עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. שלום יש לי מחשב קצת ישן עם כונן קשיח של 500 ג'יגה- והוא התמלא כמעט עד 0 מקום ההתלבטות שלי האם להחליף/להוסיף כונן קשיח חדש של 1-2 טרה? או לקנות כונן חיצוני של 1-2 טרה? אשמח להמלצות אני מוסיף קובץ עם המפרט מחשב שלי..אולי זה יעזור אם יש עוד פרטים שחשוב לדעת תגידו לי ואענה תודה

2. בכל פעם שאני מכניס את הכונן החיצוני שבקושי השתמשתי בו למחשב מהבהבת נורה כחולה ונשמעים צפצופים. הוא מת? יש איזשהו סיכוי להחזיר אותו לחיים או את החומר שהיה בו? ובהמשך לכך, אני רוצה המלצה בבקשה לכונן חיצוני של 2 טרה שדבר אחד חשוב לי בו: עמידות - שיחזיק מעמד כמה שיותר זמן. לא חשוב לי הגודל, המהירות לא צריכה להיות מהירה מאוד, לא המשקל וכו'. אני רוצה אחד אמין ועמיד ואחריות ארוכה תהיה נחמדה. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  3. שלום לכולם, ברשותי מחשב ThinkPad T550 שאני מעוניין לשדרג, הוא עובד באופן איטי ביותר ומקשה על עבודה רציפה. אני רוצה להחליף את הכונן המכאני של המחשב הנייד שלי לכונן SSD חשבתי על משהו בנפח של 512GB-1T, מה ההמלצה שלכם? כמו כן, אני מעוניין להחליף את הזיכרון RAM של המחשב למשהו מהיר יותר, כרגע אני עם 8GB זיכרון ורוצה להגדיל ל-16GB. מה מתאים ומומלץ למחשב שלי? בנוסף, יש לי במחשב זיכרון מסוג M.2 של 16GB, מה התפקיד שלו והאם יש לי צורך לשדרג אותו? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  4. שלום, אני מתעסק בעיבוד תמונה וכרגע חזק בעניין של בניית פנורמות גדולות (5 גיגה פיקסל לתמונה, הנה כמה שייצרתי, צריך סילברלייט מותקן) התוכנות שמייצרות כאלה תמונות מושפעות מאוד ממהירות הכתיבה והנפח איחסון הוא רב. אני מעוניין לבנות מערך RAID על מחשב עצמאי שיהיה מהיר ובעל יכולת "התאוששות" מכשלים בכוננים ושיכיל לפחות ארבע כונני טרה (כרגע לא משנה איזה פירמה). אני חושב לחבר אותו בחיבור המהיר ביותר שאפשר למחשב אחד אחר (במגבלות התקציב כנראה SATA) וששאר המחשבים ברשת יתחברו אליו ברשת גיגה. שאלות: האם חיבור ישיר של המחשב הנ"ל עם המחשב המריץ את התוכנה בעזרת SATA ישתווה במהירות למערך פנימי? בהנחה שאני מוכן ללמוד האם אתם מכירים הפצה לינוקסית ידידותית שתעזור לי, או שמה כדי להישאר בוונדוס, …

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by elad_jacoby,

האם נהרסת העיניית כאשר משתמשים בצורב כמו בצורב רגיל??? תודה!! אם לא אני אקנה גם כונן DVD

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by below_z,

אני רוצה לבדוק מחשב נייד חדש וזוכר שיש תוכנה או תפריט שמראה כמה זמן הדיסק הקשיח עבד. מישהו מכיר? ואיפה אני יכול לבדוק מה מגיע בערכה של המחשב? (מדובר בASUS K53E)

7. Started by Bah_gots_pIII_450,

לא איכפת לי איזה מהירות! לא איכפת לא איזה חברה! רק שיחזיק מעמד!!! יש לי צורב smart & friendly שהוא במקור של teac שנדפק ועכשיו לא יכול לכתוב CD-RW's....

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  8. אני מתלבט בין שני הדגמים להלן: http://www.hitachigst.com/internal-drives/desktop/deskstar/deskstar-7k3000 או http://www.seagate.com/www/en-us/products/desktops/barracuda_xt/ הכי חשוב לי - דיסק *שקט* ו*אמין*. אם מישהו מכיר / מנוסה עם אחד מהם או (עדיף) שניהם - אשמח לחוו"ד. אם יש הצעה שלישית (לא WD.. הכל אפשר להגיד עליהם אבל שקטים הם לא) אשמח גם

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by the_lighting,

שלום חברים, יש לי דיסק קשיח של WD 1T עכשיו לאחר נסיונות להתקינו בFREENAS החזרתי אותו למחשב מבוסס windows אך עכשיו הוא מופיע כ32MB בלבד, נסיתי פורמטים למינהם כלום לא עוזר... חייב עזרה, תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by edenbd,

רציתי לדעת ממה נוצרים סקטורים פגומים, והאם יש דרך להמנע מכך? כבר פעמיים שהכונן הקשיח שלי עשה בעיות ותקנתי בו סקטורים פגומים וזה עזר, אבל אני רוצה להמנע מכך בעתיד לכן אני שואל פה איך זה נוצר. תודה.

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by Judas Iscariot,

אז המחירים של כולם פחות או יותר זהים - מה שאני מתלבט לגביו זה עניין ה"הצפנה פנימית" ששמתי לב שצץ לגבי כל מיני כוננים(w.d בעיקר) שאני *לא* מעוניין בו. הכונן ישמש לגיבוי יום יומי של פחות או יותר 200GB בשבוע ובערך GB15 ביום. (ישמור בכל רגע נתון 2 גיבויים מלאים) - מדובר ברשת משרדתית קטנה. אני ארכוש ב אייבורי, KSP או TMS - אופציות רכישה מכל החנויות יתקבלו בברכה. התקציב הוא באזור ה-400 ש"ח.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  12. תהיתי בערך פי כמה מהירה העברת נתונים בין דיסק פנימי אחד לשני בתוך המחשב, לבין העברה בין דיסק פנימי להרדיסק חיצוני במהירות USB-2 ממוצעת?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by Posix,

שלום, אני מחפש כונן בעל המאפיינים הבאים: חיצוני נפח: 2TB חיבור: eSata עם RAID לא הצלחתי למצוא HD עם כל המאפיינים האלה. תודה.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  14. ידוע ש Seagate קנתה את MAXTOR זה אומר שכבר לא יצאו כוננים קשיחים של מקסטור? כמו סדרת diamonMax 10 וכדומה *R.S

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  15. חיצוני נייד (שמקבל מתחת מה-USB או מה-FIREWIRE ) שיהיה כמה שיותר מהיר, מאחר וישמש לניגון תכני HD כבדים. נפח: 500G ומעלה. למרות ש500 יספק אותי. חיבור: מה יותר מהיר USB2 או FIREWIRE. תקציב: 1000 ש"ח תודה!

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  16. אני רוצה לקנות כונן פנימי חדש ב-KSP או באייבורי בירושלים ומתלבטת מה לקנות. התקציב הוא עד 800 ש"ח במטרה ל-1 עד 2 TB אין לי מושג איזו יציאת sata יש לי. יש המלצות?

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by must_fake,

שלום לכולם. יש לי בלוח אם תמיכה בSATA ואני מתכנן לקנות הארד דיסק חדש עכשיו השאלה שלי : מה עדיף לחבר אותו בSATA או לחבר אותו בIDE ? מה יותר מהיר משתיהם ? והאם המהירות כלכך משמעותית ? הארדיסק שאני רוצה לקנות: WESTURN DIGITAL 200 JB?(7200 8M תודה מראש לכל העוזרים.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  18. למה כל צורבי ה-DVD מוגבלים למהירות של x48 של צריבות וקריאת CD, בעוד שצורבי CD רגילים באים במהירות x52?

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by ofer_shm,

אני רוצה לקנות קונן קשיח חדש בסיביבות ה 200 GB באחד מאתרי המחשבים ראיתי את שני הכוננים הבאים : WD 200 gb 7200RPM 8mb SATA II מחיר 435 ש""ח WD 250 GB 7200RPM 16MB SATA II מחיר 410 ש"ח עכשיו האם הגיוני שה 250 GB יותר זול מה 200 GB???? זה שיש לו 16MB ולא 8MB זה יותר טוב או פחות טוב... תודה לעוזרים ..

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  20. שלום! יש לי בעיה בכונן במחשב הישן שלי, הוא פשוט הפסיק לקרוא דיסקים שהם DVD אבל דיסקים CD רגילים הם קורא בלי בעיה פשוט אני ממש חייב להתקין WIN 7 ויש בעיה עם DOK ואני רוצה על דיסק, הכונן הוא GH22NP20 של LG יש לי 2 כאלה בחיבור IDE ואחד SATA במחשב החדש שעובד מעולה. ניסיתי את 2 הכוננים והם פשוט לא מזהים DVD וניסיתי לעדכן קושחה וזה לא עזר וגם החלפתי כבלים וזה לא עזר. מה לעשות?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by berner,

חברים שלום התקנתי את HD שהוא מדגם ATA133 בצעתי SETUP וכיוון הג'פר והBIOS לא זיהה הHD האם יתכן שHD מסוג ATA133 עובדים רק עם לוחות אם מסויימים או ש הHD דפוק אבקש לקבל מהפורום התייחסות תודה

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  22. דחוף! צריך מעבדה לשחזור דיסקים קשיחים בירושלים

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by rotem_o,

שלום רב! רציתי לשאול אם ניתן לחבר דיסק קשיח חיצוני 2.5 דרך האב usb או שמא הוא דורש הספקת חשמל חיצונית? תודה!

24. כנראה שארכוש שניים כאלה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=834132 מצאתי דיל ב 500 ש"ח לחתיכה. בכל מקרה, מצאתי בזאפ כמה וכמה כרטיסים עם שתי יציאות USB 3.0 דוגמת זה: http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=c-usbcard&keyword=usb+3.0+pci+express&orderby=price האם זה פתרון טוב? האם אקבל מהירויות אמיתיות של USB 3? זה משנה איזה אני קונה?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  25. Started by nissim60,

יש לי ניידים המגיעים עם דיסק קשיח בנפח 160G אני מבקש לשאול את מומחי הפורום האם ידוע לכם על כלי המאפשר לשנות את הנפח הנראה למשתמש ל-100G ולא באמצעות חלוקה למחיצות.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.