עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by EFSenable,

שלום. יש ברשותי את ה- Asus deluxe z77 ושתי ה-SATA של אינטל תפוסים והביצועים של הבקר של מרבל מזוייעים (לא פלא, זבל ישראלי טהור). רציתי לבקש מכם המלצות לבקר RAID איכותי (בעיקר ל-raid 0 של SSD) שמסוגל לסחוב עד ארבעה דיסקים. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Dark Respect,

הלכו לי עכשיו 2 מדיות DVD על השגיאה הזאת.... מחשב חדש צורב LG סגרתי את כל התוכנות ברקע מה הבעיה?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. קניתי מחשב חדש והחיבור של ההארד דיסק שלי הוא עכשיו sata אני רוצה להעביר מידע מההארד דיסק הישן לחדש ההארד הדיסק הישן הוא ide איך אני עושה את זה? תודה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. היי לכולם, יש לי NAS של QNAP שאני משתמש בו גם להורדות טורנטים. כיום ההורדות יושבות על הRAID של הNAS ואני מעוניין לחבר דיסק קשיח חיצוני ושירדו אליו. לא חשובה לי היכולת לגבות את ההורדות האלה כך שאין לי צורך שישבו על הRAID. העניין הוא שיש לי לא מעט דיסקים בבית בגדלים שונים (כולם 3.5 אינטש) ואני מחפש מארז שיידע לחבר ביניהם לSTORAGE אחד. האם קיים כזה דבר? תודה מראש לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. אז ככה, כמו לרבים יש לי את ה Lite-on x52x24x52 הידוע לטובה היום, באתי להתקין תוכנה הנמצאת באחד הדיסקים שלי ומה, הצורב פשוט לא רוצה לפתוח את הדיסק. אומנם אין שום הודעת שגיאה, הצורב פשוט מזהה הדיסק כדיסק ריק :-\ לעומת זאת כשאני שם את הדיסק בDVD טושיבה שלי הכל בסדר, והדיסק נפתח. מה יכולה להיות הבעיה? בתודה, איציק.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. בנוסף, האם אני אמור לקבל תוכנה כלשהי כדי להפעיל את ה-DVD בכל מקרה, הכנסתי סרט DVD לכונן והוא לא עובד. תוכלו לפרט לי מה אני צריך לעשות כדי לבדוק מדוע זה לא עובד? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by SPONER,

רק שואל האם עם SSD הגלישה באינטרנט מהירה יותר ? מעברים מאתר לאתר/ וניווט בתוך האתר/ וטעינת אתרים עם המון תמונות. תודה לעונים.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by elkriefy,

היי. אני מבצע המון עבודות תכנות במחשב והחלטתי לעבור לSSD חדש. אחרי קריאה כאן ובאתרים נוספים יש הסכמה שסמסונג כנראה הכי טובים בקטגוריה של 128/256GB תוך שמירה על ביצועים ורמת מחיר. ההתלבטות שלי היא כזו : כונן קשיח Samsung 840 Pro Series MZ-7PD128BW 128GB SSD SATA III ​695 שקלים [*] כונן קשיח Samsung 840 Pro Series MZ-7PD256BW 256GB SSD SATA III ​1190 שקלים ההבדל בין שני הכוננים מלבד הנפח הוא בערך 500 שקלים - שאר הפרמטרים כמעט זהים עם כ10% תוספת ביצועים לטובת גרסת ה256GB. מתוך האתר tomshardware.com http://media.bestofmicro.com/O/1/397441/original/ADR.png בגלל שרוב עבודתי תהיה תכנות בשפות שונות (הרצות של פרוייקטים רבים) אולי וירטואליזיציה וכמובן דפדפן עם ה…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  9. שלום לא ממזמן רכשתי הארדיסק חיצוני נוסף, הפעם של ווסטרן דיגטל, מהסדרה מייבוק עכשיו, מה ששמתי לב , זה שהוא על מערכת קבצים FAT 32 כברירת מחדל, וההייתי רוצה לשנות אותו לNTFS כמו שאר הכוננים. האם אני יכול לעשות זאת מבלי לאבד את המידע שכבר איכסנתי בו? וללא תוכנה? כלומר, דרך ההגדרות של הווינדוס, או פקודה כלשהי בדוס? איך אני עושה את זה? תודה. עריכה: מצאתי דרך לעשות זאת ע''י קליק ימני במחשב שלי, ניהול, לבחור את הכונן, אתחול , ואז שם יש לבחור מערכת קבצים.. (והיא כבר על NTFS..) ויש אפשרות לסמן בוי "בצע אתחול מהיר" ואפשר דחיסת קבצים ותיקיות". אם אני אעשה את זה, יימחק כל התוכן שאיכנסתי בהארדיסק , לא ? הרי הוא עושה אתחול. איך אני הופך אותו לNTFS מבלי שהוא יגיע לי בקבצים שישנם וללא תוכ…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by omertgm,

יש ברשותי את הכונן כשנה (מאז הרכישה הקבוצתית המוצלחת שמתי לב לאחרונה שלפעמי יש דליי ארוך מאוד (5-10 שניות) כאשר אני מנסה לפתוח קובצי אופיס שונים (בעיקר וורד ואקסל). כרגע 57% מהכונן פנוי (136 מתוך 238) והוא הכונן היחיד במחשב. הרצתי AS SSD וראיתי ירידה של יותר כ- 150 נקודות. ישר אחרי ההתקנה קיבלתי 660-670 וכרגע אני מקבל 510-550. האם זה סביר? ומה יכולה להיות הסיבה לדלי כ"כ גדול??

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by shing,

שלום, התקנתי אתמול כונן SSD של INTEL 330 120 GB במחשב הנייד שלי (דל סטודיו 1558 I7 עם 8 ג'יגה זכרון) עשיתי IMAGE של מערכת ההפעלה בעזרת הגיבוי של WINDOWS 7 ושיחזרתי ל SSD אחרי שעשיתי SWAP. אחר כך עברתי לפי כל ההמלצות על כל ההגדרות - , ביטלתי איחוי, פייג'פייל ואינקדס, וידאתי יישור, ועוד כמה טוויקים קטנים. אבל המספרים שאני מקבל בבדיקות בנצ'מארק נראים לי נמוכים מול מה שאני רואה באינטרנט ( לפחות ב READ): יש משהו שאני מפספס?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  12. Started by alexii86,

אני מעוניין לקנות צורב במחיר של 500 ש"ח תמליצו לי על צורב טוב-לא אחד שיהרס אחרי 1000 צריבות!!! סוס עבודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by eSLC,

טוב כנראה נשרף לי הדיסק הקשיח ממנת יתר של ריסטים אני יפרט אולי אחר כך, עכשיו אני מחפש דיסק קשיח עד 450-400 שקל מקס' חשבתי על ה Maxtor 80GB 7200rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD, הדיסק הקשיח הקודם היה של WD אז אני כבר לא סומך עליהם ב100%, אם יש הצעות אחרות הם יתקבלו בשמחה, תודה.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Mr.Angel,

1. יש לי צורב MSI 52x24x52x שהוא קצת בעייתי. יש לי אותו שנה וחצי, ולאחרונה יש איתו בעיה שהוא לא מזהה\לא נותן לצרוב על דיסקים במהירות יותר מ-4x. לפעמים כשאני מכניס דיסק אני יכול לצרוב רק במהירות הזאת. ואם זה לא מספיק, אז זה גם אף פעם לא עובד במהירות הזאת. מיד שהוא אמור להתחיל את העברת הנתונים הוא נכשל (לא הורס את הדיסק) ורושם משהו על נפילת כח. רציתי לדעת אם זה משהו שאפשר לסדר (תכנה) או משהו שלא ניתן לסדר והצורב לפח(חומרה). יש לציין שאחרי כמה פעמים שאני מכניס את הדיסק מחדש, הוא לפעמים נותן לצרוב בכל המהירות. 2. קניתי היום צורב LITE ON 52x32x52x ב-180 ש"ח במבצע. רציתי לדעת אם זה צורב טוב ואם החברה טובה. כדי שאם לא, אני אוכל להחזירו בהקדם. 3. שמעתי היום שזה לא כך כך טוב לצרוב…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by ccc,

למישהו עוד יש דיסק WD בנפח מעל 80 ג'יגה שמרעיש בצורה בלתי גרילה ופעמיים ביום משמיע תק תק תק תק תק תק ? מה עושים?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. קניתי מהם לפני חצי שנה ככה את : דיסק קשיח Samsung Spinpoint F1 HD103UJ http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3121 נדפק הדיסק קשיח של סמסונג שלחתי את אבא שלי להחליף לי את הדיסק קשיח הם הביאו לו את זה : דיסק קשיח Western Digital WD Caviar Green WD10EADS http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2978 האם יש טעם להחליף חזרה לדגם של סמסונג ? אשמח לשתובה מהירה ... אם כן עכשיו אני ייסע אליהם , תודה.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by l_aviram,

אז ככה , אני חדש בפורום הזה, ורק רציתי לשתף אתכם על מה קרה לי עם ההארד דיסק הזה. קניתי מחשב חדש לפני חצי שנה ובחרתי תהארד דיסק שרשמתי בכותרת. אוקי הכל טוב ויפה הוא מהיר הייתי מבסוט עד הגג ממנו עד שהוא הגיע לגיל חודששים (לפני 3 חודשים) ופתאום באמצע עבודה בוינדוס - לא במאמץ מי יודע מה אני שומע רשרוש של מתכת - לצערי ההארד החדש והנפלא נשרף. למזלי יש 3 שנות אחריות וקיבלתי חדש רק מה התבאסתי שהלכו לי חמישים גיגה של סרטים, מסמכים חשובים, וכו'. היום אני כבר 4 חודשים כמעט , עם אותו הארד דיסק חדש שקיבלתי חדש (מהאחריות), ואני מרוצה מאוד. אני מאמין שזה כבר לא יישרף וההארד דיסק שנשרף היה בו פגם כל שהוא. אגב המחשב מ p4.24 256 ddr 400mhz לוח של אינטל. marvile זהו אז שאתם ממליצים על מח…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by ccc,

איך הוא, טוב? מה דפוק בו ומה טוב בו http://www.westerndigital.com/products/products.asp?DriveID=6 תודה אפ אפשר אז הסבר על כל הקשקושים שיש בפרטים שלו חוץ מה 7200...

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. שלום לכולם, בהמשך לכתבה שפורסמה כאן באתר : http://hwzone.co.il/hardware/news/142337 אני מעניין לרכוש 2 יחידות של SSD mSATA מדגם M6M של חברת Plextor לנייד שלי MSI GE70 2OE. אין צורך להסביר כי מבחינת שיקולי המחיר: בארץ יחידה אחת בנפח של 256G עולה בסביבות 1180 ש"ח ועוד מדובר במוצר מהסדרה הקודמת M5M אז עדיף לי כבר לחכות ולקנות את המוצר בחו"ל. הדבר היחיד שממנו אני חושש הוא מהפן של האחריות, אם אני עומד להשקיע הרבה כסף אני מצפה שתהיה לי אחריות במקרה של תקלה ח"ו, ולמרות שבגרסה החדשה שמו דגש על אמינות לזמן ארוך. עדיין זה הנושא היחיד שבגינו אני מתלבט. לפי הכתבה המוצר אמור להיות נגיש בסביבות האביב/פסח ובאותו זמן אני גם אהיה בחו"ל לשם חופשה ועל הדרך לרכוש את המוצר. הייתי מאד שמח לשמו…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by za-david,

עקב פירמוט של דיסק קשיח אבד לי מידע די נחוץ שהיה עליו, מישהו מכיר תוכנה טובה לשיחזור מידע? עדיפות לתוכנה חינמית, ולינקים מצורפים. תודה מראש למגיבים.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  21. כונן SATA2 יפעל על חיבור SATA רגיל ?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Check_Point,

שלום קניתי צורב דיוידי חדש של אסוס, דגם ASUS DRW-1608P3S חיברתי אותו למחשב והוא מייד זיהה אותו כמובן. משום מה נרו מאפשר לי מהירות צריבה מרבית של X12 למרות שהצורב הוא בפירוש X16. (גם לפי אתר היצרן וגם לפי אווראסט). יש לי במחשב אחר אותה גרסא של נרו, צורב דיוידי אחר של סוני גם X16 ואותו הוא כן מזהה כ-X16. מישהו יודע מה הבעיה?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. סדרת כונני ה-SSD העתידית של המותג מבית מיקרון היא הראשונה שלה שאמורה להתבסס על שבבי NAND במבנה תלת מימדי אחת המגמות המבטיחות ביותר בעולם האחסון לשנת 2016 ובכלל היא המעבר ההדרגתי והמיוחל לשבב הבזק במבנה תלת מימדי, אשר מגיעים עם הבטחות לאפשר לדחוס הרבה יותר מידע בנפח נתון, עם חסכון במחיר תודות לשימוש בפחות שבבים וחסכון באנרגיה תודות לכך שהאותות החשמליים נדרשים לעבור מרחקים קצרים הרבה יותר בדרך ליעדם. סמסונג מצידה מתבססת על טכנולוגיית תלת המימד האישית שלה, V-NAND, כבר יותר משנתיים, אך רק עכשיו נראה שסוף כל סוף גם המתחרות המשמעותיות ביותר אינטל-מיקרון וטושיבה מתקרבות להשקה מסחרית של כוננים ראשונים בקטגוריה – כאשר מיקרון כבר הכריזה כי דגמי ה-MX300 שלה, המחליפי…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. שאני מחבר DVD חיצוני למחשב נייד כדי לעלות בוט,אני צריך לבחור בבוט usb או DVD ?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by Judas Iscariot,

שלומות לפני יומיים-שלושה שיחקתי לי במחשבי הקט כאשר פתאום שמעתי רעש מחריש אוזניים מן ההארד דיסק והמחשב ריסט את עצמו. בעלותו מחדש קיבלתי "שגיאת ביוס"(יעני, לא דוס ולא ווינדוס ) ש"S.M.A.R.T cound not be enabled on..."(משהו כזה). אז נכנסתי לביוס וביטלתי את הS.M.A.R.T . הכל, ברמה השטחית לפחות, עובד. הבעיה היא, שהוא לא עובד כמו שצריך. ההארד דיסק רועש עכשיו ועדיין לפעמים הוא מוציא רעש "מיוחד" ואיתו תוקע את המחשב(המחשב נתקע "פרופר", אי אפשר לעשות איתו כלום, התמונה קפואה, הלד הכתום בקדמת המארז שמייצג את פעילות הדיסק הקשוח דלוק רצוף). הורדתי את התוכנה HDDLIFE וראיתי ש"הציון" שלי ב"בריאות" ו"ביצועים" יריד לבערך 70%, כאשר שבועיים לפני כן כאשר בדקתי לראשונה את התוכנה, עמדתי על …

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים