עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by Ameralis Zaiir,

לא מצאתי כותרת יותר מתאימה אז בואו נתחיל בבעייה שלי... בצורב הישן שלי, של ימאהה, שהיה מוגדר במהירות כתיבה מחדש של 10 יכולתי לצרוב רק על 8, התעלמתי, לא התייחסתי, כי ידעתי שזהו הבדל פעוט. אבל עכשיו קניתי צורב חדש דנדש, של LG במהירות 48X16X48, ואני יכול לצרוב דיסקים רגילים רק עד X32 ולא במהירות המקסימלית (אתם בטח תגידו לי "אבל גם זה הבדל פעוט" אבל אם הייתי יודע את זה לא הייתי מוסיף עוד כסף כדי שזה יהיה צורב X48 ולא 32) בכל מקרה, ניסיתי לבדוק שלא עבדו עלי, וחוץ מזה שהמהירות שלו מודפסת על הצורב עצמו, גם תוכנות הצריבה מזהות את הדגם (לא זוכר את המספר) ואפילו בדקצע באתר החברה שזה אכן צורב במהירות הנ"ל. ניסיתי להשתמש ב2 תוכנות הצריבה הגדולות (Nero וEasy CD Creator) ושניהן נותנות ל…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by yair_gobani,

שלום לכולם, רציתי לשאול האם יש מס' גרסאות של הצורב F1, אני מתכוון למס' מגה בייט של באפר. בתודה מראש, יאיר

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  3. קניתי כבל חדש וגם בו החיבור די רופף האם ככה זה אמור להיות ? אולי לא חיברתי טוב ? משנה איזה צד מתחבר ללוח ואיזה ל-HD ? ההארדיסק חדש החיבור שלו נראה בסדר ואין שיניים עקומות

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by udif,

הרכבתי מחשב חדש לאח שלי, ובגלל חוסר זהירות ולחץ בזמן , הזמנתי כונן LG4161B . אחרי שקיבלתי את הכונן וטרחתי להסתכל באינטרנט, התגלו העובדות הבאות: 1. ה- 4161B הוא גרסה מנוונת של ה- 4160B ללא תמיכת DVD-RAM . 2. אין כיום שום firmware אלטרנטיבי (כלומר RPC1) לכונן הזה. הסיבה להורדת DVD-RAM היא הקטנת תשלומי התמלוגים ש- LG נאלצת לשלם לבעלי הפטנטים על DVD-RAM. אם היתה לי תקווה שהכל ענין של FIRMWARE , כמו שה- 2500A שודרת ל- 2510A, שאלתי את אחי, והוא דוקא חושב שהסיבה למודל היא שראש אופטי לכונן DVD-RAM יקר יותר מראש אופטי שלא צריך לתמוך בפורמט הזה. מכיון שתכנון כונני DVD הוא המקצוע שלו (הוא עבד ב- zen research וכיום עובד ב- zoran), אני מניח שהוא יודע מה שהוא מדבר.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  5. שלום לכולם, בשבועות האחרונים החלטתי להוסיף דיסק קשיח שני למחשב שלי. יש לי פנטיום 4 2.8, לוח אם MSI PT880 Neo-LSR ודיסק קשיח 80 ג'יגה של של סמסונג (CACHE 8MB). משום מה, אחרי שאני מחבר את הדיסק החדש שקניתי (WD800 JD 80GB) המערכת לא מזהה אותו ואני לא מצליח לעלות את ווינדוס כדי לפרמט אותו ולחלק אותו למחיצות. יש לציין כי מכיוון שהמחשב שלי לא זיהה את ההארד דיסק החדש חשבתי שקיבלתי דיסק מקולקל ולכן החלפתי אותו, אבל הבעייה פשוט חוזרת על עצמה. כאשר אני מחבר את הדיסק למחשב ומפעיל אותו, אני מגיע למצב בו הווינדוז (XP) טוען ואז מפעיל את המחשב מחדש לפני שהוא מסיים לעלות. אשמח מאוד לעזרה. יש לי בקר RAID על המחשב וזה אומר שאני איכשהו צריך להתאים את ההגדרות לפני (השאלה היא איך) ומערכת קבצי…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by roeesnir,

יש לי דיסק של sumsung 120GB. דגם: SP1203N. ב"מחשב שלי" אני רואה רק 31.4GB תחת "ניהול דיסקים" אני רואה 111.82GB כל הקבצים נעלמו. הכונן ריק! מה קרה? לאן נעלם השאר? ולאן נעלמו הקבצים?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  7. כלומר - הלך כונן

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by elad_jacoby,

האם נהרסת העיניית כאשר משתמשים בצורב כמו בצורב רגיל??? תודה!! אם לא אני אקנה גם כונן DVD

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  9. קיבלתי המלצה לרכוש double-layer 8.5GB של TDK או VERBATIM . הבעייה שמדיות TDK אני בכלל לא מוצא ,ואילו מדיות של VERBATIM יקרות מאוד ואין כרגע (ככול שידוע לי) מיבצע עליהם ב-office depot. please help

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by ccc,

איך הוא, טוב? מה דפוק בו ומה טוב בו http://www.westerndigital.com/products/products.asp?DriveID=6 תודה אפ אפשר אז הסבר על כל הקשקושים שיש בפרטים שלו חוץ מה 7200...

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  11. והנה קישור כי המחיר נראה לי שווה ... http://www.comjet.co.il/Product_page.asp?PID=403

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by - Idan -,

או לחילופין, "הקלטה" של תוכנית טלויזיה/סרט בזמן שידור ישר להארד-דיסק. ניתן לעשות את זה בעזרת חיבור S-Video? יש לי כרטיס מסך רגיל עם יציאת S-Video, כניסת S-Video בטלויזיה וכבל מתאים. הסתבכתי כבר עם כל מה המידע שמצאתי בגוגל. מה גם שרובו ישן ואולי לא רלוונטי. אשמח לעזרה.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by i_D_A_n,

חבר שלי קנה דיסקים לצריבה של סמרט-כום דיסקים שרשום עליהם 800 הכנסתי אותם כונן (צורב די וי די) והוא מראה לי שהדיסק רק 702 יש מצב שזה יכול להיות?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by SPONER,

רק שואל האם עם SSD הגלישה באינטרנט מהירה יותר ? מעברים מאתר לאתר/ וניווט בתוך האתר/ וטעינת אתרים עם המון תמונות. תודה לעונים.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  15. גם במצב בו אין פעילות. במצב שכזה אני פוחד שזה יקצר לי את חיי הדיסק הקשיח ויגרום להשבתתו, אך אני מעוניין להמשיך ולחבר את הקשיח לנתב. אשמח לעצות ולפתרונות או אפילו לרעיונות לחומרה נלווית בעלות סבירה שתשמור על חייו של הקשיח ועם זאת תאפשר לי גישה לקבצים מכל מחשב ברשת. תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  16. אז ככה - יש לי סטרימר BoxeeBox וקניתי עכשיו HDD חיצוני של 3 טרה של WD בשביל כל המדיה. רק מה מסתבר? שהבוקסיבוקס לא יודע מה זה הארדיסק של 3 טרה... מחיפוש באינטרנט ובפורומים של בוקסי מסתבר שזו בעיה ידועה, ללא תיקון רשמי באופק, אבל גם מצאתי שיש כמה שהצליחו לפתור את הבעיה ע"י פיצול לשתי מחיצות של 1.5, או פרמוט של ה-HDD ושינוי ה-bytes per sector מ-4096 ל-512. מצד שני, לא לכולם זה עבד... לפני שאני מנסה את השיטות שהוזכרו, מה המשמעות של שינוי ה-bytes per sector בדיסק? חוץ מזה שיהיו לי פי 8 בכמות הסקטורים על הדיסק, יש לזה משמעות מבחינת בריאות/חיי הדיסק? קישור לפורום של בוקסי עם ההצעה לפרמוט: http://forums.boxee.tv/showthread.php?t ... mp;page=11

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by ccc,

למישהו עוד יש דיסק WD בנפח מעל 80 ג'יגה שמרעיש בצורה בלתי גרילה ופעמיים ביום משמיע תק תק תק תק תק תק ? מה עושים?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by Cahiml,

עכשיו כשבאג '8MB' כנראה מאחורי כונני INTEL, יש ביקורות על ביצועי SSD סדרה 320 ?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by Rockstatement10,

אם מחובר למחשב שלי קשיח חיצוני ואני מתקין עליו משחקים, האם ה-FPS במשחקים ייפגע או שזה ישפיע רק על טעינת המשחק?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  20. היי, אני רוצה לקנות DOK נורמלי ונתקלתי באלו KINGSTONE http://zap.co.il/model.aspx?modelid=717972 SANDISK http://zap.co.il/model.aspx?modelid=712417 על הקינגסטון אמרו שהוא לא עובד בויסטה..אבל אחד אמר אמר שכן עובד... מה מהם עדיף? לא מעניין אותי מהירות, (כמובן לא צב) העיקר שאפשר להעביר אליו קבצים ביודעין שזה ישמר טוב בלי איזה פאק כמו שקורה בג'נריים בד"כ.

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  21. כמו שרשמתי בכותרת, אני מחפש הרד דיסק קומפקטי עם 500TB +- לטיול בדרום אמריקה, אני צלם ולכן אני צריך גיבוי לכל התמונות ומשמע: 1. הוא צריך להיות עמיד לטלטולים פה ושם, רצוי מאוד עם יכולות מוכחות. 2. שמעתי שבגובה מסויים המחט שקוראת את הנתונים יכולה לא לתפקד, וחלק מהטיול שלי יהיה במקומות דיי גבוהים מעל הקרקע (לה פס, בירת בוליביה, למשל). ניסיתי לפשפש פה ושם, ראיתי רק את זה http://www.transcendusa.com/products/Modlist.asp?CatNo=109&LangNo=0&Func1No=&Func2No= סדרת ה store jet של טרנסקנד, שווים משהו? יש עוד דברים דומים לחברות השונות?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by force1711,

שלום וברכה ותודה מראש לכולם, רציתי לשאול לגבי הדיסק שבכותרת, אני צריך מתאם בשביל זה, ורציתי לדעת אם מישהו יודע איזה KEY הדיסק הזה, האם M בלבד או B ? לפי מה שראיתי זה בוודאי לא B & M. אם מישהו יודע ויכול גם להמליץ לי על מתאם שמתאים לזה, אני מודה לו מאוד מראש. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  23. ידוע ש Seagate קנתה את MAXTOR זה אומר שכבר לא יצאו כוננים קשיחים של מקסטור? כמו סדרת diamonMax 10 וכדומה *R.S

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by shaiky,

http://www.p1000.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7741947 מה חושבים על הכונן הזה והמחיר שלו? חשוב לי שיהיה 2.5" בלי חיבור נוסף לחשמל ועם חיבור USB3 ועד 500 ש"ח מקסימום! נראה לי שהכונן הזה עונה על כל הקריטריונים ואפילו משאיר לי עודף.. אשמח לתגובות

25. אהלן. יש לי hdd wd my book 500gb בדקתי במנהל דיסק של w7 וראיתי שיש לו 30GB שטח ריק ולא מוגדר. שעשיתי על המחיצה הראשית "הרחב" אני מקבל הודעה לאחר next nex.. the opertion is not supported th object ואגב אי אפשר להגדיר מחיצה. מה ככה נבלעו 30 GB?? מה עושים? אהה ועם התוכנה Partion megic תעזור אז תומרו לי ואני יאלץ לעשות סדר ולמצוא את הדיסק שלה במידה והיא תומכת בw7 x64

• 3 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.