-
- 4 תגובות
- 926 צפיות
-
-
שלום, כיום משתמש ב-Samsung SSD 850 EVO 250G במחשב הנייח שלי. לצערי אינו עונה על צרכיי מהיבט נפח האחסון. השימושים: מערכת הפעלה, אחסון Google Drive מקומי (כיום עומד על 100GB עם אופציה להכפלה), בו אני מאחסן בין היתר תוכנות אותן אני כותב ומקמפל. כמו כן מגוון רב של תוכנות ביניהן סביבות פיתוח. את המשחקים אני מאחסן על דיסק מכני, אך אוכל לאחסן משחק או שניים במידה והשדרוג יאפשר שיפור בביצועים גם כן. אני מעוניין לשדרג למינימום 1TB, ואינני פוסל אפילו 2TB. המחיר של Samsung 970 EVO 1TB NVME M2 באמזון נראה לי די אטרקטיבי. המחיר של 2TB קצת פחות. האם המעבר מ-SATA ל-NVME משמעותי דיו, בהיבט מהירויות קריאה וכתיבה, נוכח השימושים שלי? האם יש טעם בכלל לפזול לדגמים קודמים נו…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם! הנני משתמש חדש פה ואני מקווה שזה אכן הפורום הנכון אז תקנו אותי אם טעיתי בכל אופן אני מעוניין לרכוש בדחיפות זיכרון פלאש נייד USB2 בנפח של 8GB והייתי שמח לקבל המלצות מקצועיות לגבי פירמה או פירמות מסויימות מומלצות המליצו לי על חברה בשם - PATRIOT שהיא בעלת זכרונות ניידים איכותיים מאוד אם כי ראיתי אחד כזה וזה נראה די פשוט עם כיסוי פלסטיק לבן לעומת אחרים שנראית קצת יותר חזקים אבל כמו שאמרנו לי מאוד איכותי איכותי ואמין האם זה נכון ולקנות PATRIOT?????? או אולי PQI? אשמח לעזרתכם הדחופה בנידון תודהו שבוע שקט לכולם
-
- 2 תגובות
- 553 צפיות
-
-
http://www.extrememhz.com/nd3500a-p1.shtml
-
- 5 תגובות
- 745 צפיות
-
-
אוקיי, אז יש לי צורב DVDRW של LG מלפני שנה. הדגם שלו: HL-DT-ST DVDRRW WGA-4161B ואני משתמש בNERO 7.2.0.3 או בALCOHOL 120% 1.9.5 בNERO אני לא מצליח לצרוב ביותר מX4 למרות שאני משתמש בDVD של X8 והצורב אמור לתמוך בX16. הבעייה זהה ב +/- זאת בעיה מוכרת? יש פתרון?
-
- 7 תגובות
- 905 צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי בבקשה מה זה RAID ולשם מה הוא נועד? עשיתי מספר חיפושים ברשת ובפורום אבל לא הצלחתי להבין מי-יודע-מה(חיבור בין דיסקים קשיחים O_o)
-
- 4 תגובות
- 901 צפיות
-
-
שלום קניתי הארדיסק WD 5000AAKS , שמתי לב שהוא עושה רעש כמו שהכונן דיסקטים (FLOPPY) עשה בזמנו.. סוג של תיקתוקים. במאמץ הוא מגביר את מספר התיקתוקים וכך גם את העוצמת רעש. קראתי את הסטיקי ולא מצאתי איפה יש ל WD תוכנה לאבחון הארדיסק. אבל הורדתי את HD TUNE לפי ההמלצה בסטיקי ואלה התוצאות: http://img517.imageshack.us/img517/5185/picub.jpg ההארדיסק חדש מלפני כמה ימים וגם המחשב עצמו. תודה
-
- 3 תגובות
- 966 צפיות
-
-
אהלן קיבלתי מאחי קלטת וידאו באורך שעה והעברתי אותה לפורמט VCD צרבתי על דיסק 700MB, הכל טוב. עכשיו, הוא הביא לי כמה קלטות שהממוצע של כל אחד בערך 5 שעות אני לא הולך לצרוב את זה על 20 דיסקים אני רוצה להכין לו אותם על דיסקים של DVD בנפח 4.5GB השאלה לי היא האם אני ישים קובץ VCD בגודל 4GB ויצרוב ל DVD זה יעבוד? ואם אני ישים 4 קבצים של 1GB של אחד האם גם זה יעבוד? תודה מראש לכל העוזרים בנושא! זה די חשוב האמת יניב
-
- 50 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
נכון שבערך כל חוגש יוצאת סדרת כוננים חדשה אבל בכל מקרה איזה סדרה\כונן הוא באמת הכי טוב או מהיר או הכי משתלם?
-
- 11 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
היי , ברשותי לוח אם Z97-pro deluxe של ASUS. (לינק) כתוב : Intel® Z97 chipset : 1 x SATA Express port, compatible with 2 x SATA 6.0 Gb/s ports 1 x M.2 Socket 3, with M Key, type 2260/2280 storage devices support (both SATA & PCIE mode)*2 4 x SATA 6Gb/s port(s), gray Support Raid 0, 1, 5, 10 Supports Intel® Smart Response Technology, Intel® Rapid Start Technology, Intel® Smart Connect Technology *3 ASMedia® SATA Express controller : *4 1 x SATA Express port, black ASMedia® PCIe SATA controller : *4 2 x SATA 6Gb/s port(s), black אני רוצה לחבר לו כונן ב m.2 אבל לא כתוב במפורש שהוא תומך ב NVME אבל כן ב PCIe . מה או…
-
- 1 תגובה
- 956 צפיות
- 1 follower
-
-
מישהו יכול להמליץ לי על צורב חיצוני טוב שיודע לצרוב dual? תודה
-
- 3 תגובות
- 990 צפיות
-
-
שלום, יש לי מספר שאלות, מקווה שתוכלו לענות לי עליהם: 1. מה מהיר יותר, Raptor 150GB או 2 דיסקים קשיחים של 250GB, 16 Cache, NCQ, 8.5ms במערך Raid 0? 2. יש לי הנחה מיוחדת בחנות כלשהי שיוצא שאם אני רוכש 2 דיסקים Raptor 36GB ו-דיסק קשיח 250GB, 16 Cache, NCQ, 8.5ms יוצא שאני משלם רק 100 ש"ח יותר מהמחיר של 2 דיסקים קשיחים 250GB, ושאלתי היא: אם אני ישים 2 דיסקים קשיחים Raptor 36GB במערך Raid 0 שיעבדו כדיסק קשיח ראשי למערכת ההפעלה וישים עוד דיסק 250GB, 16 Cache, NCQ, 8.5ms לסרטים, משחקים וכו' - זה כדאי? והאם זה באמת יהיה מהיר כ"כ? אל תשכחו זה Raptor וזה במערך Raid 0. 3. אם אני אעשה את מה ששאלתי בשאלה השניה, כמה בערך תיהיה מהירות הגישה? כי סתם ככה זה 4.6ms ובמערך Raid 0 זה אמור לצא…
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
יש לי DVD ROM מדגם PIONEER 106S כידוע לכם היום לרוב כונני ה-DVD למחשב יש הגנה מפני אזורים וניתן להחליף רק 5 פעמים את האזורים. אז יש גם שיטה לפרוץ את ההגנה ע"י לעשות FirmWare ל-DVD ואח"כ להשתמש בתוכנה כדי לפרוץ את האזורים. אז הורדתי מאתר של פריצות כוננים את הקובץ המיועד לדגם של ה-DVD שלי ויש לי שאלה... [glow=green, 2, 300]ATAPI DVD-A06/106S Patched FIRMWARE UPGRADE 1.22 RPC-1 by Mr.Kirill Firmware Upgrade Instructions(DVD-106S/DVD-A06S[/glow] זה הכותרת שמופיע בקובץ ה-Readme של הקובץ אז מה שאני רוצה לדעת זה האם זה בעצם הפריצה או משהו אחר?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי מחשב בבית עם שני דיסקים קשיחים, אחד 20 גי'גה בייט והשני 30 שהוא חדש יותר, עד עכשיו ה20 היה הראשי ועליו הייתה מותקנת מערכת ההפעלה אבל החלטתי לפרמט אז כבר החלפתי גם את המיקום של הארד דיסקים וג'ימפרתי אותם ככה ש ה20 יהיה משני וה30 יהיה ראשי ועליו מערכת ההפעלה. אחרי הפרמוט הכל עבד תקין חוץ מהארד דיסק השני (שניהם מחוברים על הכבל הראשי) שנמצא במצב של PIO, אז כמובן שמחקתי את הדרייבר של הIDE וכשהפעלתי מחדש הוא זיהה הכל והתקין והארד דיסק היה במצב של ULTRA DMA 5 כמו שצריך, ואז למחרת הפעלתי שוב והוא היה על PIO. האם יכול להיות שזה בגלל שלא קינפגתי אותו טוב? כי בהתחלה הוא לא זיהה אותו בביוס, אז ניסיתי כל מיני אפשרויות כי אין על הארד דיסק מדבקה שמראה איך זה צריך להיות, אך בסוף ה…
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
שלום! התקנתי ווינדוס 7 על המחשב החדש היום, וכנראה פספסתי בהתקנה את האפשרות להפריד את הכונן (כל ה-1TB) למחיצות. נשארתי עם מחיצה אחת של 950 ג'יגה שעליה מותקן הווינדוס. בעקרון, אין לי בעיה מבחינת הנוחות אך יש לי כמה תהיות: האם חילוק למחיצות קטנות יותר ייתן שיפור כלשהוא בביצועים? האם יש דרך בטוחה לבצע את זה מתוך ווינדוס 7? תודה רבה לעונים!
-
- 3 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום היום קיבלתי כונן SSD SAMSUNG 840 EVO 250G רצתי להתקין ווינדוס 8 וכנראה שזו הייתה החלטה לא הכי טובה. איך אני יכול לפרמט את הכונן שיחזור לכמו שיקבלתי אותו?
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לשפר את הכונן של מערכת ההפעלה . ברשותכם מספר שאלות שאלות הן לויסטה ול XP 1.הייתי רוצה לדעת האם יש תמורה טובה (ביצועים-יציבות) כאשר מערכת ההפעלה נמצאת בכונן תחת RAID ?במקרה וכן איזה מומלץ? 2.בהינתן מערכת הפעלה על שני כוננים ב RAID 0/1 האם ניתן לבצע GHOST ואם כן איך? 3.מדובר בשני דיסקים של 160 WD AAJS - האם הגודל הפיזי לא מהווה שחיקה/ירידה בביצועים,האם עדיף כוננים קטנים יותר או חלוקה לפרטישן קטנה יותר.
-
- 7 תגובות
- 913 צפיות
-
-
אני מחפש את הדיסקים הספציפיים האלו כי הם עובדים הכי טוב עם מערכת הסטריאו שלי, מישהו יודע איפה אפשר למצוא אותם באזור תל אביב או באזור אשדוד ? הם באים בקופסאות קרטון של 10 ובפנים כל דיסק נמצא ב Slim Case.
-
- 4 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב ישן בן כ-4 שנים עם המפרט הבא: INTEL PENTIUM 4 3GH MOTHERBOARD ASUS P5GD1-VM MEMORY 1GB DDR 4*250MB HD: SAMSUNG SP0812C קראתי באיזשהו מקום שקניית HD חדש יכולה לעזור להאצת המחשב מה אתם חושבים על זה? ואם אכן כך הדבר, איך עליי לדעת איזה HD לקנות כדי שיתאים למחשב שלי (חיבורים מתאימים וכו') תודה מראש,
-
- 6 תגובות
- 702 צפיות
-
-
-
היי, מדובר אל כונן קשיח PARTION אחת ממנו שעשו לו QUICKFORMAT איך ניתן לשחזר את הנתונים. בבקשה תעזרו זה מאוד חשוב. תודה.
-
- 3 תגובות
- 995 צפיות
-
-
היי הבנתי שהLITEON נחשב טוב מאוד אבל רועש למדי. השאלה היא האם הLG מספיק טוב בביצועים? חיפשתי בפורום ולא מצאתי דעות עליו. והאם אפשרי לחבר צורב SATA עם המתאם SATA-IDE ? אם כן, אז זה יוצא משתלם מבחינת השקעה למחשב עתידי - זה יוצא בערך 250 שקל ביחד עם המתאם
-
- 0 תגובות
- 818 צפיות
-
-
האם הצורב הזה (Pioneer DVR-111) מומלץ ועדיף על ה111?
-
- 1 תגובה
- 520 צפיות
-