אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
ומה יותר משתלם 2 160 גיגה סאטא 2 7200 8 מגה קאש ברייד 0 או שמה 250 גיגה סאטא 2 7200 16 מגה קאש בלי חשיבות לנפח!!! אין לי בעיה להפוך את ה250 ל300
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הזמנתי דיסק קשיח של מקסטור 120GB עם Buffer של 8MB מסידרת DiamondMAX 9 (חיבור ATA/133) דגם 6Y120P0. קיבלתי דיסק קשיח של מקסטור 120GB עם Buffer של 8MB מסידרת DiamondMAX 10 (חיבור ATA/133) דגם 6L120P0. באתר של מקסטור Maxtor כתוב שבסידרת DiamondMax 10 לא קיימים דיסקים קשיחים בנפח של 120GB. הדיסק הקשיח שקיבלתי שייך אמנם לסידרת DiamondMax 10, אבל משוייך לתת-סידרה שנקראת RoHS Compiant Version. השאלה שלי היא מה זה RoHS Compiant Version? לפי מה שהבנתי (תקנו אותי אם אני טועה), RoHS זה תקן של איכות סביבה (דיסקים קשיחים ירוקים?). מישהו מכיר דיסקים קשיחים כאלה שמוגדרים כ-RoHS Compiant Version? האם יש הבדל כלשהו בין הדיסקים הקשיחים האלה לדיסקים קשיחים מקבילים שהם לא RoHS Compiant Versi…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי יש לי הארד דיסק של WD דגם WD1600JB. מן הסתם 160 GB ההארד דיסק שלי כנראה מת. אני מדליק אותו ושומע 3 קליקים ואז הוא מפסיק להגיב. הקליקים כנראה מגיעים מכיוון המחט. ניסיתי לחבר אותו למחשב אחר גם ב-IDE וגם ב-USB אבל התוצאה אותו דבר. השגתי HD זהה והחלפתי את הבקר החיצוני בתקווה שזה יפתור את בעית הפיקוד לאקטואטור הפנימי אבל ללא הועיל. אני חייב שהוא יעבוד עוד פעם אחת בשביל לגבות אותו. הצעד הבא הוא לפתוח אותו לגמרי ולראות אם אפשר לשחרר את המחט. השאלה האם מישהו עשה את זה פעם? האם זה הצליח? ולמה אני צריך לשים לב כשאני פותח. כל תשובה תתקבל בברכה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה יש לי שמה כוננים בצבע כחול ירוק כחול בהיר כולם ה HEALTHY מה מסמל הצבע הירוק?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אני לא מצליח להכניס קבצים בודדים שכל אחד שוקל מעל 4 GB להרדיסק חיצוני שלי איך אני הופך את זה לNTFS הכוונה לעשות הסב מבלי לפרמט את הכונן??
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מתלבט ברכשית צורב חדש. יש לי את GSA-4120B של LG. ואת ה ND3520 של nec. עכשיו יש שני דברים חשובים בשביל: 1. איכות צריבה מעולה 2. מהירות נ.ב. השמתשתי כבר באפשריות החיפו שועדיין לא מצאתי תשובה
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם יש כונן קשיח חיצוני שניתן לחברו/בעל יציאה (חיבורים) לטלויזיה בצורה ישירה (בלי מתאם כלשהו)? כלומר משהו כמו HDMI/S VIDEO... תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
הי כולם, הפעם לקחתי ארבעה כונני SSD מסדרות 840EVO של חברת Samsung ו-M500 מ-Crucial והשוויתי את הביצועים שלהם בפרמטרים שונים. ידוע שה-840EVO של Samsung הם יקרים יותר, אך האם הפרש הביצועים אכן שווה את הפרש המחירים? צפו בסרטון וגלו! אשמח מאוד לקבל לייק על הסרטון אם אהבתם, וסאבסקרייב לערוץ. סרטונים חדשים ואיכותיים עולים מדי כמה ימים בנושאים שונים, ביניהם גם גיימינג (לא רק חומרה). חג שמח וסופ"ש נעים לכולנו! Yarimiz
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היה לי עד עכשיו WD CAVIAR שנהרס לגמרי אחרי שנתיים וחצי של עבודה ממש טובה ובלי בעיות. אני מריץ מערכת הפעלה ווינדוס 7 וגם תוכנות לעריכת סרטים על מחשב שולחני שקניתי ב-2011. אני הולך לקנות דיסק פנימי חדש במקום זה שנהרס, ורציתי לדעת על איזה פרמטרים כדאי להתעכב. ראיתי פה קודם דיון שדיבר על דיסק שמשמש לאחסון לעומת דיסק שמריץ את מערכת ההפעלה, ואני מניח שאצלי זה יהיה אותו דיסק שיעשה את שתי הפעולות. אם כדאי לי לדעת משהו בסוגיה הזאת, אני אשמח לשמוע - אני באמת לא מבין גדול. יש המלצה על משהו בתקציב סביר (400-600 שקל בערך)? תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כמו שרשמתי בכותרת, אני מחפש הרד דיסק קומפקטי עם 500TB +- לטיול בדרום אמריקה, אני צלם ולכן אני צריך גיבוי לכל התמונות ומשמע: 1. הוא צריך להיות עמיד לטלטולים פה ושם, רצוי מאוד עם יכולות מוכחות. 2. שמעתי שבגובה מסויים המחט שקוראת את הנתונים יכולה לא לתפקד, וחלק מהטיול שלי יהיה במקומות דיי גבוהים מעל הקרקע (לה פס, בירת בוליביה, למשל). ניסיתי לפשפש פה ושם, ראיתי רק את זה http://www.transcendusa.com/products/Modlist.asp?CatNo=109&LangNo=0&Func1No=&Func2No= סדרת ה store jet של טרנסקנד, שווים משהו? יש עוד דברים דומים לחברות השונות?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן לכולם, מת לנו במחשב השני כונן IDE של WD בגודל של 320GB, ואנחנו רוצים להחליף אותו. מכיוון שכנראה שיש נתוני החזרות גבוהים אצל סיגייט בסדרה הנוכחית, ומכיוון שזה כבר ה-WD השני שמת בבית, חשבנו הפעם ללכת על סמסונג. יש 320GB של סמסונג בממשק IDE? אם כן, אשמח להמלצה עליו. לא צריך להיות יותר מדי ביצועיסטי, העיקר שיהיה אמין. בתודה, אורן.
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה, כמו לרבים יש לי את ה Lite-on x52x24x52 הידוע לטובה היום, באתי להתקין תוכנה הנמצאת באחד הדיסקים שלי ומה, הצורב פשוט לא רוצה לפתוח את הדיסק. אומנם אין שום הודעת שגיאה, הצורב פשוט מזהה הדיסק כדיסק ריק :-\ לעומת זאת כשאני שם את הדיסק בDVD טושיבה שלי הכל בסדר, והדיסק נפתח. מה יכולה להיות הבעיה? בתודה, איציק.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בנוסף, האם אני אמור לקבל תוכנה כלשהי כדי להפעיל את ה-DVD בכל מקרה, הכנסתי סרט DVD לכונן והוא לא עובד. תוכלו לפרט לי מה אני צריך לעשות כדי לבדוק מדוע זה לא עובד? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, באילו פעולות באה לידי ביטוי המהירות 7200rpm לעומת 5400rpm? בהצגת תיקייה בעלת הרבה קבצים? בקצב העברת קבצים בין מחיצות? אשמח למידע בנושא, תודה
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, קיבלתי 2 הארדסיקים של סמסונג HD502HJ בנפח 500GB ואני מעוניין לעשות להם רייד ולהפוך אותם להארדיסק 1 . מישהו יודע כמה פלטות יש להארדיסקים האלה? והאם כדאי לי להתעקש להחליף ל SEAGATE או שההבדל הוא לא כזה נורא? איך הם מבחינת ביצועים וכו'? כרגע יש לי WD ואני מאוד לא מרוצה מהם! פעם שנייה שהלך לי ההארדיסק של WD ב 3 שנים... בכל אופן מישהו התנסה עם הדגם הזה?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כי ה NEC 3500 שלי ממש אבל ממש לא מבצע את העבודה כמו שצריך מבחינת צריבה הוא מעולה ומבחינת קריאה או קידוד וידאו וא ממש גרוע אפילו הטושיבה הישן שלי יותר טוב
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
החברה האמריקאית מרחיבה את היצע דור ה-PCI-Express 4.0 שלה עם דגם מוזל - ודגם משוכלל במיוחד שיהיה זמין גם עם תושבת מעניינית עבור מערכות קירור מים לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
תקופה אחרי שבעזרתכם הנדיבה התקנתי כונן קשיח נוסף של 120 GB (סה"כ 200), אני חוזר בשאלה מסקרנת: למה הכונן החדש (של אותה חברה ולכאורה זהה), נשאר תמיד מאוחה בצורה יפייפיה ואילו הכונן הישן של ה 80GB אף פעם לא משאיר גוש אחד שלם ונחמד של קבצים מאוחים? *הכונן הישן עובר איחוי פעם בפרק זמן של חודש ~.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני כרגע מתלבט בין סיגייט 1.5טרה שעולה בKSP כיום 620ש"ח כולל מע"מ. בסופ"ש במדור 7ימים צדה את עיניי הודעה של אופיס דיפו,ושם הם מפרסמים כונן חיצוני של VERBATIM,באותו נפח,במחיר של 500ש"ח (!). איך ייתכן כזה הפרש משמעותי? למישהו יש ניסיון עם החיצוני? בעיות או משהו? לי זה נראה זול מדי ולטענת חבר,חשוד משהו. אודה להבהרות לפני הרכישה נ.ב - במקרה של 2הכוננים,מטרתם הינה אכסון בלבד. אני נוטה לכיוון הפנימי מפני שהוא SATA2 7200RPM,ואילו החיצוני "איטי" USB2 מצ"ב תמונת מחיר ע"מ לחסוך לינקים
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אולי פעם אחת ולתמיד מישהו ילמד אותנו כי יש אנשים שלא יודעים עם אתה מקבל ארד דיסק חדש איך מתקינים אותו שלב אחריי שלב איך מגמפרים והופכים למאסטר או סלייב כי יש עוד אנשים שרוצים לדעת על זה! אז תודה מראש ותסבירו נורמאלי! ;D
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המלצה לארד דיסק שקט למחשב נייד עד 400 שקל חיבור SATA
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי יש לי תקציב של בערך 300₪ אם צריך אז עד 400 ולוח אם biostar th67+ מחפש המלצה לssd טוב, סביבות 240gb
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני חדש כאן ויש ברשותי כונן קשיח חיצוני מדגם FREEAGENT DESK 500GB של SEAGATE. עכשיו, בהתחלה הכונן עבד יפה והכל היה לי XP ואז פירמטתי לווינדוס 7 אולטימייט חיברתי אותו (כי כמובן הכל היה מגובה עליו אחרי הפרמוט) והוא עבד יפה כמו גדול הוצאתי ממנו והעברתי אליו קבצים והכל עד שיום אחד חיברתי למחשב הכבל שבא איתו לא עבד (ה-USB כי זה עובד גם עם כבל של השנאי לחשמל וגם ה-USB) אז בגלל שהכבל חשמל כן עבד הוא עשה את הרעש החלש הזה שהוא תמיד עשה (לא משהו שלא אמור לקרות אלא הרעש הסטנדרטי) גם שמתי יד עליו הרגשתי שהוא עובד.. בקיצור אמרתי טוב אולי בעיה ב-USB אז חיברתי USB ואז האור שדולק תמיד בסמל חברה שיש עליו גם דלק אז אמרתי "סבבה בטח הוא תיכף יעלה" חיכיתי הרבה זמן והוא ל…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי HDD נייד חדש לניגון סרטים וגיליתי שהוא מגיע ב - NTFS ולא ב - FAT32 כמו רוב ההארדיסקים הניידים (מדובר על WD ELEMENTS PORTABLE SE USB2) וכשבאתי שלפרמט אותו ל - FAT32 כדי שה - DVD שלי יקרא אותו ראיתי שאין את האפשרות הזאת והוא תומך רק ב - NTFS ו - exFAT, האם לפרמט ל - exFAT יפתור לי את הבעיה וה - DVD יקרא אותו ?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-